FORUM PARAMEDIK
Selamat melayari Forum Paramedik,

Dengan mendaftar keahlian di Forum Paramedik, anda akan mendapat lebih informasi dan juga boleh berkomunikasi dengan ahli-ahli forum yang lain.

meriahkan forum paramedik dengan mendaftar keahlian anda disini.

Terima Kasih.

ada tak tukar telefon tanpa sebarang kontrak?

View previous topic View next topic Go down

ada tak tukar telefon tanpa sebarang kontrak?

Post by ninali on Tue 22 Mar 2016, 4:26 am

ada tak nak tukar telefon tanpa sebarang kontrak?? selalu nya kalau nak tukar telefon mesti kne tukar pelan so any cadangan memang kosong otak nak pikir yg mna takyah kontrak2 nie

ninali
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Negeri :
Jawatan : guru
Gender : Female
Jumlah Post : 6
Umur : 33
Tarikh Register : 05/06/2014
Reputation : 0
Points : 1217

View user profile

Back to top Go down

Re: ada tak tukar telefon tanpa sebarang kontrak?

Post by zuhari on Wed 23 Mar 2016, 6:04 am

ninali wrote:ada tak nak tukar telefon tanpa sebarang kontrak?? selalu nya kalau nak tukar telefon mesti kne tukar pelan so any cadangan memang kosong otak nak pikir yg mna takyah kontrak2 nie

ada celcom newphone  klw nak tukar takyah berkontrak2 
newphone celcom dorg promote 3 modal brand samsung 
samsung galaxy note 5,samsung s7 and samsung j7
soo cepat2 laaa beli just bayar bulanan je

zuhari
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Negeri :
Jawatan : Suri rumah tangga
Gender : Female
Jumlah Post : 6
Umur : 30
Tarikh Register : 01/06/2014
Reputation : 0
Points : 1221

View user profile

Back to top Go down

Re: ada tak tukar telefon tanpa sebarang kontrak?

Post by dorin on Wed 23 Mar 2016, 6:07 am

berapa harga samsung note 5? Question
avatar
dorin
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Negeri :
Jawatan : guru
Gender : Female
Jumlah Post : 5
Umur : 28
Tarikh Register : 10/06/2014
Reputation : 0
Points : 1207

View user profile

Back to top Go down

Re: ada tak tukar telefon tanpa sebarang kontrak?

Post by dediaty on Wed 23 Mar 2016, 6:16 am

dorin wrote:berapa harga samsung note 5? Question
rm 145 tu bayar bulanan new phone punya kalau harga asl 2k mcm tu
so lebih baik beli kt celcom newphone Wink

dediaty
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Negeri :
Jawatan : manager
Gender : Male
Jumlah Post : 9
Umur : 29
Tarikh Register : 15/05/2013
Reputation : 0
Points : 1602

View user profile

Back to top Go down

Re: ada tak tukar telefon tanpa sebarang kontrak?

Post by ailing78 on Fri 25 Mar 2016, 10:29 am

ninali wrote:ada tak nak tukar telefon tanpa sebarang kontrak?? selalu nya kalau nak tukar telefon mesti kne tukar pelan so any cadangan memang kosong otak nak pikir yg mna takyah kontrak2 nie
celcom kn ada gua guna pelan first celcom baru hari semalam gua sign up new phone just bayar bulanan je

ailing78
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Negeri :
Jawatan : Sales Executive
Gender : Female
Jumlah Post : 7
Umur : 39
Tarikh Register : 05/12/2013
Reputation : 0
Points : 1398

View user profile

Back to top Go down

Re: ada tak tukar telefon tanpa sebarang kontrak?

Post by elaine88 on Fri 25 Mar 2016, 10:39 am

untuk detail sape yg nk sign up i nak share kn promotion new phone tggl 3 jenis hp ja yg lain maybe dh habis stok 



elaine88
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Negeri :
Jawatan : pesakit
Gender : Female
Jumlah Post : 5
Umur : 27
Tarikh Register : 29/11/2013
Reputation : 0
Points : 1402

View user profile

Back to top Go down

Re: ada tak tukar telefon tanpa sebarang kontrak?

Post by fizi on Fri 25 Mar 2016, 10:44 am

elaine88 wrote:untuk detail sape yg nk sign up i nak share kn promotion new phone tggl 3 jenis hp ja yg lain maybe dh habis stok 


 saya boleh  pilih mana-mana pelan kadar untuk mendaftar untuk program Newphone

fizi
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Negeri :
Jawatan : ibu
Gender : Female
Jumlah Post : 10
Umur : 32
Tarikh Register : 30/05/2014
Reputation : 0
Points : 1223

View user profile

Back to top Go down

Re: ada tak tukar telefon tanpa sebarang kontrak?

Post by elaine88 on Fri 25 Mar 2016, 10:50 am

fizi wrote:
elaine88 wrote:untuk detail sape yg nk sign up i nak share kn promotion new phone tggl 3 jenis hp ja yg lain maybe dh habis stok 


 saya boleh  pilih mana-mana pelan kadar untuk mendaftar untuk program Newphone
aku rasa boleh klw ko nk laggan mana2 pelan first

elaine88
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Negeri :
Jawatan : pesakit
Gender : Female
Jumlah Post : 5
Umur : 27
Tarikh Register : 29/11/2013
Reputation : 0
Points : 1402

View user profile

Back to top Go down

Re: ada tak tukar telefon tanpa sebarang kontrak?

Post by gongzaimee on Fri 25 Mar 2016, 10:55 am

aku sekarang dalam kontrak dengan pelan celcom,bolehkah aku daftar newphone celcom???

gongzaimee
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Negeri :
Jawatan : manager
Gender : Male
Jumlah Post : 4
Umur : 37
Tarikh Register : 27/05/2013
Reputation : 0
Points : 1585

View user profile

Back to top Go down

Re: ada tak tukar telefon tanpa sebarang kontrak?

Post by sunflo0303 on Fri 25 Mar 2016, 11:00 am

gongzaimee wrote:aku sekarang dalam kontrak dengan pelan celcom,bolehkah aku daftar newphone celcom???
rasanya boleh kot signup newphone 
cuba laa dlu

sunflo0303
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Negeri :
Jawatan : Senior
Gender : Male
Jumlah Post : 5
Umur : 36
Tarikh Register : 15/07/2013
Reputation : 0
Points : 1539

View user profile

Back to top Go down

Re: ada tak tukar telefon tanpa sebarang kontrak?

Post by ninali on Fri 25 Mar 2016, 11:02 am

fuhhh ok jugak newphone ini

ninali
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Negeri :
Jawatan : guru
Gender : Female
Jumlah Post : 6
Umur : 33
Tarikh Register : 05/06/2014
Reputation : 0
Points : 1217

View user profile

Back to top Go down

Re: ada tak tukar telefon tanpa sebarang kontrak?

Post by melindaapang on Tue 29 Mar 2016, 6:29 am

tengok kt blue cube smlm mmg still ada stok lagi samsung note5  tu soo ingtkn dh abis sebaiklaa tak habis lagi

melindaapang
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Negeri :
Jawatan : pelajar
Gender : Female
Jumlah Post : 2
Umur : 27
Tarikh Register : 11/06/2013
Reputation : 0
Points : 1568

View user profile

Back to top Go down

Re: ada tak tukar telefon tanpa sebarang kontrak?

Post by nuseetan on Tue 29 Mar 2016, 6:31 am

harap2 laaaa still ada lagi protion newphone nie...tggu gaji msok baru pergi daftar

nuseetan
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Negeri :
Jawatan : manager
Gender : Male
Jumlah Post : 4
Umur : 37
Tarikh Register : 21/07/2013
Reputation : 0
Points : 1532

View user profile

Back to top Go down

Re: ada tak tukar telefon tanpa sebarang kontrak?

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum