FORUM PARAMEDIK
Selamat melayari Forum Paramedik,

Dengan mendaftar keahlian di Forum Paramedik, anda akan mendapat lebih informasi dan juga boleh berkomunikasi dengan ahli-ahli forum yang lain.

meriahkan forum paramedik dengan mendaftar keahlian anda disini.

Terima Kasih.

Apakah bermain di fikiran anda tentang nizamsha???

Page 4 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Apakah bermain di fikiran anda tentang nizamsha???

Post by transpoter on Sun 10 Jan 2010, 12:18 pm

@kelisa wrote:errr mane ade potter..xbek taw...
sian taw anak rimau 2,makbapak dia buang diaoang kt dlm utan..


mak bapak diaoang buang dalam utan sebab asal usul mereka dalam utan bukan sungai.....
yang pi susukan buat ape?

transpoter
KERABAT TEGAR SENIOR
KERABAT TEGAR SENIOR

Negeri :
Jawatan : cari jodoh !
Gender : Male
Jumlah Post : 1060
Umur : 33
Tarikh Register : 05/09/2009
Reputation : 3
Points : 3780

Character sheet
Mutiara Kata saya: `mulakanlah dengan bismillah dan di sudahi dengan alhamdullillah`

View user profile

Back to top Go down

Re: Apakah bermain di fikiran anda tentang nizamsha???

Post by kelisa on Sun 10 Jan 2010, 12:21 pm

@transpoter wrote:
@kelisa wrote:errr mane ade potter..xbek taw...
sian taw anak rimau 2,makbapak dia buang diaoang kt dlm utan..


mak bapak diaoang buang dalam utan sebab asal usul mereka dalam utan bukan sungai.....
yang pi susukan buat ape?
hahahahahahaha..
dh merayau xten2 pasal,kang xpasal2 kene rogol plak..
errr dh 2 dia lapar bgi la susu,xkn nk bagi air sirap limau plak,..????

kelisa
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : ('^')...keje...keje...keje.......
Gender : Female
Jumlah Post : 4520
Umur : 1125
Tarikh Register : 01/08/2009
Reputation : 24
Points : 7612

Character sheet
Mutiara Kata saya: HaRi InI MesTi D'trSkn KrNa SmLm AdAlH SeJaRaH & EsK AdLh HaRi Yg BeLum PaSt UnTk AkU..!!!!

View user profile http://www.facebook.com http://kelisa50932Gmail.com

Back to top Go down

Re: Apakah bermain di fikiran anda tentang nizamsha???

Post by transpoter on Sun 10 Jan 2010, 12:24 pm




boleh gemok nie.......
size berlebihan ...
har ga pon mahal nak mampos....

transpoter
KERABAT TEGAR SENIOR
KERABAT TEGAR SENIOR

Negeri :
Jawatan : cari jodoh !
Gender : Male
Jumlah Post : 1060
Umur : 33
Tarikh Register : 05/09/2009
Reputation : 3
Points : 3780

Character sheet
Mutiara Kata saya: `mulakanlah dengan bismillah dan di sudahi dengan alhamdullillah`

View user profile

Back to top Go down

Re: Apakah bermain di fikiran anda tentang nizamsha???

Post by kelisa on Sun 10 Jan 2010, 12:26 pm

hahahahaha..
ko nie mmg la potter,semua rasia aku ko bgtaw umum...

kelisa
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : ('^')...keje...keje...keje.......
Gender : Female
Jumlah Post : 4520
Umur : 1125
Tarikh Register : 01/08/2009
Reputation : 24
Points : 7612

Character sheet
Mutiara Kata saya: HaRi InI MesTi D'trSkn KrNa SmLm AdAlH SeJaRaH & EsK AdLh HaRi Yg BeLum PaSt UnTk AkU..!!!!

View user profile http://www.facebook.com http://kelisa50932Gmail.com

Back to top Go down

Re: Apakah bermain di fikiran anda tentang nizamsha???

Post by transpoter on Sun 10 Jan 2010, 12:28 pm

aku kan kamen rider

transpoter
KERABAT TEGAR SENIOR
KERABAT TEGAR SENIOR

Negeri :
Jawatan : cari jodoh !
Gender : Male
Jumlah Post : 1060
Umur : 33
Tarikh Register : 05/09/2009
Reputation : 3
Points : 3780

Character sheet
Mutiara Kata saya: `mulakanlah dengan bismillah dan di sudahi dengan alhamdullillah`

View user profile

Back to top Go down

Re: Apakah bermain di fikiran anda tentang nizamsha???

Post by tomyejam on Sun 10 Jan 2010, 12:30 pm

@transpoter wrote:

nie plak !
anak dirumah dibiarkan,harimau di hutan disusukan.




tomyejam
KERABAT OTAI
KERABAT OTAI

Jawatan : VaMpiRe (TWILIGHT) a.k.a A.M.0
Gender : Male
Jumlah Post : 2452
Umur : 35
Tarikh Register : 26/10/2009
Reputation : 6
Points : 5358

View user profile

Back to top Go down

Re: Apakah bermain di fikiran anda tentang nizamsha???

Post by kelisa on Sun 10 Jan 2010, 12:31 pm

klu yer pon perpatutan la ckt nk ckp d'klayak ramai,malu aku taw...

kelisa
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : ('^')...keje...keje...keje.......
Gender : Female
Jumlah Post : 4520
Umur : 1125
Tarikh Register : 01/08/2009
Reputation : 24
Points : 7612

Character sheet
Mutiara Kata saya: HaRi InI MesTi D'trSkn KrNa SmLm AdAlH SeJaRaH & EsK AdLh HaRi Yg BeLum PaSt UnTk AkU..!!!!

View user profile http://www.facebook.com http://kelisa50932Gmail.com

Back to top Go down

Re: Apakah bermain di fikiran anda tentang nizamsha???

Post by transpoter on Sun 10 Jan 2010, 12:32 pm

pecah rahsia....
hahahahahah

transpoter
KERABAT TEGAR SENIOR
KERABAT TEGAR SENIOR

Negeri :
Jawatan : cari jodoh !
Gender : Male
Jumlah Post : 1060
Umur : 33
Tarikh Register : 05/09/2009
Reputation : 3
Points : 3780

Character sheet
Mutiara Kata saya: `mulakanlah dengan bismillah dan di sudahi dengan alhamdullillah`

View user profile

Back to top Go down

Re: Apakah bermain di fikiran anda tentang nizamsha???

Post by tomyejam on Sun 10 Jan 2010, 12:36 pm

selain anak gimau minatang apo lagi yg ko susukan Liz??

tomyejam
KERABAT OTAI
KERABAT OTAI

Jawatan : VaMpiRe (TWILIGHT) a.k.a A.M.0
Gender : Male
Jumlah Post : 2452
Umur : 35
Tarikh Register : 26/10/2009
Reputation : 6
Points : 5358

View user profile

Back to top Go down

Re: Apakah bermain di fikiran anda tentang nizamsha???

Post by kelisa on Sun 10 Jan 2010, 12:38 pm

dah c'tom taw..!!!!!!!!!!!!!!!
mane aku nk taruk muke aku nie nant...!!!!

kelisa
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : ('^')...keje...keje...keje.......
Gender : Female
Jumlah Post : 4520
Umur : 1125
Tarikh Register : 01/08/2009
Reputation : 24
Points : 7612

Character sheet
Mutiara Kata saya: HaRi InI MesTi D'trSkn KrNa SmLm AdAlH SeJaRaH & EsK AdLh HaRi Yg BeLum PaSt UnTk AkU..!!!!

View user profile http://www.facebook.com http://kelisa50932Gmail.com

Back to top Go down

Re: Apakah bermain di fikiran anda tentang nizamsha???

Post by transpoter on Sun 10 Jan 2010, 12:41 pm




dalm nie....

transpoter
KERABAT TEGAR SENIOR
KERABAT TEGAR SENIOR

Negeri :
Jawatan : cari jodoh !
Gender : Male
Jumlah Post : 1060
Umur : 33
Tarikh Register : 05/09/2009
Reputation : 3
Points : 3780

Character sheet
Mutiara Kata saya: `mulakanlah dengan bismillah dan di sudahi dengan alhamdullillah`

View user profile

Back to top Go down

Re: Apakah bermain di fikiran anda tentang nizamsha???

Post by kelisa on Sun 10 Jan 2010, 12:43 pm

huh...

kelisa
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : ('^')...keje...keje...keje.......
Gender : Female
Jumlah Post : 4520
Umur : 1125
Tarikh Register : 01/08/2009
Reputation : 24
Points : 7612

Character sheet
Mutiara Kata saya: HaRi InI MesTi D'trSkn KrNa SmLm AdAlH SeJaRaH & EsK AdLh HaRi Yg BeLum PaSt UnTk AkU..!!!!

View user profile http://www.facebook.com http://kelisa50932Gmail.com

Back to top Go down

Re: Apakah bermain di fikiran anda tentang nizamsha???

Post by transpoter on Sun 10 Jan 2010, 12:45 pm


transpoter
KERABAT TEGAR SENIOR
KERABAT TEGAR SENIOR

Negeri :
Jawatan : cari jodoh !
Gender : Male
Jumlah Post : 1060
Umur : 33
Tarikh Register : 05/09/2009
Reputation : 3
Points : 3780

Character sheet
Mutiara Kata saya: `mulakanlah dengan bismillah dan di sudahi dengan alhamdullillah`

View user profile

Back to top Go down

Re: Apakah bermain di fikiran anda tentang nizamsha???

Post by tomyejam on Sun 10 Jan 2010, 12:46 pm

@kelisa wrote:dah c'tom taw..!!!!!!!!!!!!!!!
mane aku nk taruk muke aku nie nant...!!!!


cara mcm nie pun leh gak


tomyejam
KERABAT OTAI
KERABAT OTAI

Jawatan : VaMpiRe (TWILIGHT) a.k.a A.M.0
Gender : Male
Jumlah Post : 2452
Umur : 35
Tarikh Register : 26/10/2009
Reputation : 6
Points : 5358

View user profile

Back to top Go down

Re: Apakah bermain di fikiran anda tentang nizamsha???

Post by transpoter on Sun 10 Jan 2010, 12:48 pm

hahahahhahaha

transpoter
KERABAT TEGAR SENIOR
KERABAT TEGAR SENIOR

Negeri :
Jawatan : cari jodoh !
Gender : Male
Jumlah Post : 1060
Umur : 33
Tarikh Register : 05/09/2009
Reputation : 3
Points : 3780

Character sheet
Mutiara Kata saya: `mulakanlah dengan bismillah dan di sudahi dengan alhamdullillah`

View user profile

Back to top Go down

Re: Apakah bermain di fikiran anda tentang nizamsha???

Post by kelisa on Sun 10 Jan 2010, 3:11 pm









kelisa
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : ('^')...keje...keje...keje.......
Gender : Female
Jumlah Post : 4520
Umur : 1125
Tarikh Register : 01/08/2009
Reputation : 24
Points : 7612

Character sheet
Mutiara Kata saya: HaRi InI MesTi D'trSkn KrNa SmLm AdAlH SeJaRaH & EsK AdLh HaRi Yg BeLum PaSt UnTk AkU..!!!!

View user profile http://www.facebook.com http://kelisa50932Gmail.com

Back to top Go down

Re: Apakah bermain di fikiran anda tentang nizamsha???

Post by nizamsha on Thu 21 Jan 2010, 7:10 pm

Apa telah korang lakukan pada page aku haahahaaaaa????wooo...merapu dalam page aku ye.....takpelah..aku pun jarang dah online...ni pun dapat kelepasan jap....still dalam training....


Lori bombe yang ko post tu memang menarik...Jentera macam tu yang kami wat training kat Akademi...memang lawak....ko bayangkanlah kami kena naik benda tu dalam 6 ke 7 orang..lau dengan jurulatih adalah dekat 10 orang...pastu sebelum mula nak pakai...lori tu kena tolak bagi start enjin...best kan....kami wat training kawad Operasi Pam Jentera pakai Lori sama spesis yang ko tunjuklah tu...tapi lau dalam keje...tak tau la plak...ade ker jentera tu dalam perkhidmatan...rasanya dah tak ada...semua dah lupus...tapi penah nampak kat JB dulu...tak taulah...mungkin jentera gantian bagi jentera yang grounded kot...tak tau lah...kalu kat selangor...ada pun kat Salak Tinggi, Bahagian kejuruteraan...tu pun nak masuk muzium kat Kuala Kubu.,..wallahualam...


Owh...Unit Penyiasatan Kebakaran tu...kurang pastilah...yang penting...dieorang datang lepas kebakaran yang melibatkan Bangunan Kerajaan...kebakaran melibatkan nyawa...Kebakaran melibatkan premis yang berinsuran...Kami di Selangor, Unit ini ada satu je...so satu selangor lah dieorang round...kami di unit operasi am, buat kerja-kerja pemadaman...siasatan awal dan ambil alih premis bagi tujuan penyiasatan je...ble Penyiasatan datang..dieorang akan ambil alih...ambil bahan bukti..kire fire load..accelerent dan macam2 lah...untuk mencari punca kebakaran seterusnya keluarkan Laporan Penyiasatan Kebakaran...kat situ..ada lah statement taking...so komander Operasi yang mengetuai operasi pemadaman perlu nyatakan lah apa tindakan diambil dan kesukaran sewaktu operasi...ini bertujuan menentukan tindakan diambil adalah bertepatan dan kesukaran2 yang dihadapi oleh pasukan operasi diambil kiran dalam kerja-kerja pemadaman...lagi satu...kalau kebakaran seperti dinyatakan diatas...satu makluman awal dari Komander Operasi akan di hantar kepada Pegawai2 Kanan Jabatan..dan satu Laporan Moncut Merah haruslah disediakan...Pegawai Penyiasat Kebakaran hendaklah sekurang2 berjawatan Penolong Penguasa Bomba KB29 keatas...tu mengikut norma terbaru lah...yang dulu Pegawai Bomba KB17....sekarang ni ada pembaharuan yang drastik di Jabatan melibatkan polisi dan semuanya lah...tu hal2 Jabatan...tak perlu lah difikirkan..apa yang dibuat tu pasti ada kebaikan...tu jer...

Aku plak...baru je tukar unit...skang kat UUB...Subang...tapi aku kena wat training balik...dan insyaallah...aku nak mohon mintak Pilot...tu jer.....skang ni kena course...so susahlah nak online jer....Assalamualaikum...

nizamsha
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Jawatan : Padam Api ler....
Gender : Male
Jumlah Post : 1296
Umur : 32
Tarikh Register : 14/09/2007
Reputation : 1
Points : 3236

Character sheet
Mutiara Kata saya: My life is on fire.....Put it off For me......Got no Hose to lay....No Nozzle to use....I AM TRAP.... MAYDAY, Fire Fighter Down........

View user profile

Back to top Go down

Re: Apakah bermain di fikiran anda tentang nizamsha???

Post by transpoter on Thu 21 Jan 2010, 8:01 pm

@nizamsha wrote:Apa telah korang lakukan pada page aku haahahaaaaa????wooo...merapu dalam page aku ye.....takpelah..aku pun jarang dah online...ni pun dapat kelepasan jap....still dalam training....


Lori bombe yang ko post tu memang menarik...Jentera macam tu yang kami wat training kat Akademi...memang lawak....ko bayangkanlah kami kena naik benda tu dalam 6 ke 7 orang..lau dengan jurulatih adalah dekat 10 orang...pastu sebelum mula nak pakai...lori tu kena tolak bagi start enjin...best kan....kami wat training kawad Operasi Pam Jentera pakai Lori sama spesis yang ko tunjuklah tu...tapi lau dalam keje...tak tau la plak...ade ker jentera tu dalam perkhidmatan...rasanya dah tak ada...semua dah lupus...tapi penah nampak kat JB dulu...tak taulah...mungkin jentera gantian bagi jentera yang grounded kot...tak tau lah...kalu kat selangor...ada pun kat Salak Tinggi, Bahagian kejuruteraan...tu pun nak masuk muzium kat Kuala Kubu.,..wallahualam...


Owh...Unit Penyiasatan Kebakaran tu...kurang pastilah...yang penting...dieorang datang lepas kebakaran yang melibatkan Bangunan Kerajaan...kebakaran melibatkan nyawa...Kebakaran melibatkan premis yang berinsuran...Kami di Selangor, Unit ini ada satu je...so satu selangor lah dieorang round...kami di unit operasi am, buat kerja-kerja pemadaman...siasatan awal dan ambil alih premis bagi tujuan penyiasatan je...ble Penyiasatan datang..dieorang akan ambil alih...ambil bahan bukti..kire fire load..accelerent dan macam2 lah...untuk mencari punca kebakaran seterusnya keluarkan Laporan Penyiasatan Kebakaran...kat situ..ada lah statement taking...so komander Operasi yang mengetuai operasi pemadaman perlu nyatakan lah apa tindakan diambil dan kesukaran sewaktu operasi...ini bertujuan menentukan tindakan diambil adalah bertepatan dan kesukaran2 yang dihadapi oleh pasukan operasi diambil kiran dalam kerja-kerja pemadaman...lagi satu...kalau kebakaran seperti dinyatakan diatas...satu makluman awal dari Komander Operasi akan di hantar kepada Pegawai2 Kanan Jabatan..dan satu Laporan Moncut Merah haruslah disediakan...Pegawai Penyiasat Kebakaran hendaklah sekurang2 berjawatan Penolong Penguasa Bomba KB29 keatas...tu mengikut norma terbaru lah...yang dulu Pegawai Bomba KB17....sekarang ni ada pembaharuan yang drastik di Jabatan melibatkan polisi dan semuanya lah...tu hal2 Jabatan...tak perlu lah difikirkan..apa yang dibuat tu pasti ada kebaikan...tu jer...

Aku plak...baru je tukar unit...skang kat UUB...Subang...tapi aku kena wat training balik...dan insyaallah...aku nak mohon mintak Pilot...tu jer.....skang ni kena course...so susahlah nak online jer....Assalamualaikum...


adakah badan penyiasat bomba nie ada akademi nya sendiri....?
jwatan tertinggi dlm badan penyiasatan bomba nie?
adakah suatu hari nanti tempat lain juga ada bandan penyiasatan bomba?




knapa ko suke kat pilot plak?

transpoter
KERABAT TEGAR SENIOR
KERABAT TEGAR SENIOR

Negeri :
Jawatan : cari jodoh !
Gender : Male
Jumlah Post : 1060
Umur : 33
Tarikh Register : 05/09/2009
Reputation : 3
Points : 3780

Character sheet
Mutiara Kata saya: `mulakanlah dengan bismillah dan di sudahi dengan alhamdullillah`

View user profile

Back to top Go down

Re: Apakah bermain di fikiran anda tentang nizamsha???

Post by nizamsha on Thu 21 Jan 2010, 8:21 pm

Aku kena transfer...time jelah....

Unit Penyiasatan Kebakaran ni dah lama dah ada kat semua Jabatan Bomba peringkat negeri....dah bertahun dah...cuma unit ni bawah Bahagian Penguatkuasa Negeri...siap ada Makmal lagi....semuanya kuar dari Akademi....sama je ngan semua pegawai atau Pegawai Kanan....cuma nanti dieorang kena g kursus injection atau pun kursus kepakaran...kami di operasi..tak silap akademi ada wat ngan UPM kot...ntah...tak tau...aku tak berminat nak menyiasat.....dieorang ni bukan macam CSI....nak dakwa pun tak ble...lepas siasat serah pd polis...tu jer...menarik ker???tak kan....FYI.....bomba ni ada 3 peringkat pengambilan...iaitu Penguasa BOMBA KB41, Pen. Penguasa Bomba KB29, atau Pegawai Bomba KB17....dulu Pegawai Bomba KB 17 ni ketua Operasi...bila jawatan Ahli Bomba KB11 di jumutkan dan naik taraf...semua AHLI BOMBA DAH JADI PEGAWAI BOMBA...hehehe...tapi kerje same jer....dari 17 akan naik ke KB 22, KB24, KB26 pastu KPSL untuk KB29...lau tak direct intake macam kami...terus masuk KB29....pastu naik gred 32,KB38,pastu belajar lagi...dapatlah naik KB 41...lau tak pun direct intake gak...dapatlah Penguasa Bomba KB41..pastu naik ler...44 ker...dan blalalalalaa.....

Nati aku masukkan ek....tanda pangkat....

nizamsha
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Jawatan : Padam Api ler....
Gender : Male
Jumlah Post : 1296
Umur : 32
Tarikh Register : 14/09/2007
Reputation : 1
Points : 3236

Character sheet
Mutiara Kata saya: My life is on fire.....Put it off For me......Got no Hose to lay....No Nozzle to use....I AM TRAP.... MAYDAY, Fire Fighter Down........

View user profile

Back to top Go down

Re: Apakah bermain di fikiran anda tentang nizamsha???

Post by nizamsha on Thu 21 Jan 2010, 8:25 pm

KETUA PESURUHJAYA BOMBA
Chief Fire Commissioner
( KPjB )
JUSA " A "
2
PESURUHJAYA BOMBA
Fire Commissioner
( PjB )
JUSA " B "

3
TIMBALAN PESURUHJAYA BOMBA
Deputy Fire Commissioner
( TPjB )
JUSA " C "
4
PENOLONG KANAN PESURUHJAYA BOMBA
Senior Assistant Fire Commissioner
( PKPjB )
KB 54

5
PENOLONG PESURUHJAYA BOMBA
Assistant Fire Commissioner
( PPjB )
KB 52

6
PENGUASA KANAN BOMBA I
Senior Fire Superintendent I
( PgKB I )KB 48

7
PENGUASA KANAN BOMBA II
Senior Fire Superintendent II
( PgKB II )KB 44
8
PENGUASA BOMBA
Fire Superintendent
( PgB )
KB 41




B. PENOLONG PENGUASA BOMBA

BIL JAWATAN / GRED TANDA PANGKAT
DI BAHU DI KOLAR
1
TIMBALAN PENGUASA BOMBA
Deputy Fire Superintendent
( TPgB )
KB 38
2
PENOLONG KANAN PENGUASA BOMBA
Senior Assistant Fire Superintendent
( PKPgB )
KB 32

3
PENOLONG PENGUASA BOMBA
Assistant Fire Superintendent
( PPgB )
KB 29




C. PEGAWAI BOMBA

BIL JAWATAN / GRED TANDA PANGKAT
DI BAHU DI KOLAR
1
PEGAWAI BOMBA TINGGI
Leading Fire Officer
( PBT )
KB26
2
PEGAWAI BOMBA KANAN I
Senior Fire Officer I
( PBK I )
KB24

3
PEGAWAI BOMBA KANAN II
Senior Fire Officer II
( PBK II )
KB 22
4
PEGAWAI BOMBA
Fire Officer
( PB )
KB17





Sorrylah gambar die tak dapat lah....tapi gred macam tu ler,....

nizamsha
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Jawatan : Padam Api ler....
Gender : Male
Jumlah Post : 1296
Umur : 32
Tarikh Register : 14/09/2007
Reputation : 1
Points : 3236

Character sheet
Mutiara Kata saya: My life is on fire.....Put it off For me......Got no Hose to lay....No Nozzle to use....I AM TRAP.... MAYDAY, Fire Fighter Down........

View user profile

Back to top Go down

Re: Apakah bermain di fikiran anda tentang nizamsha???

Post by transpoter on Thu 21 Jan 2010, 8:26 pm

knpe kena transper palk....


kat mane akedemi bomba?

transpoter
KERABAT TEGAR SENIOR
KERABAT TEGAR SENIOR

Negeri :
Jawatan : cari jodoh !
Gender : Male
Jumlah Post : 1060
Umur : 33
Tarikh Register : 05/09/2009
Reputation : 3
Points : 3780

Character sheet
Mutiara Kata saya: `mulakanlah dengan bismillah dan di sudahi dengan alhamdullillah`

View user profile

Back to top Go down

Re: Apakah bermain di fikiran anda tentang nizamsha???

Post by nizamsha on Thu 21 Jan 2010, 8:29 pm

dah masa...cukuplah....ada dua...Kuala Kbu...ngan Wakaf Tapai..aku batch..wakaf tapai...nyaris maut gak lah...sekarang ni nyaris maut...

nizamsha
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Jawatan : Padam Api ler....
Gender : Male
Jumlah Post : 1296
Umur : 32
Tarikh Register : 14/09/2007
Reputation : 1
Points : 3236

Character sheet
Mutiara Kata saya: My life is on fire.....Put it off For me......Got no Hose to lay....No Nozzle to use....I AM TRAP.... MAYDAY, Fire Fighter Down........

View user profile

Back to top Go down

Re: Apakah bermain di fikiran anda tentang nizamsha???

Post by transpoter on Thu 21 Jan 2010, 8:32 pm

nape lak nyris maut?

transpoter
KERABAT TEGAR SENIOR
KERABAT TEGAR SENIOR

Negeri :
Jawatan : cari jodoh !
Gender : Male
Jumlah Post : 1060
Umur : 33
Tarikh Register : 05/09/2009
Reputation : 3
Points : 3780

Character sheet
Mutiara Kata saya: `mulakanlah dengan bismillah dan di sudahi dengan alhamdullillah`

View user profile

Back to top Go down

Re: Apakah bermain di fikiran anda tentang nizamsha???

Post by kelisa on Fri 22 Jan 2010, 8:23 am

...huh bayangan maut....!!!!

kelisa
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : ('^')...keje...keje...keje.......
Gender : Female
Jumlah Post : 4520
Umur : 1125
Tarikh Register : 01/08/2009
Reputation : 24
Points : 7612

Character sheet
Mutiara Kata saya: HaRi InI MesTi D'trSkn KrNa SmLm AdAlH SeJaRaH & EsK AdLh HaRi Yg BeLum PaSt UnTk AkU..!!!!

View user profile http://www.facebook.com http://kelisa50932Gmail.com

Back to top Go down

Re: Apakah bermain di fikiran anda tentang nizamsha???

Post by nizamsha on Tue 26 Jan 2010, 7:29 pm

kene lanyak lah bang oi...tu pun tak tau ker.....ingat training kat spital ker.......

nizamsha
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Jawatan : Padam Api ler....
Gender : Male
Jumlah Post : 1296
Umur : 32
Tarikh Register : 14/09/2007
Reputation : 1
Points : 3236

Character sheet
Mutiara Kata saya: My life is on fire.....Put it off For me......Got no Hose to lay....No Nozzle to use....I AM TRAP.... MAYDAY, Fire Fighter Down........

View user profile

Back to top Go down

Re: Apakah bermain di fikiran anda tentang nizamsha???

Post by Sponsored content Today at 6:48 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 4 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum