FORUM PARAMEDIK
Selamat melayari Forum Paramedik,

Dengan mendaftar keahlian di Forum Paramedik, anda akan mendapat lebih informasi dan juga boleh berkomunikasi dengan ahli-ahli forum yang lain.

meriahkan forum paramedik dengan mendaftar keahlian anda disini.

Terima Kasih.

Topik Menarik!: Lord Vlad menulis - Keluaran Khas

Page 1 of 24 1, 2, 3 ... 12 ... 24  Next

View previous topic View next topic Go down

Topik Menarik!: Lord Vlad menulis - Keluaran Khas

Post by Lord Vlad on Wed 13 Aug 2008, 5:24 am

Pengenalan

Assalamualaikum dan salam muhibah semua2....

Apa khabar anda semua? anda tertunggu-tunggu kamek menulis?? hehehhe... takpe, di ruangan ini kamek akan menulis..menulis dan menulis walau hakikatnya ia boleh dipanggil menaip, seni menulis kalau ada bakat memang menarik, tapi kamek tak kata kamek pandai menulis. cuba2 je.

Bagi keluaran pertama ni, kamek sik (tak) mahu apa2 lagi memandang tajuk pun pengenalan jer, tapi takpa la.. kamek akan cuba jer cari isi yang menarik untuk tatapan anda semua.

Sepanjang kamek di forum ni, ramai dah kawan kamek dapat dan ramai juga sumandak (wanita/gadis) yang kamek kenal. kebanyakannya comel-comel dan baik2.. sebagai lelaki kita sepatutnya menyanyangi kaum yang lemah itu yakni kaum wanita, so nak sayang dalam bentuk mcm mana gunalah kebijaksanaan anda sendiri. yang penting kita patut menghargai kaum yang indah dan berlekuk-lekuk tu.

Tak dinafikan, ada juga pada awalnya kaum yang comel (wanita) pada awal perkenalan dengan kamek di forum ini agak tidak menyenangi kamek, tapi itu awal perkenalan saja. mungkin juga disebabkan kenyataan kamek dianggap sebagai anti-wanita. Takkk, sebenarnya kamek tak anti wanita. dalam kenyataan kamek kalau diteliti sebenarnya lebih kepada ingin membela dan juga perbetulkan kaum yang indah tersebut, so mungkin cara kamek tidak dapat diterima mereka. tapi alhamdulillah, akhirnya mereka dapat mengenali kamek dengan lebih mendalam dan memahami bahawa kamek sebenarnya menyanyangi mereka.

ok la semua, di topik pengenalan ini setakat ini jer la dulu kamek menulis (menaip) ek. jangan risau.. selepas ini kamek akan membawakan isu-isu yang menarik lagi pada keluaran akan datang dan kitak2 semua boleh juak memberikan maklumbalas dan koemtar anda di ruangan ini. Sebarang komentar yang tak berkaitan, merapu dan juga tak berapa sopan akan kamek delate terus dari ruangan ini.

(tungguuuuu topik seterusnya dari kamek)...

zassss... layannnn !!!!


Last edited by Lord Vlad on Mon 20 Oct 2008, 7:47 am; edited 2 times in total

----Forum Paramedik Malaysia-----





Lord Vlad
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : PPKP
Gender : Male
Jumlah Post : 2445
Umur : 37
Tarikh Register : 09/10/2006
Reputation : 49
Points : 5024

Character sheet
Mutiara Kata saya: SAYANGILAH JANTUNG ANDA SEBELUM IA BERHENTI BERDENYUT........ - Ingatan ikhlas dari Lord Vlad @ EnsemBoy

View user profile http://www.facebook.com/lord.vld http://lordvladmenulis.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Topik Menarik!: Lord Vlad menulis - Keluaran Khas

Post by Lord Vlad on Wed 13 Aug 2008, 5:49 am

Kisah Menyampah dan Malu.

bertemu lagi kitak2 semua sama kamek dalam jangka masa tak sampai sejam di ruangan yg menarik ini.

apa tajuk kali ni? menyampah?? apa yang menyampah sebenarnya? sebenarnya kamek cukup2 menyampah kalau orang lelaki cakap dia pemalu, segan nak ejas pompuan dan mcm2 lagi. kenapa mcm tu? takkan la pompuan yg nak mula ejas kita kan? sebagai golongan yang dianggap gagah dan kuat benda malu2 nih kena la tolak ketepi, malu pun kadang2 ok gak la contohnya malu pada tuhan kalau tak solat, malu kat mak bapak kalau jadi biawak hidup yang takder kerja tapi mengabiskan beras yang mak bapak beli, malu biarlah berpatutan.

tapi takde sebab bagi seorang lelaki malu untuk ejas seorang wanita, dan juga malu nak memiliki 2-3 atau ramai awek sekaligus. sebenarnya ramai awek ni bagus juga kan, sekurangnya kita boleh memilih, memilih dan terus memilih yang terbaik untuk dijadikan pasangan hidup.

Dalam kes aku, aku cukup2 tak suka untuk melukakan harapan seorang wanita, contohnya kalau wanita berharap nak jadi awek aku. dalam keadaan hati yang bercampur baur aku kena la terima tambah2 awek tu cantik. takkan nak tipu diri kot, dah comel mcm tu takkan tak mahu kan?? so kalau dia mahu kat kita kita terima jer la, lagi pun dia dah berharap pada kita kann.. tak baik menghampakan harapan kaum yang comel dan lemah itu. kita lelaki, so kena la bela kaum yg indah tu....


kalau dapat awek secomel ni takkan nak tolak kot??
__________________________________

Berbalik pada kes menyampah aku tadi, aku harap la.. lelaki2 kat luar yang rasa dirinya pemalu tadi ubahlah minda anda, jadilah lelaki yang memberi bukan menerima. kalau perlukan apa2 tip boleh postkan kat sini tip apa yang korang mahu? kalau malu nak postkan sila pm kat aku, aku sedia membantu bagi menambah keyakinan lelaki2 yang tak berapa "jantan" ni....

okeh.. jumpa lagi tok untuk keluaran akan datang dengan isu yang lebih menarik...

----Forum Paramedik Malaysia-----





Lord Vlad
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : PPKP
Gender : Male
Jumlah Post : 2445
Umur : 37
Tarikh Register : 09/10/2006
Reputation : 49
Points : 5024

Character sheet
Mutiara Kata saya: SAYANGILAH JANTUNG ANDA SEBELUM IA BERHENTI BERDENYUT........ - Ingatan ikhlas dari Lord Vlad @ EnsemBoy

View user profile http://www.facebook.com/lord.vld http://lordvladmenulis.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Topik Menarik!: Lord Vlad menulis - Keluaran Khas

Post by suring on Wed 13 Aug 2008, 9:14 am

Sorry la Vlad aku tak mampu menipu diri aku sendiri kerana aku telah ditakdirkan menjadi lelaki pemalu terutama kepada orang perempuan..aku dah cuba nak ubah tapi tak dapat.....ada ketikanya bila jumpa pompuan tu aku terus terdiam dan tak mampu untuk berkata-kata sambil menundukkan kepala..sama gak kalau tipon aku jadi tergagap-gagap tapi kalau pat menulis dalam forum cegini aku berani la...kau pasal apa aku fobia ngan pompuan kerana aku dah selalu jadi mangsa mereka......kekadang aku merasa rendah diri sesangat tau kerana aku selalu merasakan aku bukanlah lelaki segak atau handsome berbanding ngan kengkawan len dan korang pun pernah tengok pic aku kat avatar ari tu kekakadang aku terpikir gak yang aku dah masuk umur 32 tahun kira dah berumur la banding ngan korang pastu aku fikir aku bukanlah orang yang bergaji dan berpangkat besar rasa kecik sangat pangkat aku nih setakat jadi no 2 dalam jabatan ni owang tak pandang la......eeeee tak tau la camner nak ubah sikap aku ni...
kau ada tak cara-caranya....kerana aku rasa teringin gak merasa bercinta ngan pompuan tak yah la yang cumel-cumel cam fiza atau cda yang tak cantik pun aku sanggup kerana aku tau aku memang layak untuk mereka cuma mereka kena terimalah kelemahan aku yang kurang romantik nih...ITULAH PENGAKUAN BERANI AKU.....

suring
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : Timbalan pengarah JKKN.Pahang
Gender : Male
Jumlah Post : 1751
Umur : 40
Tarikh Register : 28/03/2008
Reputation : 10
Points : 4186

View user profile

Back to top Go down

Re: Topik Menarik!: Lord Vlad menulis - Keluaran Khas

Post by dhiyamirza on Thu 14 Aug 2008, 3:38 am

mungkin vlad ni rasa beliau adalah seorang yang tak sampai hati nak melukakan hati kaum yang cumel dan berlekuku-lekuk ni...maklumla..beliaukan kaum yang straight tak berlekuk..tapi dalam pada beliau tak nak mengecewakan tu, tanpa disedari dengan sendiri nya kaum berlekuku tu kecewa sebab vlad telah melayan wanita2 lain..sebebnarnya kalau dalam percintaan kami kaum berlekuk ni cuma perlukan keikhlasan dan juga kesetiaan.

perasaan kami paling terluka bila org yang disayangi curang dan cintanya beralih arah..luka amat sakit dan pedih lebih pedih dari dihiris2 dengan belati tajam kot. kiranya tak dapat nak digambarkanlah di dalam komen dhiya nih.

wanita ni memang asal kejadiaannya yang bengkok. yang mana ia diciptakan dari satu..satu sahaja dari tulang rusuk lelaki. rusuk tu pun bengkok kan..(ade rusuk sesape lurus?angkat tangan..)so kalau lelaki cube nak meluruskan terus dengan cara kasar ia akan patah. kalau dibiarkan sahaja ia akan terus bengkok. dan kalau nak melentur biarlah perlahan..agar tak patah atau terus bengkok. dan wanita2 ini dijadikan untuk berada di sisi lelaki yang mana ia dekat di hati. bukan di hujung kaki untuk dijadikan anjalan kaki, bukan jugak di kepala untuk dijunjung..

dhiyamirza
KERABAT SUPER SENIOR
KERABAT SUPER SENIOR

Negeri :
Jawatan : Tutor
Gender : Female
Jumlah Post : 516
Umur : 34
Tarikh Register : 12/12/2007
Reputation : 12
Points : 3464

Character sheet
Mutiara Kata saya: biar putih tulang jangan putih mata....

View user profile

Back to top Go down

Re: Topik Menarik!: Lord Vlad menulis - Keluaran Khas

Post by Aurum on Thu 14 Aug 2008, 9:59 am

Saudara Vladimir,

Bukan saya tak nak, tapi saya tak sampai hati menduakan orang yang tersayang.

walaupun saya lelaki sejati, saya pun akan merasa terkilan kalau saya diduakan (atau dilapankan) oleh orang yang paling saya sayangi.

Tapi apa2pun, saya hormati pendirian saudara. Setiap orang berhak membuat pilihan masing2 untuk mendapat yang terbaik. Asalkan pandai cover line sendiri, takut lak ketahuan nanti. hehehehehe

Aurum
AHLI JUNIOR
AHLI JUNIOR

Negeri :
Jawatan : Pemburu Nyamuk U29
Gender : Male
Jumlah Post : 23
Umur : 36
Tarikh Register : 30/04/2008
Reputation : 0
Points : 3152

Character sheet
Mutiara Kata saya: Be ALerT!

View user profile

Back to top Go down

Re: Topik Menarik!: Lord Vlad menulis - Keluaran Khas

Post by LeeLeena on Thu 14 Aug 2008, 10:50 am

@dhiyamirza wrote:mungkin vlad ni rasa beliau adalah seorang yang tak sampai hati nak melukakan hati kaum yang cumel dan berlekuku-lekuk ni...maklumla..beliaukan kaum yang straight tak berlekuk..tapi dalam pada beliau tak nak mengecewakan tu, tanpa disedari dengan sendiri nya kaum berlekuku tu kecewa sebab vlad telah melayan wanita2 lain..sebebnarnya kalau dalam percintaan kami kaum berlekuk ni cuma perlukan keikhlasan dan juga kesetiaan.

perasaan kami paling terluka bila org yang disayangi curang dan cintanya beralih arah..luka amat sakit dan pedih lebih pedih dari dihiris2 dengan belati tajam kot. kiranya tak dapat nak digambarkanlah di dalam komen dhiya nih.

wanita ni memang asal kejadiaannya yang bengkok. yang mana ia diciptakan dari satu..satu sahaja dari tulang rusuk lelaki. rusuk tu pun bengkok kan..(ade rusuk sesape lurus?angkat tangan..)so kalau lelaki cube nak meluruskan terus dengan cara kasar ia akan patah. kalau dibiarkan sahaja ia akan terus bengkok. dan kalau nak melentur biarlah perlahan..agar tak patah atau terus bengkok. dan wanita2 ini dijadikan untuk berada di sisi lelaki yang mana ia dekat di hati. bukan di hujung kaki untuk dijadikan anjalan kaki, bukan jugak di kepala untuk dijunjung..

merah = sebagai pembetulan vlad bukaan seorang yang straight,beliau seorang yang berketul ketul di body nya...heheheheehhe gelak sakan gelak sakan

ungu = kenyataan ni saya sokong...tapi..macam mana kita nak tau...lelaki yang dah kawin ngan pempuan tu memang tulang rusuk nya..sedangkan banyak juga kes2 cerai yang berlaku (bukan lelaki saja yang salah)

biru = ni kenyataan paling saya sokong...coz kita tak ble buat atau anggap pempuan tu sebagai anjalan kaki saja..ingatlah la kaum lelaki...datangnya seorang lelaki daripada pempuan (rahim ibu)...lagi pun kaum wanita memang layak disayangi dan mendapat kasih sayang 100% daripada pasangannya...TAK BLE DIDUAKAN (DILAPANKAN)...sayangi wanita2 di muka bumi ni...terutamanya pasangan hidup kita...hehehehe Laughing

LeeLeena
KERABAT SENIOR
KERABAT SENIOR

Negeri :
Jawatan : Bagi Tau Orang Supaya Jaga Kesihatan
Gender : Male
Jumlah Post : 469
Umur : 33
Tarikh Register : 29/07/2008
Reputation : 3
Points : 3250

Character sheet
Mutiara Kata saya: mana mahal mutiara atau mutiara kata??? Fikir la sendiri bah....

View user profile

Back to top Go down

Re: Topik Menarik!: Lord Vlad menulis - Keluaran Khas

Post by Lord Vlad on Thu 14 Aug 2008, 11:01 am

salam semua....

terima kasih atas semua respon kitak2 semua, tak sangka dah ada 2 page untuk thread kamek ni. sorry la coz tak dapat kamek nak jawab semua respon tersebut, tapi sekurangnya kamek tauk kitak2 semua ambil perhatian atas tulisan kamek tersebut. hehehe.

----Forum Paramedik Malaysia-----





Lord Vlad
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : PPKP
Gender : Male
Jumlah Post : 2445
Umur : 37
Tarikh Register : 09/10/2006
Reputation : 49
Points : 5024

Character sheet
Mutiara Kata saya: SAYANGILAH JANTUNG ANDA SEBELUM IA BERHENTI BERDENYUT........ - Ingatan ikhlas dari Lord Vlad @ EnsemBoy

View user profile http://www.facebook.com/lord.vld http://lordvladmenulis.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Topik Menarik!: Lord Vlad menulis - Keluaran Khas

Post by jue on Thu 14 Aug 2008, 11:03 am

@Aurum wrote:Saudara Vladimir,

Bukan saya tak nak, tapi saya tak sampai hati menduakan orang yang tersayang.

walaupun saya lelaki sejati, saya pun akan merasa terkilan kalau saya diduakan (atau dilapankan) oleh orang yang paling saya sayangi.

Tapi apa2pun, saya hormati pendirian saudara. Setiap orang berhak membuat pilihan masing2 untuk mendapat yang terbaik. Asalkan pandai cover line sendiri, takut lak ketahuan nanti. hehehehehe

aurum buktikan kemachoan u tu tau Laughing

jue
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : kaki tangan krjaan
Gender : Female
Jumlah Post : 525
Umur : 37
Tarikh Register : 01/11/2007
Reputation : 11
Points : 3031

Character sheet
Mutiara Kata saya: hiasi peribadi molekkan pekerti

View user profile

Back to top Go down

Re: Topik Menarik!: Lord Vlad menulis - Keluaran Khas

Post by Lord Vlad on Thu 14 Aug 2008, 11:45 am

Harapan seorang wanita

topik baru nih mungkin hangat skit, tapi bagi aku la tak baik bagi seorang lelaki menghampakan harapan seorang wanita yg mengharapkan kita. so tambah2 wanita tu cantik secantik falci, fieza atau cda. hehehehe. jgn mere.. sebenarnya memberi harapan boleh juga dianggap menderma harapan. dengan memberikan harapan kita seperti mengorbankan diri kita sendiri untuk membahagiakan wanita atau wanita2... kan mulia tuuuu... tak salah memberikan harapan asalkan ia dengan niat ingin membuat kaum yg comel (wanita) gembira, tapi kalau menolak harapan pompuan tu kita boleh dianggap sebagai penghancur harapan, maybe wanita tu akan sedih. bagi aku la, dari melihat wanita sedih memang aku tak sanggup.

dalam kes aku cuba korang semua baca dialog kat bawah:

aku dating sengan awek sulung, dia tunggu aku dekat 45 minit la jugak, bukan apa aku sebenarnya sebelum tu dating sengan awek bongsu, sampai jer kat meja:-

awek sulung: vlad, naper u nih... dekat 45 minit lewat.. geram tul i kat u...

aku : errrr... betul ke gerammm??? memang ramai pompuan cakap mcm u cakap tu sayangg... i sebenarnya baru balik dating dengan awek lain nh.. tu pasal lambat.

awek sulung: geram tul u nih, dah la lambat... temberang macam2 lak....

aku pun terpingga-pinga sebab kejujuran aku dianggap temberang oleh awek sulung aku, nak kata aku tak jujur aku dah berterus terang dengan dia.. so nak kata apa lagi kannn... dah dia tak percaya nak wat macam mana.. terima laa...


berbalik pada harap seorang wanita nih, aku rasa bagi yang berawek satu jer memang seorang yang bukan pemurah laa... kalau dia pemurah dia akan sanggup memberikan harapan pada awek yang lain... so kepada lelaki2.. anggap la kita ni sebagai lilin, walaupun cahaya kita sama2 tapi kita tetap berniat baik untuk menerangi orang lain, cahaya lilin itu boleh dianggap sebagai harapan kepada yg yg berharap dia tak berada dalam kegelapan.

okess... jumpa lagi di topik seterusnya...


Last edited by Vladimir on Thu 14 Aug 2008, 11:47 am; edited 1 time in total (Reason for editing : betulkan ejaan..)

----Forum Paramedik Malaysia-----





Lord Vlad
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : PPKP
Gender : Male
Jumlah Post : 2445
Umur : 37
Tarikh Register : 09/10/2006
Reputation : 49
Points : 5024

Character sheet
Mutiara Kata saya: SAYANGILAH JANTUNG ANDA SEBELUM IA BERHENTI BERDENYUT........ - Ingatan ikhlas dari Lord Vlad @ EnsemBoy

View user profile http://www.facebook.com/lord.vld http://lordvladmenulis.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Topik Menarik!: Lord Vlad menulis - Keluaran Khas

Post by Lord Vlad on Thu 14 Aug 2008, 12:45 pm

Tips untuk lelaki (berkaitan telefon bimbit)

1. nak simpan no awek kat talipon boleh tapi buat la nama lelaki, contohnya Halida ambik yg dekat2 nama lelaki.. boleh tulis halim, kamariah boleh tulis sebagai kamal.

2. pastikan sedara2 ada 2 bateri telepon, satu yg elok dan satu lagi yg dah nak kondem... bila awek lain tepon, hp kita akan padam bila kita guna bateri yg nak kondem tadi. satu lagi kita ada sebab la untuk tutup hp kita bila dating, boleh cakap nak jimat bateri.

3. kalau tepon ada elok, awek lain call tengah kita dating bagi tahu dia nanti saya call balik.

4. satu lagi tip, sedara boleh cakap macam nih "i tengah dating dengan awek cun nih, nanti kita dating esok2 lak key, i ada keja jap" - ayat nih boleh menyebabkan awek yg depan kita tu senyum dan awek yang tepon kita lak tak berapa caya yg anda tengah dating... tentu dia ingat anda bz time tu.

5. bila awek yg lain call masa tengah dating buatlah mcm line tak clear, contohnya :-"helooo! heloo!! line tak clear laaa...." (tapi kalau dalam kawasan bandar tambah ayat nih "u punya line ada masalah nih, takpa, i call back jap lagi" pastu buat2 lah call balik depan awek yg kita dating tu, pastu cuba buat mengeluh.. "alahaiii dia punya line teruk la" awek yg kat depan takkan syak apa2, dan awek yang satu lagi akan menunggu panggilan. ada peluang antar msg cakap kita kat dalam gua ke, tengah laut ke.

selamat mencuba.....

----Forum Paramedik Malaysia-----





Lord Vlad
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : PPKP
Gender : Male
Jumlah Post : 2445
Umur : 37
Tarikh Register : 09/10/2006
Reputation : 49
Points : 5024

Character sheet
Mutiara Kata saya: SAYANGILAH JANTUNG ANDA SEBELUM IA BERHENTI BERDENYUT........ - Ingatan ikhlas dari Lord Vlad @ EnsemBoy

View user profile http://www.facebook.com/lord.vld http://lordvladmenulis.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Topik Menarik!: Lord Vlad menulis - Keluaran Khas

Post by erin on Thu 14 Aug 2008, 12:52 pm

romeonya vladimir ni...... siap bagi tip lagi, siap pakwe scarlet nanti.. nak periksa tepon dia kot2 dia praktikkan tip vlad nih,

erin
AHLI SENIOR
AHLI SENIOR

Negeri :
Jawatan : Peragawati
Gender : Female
Jumlah Post : 91
Umur : 31
Tarikh Register : 05/04/2008
Reputation : 3
Points : 3238

View user profile

Back to top Go down

Re: Topik Menarik!: Lord Vlad menulis - Keluaran Khas

Post by Fieza on Thu 14 Aug 2008, 2:31 pm

ish vlad ni, rasa nak sangat jadi suami kepada 4 isteri ek? boleh berlaku adil ke? kalau vlad boleh adil fieza takde masalah.. tu pun kalau fieza ditakdirkan jadi isteri vlad laa.. tapi kalau sebaliknya vlad lupakanlah hasrat untuk dapat isteri ramai.. pendapatan kena cukup zahir dan batin bagi memenuhi semua isteri, jangan lihat seronok je..

tapi gaya penulisan dan buah fikiran vlad semasa menulis memang menarik dan seronok dibaca, all the best 4 u vlad. fieza akan mengikuti tulisan vlad seterusnya.

Fieza
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : Mici U29
Gender : Female
Jumlah Post : 1500
Umur : 33
Tarikh Register : 12/10/2006
Reputation : 36
Points : 5202

Character sheet
Mutiara Kata saya: murahkanlah bibir dengan senyuman kerana senyum itu sedekah..

View user profile http://www.facebook.com/nurhafiza.pijajaja

Back to top Go down

Re: Topik Menarik!: Lord Vlad menulis - Keluaran Khas

Post by LeeLeena on Thu 14 Aug 2008, 2:59 pm

teruskan memberikan tips2 yang menerik wahai mr.vlad.... Laughing

LeeLeena
KERABAT SENIOR
KERABAT SENIOR

Negeri :
Jawatan : Bagi Tau Orang Supaya Jaga Kesihatan
Gender : Male
Jumlah Post : 469
Umur : 33
Tarikh Register : 29/07/2008
Reputation : 3
Points : 3250

Character sheet
Mutiara Kata saya: mana mahal mutiara atau mutiara kata??? Fikir la sendiri bah....

View user profile

Back to top Go down

Re: Topik Menarik!: Lord Vlad menulis - Keluaran Khas

Post by MLT_hidayah on Thu 14 Aug 2008, 7:38 pm

hahaha..
penah kene...ada owg ckp mcm nie kat dayah..saya ada ngan tunang sy nie...
tau saper..mmg dgn tunang dia pun..hihi..my ex said that...

MLT_hidayah
KERABAT TEGAR SUPER SENIOR
KERABAT TEGAR SUPER SENIOR

Negeri :
Jawatan : juruteknologi makmal perubatan
Gender : Female
Jumlah Post : 1534
Umur : 32
Tarikh Register : 26/02/2008
Reputation : 3
Points : 3135

Character sheet
Mutiara Kata saya: "WaLaUaPaPUN Yg BeRLaKU..HidUP InI MesTi diTeRusKaN...i dOnT FoRGiVe PeOpLe BecOz I'm WeaK . i FoRGiVe ThEM BecOz I'm StRoNG EnoUGH tO UndERsTaND ThaT eVeRYoNE MaKEs MiSTaKE.."

View user profile

Back to top Go down

Re: Topik Menarik!: Lord Vlad menulis - Keluaran Khas

Post by Cik Pah on Fri 15 Aug 2008, 3:39 am

gelak sakan gelak sakan gelak sakan kelakar penulisan vlad nih...

----Forum Paramedik Malaysia-----






KeYakiNaN uBat BaGi PenYaKiT

Cik Pah
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : MLT
Gender : Female
Jumlah Post : 1966
Umur : 35
Tarikh Register : 07/11/2006
Reputation : 12
Points : 4167

Character sheet
Mutiara Kata saya: cHaiyoOoOk!!!

View user profile

Back to top Go down

Re: Topik Menarik!: Lord Vlad menulis - Keluaran Khas

Post by Wan on Fri 15 Aug 2008, 4:31 am

harap2 husben wan xde terjumpa atau terkawan ngan mr romeo vladimir nih... biar x jadik lilin pun xpe... tongue kalu nak gak jadik lilin yg samar2, wan sendiri akan tiup apinya, biar padam terus...wakaakakkaakakaka.

teruskan menulis vladimir.... tips romeo lelaki ni patut para isteri tahu..........................................................................

Wan
KERABAT TEGAR SENIOR
KERABAT TEGAR SENIOR

Jawatan : -
Gender : Female
Jumlah Post : 1027
Umur : 38
Tarikh Register : 13/11/2007
Reputation : 1
Points : 2970

Character sheet
Mutiara Kata saya: stay alive.. stay hepi.

View user profile

Back to top Go down

Re: Topik Menarik!: Lord Vlad menulis - Keluaran Khas

Post by suring on Fri 15 Aug 2008, 6:57 am

Vlad boleh dimahkote kan sebagai mahaguru buaya sedunia wakakaka.....makasih kepada beliau kerana sanggup memberi tunjuk ajar kpd member2 lelaki cara-cara nak jadi romeo....aku akan menuntut ilmu ini dengan Vlad dan apabila khatam nanti aku akan praktikkan untuk memikat forumer wanita kat cni orang yg mula-mula aku akan rampas dari vlad ialah fieza dan cda wakakakakaka.......caiyukkkkk

suring
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : Timbalan pengarah JKKN.Pahang
Gender : Male
Jumlah Post : 1751
Umur : 40
Tarikh Register : 28/03/2008
Reputation : 10
Points : 4186

View user profile

Back to top Go down

Re: Topik Menarik!: Lord Vlad menulis - Keluaran Khas

Post by falci on Fri 15 Aug 2008, 7:59 am

Vladimir wrote:Tips untuk lelaki (berkaitan telefon bimbit)

1. nak simpan no awek kat talipon boleh tapi buat la nama lelaki, contohnya Halida ambik yg dekat2 nama lelaki.. boleh tulis halim, kamariah boleh tulis sebagai kamal.


oo..patutla masa skodeng sms Vlad aritu, dia ada mesej dia bersayang2 dengan Halim..rupa2nya Si Halimah tu la pulak... Laughing

----Forum Paramedik Malaysia-----




Illegitimi non carborundum

falci
STAFF PEMUDAH CARA (CHIEF)
STAFF PEMUDAH CARA (CHIEF)

Negeri :
Jawatan : Skodeng Kuman
Gender : Female
Jumlah Post : 766
Tarikh Register : 17/06/2007
Reputation : 35
Points : 4629

Character sheet
Mutiara Kata saya:

View user profile

Back to top Go down

Re: Topik Menarik!: Lord Vlad menulis - Keluaran Khas

Post by LeeLeena on Fri 15 Aug 2008, 10:06 am

@MLT_hidayah wrote:makin ramai laa romeo mcm vlad dlm forum nie...heheheh Laughing

tak salah jadi romeo...kan romeo tu sanggup mati kerana kekasihnya yang SATU.....jangan jadi casanova suda!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing

LeeLeena
KERABAT SENIOR
KERABAT SENIOR

Negeri :
Jawatan : Bagi Tau Orang Supaya Jaga Kesihatan
Gender : Male
Jumlah Post : 469
Umur : 33
Tarikh Register : 29/07/2008
Reputation : 3
Points : 3250

Character sheet
Mutiara Kata saya: mana mahal mutiara atau mutiara kata??? Fikir la sendiri bah....

View user profile

Back to top Go down

Re: Topik Menarik!: Lord Vlad menulis - Keluaran Khas

Post by Lord Vlad on Fri 15 Aug 2008, 10:54 am

Bila Bermadu Siapakah Sebenarnya Yg Bekorban?

Oleh : Lord Vlad

Bertemu lagi kita tanpa bicara, bertemu lagi dalam ruangan yang hangat ini, anda semua tentu merindui tulisan vladimir??? Hehehe... aku tahu tuuuu....

Bercakap soal tajuk diatas, rasanya banyak pandangan dan pendapat yang korang lontarkan, tatkala terbaca tajuk pun korang dah buat rumusan siapakah sebenarnya yang berkorban dalam soal hidup bermadu nih, tidak dapat tidak aku rasakan mesti kebanyakan korang cakap yang sudah tentu lah golongan yang comel yakni kaum wanita yang banyak bekorban kan? Itu pandangan korang, tapi kita cuba lihat dari sudut lelaki pulak? Apa alasan bermadu tu? Kalau kena gaya baik dah tentu baik jadinya, kalau takat nak seronok rasanya lupakan ajer nak memadukan wanita
nih.

Yang aku nak ceritakan kat sini adalah pendapat aku saja, tak ada kena mengena dengan yang orang lain. Mungkin sedikit dipengaruhi kenyataan yang buat oleh sifu aku dalam beberapa tahun yang lepas.

Ok la, aku teruskan ekkk...

Bagi aku la, bermadu nih susah juga... yang banyak bekorban sebenarnya adalah kaum lelaki. Sepatutnya wanita bila suami mereka nak menikah lain mereka akan seronok sampai melombat-lompat atau berguling-guling, kalau boleh buatlah sambutan bunga api atau pun upah persatuan kompang sekolah untuk meraikannya. Tapi sebaliknya tidak, pompuan akan marah bila sebut madu.

Nak tahu apa sebab aku cakap bermadu tu pompuan patut gembira? Sebenarnya bila bermadu tanggungjawab seseorang wanita kepada suaminya dah tinggal 50%, yang peratus selebihnya dah diserahkan kepada yang sorang lagi. Sering kali kita dengan wanita nih letih melayan kerenah suami, bila dah bermadu keletihan tu dah kurang separuh. Banyangkan kalau si suami tu pulak kawin 3 atau 4.. lagi la sikit peratus yg tinggal. Lagi lapanglah waktu, lagi banyak masa untuk tengok drama Mexico, lagi banyak masa tengok Drama Indonesia, lain2 rancangan import dan juga rancangan realiti yang berlambak kat TV sekarang nih. Bila suami tak memadukan anda bermakna 100% masa anda perlu melayan kerenah suami, kena masak lagi, basuh baju lagi dan lagi dan lagi segala macam yang nak kena buat untuk suami.

Bayangkan, jika suami puan-puan dan bakal suami cik-cik semua ada bini lain, bermakna masa anda untuk lakukan aktiviti sendiri lebih banyak. Betul tak kata2 vladimir nih??? Jangan marah yeee... ni Cuma pendapat dan buah fikiran, tak terniat nak sakiti hati sapa2.. wan & Dhiya jangan marah tauk... hehehehe.

Ok, bercerita bab lelaki pula banyak dan segala macam perkara yang perlu kita buat. Bila berhasrat memadukan wanita kita kena fikirkan segala aspek termasuk kewangan, kemampuan batin dan juga kekuatan mental. Satu lagi benda yang paling sukar adalah melayan semua madu2 tu dengan adil dan saksama tanpa melebih dan mengurang sedikit pun kasih pada madu2. itu adalah pengorbanan besar kaum lelaki.

Bila dah bermadu, si lelaki kena korbankan lagi masa mereka, sekejap ke sini.. kejap ke sana.. kejap ke sinun.. rugi wooo masa perjalanan dan dianggap terbuang, bayangkan kalau sorang jer isteri... tak perlu berkejar ke sana ke mari.

Berkorban lagi seorang Lelaki adalah kena banyak bersabar dengan sikap dan kerenah isteri2 yang pelbagai macam perangai. Mungkin ada yang kuat merajuk, mungkin ada yang kuat tidur, mungkin ada yang tak mandi pagi (errr... atira jangan marah ek..hehehe) dan juga segala macam perangai lagi yang anda kena layan.... so pandai2 lah korang nak handle keadaan, berfikirlah dengan bijaksana kerana lelaki adalah khalifah dan khalifah itu bermakna pemimpin, so jadilah pemimpin yang baik.


madu itu manis, wanita yang hidup bermadu bermakna mengecapi kemanisan hidup - sekadar gambar hiasan
_________________________________________________________________________


Dalam satu konteks pula bermadu itu bagus untuk membela kaum yang lemah yakni wanita, bermakna statistik andartu dapat dikurangkan kepada angka yang lebih sedikit dari sekarang, so lelaki yang berhasrat dan sudah lakukan proses memadukan ini boleh dianggap mulia kerana membela kaum yang indah dan berlekuk-lekuk tersebut. bagi aku sendiri memang tak sampai hati bila tengok awek comel2 tapi tak kawin lagi, apa masalah dia.. sering tertanya-tanya dalam hati.. bila terpandang awek tersebut tang2 tu jugalah aku nak heret dia pegi tempah pelamin, tempah baju kawin dan juga bawa ke pejabat kadi. Kalau boleh bawa 2-3 atau 4 orang sekali gus.. bukan apa, tapi sekadar menunjukkan simpati bila tengok awek yg comel tapi tak kawin lagi kan....

Sebagai simpulannya, dalam hal bermadu ni sebenarnya melibatkan banyak pengorbanan kaum aku iaitu kaum yang gagah perkasa. Kena korbankan masa, kena korbankan wang ringgit, kena korbankan segala hal bila memilih untuk memadukan isteri. Errr... buat masa ni aku Cuma memadukan awek2 aku jer.. awek rasmi aku yang tiga orang tu okey jer nampaknya, mampukan aku memujuk mereka nanti untuk duduk satu pelamin serentak?? Hehehehe.... tungguuuuu.... errrr.... buat awek2 yang tak rasmi pula jangan risau, kalau ada jodoh kita nanti kira ok la tuuuu. Bilangan awek tak rasmi aku???? Aku sendiri pun tak tahu berapa jumlam mereka... nak kena periksa list la dulu.. hehehehe.. jgn maree...

Okess laa.... buat mereka dari kaum aku yang dah mulakan langkah memadukan nih tahniah untuk anda semua, dan mana2 yang pasang niat tu pun tahniah juga sebab sekurangnya anda masih berhasrat untuk jadi lelaki sejati dan berhasrat melindungi kaum kesayangan kita, tapi yang takde niat tu kalau boleh pasang2 la niat skit walaupun benda ni tak dapat anda laksanakan sebabnya lelaki yang pemurah itu adalah lelaki yang pemurah kasih sayangnya terhadap golongan lemah.

Jumpa lagi...
adios...


Last edited by Lord Vlad on Sat 29 Sep 2012, 6:16 pm; edited 2 times in total

----Forum Paramedik Malaysia-----





Lord Vlad
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : PPKP
Gender : Male
Jumlah Post : 2445
Umur : 37
Tarikh Register : 09/10/2006
Reputation : 49
Points : 5024

Character sheet
Mutiara Kata saya: SAYANGILAH JANTUNG ANDA SEBELUM IA BERHENTI BERDENYUT........ - Ingatan ikhlas dari Lord Vlad @ EnsemBoy

View user profile http://www.facebook.com/lord.vld http://lordvladmenulis.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Topik Menarik!: Lord Vlad menulis - Keluaran Khas

Post by Wan on Fri 15 Aug 2008, 11:08 am

Vladimir wrote:
Sebenarnya bila bermadu
tanggungjawab seseorang wanita kepada suaminya dah tinggal 50%, yang peratus
selebihnya dah diserahkan kepada yang sorang lagi. Sering kali kita dengan
wanita nih letih melayan kerenah suami, bila dah bermadu keletihan tu dah
kurang separuh. Banyangkan kalau si suami tu pulak kawin 3 atau 4.. lagi la
sikit peratus yg tinggal. Lagi lapanglah waktu, lagi banyak masa untuk tengok
drama Mexico, lagi banyak masa tengok Drama Indonesia, lain2 rancangan import
dan juga rancangan realiti yang berlambak kat TV sekarang nih. Bila suami tak
memadukan anda bermakna 100% masa anda perlu melayan kerenah suami, kena masak
lagi, basuh baju lagi dan lagi dan lagi segala macam yang nak kena buat untuk
suami.

wan jangan marah tauk... hehehehe.

uihhh.... yg ni wan sokong... x marah, cuba check semula pe pandangan wan dalam konteks ni dalam thread 'bermadu'...

lebih kurang la... kan wan rela asalkan beliau tu masak tuk wan, urut2 wan bila wan letih.... beranak..waakakakakakakkka... tu kalu jumpa yg ngam la.. kalu x ngam... wan baling tong gas la kat dia... tongue

Wan
KERABAT TEGAR SENIOR
KERABAT TEGAR SENIOR

Jawatan : -
Gender : Female
Jumlah Post : 1027
Umur : 38
Tarikh Register : 13/11/2007
Reputation : 1
Points : 2970

Character sheet
Mutiara Kata saya: stay alive.. stay hepi.

View user profile

Back to top Go down

Re: Topik Menarik!: Lord Vlad menulis - Keluaran Khas

Post by Lord Vlad on Fri 15 Aug 2008, 11:20 am

Tips Untuk Jantan

Oleh : Lord Vlad


Untuk Elak Ditangkap Bila Simpan Nombor Awek Lain Dalam HP

Tips nih aku taip kembali untuk tatapan lelaki2 yang jawanya jantan dari kitab dan tulisan sifu aku.


Lelaki2 yang subur kasih sayangnya, yakni yang mempunyai lebih daripada seorang awek, biasanya merekodkan nama awek-awek mereka yang lain dalam buku telefon, memori telefon bimbit atau kad SIM masing-masing dengan cara menukar nama awek-awek tersebut kepada nama lelaki. Azizah direkodkan kepada Azizan, Aliyah sebagai Ali, Hanim sebagai Hamid dan sebagainya. Tujuannya jika mana-mana awek memeriksa rekod tersebut, tembelangnya tidak akan terburai.

Kaedah itu sebenarnya dah lapuk dan layak dipakai oleh romeo zaman seluar yengki dan remos terjurai aje. Perempuan sekarang dah pandai. Mereka dah tahu trick tu. Jadi untuk mengelak terperangkat, apa kata anda ubah stail. Cuba masukkan nama YB di depan nama awek-awek tu. Nak bagi nampak real lagi, masukkan juga YB tu di depan nama dua tiga orang kawan lelaki anda.

Bila awek anda memeriksanya, tentu dia tidak mengesyakki apa-apa. Tentu disangkanya semua YB perempuan itu wakil rakyat dan silap-silap dia akan kagum pada anda sebab banyak berkawan dengan orang politik.

Tapi awas, jangan sekali-sekali tulis YAB di depan nama awek-awek tu sebab kat Malaysia ni belum ada perempuan bergelar Yang Amat Berhormat. Yang amat Berhormat tu. Ada le...


Last edited by Lord Vlad on Sat 29 Sep 2012, 6:25 pm; edited 1 time in total

----Forum Paramedik Malaysia-----





Lord Vlad
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : PPKP
Gender : Male
Jumlah Post : 2445
Umur : 37
Tarikh Register : 09/10/2006
Reputation : 49
Points : 5024

Character sheet
Mutiara Kata saya: SAYANGILAH JANTUNG ANDA SEBELUM IA BERHENTI BERDENYUT........ - Ingatan ikhlas dari Lord Vlad @ EnsemBoy

View user profile http://www.facebook.com/lord.vld http://lordvladmenulis.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Topik Menarik!: Lord Vlad menulis - Keluaran Khas

Post by Lord Vlad on Fri 15 Aug 2008, 11:56 am

Cinta Pandang Pertama

Bertemu lagi kita
di ruangan Bila Vladimir Menulis
ini, tajuk diatas rasanya biasa sangat dah. Tak dinafikan ada antara kita yang
pandang pasangan kali pertama dah jatuh hati, itu berlaku pada kebanyakan orang
dan tidak boleh berkata tidak pada diri aku sendiri pun benda ni terjadi.
Sebenarnya apa tarikan pasangan kita? Adakah disebabkan dia comel macam falci,
fieza atau cda? Adakah kerana senyuman dia yg manis macam seri, adakah kerana
tertarik dengan lekuk2 (hehehe.. jgn mare), adakah kerana perwatakannya yang
lemah lembut germalai macam Jue, adakah cool macam cik pah dan pelbagai lagi la
atau yang tak dapat aku senaraikan disini, kalau disenaraikan mungkin tulisan
aku kali ini panjang berjela dan kalau disusun dalam kertas kajang dah tentu
sampai ke kampuchea atau pun mexico (tempat yang ada ramai awek cantik tu)
kertas tu bila disusun.


kena pulak awak cun tersenyum manis macam gambar diatas- sekadar gambar hiasan
__________________________________________________________

Cinta pandang pertama sentiasa berlaku pada aku, dan boleh dikatakan setiap tahun, setiap
bulan, setiap minggu atau setiap hari aku jatuh cinta pandang pertama tapi
untuk awek yang berlainan.hehehe. kena pulak kalau dapat awek yang comel dan
manja macam cda aci kerat papan aku berani bertaruh tang2 tu jugak rasa nak
tarik dia ke pejabat kadi, tang2 tu jugak rasa nak jadi seorang suami.

Dalam kes aku,
teringat pulak satu peristiwa. Time tu aku balik dari operasi rokok (kawalan
hasil tembakau), masa tu aku baru balik dari
sebuah shopping kompleks, pas ramai tangkapan dan target bilangan dah
cukup aku terus serahkan buku kompoun kat PPKP yang berkaitan, aku lak dah
letih dan terus nak balik ke rumah. Errrr... sebenarnya bukan aku nak ceritakan
pasal operasi yang aku buat tu, saja aku taip jugak untuk kasi panjang tulisan
aku ni, kiranya macam novel2 cinta yang korang baca la.. mesti ada tang meleret-leret
untuk panjangkan cerita tu kan. Ok, ceritanya macam nih, time aku balik jam dah
menunjukkan waktu 10 malam, waktu ditir tak pasti la pulak sebab aku tak berapa
tengok jam, yang aku bayang Cuma katil
dan bantal saja sebab mengantuk sangat2.

Ok la, aku buka
perenggang ke dua untuk sambungan perenggang diatas.. time tengah jalan tu aku
nampak sebijik kereta kura2 tengah tersadai, dari jauh aku takde la nampak
sangat tuannya, malas nak nak layan.. mata dah kuyu beb. Tapi masa kereta aku
betul2 ditepi kereta tersebut sekali imbas aku terpandang la jugak ada sorang
awek yang entah la dia buat apa dalam kereta, macam sedih la plak.

Sreettttttt!!! (pinjam sound efek komik hong kong yang berlambak di pasaran)
aku brek kereta aku dan parking di depan kereta awek tu, dengan gaya machonya
aku melangkah ketepi kereta tu aku nampak awek tu mcm sedih jer, aku pun ketuk
la cermin kereta dia dan tanya buat apa sorang2 kat tepi jalan nih, dia angkat
muka dan senyum kat aku time tu aku tengok matanya sedikit berair, nangis kot
awek nih. Apa pula yang berlaku pada aku tatkala terpandang awek tu...
suspennnn.... dup dap dup dap!!! Jantung aku dah kencang berdegup, mata aku yg
kuyu tadi tang2 tu jugak segar, rasa macam ceti yang baru kutip hutang pun ada.
Hati aku pulak berkata “nampaknya hari ni aku jatuh cinta pandang pertama untuk
kali yg ke seterusnya” hehehehe....

Awek tu cakap keretanya rosak, dengan lagak macam pomen F1 aku suruh dia buka bonet depan
sebab nak tengok enjinnya. Awek tu turun, dia kata enjinnya kat belakang sebab
kereta dia tu memang asli yang lama, tak ubah suai lagi. Hehehehe... malu pun
ada sebab lupa kereta si comel tu kereta antik. Konon2nya aku nih pandai la bab
kereta, pas belek2 aku cakap kat dia kereta dia ni kena tinggal, tapi takpe.
Depan tu kedai 24 jam ada. So awek tu setuju tinggalkan kereta dia dan balik
dengan aku... opsss... jgn silap faham, bukan balik rumah aku tapi aku hantar
dia kat rumah dia. Korang nak tahu apa perasaan aku masa tu, dah la aku jatuh
cinta pandang pertama, rasanya kalau awek tu suruh tolak kereta dia sampai ke
jepun sakalipun aku sanggup. Aci kerat papan aku berani bertaruh.

Sekarang hubungan aku dengan “awek cinta pandang pertama tu terus on” dia jadi awek rasmi aku
yang tengah. Untuk makluman korang semua, aku ada 3 awek, yang sulung, tengah
dan bongsu. Hehehe... dah orang berharap kasih sayang aku, nak wat macam mana
kannn.. terpaksa la aku berkorban dengan membahagi-bahagikan kasih sayang aku
kat mereka2 nih. Aku buat tanggapan yang tanpa kasih sayang aku dah tentu
mereka ni macam semut yang korang nak picit2 bila merayap kat gelas korang,
mesti awek tu akan terus dibuli oleh mereka yang tak bertanggungjawab, atas
dasar ingin melindungi awek2 yang comel tu aku terpaksa juga serahkan kasih
sayang aku pada mereka, seperti apa yg aku tulis sebelum ini la, kasih sayang
lelaki adalah untuk didermakan untuk beberapa wanita.

So banyak lagi kisah cinta pandang pertama aku, tak dapat la aku nak huraikan satu-persatu kat
sini, panjang sangat aku tulis boring pulak korang nak baca kan? Takpa, lain
kali aku akan selitkan di slot2 yang lain pulak.

Untuk lelaki2 yang kat luar sana yang nak menjadi jantan, kalau hadapi situasi seperti aku
dimana korang jatuh cinta pandang pertama antara tip2 berikut korang tak boleh
tinggal punya:-

- Mintak no telefon.

- Mintak alamat rumah

- Tinggalkan no. Telefon korang kat awek tu (lagi elok kalau ada kad)

- Tanya dia kerja kat mana.

- Bergantung pada korang apa yang korang fikirkan masa tu.

Ingat tau, jangan
sesekali jadi lelaki yang tak jantan. Malu itu la, malu ini la... kalau malu2
macam mana nak dapat awek. Motivasi diri kena tinggi, kulit muka kena tebal
sikit baru tak ketinggalan. Ingat tahu, walaupun kita jadi seorang yang tak
malu jangan pula jadi seorang yang tak tahu malu. Jangan over sangat yang boleh
menyebabkan orang meluat. En. Suring
sila baca ayat ni (mungkin boleh jadikan motivasi untuk ko).

Akhir kata dari
aku, sentiasalah up to date diri sendiri mengikut peredaran zaman dan kesesuai
waktu dan tempat, tak salah jatuh cinta pandang pertama berkali2 kerana ia satu
anugerah

Okess semua...
jumpa lagi pada topik akan datang.

----Forum Paramedik Malaysia-----





Lord Vlad
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : PPKP
Gender : Male
Jumlah Post : 2445
Umur : 37
Tarikh Register : 09/10/2006
Reputation : 49
Points : 5024

Character sheet
Mutiara Kata saya: SAYANGILAH JANTUNG ANDA SEBELUM IA BERHENTI BERDENYUT........ - Ingatan ikhlas dari Lord Vlad @ EnsemBoy

View user profile http://www.facebook.com/lord.vld http://lordvladmenulis.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Topik Menarik!: Lord Vlad menulis - Keluaran Khas

Post by MLT_hidayah on Fri 15 Aug 2008, 1:50 pm

fuhhh...asyik baca novel vladimir..jgn kantoi dh vladimir...hehehe Cool

MLT_hidayah
KERABAT TEGAR SUPER SENIOR
KERABAT TEGAR SUPER SENIOR

Negeri :
Jawatan : juruteknologi makmal perubatan
Gender : Female
Jumlah Post : 1534
Umur : 32
Tarikh Register : 26/02/2008
Reputation : 3
Points : 3135

Character sheet
Mutiara Kata saya: "WaLaUaPaPUN Yg BeRLaKU..HidUP InI MesTi diTeRusKaN...i dOnT FoRGiVe PeOpLe BecOz I'm WeaK . i FoRGiVe ThEM BecOz I'm StRoNG EnoUGH tO UndERsTaND ThaT eVeRYoNE MaKEs MiSTaKE.."

View user profile

Back to top Go down

Re: Topik Menarik!: Lord Vlad menulis - Keluaran Khas

Post by MLT_hidayah on Fri 15 Aug 2008, 7:26 pm

aha..aniq nak tambah koleksi aweks ambik petua dr vlad..pakar nih..heheheh Laughing

MLT_hidayah
KERABAT TEGAR SUPER SENIOR
KERABAT TEGAR SUPER SENIOR

Negeri :
Jawatan : juruteknologi makmal perubatan
Gender : Female
Jumlah Post : 1534
Umur : 32
Tarikh Register : 26/02/2008
Reputation : 3
Points : 3135

Character sheet
Mutiara Kata saya: "WaLaUaPaPUN Yg BeRLaKU..HidUP InI MesTi diTeRusKaN...i dOnT FoRGiVe PeOpLe BecOz I'm WeaK . i FoRGiVe ThEM BecOz I'm StRoNG EnoUGH tO UndERsTaND ThaT eVeRYoNE MaKEs MiSTaKE.."

View user profile

Back to top Go down

Re: Topik Menarik!: Lord Vlad menulis - Keluaran Khas

Post by Sponsored content Today at 3:42 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 24 1, 2, 3 ... 12 ... 24  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum