FORUM PARAMEDIK
Selamat melayari Forum Paramedik,

Dengan mendaftar keahlian di Forum Paramedik, anda akan mendapat lebih informasi dan juga boleh berkomunikasi dengan ahli-ahli forum yang lain.

meriahkan forum paramedik dengan mendaftar keahlian anda disini.

Terima Kasih.

PENSWASTAAN PATOLOGI...???

Page 11 of 11 Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11

View previous topic View next topic Go down

desas desus patologi akan diswastakan adakah anda bersetuju?

11% 11% 
[ 5 ]
77% 77% 
[ 36 ]
12% 12% 
[ 6 ]
 
Total Votes : 47

Re: PENSWASTAAN PATOLOGI...???

Post by epoi MLT on Tue 26 Oct 2010, 3:36 am

apa cite terbaru tentang penswastaan patologi ni???
avatar
epoi MLT
AHLI JUNIOR
AHLI JUNIOR

Jawatan : MLT
Gender : Male
Jumlah Post : 44
Umur : 34
Tarikh Register : 09/03/2007
Reputation : 0
Points : 3872

View user profile

Back to top Go down

Re: PENSWASTAAN PATOLOGI...???

Post by falci on Sat 08 Jan 2011, 1:49 pm

daripada "rumors" yang gue dapat: start percubaan penswastaan patologi kat Hospital Sg Buloh mulai JAn 2011 ni. kalau berjaya, barulah akan dikembangkan lagi. correct me if I'm wrong.

so sapa2 yang kat Sg Buloh atau yang tau pasal kisah ni, please share.

----Forum Paramedik Malaysia-----




Illegitimi non carborundum
avatar
falci
STAFF PEMUDAH CARA (CHIEF)
STAFF PEMUDAH CARA (CHIEF)

Negeri :
Jawatan : Skodeng Kuman
Gender : Female
Jumlah Post : 759
Tarikh Register : 17/06/2007
Reputation : 35
Points : 4934

Character sheet
Mutiara Kata saya:

View user profile

Back to top Go down

Re: PENSWASTAAN PATOLOGI...???

Post by makhluk seni on Fri 18 Mar 2011, 8:04 pm

falci wrote:daripada "rumors" yang gue dapat: start percubaan penswastaan patologi kat Hospital Sg Buloh mulai JAn 2011 ni. kalau berjaya, barulah akan dikembangkan lagi. correct me if I'm wrong.

so sapa2 yang kat Sg Buloh atau yang tau pasal kisah ni, please share.

aiseymen..rumor dah merebak jadi tumor la pulak..hmmmmm...

makhluk seni
SUPER SENIOR
SUPER SENIOR

Jawatan : perunding rumahtangga
Gender : Female
Jumlah Post : 152
Umur : 36
Tarikh Register : 20/10/2007
Reputation : 3
Points : 3648

View user profile

Back to top Go down

Re: PENSWASTAAN PATOLOGI...???

Post by wennalim on Wed 07 Mar 2012, 7:15 pm

negara kita bertambah maju jadi bebanan kerajaan juga pun bertambah...persoalannya:sampai mana pihak kerajaan mampu membayar gaji utk bilangan kakitangan yg kian bertambah??subsidi yg kerajaan bagi pun banyak:gula,minyak petrol diesel,dan ada lagi brg lain...cukai2 yg kerajaan terima drpd rakyat pun berapa saja jumlahnya bila dibandingkan dgn belanja yg kerajaan keluar utk pembangunan negara....negara yg tlh maju seperti amerika pun menghadapi hutang yg banyak...kerja swasta pun boleh juga hidup,boleh lagi beli rmh lebih bagus drpd kita yg kerja kerajaan ni..pada pendapat saya,kalau betul pun penswastaan dilakukan ke atas jabatn patologi pun tak salah..dan sya berpendapat,sukar pihak kerajaan nak menswastakan patologi buat masa terdekat ni memandangkan objektif kerajaan belum tercapai iaitu negara dan rakyat berpendapatan tinggi (tak lupa golongan petani)...bila objektif ni tercapai suatu masa nanti,mmg kerajaan tak akan teragak agak menswastakan patologi(tak mustahil kementerian kesihatan pun akan diswastakan)...(maafkan sya andai ada yg tersinggung dgn kata2 sya,apa yg sya luahkan di atas hanyalah pendapat yg ingin sya kongsi bersama) Smile

wennalim
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Negeri :
Jawatan : juruteknologi makmal perubatan
Gender : Female
Jumlah Post : 2
Umur : 31
Tarikh Register : 07/03/2012
Reputation : 0
Points : 2056

View user profile

Back to top Go down

Re: PENSWASTAAN PATOLOGI...???

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 11 of 11 Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum