FORUM PARAMEDIK
Selamat melayari Forum Paramedik,

Dengan mendaftar keahlian di Forum Paramedik, anda akan mendapat lebih informasi dan juga boleh berkomunikasi dengan ahli-ahli forum yang lain.

meriahkan forum paramedik dengan mendaftar keahlian anda disini.

Terima Kasih.

Pengajian eksekutif dan pendidikan berterusan ukm

Go down

Pengajian eksekutif dan pendidikan berterusan ukm

Post by normalflaura on Sun 28 Jan 2007, 8:54 am

http://mmedia.ukm.my/kembangan/doc2006/intake010708.pdf

ada course Fakulti Sains kesihatan yg sesuai untuk semua paramedik.Boleh mintak lepas 5 Feb.Course biomedic sesuai untuk MA.Sila ke link di atas.

normalflaura
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Jawatan : PPP
Gender : Male
Jumlah Post : 41
Umur : 44
Tarikh Register : 28/09/2006
Reputation : 0
Points : 4444

Character sheet
Mutiara Kata saya:

View user profile

Back to top Go down

Re: Pengajian eksekutif dan pendidikan berterusan ukm

Post by zulk on Mon 29 Jan 2007, 5:05 pm

byk kursus yg ditawarkan tu menarik..

----Forum Paramedik Malaysia-----




'NEED 4 SPEED'
avatar
zulk
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : detektif kuman
Gender : Male
Jumlah Post : 622
Umur : 109
Tarikh Register : 29/09/2006
Reputation : 11
Points : 4606

Character sheet
Mutiara Kata saya: hidup ibarat roda...

View user profile

Back to top Go down

Re: Pengajian eksekutif dan pendidikan berterusan ukm

Post by normalflaura on Wed 31 Jan 2007, 2:58 pm

@zulk wrote:byk kursus yg ditawarkan tu menarik..
http://mmedia.ukm.my/kembangan/doc2006/Leaflet%20FSKB.pdf

tengok link d atas pulak...course ini mahal tapi saya rasa berbaloi...

normalflaura
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Jawatan : PPP
Gender : Male
Jumlah Post : 41
Umur : 44
Tarikh Register : 28/09/2006
Reputation : 0
Points : 4444

Character sheet
Mutiara Kata saya:

View user profile

Back to top Go down

Re: Pengajian eksekutif dan pendidikan berterusan ukm

Post by arapaima on Fri 06 Jul 2007, 11:17 am

ASKM
memang kursus biomedic agak menarik tapi hanya di tawarkan untuk memegang diploma teknologi makmal perubatan . MA sorry hehe... saya dah tanya pusat kembangan UKM:)

arapaima
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Jawatan : ma
Gender : Male
Jumlah Post : 10
Umur : 39
Tarikh Register : 05/07/2007
Reputation : 0
Points : 4156

View user profile

Back to top Go down

Re: Pengajian eksekutif dan pendidikan berterusan ukm

Post by P.knowlesi on Fri 13 Feb 2009, 6:18 pm

aslmkm kembali,
bleh tak kmi tahu apa-apa syaratnya.kta cuba pg link diatas tp tak dpt.Tima kacih

P.knowlesi
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Jawatan : mlt
Gender : Male
Jumlah Post : 4
Umur : 55
Tarikh Register : 11/02/2009
Reputation : 0
Points : 3569

View user profile

Back to top Go down

Re: Pengajian eksekutif dan pendidikan berterusan ukm

Post by alcipan on Sun 29 Nov 2009, 3:08 pm

Salam..saudara2 PPP semua dan Salam Satu Malaysia

Saya ingin mendapatkan pendapat dari semua fomer mengenai Cadangan Program Top Up Degree dari UKM untuk Program Sains Perubatan Kecemasan selama dua tahun(2)
Untuk makluman proses pembelajaran hampir sama dengan MASHA cuma perbezaan nya dia akhir semester peperiksaan diadakan dan prakitikal klinikal hanya berjalan di tempat anda berkerja.
Sekiranya anda ada cadangan sila email kan cadangan anda dan persetujuan anda untuk program tersebut.
Sekiranya berminat sila email kan maklumat anda seperti dibawah :
Nama:
Jawatan:
Gred Jawatan:
Pengalaman Kerja:
Alamat Tempat Bertugas:
Jabatan Bertugas:

Dengan terkumpul maklumat ini saya akan memajukannya kepada Dekan Fakulti Perubatan UKM untuk menjalankan program tersebut. Pada dasarnya pihak kedekanan suda bersetuju cuma untuk mendapatkan maklumat dari stakeholder dari KKM. PPP UKM telah bersetuju dengan cadangan tersebut.

Email maklumat anda kepada saya;
al_cipan@yahoo.com

alcipan
AHLI JUNIOR
AHLI JUNIOR

Jawatan : Penolong Pegawai Perubatan Kanan
Gender : Male
Jumlah Post : 17
Umur : 42
Tarikh Register : 13/10/2006
Reputation : 0
Points : 4494

View user profile

Back to top Go down

Re: Pengajian eksekutif dan pendidikan berterusan ukm

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum