FORUM PARAMEDIK
Selamat melayari Forum Paramedik,

Dengan mendaftar keahlian di Forum Paramedik, anda akan mendapat lebih informasi dan juga boleh berkomunikasi dengan ahli-ahli forum yang lain.

meriahkan forum paramedik dengan mendaftar keahlian anda disini.

Terima Kasih.

Noni nak bkenalan dengan lebih dekat dgn kwn2 semua.

Page 3 of 40 Previous  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Noni nak bkenalan dengan lebih dekat dgn kwn2 semua.

Post by noni on Wed 09 Apr 2008, 6:17 pm

ok lah,nak tau apa lg psl noni?Tanya jgn tak tanya.....

noni
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : surirumah takde tangga
Gender : Female
Jumlah Post : 1163
Umur : 36
Tarikh Register : 28/12/2007
Reputation : 24
Points : 3695

Character sheet
Mutiara Kata saya: KEJUJURAN itu lambang KEIKHLASAN hati............

View user profile

Back to top Go down

Re: Noni nak bkenalan dengan lebih dekat dgn kwn2 semua.

Post by noni on Wed 09 Apr 2008, 6:18 pm

ok lah,nak tau apa lg psl noni?Tanya jgn tak tanya.....

noni
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : surirumah takde tangga
Gender : Female
Jumlah Post : 1163
Umur : 36
Tarikh Register : 28/12/2007
Reputation : 24
Points : 3695

Character sheet
Mutiara Kata saya: KEJUJURAN itu lambang KEIKHLASAN hati............

View user profile

Back to top Go down

Re: Noni nak bkenalan dengan lebih dekat dgn kwn2 semua.

Post by MLT_hidayah on Wed 09 Apr 2008, 6:41 pm

kak noni mmg asal johor ker? suami owg mana? dulu belaja kt mana? lol!

MLT_hidayah
KERABAT TEGAR SUPER SENIOR
KERABAT TEGAR SUPER SENIOR

Negeri :
Jawatan : juruteknologi makmal perubatan
Gender : Female
Jumlah Post : 1534
Umur : 32
Tarikh Register : 26/02/2008
Reputation : 3
Points : 3129

Character sheet
Mutiara Kata saya: "WaLaUaPaPUN Yg BeRLaKU..HidUP InI MesTi diTeRusKaN...i dOnT FoRGiVe PeOpLe BecOz I'm WeaK . i FoRGiVe ThEM BecOz I'm StRoNG EnoUGH tO UndERsTaND ThaT eVeRYoNE MaKEs MiSTaKE.."

View user profile

Back to top Go down

Re: Noni nak bkenalan dengan lebih dekat dgn kwn2 semua.

Post by atira on Thu 10 Apr 2008, 3:57 am

noni da kawin ke..ingtkan blum lgi

atira
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : lepak2..tp tingkat
Gender : Female
Jumlah Post : 2416
Umur : 26
Tarikh Register : 15/08/2007
Reputation : 12
Points : 3746

Character sheet
Mutiara Kata saya: Usah gelisah apabila dibenci manusia kerana masih banyak yang menyayangimu di dunia, tapi gelisahlah apabila dibenci ALLAH kerana tiada lagi yang mengasihimu di akhirat kelak

View user profile

Back to top Go down

Re: Noni nak bkenalan dengan lebih dekat dgn kwn2 semua.

Post by jue on Thu 10 Apr 2008, 7:54 am

noni pandai masak ke ???

----Forum Paramedik Malaysia-----




kegagalan selalunya disebabkan oleh gerun dan ketakutan

jue
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : kaki tangan krjaan
Gender : Female
Jumlah Post : 525
Umur : 37
Tarikh Register : 01/11/2007
Reputation : 11
Points : 3025

Character sheet
Mutiara Kata saya: hiasi peribadi molekkan pekerti

View user profile

Back to top Go down

Re: Noni nak bkenalan dengan lebih dekat dgn kwn2 semua.

Post by atira on Thu 10 Apr 2008, 8:53 am

masak ape..paling suke

atira
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : lepak2..tp tingkat
Gender : Female
Jumlah Post : 2416
Umur : 26
Tarikh Register : 15/08/2007
Reputation : 12
Points : 3746

Character sheet
Mutiara Kata saya: Usah gelisah apabila dibenci manusia kerana masih banyak yang menyayangimu di dunia, tapi gelisahlah apabila dibenci ALLAH kerana tiada lagi yang mengasihimu di akhirat kelak

View user profile

Back to top Go down

Re: Noni nak bkenalan dengan lebih dekat dgn kwn2 semua.

Post by noni on Thu 10 Apr 2008, 9:12 am

saya lahirkan di johor,tp sbb ayah org melaka so dah menetap di melaka.Emak org Johor lah.Suami org mersing dan paramedik jg.Psl masak tu....bkn nak puji diri sdiri tp a'lillah,saya tak ada msalah lg bab masak air,masak nasik dan masak air masak!Hahahaha.......

Saje je nak gurau dgn korg.Anak prempuan sulung mcm saya tak patut tak bleh masak...Klu tak pcaya,cuba survey anak2 sulung prempuan di luar sana.

Saya student nurse di A.Star Kedah.Tira,nape ckp noni blum kawin lg....malu ah.Ahakahakahak... Embarassed Noni dah bernikah 27 Mei 2006,beranak 20 Feb 2007 dan rancang tambah anak 2009.Hikhikhik.....

noni
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : surirumah takde tangga
Gender : Female
Jumlah Post : 1163
Umur : 36
Tarikh Register : 28/12/2007
Reputation : 24
Points : 3695

Character sheet
Mutiara Kata saya: KEJUJURAN itu lambang KEIKHLASAN hati............

View user profile

Back to top Go down

Re: Noni nak bkenalan dengan lebih dekat dgn kwn2 semua.

Post by kodomo on Thu 10 Apr 2008, 9:28 am

kodomo pun anak sulung jugak...hik hik..

kodomo
SUPER SENIOR
SUPER SENIOR

Jawatan : MLT
Gender : Female
Jumlah Post : 144
Umur : 31
Tarikh Register : 14/03/2008
Reputation : 0
Points : 3177

Character sheet
Mutiara Kata saya: jangan percaya bulat2 dgn apa yg anda lihat

View user profile

Back to top Go down

Re: Noni nak bkenalan dengan lebih dekat dgn kwn2 semua.

Post by noni on Thu 10 Apr 2008, 10:17 am

anak kodomo umo brape?Suami keje mana?Nama betul kodomo ape?Umur bape?Bila lapor diri?Eh...org lain lak yg diinterview hehehehe.....

noni
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : surirumah takde tangga
Gender : Female
Jumlah Post : 1163
Umur : 36
Tarikh Register : 28/12/2007
Reputation : 24
Points : 3695

Character sheet
Mutiara Kata saya: KEJUJURAN itu lambang KEIKHLASAN hati............

View user profile

Back to top Go down

Re: Noni nak bkenalan dengan lebih dekat dgn kwn2 semua.

Post by nizamsha on Thu 10 Apr 2008, 10:40 am

noni, cter lah kat kami laki hang sape...

nizamsha
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Jawatan : Padam Api ler....
Gender : Male
Jumlah Post : 1296
Umur : 32
Tarikh Register : 14/09/2007
Reputation : 1
Points : 3231

Character sheet
Mutiara Kata saya: My life is on fire.....Put it off For me......Got no Hose to lay....No Nozzle to use....I AM TRAP.... MAYDAY, Fire Fighter Down........

View user profile

Back to top Go down

Re: Noni nak bkenalan dengan lebih dekat dgn kwn2 semua.

Post by nizamsha on Thu 10 Apr 2008, 10:41 am

Laki die keje kat JB.....aku kenal noni...macam laki ko gak....

nizamsha
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Jawatan : Padam Api ler....
Gender : Male
Jumlah Post : 1296
Umur : 32
Tarikh Register : 14/09/2007
Reputation : 1
Points : 3231

Character sheet
Mutiara Kata saya: My life is on fire.....Put it off For me......Got no Hose to lay....No Nozzle to use....I AM TRAP.... MAYDAY, Fire Fighter Down........

View user profile

Back to top Go down

Re: Noni nak bkenalan dengan lebih dekat dgn kwn2 semua.

Post by kodomo on Thu 10 Apr 2008, 11:04 am

@noni wrote:anak kodomo umo brape?Suami keje mana?Nama betul kodomo ape?Umur bape?Bila lapor diri?Eh...org lain lak yg diinterview hehehehe.....


kodomo takde anak lagi
suami pun belum ada
nama betul kodomo.....i tell u later
umur 23
lapor diri 16hb
huhuhuhu

kodomo
SUPER SENIOR
SUPER SENIOR

Jawatan : MLT
Gender : Female
Jumlah Post : 144
Umur : 31
Tarikh Register : 14/03/2008
Reputation : 0
Points : 3177

Character sheet
Mutiara Kata saya: jangan percaya bulat2 dgn apa yg anda lihat

View user profile

Back to top Go down

Re: Noni nak bkenalan dengan lebih dekat dgn kwn2 semua.

Post by atira on Thu 10 Apr 2008, 11:06 am

@noni wrote:saya lahirkan di johor,tp sbb ayah org melaka so dah menetap di melaka.Emak org Johor lah.Suami org mersing dan paramedik jg.Psl masak tu....bkn nak puji diri sdiri tp a'lillah,saya tak ada msalah lg bab masak air,masak nasik dan masak air masak!Hahahaha.......

Saje je nak gurau dgn korg.Anak prempuan sulung mcm saya tak patut tak bleh masak...Klu tak pcaya,cuba survey anak2 sulung prempuan di luar sana.

Saya student nurse di A.Star Kedah.Tira,nape ckp noni blum kawin lg....malu ah.Ahakahakahak... Embarassed Noni dah bernikah 27 Mei 2006,beranak 20 Feb 2007 dan rancang tambah anak 2009.Hikhikhik.....


hehehee....ooo ye ker.... Razz

atira
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : lepak2..tp tingkat
Gender : Female
Jumlah Post : 2416
Umur : 26
Tarikh Register : 15/08/2007
Reputation : 12
Points : 3746

Character sheet
Mutiara Kata saya: Usah gelisah apabila dibenci manusia kerana masih banyak yang menyayangimu di dunia, tapi gelisahlah apabila dibenci ALLAH kerana tiada lagi yang mengasihimu di akhirat kelak

View user profile

Back to top Go down

Re: Noni nak bkenalan dengan lebih dekat dgn kwn2 semua.

Post by noni on Fri 11 Apr 2008, 6:45 am

si nizamsha nak tau sgt laki aku sape tau....alah,aku tau la nizam,ko tu makan ati sbb aku dah kawin,kan?Hikhikhik..... Laughing Laki aku PPP kat JB.......Dah,puas ati ko nizam?

noni
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : surirumah takde tangga
Gender : Female
Jumlah Post : 1163
Umur : 36
Tarikh Register : 28/12/2007
Reputation : 24
Points : 3695

Character sheet
Mutiara Kata saya: KEJUJURAN itu lambang KEIKHLASAN hati............

View user profile

Back to top Go down

Re: Noni nak bkenalan dengan lebih dekat dgn kwn2 semua.

Post by shark-cna on Fri 11 Apr 2008, 7:21 am

hai noni.. Laughing

shark-cna
KERABAT SUPER SENIOR
KERABAT SUPER SENIOR

Jawatan : MLT
Gender : Female
Jumlah Post : 656
Umur : 34
Tarikh Register : 27/03/2008
Reputation : 0
Points : 3166

Character sheet
Mutiara Kata saya: Takbir ! Allahuakhbar

View user profile

Back to top Go down

Re: Noni nak bkenalan dengan lebih dekat dgn kwn2 semua.

Post by Wan on Fri 11 Apr 2008, 7:21 am

pe la nizamsha ni...suka kacau orang.. dah kenal tu biarla..
bagi kat kami yang baru nak berkenalan ngan noni ni... hehehe

hai noni.. ni wan ni.. biasanya SN x pandang paramedik lain.. coz geng2 dia dah ramai..

entah noni nak berkenalan ngan wan atau tak ni? huhuhuhuhu

xpe la..kenal2 sipi je la..hehe
entah2 kat klinik wan ni ada SN satu batch ngan noni... sape tahu.. hehe..

Wan
KERABAT TEGAR SENIOR
KERABAT TEGAR SENIOR

Jawatan : -
Gender : Female
Jumlah Post : 1027
Umur : 38
Tarikh Register : 13/11/2007
Reputation : 1
Points : 2964

Character sheet
Mutiara Kata saya: stay alive.. stay hepi.

View user profile

Back to top Go down

Re: Noni nak bkenalan dengan lebih dekat dgn kwn2 semua.

Post by kodomo on Fri 11 Apr 2008, 8:56 am

slamat berkenalan noni..hehehe

kodomo
SUPER SENIOR
SUPER SENIOR

Jawatan : MLT
Gender : Female
Jumlah Post : 144
Umur : 31
Tarikh Register : 14/03/2008
Reputation : 0
Points : 3177

Character sheet
Mutiara Kata saya: jangan percaya bulat2 dgn apa yg anda lihat

View user profile

Back to top Go down

Re: Noni nak bkenalan dengan lebih dekat dgn kwn2 semua.

Post by yana_rozi on Fri 11 Apr 2008, 5:37 pm

Hai noni. Kerja kat JB ye Question Kat mana tu Question Department apa ?

Razz

yana_rozi
AHLI SENIOR
AHLI SENIOR

Jawatan : NuRsE U29
Gender : Female
Jumlah Post : 86
Umur : 42
Tarikh Register : 10/04/2007
Reputation : 0
Points : 3528

Character sheet
Mutiara Kata saya: Life must goes on ....

View user profile

Back to top Go down

Re: Noni nak bkenalan dengan lebih dekat dgn kwn2 semua.

Post by yana_rozi on Fri 11 Apr 2008, 5:40 pm

Noni keje kat Klinik mahmodiah ke , klinik pakar.... HSA atau HSI.

yana_rozi
AHLI SENIOR
AHLI SENIOR

Jawatan : NuRsE U29
Gender : Female
Jumlah Post : 86
Umur : 42
Tarikh Register : 10/04/2007
Reputation : 0
Points : 3528

Character sheet
Mutiara Kata saya: Life must goes on ....

View user profile

Back to top Go down

Re: Noni nak bkenalan dengan lebih dekat dgn kwn2 semua.

Post by twentytwo on Sat 12 Apr 2008, 6:26 am

@noni wrote:si nizamsha nak tau sgt laki aku sape tau....alah,aku tau la nizam,ko tu makan ati sbb aku dah kawin,kan?Hikhikhik..... Laughing Laki aku PPP kat JB.......Dah,puas ati ko nizam?

sal2 noni...
ko keje kat ner? wad? dept? laki ko ppp mana? Laughing Laughing Laughing

twentytwo
SUPER DUPER SENIOR
SUPER DUPER SENIOR

Jawatan : assisstant
Gender : Male
Jumlah Post : 281
Umur : 38
Tarikh Register : 24/03/2008
Reputation : 0
Points : 3164

View user profile

Back to top Go down

Re: Noni nak bkenalan dengan lebih dekat dgn kwn2 semua.

Post by noni on Sat 12 Apr 2008, 6:38 am

wan,aku tak memilih kawan ...aku suka ramai kawan tp laki satu je...hehehe...laki aku kat JB gak.Aku kat klinik pesakit luar kt snlb bilik mayat tu je.Klu korg pnh sampai cni,korg tau la...

noni
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : surirumah takde tangga
Gender : Female
Jumlah Post : 1163
Umur : 36
Tarikh Register : 28/12/2007
Reputation : 24
Points : 3695

Character sheet
Mutiara Kata saya: KEJUJURAN itu lambang KEIKHLASAN hati............

View user profile

Back to top Go down

Re: Noni nak bkenalan dengan lebih dekat dgn kwn2 semua.

Post by MLT_hidayah on Sat 12 Apr 2008, 10:14 am

hye noni....


MLT_hidayah
KERABAT TEGAR SUPER SENIOR
KERABAT TEGAR SUPER SENIOR

Negeri :
Jawatan : juruteknologi makmal perubatan
Gender : Female
Jumlah Post : 1534
Umur : 32
Tarikh Register : 26/02/2008
Reputation : 3
Points : 3129

Character sheet
Mutiara Kata saya: "WaLaUaPaPUN Yg BeRLaKU..HidUP InI MesTi diTeRusKaN...i dOnT FoRGiVe PeOpLe BecOz I'm WeaK . i FoRGiVe ThEM BecOz I'm StRoNG EnoUGH tO UndERsTaND ThaT eVeRYoNE MaKEs MiSTaKE.."

View user profile

Back to top Go down

Re: Noni nak bkenalan dengan lebih dekat dgn kwn2 semua.

Post by noni on Sat 12 Apr 2008, 10:23 am

hey dayah......baru nak muncul?Bukak lah mask tu bleh kita kenal2lan...

noni
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : surirumah takde tangga
Gender : Female
Jumlah Post : 1163
Umur : 36
Tarikh Register : 28/12/2007
Reputation : 24
Points : 3695

Character sheet
Mutiara Kata saya: KEJUJURAN itu lambang KEIKHLASAN hati............

View user profile

Back to top Go down

Re: Noni nak bkenalan dengan lebih dekat dgn kwn2 semua.

Post by nizamsha on Sun 13 Apr 2008, 10:16 am

Maut statement ko tu noni...pasan lah plak........Owh tidak dgn SRN....lain2 ble....Aku knal laki ko tu........takyah nak bagi tau.......

nizamsha
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Jawatan : Padam Api ler....
Gender : Male
Jumlah Post : 1296
Umur : 32
Tarikh Register : 14/09/2007
Reputation : 1
Points : 3231

Character sheet
Mutiara Kata saya: My life is on fire.....Put it off For me......Got no Hose to lay....No Nozzle to use....I AM TRAP.... MAYDAY, Fire Fighter Down........

View user profile

Back to top Go down

Re: Noni nak bkenalan dengan lebih dekat dgn kwn2 semua.

Post by sHy on Sun 13 Apr 2008, 10:19 am

nizamsha....

ko ni status boyer jugak erk...?
hahahahhaa

sHy
KERABAT FORUM
KERABAT FORUM

Jawatan : Admin WAPC
Gender : Male
Jumlah Post : 310
Umur : 33
Tarikh Register : 27/11/2007
Reputation : -2
Points : 3317

Character sheet
Mutiara Kata saya: One Long Journey, Start With One Step..!!!

View user profile

Back to top Go down

Re: Noni nak bkenalan dengan lebih dekat dgn kwn2 semua.

Post by Sponsored content Today at 4:54 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 40 Previous  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum