FORUM PARAMEDIK
Selamat melayari Forum Paramedik,

Dengan mendaftar keahlian di Forum Paramedik, anda akan mendapat lebih informasi dan juga boleh berkomunikasi dengan ahli-ahli forum yang lain.

meriahkan forum paramedik dengan mendaftar keahlian anda disini.

Terima Kasih.

kerja di arab saudi

Page 2 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Re: kerja di arab saudi

Post by Nazri on Sat 05 Apr 2008, 9:25 am

Salam yana...sy pun dgr citer dr sn ....dia kata sister ada nasihatkan dia supaya berhati2 masanak apply cuti tu...then make sure temph yg betul...ye la...dia kata kadang2 kontrak kat arab tu setahun tp preparation dah ambil masa juga...nanti tarikh lapor diri dah tiba tp kontrak blum tamat....
yana nak ke sana ke?
@yana_rozi wrote:nangis ye ke nazri.... klau diaorang dapat tahu macam mana ek. sbb ari tu matron2 dah warning, sape amik cuti tanpa tapi gi keje kat arab kena amik tindakan tatatertib.


affraid
avatar
Nazri
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : Trainer and Consultant-Mind, Personal Financial and Business
Gender : Male
Jumlah Post : 577
Umur : 40
Tarikh Register : 17/06/2007
Reputation : 10
Points : 4871

Character sheet
Mutiara Kata saya:

View user profile https://www.facebook.com/Nazri Kadir http://www.berfikirgayatrump.com

Back to top Go down

Re: kerja di arab saudi

Post by yana_rozi on Sat 05 Apr 2008, 11:08 am

@Nazri wrote:Salam yana...sy pun dgr citer dr sn ....dia kata sister ada nasihatkan dia supaya berhati2 masanak apply cuti tu...then make sure temph yg betul...ye la...dia kata kadang2 kontrak kat arab tu setahun tp preparation dah ambil masa juga...nanti tarikh lapor diri dah tiba tp kontrak blum tamat....
yana nak ke sana ke?
@yana_rozi wrote:nangis ye ke nazri.... klau diaorang dapat tahu macam mana ek. sbb ari tu matron2 dah warning, sape amik cuti tanpa tapi gi keje kat arab kena amik tindakan tatatertib.


affraid


Itu la.... ingat kan nak cari duit lebih ckit. Nak bantu hubby kembangkan biz dia. Tp kalau dah dapat problem .... tak ke susah. Ada member aku pegi sana bawak duit lebih 100k........ Terus buat public mutual.. Skrang ni dah kaya gila... TensiOn NYaaaaaaaaaa................


bengang bengang
avatar
yana_rozi
AHLI SENIOR
AHLI SENIOR

Jawatan : NuRsE U29
Gender : Female
Jumlah Post : 86
Umur : 44
Tarikh Register : 10/04/2007
Reputation : 0
Points : 4273

Character sheet
Mutiara Kata saya: Life must goes on ....

View user profile

Back to top Go down

Re: kerja di arab saudi

Post by msaa on Sat 05 Apr 2008, 4:25 pm

Cool


Last edited by msaa on Sat 05 Apr 2008, 4:26 pm; edited 1 time in total
avatar
msaa
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : Sr CVT & Manager
Gender : Male
Jumlah Post : 584
Umur : 107
Tarikh Register : 05/10/2006
Reputation : 0
Points : 4450

Character sheet
Mutiara Kata saya: notin i can tell U

View user profile https://www.facebook.com/group.php?gid=137801169570733 https://www.facebook.com/msaaGmbH

Back to top Go down

Re: kerja di arab saudi

Post by msaa on Sat 05 Apr 2008, 4:25 pm

@yana_rozi wrote:
@Nazri wrote:Salam yana...sy pun dgr citer dr sn ....dia kata sister ada nasihatkan dia supaya berhati2 masanak apply cuti tu...then make sure temph yg betul...ye la...dia kata kadang2 kontrak kat arab tu setahun tp preparation dah ambil masa juga...nanti tarikh lapor diri dah tiba tp kontrak blum tamat....
yana nak ke sana ke?
@yana_rozi wrote:nangis ye ke nazri.... klau diaorang dapat tahu macam mana ek. sbb ari tu matron2 dah warning, sape amik cuti tanpa tapi gi keje kat arab kena amik tindakan tatatertib.


affraid


Itu la.... ingat kan nak cari duit lebih ckit. Nak bantu hubby kembangkan biz dia. Tp kalau dah dapat problem .... tak ke susah. Ada member aku pegi sana bawak duit lebih 100k........ Terus buat public mutual.. Skrang ni dah kaya gila... TensiOn NYaaaaaaaaaa................


bengang bengang

masa sain provisional kontrak dgn agen anda akan di tanya availity date ..so kasi la satu atau 2 bulan kehadapan.....kemudian baru apply unpaid leave pada tarikh yg dijangka berlepas....kekadang proses kelulusan lambat yg penting borang dah lulus dan di proses.....tapi pasti anda layak 12 bulan memerlukan 12 tahun service!!...kekadang kelulusan diberi utk 6 bulan shj..so anda kena prepare untuk sambung...reapply semasa kembali bercuti.......good luck!

----Forum Paramedik Malaysia-----




msaa07
avatar
msaa
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : Sr CVT & Manager
Gender : Male
Jumlah Post : 584
Umur : 107
Tarikh Register : 05/10/2006
Reputation : 0
Points : 4450

Character sheet
Mutiara Kata saya: notin i can tell U

View user profile https://www.facebook.com/group.php?gid=137801169570733 https://www.facebook.com/msaaGmbH

Back to top Go down

Re: kerja di arab saudi

Post by nizamsha on Sat 05 Apr 2008, 9:35 pm

Jgn risk kalau tak le.....
avatar
nizamsha
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Jawatan : Padam Api ler....
Gender : Male
Jumlah Post : 1296
Umur : 34
Tarikh Register : 14/09/2007
Reputation : 1
Points : 3976

Character sheet
Mutiara Kata saya: My life is on fire.....Put it off For me......Got no Hose to lay....No Nozzle to use....I AM TRAP.... MAYDAY, Fire Fighter Down........

View user profile

Back to top Go down

Re: kerja di arab saudi

Post by Nazri on Sun 06 Apr 2008, 10:04 am

dia buat biz apa yana?...hmmm.sy dulu perunding unit amanah jg tapi bukan dgn public mutual la...under ambank...aminvestment...la ni bz takdan...lesen pun dah tak renew.....mlabur dlm unit trsut satu plan yg amat baik untuk jangka panjang.....


@yana_rozi wrote:
@Nazri wrote:Salam yana...sy pun dgr citer dr sn ....dia kata sister ada nasihatkan dia supaya berhati2 masanak apply cuti tu...then make sure temph yg betul...ye la...dia kata kadang2 kontrak kat arab tu setahun tp preparation dah ambil masa juga...nanti tarikh lapor diri dah tiba tp kontrak blum tamat....
yana nak ke sana ke?
@yana_rozi wrote:nangis ye ke nazri.... klau diaorang dapat tahu macam mana ek. sbb ari tu matron2 dah warning, sape amik cuti tanpa tapi gi keje kat arab kena amik tindakan tatatertib.


affraid


Itu la.... ingat kan nak cari duit lebih ckit. Nak bantu hubby kembangkan biz dia. Tp kalau dah dapat problem .... tak ke susah. Ada member aku pegi sana bawak duit lebih 100k........ Terus buat public mutual.. Skrang ni dah kaya gila... TensiOn NYaaaaaaaaaa................


bengang bengang
avatar
Nazri
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : Trainer and Consultant-Mind, Personal Financial and Business
Gender : Male
Jumlah Post : 577
Umur : 40
Tarikh Register : 17/06/2007
Reputation : 10
Points : 4871

Character sheet
Mutiara Kata saya:

View user profile https://www.facebook.com/Nazri Kadir http://www.berfikirgayatrump.com

Back to top Go down

Re: kerja di arab saudi

Post by matrik on Sun 06 Apr 2008, 11:54 am

Emm..bestnya...matrikpun teringin nak kerja kat oversea ni. Hari tu ada sister kat Kampung Pandan mintak hantar resume. Tapi...sampai kehari ni Matrik tak hantar lagi. Kepada sesapa yang pernah kerja kat sana atau sedang bekerja kat sana..sharelah experience korang. Example..persediaan nak dipanggil interview, nak hadapi exam sebelum kesana, preparation mental and fizikal seelum bertolak dan pengalaman kerja kat sana. I mean rutin harian kat sana tu..camana?

matrik
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : nurse
Gender : Female
Jumlah Post : 65
Umur : 42
Tarikh Register : 14/12/2006
Reputation : 0
Points : 4387

Character sheet
Mutiara Kata saya: 200

View user profile

Back to top Go down

Re: kerja di arab saudi

Post by yana_rozi on Sun 06 Apr 2008, 5:27 pm

@matrik wrote:Emm..bestnya...matrikpun teringin nak kerja kat oversea ni. Hari tu ada sister kat Kampung Pandan mintak hantar resume. Tapi...sampai kehari ni Matrik tak hantar lagi. Kepada sesapa yang pernah kerja kat sana atau sedang bekerja kat sana..sharelah experience korang. Example..persediaan nak dipanggil interview, nak hadapi exam sebelum kesana, preparation mental and fizikal seelum bertolak dan pengalaman kerja kat sana. I mean rutin harian kat sana tu..camana?

Kawan akak perneh keje sana setahun. Ambik cuti tanpa gaji. kat sana dia keje kat LR. gaji boleh tahan la. Diaorang sediakan apartment untuk kita siap ada gym dgn swimming pool dan banyak kemudahan lain. Keje 12 jam kalau tak silap. Pas tu boleh buat overtime lagi. Yang bestnya tu, dia ni rabun jauh... dapat buat rx lasik free lagi. Itu pun kena apply dulu dan kena interview dgn pak arab kat sana.Kat sana tak boleh buat silap, katanya nanti kena tindakan. Yang lain-lain tu, akak tak berapa tau sgt.
avatar
yana_rozi
AHLI SENIOR
AHLI SENIOR

Jawatan : NuRsE U29
Gender : Female
Jumlah Post : 86
Umur : 44
Tarikh Register : 10/04/2007
Reputation : 0
Points : 4273

Character sheet
Mutiara Kata saya: Life must goes on ....

View user profile

Back to top Go down

Re: kerja di arab saudi

Post by yana_rozi on Sun 06 Apr 2008, 5:31 pm

minum


Ala Nazri ....biz kecik-kecik aje. Asal dapat income yang halal sudah la. Dulu suruh keje gomen tak nak. Tak nak keje bawah orang katanya...
Payah jugak kan orang lelaki ni. Tu yang nak gi Arab ..... nak tolong besarkan biz dia.Tapi hold dulu lah..
avatar
yana_rozi
AHLI SENIOR
AHLI SENIOR

Jawatan : NuRsE U29
Gender : Female
Jumlah Post : 86
Umur : 44
Tarikh Register : 10/04/2007
Reputation : 0
Points : 4273

Character sheet
Mutiara Kata saya: Life must goes on ....

View user profile

Back to top Go down

Re: kerja di arab saudi

Post by msaa on Mon 07 Apr 2008, 11:13 pm

@yana_rozi wrote:minum


Ala Nazri ....biz kecik-kecik aje. Asal dapat income yang halal sudah la. Dulu suruh keje gomen tak nak. Tak nak keje bawah orang katanya...
Payah jugak kan orang lelaki ni. Tu yang nak gi Arab ..... nak tolong besarkan biz dia.Tapi hold dulu lah..
biasa lah kebanyakan misi yg gi arab semua nak tolong laki......ade yn send 5k sebulan utk settle "gusti" keta.umah anak2 dsbnya...dan akhirnya tambah madu pun ada jugak...he..he...tapi x pe...tinggal laki..ape2 hal laki bleh settle...tapi kalo laki yg tinggal....bini selalu jadi dependent...dia tak boleh nak teruskan hidup...nak wat online payment pun x reti........kah..kah....tapi camno pun niat baek tuhan tidak murka..pasti hidup anda akan senang...... Cool Cool

----Forum Paramedik Malaysia-----




msaa07
avatar
msaa
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : Sr CVT & Manager
Gender : Male
Jumlah Post : 584
Umur : 107
Tarikh Register : 05/10/2006
Reputation : 0
Points : 4450

Character sheet
Mutiara Kata saya: notin i can tell U

View user profile https://www.facebook.com/group.php?gid=137801169570733 https://www.facebook.com/msaaGmbH

Back to top Go down

Re: kerja di arab saudi

Post by izah84 on Tue 08 Apr 2008, 2:22 pm

rasanya macam nak bawa diri gi arab saudi lah cmni..mgkn bleh tenangkan fikiran..

----Forum Paramedik Malaysia-----




do the best,be the best, bcoz ur the best..
avatar
izah84
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : SRN
Gender : Female
Jumlah Post : 172
Umur : 34
Tarikh Register : 19/01/2007
Reputation : 3
Points : 4376

Character sheet
Mutiara Kata saya: ikhlas utk segalanya..

View user profile

Back to top Go down

Re: kerja di arab saudi

Post by msaa on Tue 08 Apr 2008, 11:20 pm

@izah84 wrote:rasanya macam nak bawa diri gi arab saudi lah cmni..mgkn bleh tenangkan fikiran..
nape lak......

----Forum Paramedik Malaysia-----




msaa07
avatar
msaa
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : Sr CVT & Manager
Gender : Male
Jumlah Post : 584
Umur : 107
Tarikh Register : 05/10/2006
Reputation : 0
Points : 4450

Character sheet
Mutiara Kata saya: notin i can tell U

View user profile https://www.facebook.com/group.php?gid=137801169570733 https://www.facebook.com/msaaGmbH

Back to top Go down

Re: kerja di arab saudi

Post by Nazri on Wed 09 Apr 2008, 11:29 am

adat lah rozi...semuanya bermula dgn kecil2 an dulu...asalkan saling setia...menghargai dan emamahami...insya Allah kebahagiaan pasti milik kita.....
@yana_rozi wrote:minum


Ala Nazri ....biz kecik-kecik aje. Asal dapat income yang halal sudah la. Dulu suruh keje gomen tak nak. Tak nak keje bawah orang katanya...
Payah jugak kan orang lelaki ni. Tu yang nak gi Arab ..... nak tolong besarkan biz dia.Tapi hold dulu lah..
avatar
Nazri
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : Trainer and Consultant-Mind, Personal Financial and Business
Gender : Male
Jumlah Post : 577
Umur : 40
Tarikh Register : 17/06/2007
Reputation : 10
Points : 4871

Character sheet
Mutiara Kata saya:

View user profile https://www.facebook.com/Nazri Kadir http://www.berfikirgayatrump.com

Back to top Go down

Re: kerja di arab saudi

Post by Nazri on Wed 09 Apr 2008, 11:37 am

biar betul izzah..p arab nak keje mungkin tak dapat tenangkan fikiran tp kalau p mekah ye......

@izah84 wrote:rasanya macam nak bawa diri gi arab saudi lah cmni..mgkn bleh tenangkan fikiran..
avatar
Nazri
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : Trainer and Consultant-Mind, Personal Financial and Business
Gender : Male
Jumlah Post : 577
Umur : 40
Tarikh Register : 17/06/2007
Reputation : 10
Points : 4871

Character sheet
Mutiara Kata saya:

View user profile https://www.facebook.com/Nazri Kadir http://www.berfikirgayatrump.com

Back to top Go down

Re: kerja di arab saudi

Post by HH on Wed 09 Apr 2008, 12:47 pm

merantau dan bekerja di luar (arab saudi) banyak kebaikannya juga....seorang kawan bagitau memang seronok...pak arab pun baik-baik dan amat menghormati golongan wanita.

kalau kita pesan mereka untuk membeli sesuatu barang2 keperluan, mereka tak kan terima duit yang kita bayar...kalau kita bayar seolah-olah menghina mereka sebagai orang lelaki...

bestkan,....
avatar
HH
KERABAT FORUM
KERABAT FORUM

Jawatan : PPP
Gender : Male
Jumlah Post : 376
Umur : 41
Tarikh Register : 06/05/2007
Reputation : 19
Points : 4882

View user profile

Back to top Go down

Re: kerja di arab saudi

Post by yana_rozi on Fri 11 Apr 2008, 10:03 pm

@HH wrote:merantau dan bekerja di luar (arab saudi) banyak kebaikannya juga....seorang kawan bagitau memang seronok...pak arab pun baik-baik dan amat menghormati golongan wanita.

kalau kita pesan mereka untuk membeli sesuatu barang2 keperluan, mereka tak kan terima duit yang kita bayar...kalau kita bayar seolah-olah menghina mereka sebagai orang lelaki...

bestkan,....


Iya ke pak arab kat sana baik-baik. macam tak caya je.
avatar
yana_rozi
AHLI SENIOR
AHLI SENIOR

Jawatan : NuRsE U29
Gender : Female
Jumlah Post : 86
Umur : 44
Tarikh Register : 10/04/2007
Reputation : 0
Points : 4273

Character sheet
Mutiara Kata saya: Life must goes on ....

View user profile

Back to top Go down

Re: kerja di arab saudi

Post by izah84 on Sat 12 Apr 2008, 6:51 pm

klu gi mekah nazri,kita takleh dah fikir2 hal2 dunia ni.klu gi arab saudi,msh bleh tenangkan fikiran sambil fikir ttg pkr dunia..

----Forum Paramedik Malaysia-----




do the best,be the best, bcoz ur the best..
avatar
izah84
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : SRN
Gender : Female
Jumlah Post : 172
Umur : 34
Tarikh Register : 19/01/2007
Reputation : 3
Points : 4376

Character sheet
Mutiara Kata saya: ikhlas utk segalanya..

View user profile

Back to top Go down

Re: kerja di arab saudi

Post by Nazri on Sun 13 Apr 2008, 9:21 am

izah...kalau macam t6u hang datang bercuti kat kampung aku...CHERATING.....kg aku ni pun diiktiraf dunia tmpt mencari ketenangan......mai la.....honeymoon kat sini....
@izah84 wrote:klu gi mekah nazri,kita takleh dah fikir2 hal2 dunia ni.klu gi arab saudi,msh bleh tenangkan fikiran sambil fikir ttg pkr dunia..
avatar
Nazri
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : Trainer and Consultant-Mind, Personal Financial and Business
Gender : Male
Jumlah Post : 577
Umur : 40
Tarikh Register : 17/06/2007
Reputation : 10
Points : 4871

Character sheet
Mutiara Kata saya:

View user profile https://www.facebook.com/Nazri Kadir http://www.berfikirgayatrump.com

Back to top Go down

Re: kerja di arab saudi

Post by Nazri on Sun 13 Apr 2008, 9:23 am

betul tu yana....pengalaman ku keje kat hotel tyak nampak mcm tu pun...citer org lain pun berbeza....maybe pak arab ni spesis lain kot...sbb tu la baik sangat...
teringat citer p ramlee madu 3 "baik ada makna......"

@yana_rozi wrote:
@HH wrote:merantau dan bekerja di luar (arab saudi) banyak kebaikannya juga....seorang kawan bagitau memang seronok...pak arab pun baik-baik dan amat menghormati golongan wanita.

kalau kita pesan mereka untuk membeli sesuatu barang2 keperluan, mereka tak kan terima duit yang kita bayar...kalau kita bayar seolah-olah menghina mereka sebagai orang lelaki...

bestkan,....


Iya ke pak arab kat sana baik-baik. macam tak caya je.
avatar
Nazri
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : Trainer and Consultant-Mind, Personal Financial and Business
Gender : Male
Jumlah Post : 577
Umur : 40
Tarikh Register : 17/06/2007
Reputation : 10
Points : 4871

Character sheet
Mutiara Kata saya:

View user profile https://www.facebook.com/Nazri Kadir http://www.berfikirgayatrump.com

Back to top Go down

Re: kerja di arab saudi

Post by izah84 on Sun 13 Apr 2008, 7:16 pm

huhuhu..pndai ye nazri...nntlah nazri.mgkn pas abis mabuk ni baru bleh nak gi honeymoon..

----Forum Paramedik Malaysia-----




do the best,be the best, bcoz ur the best..
avatar
izah84
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : SRN
Gender : Female
Jumlah Post : 172
Umur : 34
Tarikh Register : 19/01/2007
Reputation : 3
Points : 4376

Character sheet
Mutiara Kata saya: ikhlas utk segalanya..

View user profile

Back to top Go down

Re: kerja di arab saudi

Post by Nazri on Mon 14 Apr 2008, 9:14 am

izah....mabuk apa pula ni...takkan mabuk cinta lagi....

Insya Allah kalau nak bercuti kat Cherating dgn husben bagitau la ye....boleh sy jd "tourist guide".....n belanja makan....





@izah84 wrote:huhuhu..pndai ye nazri...nntlah nazri.mgkn pas abis mabuk ni baru bleh nak gi honeymoon..
avatar
Nazri
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : Trainer and Consultant-Mind, Personal Financial and Business
Gender : Male
Jumlah Post : 577
Umur : 40
Tarikh Register : 17/06/2007
Reputation : 10
Points : 4871

Character sheet
Mutiara Kata saya:

View user profile https://www.facebook.com/Nazri Kadir http://www.berfikirgayatrump.com

Back to top Go down

Re: kerja di arab saudi

Post by msaa on Tue 15 Apr 2008, 11:14 pm

@izah84 wrote:huhuhu..pndai ye nazri...nntlah nazri.mgkn pas abis mabuk ni baru bleh nak gi honeymoon..
alllhamdullah...tambah lagi umat kita..... Cool

----Forum Paramedik Malaysia-----




msaa07
avatar
msaa
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : Sr CVT & Manager
Gender : Male
Jumlah Post : 584
Umur : 107
Tarikh Register : 05/10/2006
Reputation : 0
Points : 4450

Character sheet
Mutiara Kata saya: notin i can tell U

View user profile https://www.facebook.com/group.php?gid=137801169570733 https://www.facebook.com/msaaGmbH

Back to top Go down

Re: kerja di arab saudi

Post by MLT_hidayah on Wed 16 Apr 2008, 12:09 am

MLT bleh x keje disana?? hehehe Laughing
avatar
MLT_hidayah
KERABAT TEGAR SUPER SENIOR
KERABAT TEGAR SUPER SENIOR

Negeri :
Jawatan : juruteknologi makmal perubatan
Gender : Female
Jumlah Post : 1534
Umur : 34
Tarikh Register : 26/02/2008
Reputation : 3
Points : 3874

Character sheet
Mutiara Kata saya: "WaLaUaPaPUN Yg BeRLaKU..HidUP InI MesTi diTeRusKaN...i dOnT FoRGiVe PeOpLe BecOz I'm WeaK . i FoRGiVe ThEM BecOz I'm StRoNG EnoUGH tO UndERsTaND ThaT eVeRYoNE MaKEs MiSTaKE.."

View user profile

Back to top Go down

Re: kerja di arab saudi

Post by Nazri on Wed 16 Apr 2008, 10:45 am

salam...dayah blh tgk kat laman web melorita...rasanya ada juga kot.....
@MLT_hidayah wrote:MLT bleh x keje disana?? hehehe Laughing
avatar
Nazri
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : Trainer and Consultant-Mind, Personal Financial and Business
Gender : Male
Jumlah Post : 577
Umur : 40
Tarikh Register : 17/06/2007
Reputation : 10
Points : 4871

Character sheet
Mutiara Kata saya:

View user profile https://www.facebook.com/Nazri Kadir http://www.berfikirgayatrump.com

Back to top Go down

kerja di arab saudi

Post by eza on Thu 17 Apr 2008, 12:23 pm

sal2

Napa nak keje kat sana?
Poket kurang? Saya boleh tolong.. tapi bukan ah long haaa..

eza
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Jawatan : SN
Gender : Female
Jumlah Post : 5
Umur : 42
Tarikh Register : 23/03/2008
Reputation : 0
Points : 3923

View user profile

Back to top Go down

Re: kerja di arab saudi

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum