FORUM PARAMEDIK
Selamat melayari Forum Paramedik,

Dengan mendaftar keahlian di Forum Paramedik, anda akan mendapat lebih informasi dan juga boleh berkomunikasi dengan ahli-ahli forum yang lain.

meriahkan forum paramedik dengan mendaftar keahlian anda disini.

Terima Kasih.

patut x juruxray ada elaun kritikal???

Page 15 of 16 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: patut x juruxray ada elaun kritikal???

Post by BlackBoner on Thu 25 Dec 2008, 12:41 pm

pai tertido2 c kobeng nie..hehehe..persatuan mende yg dicari tu..klu persatuan jxr tu rasa2nya aku pun tak kenal daa..ada pada nama je kot..ahli2nya ntah ke mana2 da... Razz
avatar
BlackBoner
KERABAT SUPER SENIOR
KERABAT SUPER SENIOR

Jawatan : MIT
Gender : Female
Jumlah Post : 708
Umur : 36
Tarikh Register : 09/06/2008
Reputation : 0
Points : 3292

View user profile

Back to top Go down

Re: patut x juruxray ada elaun kritikal???

Post by neskobeng on Thu 25 Dec 2008, 12:42 pm

ye lah..............
avatar
neskobeng
KERABAT TEGAR
KERABAT TEGAR

Jawatan : juru x-ray
Gender : Male
Jumlah Post : 875
Umur : 37
Tarikh Register : 02/03/2008
Reputation : 3
Points : 3360

Character sheet
Mutiara Kata saya: Saya mesti PILIH!!!!!!!

View user profile

Back to top Go down

Re: patut x juruxray ada elaun kritikal???

Post by bangkai on Thu 25 Dec 2008, 8:15 pm

DOA...
USAHA...
TAWAKKAL..

bangkai
AHLI JUNIOR
AHLI JUNIOR

Jawatan : pengangkatanggur
Gender : Male
Jumlah Post : 28
Umur : 38
Tarikh Register : 06/11/2008
Reputation : 0
Points : 3214

View user profile

Back to top Go down

Re: patut x juruxray ada elaun kritikal???

Post by bangkai on Thu 25 Dec 2008, 9:51 pm

PATUT!!

bangkai
AHLI JUNIOR
AHLI JUNIOR

Jawatan : pengangkatanggur
Gender : Male
Jumlah Post : 28
Umur : 38
Tarikh Register : 06/11/2008
Reputation : 0
Points : 3214

View user profile

Back to top Go down

Re: patut x juruxray ada elaun kritikal???

Post by neskobeng on Fri 26 Dec 2008, 12:39 am

@bangkai wrote:DOA...
USAHA...
TAWAKKAL..

sapa yg USAHA.....?
avatar
neskobeng
KERABAT TEGAR
KERABAT TEGAR

Jawatan : juru x-ray
Gender : Male
Jumlah Post : 875
Umur : 37
Tarikh Register : 02/03/2008
Reputation : 3
Points : 3360

Character sheet
Mutiara Kata saya: Saya mesti PILIH!!!!!!!

View user profile

Back to top Go down

Re: patut x juruxray ada elaun kritikal???

Post by bangkai on Fri 26 Dec 2008, 1:06 am

@neskobeng wrote:
@bangkai wrote:DOA...
USAHA...
TAWAKKAL..

sapa yg USAHA.....?

LU FIKIR LA SENDIRI...!!

bangkai
AHLI JUNIOR
AHLI JUNIOR

Jawatan : pengangkatanggur
Gender : Male
Jumlah Post : 28
Umur : 38
Tarikh Register : 06/11/2008
Reputation : 0
Points : 3214

View user profile

Back to top Go down

Re: patut x juruxray ada elaun kritikal???

Post by neskobeng on Fri 26 Dec 2008, 1:09 am

Idea Idea
avatar
neskobeng
KERABAT TEGAR
KERABAT TEGAR

Jawatan : juru x-ray
Gender : Male
Jumlah Post : 875
Umur : 37
Tarikh Register : 02/03/2008
Reputation : 3
Points : 3360

Character sheet
Mutiara Kata saya: Saya mesti PILIH!!!!!!!

View user profile

Back to top Go down

Re: patut x juruxray ada elaun kritikal???

Post by mzxrite on Sun 28 Dec 2008, 4:04 am

MACAM MANA ?..... APA KATA KITA TULIS LAPORAN KAT AKHBAR PASAL KITA MENUNTUT ELAUN TERSEBUT. ......
avatar
mzxrite
SUPER DUPER SENIOR
SUPER DUPER SENIOR

Jawatan : DI UNIT PENGIMEJAN DIAGNOSTIK
Gender : Male
Jumlah Post : 264
Umur : 44
Tarikh Register : 09/07/2008
Reputation : 0
Points : 3324

Character sheet
Mutiara Kata saya: BIAR COMEL KEJO,DARI MOLEK RUPA

View user profile

Back to top Go down

Re: patut x juruxray ada elaun kritikal???

Post by mzxrite on Sun 28 Dec 2008, 6:13 am

SEKARANG NIE KITA NAK HARAP KAT SAPO LAGI.... KALAU DIRI SENDIRI TAK USAHA.
avatar
mzxrite
SUPER DUPER SENIOR
SUPER DUPER SENIOR

Jawatan : DI UNIT PENGIMEJAN DIAGNOSTIK
Gender : Male
Jumlah Post : 264
Umur : 44
Tarikh Register : 09/07/2008
Reputation : 0
Points : 3324

Character sheet
Mutiara Kata saya: BIAR COMEL KEJO,DARI MOLEK RUPA

View user profile

Back to top Go down

Re: patut x juruxray ada elaun kritikal???

Post by terompah_biru on Sun 11 Jan 2009, 1:57 pm

bagi aku la...sumer paramedik layak dapat elaun kritikal.. sbb kiter sumer terdedah pada bahaya.. jd org paramedik mcm kiter neh.. tunggu masa jer...tak kena gaya belah kiri pintu kubur belah kanan pintu jail la jawabnya..hermm..kerajaan ptt pk bende neh sumer
avatar
terompah_biru
SUPER DUPER SENIOR
SUPER DUPER SENIOR

Jawatan : Missy
Gender : Female
Jumlah Post : 222
Umur : 36
Tarikh Register : 24/11/2008
Reputation : 10
Points : 3130

View user profile

Back to top Go down

Re: patut x juruxray ada elaun kritikal???

Post by mzxrite on Thu 15 Jan 2009, 3:48 am

HARAP BEGITULAH DISUATU HARI NANTI ......

THANKS TEROMPOH BIRU, KATA MU PERANSANG UTK KAMI SEMUA
avatar
mzxrite
SUPER DUPER SENIOR
SUPER DUPER SENIOR

Jawatan : DI UNIT PENGIMEJAN DIAGNOSTIK
Gender : Male
Jumlah Post : 264
Umur : 44
Tarikh Register : 09/07/2008
Reputation : 0
Points : 3324

Character sheet
Mutiara Kata saya: BIAR COMEL KEJO,DARI MOLEK RUPA

View user profile

Back to top Go down

Re: patut x juruxray ada elaun kritikal???

Post by kainkapan on Sun 28 Jun 2009, 6:54 pm

@bangkai wrote:
@neskobeng wrote:
@bangkai wrote:DOA...
USAHA...
TAWAKKAL..

sapa yg USAHA.....?

LU FIKIR LA SENDIRI...!!

ORANG LAIN YANG PIKIR KO YG MENUAI HASIL... BILA ADA MASALAH MAYBE KO LAH ORG YANG TUKANG KONDEM KAN? KO NI PARAMEDIK KE BANGKAI? Very Happy
avatar
kainkapan
KERABAT FORUM
KERABAT FORUM

Negeri :
Jawatan : PenGGaLi KuBuR
Gender : Male
Jumlah Post : 324
Umur : 35
Tarikh Register : 14/05/2007
Reputation : 3
Points : 4207

Character sheet
Mutiara Kata saya: MALU mu ialah mahkota yang tidak perlukan singgahsana tetapi ia berkuasa menjaga diri dan nama, Tiada siapa yang dapat merampasnya melainkan kau sendiri yang pergi menyerah diri

View user profile

Back to top Go down

patut

Post by zima on Wed 01 Jul 2009, 5:24 pm

aku rasa radiografer patut dapat elaun kritikal. sebab jadi front liner ni ingat senang ke. risiko untuk dapat infection ttp ada. tp aku rasa society radiografer tak cukup strong utk fight elaun. betul tak? Surprised

zima
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Jawatan : paramedik
Gender : Female
Jumlah Post : 1
Umur : 34
Tarikh Register : 01/07/2009
Reputation : 0
Points : 2976

View user profile

Back to top Go down

Re: patut x juruxray ada elaun kritikal???

Post by hannajr on Wed 01 Jul 2009, 5:47 pm

@terompah_biru wrote:bagi aku la...sumer paramedik layak dapat elaun kritikal.. sbb kiter sumer terdedah pada bahaya.. jd org paramedik mcm kiter neh.. tunggu masa jer...tak kena gaya belah kiri pintu kubur belah kanan pintu jail la jawabnya..hermm..kerajaan ptt pk bende neh sumer

saya setuju dgn awak terompah..mmg patut sume paramedik dpt elaun kritikal..satu sbb kritikal dr segi staff dan juga pendedahan trhdp risko bahaya pekerjaan kita..sama mcm PPF pun..kami handle ubat cytotoxic n anytime bleh trcucuk n inhale masa reconstitution dilakukan..sah2 bley dpt CA kalo dah tercucuk ubat tu..juru xray pun mmg bhya la dah ari2 dok brdpn dgn sinaran X..
avatar
hannajr
KERABAT SUPER SENIOR
KERABAT SUPER SENIOR

Jawatan : penolong pegawai farmasi
Gender : Female
Jumlah Post : 624
Umur : 33
Tarikh Register : 03/01/2009
Reputation : -1
Points : 3852

Character sheet
Mutiara Kata saya:

View user profile

Back to top Go down

Re: patut x juruxray ada elaun kritikal???

Post by rieyna168 on Wed 01 Jul 2009, 6:10 pm

Rina ingin berkongsi sedikit maklumat mengenai elaun kritikal yang selalu disalh anggap oleh sebahagian besar anggota KKM.
Actually, Elaun kritikal = kritikalnya sesuatu jawatan tu..Dalam KKM, cuma SN dan PPP jer yang diiktirafkan utk diberi elaun kritikal.

Pemberian kritikal elaun utk SN sebenarnya bknlah sebab hanya SN jer yg expose ngan pt, rina dpt sumber dr unit latihan di putrajya,
sbb SN diberi elaun kritikal adalah sbb utk tahan SN dr resign gi pvt / pergi luar negara..pernah terjadi dlm 1 tahun dulu, dak2 SN byk yg
resign nak gi arab n pvt, masa tu kritikal sgt..SN pun xcukup..so salah satu inisiatif yg dilakukan, kerajaan bagi elaun kritikal utk jawatan
SN.dgn cara ini, byk yg stay.. sbb tu gak skrg ni, dak PPP pun dpt elaun kritikal, kalau ikutkn,skrg ni, PPP pun byk yg resign gi
offshore. kat tmpt keja rina ni,yg fresh graduate pun ada.sbb tu, PPP pun diluluskn utk elaun kritikal.

Kalaulah pemberian elaun kritikal tu disebabkab expose ngan pt mahupun bahaya, rina rasa..semua ahli kkm akan dpt elaun tu sbb semua expose..

----Forum Paramedik Malaysia-----




INGIN MENGENALI RINA :
-> http://www.myspace.com/rieyna82 -> http://www.facebook.com/rieyna168
"Kecantikkan seseorang itu ada pada Mata yang memandang"
I was born to be THE GUNNERS
Forum Arsenal: http://ams-thegunners.forumms.net/
avatar
rieyna168
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : Apa-apa keja yang Ada.
Gender : Female
Jumlah Post : 4789
Umur : 35
Tarikh Register : 17/05/2008
Reputation : 56
Points : 8441

Character sheet
Mutiara Kata saya: Ingat 5 perkara, sebelum 5 perkara..Kita ada 1 saja HATI. Jika gembira HATI itulah... Jika bertakwa, HATI itulah... Jika beriman, HATI yg 1 itu juga... Jika bercinta, HATI itu juga... Jika terluka pun HATI nan 1 itu... Terlalu banyak satu perkara... Maka jagalah HATI mu dan HATI org2 yg menyayangimu...Kebencian orang jgn dibuat,Kesayangan orang jgn diambil..

View user profile http://www.facebook.com/rieyna168 http://ams-thegunners.forumms.net

Back to top Go down

Re: patut x juruxray ada elaun kritikal???

Post by hannajr on Wed 01 Jul 2009, 6:45 pm

emm tu la jgk yg saya dgr kak rina..tp napa PPF xdpt..kmi pun x ckup staff ni..huhuhu Crying or Very sad
avatar
hannajr
KERABAT SUPER SENIOR
KERABAT SUPER SENIOR

Jawatan : penolong pegawai farmasi
Gender : Female
Jumlah Post : 624
Umur : 33
Tarikh Register : 03/01/2009
Reputation : -1
Points : 3852

Character sheet
Mutiara Kata saya:

View user profile

Back to top Go down

Re: patut x juruxray ada elaun kritikal???

Post by rieyna168 on Wed 01 Jul 2009, 6:53 pm

@hannajr wrote:emm tu la jgk yg saya dgr kak rina..tp napa PPF xdpt..kmi pun x ckup staff ni..huhuhu Crying or Very sad

hahahha hanna, ni bkn soal tak cukup staff ni dik..kalau tak cukup staff tu,salah pihak pengarah sbb limitkn jumlah staff.yg jawatan dorang kritikal tu sbb jwtn dorang mendapat sambutan hangat dari pihak luar..cthnya pihak arab saudi,setiap hari mencari SN2 yg bersedia utk berkhidmat di Abu Dhabi tu.siap ada agen lagi..yg popular skrg ni Mellorita.. Dak PPP lak,sentiasa mendapat tawaran dari pihak offshore utk berkhidmat ngan dorang.jumlah yg dorang mintak,bkn sedikit..sentiasa ada permintaan sampaikn ada gakla kengkawan rina yg berminat dgn tawaran mereka..Last2 resign..

----Forum Paramedik Malaysia-----




INGIN MENGENALI RINA :
-> http://www.myspace.com/rieyna82 -> http://www.facebook.com/rieyna168
"Kecantikkan seseorang itu ada pada Mata yang memandang"
I was born to be THE GUNNERS
Forum Arsenal: http://ams-thegunners.forumms.net/
avatar
rieyna168
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : Apa-apa keja yang Ada.
Gender : Female
Jumlah Post : 4789
Umur : 35
Tarikh Register : 17/05/2008
Reputation : 56
Points : 8441

Character sheet
Mutiara Kata saya: Ingat 5 perkara, sebelum 5 perkara..Kita ada 1 saja HATI. Jika gembira HATI itulah... Jika bertakwa, HATI itulah... Jika beriman, HATI yg 1 itu juga... Jika bercinta, HATI itu juga... Jika terluka pun HATI nan 1 itu... Terlalu banyak satu perkara... Maka jagalah HATI mu dan HATI org2 yg menyayangimu...Kebencian orang jgn dibuat,Kesayangan orang jgn diambil..

View user profile http://www.facebook.com/rieyna168 http://ams-thegunners.forumms.net

Back to top Go down

Re: patut x juruxray ada elaun kritikal???

Post by Bon on Fri 03 Jul 2009, 8:56 am

@rieyna168 wrote:Rina ingin berkongsi sedikit maklumat mengenai elaun kritikal yang selalu disalh anggap oleh sebahagian besar anggota KKM.
Actually, Elaun kritikal = kritikalnya sesuatu jawatan tu..Dalam KKM, cuma SN dan PPP jer yang diiktirafkan utk diberi elaun kritikal.

Pemberian kritikal elaun utk SN sebenarnya bknlah sebab hanya SN jer yg expose ngan pt, rina dpt sumber dr unit latihan di putrajya,
sbb SN diberi elaun kritikal adalah sbb utk tahan SN dr resign gi pvt / pergi luar negara..pernah terjadi dlm 1 tahun dulu, dak2 SN byk yg
resign nak gi arab n pvt, masa tu kritikal sgt..SN pun xcukup..so salah satu inisiatif yg dilakukan, kerajaan bagi elaun kritikal utk jawatan
SN.dgn cara ini, byk yg stay.. sbb tu gak skrg ni, dak PPP pun dpt elaun kritikal, kalau ikutkn,skrg ni, PPP pun byk yg resign gi
offshore. kat tmpt keja rina ni,yg fresh graduate pun ada.sbb tu, PPP pun diluluskn utk elaun kritikal.

Kalaulah pemberian elaun kritikal tu disebabkab expose ngan pt mahupun bahaya, rina rasa..semua ahli kkm akan dpt elaun tu sbb semua expose..
ha...ni pla rina dari mna dpt maklumat ni...ni buat2 ja ni kan?
avatar
Bon
KERABAT SUPER SENIOR
KERABAT SUPER SENIOR

Jawatan : ramal penyakit...!
Gender : Male
Jumlah Post : 578
Umur : 32
Tarikh Register : 23/05/2007
Reputation : 1
Points : 4174

Character sheet
Mutiara Kata saya: aRamai T...mamaTai T...

View user profile

Back to top Go down

Re: patut x juruxray ada elaun kritikal???

Post by rieyna168 on Fri 03 Jul 2009, 2:04 pm

bkn buat2 bon...ni rina dapat info dari putrajaya..semasa persatuan2 JM kat srwk dulu pun pernah suarakan isu elaun kritikal ni kat pihak atasan..inilah jwpn yg mereka beri.

----Forum Paramedik Malaysia-----




INGIN MENGENALI RINA :
-> http://www.myspace.com/rieyna82 -> http://www.facebook.com/rieyna168
"Kecantikkan seseorang itu ada pada Mata yang memandang"
I was born to be THE GUNNERS
Forum Arsenal: http://ams-thegunners.forumms.net/
avatar
rieyna168
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : Apa-apa keja yang Ada.
Gender : Female
Jumlah Post : 4789
Umur : 35
Tarikh Register : 17/05/2008
Reputation : 56
Points : 8441

Character sheet
Mutiara Kata saya: Ingat 5 perkara, sebelum 5 perkara..Kita ada 1 saja HATI. Jika gembira HATI itulah... Jika bertakwa, HATI itulah... Jika beriman, HATI yg 1 itu juga... Jika bercinta, HATI itu juga... Jika terluka pun HATI nan 1 itu... Terlalu banyak satu perkara... Maka jagalah HATI mu dan HATI org2 yg menyayangimu...Kebencian orang jgn dibuat,Kesayangan orang jgn diambil..

View user profile http://www.facebook.com/rieyna168 http://ams-thegunners.forumms.net

Back to top Go down

Re: patut x juruxray ada elaun kritikal???

Post by akoizer on Fri 03 Jul 2009, 7:05 pm

@terompah_biru wrote:bagi aku la...sumer paramedik layak dapat elaun kritikal.. sbb kiter sumer terdedah pada bahaya.. jd org paramedik mcm kiter neh.. tunggu masa jer...tak kena gaya belah kiri pintu kubur belah kanan pintu jail la jawabnya..hermm..kerajaan ptt pk bende neh sumer

ya betull...smua sepatutnya dpt elaun nie...smua pon ada hazard, bukan bergatung kpd kritikalnya sesebuah jawatan...
avatar
akoizer
KERABAT TEGAR SENIOR
KERABAT TEGAR SENIOR

Jawatan : PARAMBULATOR.
Gender : Male
Jumlah Post : 1086
Umur : 37
Tarikh Register : 14/05/2009
Reputation : 6
Points : 4183

Character sheet
Mutiara Kata saya: PERKHIDMATAN PENYAYANG, KERJA BERPASUKAN & PROFESIONALISME.

View user profile http://s.liddy@yahoo.com

Back to top Go down

Re: patut x juruxray ada elaun kritikal???

Post by rieyna168 on Sat 04 Jul 2009, 2:34 am

dah mmg itu yg ditetapkn oleh KKM utk dptkn elaun tu, kita nak wat camne kan...

----Forum Paramedik Malaysia-----




INGIN MENGENALI RINA :
-> http://www.myspace.com/rieyna82 -> http://www.facebook.com/rieyna168
"Kecantikkan seseorang itu ada pada Mata yang memandang"
I was born to be THE GUNNERS
Forum Arsenal: http://ams-thegunners.forumms.net/
avatar
rieyna168
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : Apa-apa keja yang Ada.
Gender : Female
Jumlah Post : 4789
Umur : 35
Tarikh Register : 17/05/2008
Reputation : 56
Points : 8441

Character sheet
Mutiara Kata saya: Ingat 5 perkara, sebelum 5 perkara..Kita ada 1 saja HATI. Jika gembira HATI itulah... Jika bertakwa, HATI itulah... Jika beriman, HATI yg 1 itu juga... Jika bercinta, HATI itu juga... Jika terluka pun HATI nan 1 itu... Terlalu banyak satu perkara... Maka jagalah HATI mu dan HATI org2 yg menyayangimu...Kebencian orang jgn dibuat,Kesayangan orang jgn diambil..

View user profile http://www.facebook.com/rieyna168 http://ams-thegunners.forumms.net

Back to top Go down

Re: patut x juruxray ada elaun kritikal???

Post by akoizer on Sat 04 Jul 2009, 6:41 am

@rieyna168 wrote:dah mmg itu yg ditetapkn oleh KKM utk dptkn elaun tu, kita nak wat camne kan...

e2 la yg kita x ble buat apa2 melainkan "sama2 bersuara"..

mgkin suatu masa kementerian kita akan "terbuka hati" jg dgn perkara nie, demi kebaikan org2 bawahan mcm kita jg...
avatar
akoizer
KERABAT TEGAR SENIOR
KERABAT TEGAR SENIOR

Jawatan : PARAMBULATOR.
Gender : Male
Jumlah Post : 1086
Umur : 37
Tarikh Register : 14/05/2009
Reputation : 6
Points : 4183

Character sheet
Mutiara Kata saya: PERKHIDMATAN PENYAYANG, KERJA BERPASUKAN & PROFESIONALISME.

View user profile http://s.liddy@yahoo.com

Back to top Go down

Re: patut x juruxray ada elaun kritikal???

Post by rieyna168 on Sat 04 Jul 2009, 9:05 am

kalau betul dorang nak bg utk anggota2 lain dlm kkm elaun yg terdedah kpd bahaya, jgnlah kita tuntun elaun kritikal kerna elaun kritikal maksudnya lain..kita tuntut elaun lain n buat nama baru utk elaun dedah bahaya tu..barulah kita akan dipertimbangkn utk dpt kot..selagi kita berkeras nak tuntun elaun kritikal,benda ni takkan sampai kemana.

----Forum Paramedik Malaysia-----




INGIN MENGENALI RINA :
-> http://www.myspace.com/rieyna82 -> http://www.facebook.com/rieyna168
"Kecantikkan seseorang itu ada pada Mata yang memandang"
I was born to be THE GUNNERS
Forum Arsenal: http://ams-thegunners.forumms.net/
avatar
rieyna168
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : Apa-apa keja yang Ada.
Gender : Female
Jumlah Post : 4789
Umur : 35
Tarikh Register : 17/05/2008
Reputation : 56
Points : 8441

Character sheet
Mutiara Kata saya: Ingat 5 perkara, sebelum 5 perkara..Kita ada 1 saja HATI. Jika gembira HATI itulah... Jika bertakwa, HATI itulah... Jika beriman, HATI yg 1 itu juga... Jika bercinta, HATI itu juga... Jika terluka pun HATI nan 1 itu... Terlalu banyak satu perkara... Maka jagalah HATI mu dan HATI org2 yg menyayangimu...Kebencian orang jgn dibuat,Kesayangan orang jgn diambil..

View user profile http://www.facebook.com/rieyna168 http://ams-thegunners.forumms.net

Back to top Go down

Re: patut x juruxray ada elaun kritikal???

Post by akoizer on Sat 04 Jul 2009, 2:51 pm

@rieyna168 wrote:kalau betul dorang nak bg utk anggota2 lain dlm kkm elaun yg terdedah kpd bahaya, jgnlah kita tuntun elaun kritikal kerna elaun kritikal maksudnya lain..kita tuntut elaun lain n buat nama baru utk elaun dedah bahaya tu..barulah kita akan dipertimbangkn utk dpt kot..selagi kita berkeras nak tuntun elaun kritikal,benda ni takkan sampai kemana.

ni idea yg bagus... bounce
avatar
akoizer
KERABAT TEGAR SENIOR
KERABAT TEGAR SENIOR

Jawatan : PARAMBULATOR.
Gender : Male
Jumlah Post : 1086
Umur : 37
Tarikh Register : 14/05/2009
Reputation : 6
Points : 4183

Character sheet
Mutiara Kata saya: PERKHIDMATAN PENYAYANG, KERJA BERPASUKAN & PROFESIONALISME.

View user profile http://s.liddy@yahoo.com

Back to top Go down

Re: patut x juruxray ada elaun kritikal???

Post by HH on Fri 10 Jul 2009, 6:16 pm

@terompah_biru wrote:bagi aku la...sumer paramedik layak dapat elaun kritikal.. sbb kiter sumer terdedah pada bahaya.. jd org paramedik mcm kiter neh.. tunggu masa jer...tak kena gaya belah kiri pintu kubur belah kanan pintu jail la jawabnya..hermm..kerajaan ptt pk bende neh sumer

betul tu..semua patut dapat elaun kritikal tu...one health one malaysia...all staff first..

barulah hidup rukun damai dalam dalam warga paramedic...
avatar
HH
KERABAT FORUM
KERABAT FORUM

Jawatan : PPP
Gender : Male
Jumlah Post : 376
Umur : 40
Tarikh Register : 06/05/2007
Reputation : 19
Points : 4399

View user profile

Back to top Go down

Re: patut x juruxray ada elaun kritikal???

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 15 of 16 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum