FORUM PARAMEDIK
Selamat melayari Forum Paramedik,

Dengan mendaftar keahlian di Forum Paramedik, anda akan mendapat lebih informasi dan juga boleh berkomunikasi dengan ahli-ahli forum yang lain.

meriahkan forum paramedik dengan mendaftar keahlian anda disini.

Terima Kasih.

KES TERSILAP NO PHONE AKHIRNYA JADI AWEKS/PAKWE

Page 5 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: KES TERSILAP NO PHONE AKHIRNYA JADI AWEKS/PAKWE

Post by suring on Wed 03 Sep 2008, 11:01 am

huh tak posa rupanye tira ari ni ...pasal dia muntah tadi

suring
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : Timbalan pengarah JKKN.Pahang
Gender : Male
Jumlah Post : 1750
Umur : 41
Tarikh Register : 28/03/2008
Reputation : 10
Points : 4529

View user profile

Back to top Go down

Re: KES TERSILAP NO PHONE AKHIRNYA JADI AWEKS/PAKWE

Post by atira on Wed 03 Sep 2008, 11:03 am

Cool .....pose la.....hahaaaaaaa
avatar
atira
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : lepak2..tp tingkat
Gender : Female
Jumlah Post : 2416
Umur : 27
Tarikh Register : 15/08/2007
Reputation : 12
Points : 4098

Character sheet
Mutiara Kata saya: Usah gelisah apabila dibenci manusia kerana masih banyak yang menyayangimu di dunia, tapi gelisahlah apabila dibenci ALLAH kerana tiada lagi yang mengasihimu di akhirat kelak

View user profile

Back to top Go down

Re: KES TERSILAP NO PHONE AKHIRNYA JADI AWEKS/PAKWE

Post by suring on Wed 03 Sep 2008, 11:05 am

suring belum pernah lagi tersalah dail tira cuma nak wat2 tersalah dail no tira je mana taw sok2 jadi awek suring lak wakakakaka.....tak payoh g jauh2 samo tganu gok...

suring
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : Timbalan pengarah JKKN.Pahang
Gender : Male
Jumlah Post : 1750
Umur : 41
Tarikh Register : 28/03/2008
Reputation : 10
Points : 4529

View user profile

Back to top Go down

Re: KES TERSILAP NO PHONE AKHIRNYA JADI AWEKS/PAKWE

Post by Lord Vlad on Wed 03 Sep 2008, 11:08 am

(cuma mampu tersenyum)

----Forum Paramedik Malaysia-----




avatar
Lord Vlad
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : PPKP
Gender : Male
Jumlah Post : 2439
Umur : 38
Tarikh Register : 09/10/2006
Reputation : 49
Points : 5370

Character sheet
Mutiara Kata saya: SAYANGILAH JANTUNG ANDA SEBELUM IA BERHENTI BERDENYUT........ - Ingatan ikhlas dari Lord Vlad @ EnsemBoy

View user profile http://www.facebook.com/lord.vld http://lordvladmenulis.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: KES TERSILAP NO PHONE AKHIRNYA JADI AWEKS/PAKWE

Post by atira on Wed 03 Sep 2008, 11:10 am

@suring wrote:suring belum pernah lagi tersalah dail tira cuma nak wat2 tersalah dail no tira je mana taw sok2 jadi awek suring lak wakakakaka.....tak payoh g jauh2 samo tganu gok...

ye ker....xpe2....tira pun ternanti2 suring salah dail no tira....wakakkakka
avatar
atira
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : lepak2..tp tingkat
Gender : Female
Jumlah Post : 2416
Umur : 27
Tarikh Register : 15/08/2007
Reputation : 12
Points : 4098

Character sheet
Mutiara Kata saya: Usah gelisah apabila dibenci manusia kerana masih banyak yang menyayangimu di dunia, tapi gelisahlah apabila dibenci ALLAH kerana tiada lagi yang mengasihimu di akhirat kelak

View user profile

Back to top Go down

Re: KES TERSILAP NO PHONE AKHIRNYA JADI AWEKS/PAKWE

Post by sagit's on Wed 03 Sep 2008, 10:01 pm

@BlackBoner wrote:huiiii..jangan suring..kena debik ko karang ngan c aniq..huhuh..

ai bile plak timbul lagi spekulasi aniq nie... Arrow
avatar
sagit's
KERABAT SUPER SENIOR
KERABAT SUPER SENIOR

Jawatan : TheRaPist
Gender : Female
Jumlah Post : 727
Umur : 35
Tarikh Register : 17/04/2008
Reputation : 5
Points : 3708

Character sheet
Mutiara Kata saya: Never Say NO.. BeFore U TrY iT..

View user profile

Back to top Go down

Re: KES TERSILAP NO PHONE AKHIRNYA JADI AWEKS/PAKWE

Post by sagit's on Wed 03 Sep 2008, 10:05 pm

@suring wrote:ape lak nak debik suring....debik le awek dia sendiri...sib bek suring tak debik dia pun kira ok...tak pun suring wat lari jerk awek dia tu.....TUNGGU SAGIT PEGANG TANGAN SURIK LAK...HIK HIK HIK...

hakhakhakahkihkihkih gelak sakan gelak sakan gelak sakan gelak sakan ...
jap g tira jeles plak...
avatar
sagit's
KERABAT SUPER SENIOR
KERABAT SUPER SENIOR

Jawatan : TheRaPist
Gender : Female
Jumlah Post : 727
Umur : 35
Tarikh Register : 17/04/2008
Reputation : 5
Points : 3708

Character sheet
Mutiara Kata saya: Never Say NO.. BeFore U TrY iT..

View user profile

Back to top Go down

Re: KES TERSILAP NO PHONE AKHIRNYA JADI AWEKS/PAKWE

Post by surinah on Tue 09 Sep 2008, 9:41 am

@suring wrote:Rakan-rakan pernah tak orang tersilap call atau sms ke phone kalian dan akhirnya jadi pasangan kalian....saya pernah beberapa kali terjadi...ada sorang gadis tu dia tersilap mesej kepada kwn boy dia ke tipon saya akhirnya kami menjadi kawan paling rapat dan 2 minggu lepas semasa di KL saya ajak dia jumpa setelah 8 bulan berhubung melalui tipon every night....dan bila jumpa saya berikan dia sekuntum bunga ros merah dan dia cukup teruja kerana melihat umur saya lebih tua dari dia dan dia cukup cantik dan bersopan bagi saya....dia tinggal ngan mak ayah dia di KL dan umur pun baru 20 tahun baru abis stpm....woyooo saya cukup sayang kat dia......sebelum pada tu ada gak 3 orang yang silap nombor phone dan lepas jumpa kami lost contect kerana tak da kesesuaian....

BAGUIH LA LAGU TU....EN SURING....
KAMI SMUA DOAKAN SMOGA EN SURING KEKAL BERSAMA SIDIA TU....

P/S....
EHEEMMMM....AKAK KAT UMAH TU DAH TAU KE?????
HEHEHEHE....JGN MARAH...SAYA MENGUSIK AJE.... Smile

surinah
AHLI JUNIOR
AHLI JUNIOR

Jawatan : MENGAJI
Gender : Female
Jumlah Post : 32
Umur : 37
Tarikh Register : 30/06/2008
Reputation : 0
Points : 3438

View user profile

Back to top Go down

Re: KES TERSILAP NO PHONE AKHIRNYA JADI AWEKS/PAKWE

Post by suring on Tue 09 Sep 2008, 11:12 am

emmm....kakak dan abang saye dah tau dah mak yg bagitau....saye memang dah citer ngan mak....

suring
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : Timbalan pengarah JKKN.Pahang
Gender : Male
Jumlah Post : 1750
Umur : 41
Tarikh Register : 28/03/2008
Reputation : 10
Points : 4529

View user profile

Back to top Go down

Re: KES TERSILAP NO PHONE AKHIRNYA JADI AWEKS/PAKWE

Post by sagit's on Tue 09 Sep 2008, 10:00 pm

kihkihkih...suring anak manje mak dia tau surinah.... cherry
avatar
sagit's
KERABAT SUPER SENIOR
KERABAT SUPER SENIOR

Jawatan : TheRaPist
Gender : Female
Jumlah Post : 727
Umur : 35
Tarikh Register : 17/04/2008
Reputation : 5
Points : 3708

Character sheet
Mutiara Kata saya: Never Say NO.. BeFore U TrY iT..

View user profile

Back to top Go down

Re: KES TERSILAP NO PHONE AKHIRNYA JADI AWEKS/PAKWE

Post by suring on Wed 05 Nov 2008, 12:25 pm

pastikan anda mendapat restu ibubapa sebelum berkahwin dengan si dia bagi menjamin keberkatan hidup berumahtangga walaupun anda bertemunya melalui kes tersilap no phone....

suring
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : Timbalan pengarah JKKN.Pahang
Gender : Male
Jumlah Post : 1750
Umur : 41
Tarikh Register : 28/03/2008
Reputation : 10
Points : 4529

View user profile

Back to top Go down

Re: KES TERSILAP NO PHONE AKHIRNYA JADI AWEKS/PAKWE

Post by suring on Wed 17 Dec 2008, 7:46 pm

kepada kengkawan yang ada memberi no tipon kepada suring mohon menghubungi suring semula kerana tipon suring dah hilang tapi masih lagi guna no lama....semoga persahabatan tidak putus....

suring
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : Timbalan pengarah JKKN.Pahang
Gender : Male
Jumlah Post : 1750
Umur : 41
Tarikh Register : 28/03/2008
Reputation : 10
Points : 4529

View user profile

Back to top Go down

Re: KES TERSILAP NO PHONE AKHIRNYA JADI AWEKS/PAKWE

Post by fifie on Sat 10 Jan 2009, 9:52 am

suring, mcm mn dg gadis tu? still dg dia ke?
avatar
fifie
SUPER SENIOR
SUPER SENIOR

Negeri :
Jawatan : jururawat terlatih
Gender : Female
Jumlah Post : 109
Umur : 33
Tarikh Register : 19/10/2006
Reputation : 8
Points : 4153

Character sheet
Mutiara Kata saya: 200

View user profile

Back to top Go down

Re: KES TERSILAP NO PHONE AKHIRNYA JADI AWEKS/PAKWE

Post by dragonball on Wed 11 Feb 2009, 12:20 pm

la gelinya aku......rasa2nya aku tahu teknik ko nie fifie mngurat pmpn bila tersalah tekan nmbr tpn,cara lama la bro..........
avatar
dragonball
AHLI JUNIOR
AHLI JUNIOR

Jawatan : janji halal
Gender : Male
Jumlah Post : 37
Umur : 35
Tarikh Register : 06/11/2008
Reputation : 0
Points : 3288

View user profile

Back to top Go down

Re: KES TERSILAP NO PHONE AKHIRNYA JADI AWEKS/PAKWE

Post by suring on Wed 11 Feb 2009, 6:47 pm

@fifie wrote:suring, mcm mn dg gadis tu? still dg dia ke?

hai fifie lama kita x berhubung.....saya dah solo blik da skrg...dia dah ada teman baru...biarlah dia ngan cara dia...asal dia bahagia....tengah mencari ni...fifie pun ok....

suring
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : Timbalan pengarah JKKN.Pahang
Gender : Male
Jumlah Post : 1750
Umur : 41
Tarikh Register : 28/03/2008
Reputation : 10
Points : 4529

View user profile

Back to top Go down

Re: KES TERSILAP NO PHONE AKHIRNYA JADI AWEKS/PAKWE

Post by rieyna168 on Mon 09 Mar 2009, 3:15 pm

sal2 ..kwn rina pernah tersalah num ni..last2 dorang kawen..gila terkejut rina di watnya..rina ingtkn dorang just kwn biasa je..maybe dh jodoh dia.. Very Happy

----Forum Paramedik Malaysia-----




INGIN MENGENALI RINA 
-> http://www.facebook.com/rieyna168
"Kecantikkan seseorang itu ada pada Mata yang memandang"
I was born to be THE GUNNERS
Forum Arsenal: http://ams-thegunners.forumms.net/
avatar
rieyna168
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : Apa-apa keja yang Ada.
Gender : Female
Jumlah Post : 4789
Umur : 35
Tarikh Register : 17/05/2008
Reputation : 56
Points : 8531

Character sheet
Mutiara Kata saya: Ingat 5 perkara, sebelum 5 perkara..Kita ada 1 saja HATI. Jika gembira HATI itulah... Jika bertakwa, HATI itulah... Jika beriman, HATI yg 1 itu juga... Jika bercinta, HATI itu juga... Jika terluka pun HATI nan 1 itu... Terlalu banyak satu perkara... Maka jagalah HATI mu dan HATI org2 yg menyayangimu...Kebencian orang jgn dibuat,Kesayangan orang jgn diambil..

View user profile http://www.facebook.com/rieyna168 http://ams-thegunners.forumms.net

Back to top Go down

Re: KES TERSILAP NO PHONE AKHIRNYA JADI AWEKS/PAKWE

Post by suring on Mon 31 Aug 2009, 4:10 pm

the latest silap no phone ngan budak pompuan umo 22 keje d putrajaya sebulan yg lepas dan skrg dah couple gtu2....teman tapi mesra...dia dah mula cinta tp den tidak.....sorry

suring
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : Timbalan pengarah JKKN.Pahang
Gender : Male
Jumlah Post : 1750
Umur : 41
Tarikh Register : 28/03/2008
Reputation : 10
Points : 4529

View user profile

Back to top Go down

Re: KES TERSILAP NO PHONE AKHIRNYA JADI AWEKS/PAKWE

Post by devil on Sat 26 Sep 2009, 3:54 pm

@suring wrote:the latest silap no phone ngan budak pompuan umo 22 keje d putrajaya sebulan yg lepas dan skrg dah couple gtu2....teman tapi mesra...dia dah mula cinta tp den tidak.....sorry

aih bro!! mnolak lak ke??
nape?? x sesuai?? hehe..
avatar
devil
KERABAT SUPER SENIOR
KERABAT SUPER SENIOR

Jawatan : rempit
Gender : Male
Jumlah Post : 666
Umur : 35
Tarikh Register : 22/08/2009
Reputation : 0
Points : 3703

View user profile

Back to top Go down

Re: KES TERSILAP NO PHONE AKHIRNYA JADI AWEKS/PAKWE

Post by kelisa on Sat 26 Sep 2009, 4:22 pm

Hmmmm.....nasid den xde tpon...so xde la kes clap @ t'clap...!!!!
avatar
kelisa
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : ('^')...keje...keje...keje.......
Gender : Female
Jumlah Post : 4503
Umur : 1126
Tarikh Register : 02/08/2009
Reputation : 24
Points : 7944

Character sheet
Mutiara Kata saya: HaRi InI MesTi D'trSkn KrNa SmLm AdAlH SeJaRaH & EsK AdLh HaRi Yg BeLum PaSt UnTk AkU..!!!!

View user profile http://www.facebook.com http://kelisa50932Gmail.com

Back to top Go down

Re: KES TERSILAP NO PHONE AKHIRNYA JADI AWEKS/PAKWE

Post by devil on Sat 26 Sep 2009, 4:27 pm

hm.. yela 2!!!
avatar
devil
KERABAT SUPER SENIOR
KERABAT SUPER SENIOR

Jawatan : rempit
Gender : Male
Jumlah Post : 666
Umur : 35
Tarikh Register : 22/08/2009
Reputation : 0
Points : 3703

View user profile

Back to top Go down

Re: KES TERSILAP NO PHONE AKHIRNYA JADI AWEKS/PAKWE

Post by kelisa on Sat 26 Sep 2009, 4:33 pm

He3...tapi dulu2 ade la kes2 cam nie...sampai pernah xcden kt UM...he3 wat jahat lg...he3


Last edited by kelisa on Sat 26 Sep 2009, 5:28 pm; edited 1 time in total
avatar
kelisa
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : ('^')...keje...keje...keje.......
Gender : Female
Jumlah Post : 4503
Umur : 1126
Tarikh Register : 02/08/2009
Reputation : 24
Points : 7944

Character sheet
Mutiara Kata saya: HaRi InI MesTi D'trSkn KrNa SmLm AdAlH SeJaRaH & EsK AdLh HaRi Yg BeLum PaSt UnTk AkU..!!!!

View user profile http://www.facebook.com http://kelisa50932Gmail.com

Back to top Go down

Re: KES TERSILAP NO PHONE AKHIRNYA JADI AWEKS/PAKWE

Post by devil on Sat 26 Sep 2009, 5:19 pm

@kelisa wrote:He3...tapi dulu2 ade lg kes2 cam nie...sampai pernah xcden kt UM...he3 wat jahat lg...he3

hm.. bkn skrg pn ade gak lg ke??
avatar
devil
KERABAT SUPER SENIOR
KERABAT SUPER SENIOR

Jawatan : rempit
Gender : Male
Jumlah Post : 666
Umur : 35
Tarikh Register : 22/08/2009
Reputation : 0
Points : 3703

View user profile

Back to top Go down

Re: KES TERSILAP NO PHONE AKHIRNYA JADI AWEKS/PAKWE

Post by kelisa on Sat 26 Sep 2009, 5:32 pm

@devil wrote:
@kelisa wrote:He3...tapi dulu2 ade la kes2 cam nie...sampai pernah xcden kt UM...he3 wat jahat lg...he3

hm.. bkn skrg pn ade gak lg ke??

...Mane ade...xbaik taw tuduh2 nie..!!!
avatar
kelisa
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : ('^')...keje...keje...keje.......
Gender : Female
Jumlah Post : 4503
Umur : 1126
Tarikh Register : 02/08/2009
Reputation : 24
Points : 7944

Character sheet
Mutiara Kata saya: HaRi InI MesTi D'trSkn KrNa SmLm AdAlH SeJaRaH & EsK AdLh HaRi Yg BeLum PaSt UnTk AkU..!!!!

View user profile http://www.facebook.com http://kelisa50932Gmail.com

Back to top Go down

Re: KES TERSILAP NO PHONE AKHIRNYA JADI AWEKS/PAKWE

Post by fiz on Sun 27 Sep 2009, 12:54 pm

jom kita kawin kat thailand klau ada hlngan dri keluarga..
saje menyampuk

fiz
KERABAT TEGAR SUPER SENIOR
KERABAT TEGAR SUPER SENIOR

Negeri :
Jawatan : pelajar
Gender : Male
Jumlah Post : 1846
Umur : 27
Tarikh Register : 03/09/2009
Reputation : 5
Points : 5065

Character sheet
Mutiara Kata saya: berkawan biar beribu, beristeri biar 1

View user profile

Back to top Go down

Re: KES TERSILAP NO PHONE AKHIRNYA JADI AWEKS/PAKWE

Post by kelisa on Tue 29 Sep 2009, 7:19 pm

Hu3...pesalahku..
avatar
kelisa
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : ('^')...keje...keje...keje.......
Gender : Female
Jumlah Post : 4503
Umur : 1126
Tarikh Register : 02/08/2009
Reputation : 24
Points : 7944

Character sheet
Mutiara Kata saya: HaRi InI MesTi D'trSkn KrNa SmLm AdAlH SeJaRaH & EsK AdLh HaRi Yg BeLum PaSt UnTk AkU..!!!!

View user profile http://www.facebook.com http://kelisa50932Gmail.com

Back to top Go down

Re: KES TERSILAP NO PHONE AKHIRNYA JADI AWEKS/PAKWE

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum