FORUM PARAMEDIK
Selamat melayari Forum Paramedik,

Dengan mendaftar keahlian di Forum Paramedik, anda akan mendapat lebih informasi dan juga boleh berkomunikasi dengan ahli-ahli forum yang lain.

meriahkan forum paramedik dengan mendaftar keahlian anda disini.

Terima Kasih.

TESCO PROMOSI BABY FAIR!!~

View previous topic View next topic Go down

TESCO PROMOSI BABY FAIR!!~

Post by pluggertorn on Wed 02 Mar 2016, 4:33 pm

aku dengar jiran2 ckap dekat tesco ade PROMOSI hebat utk barangan baby ... sahih ke?

pluggertorn
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Negeri :
Jawatan : medical officer
Gender : Male
Jumlah Post : 10
Umur : 37
Tarikh Register : 17/09/2012
Reputation : 0
Points : 1902

View user profile

Back to top Go down

Re: TESCO PROMOSI BABY FAIR!!~

Post by ninali on Thu 03 Mar 2016, 12:18 pm

sahih lah tuh, sbb kat tesco skrng ade promosi utk brg² baby, memang murah..

ninali
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Negeri :
Jawatan : guru
Gender : Female
Jumlah Post : 6
Umur : 33
Tarikh Register : 05/06/2014
Reputation : 0
Points : 1274

View user profile

Back to top Go down

Re: TESCO PROMOSI BABY FAIR!!~

Post by dediaty on Thu 03 Mar 2016, 12:52 pm

Boleh dikatakan lebih 2-3 kali ke Tesco dalam seminggu sebab dekat sangat dengan rumah, shoping anak pertama dulu pon kat tesco, sampai skrng ok lagi baju yg beli dulu, sampai turun ke adik plak yg memakainya.

dediaty
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Negeri :
Jawatan : manager
Gender : Male
Jumlah Post : 9
Umur : 29
Tarikh Register : 15/05/2013
Reputation : 0
Points : 1659

View user profile

Back to top Go down

Re: TESCO PROMOSI BABY FAIR!!~

Post by grayish88 on Fri 04 Mar 2016, 10:00 am

@pluggertorn wrote:aku dengar jiran2 ckap dekat tesco ade PROMOSI hebat utk barangan baby ... sahih ke?
ya sahih laaa,,lagipon skrg tesco ada buat promosi hebat brg baby ..baju,pampes,susu formula dan brg2 lain baby...tarikh last promosi nie setahu saya 9 mac 2016 nie..cepat beli sblm tarikh last.. Smile

grayish88
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Negeri :
Jawatan : Supervisor
Gender : Male
Jumlah Post : 4
Umur : 35
Tarikh Register : 13/05/2013
Reputation : 0
Points : 1658

View user profile

Back to top Go down

Re: TESCO PROMOSI BABY FAIR!!~

Post by grayish88 on Fri 04 Mar 2016, 10:01 am

@dediaty wrote:Boleh dikatakan lebih 2-3 kali ke Tesco dalam seminggu sebab dekat sangat dengan rumah, shoping anak pertama dulu pon kat tesco, sampai skrng ok lagi baju yg beli dulu, sampai turun ke adik plak yg memakainya.
wahh mmg btul baju baby murah dn kualiti kain pon bju..selesa dipkai..

grayish88
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Negeri :
Jawatan : Supervisor
Gender : Male
Jumlah Post : 4
Umur : 35
Tarikh Register : 13/05/2013
Reputation : 0
Points : 1658

View user profile

Back to top Go down

Re: TESCO PROMOSI BABY FAIR!!~

Post by pluggertorn on Fri 04 Mar 2016, 5:33 pm

@grayish88 wrote:
@pluggertorn wrote:aku dengar jiran2 ckap dekat tesco ade PROMOSI hebat utk barangan baby ... sahih ke?
ya sahih laaa,,lagipon skrg tesco ada buat promosi hebat brg baby ..baju,pampes,susu formula dan brg2 lain baby...tarikh last promosi nie setahu saya 9 mac 2016 nie..cepat beli sblm tarikh last.. Smile

ade hadiah pape tak semase promosi ni di jalan kan?

pluggertorn
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Negeri :
Jawatan : medical officer
Gender : Male
Jumlah Post : 10
Umur : 37
Tarikh Register : 17/09/2012
Reputation : 0
Points : 1902

View user profile

Back to top Go down

Re: TESCO PROMOSI BABY FAIR!!~

Post by cjaeyun on Fri 04 Mar 2016, 5:38 pm

i biase beli barang baby dekat online.. murah~

cjaeyun
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Negeri :
Jawatan : Murid
Gender : Male
Jumlah Post : 5
Umur : 27
Tarikh Register : 16/09/2012
Reputation : 0
Points : 1896

View user profile

Back to top Go down

Re: TESCO PROMOSI BABY FAIR!!~

Post by dediaty on Mon 07 Mar 2016, 10:50 am

@cjaeyun wrote:i biase beli barang baby dekat online.. murah~
brngn online satu kite dpt lambat, dan klau ade masalah setegah bende takleh nk return back.. situ kite dah bazir mase and leceh dah~ klau kat tesco selagi kite ade resit kite masih boley buat pulangan semula jika ade masalah.. kelebihan dah ade kat situ, dgn kite sendiri boley check face 2 face dgn brgn yg kite cari..

dediaty
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Negeri :
Jawatan : manager
Gender : Male
Jumlah Post : 9
Umur : 29
Tarikh Register : 15/05/2013
Reputation : 0
Points : 1659

View user profile

Back to top Go down

Re: TESCO PROMOSI BABY FAIR!!~

Post by dediaty on Mon 07 Mar 2016, 10:54 am

@pluggertorn wrote:
@grayish88 wrote:
@pluggertorn wrote:aku dengar jiran2 ckap dekat tesco ade PROMOSI hebat utk barangan baby ... sahih ke?
ya sahih laaa,,lagipon skrg tesco ada buat promosi hebat brg baby ..baju,pampes,susu formula dan brg2 lain baby...tarikh last promosi nie setahu saya 9 mac 2016 nie..cepat beli sblm tarikh last.. Smile

ade hadiah pape tak semase promosi ni di jalan kan?

hadiah yg di tawarkan ade lah barangan yg murah Very Happy ahhahhha~ memang murah sgt brgn bila promosi, sbb tuh dah takde hadiah utk pelanggan, biase klau ade hadiah² ni, selalunya takde lah murah sgt brgn yg di jual~ tp mane yg ade club member ade lah hadiah yg leh dpt dr point yg di kumpul.. itu semua org sedia tahu tak silap la~

dediaty
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Negeri :
Jawatan : manager
Gender : Male
Jumlah Post : 9
Umur : 29
Tarikh Register : 15/05/2013
Reputation : 0
Points : 1659

View user profile

Back to top Go down

Re: TESCO PROMOSI BABY FAIR!!~

Post by ninali on Tue 08 Mar 2016, 12:26 pm

memang terbaik promosi tesco kali nie, hahhaa!! i dapt mcm² brangan baby Very Happy habes gaji tp berbaloi dpt bnyak barangan dr harga sepatutnya dpat Razz hehehe!!

ninali
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Negeri :
Jawatan : guru
Gender : Female
Jumlah Post : 6
Umur : 33
Tarikh Register : 05/06/2014
Reputation : 0
Points : 1274

View user profile

Back to top Go down

Re: TESCO PROMOSI BABY FAIR!!~

Post by ninali on Tue 08 Mar 2016, 12:34 pm

@dediaty wrote:Boleh dikatakan lebih 2-3 kali ke Tesco dalam seminggu sebab dekat sangat dengan rumah, shoping anak pertama dulu pon kat tesco, sampai skrng ok lagi baju yg beli dulu, sampai turun ke adik plak yg memakainya.

beli bragn kat tesco time promosi bnyak-2 takpe , brng murah kan! lagi satu kualiti pon ok.. i pon ade baju yg lame, i bagi kan jiran i baru dpt cahaya mate, Razz dia tak sempat pergi beli brng baby sgt, so i tolong ape i ade.. sbb i pon akan beli jugak nnti, so tolong la yg mane memrlukn dulu Smile

ninali
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Negeri :
Jawatan : guru
Gender : Female
Jumlah Post : 6
Umur : 33
Tarikh Register : 05/06/2014
Reputation : 0
Points : 1274

View user profile

Back to top Go down

Re: TESCO PROMOSI BABY FAIR!!~

Post by pluggertorn on Tue 08 Mar 2016, 12:39 pm

i dah pergi semalam tesco, jalan-2 tengok ngn kak long i, ingat nk beli rini tp dah ternmpak murah, alang-2 terus shoping.. tp pinjam duit kak long dulu, ahahaha.. balik nnti claim dgn ayah dia Razz

pluggertorn
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Negeri :
Jawatan : medical officer
Gender : Male
Jumlah Post : 10
Umur : 37
Tarikh Register : 17/09/2012
Reputation : 0
Points : 1902

View user profile

Back to top Go down

Re: TESCO PROMOSI BABY FAIR!!~

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum