FORUM PARAMEDIK
Selamat melayari Forum Paramedik,

Dengan mendaftar keahlian di Forum Paramedik, anda akan mendapat lebih informasi dan juga boleh berkomunikasi dengan ahli-ahli forum yang lain.

meriahkan forum paramedik dengan mendaftar keahlian anda disini.

Terima Kasih.

2017 PENUH MAKNA

View previous topic View next topic Go down

2017 PENUH MAKNA

Post by fifie on Tue 06 Jun 2017, 8:05 am

Assalamualaikum dan salam sejehtera semua...

Nak kata berkarya takder la fifie nk berkarya sangat. Cuma nak kongsi apa yang boleh kongsi. Fifie pun sebenarnya dah lupa forum ni. Berapa lama tak online pun dah lupa. Tapi semalam tiba-tiba fikir memori silam. Dalam dok fikir tu teringat pulak kawan-kawan online sebelum pasca facebook. FORUM PARAMEDIK merupakan platform ke-2 selepas YM dan MIRC untuk dapat kenalan online. Tapi bagi fifie forum paramedik jelas lebih menarik dan ikan persahabatan dirasakan lebih kuat.

Semalam memang tak sabar nak tunggu hari ni. Tak sabar nak buka balik Forum Paramedik ni. Hari ni, tengah hari ni baru sempat nak online. Buka jer forum nampak suasana suram skit. Nampak rata-rata yang wujud cumalah post-post lama. Tiada lagi online dari kawan-kawan dulu. Mungkin suasana dah berubah. Mungkin sekarang orang lebih gemar facebook, Tweeter, IG dan mcm2 lagi.

Semoga dapat bertemu kembali kawan-kawan forum sama ada secara online atau realiti (gathering).

Selamat maju jaya untuk semua yang mengenali Fifie.

sedar-tak sedar kalau mengikut pengiraan Forum ni sendiri Fifie dah jadi Ahli selama 11 tahun. Fifie register 19.10.2016. Masa tu umur 22. Sekarang dah masuk golongan veteran dah dah. Dah nak masuk 33. Dari zaman anak dara sampailah skarang dah beranak 3.

Semoga FORUM PARAMEDIK diberi nafas baru dan dikekalkan sampai bila-bila.
avatar
fifie
SUPER SENIOR
SUPER SENIOR

Negeri :
Jawatan : jururawat terlatih
Gender : Female
Jumlah Post : 109
Umur : 32
Tarikh Register : 19/10/2006
Reputation : 8
Points : 4059

Character sheet
Mutiara Kata saya: 200

View user profile

Back to top Go down

Re: 2017 PENUH MAKNA

Post by Jelita on Wed 07 Jun 2017, 7:55 am

Jelita plak selalu melawat cni.. tp tak login la. cuma masuk cari bahan... belek2... Jelita pun sama macam fifie, berharap supaya Forum ni kelak sampai bila2 dan kembali meriah.
avatar
Jelita
AHLI SENIOR
AHLI SENIOR

Negeri :
Jawatan : mici
Gender : Female
Jumlah Post : 50
Umur : 31
Tarikh Register : 20/02/2009
Reputation : 1
Points : 3166

View user profile

Back to top Go down

Re: 2017 PENUH MAKNA

Post by Info Bola Sepak on Thu 08 Jun 2017, 4:23 am

@fifie wrote:Assalamualaikum dan salam sejehtera semua...

Nak kata berkarya takder la fifie nk berkarya sangat. Cuma nak kongsi apa yang boleh kongsi. Fifie pun sebenarnya dah lupa forum ni. Berapa lama tak online pun dah lupa. Tapi semalam tiba-tiba fikir memori silam. Dalam dok fikir tu teringat pulak kawan-kawan online sebelum pasca facebook. FORUM PARAMEDIK merupakan platform ke-2 selepas YM dan MIRC untuk dapat kenalan online. Tapi bagi fifie forum paramedik jelas lebih menarik dan ikan persahabatan dirasakan lebih kuat.

Semalam memang tak sabar nak tunggu hari ni. Tak sabar nak buka balik Forum Paramedik ni. Hari ni, tengah hari ni baru sempat nak online. Buka jer forum nampak suasana suram skit. Nampak rata-rata yang wujud cumalah post-post lama. Tiada lagi online dari kawan-kawan dulu. Mungkin suasana dah berubah. Mungkin sekarang orang lebih gemar facebook, Tweeter, IG dan mcm2 lagi.

Semoga dapat bertemu kembali kawan-kawan forum sama ada secara online atau realiti (gathering).

Selamat maju jaya untuk semua yang mengenali Fifie.

sedar-tak sedar kalau mengikut pengiraan Forum ni sendiri Fifie dah jadi Ahli selama 11 tahun. Fifie register 19.10.2016. Masa tu umur 22. Sekarang dah masuk golongan veteran dah dah. Dah nak masuk 33. Dari zaman anak dara sampailah skarang dah beranak 3.

Semoga FORUM PARAMEDIK diberi nafas baru dan dikekalkan sampai bila-bila.

fifie mmg lejen laa..... anak pun dah 3... hebat...  lol!
avatar
Info Bola Sepak
STAFF PEMUDAH CARA (JR)
STAFF PEMUDAH CARA (JR)

Negeri :
Jawatan : Penyerang Sensasi Kebangsaan
Gender : Male
Jumlah Post : 482
Umur : 27
Tarikh Register : 10/12/2011
Reputation : 5
Points : 4101

View user profile

Back to top Go down

Re: 2017 PENUH MAKNA

Post by Info Bola Sepak on Thu 08 Jun 2017, 4:24 am

@Jelita wrote:Jelita plak selalu melawat cni.. tp tak login la. cuma masuk cari bahan... belek2... Jelita pun sama macam fifie, berharap supaya Forum ni kelak sampai bila2 dan kembali meriah.

sama la kita... bila tgk org post baru bersemangat balik
avatar
Info Bola Sepak
STAFF PEMUDAH CARA (JR)
STAFF PEMUDAH CARA (JR)

Negeri :
Jawatan : Penyerang Sensasi Kebangsaan
Gender : Male
Jumlah Post : 482
Umur : 27
Tarikh Register : 10/12/2011
Reputation : 5
Points : 4101

View user profile

Back to top Go down

Re: 2017 PENUH MAKNA

Post by Fieza on Thu 15 Jun 2017, 10:07 am

@fifie wrote:Assalamualaikum dan salam sejehtera semua...

Nak kata berkarya takder la fifie nk berkarya sangat. Cuma nak kongsi apa yang boleh kongsi. Fifie pun sebenarnya dah lupa forum ni. Berapa lama tak online pun dah lupa. Tapi semalam tiba-tiba fikir memori silam. Dalam dok fikir tu teringat pulak kawan-kawan online sebelum pasca facebook. FORUM PARAMEDIK merupakan platform ke-2 selepas YM dan MIRC untuk dapat kenalan online. Tapi bagi fifie forum paramedik jelas lebih menarik dan ikan persahabatan dirasakan lebih kuat.

Semalam memang tak sabar nak tunggu hari ni. Tak sabar nak buka balik Forum Paramedik ni. Hari ni, tengah hari ni baru sempat nak online. Buka jer forum nampak suasana suram skit. Nampak rata-rata yang wujud cumalah post-post lama. Tiada lagi online dari kawan-kawan dulu. Mungkin suasana dah berubah. Mungkin sekarang orang lebih gemar facebook, Tweeter, IG dan mcm2 lagi.

Semoga dapat bertemu kembali kawan-kawan forum sama ada secara online atau realiti (gathering).

Selamat maju jaya untuk semua yang mengenali Fifie.

sedar-tak sedar kalau mengikut pengiraan Forum ni sendiri Fifie dah jadi Ahli selama 11 tahun. Fifie register 19.10.2016. Masa tu umur 22. Sekarang dah masuk golongan veteran dah dah. Dah nak masuk 33. Dari zaman anak dara sampailah skarang dah beranak 3.

Semoga FORUM PARAMEDIK diberi nafas baru dan dikekalkan sampai bila-bila.

waalaikummusallam fifie.... moga sihat2.. Smile
nmpaknya kita same2 dah jd ahli forum selama 11 tahun... lama gak tu.. klu budak dah darjah 5 da kn...

xtaw bila diorang nk masuk mcm dlu2 lg... kita sndiri pun jarang masuk cni kan...

fiza pun dah ada 3 hero (anak) skrg... kwn2 yg lain pun rasanya mcm kita gak... masa knl2 kt forum dlu mesti tgh2 nkl mncari jodoh... fasa skrg mungkin dah ada yg anak lebih dari kita fifie....
avatar
Fieza
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : Mici U29
Gender : Female
Jumlah Post : 1489
Umur : 33
Tarikh Register : 12/10/2006
Reputation : 36
Points : 5449

Character sheet
Mutiara Kata saya: murahkanlah bibir dengan senyuman kerana senyum itu sedekah..

View user profile http://www.facebook.com/nurhafiza.pijajaja

Back to top Go down

Re: 2017 PENUH MAKNA

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum