FORUM PARAMEDIK
Selamat melayari Forum Paramedik,

Dengan mendaftar keahlian di Forum Paramedik, anda akan mendapat lebih informasi dan juga boleh berkomunikasi dengan ahli-ahli forum yang lain.

meriahkan forum paramedik dengan mendaftar keahlian anda disini.

Terima Kasih.

urgent, x urgent...!!

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: urgent, x urgent...!!

Post by pacimot on Thu 20 Dec 2007, 3:23 pm

@budak Itam wrote:aku kolej KRJB (2002-2004)..
azie, tanyer sket. kenal tak ngan suhaila samsuddin?
dier org perak, tinggi gak la minah tu Very Happy .. hehe. dier dulu kt kl batch 38,pastu dier g jb...
macam kenal je...
avatar
pacimot
KERABAT FORUM
KERABAT FORUM

Jawatan : MLT u29
Gender : Male
Jumlah Post : 352
Umur : 34
Tarikh Register : 12/09/2007
Reputation : 0
Points : 3578

Character sheet
Mutiara Kata saya: Jepun pandang ke barat untuk kemajuan..

View user profile http://www.pacimot.net

Back to top Go down

Re: urgent, x urgent...!!

Post by budak Itam on Mon 24 Dec 2007, 7:52 am

pacimot knal ke ngan sue (suhaila)?
avatar
budak Itam
SUPER SENIOR
SUPER SENIOR

Jawatan : Radiographer
Gender : Female
Jumlah Post : 137
Umur : 34
Tarikh Register : 03/09/2007
Reputation : 0
Points : 3576

Character sheet
Mutiara Kata saya: I dont wanna miss a thing..

View user profile

Back to top Go down

Re: urgent, x urgent...!!

Post by budak Itam on Wed 26 Dec 2007, 7:36 am

pacimot wrote;
budak itam...ko induksi kat mana...???


aku induksi kt rajah court otel, Kch. bulan april 2005. nape pacimot??
avatar
budak Itam
SUPER SENIOR
SUPER SENIOR

Jawatan : Radiographer
Gender : Female
Jumlah Post : 137
Umur : 34
Tarikh Register : 03/09/2007
Reputation : 0
Points : 3576

Character sheet
Mutiara Kata saya: I dont wanna miss a thing..

View user profile

Back to top Go down

Re: urgent, x urgent...!!

Post by budak Itam on Wed 26 Dec 2007, 7:53 am

nootfah wrote;
salah hang la budak hitam..... lain kali kalau ade permintaan urgent x-ray hang sepatutnye bercakap dengan doktor yang minta x-ray urgent tu bukan cakap dengan staf nurse....

tanye doktor kenape nak urgent....
daripada jawapan doktor tu barulah kite sebagai juru x-ray boleh buat justifikasi samade kes itu betul2 urgent ataupun tidak...

jxr juga perlu ade pengetahuan yang luas dalam bidang perubatan supaya taklah senang2 je di goreng oleh staf2 lain....


hmm, tp kt tmpt aku ni salu je guna pkataan '...ader xray ni, urgent. MO request' biler tanyer MO, MO tu pn iyer kn jek. tp mmg x urgent bler dh smp jbtn. menonong la kte tgu pt dtg ke jbtn xray.. sabor jela. aku ni pn pnah jgk dipanggil pgrh sbb kueri hal mcm ni.....
avatar
budak Itam
SUPER SENIOR
SUPER SENIOR

Jawatan : Radiographer
Gender : Female
Jumlah Post : 137
Umur : 34
Tarikh Register : 03/09/2007
Reputation : 0
Points : 3576

Character sheet
Mutiara Kata saya: I dont wanna miss a thing..

View user profile

Back to top Go down

Re: urgent, x urgent...!!

Post by AZS on Wed 26 Dec 2007, 1:23 pm

ahahah...minta urgent tergedik2...lepas 2 hari baru ambik filem...

----Forum Paramedik Malaysia-----




Look !nto My Eyes And Read My M!nd....F!nd YourSelf And Be YourSelf ( I'll searching For You)
avatar
AZS
STAFF PEMUDAH CARA (CHIEF)
STAFF PEMUDAH CARA (CHIEF)

Negeri :
Jawatan : Radiographer
Gender : Female
Jumlah Post : 1193
Umur : 34
Tarikh Register : 17/10/2006
Reputation : 0
Points : 4328

Character sheet
Mutiara Kata saya:

View user profile

Back to top Go down

Re: urgent, x urgent...!!

Post by budak Itam on Tue 15 Jan 2008, 5:02 am

mcm lepas geram je,zie..
hehe.. azie musti byk exp lam hal ni,kn..
avatar
budak Itam
SUPER SENIOR
SUPER SENIOR

Jawatan : Radiographer
Gender : Female
Jumlah Post : 137
Umur : 34
Tarikh Register : 03/09/2007
Reputation : 0
Points : 3576

Character sheet
Mutiara Kata saya: I dont wanna miss a thing..

View user profile

Back to top Go down

Re: urgent, x urgent...!!

Post by budak Itam on Thu 17 Jan 2008, 10:14 am

maner la kengkawan ni sumer yer??????
sunyi jek tiba2 silent
avatar
budak Itam
SUPER SENIOR
SUPER SENIOR

Jawatan : Radiographer
Gender : Female
Jumlah Post : 137
Umur : 34
Tarikh Register : 03/09/2007
Reputation : 0
Points : 3576

Character sheet
Mutiara Kata saya: I dont wanna miss a thing..

View user profile

Back to top Go down

Re: urgent, x urgent...!!

Post by pianz_xray on Mon 04 Feb 2008, 6:31 pm

nk dijadikn citer,ader satu hari ni aku kena handle portble,, so borang yg aku trime xder la aku nk call sume MO tnyer condition patient.. so aku g je la kt wad tu.. smpi kt 1 bed ni aku tgk patient xder.. dlm borang tu mmg btul da no bed tu yg nk wat portble xray... aku tnyer patient sblh bed tu yg jiran dia tu g ner? dia ckp g tnds.. tanpa mmbuang waktu aku trus ajk ppk aku bla..... sblm tu aku ckp kt staff nurse incharge patient awk tu bleh blari2 lg.so silakn anta kebwh.tkulat2 stff nurse tu. hahahahahaha.. aku x suker mrh2 ni,, biasenyer aku psiko n bg ayt pedas skit kt stff nurse or MO yg order portble sdgkn patient siap bleh blari2 lg.. tp de sorang ppk yg otai kt tmpt tmpk aku ni,dia slamber jer sound drect n mrh kt MO... smpi MO xleh nk jwb per.. org lame la katekn.. pnoh ngn pglmn... klu dia yg tolak mesin x-ray tu masuk wad, msti dorang risaunyer kena mrh.. lg2 klu x tlg angkt patinet.hahahahah..saper pnh keje kt HSA mst tau saper ppk tu. so ksimpulanyer, kasi ajar skit dorang ni yg mntk urgent tu.... kasi basuh skit..... hahahahaha.. klu brani sound direct jer..... or klu nk sopan skit,sindir je la Smile
avatar
pianz_xray
AHLI JUNIOR
AHLI JUNIOR

Jawatan : JXR
Gender : Male
Jumlah Post : 48
Umur : 34
Tarikh Register : 21/01/2008
Reputation : 0
Points : 3446

Character sheet
Mutiara Kata saya: ................

View user profile

Back to top Go down

Re: urgent, x urgent...!!

Post by pianz_xray on Mon 04 Feb 2008, 6:36 pm

to azie: 2 hari tu ok lg....... tmpt aku, yg xmik langsung pon ader bengang
avatar
pianz_xray
AHLI JUNIOR
AHLI JUNIOR

Jawatan : JXR
Gender : Male
Jumlah Post : 48
Umur : 34
Tarikh Register : 21/01/2008
Reputation : 0
Points : 3446

Character sheet
Mutiara Kata saya: ................

View user profile

Back to top Go down

Re: urgent, x urgent...!!

Post by kemar84 on Tue 05 Feb 2008, 12:57 pm

cam knal jer sape azie 2 ek.. Laughing Laughing

kemar84
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Jawatan : radiographer
Gender : Female
Jumlah Post : 2
Umur : 33
Tarikh Register : 09/01/2008
Reputation : 0
Points : 3455

View user profile

Back to top Go down

Re: urgent, x urgent...!!

Post by AZS on Tue 05 Feb 2008, 4:38 pm

hahaha...macam kenal jugak la kemar84 ni..heheh

----Forum Paramedik Malaysia-----




Look !nto My Eyes And Read My M!nd....F!nd YourSelf And Be YourSelf ( I'll searching For You)
avatar
AZS
STAFF PEMUDAH CARA (CHIEF)
STAFF PEMUDAH CARA (CHIEF)

Negeri :
Jawatan : Radiographer
Gender : Female
Jumlah Post : 1193
Umur : 34
Tarikh Register : 17/10/2006
Reputation : 0
Points : 4328

Character sheet
Mutiara Kata saya:

View user profile

Back to top Go down

Re: urgent, x urgent...!!

Post by budak Itam on Tue 12 Feb 2008, 3:17 am

pianz... hang baru kt hsajb tu eh?
aku stdnt kolej jb la dulu. dan aku rasa aku dpt agak arr saper ppk yg ko maksudkn tuh... seingat aku dulu dia ada gg emas kt depan. xtau arr skg ader ke x. tol x?? x ingat lak nama dia sape..
avatar
budak Itam
SUPER SENIOR
SUPER SENIOR

Jawatan : Radiographer
Gender : Female
Jumlah Post : 137
Umur : 34
Tarikh Register : 03/09/2007
Reputation : 0
Points : 3576

Character sheet
Mutiara Kata saya: I dont wanna miss a thing..

View user profile

Back to top Go down

Re: urgent, x urgent...!!

Post by second on Tue 12 Feb 2008, 9:06 am

@budak Itam wrote:pianz... hang baru kt hsajb tu eh?
aku
stdnt kolej jb la dulu. dan aku rasa aku dpt agak arr saper ppk yg ko
maksudkn tuh... seingat aku dulu dia ada gg emas kt depan. xtau arr skg
ader ke x. tol x?? x ingat lak nama dia sape..

sape lg klu bukan 'en.sazali'! ok la klu ada sorg mcm dia kat dept tu!
klu rmi2 sakit kepala gak nak layan!!! bila dia nk pencen???
avatar
second
SUPER SENIOR
SUPER SENIOR

Jawatan : M.I.T / M.I.P
Gender : Male
Jumlah Post : 122
Umur : 39
Tarikh Register : 20/04/2007
Reputation : 0
Points : 3734

Character sheet
Mutiara Kata saya: TUAH kah yang benar atau JEBAT kah yang benar???

View user profile

Back to top Go down

Re: urgent, x urgent...!!

Post by urineblue on Tue 12 Feb 2008, 11:30 am

kutuk ppk nampak.... Smile

gua pun ppk jugak... terasa siol... Wink
avatar
urineblue
AHLI JUNIOR
AHLI JUNIOR

Jawatan : ppk
Gender : Male
Jumlah Post : 20
Umur : 32
Tarikh Register : 25/12/2007
Reputation : 0
Points : 3470

Character sheet
Mutiara Kata saya: JANGAN JADI PENGECUT..... BANGUN LA WOIIII.....

View user profile

Back to top Go down

Re: urgent, x urgent...!!

Post by second on Tue 12 Feb 2008, 7:29 pm

bukan kutuk!!! puji!!!! Razz
tp kat mana2 pun PPK klu dh masuk x-ray dept mmg tak nak kuar dah! klu bleh nak stay smpi pencen! tak gitu? klu ada yg mintak transfer tu sah la ada yg tak kena!
avatar
second
SUPER SENIOR
SUPER SENIOR

Jawatan : M.I.T / M.I.P
Gender : Male
Jumlah Post : 122
Umur : 39
Tarikh Register : 20/04/2007
Reputation : 0
Points : 3734

Character sheet
Mutiara Kata saya: TUAH kah yang benar atau JEBAT kah yang benar???

View user profile

Back to top Go down

Re: urgent, x urgent...!!

Post by budak Itam on Wed 13 Feb 2008, 7:57 am

a'ahh la.. en sazali Smile ..
ala urineblue, ktorg x kutuk sesaper kt cni. cma en sazali tu org nye nmpk jek garang Mad , tp bler dh kenai dia, tau la cemaner Razz kn.. bkn nk bodek,tp aku pnah keje ngn dia ms aku stdnt dlu, aku tau la. tp mmg best kalu bt portable ngn dia.
avatar
budak Itam
SUPER SENIOR
SUPER SENIOR

Jawatan : Radiographer
Gender : Female
Jumlah Post : 137
Umur : 34
Tarikh Register : 03/09/2007
Reputation : 0
Points : 3576

Character sheet
Mutiara Kata saya: I dont wanna miss a thing..

View user profile

Back to top Go down

Re: urgent, x urgent...!!

Post by urineblue on Wed 13 Feb 2008, 11:16 am

gua pun nak mintak tukar ke x-ray la... juru x-ray pun nampak best je... Wink
avatar
urineblue
AHLI JUNIOR
AHLI JUNIOR

Jawatan : ppk
Gender : Male
Jumlah Post : 20
Umur : 32
Tarikh Register : 25/12/2007
Reputation : 0
Points : 3470

Character sheet
Mutiara Kata saya: JANGAN JADI PENGECUT..... BANGUN LA WOIIII.....

View user profile

Back to top Go down

Re: urgent, x urgent...!!

Post by budak Itam on Thu 14 Feb 2008, 4:32 am

enjoy pe keje kt jbtn x-ray Cool .
tmpt aku ni smp berebot ppk mintak keje kt x-ray ni..
avatar
budak Itam
SUPER SENIOR
SUPER SENIOR

Jawatan : Radiographer
Gender : Female
Jumlah Post : 137
Umur : 34
Tarikh Register : 03/09/2007
Reputation : 0
Points : 3576

Character sheet
Mutiara Kata saya: I dont wanna miss a thing..

View user profile

Back to top Go down

Re: urgent, x urgent...!!

Post by Deuce on Fri 15 Feb 2008, 6:53 pm

@urineblue wrote:gua pun nak mintak tukar ke x-ray la... juru x-ray pun nampak best je... Wink
Urine!
Kalau lu aah,wa rasa boleh ngam dgn Sazali.
Suggest hang transfer X-Ray JB.
Smile
avatar
Deuce
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Jawatan : Medical Imaging Technologist
Gender : Male
Jumlah Post : 276
Umur : 42
Tarikh Register : 13/12/2006
Reputation : 0
Points : 3863

Character sheet
Mutiara Kata saya: Underground M.I.T Movement

View user profile http://www.ilovepalestine.com

Back to top Go down

Re: urgent, x urgent...!!

Post by nootfah on Sat 16 Feb 2008, 8:10 pm

sazali yg terer main karom tu ke???
avatar
nootfah
AHLI JUNIOR
AHLI JUNIOR

Jawatan : radiographer
Gender : Male
Jumlah Post : 33
Umur : 30
Tarikh Register : 06/12/2007
Reputation : 0
Points : 3489

Character sheet
Mutiara Kata saya: Dan Allah mengetahui apa yang kamu rahsiakan dan apa yang kamu lahirkan. (En Nahl;19)

View user profile

Back to top Go down

Re: urgent, x urgent...!!

Post by second on Sat 16 Feb 2008, 8:13 pm

tak! yang terer main chess! Laughing
avatar
second
SUPER SENIOR
SUPER SENIOR

Jawatan : M.I.T / M.I.P
Gender : Male
Jumlah Post : 122
Umur : 39
Tarikh Register : 20/04/2007
Reputation : 0
Points : 3734

Character sheet
Mutiara Kata saya: TUAH kah yang benar atau JEBAT kah yang benar???

View user profile

Back to top Go down

Re: urgent, x urgent...!!

Post by Deuce on Sat 16 Feb 2008, 9:29 pm

Yg gigi dpn lompong tu!
La ni dah cover balik dah barisan depan dia tu.
So now he hensom as usual.
Smile
avatar
Deuce
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Jawatan : Medical Imaging Technologist
Gender : Male
Jumlah Post : 276
Umur : 42
Tarikh Register : 13/12/2006
Reputation : 0
Points : 3863

Character sheet
Mutiara Kata saya: Underground M.I.T Movement

View user profile http://www.ilovepalestine.com

Back to top Go down

Re: urgent, x urgent...!!

Post by budak Itam on Mon 18 Feb 2008, 7:46 am

kontrl macho siot!!! afro
avatar
budak Itam
SUPER SENIOR
SUPER SENIOR

Jawatan : Radiographer
Gender : Female
Jumlah Post : 137
Umur : 34
Tarikh Register : 03/09/2007
Reputation : 0
Points : 3576

Character sheet
Mutiara Kata saya: I dont wanna miss a thing..

View user profile

Back to top Go down

Re: urgent, x urgent...!!

Post by chik on Tue 24 Mar 2009, 3:39 pm

bese la tu.... kat tmpt aku lg siot..
nak masuk ot esok hari.. diorg da mintak urgent..
kalo diorg kurang staff nak anto pt pun mintak urgent portable..
tp kalo kene turn aku ... kalo aku naik nmpk pt leh duduk2 sembang2 aku blah je,..
avatar
chik
AHLI JUNIOR
AHLI JUNIOR

Jawatan : radiograher kot
Gender : Male
Jumlah Post : 34
Umur : 36
Tarikh Register : 08/09/2008
Reputation : 0
Points : 3226

View user profile

Back to top Go down

Re: urgent, x urgent...!!

Post by xrayer on Tue 24 Mar 2009, 7:24 pm

klu cm tu kire kite trpkse wat oncall la kan .terpksa turutkn urgent request.
avatar
xrayer
KERABAT SENIOR
KERABAT SENIOR

Jawatan : juru proses filem
Gender : Male
Jumlah Post : 446
Umur : 42
Tarikh Register : 04/09/2008
Reputation : 0
Points : 3680

Character sheet
Mutiara Kata saya: keje setakat gaji yg dibayar je

View user profile

Back to top Go down

Re: urgent, x urgent...!!

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum