FORUM PARAMEDIK
Selamat melayari Forum Paramedik,

Dengan mendaftar keahlian di Forum Paramedik, anda akan mendapat lebih informasi dan juga boleh berkomunikasi dengan ahli-ahli forum yang lain.

meriahkan forum paramedik dengan mendaftar keahlian anda disini.

Terima Kasih.

BERMADU..

Page 5 of 16 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: BERMADU..

Post by aieyda on Sat 26 Jul 2008, 2:26 pm

@hantu_chot wrote:ye ke.. kena belajar ni..hehhehheh..
p/s:-ini statement nak cari mati ni....heheheh

pengakuan berani mati tu chot..

aieyda
KERABAT OTAI
KERABAT OTAI

Negeri :
Jawatan : Jaga KeSelamaTan Dlm NeGeRi
Gender : Female
Jumlah Post : 4125
Umur : 32
Tarikh Register : 17/04/2008
Reputation : 26
Points : 5208

Character sheet
Mutiara Kata saya: -TaNpa KeBeraNian,MimPi TidaK aKaN meNjaDi KeNyataaN-

View user profile

Back to top Go down

Re: BERMADU..

Post by rahitse on Sun 27 Jul 2008, 6:28 am

@Rays wrote:saya rela kalau itu kehendak isteri...

ha...ha...har....semua lelaki sokong

rahitse
AHLI SENIOR
AHLI SENIOR

Jawatan : radiografer
Gender : Male
Jumlah Post : 61
Umur : 41
Tarikh Register : 02/01/2008
Reputation : 0
Points : 3268

Character sheet
Mutiara Kata saya: berkhidmat untuk negara...Radiografi untuk semua..

View user profile

Back to top Go down

Re: BERMADU..

Post by twentytwo on Sun 27 Jul 2008, 12:44 pm

@hantu_chot wrote:kalo bermadu.. aku nak jadi yg no 4...
yg bongsu manja lebih sikit...heheheheheh

betol la chot...aku ade sorang member ni dia nak jd bini no 4 aku.kalo aku dh dpt cari no 2 ngan 3,dia ngan rela hati nak jd no 4...tapi suma tu tinggal kenangan...dia dh mungkiri janji.dia dh kawin..waaaaaa nangis nangis nangis
melepas aku... berkecai


tapi apasal pompuan ckap madu tu racun bagi dia...dah namanya madu,mestilah manis...

twentytwo
SUPER DUPER SENIOR
SUPER DUPER SENIOR

Jawatan : assisstant
Gender : Male
Jumlah Post : 281
Umur : 38
Tarikh Register : 24/03/2008
Reputation : 0
Points : 3167

View user profile

Back to top Go down

Re: BERMADU..

Post by waja on Sun 27 Jul 2008, 1:46 pm

@aieyda wrote:
@waja wrote:hehe...
tambah cawangan...

HUH..MIANG UBI KELEDEK BETOL!!! Bebel Penyek tembak


buat adil la..
hari ni bini no 1..
esoknya tpt ko pula hahahaha

waja
AHLI SENIOR
AHLI SENIOR

Jawatan : penolong pegawai perubatan
Gender : Male
Jumlah Post : 64
Umur : 35
Tarikh Register : 06/10/2007
Reputation : 0
Points : 3348

Character sheet
Mutiara Kata saya: 200

View user profile

Back to top Go down

Re: BERMADU..

Post by aieyda on Sun 27 Jul 2008, 1:55 pm

@waja wrote:
@aieyda wrote:
@waja wrote:hehe...
tambah cawangan...

HUH..MIANG UBI KELEDEK BETOL!!! Bebel Penyek tembak


buat adil la..
hari ni bini no 1..
esoknya tpt ko pula hahahaha

ternyata benar hang mmg gatal..hahaha...

aieyda
KERABAT OTAI
KERABAT OTAI

Negeri :
Jawatan : Jaga KeSelamaTan Dlm NeGeRi
Gender : Female
Jumlah Post : 4125
Umur : 32
Tarikh Register : 17/04/2008
Reputation : 26
Points : 5208

Character sheet
Mutiara Kata saya: -TaNpa KeBeraNian,MimPi TidaK aKaN meNjaDi KeNyataaN-

View user profile

Back to top Go down

Re: BERMADU..

Post by profesorclone on Mon 28 Jul 2008, 10:32 am

..gatal nafsu namanya tu ... gelak sakan

profesorclone
KERABAT SUPER SENIOR
KERABAT SUPER SENIOR

Negeri :
Jawatan : Paramedik
Gender : Male
Jumlah Post : 642
Umur : 34
Tarikh Register : 03/08/2007
Reputation : 0
Points : 3748

Character sheet
Mutiara Kata saya: Wise Person Will Be Master Of His Mind..Only A Fool Will Be Its Slave..My Brain Is More Useful Than My Face..

View user profile http://www.tagged.com/profesorclone

Back to top Go down

Re: BERMADU..

Post by aieyda on Wed 30 Jul 2008, 2:37 pm

@andak64 wrote:
@falci wrote:toksah la gaduh2 dulu. releks sis..

Tak ada gaduh nya. Cume betulkan fakta je.

Aku sendiri takut nak bermadu ni.............Lebih dari satu??? Laki mana tak nak!! Tapi aku rasa biar lah lepas satu, satu lagi, lepas satu, satu lagi............Cerai hidup jgn tau. Cerai mati tak apa......... Tapi larat ke?????? gelak sakan

hehehe..betul ke hang takot nak bermadu..
hehhe..nmpk gaya hang ni buleh tambah 4 cawangan di setiap negeri di malaysia nih..hehehehe

aieyda
KERABAT OTAI
KERABAT OTAI

Negeri :
Jawatan : Jaga KeSelamaTan Dlm NeGeRi
Gender : Female
Jumlah Post : 4125
Umur : 32
Tarikh Register : 17/04/2008
Reputation : 26
Points : 5208

Character sheet
Mutiara Kata saya: -TaNpa KeBeraNian,MimPi TidaK aKaN meNjaDi KeNyataaN-

View user profile

Back to top Go down

The author of this message was banned from the forum - See the message

Re: BERMADU..

Post by suring on Thu 31 Jul 2008, 5:15 am

tak payah andak nak cari gambir serawak....macam tak yakin pada kebolehan dan kekuatan sendiri jer...semuanya perlu di control pada pemikiran kita...kalau nak juga cari je ekor buaya serawak wakakaka...

suring
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : Timbalan pengarah JKKN.Pahang
Gender : Male
Jumlah Post : 1751
Umur : 40
Tarikh Register : 28/03/2008
Reputation : 10
Points : 4183

View user profile

Back to top Go down

The author of this message was banned from the forum - See the message

Re: BERMADU..

Post by falci on Thu 31 Jul 2008, 8:45 am

kes penderaan dalam rumah tangga ni.. penderaan emosi isteri. hahahaha Laughing

----Forum Paramedik Malaysia-----




Illegitimi non carborundum

falci
STAFF PEMUDAH CARA (CHIEF)
STAFF PEMUDAH CARA (CHIEF)

Negeri :
Jawatan : Skodeng Kuman
Gender : Female
Jumlah Post : 766
Tarikh Register : 17/06/2007
Reputation : 35
Points : 4626

Character sheet
Mutiara Kata saya:

View user profile

Back to top Go down

The author of this message was banned from the forum - See the message

Re: BERMADU..

Post by aieyda on Thu 31 Jul 2008, 3:39 pm

@andak64 wrote:Maaf le....Tapi.........yg 1 aku tanggung......... yg no2,no3.no4 tu tanggung aku..............aku setuju.....itu pun kalau sedap mata memandang..........selamat tulang 4 kerat aku..... gelak sakan

Stok gambir sarawak sapa ada???????????? minum

hahaha...
bini tanggung hang ke..tak gentelmen langsung!!!
tulang 4 kerat hang mmg selamat la sebb masih dibalut isi,bukan mcm tengkorak tuuu...
hahahhaa..
stok gambir tadak..stok ayam ada..hang nak buat tulang ker...

aieyda
KERABAT OTAI
KERABAT OTAI

Negeri :
Jawatan : Jaga KeSelamaTan Dlm NeGeRi
Gender : Female
Jumlah Post : 4125
Umur : 32
Tarikh Register : 17/04/2008
Reputation : 26
Points : 5208

Character sheet
Mutiara Kata saya: -TaNpa KeBeraNian,MimPi TidaK aKaN meNjaDi KeNyataaN-

View user profile

Back to top Go down

Re: BERMADU..

Post by aieyda on Thu 31 Jul 2008, 3:41 pm

@suring wrote:tak payah andak nak cari gambir serawak....macam tak yakin pada kebolehan dan kekuatan sendiri jer...semuanya perlu di control pada pemikiran kita...kalau nak juga cari je ekor buaya serawak wakakaka...

hakhak...bagus idea abg long tu...
tak dpt adik bygkan mcmana pak andak nak potong buaya tu..

aieyda
KERABAT OTAI
KERABAT OTAI

Negeri :
Jawatan : Jaga KeSelamaTan Dlm NeGeRi
Gender : Female
Jumlah Post : 4125
Umur : 32
Tarikh Register : 17/04/2008
Reputation : 26
Points : 5208

Character sheet
Mutiara Kata saya: -TaNpa KeBeraNian,MimPi TidaK aKaN meNjaDi KeNyataaN-

View user profile

Back to top Go down

Re: BERMADU..

Post by aieyda on Thu 31 Jul 2008, 3:41 pm

@andak64 wrote:Ko rang jgn report kat talian NUR dah le..........skrg ni talidera dah tak leh guna ke?

sume tu dah tak pakai..
yang pakai skang,talian hayat..hehehe

aieyda
KERABAT OTAI
KERABAT OTAI

Negeri :
Jawatan : Jaga KeSelamaTan Dlm NeGeRi
Gender : Female
Jumlah Post : 4125
Umur : 32
Tarikh Register : 17/04/2008
Reputation : 26
Points : 5208

Character sheet
Mutiara Kata saya: -TaNpa KeBeraNian,MimPi TidaK aKaN meNjaDi KeNyataaN-

View user profile

Back to top Go down

The author of this message was banned from the forum - See the message

Re: BERMADU..

Post by falci on Fri 01 Aug 2008, 7:50 am

maksud badan kena jaga tu, tak boleh boroi ke? scratch


ooo..nampaknya andak dah awal2 diskas topik bermadu ni dgn isteri. Razz

----Forum Paramedik Malaysia-----




Illegitimi non carborundum

falci
STAFF PEMUDAH CARA (CHIEF)
STAFF PEMUDAH CARA (CHIEF)

Negeri :
Jawatan : Skodeng Kuman
Gender : Female
Jumlah Post : 766
Tarikh Register : 17/06/2007
Reputation : 35
Points : 4626

Character sheet
Mutiara Kata saya:

View user profile

Back to top Go down

Re: BERMADU..

Post by aieyda on Fri 01 Aug 2008, 8:17 am

hahaha..dia tnya sbb t takot kene kejar dgn bini...hahhaa..
yelah kene jaga badan sbb t kalau boroi owg tnya lak,berapa bulan..silap hb jln dgn bini hang dgn bini pun sama2 pregnt..wuuu

aieyda
KERABAT OTAI
KERABAT OTAI

Negeri :
Jawatan : Jaga KeSelamaTan Dlm NeGeRi
Gender : Female
Jumlah Post : 4125
Umur : 32
Tarikh Register : 17/04/2008
Reputation : 26
Points : 5208

Character sheet
Mutiara Kata saya: -TaNpa KeBeraNian,MimPi TidaK aKaN meNjaDi KeNyataaN-

View user profile

Back to top Go down

The author of this message was banned from the forum - See the message

The author of this message was banned from the forum - See the message

Re: BERMADU..

Post by aieyda on Fri 01 Aug 2008, 3:50 pm

@andak64 wrote:
@aieyda wrote:hahaha..dia tnya sbb t takot kene kejar dgn bini...hahhaa..
yelah kene jaga badan sbb t kalau boroi owg tnya lak,berapa bulan..silap hb jln dgn bini hang dgn bini pun sama2 pregnt..wuuu

Tak eh.....bini kejor aku tak lari.....aku tunggu je penuh kepasrahan.........tu yg sampai sedozen tu....

Hai kalau tak jaga badan, teruk le aku....jadi cam tengkorak pulak nanti.

Pandai kau teka ye.........bini aku pregnt, aku pun ikut sama........kan sehati sejiwa........bini aku kempis, aku pun kempis sama....yalah masa dlm pantang tu..mendam rasa...kempis le aku, makan tak lalu, dah tu kena jadi org umah pulak..........abis gomen bagi cuti percuma 7 hari sapa suruh.

hahhaa...bini hang ada anak dlm pewot dia,pewot hang penuh dgn makanan n lemak2 yang tak tepu..tu boroi..pe kate aku panggil hang pak andak roy..hehehe..
ala,pe susah time bini hang dlm pantang,kawen lagi 1..tu gunanya ramai bini..hehehe
owg bagi cuti tak nak..kalau tak nak pe kata transfer je cuti hang kat aku

aieyda
KERABAT OTAI
KERABAT OTAI

Negeri :
Jawatan : Jaga KeSelamaTan Dlm NeGeRi
Gender : Female
Jumlah Post : 4125
Umur : 32
Tarikh Register : 17/04/2008
Reputation : 26
Points : 5208

Character sheet
Mutiara Kata saya: -TaNpa KeBeraNian,MimPi TidaK aKaN meNjaDi KeNyataaN-

View user profile

Back to top Go down

Re: BERMADU..

Post by aieyda on Fri 01 Aug 2008, 3:52 pm

@andak64 wrote:
@falci wrote:maksud badan kena jaga tu, tak boleh boroi ke? scratch
ooo..nampaknya andak dah awal2 diskas topik bermadu ni dgn isteri. Razz

Discuss awal2 senang......masa tgh hangat berkasih sayang ni, pasal bermadu pun tak kesah punye.......

AMARAN: jgn suakan borang izin bukak cawangan sudah le........haghu jadinya...nanti dpt borang lain lak.

Nak boroi boleh.........ikut le...org umah pregnant, kita boroi le.....org umah kempis, kita kempis juga le. Yg boroi tak leh kempis tu ...si Panda je. gelak sakan

ciss!!kenekan aku yerk...
aku panda yang kempis pewotnye..hehehe

aieyda
KERABAT OTAI
KERABAT OTAI

Negeri :
Jawatan : Jaga KeSelamaTan Dlm NeGeRi
Gender : Female
Jumlah Post : 4125
Umur : 32
Tarikh Register : 17/04/2008
Reputation : 26
Points : 5208

Character sheet
Mutiara Kata saya: -TaNpa KeBeraNian,MimPi TidaK aKaN meNjaDi KeNyataaN-

View user profile

Back to top Go down

The author of this message was banned from the forum - See the message

The author of this message was banned from the forum - See the message

Re: BERMADU..

Post by aieyda on Sat 02 Aug 2008, 5:32 pm

[quote="andak64"][quote="aieyda"]
@andak64 wrote:
@aieyda wrote:
hahhaa...bini hang ada anak dlm pewot dia,pewot hang penuh dgn makanan n lemak2 yang tak tepu..tu boroi..pe kate aku panggil hang pak andak roy..hehehe..
ala,pe susah time bini hang dlm pantang,kawen lagi 1..tu gunanya ramai bini..hehehe
owg bagi cuti tak nak..kalau tak nak pe kata transfer je cuti hang kat aku

Berbini ramai...haghu jadinya. No1 buncit aku boroi, bila dia kempis aku tetap boroi gak.............yalah no2 pulak buncit.....Macam ni sampai bila2 lah aku tak leh kempis. Kalau ada no3 n no4............tak leh aku bayangkan.

pak andak,hang tak tgk animal planet ka..
panda tak makan ikan,panda makan daun buluh la..
hehehe..hang ngaku jela hang dah boroi..
tak pyh nak salahkan bini2 hang..

aieyda
KERABAT OTAI
KERABAT OTAI

Negeri :
Jawatan : Jaga KeSelamaTan Dlm NeGeRi
Gender : Female
Jumlah Post : 4125
Umur : 32
Tarikh Register : 17/04/2008
Reputation : 26
Points : 5208

Character sheet
Mutiara Kata saya: -TaNpa KeBeraNian,MimPi TidaK aKaN meNjaDi KeNyataaN-

View user profile

Back to top Go down

Re: BERMADU..

Post by Sponsored content Today at 11:33 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 16 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum