FORUM PARAMEDIK
Selamat melayari Forum Paramedik,

Dengan mendaftar keahlian di Forum Paramedik, anda akan mendapat lebih informasi dan juga boleh berkomunikasi dengan ahli-ahli forum yang lain.

meriahkan forum paramedik dengan mendaftar keahlian anda disini.

Terima Kasih.

Noni nak bkenalan dengan lebih dekat dgn kwn2 semua.

Page 39 of 40 Previous  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Noni nak bkenalan dengan lebih dekat dgn kwn2 semua.

Post by noni on Tue 09 Jun 2009, 5:07 am

awal lg noni dah samak tau....takut gak mcm2 kuman yg ada skrg tp I'Allah..........minta dilindungi Allah s.w.t...

noni
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : surirumah takde tangga
Gender : Female
Jumlah Post : 1163
Umur : 36
Tarikh Register : 28/12/2007
Reputation : 24
Points : 3694

Character sheet
Mutiara Kata saya: KEJUJURAN itu lambang KEIKHLASAN hati............

View user profile

Back to top Go down

Re: Noni nak bkenalan dengan lebih dekat dgn kwn2 semua.

Post by nizamsha on Tue 09 Jun 2009, 9:25 am

noni...adakah anda mengenali saya????

nizamsha
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Jawatan : Padam Api ler....
Gender : Male
Jumlah Post : 1296
Umur : 32
Tarikh Register : 14/09/2007
Reputation : 1
Points : 3230

Character sheet
Mutiara Kata saya: My life is on fire.....Put it off For me......Got no Hose to lay....No Nozzle to use....I AM TRAP.... MAYDAY, Fire Fighter Down........

View user profile

Back to top Go down

Re: Noni nak bkenalan dengan lebih dekat dgn kwn2 semua.

Post by noni on Sun 14 Jun 2009, 4:06 pm

huhuhuhuh.......keluar pun muka kau!!!Klu kita ada tjumpa pun mgkin tak prasan kot???Entah2 kau kenal aku sbb kot lah kau skodeng aku kt KPL....hehehehehe....Jgn skodeng bini org,bahaya bro..... Smile

noni
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : surirumah takde tangga
Gender : Female
Jumlah Post : 1163
Umur : 36
Tarikh Register : 28/12/2007
Reputation : 24
Points : 3694

Character sheet
Mutiara Kata saya: KEJUJURAN itu lambang KEIKHLASAN hati............

View user profile

Back to top Go down

Re: Noni nak bkenalan dengan lebih dekat dgn kwn2 semua.

Post by AhTuck on Sun 14 Jun 2009, 9:39 pm

walau pun lubang hidungmu sudah ditutup......tetapi
aku tetap kenal gakkk...wakakka Razz

AhTuck
SUPER DUPER SENIOR
SUPER DUPER SENIOR

Jawatan : ------PerAwaT AwaM
Gender : Male
Jumlah Post : 243
Umur : 34
Tarikh Register : 29/03/2007
Reputation : 11
Points : 3574

Character sheet
Mutiara Kata saya: Senyum Sokmo

View user profile

Back to top Go down

Re: Noni nak bkenalan dengan lebih dekat dgn kwn2 semua.

Post by nizamsha on Mon 15 Jun 2009, 2:21 pm

Wei noni...CIQBukit chagar tu tempat lama aku keje...masa belumsiap..aku lah masterplan Emergency response kat situ....ko wat saringan kat mane????level 2 ek...kat tempat lepas imigresen ke??? coz kat situ je ada bilik saringan...cantik kan bangunan tu....masa belum ada orang masuk..akulah yang bekerja kat situ......ngan hantu2...baik2 noni..kat tandas die ada hantu...hehehehe.....nasib aku takde kat situ...kalau aku keje lagi..dah lama aku serbu tempat ko....bukan tgk ko...hehehee...tapi rakan2 ko yang cun2 hheeee...misi kan comel...hehe.e..

nizamsha
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Jawatan : Padam Api ler....
Gender : Male
Jumlah Post : 1296
Umur : 32
Tarikh Register : 14/09/2007
Reputation : 1
Points : 3230

Character sheet
Mutiara Kata saya: My life is on fire.....Put it off For me......Got no Hose to lay....No Nozzle to use....I AM TRAP.... MAYDAY, Fire Fighter Down........

View user profile

Back to top Go down

Re: Noni nak bkenalan dengan lebih dekat dgn kwn2 semua.

Post by noni on Mon 15 Jun 2009, 3:15 pm

aku kena tpt laluan kete kt bwh tp tumpang post emigresen.Nasib tpt tu syiok ada aircond n tv,klu kena tgkat 2 tpt pejalan kaki alamat lah asyik mghadap screen je lah.................hehehe.... Laughing

noni
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : surirumah takde tangga
Gender : Female
Jumlah Post : 1163
Umur : 36
Tarikh Register : 28/12/2007
Reputation : 24
Points : 3694

Character sheet
Mutiara Kata saya: KEJUJURAN itu lambang KEIKHLASAN hati............

View user profile

Back to top Go down

Re: Noni nak bkenalan dengan lebih dekat dgn kwn2 semua.

Post by nizamsha on Tue 16 Jun 2009, 3:07 pm

Forward Base aku kat depan tempat parking bas lah....bawah escalator tu...tapi aku duk tingkat empat.....kalau ko keje situ ari2 rasenye kurus ko..hehehehe....jauh betul nak memusingnye....

nizamsha
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Jawatan : Padam Api ler....
Gender : Male
Jumlah Post : 1296
Umur : 32
Tarikh Register : 14/09/2007
Reputation : 1
Points : 3230

Character sheet
Mutiara Kata saya: My life is on fire.....Put it off For me......Got no Hose to lay....No Nozzle to use....I AM TRAP.... MAYDAY, Fire Fighter Down........

View user profile

Back to top Go down

Re: Noni nak bkenalan dengan lebih dekat dgn kwn2 semua.

Post by noni on Tue 16 Jun 2009, 3:34 pm

tu le psl.....aku ghase,klu 5 minit nak kul 8am br sampai parking kete alamatnya merah lah punchcard kau......huhuhuhuhu....nak g kantin tingkat 2 pun jauh bebeno....kurus aku tak dpt mkn sedap....hahahahaha....

Tp ms aku duty H1N1 aritu,aku bwk mknan sdiri,mcm cafe dah bilik kawalan aku tu.Dpt lak geng 1 kepala,tp dia lg kuat mkn......kalah aku...hahahahahaha....... Laughing

noni
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : surirumah takde tangga
Gender : Female
Jumlah Post : 1163
Umur : 36
Tarikh Register : 28/12/2007
Reputation : 24
Points : 3694

Character sheet
Mutiara Kata saya: KEJUJURAN itu lambang KEIKHLASAN hati............

View user profile

Back to top Go down

Re: Noni nak bkenalan dengan lebih dekat dgn kwn2 semua.

Post by epiaya on Tue 16 Jun 2009, 3:35 pm

noni.. ko dpt mid eh... tahniah

epiaya
KERABAT TEGAR SENIOR
KERABAT TEGAR SENIOR

Negeri :
Jawatan : ppp
Gender : Male
Jumlah Post : 1161
Umur : 38
Tarikh Register : 10/12/2008
Reputation : 10
Points : 3626

Character sheet
Mutiara Kata saya: amal makruf nahi mungkar ///

View user profile

Back to top Go down

Re: Noni nak bkenalan dengan lebih dekat dgn kwn2 semua.

Post by noni on Tue 16 Jun 2009, 3:51 pm

tq bro....doakan aku leh?Aku brsyukur sbb br service 4 thn dh leh buat mid sbb aku mrancang kluarga.Pas ni leh lah aku tambah anak.Tahun dpn anak bujang aku dah 3 thn,boleh dh dia dpt 'kawan' heheheheheheh................. Laughing

noni
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : surirumah takde tangga
Gender : Female
Jumlah Post : 1163
Umur : 36
Tarikh Register : 28/12/2007
Reputation : 24
Points : 3694

Character sheet
Mutiara Kata saya: KEJUJURAN itu lambang KEIKHLASAN hati............

View user profile

Back to top Go down

Re: Noni nak bkenalan dengan lebih dekat dgn kwn2 semua.

Post by epiaya on Tue 16 Jun 2009, 3:55 pm

nak wat mid ni kene kuat.. mmg pack.. tp ko muda lg mesti score ler.. apa2 pun slamat belajar kembali Laughing

epiaya
KERABAT TEGAR SENIOR
KERABAT TEGAR SENIOR

Negeri :
Jawatan : ppp
Gender : Male
Jumlah Post : 1161
Umur : 38
Tarikh Register : 10/12/2008
Reputation : 10
Points : 3626

Character sheet
Mutiara Kata saya: amal makruf nahi mungkar ///

View user profile

Back to top Go down

Re: Noni nak bkenalan dengan lebih dekat dgn kwn2 semua.

Post by noni on Tue 16 Jun 2009, 4:49 pm

tq krn bg smangat kat aku yg dah sememangnya 'semangat' nih....hahahahahahaha...................................Pas ni pkr lak aku msti kn transfer klinik lain.Yg tak best nya,kita kena kenal kwn2 baru yg tak tau ati budi mcm mana.Kt tpt skrg ni,gaduh ke baik ke dah mcm adik bradik sdiri.Tp d tpt baru,tak tau ati budi msg2 lg,kan?

noni
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : surirumah takde tangga
Gender : Female
Jumlah Post : 1163
Umur : 36
Tarikh Register : 28/12/2007
Reputation : 24
Points : 3694

Character sheet
Mutiara Kata saya: KEJUJURAN itu lambang KEIKHLASAN hati............

View user profile

Back to top Go down

Re: Noni nak bkenalan dengan lebih dekat dgn kwn2 semua.

Post by aieyda on Tue 16 Jun 2009, 4:59 pm

@noni wrote:Yg penting aku tak pura-pura pakai avatar yg entah sesape punya muka mcm sesetengah org..................huhuhuhuhuuhuh............................Mie,kalau kau pakai avatar ikan 'flower horn' lg sesuai dr chin chan cute tu sbb kepala kau kan BOTAK dan JENDOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Huhuhuhuhuhuhuhu...........................................Org Utara kata KEPALA DONGGA.....hahahahahahaha...... gelak sakan gelak sakan gelak sakan

oooo..kepala dongga mcm tu ke..
baru aku tau..huhuhu...
alamak,adakah marka aku dongga jgk?
muhuhuhu

aieyda
KERABAT OTAI
KERABAT OTAI

Negeri :
Jawatan : Jaga KeSelamaTan Dlm NeGeRi
Gender : Female
Jumlah Post : 4125
Umur : 32
Tarikh Register : 17/04/2008
Reputation : 26
Points : 5204

Character sheet
Mutiara Kata saya: -TaNpa KeBeraNian,MimPi TidaK aKaN meNjaDi KeNyataaN-

View user profile

Back to top Go down

Re: Noni nak bkenalan dengan lebih dekat dgn kwn2 semua.

Post by aieyda on Tue 16 Jun 2009, 5:00 pm

@epiaya wrote:nak wat mid ni kene kuat.. mmg pack.. tp ko muda lg mesti score ler.. apa2 pun slamat belajar kembali Laughing

kak noni sambung belajar ke..
panda doakan semoga berjaya kak noni!!!hehehee

aieyda
KERABAT OTAI
KERABAT OTAI

Negeri :
Jawatan : Jaga KeSelamaTan Dlm NeGeRi
Gender : Female
Jumlah Post : 4125
Umur : 32
Tarikh Register : 17/04/2008
Reputation : 26
Points : 5204

Character sheet
Mutiara Kata saya: -TaNpa KeBeraNian,MimPi TidaK aKaN meNjaDi KeNyataaN-

View user profile

Back to top Go down

Re: Noni nak bkenalan dengan lebih dekat dgn kwn2 semua.

Post by atira on Wed 17 Jun 2009, 5:34 am

monin noni tiut..hehehe..pekabar

atira
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : lepak2..tp tingkat
Gender : Female
Jumlah Post : 2416
Umur : 26
Tarikh Register : 15/08/2007
Reputation : 12
Points : 3745

Character sheet
Mutiara Kata saya: Usah gelisah apabila dibenci manusia kerana masih banyak yang menyayangimu di dunia, tapi gelisahlah apabila dibenci ALLAH kerana tiada lagi yang mengasihimu di akhirat kelak

View user profile

Back to top Go down

Re: Noni nak bkenalan dengan lebih dekat dgn kwn2 semua.

Post by epiaya on Wed 17 Jun 2009, 12:31 pm

@noni wrote:tq krn bg smangat kat aku yg dah sememangnya 'semangat' nih....hahahahahahaha...................................Pas ni pkr lak aku msti kn transfer klinik lain.Yg tak best nya,kita kena kenal kwn2 baru yg tak tau ati budi mcm mana.Kt tpt skrg ni,gaduh ke baik ke dah mcm adik bradik sdiri.Tp d tpt baru,tak tau ati budi msg2 lg,kan?
tempat baru mula2 mmg la... tp lelama sure ok nye...

epiaya
KERABAT TEGAR SENIOR
KERABAT TEGAR SENIOR

Negeri :
Jawatan : ppp
Gender : Male
Jumlah Post : 1161
Umur : 38
Tarikh Register : 10/12/2008
Reputation : 10
Points : 3626

Character sheet
Mutiara Kata saya: amal makruf nahi mungkar ///

View user profile

Back to top Go down

Re: Noni nak bkenalan dengan lebih dekat dgn kwn2 semua.

Post by noni on Thu 18 Jun 2009, 5:53 pm

tq pd korg yg slalu bg semangat kt noni......noni tak pnh lupa korg mcm Tira n aieda........cuma ms dan ksibukan mjauhkan kita.........

noni
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : surirumah takde tangga
Gender : Female
Jumlah Post : 1163
Umur : 36
Tarikh Register : 28/12/2007
Reputation : 24
Points : 3694

Character sheet
Mutiara Kata saya: KEJUJURAN itu lambang KEIKHLASAN hati............

View user profile

Back to top Go down

Re: Noni nak bkenalan dengan lebih dekat dgn kwn2 semua.

Post by nizamsha on Mon 22 Jun 2009, 6:13 pm

masa aku keje kat situ..org pun takde lagi...heheheheheee...aku sebenarnye..dioffer balik keje kat situ...tapi aku tak mau....sakit kepala woo.....noni, aku memang keje ari2 datang lambat....hehe...stakat merah 1 sampai 15hb tu kire halal je...hehe....

nizamsha
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Jawatan : Padam Api ler....
Gender : Male
Jumlah Post : 1296
Umur : 32
Tarikh Register : 14/09/2007
Reputation : 1
Points : 3230

Character sheet
Mutiara Kata saya: My life is on fire.....Put it off For me......Got no Hose to lay....No Nozzle to use....I AM TRAP.... MAYDAY, Fire Fighter Down........

View user profile

Back to top Go down

Re: Noni nak bkenalan dengan lebih dekat dgn kwn2 semua.

Post by aieyda on Mon 22 Jun 2009, 7:23 pm

@noni wrote:tq pd korg yg slalu bg semangat kt noni......noni tak pnh lupa korg mcm Tira n aieda........cuma ms dan ksibukan mjauhkan kita.........

thanks kak noni sbb tk lupa kat kitowng..hehee

aieyda
KERABAT OTAI
KERABAT OTAI

Negeri :
Jawatan : Jaga KeSelamaTan Dlm NeGeRi
Gender : Female
Jumlah Post : 4125
Umur : 32
Tarikh Register : 17/04/2008
Reputation : 26
Points : 5204

Character sheet
Mutiara Kata saya: -TaNpa KeBeraNian,MimPi TidaK aKaN meNjaDi KeNyataaN-

View user profile

Back to top Go down

Re: Noni nak bkenalan dengan lebih dekat dgn kwn2 semua.

Post by noni on Tue 23 Jun 2009, 5:22 pm

pas ni jgn tertanya2 lak nape noni lama tak jengok forum sbb mgkin laptop ni lbh byk guna nak wat keje kolej.....(heheheheheeh...mcm keje sekolah lak) Laughing dan masa pun msti tak byk nak bkk internet.

noni
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : surirumah takde tangga
Gender : Female
Jumlah Post : 1163
Umur : 36
Tarikh Register : 28/12/2007
Reputation : 24
Points : 3694

Character sheet
Mutiara Kata saya: KEJUJURAN itu lambang KEIKHLASAN hati............

View user profile

Back to top Go down

Re: Noni nak bkenalan dengan lebih dekat dgn kwn2 semua.

Post by Nazri on Tue 23 Jun 2009, 5:27 pm

noni..........selamat memulakan sesi pengajian yang baru......klien sy ada jual buku himpunan artikel2 midwife.....dia jual kat student2 nurse midwife kt ipoh....kalau noni nak bagitau la yer.......

Nazri
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : Trainer and Consultant-Mind, Personal Financial and Business
Gender : Male
Jumlah Post : 587
Umur : 38
Tarikh Register : 17/06/2007
Reputation : 10
Points : 4133

Character sheet
Mutiara Kata saya:

View user profile http://www.facebook.com/Nazri Kadir http://www.berfikirgayatrump.com

Back to top Go down

Re: Noni nak bkenalan dengan lebih dekat dgn kwn2 semua.

Post by noni on Tue 23 Jun 2009, 6:06 pm

brapa harganya naz?Ok tak isian nya?Nak tahu harganya kot nak promote kt tutor ke?

noni
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : surirumah takde tangga
Gender : Female
Jumlah Post : 1163
Umur : 36
Tarikh Register : 28/12/2007
Reputation : 24
Points : 3694

Character sheet
Mutiara Kata saya: KEJUJURAN itu lambang KEIKHLASAN hati............

View user profile

Back to top Go down

Re: Noni nak bkenalan dengan lebih dekat dgn kwn2 semua.

Post by Nazri on Tue 23 Jun 2009, 6:17 pm

not sure........nanti sy tanya klien sy tu.......tapi dia jual kt student jer...............nanti sy inform noni k.

Nazri
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : Trainer and Consultant-Mind, Personal Financial and Business
Gender : Male
Jumlah Post : 587
Umur : 38
Tarikh Register : 17/06/2007
Reputation : 10
Points : 4133

Character sheet
Mutiara Kata saya:

View user profile http://www.facebook.com/Nazri Kadir http://www.berfikirgayatrump.com

Back to top Go down

Re: Noni nak bkenalan dengan lebih dekat dgn kwn2 semua.

Post by Lord Vlad on Fri 03 Jul 2009, 11:15 am

hai noni yg dah kurang nakal... hehehe... mcm mana skarang??? sibuk study ekkkkk??? hehehe... bagus2... blajar rajin2... bila besar nanti boleh jadi cikgu... hehehehe.....




***** tengah intim dengan awek cikgu......

----Forum Paramedik Malaysia-----





Lord Vlad
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : PPKP
Gender : Male
Jumlah Post : 2445
Umur : 37
Tarikh Register : 09/10/2006
Reputation : 49
Points : 5017

Character sheet
Mutiara Kata saya: SAYANGILAH JANTUNG ANDA SEBELUM IA BERHENTI BERDENYUT........ - Ingatan ikhlas dari Lord Vlad @ EnsemBoy

View user profile http://www.facebook.com/lord.vld http://lordvladmenulis.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Noni nak bkenalan dengan lebih dekat dgn kwn2 semua.

Post by noni on Mon 06 Jul 2009, 6:24 am

skrg pun mmg noni jd cikgu...hehehehe.ajar harith menyanyi lagu tadika dan ABC hehehehehe............. Very Happy

noni
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : surirumah takde tangga
Gender : Female
Jumlah Post : 1163
Umur : 36
Tarikh Register : 28/12/2007
Reputation : 24
Points : 3694

Character sheet
Mutiara Kata saya: KEJUJURAN itu lambang KEIKHLASAN hati............

View user profile

Back to top Go down

Re: Noni nak bkenalan dengan lebih dekat dgn kwn2 semua.

Post by Sponsored content Today at 7:36 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 39 of 40 Previous  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum