FORUM PARAMEDIK
Selamat melayari Forum Paramedik,

Dengan mendaftar keahlian di Forum Paramedik, anda akan mendapat lebih informasi dan juga boleh berkomunikasi dengan ahli-ahli forum yang lain.

meriahkan forum paramedik dengan mendaftar keahlian anda disini.

Terima Kasih.

Drama 13 Episod Menambat hati

View previous topic View next topic Go down

Drama 13 Episod Menambat hati

Post by ailing78 on Mon 18 Apr 2016, 11:10 am



Aku dah tengok episod 1 dan episod 2. cerite ni memang buat aku tertanya-tanya.. dan sangat membantu bila aku bosan tatahu nk buat ape, cerite ni mampu buat aku tak kering gusi tengok pelakon diorng dgn watak² yang di lakonkan.. the best episod part 2 Razz

ailing78
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Negeri :
Jawatan : Sales Executive
Gender : Female
Jumlah Post : 7
Umur : 39
Tarikh Register : 05/12/2013
Reputation : 0
Points : 1335

View user profile

Back to top Go down

Re: Drama 13 Episod Menambat hati

Post by cjaeyun on Mon 18 Apr 2016, 11:18 am

aku ni kaki tengok TV , macam2 drama aku dah hafal.. englis movie ke, korea ke, klau melayu punya drama memang aku dah fasih sgt la.. heehee, tpi ritu mase aku online, godek sana godek sini aku ade nampak cite ni, cuma nmpak pelkon lame la dari gambar bawah ni, kat situ ade link celcom escape.. aku bukak dan kat situ aku tertarik dgn cerite pendek ni..


[img][/img]

cjaeyun
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Negeri :
Jawatan : Murid
Gender : Male
Jumlah Post : 5
Umur : 26
Tarikh Register : 16/09/2012
Reputation : 0
Points : 1776

View user profile

Back to top Go down

Re: Drama 13 Episod Menambat hati

Post by fizi on Tue 19 Apr 2016, 7:38 am

celcom escape? maknenya pengunna celcom je lah boley tengok kan.. tapi knp aku pon boley tengok dari view yang korang bagi ni? kat youtube pon ade jugak lah lepas ni episod seterusnyakan.

fizi
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Negeri :
Jawatan : ibu
Gender : Female
Jumlah Post : 10
Umur : 32
Tarikh Register : 30/05/2014
Reputation : 0
Points : 1160

View user profile

Back to top Go down

Re: Drama 13 Episod Menambat hati

Post by ailing78 on Thu 21 Apr 2016, 5:55 am

yang ni celcom escape bagi free lah espisod satu dan dua.. sebab tuh lah boley tengok kat yotube sekali Smile, kat celcom escape pon ade jugak.. lepas ni dah kena bayar klau nk tengok setiap episod sampai ke episod 13, sbb ade khabar angin mengatakan pasal episode 3 kene bayar klau nk tengok Razz ahahaha.. klau bukan celcom user pon boley tengok, just byar kat celcom escape by keredit kad and boley layan, tak semestinya user celcom je lah.. hahhaa

ailing78
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Negeri :
Jawatan : Sales Executive
Gender : Female
Jumlah Post : 7
Umur : 39
Tarikh Register : 05/12/2013
Reputation : 0
Points : 1335

View user profile

Back to top Go down

Re: Drama 13 Episod Menambat hati

Post by fizi on Thu 21 Apr 2016, 6:00 am

ingat klau bukan celcom user tak boley tengok dah.. rugi lah kan, sbb citer ni best.. kalau bukan celcom user pon boley layan lah ekh, bagus2, tapi bape bayaran yang kan di kenakan setiap episod tuh agaknya? pandai dorng tarik pelangan dah bagi tengok best2 pastu kne bayar en, tapi best takdehal lah kot.. cume nk tahu klau ade sesiape tahu pasal pembayran yang akan di knekan share lah skit.

fizi
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Negeri :
Jawatan : ibu
Gender : Female
Jumlah Post : 10
Umur : 32
Tarikh Register : 30/05/2014
Reputation : 0
Points : 1160

View user profile

Back to top Go down

Re: Drama 13 Episod Menambat hati

Post by cjaeyun on Thu 21 Apr 2016, 6:03 am

cerite ni best, budak2 pon pandai belakon, memang nmpak suasana kg and zaman dulu kala tau, teringgat waktu zaman kecik2 bergurau sende sesame sendiri dekat depan rumah Smile hurmmm rindu plak zman kegemilangan di saat waktu kecik.. hihihihi.. tak silap kne bayar singgit je satu episod tp yang episod akhir khabar angin mengatakan kne bayar 2 inggit kot,  takpe lah jnjie best.. hahahaha..

cjaeyun
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Negeri :
Jawatan : Murid
Gender : Male
Jumlah Post : 5
Umur : 26
Tarikh Register : 16/09/2012
Reputation : 0
Points : 1776

View user profile

Back to top Go down

Re: Drama 13 Episod Menambat hati

Post by ailing78 on Fri 22 Apr 2016, 5:03 am

bagi aku yang best kat episod 2 ni part duda ni bersungguh nk cari jodoh sampai sanggop pergi KL untuk cari calon istri dan bawak balik kat kampung, sbb mungkin dia rindu dgn aruah istri dia kot, jodoh yang dia cari tuh memang muke sama mcm aruah istri dia.. simpati kat part tu.. celcom escape layan Razz.. hehehe

http://www.celcomescape.com/ 

klau ade pape update kat link ni bgthu cepat2 yea, takut kdg2 buzy Razz hahaha

ailing78
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Negeri :
Jawatan : Sales Executive
Gender : Female
Jumlah Post : 7
Umur : 39
Tarikh Register : 05/12/2013
Reputation : 0
Points : 1335

View user profile

Back to top Go down

Re: Drama 13 Episod Menambat hati

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum