FORUM PARAMEDIK
Selamat melayari Forum Paramedik,

Dengan mendaftar keahlian di Forum Paramedik, anda akan mendapat lebih informasi dan juga boleh berkomunikasi dengan ahli-ahli forum yang lain.

meriahkan forum paramedik dengan mendaftar keahlian anda disini.

Terima Kasih.

Iklan Jodoh

Page 1 of 4 1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Go down

Iklan Jodoh

Post by AhTuck on Mon 16 Jun 2008, 10:35 pm



jalan punya jalan aku jumpa la iklan nih..
ada sesapa berminat...hehe ??
boleh jd topic perbincangan
releven ke cara ni.... hehe Razz

AhTuck
SUPER DUPER SENIOR
SUPER DUPER SENIOR

Jawatan : ------PerAwaT AwaM
Gender : Male
Jumlah Post : 243
Umur : 34
Tarikh Register : 29/03/2007
Reputation : 11
Points : 3580

Character sheet
Mutiara Kata saya: Senyum Sokmo

View user profile

Back to top Go down

Re: Iklan Jodoh

Post by Rays on Tue 17 Jun 2008, 3:14 am

huh tindakan berani.. Neutral

Rays
SUPER SENIOR
SUPER SENIOR

Gender : Male
Jumlah Post : 191
Umur : 35
Tarikh Register : 23/11/2007
Reputation : 3
Points : 3334

Character sheet
Mutiara Kata saya: 200

View user profile

Back to top Go down

Re: Iklan Jodoh

Post by aieyda on Tue 17 Jun 2008, 7:57 am

iklan berani mati tuuu....
nak kata relevan,relevan la tu bagi dia
cara mudah

aieyda
KERABAT OTAI
KERABAT OTAI

Negeri :
Jawatan : Jaga KeSelamaTan Dlm NeGeRi
Gender : Female
Jumlah Post : 4125
Umur : 32
Tarikh Register : 17/04/2008
Reputation : 26
Points : 5210

Character sheet
Mutiara Kata saya: -TaNpa KeBeraNian,MimPi TidaK aKaN meNjaDi KeNyataaN-

View user profile

Back to top Go down

Re: Iklan Jodoh

Post by izah84 on Tue 17 Jun 2008, 8:13 am

uihhhh...biar betul..ni dah kira advance gile..tapi rasanya cari ni paling senang kot...

----Forum Paramedik Malaysia-----




do the best,be the best, bcoz ur the best..

izah84
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : SRN
Gender : Female
Jumlah Post : 172
Umur : 32
Tarikh Register : 19/01/2007
Reputation : 3
Points : 3636

Character sheet
Mutiara Kata saya: ikhlas utk segalanya..

View user profile

Back to top Go down

Re: Iklan Jodoh

Post by falci on Tue 17 Jun 2008, 8:35 am

uii dassattt.. nak janda je. pastu janda yg takde anak diutamakan. Siap guna marker merah lak tuu

----Forum Paramedik Malaysia-----




Illegitimi non carborundum

falci
STAFF PEMUDAH CARA (CHIEF)
STAFF PEMUDAH CARA (CHIEF)

Negeri :
Jawatan : Skodeng Kuman
Gender : Female
Jumlah Post : 766
Tarikh Register : 17/06/2007
Reputation : 35
Points : 4628

Character sheet
Mutiara Kata saya:

View user profile

Back to top Go down

Re: Iklan Jodoh

Post by Wan on Tue 17 Jun 2008, 8:42 am

janda anak ramai xnak pula...wakakaka..
kalu anak dara 30-an x leh ke tu, nape dia nak janda je ni? confused betul la...

Wan
KERABAT TEGAR SENIOR
KERABAT TEGAR SENIOR

Jawatan : -
Gender : Female
Jumlah Post : 1027
Umur : 38
Tarikh Register : 13/11/2007
Reputation : 1
Points : 2969

Character sheet
Mutiara Kata saya: stay alive.. stay hepi.

View user profile

Back to top Go down

Re: Iklan Jodoh

Post by izah84 on Tue 17 Jun 2008, 8:46 am

sy prnh lah dgr,dari mulut lelaki sendiri ada lelaki yg mmg pilih janda sbb katanya janda ni lebih matang,lebih pndai dlm ilmu rumahtangga,lebih pndai layan suami daripada anak dara..malah isu ni pernah di bincangkan dlm program wanita hari ini..

----Forum Paramedik Malaysia-----




do the best,be the best, bcoz ur the best..

izah84
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : SRN
Gender : Female
Jumlah Post : 172
Umur : 32
Tarikh Register : 19/01/2007
Reputation : 3
Points : 3636

Character sheet
Mutiara Kata saya: ikhlas utk segalanya..

View user profile

Back to top Go down

Re: Iklan Jodoh

Post by falci on Tue 17 Jun 2008, 8:53 am

@Wan wrote:janda anak ramai xnak pula...wakakaka..
kalu anak dara 30-an x leh ke tu, nape dia nak janda je ni? confused betul la...

hmm, kalo wan kompius, saya cadangkan wan tanya je la direk kat Mohd Yunus tu. kalo taknak call, SMS je pun boleh. ada nombor tu kat poster. hehehe

----Forum Paramedik Malaysia-----




Illegitimi non carborundum

falci
STAFF PEMUDAH CARA (CHIEF)
STAFF PEMUDAH CARA (CHIEF)

Negeri :
Jawatan : Skodeng Kuman
Gender : Female
Jumlah Post : 766
Tarikh Register : 17/06/2007
Reputation : 35
Points : 4628

Character sheet
Mutiara Kata saya:

View user profile

Back to top Go down

Re: Iklan Jodoh

Post by Wan on Tue 17 Jun 2008, 9:04 am

uihhhhh... cadangan yang amat menakutkan la fal... x berani la..huhuhuhuuhuhuhu...
sape berani? izah84 berani tak tepon tanya mamat tu?

Wan
KERABAT TEGAR SENIOR
KERABAT TEGAR SENIOR

Jawatan : -
Gender : Female
Jumlah Post : 1027
Umur : 38
Tarikh Register : 13/11/2007
Reputation : 1
Points : 2969

Character sheet
Mutiara Kata saya: stay alive.. stay hepi.

View user profile

Back to top Go down

Re: Iklan Jodoh

Post by Wan on Tue 17 Jun 2008, 9:08 am

@izah84 wrote:sy prnh lah dgr,dari mulut lelaki sendiri ada lelaki yg mmg pilih janda sbb katanya janda ni lebih matang,lebih pndai dlm ilmu rumahtangga,lebih pndai layan suami daripada anak dara..malah isu ni pernah di bincangkan dlm program wanita hari ini..


ohooo... hehehe.... cam logik tu, anak dara 30-an ni dah biasa berdikari, diorg ni keras semangat dan berkeyakinan tinggi.. maklum la biasa berdikari.. so, lelaki susah nak control tu.. lelaki ni nak pompuan yg dia leh control...emmm paham2..

Wan
KERABAT TEGAR SENIOR
KERABAT TEGAR SENIOR

Jawatan : -
Gender : Female
Jumlah Post : 1027
Umur : 38
Tarikh Register : 13/11/2007
Reputation : 1
Points : 2969

Character sheet
Mutiara Kata saya: stay alive.. stay hepi.

View user profile

Back to top Go down

Re: Iklan Jodoh

Post by hantu_chot on Tue 17 Jun 2008, 9:48 am

kalo dia percaya dgn janji Allah.. iaitu ajal maut.. jodoh pertemuan di tentukan Allah.. tak perlu nak iklan mcm tu pun takpe.. pasti ada jodohnya nanti. InsyaAllah..

hantu_chot
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : IT
Gender : Male
Jumlah Post : 524
Umur : 33
Tarikh Register : 28/05/2008
Reputation : 6
Points : 3437

View user profile http://www.friendster.com/akuchotlapun

Back to top Go down

Re: Iklan Jodoh

Post by Cik Pah on Tue 17 Jun 2008, 10:13 am

betul2 sokong ngan chot

----Forum Paramedik Malaysia-----






KeYakiNaN uBat BaGi PenYaKiT

Cik Pah
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : MLT
Gender : Female
Jumlah Post : 1966
Umur : 35
Tarikh Register : 07/11/2006
Reputation : 12
Points : 4166

Character sheet
Mutiara Kata saya: cHaiyoOoOk!!!

View user profile

Back to top Go down

Re: Iklan Jodoh

Post by izah84 on Tue 17 Jun 2008, 10:24 am

sy tak nak lah call dia k.wan..takde faedah nak call lelaki cmtu..biarlah dia kak..mgkn dia mmg perlu sgt nak beristeri agaknya..

----Forum Paramedik Malaysia-----




do the best,be the best, bcoz ur the best..

izah84
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : SRN
Gender : Female
Jumlah Post : 172
Umur : 32
Tarikh Register : 19/01/2007
Reputation : 3
Points : 3636

Character sheet
Mutiara Kata saya: ikhlas utk segalanya..

View user profile

Back to top Go down

Re: Iklan Jodoh

Post by Rays on Wed 18 Jun 2008, 8:22 am

elok gak..nak ngelakkan dari zina...

Rays
SUPER SENIOR
SUPER SENIOR

Gender : Male
Jumlah Post : 191
Umur : 35
Tarikh Register : 23/11/2007
Reputation : 3
Points : 3334

Character sheet
Mutiara Kata saya: 200

View user profile

Back to top Go down

Re: Iklan Jodoh

Post by noni on Wed 18 Jun 2008, 8:56 am

Nasib nak janda,klu dia nak bini org mcm mana?????????Jd,sape yg nak laki org tu,kenalah tukar jd DUDA.....Duda tiada anak...hahahaha...Ah Tuck,iklan tu kat kg kau ke?

noni
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : surirumah takde tangga
Gender : Female
Jumlah Post : 1163
Umur : 36
Tarikh Register : 28/12/2007
Reputation : 24
Points : 3700

Character sheet
Mutiara Kata saya: KEJUJURAN itu lambang KEIKHLASAN hati............

View user profile

Back to top Go down

Re: Iklan Jodoh

Post by suring on Wed 18 Jun 2008, 12:32 pm

yang bebenornyer iklan tuh AhTuck yang buat.....nak tau lebih lanjut kengkawan leh tanya Noni pasal dia dah tilik dah dalam air besen..

suring
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : Timbalan pengarah JKKN.Pahang
Gender : Male
Jumlah Post : 1751
Umur : 40
Tarikh Register : 28/03/2008
Reputation : 10
Points : 4185

View user profile

Back to top Go down

Re: Iklan Jodoh

Post by aieyda on Wed 18 Jun 2008, 2:26 pm

gelak sakan

aieyda
KERABAT OTAI
KERABAT OTAI

Negeri :
Jawatan : Jaga KeSelamaTan Dlm NeGeRi
Gender : Female
Jumlah Post : 4125
Umur : 32
Tarikh Register : 17/04/2008
Reputation : 26
Points : 5210

Character sheet
Mutiara Kata saya: -TaNpa KeBeraNian,MimPi TidaK aKaN meNjaDi KeNyataaN-

View user profile

Back to top Go down

Re: Iklan Jodoh

Post by izah84 on Wed 18 Jun 2008, 4:37 pm

klu betul ah tuck yg buat iklan tu,gerun rasanya...

----Forum Paramedik Malaysia-----




do the best,be the best, bcoz ur the best..

izah84
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : SRN
Gender : Female
Jumlah Post : 172
Umur : 32
Tarikh Register : 19/01/2007
Reputation : 3
Points : 3636

Character sheet
Mutiara Kata saya: ikhlas utk segalanya..

View user profile

Back to top Go down

Re: Iklan Jodoh

Post by noni on Thu 19 Jun 2008, 5:13 am

Kesian Ah Tuck....jgn lah korg sindir adik manja aku tu sebegitu...Dia tak payah buat iklan,muka dia pun dah cukup hensem untuk cari calon.....Sesape yg tgk dia,sure nak buat pakwe punya...Tak gitu Ah Tuck?Hehehehehee................. Very Happy

noni
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : surirumah takde tangga
Gender : Female
Jumlah Post : 1163
Umur : 36
Tarikh Register : 28/12/2007
Reputation : 24
Points : 3700

Character sheet
Mutiara Kata saya: KEJUJURAN itu lambang KEIKHLASAN hati............

View user profile

Back to top Go down

Re: Iklan Jodoh

Post by AhTuck on Fri 20 Jun 2008, 4:40 pm

Haha..aku waras lagi ,dara ramai lagi per...hehe rasa2 mamat tu buta IT,kan lebih bagus iklan kat internet..bukak friendster,myspace...kuikuikui

AhTuck
SUPER DUPER SENIOR
SUPER DUPER SENIOR

Jawatan : ------PerAwaT AwaM
Gender : Male
Jumlah Post : 243
Umur : 34
Tarikh Register : 29/03/2007
Reputation : 11
Points : 3580

Character sheet
Mutiara Kata saya: Senyum Sokmo

View user profile

Back to top Go down

Re: Iklan Jodoh

Post by AhTuck on Fri 20 Jun 2008, 4:41 pm

@noni wrote:Kesian Ah Tuck....jgn lah korg sindir adik manja aku tu sebegitu...Dia tak payah buat iklan,muka dia pun dah cukup hensem untuk cari calon.....Sesape yg tgk dia,sure nak buat pakwe punya...Tak gitu Ah Tuck?Hehehehehee................. Very Happy

maceh...maceh..maceh
tp aku takder sen nak belanja noni...
gelak sakan

AhTuck
SUPER DUPER SENIOR
SUPER DUPER SENIOR

Jawatan : ------PerAwaT AwaM
Gender : Male
Jumlah Post : 243
Umur : 34
Tarikh Register : 29/03/2007
Reputation : 11
Points : 3580

Character sheet
Mutiara Kata saya: Senyum Sokmo

View user profile

Back to top Go down

Re: Iklan Jodoh

Post by sAifULwEg2510 on Fri 20 Jun 2008, 9:42 pm

@izah84 wrote:sy prnh lah dgr,dari mulut lelaki sendiri ada lelaki yg mmg pilih janda sbb katanya janda ni lebih matang,lebih pndai dlm ilmu rumahtangga,lebih pndai layan suami daripada anak dara..malah isu ni pernah di bincangkan dlm program wanita hari ini..

sama jer tu... nak tau rasa dulu... kadang tu anak dara lg bagus pada janda... yang penting niat dihati...
tapi itu la iklan paling mantap abad ini yang penah sia tengok...ah tuck cuba ler pa lagi...nizamsha pun leh cuba.... gelak sakan

sAifULwEg2510
AHLI SENIOR
AHLI SENIOR

Jawatan : a.m.o.
Gender : Male
Jumlah Post : 81
Umur : 36
Tarikh Register : 15/02/2008
Reputation : 0
Points : 3254

Character sheet
Mutiara Kata saya: ...fikir dan lakukan perkara yang membahagiakan kamu...

View user profile

Back to top Go down

Re: Iklan Jodoh

Post by nizamsha on Sun 22 Jun 2008, 11:12 am

Aku tak yah cuba macam tu....aku jauh lebih ber it dari die...kesian..pakai mahjong paper lak tu...

Siot je nak janda je.....Cube korang pkir nape die jadik janda ???Laki die mati ke???/ke die yang buat laki die mati...awakawkawkakwakawka....


Aku jauh lbih waras dari yang disangka..biarpun aku ni nampak sengal skit bab2 cintan-cintun..tapi takdelah terdesak macam tu....yg cun dan anak dara pun kena reject tau....

Yang buat macam tu sebenarnya mengalami tekanan perasaan...ha.ha..ha.....

Aku ok je...juz kurang kasih sayang je....he..he..he...

*terima kasih buat mereka yang sayang aku...he..he..(klu ada lah))...

nizamsha
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Jawatan : Padam Api ler....
Gender : Male
Jumlah Post : 1296
Umur : 32
Tarikh Register : 14/09/2007
Reputation : 1
Points : 3236

Character sheet
Mutiara Kata saya: My life is on fire.....Put it off For me......Got no Hose to lay....No Nozzle to use....I AM TRAP.... MAYDAY, Fire Fighter Down........

View user profile

Back to top Go down

Re: Iklan Jodoh

Post by izah84 on Mon 23 Jun 2008, 5:42 am

alahai ciannya nizam..takpe nnt sy tlg adjust utk nizam ek..

----Forum Paramedik Malaysia-----




do the best,be the best, bcoz ur the best..

izah84
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : SRN
Gender : Female
Jumlah Post : 172
Umur : 32
Tarikh Register : 19/01/2007
Reputation : 3
Points : 3636

Character sheet
Mutiara Kata saya: ikhlas utk segalanya..

View user profile

Back to top Go down

Re: Iklan Jodoh

Post by nizamsha on Mon 23 Jun 2008, 4:18 pm

Adjust sape lak????

nizamsha
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Jawatan : Padam Api ler....
Gender : Male
Jumlah Post : 1296
Umur : 32
Tarikh Register : 14/09/2007
Reputation : 1
Points : 3236

Character sheet
Mutiara Kata saya: My life is on fire.....Put it off For me......Got no Hose to lay....No Nozzle to use....I AM TRAP.... MAYDAY, Fire Fighter Down........

View user profile

Back to top Go down

Re: Iklan Jodoh

Post by Sponsored content Today at 6:52 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 4 1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum