FORUM PARAMEDIK
Selamat melayari Forum Paramedik,

Dengan mendaftar keahlian di Forum Paramedik, anda akan mendapat lebih informasi dan juga boleh berkomunikasi dengan ahli-ahli forum yang lain.

meriahkan forum paramedik dengan mendaftar keahlian anda disini.

Terima Kasih.

geng 44

Page 1 of 40 1, 2, 3 ... 20 ... 40  Next

View previous topic View next topic Go down

geng 44

Post by tam on Mon 26 May 2008, 8:23 am

post ni khas untuk bebudak PA batch 44....
dah lama aku tak dengar khabar berita dari korang semua...
ntah macamana la korang skang ni ..hidup lagi ker...apa perkembangan terbaru korang semua...
lepas dah posting masing-masing bawak diri....hubungan putus cam tu jer...
jadi aku bukak post ni khas untuk batch 44....
kita sambung kembali hubungan kita adik beradik nie...
kalau nak kongsi pengalaman ker...ada gaduh ker atau tak puas hati ker...kita boleh bincang dan cakap kat sini...
kawan-kawan sabah dan sarawak pon dah lama menyepi....
lagi pulak ramai yang dah tukar no HP.
so aku amik keputusan lebih baik buat kat sini....
sebab suma org guna internet...senang dan cepat...
mana yang tau ni...sila pesan-pesankan kepada kawan-kawan yang lain..ok
avatar
tam
KERABAT SUPER SENIOR
KERABAT SUPER SENIOR

Jawatan : PETUGAS MULTIMEDIA BPFK
Gender : Male
Jumlah Post : 534
Umur : 38
Tarikh Register : 05/12/2006
Reputation : 0
Points : 4374

Character sheet
Mutiara Kata saya: aku telah tiada... aku telah fana diri

View user profile

Back to top Go down

Re: geng 44

Post by princess_pirates on Tue 27 May 2008, 5:54 pm

hmm..best gak ade batch ni ek??sian kat aku..x de batch..hahaha Very Happy walaupun aku bkn batch ko,tapi aku rasa,aku ade kawan ngan budak2 batch ko :-) nnt aku sampaikan kat dia org k :-)

princess_pirates
AHLI SENIOR
AHLI SENIOR

Jawatan : PeNoLoNg PeGaWaI FaRmAsI
Gender : Female
Jumlah Post : 65
Umur : 35
Tarikh Register : 27/05/2008
Reputation : 0
Points : 3352

View user profile

Back to top Go down

Re: geng 44

Post by hedzma on Mon 29 Sep 2008, 7:06 pm

akum tam... lama tak dengar cerita ko? mana yg lain.. diaorg tak tau kot..

avatar
hedzma
SUPER SENIOR
SUPER SENIOR

Jawatan : Biz Women
Gender : Female
Jumlah Post : 122
Umur : 35
Tarikh Register : 24/09/2008
Reputation : 3
Points : 3309

View user profile

Back to top Go down

hallo

Post by amru_asyraf on Mon 29 Sep 2008, 11:34 pm

oi..ctc aku 0126705095
+6281804122625

amru_asyraf
AHLI JUNIOR
AHLI JUNIOR

Jawatan : pegawai farmasi to be..
Gender : Male
Jumlah Post : 49
Umur : 33
Tarikh Register : 29/09/2008
Reputation : 0
Points : 3226

View user profile

Back to top Go down

Re: geng 44

Post by hedzma on Tue 30 Sep 2008, 6:22 am

ermmm amru.. ko dah balik tanahair ke? hehehe.. mana yg lain? pesan kat kengkawan yg lain

avatar
hedzma
SUPER SENIOR
SUPER SENIOR

Jawatan : Biz Women
Gender : Female
Jumlah Post : 122
Umur : 35
Tarikh Register : 24/09/2008
Reputation : 3
Points : 3309

View user profile

Back to top Go down

Re: geng 44

Post by okebakaloko on Wed 01 Oct 2008, 4:44 pm

@tam wrote:post ni khas untuk bebudak PA batch 44....
dah lama aku tak dengar khabar berita dari korang semua...
ntah macamana la korang skang ni ..hidup lagi ker...apa perkembangan terbaru korang semua...
lepas dah posting masing-masing bawak diri....hubungan putus cam tu jer...
jadi aku bukak post ni khas untuk batch 44....
kita sambung kembali hubungan kita adik beradik nie...
kalau nak kongsi pengalaman ker...ada gaduh ker atau tak puas hati ker...kita boleh bincang dan cakap kat sini...
kawan-kawan sabah dan sarawak pon dah lama menyepi....
lagi pulak ramai yang dah tukar no HP.
so aku amik keputusan lebih baik buat kat sini....
sebab suma org guna internet...senang dan cepat...
mana yang tau ni...sila pesan-pesankan kepada kawan-kawan yang lain..ok

sy junior lagi..sy bukan batch ko..tapi kat spital sy ada 2 org batch 44 tp sorang baru transfer kk ikut bini..sy rasa ko pun tau sapa diorang.. What a Face

okebakaloko
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Jawatan : ppf
Gender : Female
Jumlah Post : 13
Umur : 34
Tarikh Register : 16/09/2008
Reputation : 0
Points : 3241

View user profile

Back to top Go down

Re: geng 44

Post by amru_asyraf on Mon 06 Oct 2008, 4:18 pm

haha aku lum abis lagi..sem ni last la..agak2 bulan 4 aku setel semua..taun ni aku xbalik raya la hahaha..pekabo semua? aku nmpak ko jek dr awal hahaha

amru_asyraf
AHLI JUNIOR
AHLI JUNIOR

Jawatan : pegawai farmasi to be..
Gender : Male
Jumlah Post : 49
Umur : 33
Tarikh Register : 29/09/2008
Reputation : 0
Points : 3226

View user profile

Back to top Go down

Re: geng 44

Post by amru_asyraf on Tue 07 Oct 2008, 4:24 am

batch 44 transfer kk ikut bini? sape tu?

amru_asyraf
AHLI JUNIOR
AHLI JUNIOR

Jawatan : pegawai farmasi to be..
Gender : Male
Jumlah Post : 49
Umur : 33
Tarikh Register : 29/09/2008
Reputation : 0
Points : 3226

View user profile

Back to top Go down

Re: geng 44

Post by hedzma on Tue 07 Oct 2008, 1:01 pm

mana aku tau.. tam lah nih.. dia invite kita.. tapi dia senyap. yg pasal transfer ikuty bini tu.. try la tanya okebakaloko.. dia yg tau... la.. amru.. nanti aku ngan ko antara 2 darjat ler.. Rolling Eyes

avatar
hedzma
SUPER SENIOR
SUPER SENIOR

Jawatan : Biz Women
Gender : Female
Jumlah Post : 122
Umur : 35
Tarikh Register : 24/09/2008
Reputation : 3
Points : 3309

View user profile

Back to top Go down

Re: geng 44

Post by amru_asyraf on Tue 07 Oct 2008, 4:32 pm

antara 2 darjat?
wakakaka hanguk ko..aku tau la mane asal aku hahaha..aku dh tanye tp die xjawap..nnt aku usha lg..aku bnyk lost ctc la ngn bdk2 ni..tam ni btul2 macam biskut hahaha

amru_asyraf
AHLI JUNIOR
AHLI JUNIOR

Jawatan : pegawai farmasi to be..
Gender : Male
Jumlah Post : 49
Umur : 33
Tarikh Register : 29/09/2008
Reputation : 0
Points : 3226

View user profile

Back to top Go down

Re: geng 44

Post by amru_asyraf on Tue 07 Oct 2008, 4:36 pm

wei aku dah tau la..zack!
haha setan tu xbgtau pon bile kawin..hampeh btul..btul2 lost ctc la..ko tau mane si husni skang?
tu lg satu nk kene sepak ngn aku hahaha..

amru_asyraf
AHLI JUNIOR
AHLI JUNIOR

Jawatan : pegawai farmasi to be..
Gender : Male
Jumlah Post : 49
Umur : 33
Tarikh Register : 29/09/2008
Reputation : 0
Points : 3226

View user profile

Back to top Go down

Re: geng 44

Post by hedzma on Mon 13 Oct 2008, 2:52 pm

Hehehe.. mana la tahu.. terjadi pulak antara 2 darjat.. Hormat
oooo.... ko tanya aku burung kulai kulai ko tu ker..? hahahah.. gelak sakan manalah aku tau.. takut aku dgn dier. takkan ko tak tau dia punya angin satu mcm sikit.. dah kawin ngan siti kot.. yang pasal zack tu.. copp 2 thn lepas lah aku jumpe dia kat hospital tawau. masa tu zack, nixie masih ada kat situ lagi. dengar2 gaks si zack tu nak tukar. tapi tak tau kat mana. kat Tuaran kot.. Then aku pegi hospital sandakan, kat situ ada siti ngan kecik. tapi kecik dah tukar kat K.Kinabalu.. dia ikut suami dia ler...
Mana laks Pak Tam nih..? Dia janji ngan aku lepas raya nak chit-chat. HAMPEH TULLAH bengang

avatar
hedzma
SUPER SENIOR
SUPER SENIOR

Jawatan : Biz Women
Gender : Female
Jumlah Post : 122
Umur : 35
Tarikh Register : 24/09/2008
Reputation : 3
Points : 3309

View user profile

Back to top Go down

Re: geng 44

Post by amru_asyraf on Mon 13 Oct 2008, 5:51 pm

wakaka kalau jadi antara 2 darjat ko la org pertama kene sumpah ngn aku hahaha..husni angin die mmg cmtu..ko tampo jek skali senyap la hahaha..wuik kecik pon dh kawin? haha gile la semua dh kawin..aku pon nk kawin gak la..pape hal sound la..aku ade jek kat sini..lame gak aku nk tunggu korang replay..setan ade 3 ekor jek rupenye dalam chating ni hahaha..ajak la ramai2 lagi..

amru_asyraf
AHLI JUNIOR
AHLI JUNIOR

Jawatan : pegawai farmasi to be..
Gender : Male
Jumlah Post : 49
Umur : 33
Tarikh Register : 29/09/2008
Reputation : 0
Points : 3226

View user profile

Back to top Go down

askum...

Post by NustRule on Tue 14 Oct 2008, 9:17 am

batch 46 xboleh join ke??
avatar
NustRule
AHLI SENIOR
AHLI SENIOR

Jawatan : Pembancuh Ubat Yang Berjaya
Gender : Male
Jumlah Post : 91
Umur : 38
Tarikh Register : 05/08/2008
Reputation : 0
Points : 3290

View user profile http://www.geocities.com/nust_rule_pfp

Back to top Go down

Re: geng 44

Post by amru_asyraf on Tue 14 Oct 2008, 2:22 pm

wakakaka join jek la kalau berani..wei apsl ko pakai nama pompuan?
mati2 aku ingat gurl hahaha..

amru_asyraf
AHLI JUNIOR
AHLI JUNIOR

Jawatan : pegawai farmasi to be..
Gender : Male
Jumlah Post : 49
Umur : 33
Tarikh Register : 29/09/2008
Reputation : 0
Points : 3226

View user profile

Back to top Go down

Saje

Post by NustRule on Thu 16 Oct 2008, 9:10 am

itu kan nama aku... Nasrul..
so nak nmpak best aku tulis la nust_rule...
sama gak bunyi kan... hahahahha
avatar
NustRule
AHLI SENIOR
AHLI SENIOR

Jawatan : Pembancuh Ubat Yang Berjaya
Gender : Male
Jumlah Post : 91
Umur : 38
Tarikh Register : 05/08/2008
Reputation : 0
Points : 3290

View user profile http://www.geocities.com/nust_rule_pfp

Back to top Go down

Re: geng 44

Post by hedzma on Thu 16 Oct 2008, 12:51 pm

Wei Nasrul.. ajak lah kakak angkat ko tuh.. seksis.. gelak sakan hehheheh bleh join ler sume pun.. ko ade pegi tak kursus excel kat kg gajah nanti.. bleh kiter jumpe.. rambut ko ade mcm p ramlee lagi ker..? wawwawawa

avatar
hedzma
SUPER SENIOR
SUPER SENIOR

Jawatan : Biz Women
Gender : Female
Jumlah Post : 122
Umur : 35
Tarikh Register : 24/09/2008
Reputation : 3
Points : 3309

View user profile

Back to top Go down

Re: geng 44

Post by hedzma on Thu 16 Oct 2008, 12:55 pm

ishh..ishh..isshhh No baru lah aku tau si amru nih setan rupanyer.. hahahah.. sori.. sori boss Hormat ade hati lakss nak sumpah aku..

avatar
hedzma
SUPER SENIOR
SUPER SENIOR

Jawatan : Biz Women
Gender : Female
Jumlah Post : 122
Umur : 35
Tarikh Register : 24/09/2008
Reputation : 3
Points : 3309

View user profile

Back to top Go down

hehehe

Post by NustRule on Fri 17 Oct 2008, 6:58 am

xboleh la ajak dia... dia kan dh badan 2. aku dh pndai komptr so xyah p krsus dh.. hahahaha
tp hujung bulan ni kursus kat lumut... tp xingat krsus apa...
avatar
NustRule
AHLI SENIOR
AHLI SENIOR

Jawatan : Pembancuh Ubat Yang Berjaya
Gender : Male
Jumlah Post : 91
Umur : 38
Tarikh Register : 05/08/2008
Reputation : 0
Points : 3290

View user profile http://www.geocities.com/nust_rule_pfp

Back to top Go down

Re: geng 44

Post by hedzma on Fri 17 Oct 2008, 3:22 pm

yeee kerrr.... heheheh alhamdullilah.. semoga diaorg berbahagia. ko bila lagi ekss? takkan tak sampai seru lagi kot.. leh lah aku nak merasa nasik minyak nih.. weiii.. jgn confiden sgt arrr... ingat dah terror ker?

avatar
hedzma
SUPER SENIOR
SUPER SENIOR

Jawatan : Biz Women
Gender : Female
Jumlah Post : 122
Umur : 35
Tarikh Register : 24/09/2008
Reputation : 3
Points : 3309

View user profile

Back to top Go down

Re: geng 44

Post by amru_asyraf on Fri 17 Oct 2008, 6:25 pm

haha sorry beb lame xbalas..minggu ni bnyak tetamu dari malaysia..pastu mggu depan aku mid term wakakaa...aku seorang pelajar!!!!! ape yg aku dh tertinggl berborak kat sini?
hah sape ade dua badan? dua kepala aku penah dgr la..p tu pon mitos wakakakaka Laughing

amru_asyraf
AHLI JUNIOR
AHLI JUNIOR

Jawatan : pegawai farmasi to be..
Gender : Male
Jumlah Post : 49
Umur : 33
Tarikh Register : 29/09/2008
Reputation : 0
Points : 3226

View user profile

Back to top Go down

Re: geng 44

Post by hedzma on Sat 18 Oct 2008, 6:49 am

ko jgn ler loyar buruk amru... seksis akan jd ibu.. ko akan dapat anak sedara tau.. TANIAH... TANIAH.... tepuk

avatar
hedzma
SUPER SENIOR
SUPER SENIOR

Jawatan : Biz Women
Gender : Female
Jumlah Post : 122
Umur : 35
Tarikh Register : 24/09/2008
Reputation : 3
Points : 3309

View user profile

Back to top Go down

Re: geng 44

Post by amru_asyraf on Sun 19 Oct 2008, 4:57 am

wakaka la yeke?
yes dapat cucu la aku ek hahahah..bagus2..anda bile lg? kau pikir la sendiri hahaha

amru_asyraf
AHLI JUNIOR
AHLI JUNIOR

Jawatan : pegawai farmasi to be..
Gender : Male
Jumlah Post : 49
Umur : 33
Tarikh Register : 29/09/2008
Reputation : 0
Points : 3226

View user profile

Back to top Go down

Re: geng 44

Post by hedzma on Sun 19 Oct 2008, 12:56 pm

aku tak main la Nabil-Nabil nih.. ape barang.. aku ada 2 anak dah.. ko tak tau ker? lol!

avatar
hedzma
SUPER SENIOR
SUPER SENIOR

Jawatan : Biz Women
Gender : Female
Jumlah Post : 122
Umur : 35
Tarikh Register : 24/09/2008
Reputation : 3
Points : 3309

View user profile

Back to top Go down

tak lama lg

Post by NustRule on Mon 20 Oct 2008, 7:37 am

aku insyaallh awl thn dpan xbujang dh la... nnti bila aku jmput kenduri kna la dtg
xjauh.. kat taiping ja... Amru, stdy tau jngn main2.. ingat ko tu stdnt lg.. kami ni dh jd staff dh heheheheehe..
btol x ma?
avatar
NustRule
AHLI SENIOR
AHLI SENIOR

Jawatan : Pembancuh Ubat Yang Berjaya
Gender : Male
Jumlah Post : 91
Umur : 38
Tarikh Register : 05/08/2008
Reputation : 0
Points : 3290

View user profile http://www.geocities.com/nust_rule_pfp

Back to top Go down

Re: geng 44

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 40 1, 2, 3 ... 20 ... 40  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum