FORUM PARAMEDIK
Selamat melayari Forum Paramedik,

Dengan mendaftar keahlian di Forum Paramedik, anda akan mendapat lebih informasi dan juga boleh berkomunikasi dengan ahli-ahli forum yang lain.

meriahkan forum paramedik dengan mendaftar keahlian anda disini.

Terima Kasih.

BERMADU..

Page 6 of 16 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 16  Next

View previous topic View next topic Go down

The author of this message was banned from the forum - See the message

Re: BERMADU..

Post by aieyda on Sat 02 Aug 2008, 6:32 pm

huhu...meh sini aku ajar hang plenet enimel..
cikgu hang tak lulus bab geograpi lagi tu..
ilmu kaji haiwan tak pass lagi tu..
dasat hang..amik masa lama gak ek nak boroi..

aieyda
KERABAT OTAI
KERABAT OTAI

Negeri :
Jawatan : Jaga KeSelamaTan Dlm NeGeRi
Gender : Female
Jumlah Post : 4125
Umur : 32
Tarikh Register : 17/04/2008
Reputation : 26
Points : 5208

Character sheet
Mutiara Kata saya: -TaNpa KeBeraNian,MimPi TidaK aKaN meNjaDi KeNyataaN-

View user profile

Back to top Go down

The author of this message was banned from the forum - See the message

Re: BERMADU..

Post by aieyda on Sat 02 Aug 2008, 6:42 pm

huh..buleh buat gendang cina..ketuk ketuk.. Penyek
mcm belon gas.. gelak sakan

aieyda
KERABAT OTAI
KERABAT OTAI

Negeri :
Jawatan : Jaga KeSelamaTan Dlm NeGeRi
Gender : Female
Jumlah Post : 4125
Umur : 32
Tarikh Register : 17/04/2008
Reputation : 26
Points : 5208

Character sheet
Mutiara Kata saya: -TaNpa KeBeraNian,MimPi TidaK aKaN meNjaDi KeNyataaN-

View user profile

Back to top Go down

The author of this message was banned from the forum - See the message

Re: BERMADU..

Post by aieyda on Sun 03 Aug 2008, 9:15 am

@andak64 wrote:Dak eh.............tpt anak aku duduk lah. Very Happy

hahhaa..elok sgt la..leh buat tpt duduk plak..mana nak dpt..

aieyda
KERABAT OTAI
KERABAT OTAI

Negeri :
Jawatan : Jaga KeSelamaTan Dlm NeGeRi
Gender : Female
Jumlah Post : 4125
Umur : 32
Tarikh Register : 17/04/2008
Reputation : 26
Points : 5208

Character sheet
Mutiara Kata saya: -TaNpa KeBeraNian,MimPi TidaK aKaN meNjaDi KeNyataaN-

View user profile

Back to top Go down

Re: BERMADU..

Post by LeeLeena on Thu 07 Aug 2008, 7:41 pm

mcm da lari topik!!!!cerita pasal madu ni...saya rasa semua wanita suka di....madu kan .......ala...minum madu lebah...bkn apa pun...ap2 la!!!! cheers

LeeLeena
KERABAT SENIOR
KERABAT SENIOR

Negeri :
Jawatan : Bagi Tau Orang Supaya Jaga Kesihatan
Gender : Male
Jumlah Post : 469
Umur : 33
Tarikh Register : 29/07/2008
Reputation : 3
Points : 3247

Character sheet
Mutiara Kata saya: mana mahal mutiara atau mutiara kata??? Fikir la sendiri bah....

View user profile

Back to top Go down

Re: BERMADU..

Post by aieyda on Fri 08 Aug 2008, 3:50 pm

@LeeLeena wrote:mcm da lari topik!!!!cerita pasal madu ni...saya rasa semua wanita suka di....madu kan .......ala...minum madu lebah...bkn apa pun...ap2 la!!!! cheers

hang laki mmg suka la bermadu..
aku pumpuan tak suka..
t tak pasal laki aku lebam bijik mata sebab aku tumbuk dia..
hang nak jadi calon aku kan..
so bersiap sedia la..hahhaa

aieyda
KERABAT OTAI
KERABAT OTAI

Negeri :
Jawatan : Jaga KeSelamaTan Dlm NeGeRi
Gender : Female
Jumlah Post : 4125
Umur : 32
Tarikh Register : 17/04/2008
Reputation : 26
Points : 5208

Character sheet
Mutiara Kata saya: -TaNpa KeBeraNian,MimPi TidaK aKaN meNjaDi KeNyataaN-

View user profile

Back to top Go down

Re: BERMADU..

Post by angellus_aniq on Fri 08 Aug 2008, 4:09 pm

hmm.......bermadu itu sunnah nabi...bagi sesiapa yg mampu ler.....kalo xmampu.....jgn....hehehe

angellus_aniq
KERABAT TEGAR SENIOR
KERABAT TEGAR SENIOR

Jawatan : jalan-jalan cari pasal
Gender : Male
Jumlah Post : 1069
Umur : 33
Tarikh Register : 12/03/2008
Reputation : 3
Points : 3050

Character sheet
Mutiara Kata saya: 200

View user profile

Back to top Go down

Re: BERMADU..

Post by aieyda on Fri 08 Aug 2008, 4:13 pm

@angellus_aniq wrote:hmm.......bermadu itu sunnah nabi...bagi sesiapa yg mampu ler.....kalo xmampu.....jgn....hehehe

angel nak ker bermadu... Penyek

aieyda
KERABAT OTAI
KERABAT OTAI

Negeri :
Jawatan : Jaga KeSelamaTan Dlm NeGeRi
Gender : Female
Jumlah Post : 4125
Umur : 32
Tarikh Register : 17/04/2008
Reputation : 26
Points : 5208

Character sheet
Mutiara Kata saya: -TaNpa KeBeraNian,MimPi TidaK aKaN meNjaDi KeNyataaN-

View user profile

Back to top Go down

Re: BERMADU..

Post by angellus_aniq on Fri 08 Aug 2008, 4:29 pm

niat bermadu tu xde......tapi kite xtau qada n qadar kite raik?mane kite bole lawan kuasa tuhan.... Very Happy

angellus_aniq
KERABAT TEGAR SENIOR
KERABAT TEGAR SENIOR

Jawatan : jalan-jalan cari pasal
Gender : Male
Jumlah Post : 1069
Umur : 33
Tarikh Register : 12/03/2008
Reputation : 3
Points : 3050

Character sheet
Mutiara Kata saya: 200

View user profile

Back to top Go down

Re: BERMADU..

Post by aieyda on Sat 09 Aug 2008, 9:48 am

@angellus_aniq wrote:niat bermadu tu xde......tapi kite xtau qada n qadar kite raik?mane kite bole lawan kuasa tuhan.... Very Happy

hehehe..first time aku dgr pengakuan laki tak nak bermadu..
untung ler ur wife yer angel..tak dimadukan..

aieyda
KERABAT OTAI
KERABAT OTAI

Negeri :
Jawatan : Jaga KeSelamaTan Dlm NeGeRi
Gender : Female
Jumlah Post : 4125
Umur : 32
Tarikh Register : 17/04/2008
Reputation : 26
Points : 5208

Character sheet
Mutiara Kata saya: -TaNpa KeBeraNian,MimPi TidaK aKaN meNjaDi KeNyataaN-

View user profile

Back to top Go down

The author of this message was banned from the forum - See the message

Re: BERMADU..

Post by aieyda on Sat 09 Aug 2008, 7:02 pm

hang carilah jalan nak hidupkan lampu hijau hang tu...hehehe

aieyda
KERABAT OTAI
KERABAT OTAI

Negeri :
Jawatan : Jaga KeSelamaTan Dlm NeGeRi
Gender : Female
Jumlah Post : 4125
Umur : 32
Tarikh Register : 17/04/2008
Reputation : 26
Points : 5208

Character sheet
Mutiara Kata saya: -TaNpa KeBeraNian,MimPi TidaK aKaN meNjaDi KeNyataaN-

View user profile

Back to top Go down

The author of this message was banned from the forum - See the message

Re: BERMADU..

Post by aieyda on Sat 09 Aug 2008, 7:34 pm

sebelum senang bersusah2 dulu pak andak.. Very Happy

aieyda
KERABAT OTAI
KERABAT OTAI

Negeri :
Jawatan : Jaga KeSelamaTan Dlm NeGeRi
Gender : Female
Jumlah Post : 4125
Umur : 32
Tarikh Register : 17/04/2008
Reputation : 26
Points : 5208

Character sheet
Mutiara Kata saya: -TaNpa KeBeraNian,MimPi TidaK aKaN meNjaDi KeNyataaN-

View user profile

Back to top Go down

Re: BERMADU..

Post by angellus_aniq on Sun 10 Aug 2008, 2:25 pm

@andak64 wrote:
@angellus_aniq wrote:niat bermadu tu xde......tapi kite xtau qada n qadar kite raik?mane kite bole lawan kuasa tuhan.... Very Happy

Mmg niat tu tak ade, pasal hal ini tak payah niat2..........ia kena tunggu hidayah.........dah sampai, dah jumpa...apa lagi cari jln nak menyalakan lampu hijau le......tapi kena tahu bila nak berhenti.




niat or nawaitu penting raik andak?? itu saiko utk fikiran kite........aku bagi contoh la andak...kite ni da nak dekat pose da ni.....kalo kite xniat pose sah x pose kite? xsah kan? jadi same pasal bermadu ni...pokoknye nawaitu kite....so,renung2 kan la sebagai petunjuk jalan... Very Happy

angellus_aniq
KERABAT TEGAR SENIOR
KERABAT TEGAR SENIOR

Jawatan : jalan-jalan cari pasal
Gender : Male
Jumlah Post : 1069
Umur : 33
Tarikh Register : 12/03/2008
Reputation : 3
Points : 3050

Character sheet
Mutiara Kata saya: 200

View user profile

Back to top Go down

Re: BERMADU..

Post by MLT_hidayah on Sun 10 Aug 2008, 3:34 pm

bermadu tu x salah asal pandai membahagi kasih syg smpai xder kekurangan sikit pun...itu bru sumer puas hati..

MLT_hidayah
KERABAT TEGAR SUPER SENIOR
KERABAT TEGAR SUPER SENIOR

Negeri :
Jawatan : juruteknologi makmal perubatan
Gender : Female
Jumlah Post : 1534
Umur : 32
Tarikh Register : 26/02/2008
Reputation : 3
Points : 3132

Character sheet
Mutiara Kata saya: "WaLaUaPaPUN Yg BeRLaKU..HidUP InI MesTi diTeRusKaN...i dOnT FoRGiVe PeOpLe BecOz I'm WeaK . i FoRGiVe ThEM BecOz I'm StRoNG EnoUGH tO UndERsTaND ThaT eVeRYoNE MaKEs MiSTaKE.."

View user profile

Back to top Go down

The author of this message was banned from the forum - See the message

Re: BERMADU..

Post by angellus_aniq on Mon 11 Aug 2008, 4:30 am

@andak64 wrote:
@angellus_aniq wrote:
@andak64 wrote:
@angellus_aniq wrote:niat bermadu tu xde......tapi kite xtau qada n qadar kite raik?mane kite bole lawan kuasa tuhan.... Very Happy
Mmg niat tu tak ade, pasal hal ini tak payah niat2..........ia kena tunggu hidayah.........dah sampai, dah jumpa...apa lagi cari jln nak menyalakan lampu hijau le......tapi kena tahu bila nak berhenti.
niat or nawaitu penting raik andak?? itu saiko utk fikiran kite........aku bagi contoh la andak...kite ni da nak dekat pose da ni.....kalo kite xniat pose sah x pose kite? xsah kan? jadi same pasal bermadu ni...pokoknye nawaitu kite....so,renung2 kan la sebagai petunjuk jalan... Very Happy

Ikut suka ko lah aniq, tu pendapat ko........ Pada aku, aku tak nak berniat utk cari madu buat org ghumah aku skrg ni. Kalau dah berniat kena le cari............biasanya org dah berkawan baru berniat nak buka cawangan.....jarang sgt org berniat buka caw kemudian baru nak cari. Lain lah yg no1, kedua2nya boleh.

Itu kalau nak buka caw.........utk yg bujang2 pula, niat dulu cari kemudian atau dah jumpa yg berkenan baru berniat berumahtangga............kedua2nya boleh..........macam ruangan mencari jodoh tu.......ada yg dah tersangkut tak?

Yg penting niat kena baik, cara kena betul.....baru hidup berkat.





hehehe.......aku cukup la satu,kawin pun belum...huhuhu ....xmau aku bermadu2 ni.....angka 1 suda bagus....walopun sedikit tapi barokah......same2 kite doakan kesejahteraan umat islam di dunia......... Laughing

angellus_aniq
KERABAT TEGAR SENIOR
KERABAT TEGAR SENIOR

Jawatan : jalan-jalan cari pasal
Gender : Male
Jumlah Post : 1069
Umur : 33
Tarikh Register : 12/03/2008
Reputation : 3
Points : 3050

Character sheet
Mutiara Kata saya: 200

View user profile

Back to top Go down

Re: BERMADU..

Post by aieyda on Tue 12 Aug 2008, 3:06 pm

hehhee...u ckp jer angel sbb u belum kawen..
t bila dah kawen wife u dah tak mcm ank dara,cthnye boroi mcm i u carik len jugak kan... Very Happy

aieyda
KERABAT OTAI
KERABAT OTAI

Negeri :
Jawatan : Jaga KeSelamaTan Dlm NeGeRi
Gender : Female
Jumlah Post : 4125
Umur : 32
Tarikh Register : 17/04/2008
Reputation : 26
Points : 5208

Character sheet
Mutiara Kata saya: -TaNpa KeBeraNian,MimPi TidaK aKaN meNjaDi KeNyataaN-

View user profile

Back to top Go down

The author of this message was banned from the forum - See the message

Re: BERMADU..

Post by aieyda on Wed 13 Aug 2008, 8:43 am

@andak64 wrote:Ala panda nak merendah diri pulak.........boroi pun, boroi berisi apa salahnya. gelak sakan gelak sakan Jgn marah......

Susah2, hang ambil je si aniq tu.......gerenti hang tak dpt rasa madu.........rugi ooo Very Happy

muawahahaha...
sebab aku rendah aku merendah diri..cer aku tinggi sure aku meninggikan diri nye..
boroi berisi tak pe..ni berisi lipid ni..huahua..(betul ker)
aniq?saper aniq?loyer?doktor?businessman?atendent spital?mlt?juru xray?
tak kenal sape dia..hahahaha

aieyda
KERABAT OTAI
KERABAT OTAI

Negeri :
Jawatan : Jaga KeSelamaTan Dlm NeGeRi
Gender : Female
Jumlah Post : 4125
Umur : 32
Tarikh Register : 17/04/2008
Reputation : 26
Points : 5208

Character sheet
Mutiara Kata saya: -TaNpa KeBeraNian,MimPi TidaK aKaN meNjaDi KeNyataaN-

View user profile

Back to top Go down

The author of this message was banned from the forum - See the message

Re: BERMADU..

Post by daniomar56 on Wed 13 Aug 2008, 11:58 am

@aieyda wrote:hehhee...u ckp jer angel sbb u belum kawen..
t bila dah kawen wife u dah tak mcm ank dara,cthnye boroi mcm i u carik len jugak kan... Very Happy

Hi aieyda macam setuju aja pasal bermadu. Betul kata ida belum kahwin
jangan bayak cakap dah kawin nanti baru tau. macam uncle ni tengah duk
tunggu nak dapat nombor dua. Doakan uncle dapat yg manja, baik dan beriman.
untuk jaga uncle yang romentik ini.

daniomar56
AHLI JUNIOR
AHLI JUNIOR

Jawatan : Pen. Peg. Kesihatan Persekitaran Kanan (U32)
Gender : Male
Jumlah Post : 32
Umur : 60
Tarikh Register : 29/06/2007
Reputation : 0
Points : 3443

View user profile

Back to top Go down

Re: BERMADU..

Post by Sponsored content Today at 11:13 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 6 of 16 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 16  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum