FORUM PARAMEDIK
Selamat melayari Forum Paramedik,

Dengan mendaftar keahlian di Forum Paramedik, anda akan mendapat lebih informasi dan juga boleh berkomunikasi dengan ahli-ahli forum yang lain.

meriahkan forum paramedik dengan mendaftar keahlian anda disini.

Terima Kasih.

Mcmana jumpa pasangan anda..

Page 1 of 7 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

View previous topic View next topic Go down

Mcmana jumpa pasangan anda..

Post by sHy on Thu 28 Aug 2008, 2:08 pm

ramai antara forumer yg dah kawen..
beranak pinak, baru bertunang, sudah lama bertunang..
masih dalam percintaan, hangat bercinta dan dalam proses pencarian..

agak2 lah kan...?mcmana korang jumpa pasangan korg sekarang??
pe kata kita kongsikan pengalaman kita...huuhuhu...

sHy
KERABAT FORUM
KERABAT FORUM

Jawatan : Admin WAPC
Gender : Male
Jumlah Post : 310
Umur : 33
Tarikh Register : 27/11/2007
Reputation : -2
Points : 3320

Character sheet
Mutiara Kata saya: One Long Journey, Start With One Step..!!!

View user profile

Back to top Go down

Re: Mcmana jumpa pasangan anda..

Post by sagit's on Wed 03 Sep 2008, 4:41 pm

hah...shy la mulakan dulu... Laughing

sagit's
KERABAT SUPER SENIOR
KERABAT SUPER SENIOR

Jawatan : TheRaPist
Gender : Female
Jumlah Post : 728
Umur : 35
Tarikh Register : 17/04/2008
Reputation : 5
Points : 3359

Character sheet
Mutiara Kata saya: Never Say NO.. BeFore U TrY iT..

View user profile

Back to top Go down

Re: Mcmana jumpa pasangan anda..

Post by aieyda on Wed 03 Sep 2008, 5:44 pm

shy nak mulakan dulu mcmana..kan dia pemalu owgnye...
hehhee..guwau jer shy...

aieyda
KERABAT OTAI
KERABAT OTAI

Negeri :
Jawatan : Jaga KeSelamaTan Dlm NeGeRi
Gender : Female
Jumlah Post : 4125
Umur : 32
Tarikh Register : 17/04/2008
Reputation : 26
Points : 5208

Character sheet
Mutiara Kata saya: -TaNpa KeBeraNian,MimPi TidaK aKaN meNjaDi KeNyataaN-

View user profile

Back to top Go down

hi smua

Post by Norhaslina on Thu 04 Sep 2008, 5:45 am

kawan sekolah lelaki rapat yg knalkan...masing2 masih blaja.die degree n sy diploma. dkat 5 bulan jgk mengayat sy bru sy trime. itupun sbb terluka pd yg lama...dlm tempoh sthn bercinta, sy tak pnah rasa cinta pd die..cuma sayang n ambik brat. tak psti ape sy rs...tp lm2 jd kuat..n tak bleh tak tgok die...kami mula dating bru2 nie, walau lm dh jd couple.tp x timbul soal malu ms jumpe.die yg malu2 tp sy wat biasa jek...hehehe. tp agak ketara la m'control ayu ms tu...hek3. Very Happy

tp itu cite dulu..kami dah officially break up pagi nie...entahla. Dia yg Maha Kuasa lebih tahu..

Norhaslina
AHLI JUNIOR
AHLI JUNIOR

Jawatan : MAKNA pertner, Puteri UMNO, Penulis sambilan, Fulltime Blogger
Gender : Female
Jumlah Post : 29
Umur : 29
Tarikh Register : 14/04/2008
Reputation : 6
Points : 3172

Character sheet
Mutiara Kata saya: bangkit dr lena yg pjg, sdar dr kesilapan lalu!

View user profile http://www.facebook.com/leenfaizal

Back to top Go down

Re: Mcmana jumpa pasangan anda..

Post by Norhaslina on Thu 04 Sep 2008, 5:48 am

masuk 5.3.2009-gnap 3 thn kami jd pasangan..dan sy taknk igt lagi tarikh nie...

Norhaslina
AHLI JUNIOR
AHLI JUNIOR

Jawatan : MAKNA pertner, Puteri UMNO, Penulis sambilan, Fulltime Blogger
Gender : Female
Jumlah Post : 29
Umur : 29
Tarikh Register : 14/04/2008
Reputation : 6
Points : 3172

Character sheet
Mutiara Kata saya: bangkit dr lena yg pjg, sdar dr kesilapan lalu!

View user profile http://www.facebook.com/leenfaizal

Back to top Go down

Re: Mcmana jumpa pasangan anda..

Post by suring on Thu 04 Sep 2008, 6:17 am

masa mula-mula jumpa dia selalu kuar ngan pakwe dia depan aku kdg-kdg bila pakwe dia hantar balik sempat lagi dia bromen buat love bite kat dalam keta depan aku gak krn kami tinggal flet yg sama dia kat atas aku kat bwh....kdg-kdg terserempak kat tasik perdana dia ngan balak dia aku ngan awek aku yg dulu...akhirnya pakwe dia yg dah berumur tu yang dah kawen anak 3 blah tinggalkan dia krn bergaduh ngan bini dia dan dia pun masuk spital pasal sakit jadi aku la yg p jengok dia ari2 lps balik keje...lama-lama dia plak jadi cuople aku dan awek aku lak cemburu terus mintak putuskan hubungan......awek tu pun dah tawen dah skrg.......itu crita dulu la.....skrg tgh cari pasangan len pulak...keh3

suring
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : Timbalan pengarah JKKN.Pahang
Gender : Male
Jumlah Post : 1751
Umur : 40
Tarikh Register : 28/03/2008
Reputation : 10
Points : 4183

View user profile

Back to top Go down

Re: Mcmana jumpa pasangan anda..

Post by idacayang on Sat 20 Sep 2008, 7:42 pm

aku kenai ngn dia taun 96...
masa tuh dia koje kat area umah aku...
part time lepeh dia abih spm...
bile dia smbg form 6... dia masuk skolah aku...
slalu p balik skolah sesame... ekekkeke...
staun peh tuh... dia smbg blajo kat s.alam...
mula2 tu aku ingatkan hubungan tuh x smpai ke mana...
mklum ler... msti dia ada byk pilihan bile smbg blajo...
tp... alhamdulillah la... sbb dia tetap setia ngn aku... hihihihi...

idacayang
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Jawatan : jtmp
Gender : Female
Jumlah Post : 9
Umur : 36
Tarikh Register : 16/09/2008
Reputation : 0
Points : 3004

View user profile

Back to top Go down

Re: Mcmana jumpa pasangan anda..

Post by noni on Thu 25 Sep 2008, 7:45 am

aku kenal laki aku masa kami belajar sama tpt.Aku kt koleh jururawat alor Star dia kt sebalah bggunan je kat Kolej Pem.perubatan alor Setar.Masa kenal masa tu dia lagi 6 bulan nak abis study tp aku baru masuk junior dia la...aku baru 6 bln study ctu.Kami start declared pun masa sama posting 1 wad kt F1 dulu......Mula nya gaduh2 gak sbb ada 1 krisis skt tp ghupenya dia ada prasaan gak kat aku kiranya gaduh2 cayang ler................Huhuuhuu.....

noni
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : surirumah takde tangga
Gender : Female
Jumlah Post : 1163
Umur : 36
Tarikh Register : 28/12/2007
Reputation : 24
Points : 3698

Character sheet
Mutiara Kata saya: KEJUJURAN itu lambang KEIKHLASAN hati............

View user profile

Back to top Go down

Re: Mcmana jumpa pasangan anda..

Post by runx33 on Thu 25 Sep 2008, 7:59 am

afro dlm klinik..masa 2 aku dah bertunang. Tp family tunang aku tak bg kata putus bila nk kawin. so aku break. pas 2 aku yg berumur ni tak mau tunggu lama. senang cite aku terus terang jer ngan nurses kat klinik aku kerja nak kawin ngan dia. terus dia terima nk sat jer aku dah jd suami org. Pengajarannya..jgn tunggu lama2. bercinta 10 thn tak semestinya bahagia selepas kawin. kawin jer pas 2 feeling ler. Elakkan bercinta lama2 utk elakan perkara terkutuk maksiat dan zina.

runx33
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Jawatan : paramedik
Gender : Male
Jumlah Post : 13
Umur : 36
Tarikh Register : 14/08/2008
Reputation : 0
Points : 3037

View user profile

Back to top Go down

Re: Mcmana jumpa pasangan anda..

Post by AhTuck on Sun 28 Sep 2008, 3:47 am

@runx33 wrote:afro dlm klinik..masa 2 aku dah bertunang. Tp family tunang aku tak bg kata putus bila nk kawin. so aku break. pas 2 aku yg berumur ni tak mau tunggu lama. senang cite aku terus terang jer ngan nurses kat klinik aku kerja nak kawin ngan dia. terus dia terima nk sat jer aku dah jd suami org. Pengajarannya..jgn tunggu lama2. bercinta 10 thn tak semestinya bahagia selepas kawin. kawin jer pas 2 feeling ler. Elakkan bercinta lama2 utk elakan perkara terkutuk maksiat dan zina.

hehe...simple jerk,cayalah...

AhTuck
SUPER DUPER SENIOR
SUPER DUPER SENIOR

Jawatan : ------PerAwaT AwaM
Gender : Male
Jumlah Post : 243
Umur : 34
Tarikh Register : 29/03/2007
Reputation : 11
Points : 3578

Character sheet
Mutiara Kata saya: Senyum Sokmo

View user profile

Back to top Go down

Re: Mcmana jumpa pasangan anda..

Post by Ppkp Rey on Mon 29 Sep 2008, 6:19 am

kenal ms kursus budaya koprat...satu kumpulan ngn JM ni. syok wusya dia...kursus 3hari 2 mlm.
balik2 tu terus kawan. bkn apa JM kn tau hbh umah2 dikwsn dia, so sng la ppkp nk cr umah siasat kes kwsn dia .port dating padang kota lama n padang kota baru la.ikut hati hari2 mau jumpa...hehehehehh
best dia ni xkedekut.ms nk bayar pakat2 berebut nk bayar.malu la mkn ngn pempuan pempuan bayar.segan siot.

tp sayang skrg dia dh kawen...tu sbb padang kota xblh pi.byk kngn disitu... Razz

Ppkp Rey
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : PPKP
Gender : Male
Jumlah Post : 673
Umur : 35
Tarikh Register : 15/12/2006
Reputation : 0
Points : 3889

Character sheet
Mutiara Kata saya: ......bErusahaLah.

View user profile

Back to top Go down

Re: Mcmana jumpa pasangan anda..

Post by idacayang on Mon 29 Sep 2008, 10:28 am

ciannye salmon...
camne dia leh kawin ngn org len plaks?

idacayang
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Jawatan : jtmp
Gender : Female
Jumlah Post : 9
Umur : 36
Tarikh Register : 16/09/2008
Reputation : 0
Points : 3004

View user profile

Back to top Go down

Re: Mcmana jumpa pasangan anda..

Post by treatters_virus on Tue 30 Sep 2008, 11:04 am

aku.......mmmhhhhmmmmmmmm......
aku..........sbnrnya......... segan la ngan pompuan aku suka..

bila diaorg start aku plak jadik lg malu,, iskkk.....
aku x leh borak ngan pompuan yg aku simpan ati....mybe takut kena reject..
so sampai skrg aku x penah kawan ngan pompuan....aku anggap pompuan yg idup kliling aku tu jantan cam aku gak...

treatters_virus
KERABAT FORUM
KERABAT FORUM

Jawatan : P.P.P U 29++
Gender : Male
Jumlah Post : 302
Umur : 31
Tarikh Register : 14/09/2008
Reputation : 0
Points : 3015

Character sheet
Mutiara Kata saya: H.I.D.U.P... susah nak paham erti kata sebenar....

View user profile

Back to top Go down

Re: Mcmana jumpa pasangan anda..

Post by noriatul on Tue 07 Oct 2008, 12:59 pm

@treatters_virus wrote:aku.......mmmhhhhmmmmmmmm......
aku..........sbnrnya......... segan la ngan pompuan aku suka..

bila diaorg start aku plak jadik lg malu,, iskkk.....
aku x leh borak ngan pompuan yg aku simpan ati....mybe takut kena reject..
so sampai skrg aku x penah kawan ngan pompuan....aku anggap pompuan yg idup kliling aku tu jantan cam aku gak...


sadisnye....... tongue tongue

noriatul
KERABAT TEGAR SUPER SENIOR
KERABAT TEGAR SUPER SENIOR

Negeri :
Jawatan : jururawat
Gender : Female
Jumlah Post : 1792
Umur : 32
Tarikh Register : 09/01/2008
Reputation : 10
Points : 3392

View user profile

Back to top Go down

Re: Mcmana jumpa pasangan anda..

Post by WiraTempur on Wed 08 Oct 2008, 8:26 am

hanya lakonan semata2....huhuhuhu

WiraTempur
KERABAT SENIOR
KERABAT SENIOR

Negeri :
Jawatan : khidmat masyarakat
Gender : Male
Jumlah Post : 463
Umur : 35
Tarikh Register : 22/08/2008
Reputation : 0
Points : 2997

Character sheet
Mutiara Kata saya: LIDAH LEBIH TAJAM DARI MATA PEDANG

View user profile

Back to top Go down

Re: Mcmana jumpa pasangan anda..

Post by sagit's on Wed 08 Oct 2008, 3:07 pm

@treatters_virus wrote:aku.......mmmhhhhmmmmmmmm......
aku..........sbnrnya......... segan la ngan pompuan aku suka..

bila diaorg start aku plak jadik lg malu,, iskkk.....
aku x leh borak ngan pompuan yg aku simpan ati....mybe takut kena reject..
so sampai skrg aku x penah kawan ngan pompuan....aku anggap pompuan yg idup kliling aku tu jantan cam aku gak...


bahaya jgk demo nie treatters....

sagit's
KERABAT SUPER SENIOR
KERABAT SUPER SENIOR

Jawatan : TheRaPist
Gender : Female
Jumlah Post : 728
Umur : 35
Tarikh Register : 17/04/2008
Reputation : 5
Points : 3359

Character sheet
Mutiara Kata saya: Never Say NO.. BeFore U TrY iT..

View user profile

Back to top Go down

Re: Mcmana jumpa pasangan anda..

Post by WiraTempur on Thu 09 Oct 2008, 4:34 am

macam mana jumpa pasangan......?
masa tu aku jalan2 ronda2 pekan ternampak le iklan kat lampu jalan.......hehehehe....
lalu aku pergi kekedai iklan tersebut.......
aku beli ngan harga 4500 setelah dapat diskaun 200......
lepastu aku makeup dia biar cantik dan anggun bergaya.......
aku letak nama dia belalang tempur.........wahahahaha
jadilah dia pasangan aku sampai sekarang.....muahahaha

WiraTempur
KERABAT SENIOR
KERABAT SENIOR

Negeri :
Jawatan : khidmat masyarakat
Gender : Male
Jumlah Post : 463
Umur : 35
Tarikh Register : 22/08/2008
Reputation : 0
Points : 2997

Character sheet
Mutiara Kata saya: LIDAH LEBIH TAJAM DARI MATA PEDANG

View user profile

Back to top Go down

Re: Mcmana jumpa pasangan anda..

Post by sagit's on Thu 09 Oct 2008, 2:53 pm

ish...wira nie...ke ctu plak....
tapi pasangan ko tu berjasa kan...
panas hujan bersama kan....
I love you

sagit's
KERABAT SUPER SENIOR
KERABAT SUPER SENIOR

Jawatan : TheRaPist
Gender : Female
Jumlah Post : 728
Umur : 35
Tarikh Register : 17/04/2008
Reputation : 5
Points : 3359

Character sheet
Mutiara Kata saya: Never Say NO.. BeFore U TrY iT..

View user profile

Back to top Go down

Re: Mcmana jumpa pasangan anda..

Post by WiraTempur on Fri 10 Oct 2008, 1:40 pm

teman yang berjasa sangup harungi bersama mencari rezeki........hehehehhe

WiraTempur
KERABAT SENIOR
KERABAT SENIOR

Negeri :
Jawatan : khidmat masyarakat
Gender : Male
Jumlah Post : 463
Umur : 35
Tarikh Register : 22/08/2008
Reputation : 0
Points : 2997

Character sheet
Mutiara Kata saya: LIDAH LEBIH TAJAM DARI MATA PEDANG

View user profile

Back to top Go down

Re: Mcmana jumpa pasangan anda..

Post by sagit's on Fri 10 Oct 2008, 5:00 pm

iyo tu...sagit sokong jgk....

sagit's
KERABAT SUPER SENIOR
KERABAT SUPER SENIOR

Jawatan : TheRaPist
Gender : Female
Jumlah Post : 728
Umur : 35
Tarikh Register : 17/04/2008
Reputation : 5
Points : 3359

Character sheet
Mutiara Kata saya: Never Say NO.. BeFore U TrY iT..

View user profile

Back to top Go down

Re: Mcmana jumpa pasangan anda..

Post by lavender on Wed 22 Oct 2008, 2:52 pm

@WiraTempur wrote:teman yang berjasa sangup harungi bersama mencari rezeki........hehehehhe


Tak sumer Teman sanggup berkorban ape saje wira....

lavender
SUPER DUPER SENIOR
SUPER DUPER SENIOR

Jawatan : "JusT LoOk n CeE"...
Gender : Female
Jumlah Post : 245
Umur : 34
Tarikh Register : 22/01/2008
Reputation : 3
Points : 3206

Character sheet
Mutiara Kata saya: "LuV UrSeLf.....BeForE U LuV Others..."

View user profile

Back to top Go down

Re: Mcmana jumpa pasangan anda..

Post by aieyda on Wed 22 Oct 2008, 3:08 pm

aku akan bagitaw bila aku dah kawen dgn dia..heheeee

aieyda
KERABAT OTAI
KERABAT OTAI

Negeri :
Jawatan : Jaga KeSelamaTan Dlm NeGeRi
Gender : Female
Jumlah Post : 4125
Umur : 32
Tarikh Register : 17/04/2008
Reputation : 26
Points : 5208

Character sheet
Mutiara Kata saya: -TaNpa KeBeraNian,MimPi TidaK aKaN meNjaDi KeNyataaN-

View user profile

Back to top Go down

Re: Mcmana jumpa pasangan anda..

Post by lavender on Thu 23 Oct 2008, 11:36 am

@aieyda wrote:aku akan bagitaw bila aku dah kawen dgn dia..heheeee


Cepat2 ler bagitaw aeyda....kawan2 forumer duk tunggu nie nak taw sape jejake yg menambat aT ko... geek

lavender
SUPER DUPER SENIOR
SUPER DUPER SENIOR

Jawatan : "JusT LoOk n CeE"...
Gender : Female
Jumlah Post : 245
Umur : 34
Tarikh Register : 22/01/2008
Reputation : 3
Points : 3206

Character sheet
Mutiara Kata saya: "LuV UrSeLf.....BeForE U LuV Others..."

View user profile

Back to top Go down

Re: Mcmana jumpa pasangan anda..

Post by aieyda on Thu 23 Oct 2008, 3:57 pm

hahhaa...tunggu aku kawen t aku cakap..
adakah owg itu terdiri dari golongan forumer atau tidak,tunggu jawapannya bila aku kawen nnt..hahahahaaaaaaaaa

aieyda
KERABAT OTAI
KERABAT OTAI

Negeri :
Jawatan : Jaga KeSelamaTan Dlm NeGeRi
Gender : Female
Jumlah Post : 4125
Umur : 32
Tarikh Register : 17/04/2008
Reputation : 26
Points : 5208

Character sheet
Mutiara Kata saya: -TaNpa KeBeraNian,MimPi TidaK aKaN meNjaDi KeNyataaN-

View user profile

Back to top Go down

Re: Mcmana jumpa pasangan anda..

Post by sagit's on Tue 28 Oct 2008, 4:15 pm

bila ek ko nk kawen..

sagit's
KERABAT SUPER SENIOR
KERABAT SUPER SENIOR

Jawatan : TheRaPist
Gender : Female
Jumlah Post : 728
Umur : 35
Tarikh Register : 17/04/2008
Reputation : 5
Points : 3359

Character sheet
Mutiara Kata saya: Never Say NO.. BeFore U TrY iT..

View user profile

Back to top Go down

Re: Mcmana jumpa pasangan anda..

Post by Sponsored content Today at 11:10 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 7 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum