FORUM PARAMEDIK
Selamat melayari Forum Paramedik,

Dengan mendaftar keahlian di Forum Paramedik, anda akan mendapat lebih informasi dan juga boleh berkomunikasi dengan ahli-ahli forum yang lain.

meriahkan forum paramedik dengan mendaftar keahlian anda disini.

Terima Kasih.

1st TIME DATING.

Page 13 of 16 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: 1st TIME DATING.

Post by dorsumsallae on Thu 18 Sep 2008, 4:06 am

sagit ni mmg pandai pe...kan git..dr dolu lg dah pandai...hahahahaha
avatar
dorsumsallae
KERABAT TEGAR SENIOR
KERABAT TEGAR SENIOR

Jawatan : keja lah..tauk ko keja kah...x tauk dah..
Gender : Male
Jumlah Post : 1208
Umur : 106
Tarikh Register : 11/07/2008
Reputation : 0
Points : 3218

Character sheet
Mutiara Kata saya: nothing..

View user profile

Back to top Go down

Re: 1st TIME DATING.

Post by slipar_jpon on Thu 18 Sep 2008, 6:05 am

@dorsumsallae wrote:pagi sli..meh la citer pengalamn 1st taim dating ko 2...
1st time dating aku pon da xbape ingat..eh..ingat2..kiteorang same2 pakai baju warna biru..xrancang pon..kebetulan je..hahaha..pastu dok pusing2 terminal1..amik gambar..sampai skang aku simpan gambar tu..simpan dalam kotak..bf yg 1st ni suke melayan kerenah aku..yela mase tu aku da dpt blaja kat johor..so aku ckp ngan die..aku nk surat dr die..rajin nye la die menulis surat..saje aku nk ngade2..nk ade surat cinta..hehehe
avatar
slipar_jpon
KERABAT TEGAR SENIOR
KERABAT TEGAR SENIOR

Negeri :
Jawatan : DG 41
Gender : Female
Jumlah Post : 1473
Umur : 31
Tarikh Register : 09/09/2008
Reputation : 0
Points : 4219

View user profile

Back to top Go down

Re: 1st TIME DATING.

Post by noni on Thu 18 Sep 2008, 10:01 am

Ko ni lorat ar jpon.......Cian buah ati ko tu.Nape dera dia mcm tuh.....???Abis tu,ko balas tak surat2 dia?
Mad
avatar
noni
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : surirumah takde tangga
Gender : Female
Jumlah Post : 1163
Umur : 37
Tarikh Register : 28/12/2007
Reputation : 24
Points : 3926

Character sheet
Mutiara Kata saya: KEJUJURAN itu lambang KEIKHLASAN hati............

View user profile

Back to top Go down

Re: 1st TIME DATING.

Post by dorsumsallae on Thu 18 Sep 2008, 10:04 am

kom pom x blas nyer la 2...dah dpt buah ati br....tul x sli..p ko ni mmg ska tul la dera bf ko....wat penat je anta surat..sms dah le..hehehehe
avatar
dorsumsallae
KERABAT TEGAR SENIOR
KERABAT TEGAR SENIOR

Jawatan : keja lah..tauk ko keja kah...x tauk dah..
Gender : Male
Jumlah Post : 1208
Umur : 106
Tarikh Register : 11/07/2008
Reputation : 0
Points : 3218

Character sheet
Mutiara Kata saya: nothing..

View user profile

Back to top Go down

Re: 1st TIME DATING.

Post by noni on Thu 18 Sep 2008, 10:16 am

Entah nya.......Klu mcm aku lak dulu,dia suka sgt bg anak patung.Besar,kecik semua ada sbb dia tau aku suka anak patung.Maksud aku teadybear....Tp bila dah tawen ni dia bg anak bebetul.....huhuhuhuhuhuhu......................
avatar
noni
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : surirumah takde tangga
Gender : Female
Jumlah Post : 1163
Umur : 37
Tarikh Register : 28/12/2007
Reputation : 24
Points : 3926

Character sheet
Mutiara Kata saya: KEJUJURAN itu lambang KEIKHLASAN hati............

View user profile

Back to top Go down

Re: 1st TIME DATING.

Post by dorsumsallae on Thu 18 Sep 2008, 10:19 am

gelak sakan gelak sakan gelak sakan gelak sakan alhamdulillah...bkn snang nak dpt yg ada nyawa ni noni...penat jgk la nak menjaganya 2..hehehe
avatar
dorsumsallae
KERABAT TEGAR SENIOR
KERABAT TEGAR SENIOR

Jawatan : keja lah..tauk ko keja kah...x tauk dah..
Gender : Male
Jumlah Post : 1208
Umur : 106
Tarikh Register : 11/07/2008
Reputation : 0
Points : 3218

Character sheet
Mutiara Kata saya: nothing..

View user profile

Back to top Go down

Re: 1st TIME DATING.

Post by noni on Thu 18 Sep 2008, 10:21 am

penat nak menjaga n penat nak 'membuat'..........huhuhuhuh...............Ish ish ish...pose pose..............
avatar
noni
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : surirumah takde tangga
Gender : Female
Jumlah Post : 1163
Umur : 37
Tarikh Register : 28/12/2007
Reputation : 24
Points : 3926

Character sheet
Mutiara Kata saya: KEJUJURAN itu lambang KEIKHLASAN hati............

View user profile

Back to top Go down

Re: 1st TIME DATING.

Post by UnderTaker@Manjung on Thu 18 Sep 2008, 10:25 am

aku plak masa 1st time dating aku dah pekena, dia ajak member2 teman dia gi dating. so aku cakap kat dia pegi la tunggu kat kedai kat stadium darul aman. lepas tu order la dulu time tul dalam kul 5pm. so lepas tu aku amik tiket bas terus balik kampung. aku pun tak tau jadi aper lepas tu he.he.he
avatar
UnderTaker@Manjung
SUPER SENIOR
SUPER SENIOR

Jawatan : Tukang Jahit
Gender : Male
Jumlah Post : 122
Umur : 36
Tarikh Register : 20/08/2008
Reputation : 0
Points : 3323

Character sheet
Mutiara Kata saya: hidup mesti terusss........

View user profile http://undertaker_ipoh@yahoo.com.my

Back to top Go down

Re: 1st TIME DATING.

Post by dorsumsallae on Thu 18 Sep 2008, 10:25 am

@noni wrote:penat nak menjaga n penat nak 'membuat'..........huhuhuhuh...............Ish ish ish...pose pose..............
uiii...sib bek pose..hehehehe
avatar
dorsumsallae
KERABAT TEGAR SENIOR
KERABAT TEGAR SENIOR

Jawatan : keja lah..tauk ko keja kah...x tauk dah..
Gender : Male
Jumlah Post : 1208
Umur : 106
Tarikh Register : 11/07/2008
Reputation : 0
Points : 3218

Character sheet
Mutiara Kata saya: nothing..

View user profile

Back to top Go down

Re: 1st TIME DATING.

Post by suring on Thu 18 Sep 2008, 10:26 am

@noni wrote:penat nak menjaga n penat nak 'membuat'..........huhuhuhuh...............Ish ish ish...pose pose..............

cam tak rela jer noni..........

suring
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : Timbalan pengarah JKKN.Pahang
Gender : Male
Jumlah Post : 1750
Umur : 41
Tarikh Register : 28/03/2008
Reputation : 10
Points : 4408

View user profile

Back to top Go down

Re: 1st TIME DATING.

Post by dorsumsallae on Thu 18 Sep 2008, 10:27 am

@UnderTaker@Manjung wrote:aku plak masa 1st time dating aku dah pekena, dia ajak member2 teman dia gi dating. so aku cakap kat dia pegi la tunggu kat kedai kat stadium darul aman. lepas tu order la dulu time tul dalam kul 5pm. so lepas tu aku amik tiket bas terus balik kampung. aku pun tak tau jadi aper lepas tu he.he.he
hahahahaha...ko ni mmg penjahat la manjug..seswai ngn nm 2..ahakz...
avatar
dorsumsallae
KERABAT TEGAR SENIOR
KERABAT TEGAR SENIOR

Jawatan : keja lah..tauk ko keja kah...x tauk dah..
Gender : Male
Jumlah Post : 1208
Umur : 106
Tarikh Register : 11/07/2008
Reputation : 0
Points : 3218

Character sheet
Mutiara Kata saya: nothing..

View user profile

Back to top Go down

Re: 1st TIME DATING.

Post by slipar_jpon on Thu 18 Sep 2008, 10:37 am

@noni wrote:Ko ni lorat ar jpon.......Cian buah ati ko tu.Nape dera dia mcm tuh.....???Abis tu,ko balas tak surat2 dia?
Mad
eh..aku balas la..sampai skang aku simpan surat die tau..
avatar
slipar_jpon
KERABAT TEGAR SENIOR
KERABAT TEGAR SENIOR

Negeri :
Jawatan : DG 41
Gender : Female
Jumlah Post : 1473
Umur : 31
Tarikh Register : 09/09/2008
Reputation : 0
Points : 4219

View user profile

Back to top Go down

Re: 1st TIME DATING.

Post by dorsumsallae on Thu 18 Sep 2008, 10:39 am

kat ner?..bwh bantal ek?..ahakz...
avatar
dorsumsallae
KERABAT TEGAR SENIOR
KERABAT TEGAR SENIOR

Jawatan : keja lah..tauk ko keja kah...x tauk dah..
Gender : Male
Jumlah Post : 1208
Umur : 106
Tarikh Register : 11/07/2008
Reputation : 0
Points : 3218

Character sheet
Mutiara Kata saya: nothing..

View user profile

Back to top Go down

Re: 1st TIME DATING.

Post by slipar_jpon on Thu 18 Sep 2008, 10:39 am

@dorsumsallae wrote:kom pom x blas nyer la 2...dah dpt buah ati br....tul x sli..p ko ni mmg ska tul la dera bf ko....wat penat je anta surat..sms dah le..hehehehe

mane ade buah hati baru..aku setia a wei...bukan dera la..die pon rela hati je ikut kan kerenah aku tu..hahaha..tapi syg nye da jd exbf da
avatar
slipar_jpon
KERABAT TEGAR SENIOR
KERABAT TEGAR SENIOR

Negeri :
Jawatan : DG 41
Gender : Female
Jumlah Post : 1473
Umur : 31
Tarikh Register : 09/09/2008
Reputation : 0
Points : 4219

View user profile

Back to top Go down

Re: 1st TIME DATING.

Post by slipar_jpon on Thu 18 Sep 2008, 10:40 am

@UnderTaker@Manjung wrote:aku plak masa 1st time dating aku dah pekena, dia ajak member2 teman dia gi dating. so aku cakap kat dia pegi la tunggu kat kedai kat stadium darul aman. lepas tu order la dulu time tul dalam kul 5pm. so lepas tu aku amik tiket bas terus balik kampung. aku pun tak tau jadi aper lepas tu he.he.he

siot je ko..sian awek tu
avatar
slipar_jpon
KERABAT TEGAR SENIOR
KERABAT TEGAR SENIOR

Negeri :
Jawatan : DG 41
Gender : Female
Jumlah Post : 1473
Umur : 31
Tarikh Register : 09/09/2008
Reputation : 0
Points : 4219

View user profile

Back to top Go down

Re: 1st TIME DATING.

Post by dorsumsallae on Thu 18 Sep 2008, 10:40 am

mesti awek 3 ko kan sli..
avatar
dorsumsallae
KERABAT TEGAR SENIOR
KERABAT TEGAR SENIOR

Jawatan : keja lah..tauk ko keja kah...x tauk dah..
Gender : Male
Jumlah Post : 1208
Umur : 106
Tarikh Register : 11/07/2008
Reputation : 0
Points : 3218

Character sheet
Mutiara Kata saya: nothing..

View user profile

Back to top Go down

Re: 1st TIME DATING.

Post by slipar_jpon on Thu 18 Sep 2008, 10:42 am

aku simpan dlm peti besi siap ade gambar2 die lagi...hahaha..mati aku kalau bf aku bace ni..aiseh...sori bang..buat kenangan je
avatar
slipar_jpon
KERABAT TEGAR SENIOR
KERABAT TEGAR SENIOR

Negeri :
Jawatan : DG 41
Gender : Female
Jumlah Post : 1473
Umur : 31
Tarikh Register : 09/09/2008
Reputation : 0
Points : 4219

View user profile

Back to top Go down

Re: 1st TIME DATING.

Post by slipar_jpon on Thu 18 Sep 2008, 10:42 am

@dorsumsallae wrote:mesti awek 3 ko kan sli..

xde kaitan ngan aku
avatar
slipar_jpon
KERABAT TEGAR SENIOR
KERABAT TEGAR SENIOR

Negeri :
Jawatan : DG 41
Gender : Female
Jumlah Post : 1473
Umur : 31
Tarikh Register : 09/09/2008
Reputation : 0
Points : 4219

View user profile

Back to top Go down

Re: 1st TIME DATING.

Post by mamat84123 on Thu 18 Sep 2008, 10:47 am

mamat nye 1st time dataing
siap ajak xgf jalan kaki dari Pasar Seni sampai ke Times Square...berpeluh2 kita org...
mamat tanya dia ok ke..dia kata xkesah..yela ngan bercinta..hahahah
bila dikenangkan...dia lah satu2 nye awek yg sanggup berjalan kaki ngan mamat walaupun jauh...kalu yg lain x tau lah...
avatar
mamat84123
SUPER SENIOR
SUPER SENIOR

Negeri :
Jawatan : FT17 (godek pc )
Gender : Male
Jumlah Post : 131
Umur : 32
Tarikh Register : 18/12/2007
Reputation : 0
Points : 3521

View user profile http://www.facebook.com/mrazraidi

Back to top Go down

Re: 1st TIME DATING.

Post by dorsumsallae on Thu 18 Sep 2008, 10:47 am

@slipar_jpon wrote:aku simpan dlm peti besi siap ade gambar2 die lagi...hahaha..mati aku kalau bf aku bace ni..aiseh...sori bang..buat kenangan je
xpe abg maafkan ahakz....
avatar
dorsumsallae
KERABAT TEGAR SENIOR
KERABAT TEGAR SENIOR

Jawatan : keja lah..tauk ko keja kah...x tauk dah..
Gender : Male
Jumlah Post : 1208
Umur : 106
Tarikh Register : 11/07/2008
Reputation : 0
Points : 3218

Character sheet
Mutiara Kata saya: nothing..

View user profile

Back to top Go down

Re: 1st TIME DATING.

Post by noni on Thu 18 Sep 2008, 10:49 am

@suring wrote:
@noni wrote:penat nak menjaga n penat nak 'membuat'..........huhuhuhuh...............Ish ish ish...pose pose..............

cam tak rela jer noni..........



Uish,sape kata tak rela...dah terlebih rella tu lah yg BUNTING PELAMIN tuh.......Huhuhuhuhuhu...........................Pose pose pose........
avatar
noni
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : surirumah takde tangga
Gender : Female
Jumlah Post : 1163
Umur : 37
Tarikh Register : 28/12/2007
Reputation : 24
Points : 3926

Character sheet
Mutiara Kata saya: KEJUJURAN itu lambang KEIKHLASAN hati............

View user profile

Back to top Go down

Re: 1st TIME DATING.

Post by slipar_jpon on Thu 18 Sep 2008, 10:51 am

@dorsumsallae wrote:
@slipar_jpon wrote:aku simpan dlm peti besi siap ade gambar2 die lagi...hahaha..mati aku kalau bf aku bace ni..aiseh...sori bang..buat kenangan je
xpe abg maafkan ahakz....

abg ni mmg sporting a..cayala!hahahahha
avatar
slipar_jpon
KERABAT TEGAR SENIOR
KERABAT TEGAR SENIOR

Negeri :
Jawatan : DG 41
Gender : Female
Jumlah Post : 1473
Umur : 31
Tarikh Register : 09/09/2008
Reputation : 0
Points : 4219

View user profile

Back to top Go down

Re: 1st TIME DATING.

Post by UnderTaker@Manjung on Thu 18 Sep 2008, 10:52 am

<blockquote>UnderTaker@Manjung wrote:aku plak masa
1st time dating aku dah pekena, dia ajak member2 teman dia gi dating.
so aku cakap kat dia pegi la tunggu kat kedai kat stadium darul aman.
lepas tu order la dulu time tul dalam kul 5pm. so lepas tu aku amik
tiket bas terus balik kampung. aku pun tak tau jadi aper lepas tu
he.he.he

slipar_jpon wrote

</blockquote>siot je ko..sian awek tu
sebab awek nie pun masa belum dating pun dah razor blade pun. so sebelum aku terkena baik ake pekena dia dulu
avatar
UnderTaker@Manjung
SUPER SENIOR
SUPER SENIOR

Jawatan : Tukang Jahit
Gender : Male
Jumlah Post : 122
Umur : 36
Tarikh Register : 20/08/2008
Reputation : 0
Points : 3323

Character sheet
Mutiara Kata saya: hidup mesti terusss........

View user profile http://undertaker_ipoh@yahoo.com.my

Back to top Go down

Re: 1st TIME DATING.

Post by suring on Thu 18 Sep 2008, 10:52 am

wakakakaka aku ni kan tak tahan betul baca yg noni punya rasa nak terbatal lak pose dok gelak...adusss sakit pewot aku la noni ko nak kena gigit ker....dah dah jgn wat lawak g.....

suring
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : Timbalan pengarah JKKN.Pahang
Gender : Male
Jumlah Post : 1750
Umur : 41
Tarikh Register : 28/03/2008
Reputation : 10
Points : 4408

View user profile

Back to top Go down

Re: 1st TIME DATING.

Post by slipar_jpon on Thu 18 Sep 2008, 10:54 am

@UnderTaker@Manjung wrote:
<blockquote>UnderTaker@Manjung wrote:aku plak masa
1st time dating aku dah pekena, dia ajak member2 teman dia gi dating.
so aku cakap kat dia pegi la tunggu kat kedai kat stadium darul aman.
lepas tu order la dulu time tul dalam kul 5pm. so lepas tu aku amik
tiket bas terus balik kampung. aku pun tak tau jadi aper lepas tu
he.he.he

slipar_jpon wrote

</blockquote>siot je ko..sian awek tu
sebab awek nie pun masa belum dating pun dah razor blade pun. so sebelum aku terkena baik ake pekena dia dulu

aiyark...kedekut ko ni..stakat minum2 pon kedekut
avatar
slipar_jpon
KERABAT TEGAR SENIOR
KERABAT TEGAR SENIOR

Negeri :
Jawatan : DG 41
Gender : Female
Jumlah Post : 1473
Umur : 31
Tarikh Register : 09/09/2008
Reputation : 0
Points : 4219

View user profile

Back to top Go down

Re: 1st TIME DATING.

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 13 of 16 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum