FORUM PARAMEDIK
Selamat melayari Forum Paramedik,

Dengan mendaftar keahlian di Forum Paramedik, anda akan mendapat lebih informasi dan juga boleh berkomunikasi dengan ahli-ahli forum yang lain.

meriahkan forum paramedik dengan mendaftar keahlian anda disini.

Terima Kasih.

urgent, x urgent...!!

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Go down

Re: urgent, x urgent...!!

Post by AZS on Thu 26 Mar 2009, 4:05 pm

huh..lg panas beb kalau g buat portable patient duk bergelak riang sambil menjamu selera bersama sanak saudara....teross blahh ja

----Forum Paramedik Malaysia-----




Look !nto My Eyes And Read My M!nd....F!nd YourSelf And Be YourSelf ( I'll searching For You)
avatar
AZS
STAFF PEMUDAH CARA (CHIEF)
STAFF PEMUDAH CARA (CHIEF)

Negeri :
Jawatan : Radiographer
Gender : Female
Jumlah Post : 1193
Umur : 34
Tarikh Register : 17/10/2006
Reputation : 0
Points : 4331

Character sheet
Mutiara Kata saya:

View user profile

Back to top Go down

Re: urgent, x urgent...!!

Post by xrayer on Mon 30 Mar 2009, 10:04 pm

panas2 Twisted Evil
avatar
xrayer
KERABAT SENIOR
KERABAT SENIOR

Jawatan : juru proses filem
Gender : Male
Jumlah Post : 446
Umur : 42
Tarikh Register : 04/09/2008
Reputation : 0
Points : 3683

Character sheet
Mutiara Kata saya: keje setakat gaji yg dibayar je

View user profile

Back to top Go down

Re: urgent, x urgent...!!

Post by Deuce on Mon 30 Mar 2009, 10:06 pm

dah pagi dah wehhhh!!
kau tetap menjadi....juwita.
ooOOoo....kau segala galanya...

Ref: http://www.thr.fm/inc/app/shared/dvrplayer/capsules/gegar_new.asp
avatar
Deuce
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Jawatan : Medical Imaging Technologist
Gender : Male
Jumlah Post : 276
Umur : 42
Tarikh Register : 13/12/2006
Reputation : 0
Points : 3866

Character sheet
Mutiara Kata saya: Underground M.I.T Movement

View user profile http://www.ilovepalestine.com

Back to top Go down

Re: urgent, x urgent...!!

Post by yeop.. on Tue 31 Mar 2009, 6:14 pm

dah lumrah keje hosp district nak buat mcm maner.........saya ni pun slalu jgk kena dgn MO yg mcm bijak pandai ni........bukan stakat mobile jer....... mintak special view lg entah tau tgk entah tidak........smlm buat cxr (apikel view) konon rupe2nyer pt dah buat ct toraks......dah terang lg bersuluh buat aper nak susah2 diri order cxr lg.....

yeop..
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Jawatan : x-ray
Gender : Male
Jumlah Post : 4
Umur : 34
Tarikh Register : 30/03/2009
Reputation : 0
Points : 3016

View user profile

Back to top Go down

Re: urgent, x urgent...!!

Post by xrayer on Tue 31 Mar 2009, 8:07 pm

Cool steady yop....
avatar
xrayer
KERABAT SENIOR
KERABAT SENIOR

Jawatan : juru proses filem
Gender : Male
Jumlah Post : 446
Umur : 42
Tarikh Register : 04/09/2008
Reputation : 0
Points : 3683

Character sheet
Mutiara Kata saya: keje setakat gaji yg dibayar je

View user profile

Back to top Go down

Re: urgent, x urgent...!!

Post by neskobeng on Wed 01 Apr 2009, 6:55 pm

Laughing Laughing
avatar
neskobeng
KERABAT TEGAR
KERABAT TEGAR

Jawatan : juru x-ray
Gender : Male
Jumlah Post : 875
Umur : 37
Tarikh Register : 02/03/2008
Reputation : 3
Points : 3304

Character sheet
Mutiara Kata saya: Saya mesti PILIH!!!!!!!

View user profile

Back to top Go down

Re: urgent, x urgent...!!

Post by xrayer on Sat 04 Apr 2009, 7:11 pm

Very Happy Very Happy Cool
avatar
xrayer
KERABAT SENIOR
KERABAT SENIOR

Jawatan : juru proses filem
Gender : Male
Jumlah Post : 446
Umur : 42
Tarikh Register : 04/09/2008
Reputation : 0
Points : 3683

Character sheet
Mutiara Kata saya: keje setakat gaji yg dibayar je

View user profile

Back to top Go down

Re: urgent, x urgent...!!

Post by BlackBoner on Sat 18 Apr 2009, 2:22 pm

skrg kami dapat radiologist baru..pergh kaw2 la dia mara HO/MO klu msk kes2 portable ni..siap wat pengumpulan data lagi mana port yang tak reasonable..nak jadik bukti bagi tgk suma2 doktor tu..slama ni kami da malas da nk komplen..alih2 da mcm ni rasa terbela pulak..huhuhu..
avatar
BlackBoner
KERABAT SUPER SENIOR
KERABAT SUPER SENIOR

Jawatan : MIT
Gender : Female
Jumlah Post : 708
Umur : 36
Tarikh Register : 09/06/2008
Reputation : 0
Points : 3236

View user profile

Back to top Go down

Re: urgent, x urgent...!!

Post by caak on Thu 28 May 2009, 6:39 am

apa la korg jgan marah2 itula rezeki kita beb nak harap gaji basic x ckp mkn beb jd oncall ni la kita dpt gaj lbh skit tp kdg2 hangin gak rase he8x........... Embarassed

caak
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Jawatan : PARAMEDIK
Gender : Male
Jumlah Post : 3
Umur : 38
Tarikh Register : 27/05/2009
Reputation : 0
Points : 2959

Character sheet
Mutiara Kata saya: 200

View user profile http://caak_xry@yahoo.com

Back to top Go down

Re: urgent, x urgent...!!

Post by mrschip on Thu 28 May 2009, 7:12 am

bdk itam, ko batch 9 ke? sama ler kita

mrschip
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Jawatan : tukang makan
Gender : Female
Jumlah Post : 2
Umur : 36
Tarikh Register : 28/05/2009
Reputation : 0
Points : 2957

View user profile

Back to top Go down

Re: urgent, x urgent...!!

Post by hamster on Sat 27 Jun 2009, 5:58 pm

ok la tu. aku hari tu dia org panggil on call, tiba2 rupanya kes RME 'SEDARA' staf kat sini. Hangin aku Mad
avatar
hamster
AHLI JUNIOR
AHLI JUNIOR

Negeri :
Jawatan : Sniper
Gender : Male
Jumlah Post : 17
Umur : 37
Tarikh Register : 27/06/2009
Reputation : 0
Points : 2945

Character sheet
Mutiara Kata saya: THE MAN RUNNING IN FRONT OF THE CAR WILL GET TIRED ---- A MAN RUNNING BEHIND THE CAR WILL GET EXHAUSTED

View user profile http://shahxr.blogspot.com

Back to top Go down

Re: urgent, x urgent...!!

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum