FORUM PARAMEDIK
Selamat melayari Forum Paramedik,

Dengan mendaftar keahlian di Forum Paramedik, anda akan mendapat lebih informasi dan juga boleh berkomunikasi dengan ahli-ahli forum yang lain.

meriahkan forum paramedik dengan mendaftar keahlian anda disini.

Terima Kasih.

student radiographer.. kolej mana lebih bagus..

Page 11 of 11 Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11

View previous topic View next topic Go down

Re: student radiographer.. kolej mana lebih bagus..

Post by aretok on Thu 09 Apr 2009, 8:08 am

citer banyak tak guna..... pertikai kiri kanan lagi ler mcm anjing menyalak pada salah tempat..... tak kira lor.... as long as kita nie juru x-ray dari mana-mana negeri, batch, kumpulan, klik, kolej, universiti, atau mana-mana lagi terfikir,,,, 1 most important thing to remember we do work as profesional as we can.... we teach our next generation to be more knowledgeable, more presentable more daring, lebih hebat dari kita,,,, we need to keep in mind that kalau bukan kita nak didik bebudak baru jadi Juru X-ray,,,, Tentu kita tak pertikaikan student radiographer.. kolej mana lebih bagus.... nie bukan nak menaikkan kolej memasing nie macam menampakkan kelemahan kita as a radiographer yg berwibawa.... betui tak... kalau salah mohon maaf.... beribu-ribu ampun tak terkata.... kita cuma org lemah... salah silap tolong tunjukkan... sekian terima kasih.... Hormat Hormat Hormat Hormat Hormat Hormat Hormat Hormat Hormat Hormat Hormat Hormat
avatar
aretok
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Jawatan : JURU X-RAY TERAPI
Gender : Male
Jumlah Post : 9
Umur : 39
Tarikh Register : 07/04/2009
Reputation : 0
Points : 3012

View user profile

Back to top Go down

Re: student radiographer.. kolej mana lebih bagus..

Post by BlackBoner on Sat 18 Apr 2009, 2:15 pm

student oh student..pandai2 la korg bawak diri.. What a Face
avatar
BlackBoner
KERABAT SUPER SENIOR
KERABAT SUPER SENIOR

Jawatan : MIT
Gender : Female
Jumlah Post : 708
Umur : 36
Tarikh Register : 09/06/2008
Reputation : 0
Points : 3233

View user profile

Back to top Go down

Re: student radiographer.. kolej mana lebih bagus..

Post by imzal82 on Sun 02 Jan 2011, 1:49 pm

kolej terbaek bg aku adalah uitm atau udm sbb nak mohon kena pakai upu..masuk u woo yg lain asal u tu kira ok bagus la Embarassed

imzal82
SUPER SENIOR
SUPER SENIOR

Jawatan : Pembantu Perawatan Kesihatan Special Gred
Gender : Male
Jumlah Post : 114
Umur : 34
Tarikh Register : 27/04/2007
Reputation : 3
Points : 3837

View user profile

Back to top Go down

Re: student radiographer.. kolej mana lebih bagus..

Post by imzal82 on Wed 23 Mar 2011, 7:27 pm

@otromen wrote:
@AZS wrote:KSKB - pasif..tak suruh tak buat..
KRJB - sibuk dgn asignment..
PPUM - aktif..tapi student pmpuan PPUM blagak mengalahkan pakar..suka "mengajar" MO/HO yg tak berapa nak terer sgt..

yang KSKB tu.. setuju, teori + praktikal hancur........
KRJB + PPUM.. so far kat sini diorg mmg rajin sampai jxr jadik malas
leh bagitau sape student yg memakarkan dirinye tuh.. pasal student PPUM 1st n 2nd year mmg posting kat tempat aku.

xsilap aku kemasukan ke diploma radiografer um syarat kelayakan amat ketat dimana calon kena kredit bm,bi,math dan jugak biologi dan fizik..mostly kimia dan add math pon kredit..byk yg drp sbp dan mrsm..xcaya ko tgk facebook pelajar/pelatih radiografer ppum..aku dah survey dah..diorg mmg bijak di bandin dgn other kolej yg bukan universiti ni cherry

imzal82
SUPER SENIOR
SUPER SENIOR

Jawatan : Pembantu Perawatan Kesihatan Special Gred
Gender : Male
Jumlah Post : 114
Umur : 34
Tarikh Register : 27/04/2007
Reputation : 3
Points : 3837

View user profile

Back to top Go down

Re: student radiographer.. kolej mana lebih bagus..

Post by Rays on Wed 04 May 2011, 7:47 am

huh..hebat2...
avatar
Rays
SUPER SENIOR
SUPER SENIOR

Gender : Male
Jumlah Post : 191
Umur : 36
Tarikh Register : 23/11/2007
Reputation : 3
Points : 3532

Character sheet
Mutiara Kata saya: 200

View user profile

Back to top Go down

Re: student radiographer.. kolej mana lebih bagus..

Post by imzal82 on Thu 24 May 2012, 2:34 pm

hebat dohhh..ko pulak?????

imzal82
SUPER SENIOR
SUPER SENIOR

Jawatan : Pembantu Perawatan Kesihatan Special Gred
Gender : Male
Jumlah Post : 114
Umur : 34
Tarikh Register : 27/04/2007
Reputation : 3
Points : 3837

View user profile

Back to top Go down

Re: student radiographer.. kolej mana lebih bagus..

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 11 of 11 Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum