FORUM PARAMEDIK
Selamat melayari Forum Paramedik,

Dengan mendaftar keahlian di Forum Paramedik, anda akan mendapat lebih informasi dan juga boleh berkomunikasi dengan ahli-ahli forum yang lain.

meriahkan forum paramedik dengan mendaftar keahlian anda disini.

Terima Kasih.

Cinta terlarang

Page 1 of 5 1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Go down

Cinta terlarang

Post by Norhaslina on Wed 03 Sep 2008, 6:35 am

on 30th August, ina balik ke umah mak bsama buah hati n kakak die lpas selesai program biro keagamaan di kolej.kami btiga dr gombak (umah sewa kakak die) n sblm tu die ambik sy di hostel, nilai. kami g mkn di The Chicken Rice Shop n blik lpas pkul 5 ptg...rancangan bjalan dgn lncar n itulah ptama kali bjumpe kakak die...mmg baik n agak kelakar orgnye...
sangkakan panas sampai ke ptg, tp hujan campur kilat plak d tngahari... Sad
jam 8:41 mlm, sampai ipoh n abah saya kol tanya sy di mn...sy tanpa berselindung n bharap abah akan trime dgn baik jwpn dr saya tibe2 melenting2 melalui telefon...dgn menggunakan nama mak, dia kata mak yg tgh mengamuk kat umah...sy pun diam2 n pura smuanya ok..bf sy btanya siapa kol n knape..sy btrus trg siapa pemanggilnya tp sembunyikan apae y blaku dlm bbrp minit tu. fkrn sy jd kucar kacir, hati rs sedih sgt...smpai pekan y dituju, sy minta die drop sy di phentian bas je.tp pd mulanya die bkeras nk hantar smpi umah. sy tkut sesuatu yg tak elok blaku, so sy tekad bhenti di situ je, knon nye abah akan ambik.kaka die pun nk hantar smpi umah tp sy btul2 rs tak sdp hati.
lpas keta yg mbawa saya ke situ blalu, mak tlfon mggunakan no adik pmpuan sy. katanya abah akan dtg amik tp sblm tu abah kata taknak amik. tibe2 abah dtg dlm keadaan marah...sy hampir dpukul tp sy ttp mjawab...smpi umah sy terus menangis smahu2nya...abah bising2 n marah2. pintu dpan di tendang sampai tbelah dua.sy tahu abah bekas tentera tp x pyh la nk tunjuk keras kepala sgt. then tnpa dgr penjelasan dr sy, die terus pegi ke rumah bf sy n menyerang makcik...kebetulan bf sy kuar slpas dberitahu yg abah sy mencari die pd asalnya.makcik y suruh dia pegi ke rumah sy n tanya kenapa die tak hntr sy ke rumah trus je...tapi makcik yang kena maki hamun n abah kata kuarga faizal x lyk utk kuarga kami...sy sdar faizal anak yatim, tp kuarga die bpelajaran tinggi macam kami adik bradik.mgkin status janda yg makcik pgg n kesusahan kuarga tu dulu slpas pakcik meninggal. y sedihnye abah halang hbgn kami n smpai mati pun dia takkan trime Faizal utk jd menantu die...die sumpah takkan jd wali utk pkahwinan kami....sya sdih tp ape y mampu sy wat..inilah cinta plg indah pnah sy alami... bbalas dan btul2 disayangi...faizal sgt2 btanggungjwb n die punye kerjaya y bgus d sektor kerajaan-KBS. sy tak fkir die akan malukan kami n abaikan sy. sy pun terime tempias Along...dlu abah larang juge pkahwinan dia tp lm2 die tpksa trime...dan Alhamdulillah abg ipar sy tu sgt baik...n btanggungjwb...walau hanya komando biasa jek...ntahla..sy dgr kata mak abah utk jd jururawat walau itu bukan pilihan n bidang yg sy mampu buat...tapi kerana kasih syg, sy teruskan n hampir habis ke thn akhir...tapi soal kebahagiaan n jdoh, sy tpksa serah pd Allah... abah pnah kata, kalau sy takkan kawin lgsung pun takpe tp bukan faizal orgnye...kalau itu yang blaku..sy redha n pasrah pd ketentuan-Nya...
walau faizal bkahwin dgn wanita lain, sy doakan die bahagia...walau sy tpaksa bsendiri...selamanya.... Crying or Very sad

Norhaslina
AHLI JUNIOR
AHLI JUNIOR

Jawatan : MAKNA pertner, Puteri UMNO, Penulis sambilan, Fulltime Blogger
Gender : Female
Jumlah Post : 29
Umur : 29
Tarikh Register : 14/04/2008
Reputation : 6
Points : 3172

Character sheet
Mutiara Kata saya: bangkit dr lena yg pjg, sdar dr kesilapan lalu!

View user profile http://www.facebook.com/leenfaizal

Back to top Go down

Re: Cinta terlarang

Post by nettz on Wed 03 Sep 2008, 7:02 am

Crying or Very sad ....tabahkan hatimu teman....

nettz
AHLI JUNIOR
AHLI JUNIOR

Jawatan : MLT
Gender : Female
Jumlah Post : 30
Umur : 33
Tarikh Register : 29/04/2008
Reputation : 0
Points : 3145

Character sheet
Mutiara Kata saya: HoNeSty iS aLwaYs dE bEsT poLicY

View user profile

Back to top Go down

Re: Cinta terlarang

Post by watashi on Wed 03 Sep 2008, 10:55 am

cam citer saya masa sekolah jerk

watashi
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Jawatan : I.K
Gender : Male
Jumlah Post : 14
Umur : 39
Tarikh Register : 12/06/2008
Reputation : 0
Points : 3104

View user profile

Back to top Go down

Re: Cinta terlarang

Post by suring on Wed 03 Sep 2008, 11:04 am

Has teruskan perhubungan ngan faizal dan cari jalan penyelesaian secara beransur-ansur insyaalah kamu berdua akan berkahwin jua akhir nanti.....setiap masalah pasti ada jln penyelesaian nya hanya qada dan qada Allah yg akan menentukanya....kalau balik ipoh PM kat abang suring nanti banyak yg boleh kita bincang untuk mencari jalan penyelesaiannya...abang kasian kat kau kerana abg tau kau ikhlas dlm percintaan cuma mungkin cara yg tak berapa sesuai.....

suring
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : Timbalan pengarah JKKN.Pahang
Gender : Male
Jumlah Post : 1751
Umur : 40
Tarikh Register : 28/03/2008
Reputation : 10
Points : 4183

View user profile

Back to top Go down

Re: Cinta terlarang

Post by sagit's on Wed 03 Sep 2008, 4:40 pm

tabah aje...trima ajer... Crying or Very sad
bt dek je...biarla hati kita nie sengsara jnji hati mereka bahagia...
tapi abah bukan tuhan nk tentukan jodoh has kan...
sama2 la has dan faizal berdoa melembutkan hati abah k...
sekeras2 hati abah..tiba masa nye..dia kan berlembut jua...
has kan anak dia...bagaikan air d cincang tak kan putus...
bersabar ye has.... flower

sagit's
KERABAT SUPER SENIOR
KERABAT SUPER SENIOR

Jawatan : TheRaPist
Gender : Female
Jumlah Post : 728
Umur : 35
Tarikh Register : 17/04/2008
Reputation : 5
Points : 3359

Character sheet
Mutiara Kata saya: Never Say NO.. BeFore U TrY iT..

View user profile

Back to top Go down

Re: Cinta terlarang

Post by Norhaslina on Fri 05 Sep 2008, 5:07 am

faizal mintak ptus bru2 nie sbb die kesiankan makcik sbb taggung malu dgn ape yg abah sy dh buat..malu dgn jiran2... die tak jwb pgln n msg2 sy.smua msg pending tp bile delivered n sy try trace die, tak bbalas n bile kol terus mcm hp die d off...sdh..sy bukan tak cube buat ape2...tp agaknya die fkr sy buat tak tau jek...Ya Allah!
knp sy yg dhukum macm nie...tanpa penjelasan yg kukuh... sy dbuang dua pihak..abah dh halau sy dr umah...

Norhaslina
AHLI JUNIOR
AHLI JUNIOR

Jawatan : MAKNA pertner, Puteri UMNO, Penulis sambilan, Fulltime Blogger
Gender : Female
Jumlah Post : 29
Umur : 29
Tarikh Register : 14/04/2008
Reputation : 6
Points : 3172

Character sheet
Mutiara Kata saya: bangkit dr lena yg pjg, sdar dr kesilapan lalu!

View user profile http://www.facebook.com/leenfaizal

Back to top Go down

Re: Cinta terlarang

Post by Norhaslina on Fri 05 Sep 2008, 5:45 am

time ksih smua utk nasihat...sy trime ape je yg bakal tjadi lpas nie... yg tbaik sje...

Norhaslina
AHLI JUNIOR
AHLI JUNIOR

Jawatan : MAKNA pertner, Puteri UMNO, Penulis sambilan, Fulltime Blogger
Gender : Female
Jumlah Post : 29
Umur : 29
Tarikh Register : 14/04/2008
Reputation : 6
Points : 3172

Character sheet
Mutiara Kata saya: bangkit dr lena yg pjg, sdar dr kesilapan lalu!

View user profile http://www.facebook.com/leenfaizal

Back to top Go down

Re: Cinta terlarang

Post by laura on Mon 08 Sep 2008, 11:46 am

@Norhaslina wrote:time ksih smua utk nasihat...sy trime ape je yg bakal tjadi lpas nie... yg tbaik sje...


bersabar ye haslina...

laura
SUPER DUPER SENIOR
SUPER DUPER SENIOR

Jawatan : ANYTHING EVERYTHING......
Gender : Female
Jumlah Post : 226
Umur : 34
Tarikh Register : 13/03/2008
Reputation : 0
Points : 3174

Character sheet
Mutiara Kata saya: life is short so make it sweets......

View user profile

Back to top Go down

Re: Cinta terlarang

Post by noriatul on Mon 08 Sep 2008, 11:52 am

adui...sebak eden ngn cter ko ni has Crying or Very sad ...ko berada di bulan yg baik ni...byk kan berdoa..sesungguhnya takdir dari Nya buat kita adalah jalan penyelesaian yg terbaik...

noriatul
KERABAT TEGAR SUPER SENIOR
KERABAT TEGAR SUPER SENIOR

Negeri :
Jawatan : jururawat
Gender : Female
Jumlah Post : 1792
Umur : 32
Tarikh Register : 09/01/2008
Reputation : 10
Points : 3392

View user profile

Back to top Go down

Re: Cinta terlarang

Post by nizamsha on Tue 16 Sep 2008, 3:00 pm

Sabar satu perkara paling sukar buat mereka yang tidak mensyukuri nikmat...pasti ada sebab..pasti ada hikmah....bersabarlah....

nizamsha
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Jawatan : Padam Api ler....
Gender : Male
Jumlah Post : 1296
Umur : 32
Tarikh Register : 14/09/2007
Reputation : 1
Points : 3234

Character sheet
Mutiara Kata saya: My life is on fire.....Put it off For me......Got no Hose to lay....No Nozzle to use....I AM TRAP.... MAYDAY, Fire Fighter Down........

View user profile

Back to top Go down

Re: Cinta terlarang

Post by nizamsha on Tue 16 Sep 2008, 3:04 pm


nizamsha
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Jawatan : Padam Api ler....
Gender : Male
Jumlah Post : 1296
Umur : 32
Tarikh Register : 14/09/2007
Reputation : 1
Points : 3234

Character sheet
Mutiara Kata saya: My life is on fire.....Put it off For me......Got no Hose to lay....No Nozzle to use....I AM TRAP.... MAYDAY, Fire Fighter Down........

View user profile

Back to top Go down

Re: Cinta terlarang

Post by jonlobo on Fri 10 Oct 2008, 1:33 am

sedih la pulokkk... Crying or Very sad

jonlobo
AHLI JUNIOR
AHLI JUNIOR

Jawatan : ppp
Gender : Male
Jumlah Post : 19
Umur : 38
Tarikh Register : 08/09/2008
Reputation : 0
Points : 3007

Character sheet
Mutiara Kata saya: hidup mesti berani

View user profile

Back to top Go down

Re: Cinta terlarang

Post by hantu_chot on Fri 10 Oct 2008, 4:46 am

chot sokong dengan cadangan abang suring..
banyakkan berdoa..insyaAllah..pasti akan dipermudahkan jalannya oleh Allah..
tak semua jodoh yg ditentukan oleh keluarga itu menjanjikan bahagia..

perkara ni sama berlaku dgn abang sulung chot..
abah chot menentukan jodoh Along..
Akhirnya Along terseksa dlm bahtera perkahwinan nya..
kerna wanita pilihan abah chot tu.. masih mempunyai hubungan dgn kekasih lamanya..
yg terseksa adalah Along chot yg tak bersalah kerna hasil tindakan abah chot sendiri yg terlalu taksub menentukan jodoh anak2nya..

kesan dari hubugan keluarga Along chot..
abah dpt pengajaran yg baik dan dia berjanji dia tak akan
mengulanginya pada anak2nya yg lain..
tapi chot kesian dgn Along chot..

hantu_chot
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : IT
Gender : Male
Jumlah Post : 524
Umur : 33
Tarikh Register : 28/05/2008
Reputation : 6
Points : 3435

View user profile http://www.friendster.com/akuchotlapun

Back to top Go down

Re: Cinta terlarang

Post by aieyda on Fri 10 Oct 2008, 6:55 pm

sib bek peren aku tak tentukan jodoh anak2 dia..
cuma downg pesan carik yang leklok..

aieyda
KERABAT OTAI
KERABAT OTAI

Negeri :
Jawatan : Jaga KeSelamaTan Dlm NeGeRi
Gender : Female
Jumlah Post : 4125
Umur : 32
Tarikh Register : 17/04/2008
Reputation : 26
Points : 5208

Character sheet
Mutiara Kata saya: -TaNpa KeBeraNian,MimPi TidaK aKaN meNjaDi KeNyataaN-

View user profile

Back to top Go down

Re: Cinta terlarang

Post by nizamsha on Sun 12 Oct 2008, 2:20 pm

DOA SENJATA MUKMIN....tu je kite ada....sewaktu kite berdoa untuk bersama seseorang....pasti akan ada orang lain yang turut berdoa...untuk bersama kita.....semuanya ketentuan ilahi...

nizamsha
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Jawatan : Padam Api ler....
Gender : Male
Jumlah Post : 1296
Umur : 32
Tarikh Register : 14/09/2007
Reputation : 1
Points : 3234

Character sheet
Mutiara Kata saya: My life is on fire.....Put it off For me......Got no Hose to lay....No Nozzle to use....I AM TRAP.... MAYDAY, Fire Fighter Down........

View user profile

Back to top Go down

Re: Cinta terlarang

Post by lavender on Thu 23 Oct 2008, 11:33 am

@nizamsha wrote:DOA SENJATA MUKMIN....tu je kite ada....sewaktu kite berdoa untuk bersama seseorang....pasti akan ada orang lain yang turut berdoa...untuk bersama kita.....semuanya ketentuan ilahi...


Betul tue nizamshaa.......

lavender
SUPER DUPER SENIOR
SUPER DUPER SENIOR

Jawatan : "JusT LoOk n CeE"...
Gender : Female
Jumlah Post : 245
Umur : 34
Tarikh Register : 22/01/2008
Reputation : 3
Points : 3206

Character sheet
Mutiara Kata saya: "LuV UrSeLf.....BeForE U LuV Others..."

View user profile

Back to top Go down

Re: Cinta terlarang

Post by noni on Tue 11 Nov 2008, 1:02 pm

@Norhaslina wrote:on 30th August, ina balik ke umah mak bsama buah hati n kakak die lpas selesai program biro keagamaan di kolej.kami btiga dr gombak (umah sewa kakak die) n sblm tu die ambik sy di hostel, nilai. kami g mkn di The Chicken Rice Shop n blik lpas pkul 5 ptg...rancangan bjalan dgn lncar n itulah ptama kali bjumpe kakak die...mmg baik n agak kelakar orgnye...
sangkakan panas sampai ke ptg, tp hujan campur kilat plak d tngahari... Sad
jam 8:41 mlm, sampai ipoh n abah saya kol tanya sy di mn...sy tanpa berselindung n bharap abah akan trime dgn baik jwpn dr saya tibe2 melenting2 melalui telefon...dgn menggunakan nama mak, dia kata mak yg tgh mengamuk kat umah...sy pun diam2 n pura smuanya ok..bf sy btanya siapa kol n knape..sy btrus trg siapa pemanggilnya tp sembunyikan apae y blaku dlm bbrp minit tu. fkrn sy jd kucar kacir, hati rs sedih sgt...smpai pekan y dituju, sy minta die drop sy di phentian bas je.tp pd mulanya die bkeras nk hantar smpi umah. sy tkut sesuatu yg tak elok blaku, so sy tekad bhenti di situ je, knon nye abah akan ambik.kaka die pun nk hantar smpi umah tp sy btul2 rs tak sdp hati.
lpas keta yg mbawa saya ke situ blalu, mak tlfon mggunakan no adik pmpuan sy. katanya abah akan dtg amik tp sblm tu abah kata taknak amik. tibe2 abah dtg dlm keadaan marah...sy hampir dpukul tp sy ttp mjawab...smpi umah sy terus menangis smahu2nya...abah bising2 n marah2. pintu dpan di tendang sampai tbelah dua.sy tahu abah bekas tentera tp x pyh la nk tunjuk keras kepala sgt. then tnpa dgr penjelasan dr sy, die terus pegi ke rumah bf sy n menyerang makcik...kebetulan bf sy kuar slpas dberitahu yg abah sy mencari die pd asalnya.makcik y suruh dia pegi ke rumah sy n tanya kenapa die tak hntr sy ke rumah trus je...tapi makcik yang kena maki hamun n abah kata kuarga faizal x lyk utk kuarga kami...sy sdar faizal anak yatim, tp kuarga die bpelajaran tinggi macam kami adik bradik.mgkin status janda yg makcik pgg n kesusahan kuarga tu dulu slpas pakcik meninggal. y sedihnye abah halang hbgn kami n smpai mati pun dia takkan trime Faizal utk jd menantu die...die sumpah takkan jd wali utk pkahwinan kami....sya sdih tp ape y mampu sy wat..inilah cinta plg indah pnah sy alami... bbalas dan btul2 disayangi...faizal sgt2 btanggungjwb n die punye kerjaya y bgus d sektor kerajaan-KBS. sy tak fkir die akan malukan kami n abaikan sy. sy pun terime tempias Along...dlu abah larang juge pkahwinan dia tp lm2 die tpksa trime...dan Alhamdulillah abg ipar sy tu sgt baik...n btanggungjwb...walau hanya komando biasa jek...ntahla..sy dgr kata mak abah utk jd jururawat walau itu bukan pilihan n bidang yg sy mampu buat...tapi kerana kasih syg, sy teruskan n hampir habis ke thn akhir...tapi soal kebahagiaan n jdoh, sy tpksa serah pd Allah... abah pnah kata, kalau sy takkan kawin lgsung pun takpe tp bukan faizal orgnye...kalau itu yang blaku..sy redha n pasrah pd ketentuan-Nya...
walau faizal bkahwin dgn wanita lain, sy doakan die bahagia...walau sy tpaksa bsendiri...selamanya.... Crying or Very sad


Mcm crita dlm novel or drama..............Huhuhuhuhu........ Mad Razz

noni
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : surirumah takde tangga
Gender : Female
Jumlah Post : 1163
Umur : 36
Tarikh Register : 28/12/2007
Reputation : 24
Points : 3698

Character sheet
Mutiara Kata saya: KEJUJURAN itu lambang KEIKHLASAN hati............

View user profile

Back to top Go down

Re: Cinta terlarang

Post by suring on Tue 11 Nov 2008, 1:11 pm

drama bersiri cinta terlarang the movies.....hemmm

suring
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : Timbalan pengarah JKKN.Pahang
Gender : Male
Jumlah Post : 1751
Umur : 40
Tarikh Register : 28/03/2008
Reputation : 10
Points : 4183

View user profile

Back to top Go down

Re: Cinta terlarang

Post by nizamsha on Wed 12 Nov 2008, 3:58 am

She's confused...for sure.....moga die hidup aman....macam AMAN malaysia....

nizamsha
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Jawatan : Padam Api ler....
Gender : Male
Jumlah Post : 1296
Umur : 32
Tarikh Register : 14/09/2007
Reputation : 1
Points : 3234

Character sheet
Mutiara Kata saya: My life is on fire.....Put it off For me......Got no Hose to lay....No Nozzle to use....I AM TRAP.... MAYDAY, Fire Fighter Down........

View user profile

Back to top Go down

Re: Cinta terlarang

Post by aieyda on Wed 12 Nov 2008, 9:52 am

mcm2 dugaan baa..
aku ni pun dah tak terlarat nak tanggung semua ni..

aieyda
KERABAT OTAI
KERABAT OTAI

Negeri :
Jawatan : Jaga KeSelamaTan Dlm NeGeRi
Gender : Female
Jumlah Post : 4125
Umur : 32
Tarikh Register : 17/04/2008
Reputation : 26
Points : 5208

Character sheet
Mutiara Kata saya: -TaNpa KeBeraNian,MimPi TidaK aKaN meNjaDi KeNyataaN-

View user profile

Back to top Go down

Re: Cinta terlarang

Post by math on Wed 12 Nov 2008, 10:48 am

Crying or Very sad silent Sad Neutral No

math
SUPER DUPER SENIOR
SUPER DUPER SENIOR

Jawatan : Paramedik
Gender : Male
Jumlah Post : 221
Umur : 31
Tarikh Register : 13/09/2007
Reputation : 3
Points : 3422

Character sheet
Mutiara Kata saya: Watzaaaaaaaarrrr.....!!!!!!

View user profile

Back to top Go down

Re: Cinta terlarang

Post by nizamsha on Thu 13 Nov 2008, 9:48 am

ko je gi adjust die math...sure ko dapatnye....

nizamsha
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Jawatan : Padam Api ler....
Gender : Male
Jumlah Post : 1296
Umur : 32
Tarikh Register : 14/09/2007
Reputation : 1
Points : 3234

Character sheet
Mutiara Kata saya: My life is on fire.....Put it off For me......Got no Hose to lay....No Nozzle to use....I AM TRAP.... MAYDAY, Fire Fighter Down........

View user profile

Back to top Go down

Re: Cinta terlarang

Post by ZA_70 on Mon 24 Nov 2008, 1:54 am

CINTA TERHALANG....


Rasa lahirnya impianku
Bila terpandang wajahmu
Lirik senyuman kilauan mata
Memikat memukau jiwa ini

Ingin aku menyapa
Mahu ku kenali hatimu
Kini ku sedari ini bukan biasa

Tak dapat aku lindungi perasaan
Engkau impian yang aku idamkan
Kau yang ku puja, kau yang ku sanjung
Kau yang aku perlukan
Kau yang ku sayang, kau yang ku cinta
Kaulah satu cinta terhalang

Engkau lafazkan perasaan
Setulus hati jiwamu
Penuh keikhlasan, penuh bermakna
Memikat hati dan naluriku

Walau kau sedari
Kau tetapkan perasaanmu
Kau berikan cinta yang terpendam

Walau ku tahu kita
Tak mungkin bersama
Tetap ku sanjung.
Cintamu yang suci walau terhalang
Crying or Very sad berkecai Sad

ZA_70
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : STUDENT POS BASIK
Gender : Female
Jumlah Post : 289
Umur : 56
Tarikh Register : 27/10/2008
Reputation : 7
Points : 3239

Character sheet
Mutiara Kata saya: SENYUMAN ADALAH PENAWAR SEGALA DUKA....

View user profile

Back to top Go down

Re: Cinta terlarang

Post by lavender on Fri 28 Nov 2008, 5:42 am

Menyentuh ler lagu nie...syahdu btl...hu..hu....

lavender
SUPER DUPER SENIOR
SUPER DUPER SENIOR

Jawatan : "JusT LoOk n CeE"...
Gender : Female
Jumlah Post : 245
Umur : 34
Tarikh Register : 22/01/2008
Reputation : 3
Points : 3206

Character sheet
Mutiara Kata saya: "LuV UrSeLf.....BeForE U LuV Others..."

View user profile

Back to top Go down

Re: Cinta terlarang

Post by devil on Thu 12 Nov 2009, 10:46 pm

sdih siot..

devil
KERABAT SUPER SENIOR
KERABAT SUPER SENIOR

Jawatan : rempit
Gender : Male
Jumlah Post : 669
Umur : 34
Tarikh Register : 22/08/2009
Reputation : 0
Points : 3354

View user profile

Back to top Go down

Re: Cinta terlarang

Post by Sponsored content Today at 11:10 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 5 1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum