FORUM PARAMEDIK
Selamat melayari Forum Paramedik,

Dengan mendaftar keahlian di Forum Paramedik, anda akan mendapat lebih informasi dan juga boleh berkomunikasi dengan ahli-ahli forum yang lain.

meriahkan forum paramedik dengan mendaftar keahlian anda disini.

Terima Kasih.

jOM belajar dieleg Terengganu brsama Cda,Sya_Lotus&Atira

Page 1 of 28 1, 2, 3 ... 14 ... 28  Next

View previous topic View next topic Go down

jOM belajar dieleg Terengganu brsama Cda,Sya_Lotus&Atira

Post by Lord Vlad on Tue 18 Sep 2007, 6:24 am

ok semua.....
moh kita pakat blajo dieleg gannu bersama 2 panel kita iaitu cda dan atira..... tapi bagi rakan ganu yg lain pung dijemput untuk menjadi penel jemputang.....

so ade ape2 soalang sila kabo kat ruangan ini.....

selamat belajar semua.........


Last edited by on Thu 27 Dec 2007, 1:06 am; edited 1 time in total

----Forum Paramedik Malaysia-----





Lord Vlad
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : PPKP
Gender : Male
Jumlah Post : 2445
Umur : 37
Tarikh Register : 09/10/2006
Reputation : 49
Points : 5018

Character sheet
Mutiara Kata saya: SAYANGILAH JANTUNG ANDA SEBELUM IA BERHENTI BERDENYUT........ - Ingatan ikhlas dari Lord Vlad @ EnsemBoy

View user profile http://www.facebook.com/lord.vld http://lordvladmenulis.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: jOM belajar dieleg Terengganu brsama Cda,Sya_Lotus&Atira

Post by atira on Tue 18 Sep 2007, 6:27 am

doh mane nk tanye nape

atira
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : lepak2..tp tingkat
Gender : Female
Jumlah Post : 2416
Umur : 26
Tarikh Register : 15/08/2007
Reputation : 12
Points : 3746

Character sheet
Mutiara Kata saya: Usah gelisah apabila dibenci manusia kerana masih banyak yang menyayangimu di dunia, tapi gelisahlah apabila dibenci ALLAH kerana tiada lagi yang mengasihimu di akhirat kelak

View user profile

Back to top Go down

Re: jOM belajar dieleg Terengganu brsama Cda,Sya_Lotus&Atira

Post by Lord Vlad on Tue 18 Sep 2007, 6:28 am

adakah kekasih disebut gewa di terengganu??? sama macam kelantan ke????

----Forum Paramedik Malaysia-----





Lord Vlad
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : PPKP
Gender : Male
Jumlah Post : 2445
Umur : 37
Tarikh Register : 09/10/2006
Reputation : 49
Points : 5018

Character sheet
Mutiara Kata saya: SAYANGILAH JANTUNG ANDA SEBELUM IA BERHENTI BERDENYUT........ - Ingatan ikhlas dari Lord Vlad @ EnsemBoy

View user profile http://www.facebook.com/lord.vld http://lordvladmenulis.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: jOM belajar dieleg Terengganu brsama Cda,Sya_Lotus&Atira

Post by atira on Tue 18 Sep 2007, 6:29 am

dok ek..dok sebut gawe pun..awekkkkkkk la

atira
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : lepak2..tp tingkat
Gender : Female
Jumlah Post : 2416
Umur : 26
Tarikh Register : 15/08/2007
Reputation : 12
Points : 3746

Character sheet
Mutiara Kata saya: Usah gelisah apabila dibenci manusia kerana masih banyak yang menyayangimu di dunia, tapi gelisahlah apabila dibenci ALLAH kerana tiada lagi yang mengasihimu di akhirat kelak

View user profile

Back to top Go down

Re: jOM belajar dieleg Terengganu brsama Cda,Sya_Lotus&Atira

Post by Lady Cda on Tue 18 Sep 2007, 6:31 am

ade tu paggil mek je............


contoh ayat..........

sape name awek vlad?
mek vlad tu name mende?

cmtu la.......gewe2 ni xmain r........

Lady Cda
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : BIOMEDICAL SCIENCES
Gender : Female
Jumlah Post : 1172
Umur : 33
Tarikh Register : 11/04/2007
Reputation : 9
Points : 4197

Character sheet
Mutiara Kata saya: i'll be ur wish,i'll be ur dream, i'll be ur fantasy

View user profile

Back to top Go down

Re: jOM belajar dieleg Terengganu brsama Cda,Sya_Lotus&Atira

Post by Lord Vlad on Tue 18 Sep 2007, 6:31 am

mende demo.... dok pahang starang kawang.....

**** nok tanya skit... aper benda "dok pahang starang" tu?????

----Forum Paramedik Malaysia-----





Lord Vlad
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : PPKP
Gender : Male
Jumlah Post : 2445
Umur : 37
Tarikh Register : 09/10/2006
Reputation : 49
Points : 5018

Character sheet
Mutiara Kata saya: SAYANGILAH JANTUNG ANDA SEBELUM IA BERHENTI BERDENYUT........ - Ingatan ikhlas dari Lord Vlad @ EnsemBoy

View user profile http://www.facebook.com/lord.vld http://lordvladmenulis.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: jOM belajar dieleg Terengganu brsama Cda,Sya_Lotus&Atira

Post by atira on Tue 18 Sep 2007, 6:33 am

xfaham sungguh laa...tu laa mksudnya

atira
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : lepak2..tp tingkat
Gender : Female
Jumlah Post : 2416
Umur : 26
Tarikh Register : 15/08/2007
Reputation : 12
Points : 3746

Character sheet
Mutiara Kata saya: Usah gelisah apabila dibenci manusia kerana masih banyak yang menyayangimu di dunia, tapi gelisahlah apabila dibenci ALLAH kerana tiada lagi yang mengasihimu di akhirat kelak

View user profile

Back to top Go down

Re: jOM belajar dieleg Terengganu brsama Cda,Sya_Lotus&Atira

Post by Lady Cda on Tue 18 Sep 2007, 6:34 am

betul la tu tira ek.......

Lady Cda
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : BIOMEDICAL SCIENCES
Gender : Female
Jumlah Post : 1172
Umur : 33
Tarikh Register : 11/04/2007
Reputation : 9
Points : 4197

Character sheet
Mutiara Kata saya: i'll be ur wish,i'll be ur dream, i'll be ur fantasy

View user profile

Back to top Go down

Re: jOM belajar dieleg Terengganu brsama Cda,Sya_Lotus&Atira

Post by Lord Vlad on Tue 18 Sep 2007, 6:37 am

hehehe..... cda tak ngaku orang ganu ek......

----Forum Paramedik Malaysia-----





Lord Vlad
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : PPKP
Gender : Male
Jumlah Post : 2445
Umur : 37
Tarikh Register : 09/10/2006
Reputation : 49
Points : 5018

Character sheet
Mutiara Kata saya: SAYANGILAH JANTUNG ANDA SEBELUM IA BERHENTI BERDENYUT........ - Ingatan ikhlas dari Lord Vlad @ EnsemBoy

View user profile http://www.facebook.com/lord.vld http://lordvladmenulis.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: jOM belajar dieleg Terengganu brsama Cda,Sya_Lotus&Atira

Post by atira on Tue 18 Sep 2007, 6:38 am

nape plak xngaku

atira
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : lepak2..tp tingkat
Gender : Female
Jumlah Post : 2416
Umur : 26
Tarikh Register : 15/08/2007
Reputation : 12
Points : 3746

Character sheet
Mutiara Kata saya: Usah gelisah apabila dibenci manusia kerana masih banyak yang menyayangimu di dunia, tapi gelisahlah apabila dibenci ALLAH kerana tiada lagi yang mengasihimu di akhirat kelak

View user profile

Back to top Go down

Re: jOM belajar dieleg Terengganu brsama Cda,Sya_Lotus&Atira

Post by Lord Vlad on Tue 18 Sep 2007, 11:38 am

takder aper la tira......

----Forum Paramedik Malaysia-----





Lord Vlad
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : PPKP
Gender : Male
Jumlah Post : 2445
Umur : 37
Tarikh Register : 09/10/2006
Reputation : 49
Points : 5018

Character sheet
Mutiara Kata saya: SAYANGILAH JANTUNG ANDA SEBELUM IA BERHENTI BERDENYUT........ - Ingatan ikhlas dari Lord Vlad @ EnsemBoy

View user profile http://www.facebook.com/lord.vld http://lordvladmenulis.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: jOM belajar dieleg Terengganu brsama Cda,Sya_Lotus&Atira

Post by atira on Wed 19 Sep 2007, 3:52 am

next question

atira
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : lepak2..tp tingkat
Gender : Female
Jumlah Post : 2416
Umur : 26
Tarikh Register : 15/08/2007
Reputation : 12
Points : 3746

Character sheet
Mutiara Kata saya: Usah gelisah apabila dibenci manusia kerana masih banyak yang menyayangimu di dunia, tapi gelisahlah apabila dibenci ALLAH kerana tiada lagi yang mengasihimu di akhirat kelak

View user profile

Back to top Go down

Re: jOM belajar dieleg Terengganu brsama Cda,Sya_Lotus&Atira

Post by Lord Vlad on Wed 19 Sep 2007, 8:05 am

"i minat kat u, sudikah u jadi awek i.. sebenarnya i dah lama perhati u dari jauh" = aper translit dalam dieleg gannu???

----Forum Paramedik Malaysia-----





Lord Vlad
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : PPKP
Gender : Male
Jumlah Post : 2445
Umur : 37
Tarikh Register : 09/10/2006
Reputation : 49
Points : 5018

Character sheet
Mutiara Kata saya: SAYANGILAH JANTUNG ANDA SEBELUM IA BERHENTI BERDENYUT........ - Ingatan ikhlas dari Lord Vlad @ EnsemBoy

View user profile http://www.facebook.com/lord.vld http://lordvladmenulis.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: jOM belajar dieleg Terengganu brsama Cda,Sya_Lotus&Atira

Post by atira on Wed 19 Sep 2007, 8:11 am

Vladimir wrote:"i minat kat u, sudikah u jadi awek i.. sebenarnya i dah lama perhati u dari jauh" = aper translit dalam dieleg gannu???

aku minat ke mung..doh mg nk jadi awek aku dok..lame doh tgk mg dari jauh,kenang rase,,wakakaaaaaaaaaaa
tu laa kot trnslit die

atira
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : lepak2..tp tingkat
Gender : Female
Jumlah Post : 2416
Umur : 26
Tarikh Register : 15/08/2007
Reputation : 12
Points : 3746

Character sheet
Mutiara Kata saya: Usah gelisah apabila dibenci manusia kerana masih banyak yang menyayangimu di dunia, tapi gelisahlah apabila dibenci ALLAH kerana tiada lagi yang mengasihimu di akhirat kelak

View user profile

Back to top Go down

Re: jOM belajar dieleg Terengganu brsama Cda,Sya_Lotus&Atira

Post by Lord Vlad on Wed 19 Sep 2007, 8:53 am

pandai tiraa..... nanti i tanya lagi ek....

----Forum Paramedik Malaysia-----





Lord Vlad
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : PPKP
Gender : Male
Jumlah Post : 2445
Umur : 37
Tarikh Register : 09/10/2006
Reputation : 49
Points : 5018

Character sheet
Mutiara Kata saya: SAYANGILAH JANTUNG ANDA SEBELUM IA BERHENTI BERDENYUT........ - Ingatan ikhlas dari Lord Vlad @ EnsemBoy

View user profile http://www.facebook.com/lord.vld http://lordvladmenulis.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: jOM belajar dieleg Terengganu brsama Cda,Sya_Lotus&Atira

Post by atira on Wed 19 Sep 2007, 9:03 am

tira mmg pandai..

nextttttt

atira
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : lepak2..tp tingkat
Gender : Female
Jumlah Post : 2416
Umur : 26
Tarikh Register : 15/08/2007
Reputation : 12
Points : 3746

Character sheet
Mutiara Kata saya: Usah gelisah apabila dibenci manusia kerana masih banyak yang menyayangimu di dunia, tapi gelisahlah apabila dibenci ALLAH kerana tiada lagi yang mengasihimu di akhirat kelak

View user profile

Back to top Go down

Re: jOM belajar dieleg Terengganu brsama Cda,Sya_Lotus&Atira

Post by anakpintar on Wed 19 Sep 2007, 9:32 am

aku minat ke mung tira...(alih bahasa jawa buleh)

anakpintar
MOD LAMA
MOD LAMA

Negeri :
Jawatan : Diehard Bikers.....
Gender : Male
Jumlah Post : 421
Umur : 39
Tarikh Register : 06/09/2007
Reputation : 2
Points : 3662

Character sheet
Mutiara Kata saya: Best In Me!

View user profile http://www.anakpintar.net

Back to top Go down

Re: jOM belajar dieleg Terengganu brsama Cda,Sya_Lotus&Atira

Post by atira on Wed 19 Sep 2007, 9:58 am

@anakpintar wrote:aku minat ke mung tira...(alih bahasa jawa buleh)

AP ehh..tira bukan org jawa punnnnnnnnnnn

tira sayang AP..(translit dalam bhasa india leh x)

wakakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

atira
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : lepak2..tp tingkat
Gender : Female
Jumlah Post : 2416
Umur : 26
Tarikh Register : 15/08/2007
Reputation : 12
Points : 3746

Character sheet
Mutiara Kata saya: Usah gelisah apabila dibenci manusia kerana masih banyak yang menyayangimu di dunia, tapi gelisahlah apabila dibenci ALLAH kerana tiada lagi yang mengasihimu di akhirat kelak

View user profile

Back to top Go down

Re: jOM belajar dieleg Terengganu brsama Cda,Sya_Lotus&Atira

Post by anakpintar on Wed 19 Sep 2007, 10:17 am

YENNA DEI AP TAMBI TANGECHI ATIRA MANYAK SAYANG.

.HEHEHEHE

Nah Pantun untuk adinda tira...jawab jangan tak jawab :

Makang ubi jamang jepong
Makang kepok cicah cuke
Bulang pose mung "caoyalah"
Bulang raye mung gile

hehehehehe....pantung orang bagi nih..

anakpintar
MOD LAMA
MOD LAMA

Negeri :
Jawatan : Diehard Bikers.....
Gender : Male
Jumlah Post : 421
Umur : 39
Tarikh Register : 06/09/2007
Reputation : 2
Points : 3662

Character sheet
Mutiara Kata saya: Best In Me!

View user profile http://www.anakpintar.net

Back to top Go down

Re: jOM belajar dieleg Terengganu brsama Cda,Sya_Lotus&Atira

Post by atira on Wed 19 Sep 2007, 11:15 am

pantun nape gtuuuuuuu,,,malas jawab

atira
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : lepak2..tp tingkat
Gender : Female
Jumlah Post : 2416
Umur : 26
Tarikh Register : 15/08/2007
Reputation : 12
Points : 3746

Character sheet
Mutiara Kata saya: Usah gelisah apabila dibenci manusia kerana masih banyak yang menyayangimu di dunia, tapi gelisahlah apabila dibenci ALLAH kerana tiada lagi yang mengasihimu di akhirat kelak

View user profile

Back to top Go down

Re: jOM belajar dieleg Terengganu brsama Cda,Sya_Lotus&Atira

Post by Lord Vlad on Thu 20 Sep 2007, 3:04 am

mende deme... dok pahang starang kawang....

----Forum Paramedik Malaysia-----





Lord Vlad
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : PPKP
Gender : Male
Jumlah Post : 2445
Umur : 37
Tarikh Register : 09/10/2006
Reputation : 49
Points : 5018

Character sheet
Mutiara Kata saya: SAYANGILAH JANTUNG ANDA SEBELUM IA BERHENTI BERDENYUT........ - Ingatan ikhlas dari Lord Vlad @ EnsemBoy

View user profile http://www.facebook.com/lord.vld http://lordvladmenulis.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: jOM belajar dieleg Terengganu brsama Cda,Sya_Lotus&Atira

Post by atira on Thu 20 Sep 2007, 4:06 am

dok pahang gok

atira
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : lepak2..tp tingkat
Gender : Female
Jumlah Post : 2416
Umur : 26
Tarikh Register : 15/08/2007
Reputation : 12
Points : 3746

Character sheet
Mutiara Kata saya: Usah gelisah apabila dibenci manusia kerana masih banyak yang menyayangimu di dunia, tapi gelisahlah apabila dibenci ALLAH kerana tiada lagi yang mengasihimu di akhirat kelak

View user profile

Back to top Go down

Re: jOM belajar dieleg Terengganu brsama Cda,Sya_Lotus&Atira

Post by Lord Vlad on Mon 24 Sep 2007, 9:33 am

Samekong dan salang sejahtera. Sini saye ade satu cite untuk
pengajarang
semue. Bagi sape-sape yang nok gi interbiuw dang ade niat nok nippu
mase
interbiuw tu, ingat- ingatlah cite ni. Kisoh benar ni tau bukang
rekaang!!!

Beberape hari yang lepas, satu temuduge kenaikang pangkat telah dibuat
oleh
saloh sebuoh anok syarikak TNB. Biaselah kang kalu nok naik pangkat
mestilah duduk ujiang bertulis dang lepas tu barul! ah ujiang bercakak
pulok (temuduga lah tu) test suare lah pulok. Dang dalang rama-rama
yang
terpilihtu ade tige kawang kite dari Tranung telah dipilih untuk di
temuduge. Kebetulang pulok tige kawang kite ni adelah peserte ketige
yang
pertame. Ape lagi debor peruk lah kawang 3 orang nih. Kawang yang
nombor
satu mule la merungut, (kene bace ikut loghat terengganu!) .......

"Baru je sapa sini, letih tok ilang lagi, doh bale baru sapa pulok".

Sampuk pulak kawan yang kedue ni.... "mapuh kite kalu lagu ni... aku
doh
kecuk perut ni".

Dang bersuare la pulok kawang yang ketige ni dengang berlagok macho
seraye
berkate "Mu nok takut bende gok awang eh... Kalu die tanye, mu jawap
je
la. Kalu mu tok tahu, mu bahang gi la jawap bende pun.... Janji mu
jawap
doh. Hok mu due ekor ni takut sangat bak pe.... Bukangnye tukang
interbiuw
tu nok makang mu. Cer mu tengok aku nih, rilek je. Siap buleh control
ma!
cho lagi".

Tibe mase yang ditunggu-tunggu, make name kaw ang kite yang pertame ni
pun
dipanggil.

Dalam 15 minit kemudian, kawang yang pertame ni pun kuor lah. Ape lagi
macang kera kene belacang la kawang nombor due ni dok tanye ape soalan
yang
di tanye oleh tukang interbiuw tadi.

"Eh awang! menatang bende tukang interbiuw tanye mu tadi???". awang
nombor
satu tadi pong jawap, "Susoh jugok soalan die, tapi aku tok ingak doh
bende yang die tanye tadi, tapi se je yang aku ingak die tanye....
pengerusi TNB yang baru sape name. Aku pung jawaplah Datuk Jamaluddin
Jarjis".

Kawang nombor due pulok menyampuk "Ah sudoh! aku tok reti starang nok
sebuk name tu. Guane nih awang? Aku rase nok terkecing doh ni. Ah! aku
tulih kat tangan je la awang. Kalu die tanye senang le sikit aku nok
jawak."

Pastu sapok le pulok kawang nombor tige yang berlagok panda nih, "Bak
pe
yang mu jadi bodo sangak nih. Jangang tulih kat tangang, nanti tukang
interbiuw tu na! pok mu tulih situ. Mu tulih kat getoh spenda mu tu.
kalu
die tanye, mu selok la sikit spenda mu, mu buat-buat la gatal kat
perut.
Pah tu mu kerling la sikit name pengerusi TNB tu".

Ape lagi... kawang nombor due ni pong suke la dengor idea bernas
kawang
die tu. Tapi die tok tahu yang kawang die nombor tige tu pong panik
gok,
sebab die pong tok tahu nak sebut macang mane.

Name kawan nombor due pun dipanggil... . Dalang 20 minit kawang nombor
due
tok kuor2 lagi. Kawang yang nombor tige panik doh nape kawang die tu
tok
kuor2 lagi. 5 minit pah tu, kuor la kawang nombor due ni dengang muke
tersenyum. Kawang nombor tige pong tanye la, amende soalang yang kuor,
jawap la kawan no due ni, "Susoh gok soalang die tapi soalang
pengerusi
TNB tu aku buleh jawap... aku sempak selok spenda aku. Tukang
interbiuw
tok nampok aku selok tadi".

Kawang nombor tige ni pong panik la. "Ah sudoh awang! aku p! ong
sebenor
nye tok tahu jugok nok sebuk name pengerusi TNB tu".

Jawap lah kawang no due tadi. " Mu tulih pade getoh spenda mu tu
macang
aku buat nih"

Kawan no tige pulok jawap," Aku nok tulih macam mane aku tok pakai
spenda"


Ape lagi kelang kabut le kawang kite. Tibe-tibe kawang no satu yang
dari
tadi berdiam diri tadi bagi idea..... "Ape bende yang susoh sangat ni
awang, mu beri je spenda mu kat die kejap."

Ape lagi bergegas la kawang2 ni pegi toilet untuk berpindoh suor
dalang.
Tok lame lepah tu name kawang no tige ni pong dipanggil. Dengang
semangak
berkobor-kobor dan rase confident yang amat sangat kawang kite ni
masuk
dalam bilik interbiuw tu. Tok sapa 10 minit kawan nombor 3 ni kuor
sambil
tergaru-garu kepale dengang muke kepelikkang. Kawang2 die yang dok
luor ni
tanye la kenape kuor awal sangat?

Kata kawang nombor tige, mase ahli panel tanye name pengerusi TNB tu,
die
jawap je la. Tapi, tok pasa-pasa semue ahli panel su! ke sampai kang
ade
yang mengalir-alir air mate tok tahang sangat. Pastu kawang2 ni tanye
la,
mase ahli panel ni tanye name pengerusi TNB tu, ape mu jawap. Dengang
confident die bagitahu dengan kuat dan lantang..... ......... ...
"Datuk
Calvin Klien".

Rupe-rupenye mase kawang ni berpindoh seluor dalang tadi, kawang yang
sorang ni dah terpakai terbalik rupenye yang belakang ke depang, yang
depang ke belakang. Name pengerusi TNB kat belakang, name jename spenda
tu
pulak kat depan. Tergelok besorlah kawang2 yang due orang lagi
tu.....Gitulah cerite nye.... spang kederang sunggoh!!!

----Forum Paramedik Malaysia-----





Lord Vlad
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : PPKP
Gender : Male
Jumlah Post : 2445
Umur : 37
Tarikh Register : 09/10/2006
Reputation : 49
Points : 5018

Character sheet
Mutiara Kata saya: SAYANGILAH JANTUNG ANDA SEBELUM IA BERHENTI BERDENYUT........ - Ingatan ikhlas dari Lord Vlad @ EnsemBoy

View user profile http://www.facebook.com/lord.vld http://lordvladmenulis.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: jOM belajar dieleg Terengganu brsama Cda,Sya_Lotus&Atira

Post by rozila on Mon 24 Sep 2007, 4:04 pm

emmmm.... pandainya vladimir cakap trg...!!!kelakor ahh>>.

rozila
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : SRN
Gender : Female
Jumlah Post : 167
Umur : 38
Tarikh Register : 15/06/2007
Reputation : 0
Points : 3459

Character sheet
Mutiara Kata saya: Ingatlah janji Allah itu pasti dan pasti....

View user profile

Back to top Go down

Re: jOM belajar dieleg Terengganu brsama Cda,Sya_Lotus&Atira

Post by fadlidgreat on Mon 24 Sep 2007, 4:19 pm

emmmmm..... nanananana ganu kite

fadlidgreat
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Jawatan : amo jr
Gender : Male
Jumlah Post : 11
Umur : 35
Tarikh Register : 22/04/2007
Reputation : 1
Points : 3521

View user profile

Back to top Go down

Re: jOM belajar dieleg Terengganu brsama Cda,Sya_Lotus&Atira

Post by Sponsored content Today at 9:11 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 28 1, 2, 3 ... 14 ... 28  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum