FORUM PARAMEDIK
Selamat melayari Forum Paramedik,

Dengan mendaftar keahlian di Forum Paramedik, anda akan mendapat lebih informasi dan juga boleh berkomunikasi dengan ahli-ahli forum yang lain.

meriahkan forum paramedik dengan mendaftar keahlian anda disini.

Terima Kasih.

Disiplin PPP

Page 1 of 4 1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Go down

Disiplin PPP

Post by Wak Lu on Wed 06 Feb 2008, 11:11 pm

Kita kena jaga kita punya disiplin terutama yang duduk dekat unit-unit penting contohnya Neurofisiologi, HDU, AnE, Endoscope di klinik-klinik pakar yang lain. Satu lagi tentang pakaian kita biarlah nampak smart sikit ni gak selekeh je.

Wak Lu
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Jawatan : AMO
Gender : Male
Jumlah Post : 2
Umur : 40
Tarikh Register : 30/10/2007
Reputation : 0
Points : 3642

View user profile

Back to top Go down

Re: Disiplin PPP

Post by cupid on Thu 07 Feb 2008, 12:42 am

Saya teramatlah setuju dengan saranan Wak Lu.. dalam pelbagai aspek keja selain dari aspek kualiti dan kuantiti tugas kita... Aspek disiplin kita selaku warga PPP/AMO hendaklah senantiasa di jaga setiap masa. Baik dari segi pemakaian uniform yang kemas mahupun dari segi disiplin dtg awal dan pulang lewat (terutamanya yg keja office hours). Jganlah amalkan amalan dtg lewat dan balik awal.... Tu bukan amalan kita sbg seorg PPP (yg famous sbg frontliner nie). Kadang-kadang saya tgk kwn siap minta tlg kwn lain cover punch card utk dia. Saya harap agar rakan-rakan PPP diseluruh malaysia sama-sama TIDAK mengamalkan amalan yg mcm nie. Smile Smile
avatar
cupid
AHLI SENIOR
AHLI SENIOR

Jawatan : Assistant Medical Officer
Gender : Male
Jumlah Post : 52
Umur : 37
Tarikh Register : 22/01/2008
Reputation : 3
Points : 3558

Character sheet
Mutiara Kata saya: U'll Never Walk Alone... Cupid Will Whispered Beside U.

View user profile

Back to top Go down

Re: Disiplin PPP

Post by zamasy20 on Thu 07 Feb 2008, 10:56 am

sal2
Den bukan nak kritik u all, ppp. Tapi den tgok sekarang ni kebanyakan ppp yg baru2 ni kurang sangat komited dgn keja.
Ada setengah tu yg baru2 abis kolej sanggup keje kt hbuk, kata deme koje senang, elaun dapat byk, tak payah pening kepala. Bagi den keje mcm kt hbuk tu bior le bg golongan yg dah senior, ada masalah kesihatan. Jgn le kome yg baru2, mude2 pulak tu nk koje senang aje..
Pas tu yg koje kat klinik, susah bebeno nk stay kt kuates utk on call. Bila ada kes & masalah timbul sbb tak dak kome, org kg bising2 & buat komplen. Sape yg susah... Kite smua yg susahkan???

Jadi cdgn den, buat smua ppp u32/yg senior2 tu yg koje kt kesihatan, tolong le kumpulkan ppp yg mude2 yg koje kt kesihatan ni, buat la sesuatu, motivate le deme ni bg deme ni komited dgn keje.
Bukan den kate misi2 smua bagus tp kome sbg ppp sbg wakil ketua unit, perlu tunjukkan tauladan yg baguih utk ank2 buah. Kite kan kerja berpasukan, udah mcm satu keluarga..
Ok, pppu32/senior2 ppp, jgn marah ye..den bukan nk komplen tp cume nk memperbaiki keadaan.
Thanks.. Wink
avatar
zamasy20
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Jawatan : Misi
Gender : Female
Jumlah Post : 392
Umur : 57
Tarikh Register : 06/10/2006
Reputation : 0
Points : 4008

Character sheet
Mutiara Kata saya: SENYUM ITU PENAWAR SEGALA DUKA & AWET MUDA..

View user profile

Back to top Go down

Re: Disiplin PPP

Post by Awang on Thu 07 Feb 2008, 11:32 am

mmmm.... Sad
avatar
Awang
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Jawatan : Paramedik
Gender : Male
Jumlah Post : 80
Umur : 30
Tarikh Register : 16/10/2006
Reputation : 0
Points : 4027

Character sheet
Mutiara Kata saya: Yang benar tetap benar,yang salah tetap salah.Kaya dan miskin di hadapan keadilan adalah sama.

View user profile http://geocities.com/krututz/index.html

Back to top Go down

Re: Disiplin PPP

Post by Zero Cool on Thu 07 Feb 2008, 12:04 pm

stuju....stuju sngt2....

_________________________________
look into my eye and you will see IOL....
avatar
Zero Cool
SUPER SENIOR
SUPER SENIOR

Jawatan : Pembantu Perubatan U29
Gender : Male
Jumlah Post : 174
Umur : 37
Tarikh Register : 02/11/2007
Reputation : 0
Points : 3634

Character sheet
Mutiara Kata saya: lihat la orang bawahan sekiranya anda telah mnjadi orang atasan...sesungguhnye tkde orang bawahan, tkkan kamu duduk dipihak atasan..

View user profile http://profiles.friendster.com/esaterror

Back to top Go down

Re: Disiplin PPP

Post by cupid on Thu 07 Feb 2008, 4:32 pm

zamasy20 wrote:
Den bukan nak kritik u all, ppp. Tapi den tgok sekarang ni kebanyakan ppp yg baru2 ni kurang sangat komited dgn keja.
Ada setengah tu yg baru2 abis kolej sanggup keje kt hbuk, kata deme koje senang, elaun dapat byk, tak payah pening kepala. Bagi den keje mcm kt hbuk tu bior le bg golongan yg dah senior, ada masalah kesihatan. Jgn le kome yg baru2, mude2 pulak tu nk koje senang aje..
Pas tu yg koje kat klinik, susah bebeno nk stay kt kuates utk on call. Bila ada kes & masalah timbul sbb tak dak kome, org kg bising2 & buat komplen. Sape yg susah... Kite smua yg susahkan???

Jadi cdgn den, buat smua ppp u32/yg senior2 tu yg koje kt kesihatan, tolong le kumpulkan ppp yg mude2 yg koje kt kesihatan ni, buat la sesuatu, motivate le deme ni bg deme ni komited dgn keje.
Bukan den kate misi2 smua bagus tp kome sbg ppp sbg wakil ketua unit, perlu tunjukkan tauladan yg baguih utk ank2 buah. Kite kan kerja berpasukan, udah mcm satu keluarga..
Ok, pppu32/senior2 ppp, jgn marah ye..den bukan nk komplen tp cume nk memperbaiki keadaan.
Thanks.. Wink

terima kasih pd sedara/i zamasy 20 di atas pendapat yg membina nie.. Very Happy Very Happy Very Happy
avatar
cupid
AHLI SENIOR
AHLI SENIOR

Jawatan : Assistant Medical Officer
Gender : Male
Jumlah Post : 52
Umur : 37
Tarikh Register : 22/01/2008
Reputation : 3
Points : 3558

Character sheet
Mutiara Kata saya: U'll Never Walk Alone... Cupid Will Whispered Beside U.

View user profile

Back to top Go down

Re: Disiplin PPP

Post by riyad71 on Thu 07 Feb 2008, 6:59 pm

perkara ni berlaku pada semua perjawatan bukan sahaja pada PPP.....selama 11 tahun pengalaman berkerja di klinik dengan di perhatikan jika satu-satu perjawatan itu tidak dipantau oleh kanan mereka maka yg baru masuk kerja ni akan terbiar dan tiada contoh terbaik untuk mereka ikut....mentelah jika mereka masa di kolej tidak mengikuti pembelajaran dengan baik....maka ikutan yg tidak baik akan menysururi mereka setelah bekerja di sektor kerajaan nanti...saranan saya pada kanan sekelian dari semua perjawatan .....ajar anak buah anda , pantau anak buah anda......jangan sudah terhantuk baru tengadah...
avatar
riyad71
STAFF PEMUDAH CARA (CHIEF)
STAFF PEMUDAH CARA (CHIEF)

Negeri :
Jawatan : PPPK
Gender : Male
Jumlah Post : 401
Umur : 46
Tarikh Register : 19/09/2006
Reputation : 31
Points : 4972

Character sheet
Mutiara Kata saya: nothing special just a humble human being

View user profile http://www.moh.gov.my

Back to top Go down

Re: Disiplin PPP

Post by zulk on Tue 19 Feb 2008, 9:50 pm

disiplin ni bkn utk warga PPP jer.. byk kategori lain pn bermasalah.. tp sbb uniform kita yg paling glamer kt hospital.. maka PPP akn senang utk d tuding jari apabila berlakunya kes2 perlanggaran disiplin.. cthnya byk atendan yg sesuka hati pakai seluar hitam.. JHa pn ada yg pakai seluar hitam.. siap tie in lg.. mcm mne tuh..?? org akn tgk PPP yg bwt tp mereka tak tahu sebenarnya siapa d sebalik "uniform" tersebut..

----Forum Paramedik Malaysia-----




'NEED 4 SPEED'
avatar
zulk
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : detektif kuman
Gender : Male
Jumlah Post : 622
Umur : 108
Tarikh Register : 29/09/2006
Reputation : 11
Points : 4209

Character sheet
Mutiara Kata saya: hidup ibarat roda...

View user profile

Back to top Go down

Re: Disiplin PPP

Post by sugarken on Thu 01 May 2008, 12:01 pm

kerana nila setitik..rosak susu sebelanga.. Laughing

sugarken
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Jawatan : Asst.Med.Officer
Gender : Male
Jumlah Post : 11
Umur : 36
Tarikh Register : 29/06/2007
Reputation : 0
Points : 3765

View user profile

Back to top Go down

Re: Disiplin PPP

Post by zamasy20 on Thu 01 May 2008, 7:44 pm

sal2
by riyad71 :
perkara ni berlaku pada semua perjawatan bukan sahaja pada PPP.....selama 11 tahun pengalaman berkerja di klinik dengan di perhatikan jika satu-satu perjawatan itu tidak dipantau oleh kanan mereka maka yg baru masuk kerja ni akan terbiar dan tiada contoh terbaik untuk mereka ikut....mentelah jika mereka masa di kolej tidak mengikuti pembelajaran dengan baik....maka ikutan yg tidak baik akan menysururi mereka setelah bekerja di sektor kerajaan nanti...saranan saya pada kanan sekelian dari semua perjawatan .....ajar anak buah anda , pantau anak buah anda......jangan sudah terhantuk baru tengadah...

Den setuju....sape2 yang udah digelar kanan, tolong le turunpadang nengok anak2 buah yang baru2 tu...kesian kat deme..
Kalau anak buah dapat pujian...yang kanan jugak dipuji sbb pandai didik ank buah..
Tapi kalau dapat komplen...biasanye anak buah yang disalahkan...bukan yang kanan...
sebabnye teman & rakan2 (ppp) di kk pernah mengalaminya baru2 nie..kiteorang kene teruk dgn bos... kesian kiteorang...Crying or Very sad Sad
avatar
zamasy20
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Jawatan : Misi
Gender : Female
Jumlah Post : 392
Umur : 57
Tarikh Register : 06/10/2006
Reputation : 0
Points : 4008

Character sheet
Mutiara Kata saya: SENYUM ITU PENAWAR SEGALA DUKA & AWET MUDA..

View user profile

Back to top Go down

Re: Disiplin PPP

Post by zulk on Fri 02 May 2008, 8:57 pm

cian kt nenek zamasy kan! kan! kan!

----Forum Paramedik Malaysia-----




'NEED 4 SPEED'
avatar
zulk
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : detektif kuman
Gender : Male
Jumlah Post : 622
Umur : 108
Tarikh Register : 29/09/2006
Reputation : 11
Points : 4209

Character sheet
Mutiara Kata saya: hidup ibarat roda...

View user profile

Back to top Go down

Re: Disiplin PPP

Post by zamasy20 on Sat 03 May 2008, 6:42 am

Eeemmm...itu le atuk zulk...
nak wat lagu mane...udah nasib badan... Cool Wink
avatar
zamasy20
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Jawatan : Misi
Gender : Female
Jumlah Post : 392
Umur : 57
Tarikh Register : 06/10/2006
Reputation : 0
Points : 4008

Character sheet
Mutiara Kata saya: SENYUM ITU PENAWAR SEGALA DUKA & AWET MUDA..

View user profile

Back to top Go down

Re: Disiplin PPP

Post by delirium_ajib on Wed 14 May 2008, 11:24 am

zamasy20 wrote:sal2
by riyad71 :
perkara ni berlaku pada semua perjawatan bukan sahaja pada PPP.....selama 11 tahun pengalaman berkerja di klinik dengan di perhatikan jika satu-satu perjawatan itu tidak dipantau oleh kanan mereka maka yg baru masuk kerja ni akan terbiar dan tiada contoh terbaik untuk mereka ikut....mentelah jika mereka masa di kolej tidak mengikuti pembelajaran dengan baik....maka ikutan yg tidak baik akan menysururi mereka setelah bekerja di sektor kerajaan nanti...saranan saya pada kanan sekelian dari semua perjawatan .....ajar anak buah anda , pantau anak buah anda......jangan sudah terhantuk baru tengadah...

Den setuju....sape2 yang udah digelar kanan, tolong le turunpadang nengok anak2 buah yang baru2 tu...kesian kat deme..
Kalau anak buah dapat pujian...yang kanan jugak dipuji sbb pandai didik ank buah..
Tapi kalau dapat komplen...biasanye anak buah yang disalahkan...bukan yang kanan...
sebabnye teman & rakan2 (ppp) di kk pernah mengalaminya baru2 nie..kiteorang kene teruk dgn bos... kesian kiteorang...Crying or Very sad Sad

What a Face sy stuju gak , ni suma ada kaitan ngn attitude , tak kira yg kanan kah bawah...nanti , yg bawah blame yg kanan , yg kanan blame yg bawah x pandai koje...

delirium_ajib
AHLI JUNIOR
AHLI JUNIOR

Jawatan : penolong pegawei perubatan
Gender : Male
Jumlah Post : 28
Umur : 37
Tarikh Register : 15/11/2007
Reputation : 0
Points : 3624

Character sheet
Mutiara Kata saya: jangan toleh belakang kalau sudah terlanjur , yang penting bersedia untuk hari esok dan belajar dari pengalaman

View user profile

Back to top Go down

Re: Disiplin PPP

Post by zamasy20 on Wed 14 May 2008, 9:38 pm

by delirium_ajib :
sy stuju gak , ni suma ada kaitan ngn attitude , tak kira yg kanan kah bawah...nanti , yg bawah blame yg kanan , yg kanan blame yg bawah x pandai koje...

Nak buat lagu mana en ajib...udah lumrah alam lagu tu...adat le...
bak kata org utara>>>"hang salah aku...aku salah kat hang..."
"p mai...p mai...dok tang tu jugak...."
avatar
zamasy20
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Jawatan : Misi
Gender : Female
Jumlah Post : 392
Umur : 57
Tarikh Register : 06/10/2006
Reputation : 0
Points : 4008

Character sheet
Mutiara Kata saya: SENYUM ITU PENAWAR SEGALA DUKA & AWET MUDA..

View user profile

Back to top Go down

Re: Disiplin PPP

Post by delirium_ajib on Wed 14 May 2008, 9:48 pm

manusia tiada yg sempurna , terpulang ngn kita sendiri utk berusaha , tp ada gak bila time jd U29 ok , tp bila udh naik..geng2 trus kna lupa...jgn mudah lupa diri.. Evil or Very Mad

delirium_ajib
AHLI JUNIOR
AHLI JUNIOR

Jawatan : penolong pegawei perubatan
Gender : Male
Jumlah Post : 28
Umur : 37
Tarikh Register : 15/11/2007
Reputation : 0
Points : 3624

Character sheet
Mutiara Kata saya: jangan toleh belakang kalau sudah terlanjur , yang penting bersedia untuk hari esok dan belajar dari pengalaman

View user profile

Back to top Go down

Re: Disiplin PPP

Post by Mohd.Azlan on Wed 14 May 2008, 9:51 pm

SETUJU DENGAN CADANGAN YANG DIBERIKAN....

_________________________________________________________
Basketball
avatar
Mohd.Azlan
KERABAT SENIOR
KERABAT SENIOR

Jawatan : PPP
Gender : Male
Jumlah Post : 408
Umur : 38
Tarikh Register : 29/12/2007
Reputation : 12
Points : 3984

View user profile

Back to top Go down

Re: Disiplin PPP

Post by Bon on Sun 07 Sep 2008, 7:02 pm

percayakah anda ttg imej melambangkan disiplin?
avatar
Bon
KERABAT SUPER SENIOR
KERABAT SUPER SENIOR

Jawatan : ramal penyakit...!
Gender : Male
Jumlah Post : 578
Umur : 33
Tarikh Register : 23/05/2007
Reputation : 1
Points : 4231

Character sheet
Mutiara Kata saya: aRamai T...mamaTai T...

View user profile

Back to top Go down

Re: Disiplin PPP

Post by Mohd.Azlan on Sun 07 Sep 2008, 11:36 pm

percaya dan sekiranya x disalah ertikan...putar belit...dan manipulasi
avatar
Mohd.Azlan
KERABAT SENIOR
KERABAT SENIOR

Jawatan : PPP
Gender : Male
Jumlah Post : 408
Umur : 38
Tarikh Register : 29/12/2007
Reputation : 12
Points : 3984

View user profile

Back to top Go down

Re: Disiplin PPP

Post by zulk on Mon 08 Sep 2008, 12:05 am

Bon wrote:percayakah anda ttg imej melambangkan disiplin?
aku kurang percaya lar.. imej melambangkn personaliti n profesionalisme.. disiplin..?? klu imej melambangkn disiplin..x kan lar ada KP2 yg kna cekup ngn BPR..

----Forum Paramedik Malaysia-----




'NEED 4 SPEED'
avatar
zulk
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : detektif kuman
Gender : Male
Jumlah Post : 622
Umur : 108
Tarikh Register : 29/09/2006
Reputation : 11
Points : 4209

Character sheet
Mutiara Kata saya: hidup ibarat roda...

View user profile

Back to top Go down

Re: Disiplin PPP

Post by zen on Mon 08 Sep 2008, 10:06 am

zulk wrote:
Bon wrote:percayakah anda ttg imej melambangkan disiplin?
aku kurang percaya lar.. imej melambangkn personaliti n profesionalisme.. disiplin..?? klu imej melambangkn disiplin..x kan lar ada KP2 yg kna cekup ngn BPR..
Surprised kalu imej mlmbgkan profsnalisme mmg aku stuju sgt2 Laughing ...khasny utk kita 3P nih...pentinggggg sgt2...tp kalu dsiplin tue dh lain kira Exclamation ...mahu krjasama antra kita dan pihak atasan Laughing ...kalu longgar sket kita nk wat cmna...benda x leh lari dah pirat ...dan kita pon x bleh la ikut pda praturan smata2...ada gak kloggran sket2...tp jgan la mlampau Evil or Very Mad ...aku hrap rkan2 smua stuju ngan ape yg aku tulis ni Cool ...polis elaun naik pon mkan rasuah gak tongue ...
avatar
zen
SUPER DUPER SENIOR
SUPER DUPER SENIOR

Negeri :
Jawatan : Jammerz
Gender : Male
Jumlah Post : 223
Umur : 36
Tarikh Register : 03/09/2008
Reputation : 9
Points : 3569

Character sheet
Mutiara Kata saya: Kerana Pulut Santan Binasa...Kerana Mulut Pecah Kepala Badan Binasa...

View user profile

Back to top Go down

Re: Disiplin PPP

Post by d'bayam79 on Mon 08 Sep 2008, 1:36 pm

bagi aku lah imej dan dispilin adalah sesuatu yang berbeza, kita tak boleh kata orang yang imej selekeh tu tak berdisiplin pokok pangkalnya terletak atas diri masing yang mencorakkan keperibadian mereka sendiri termasuk disiplin.jika nak kata anak buah tak bedisiplin tak boleh salahkan ketua tak memantau. masa pemantauan dibuat memang berdisiplin lepas tu ??????apa pun tepuk dada tanya selera.

d'bayam79
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Jawatan : ppp u29
Gender : Male
Jumlah Post : 6
Umur : 38
Tarikh Register : 08/04/2008
Reputation : 0
Points : 3484

View user profile

Back to top Go down

Re: Disiplin PPP

Post by zen on Mon 08 Sep 2008, 1:40 pm

d'bayam79 wrote:bagi aku lah imej dan dispilin adalah sesuatu yang berbeza, kita tak boleh kata orang yang imej selekeh tu tak berdisiplin pokok pangkalnya terletak atas diri masing yang mencorakkan keperibadian mereka sendiri termasuk disiplin.jika nak kata anak buah tak bedisiplin tak boleh salahkan ketua tak memantau. masa pemantauan dibuat memang berdisiplin lepas tu ??????apa pun tepuk dada tanya selera.
btoi2...lagi satu...brani wa brani taggung...
avatar
zen
SUPER DUPER SENIOR
SUPER DUPER SENIOR

Negeri :
Jawatan : Jammerz
Gender : Male
Jumlah Post : 223
Umur : 36
Tarikh Register : 03/09/2008
Reputation : 9
Points : 3569

Character sheet
Mutiara Kata saya: Kerana Pulut Santan Binasa...Kerana Mulut Pecah Kepala Badan Binasa...

View user profile

Back to top Go down

Re: Disiplin PPP

Post by keris on Tue 09 Sep 2008, 6:29 pm

aku rasa pun ppp banyak tak berdisplin.. pakai je uniform & tei
tapi arahan ppp u32 tak nak ikut.
skrg ramai pandai jaga ketua jabatan je.
macam mana nak arah............kalau dah tak nak ikut/respek.
bagi arahan pun tak nak buat,,, tak datang kerja pun tak inform,,,,tunggu ppp u32 cari@call,,,sebab semua ppp u29 banyak dah jadi raja.

kau sokong tak zen

keris
AHLI JUNIOR
AHLI JUNIOR

Jawatan : PPP
Gender : Male
Jumlah Post : 22
Umur : 42
Tarikh Register : 29/07/2008
Reputation : 0
Points : 3369

View user profile

Back to top Go down

Re: Disiplin PPP

Post by zen on Wed 10 Sep 2008, 8:50 am

keris wrote:aku rasa pun ppp banyak tak berdisplin.. pakai je uniform & tei
tapi arahan ppp u32 tak nak ikut.
skrg ramai pandai jaga ketua jabatan je.
macam mana nak arah............kalau dah tak nak ikut/respek.
bagi arahan pun tak nak buat,,, tak datang kerja pun tak inform,,,,tunggu ppp u32 cari@call,,,sebab semua ppp u29 banyak dah jadi raja.

kau sokong tak zen
Wink aku sokong en keris...skong sgt2...dah mcm2 aku dgar...U32 kena kejutkn U29 bangun tido pun ada Laughing ...siap jemput pegi umah pon ada Laughing ...U32 kena maki ngan U29 pon ada Evil or Very Mad ...giler!!! Twisted Evil bab respek mrespek nie x pyah ckapla...U32 nie mcm dindig dn x dhormati...jgn kn kata nk respek U32,kes junior U29 x respek snior U29 pon brlambak lmbak Mad ...ikut lah hirharki...bos ttap bos...kuli ttap kuli pirat ...aku aggap diriku ini kuli trhormat... clown
avatar
zen
SUPER DUPER SENIOR
SUPER DUPER SENIOR

Negeri :
Jawatan : Jammerz
Gender : Male
Jumlah Post : 223
Umur : 36
Tarikh Register : 03/09/2008
Reputation : 9
Points : 3569

Character sheet
Mutiara Kata saya: Kerana Pulut Santan Binasa...Kerana Mulut Pecah Kepala Badan Binasa...

View user profile

Back to top Go down

Re: Disiplin PPP

Post by Mohd.Azlan on Wed 10 Sep 2008, 9:15 pm

hirharki...bos ttap bos...kuli ttap kuli pirat ...aku aggap diriku ini kuli trhormat...
takkan lah sampai begitu sekali kau zen... Very Happy
avatar
Mohd.Azlan
KERABAT SENIOR
KERABAT SENIOR

Jawatan : PPP
Gender : Male
Jumlah Post : 408
Umur : 38
Tarikh Register : 29/12/2007
Reputation : 12
Points : 3984

View user profile

Back to top Go down

Re: Disiplin PPP

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 4 1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum