FORUM PARAMEDIK
Selamat melayari Forum Paramedik,

Dengan mendaftar keahlian di Forum Paramedik, anda akan mendapat lebih informasi dan juga boleh berkomunikasi dengan ahli-ahli forum yang lain.

meriahkan forum paramedik dengan mendaftar keahlian anda disini.

Terima Kasih.

mintak tolong....

Page 1 of 7 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

View previous topic View next topic Go down

mintak tolong....

Post by treatters_virus on Sun 12 Oct 2008, 11:53 am

ada sorg staff tmpat keja aku... dia ni leh kata menjadi rebutan kat daerah aku ni....
kelmarin dia luah perasaan kat aku... dia ckp dia suka kat aku...gugup gak aku nak jawab, aku x penah berkawan... x reti nak couple2 ni....
terpikir gak, dia sj nak kenakan aku ker??kalau org lain x ksah, aku anggapp gurauan ja..tp dia ni lain serabut sbb lawa gak bdk ni.... taknak dengar serabut

treatters_virus
KERABAT FORUM
KERABAT FORUM

Jawatan : P.P.P U 29++
Gender : Male
Jumlah Post : 302
Umur : 31
Tarikh Register : 14/09/2008
Reputation : 0
Points : 3017

Character sheet
Mutiara Kata saya: H.I.D.U.P... susah nak paham erti kata sebenar....

View user profile

Back to top Go down

Re: mintak tolong....

Post by aieyda on Sun 12 Oct 2008, 2:56 pm

hahaha...owg yang jadi rebutan minat kat ko..bangga tak ko bila dia minat ko.hehehe..
hmmm....mmg best kalau nak bercinta nih tapi ko tnya diri ko tu ko suka kat dia ke..dia tu siyes betol ke kat ko atau men2..
apa2hal ko kwn lu dgn dia,kenal hati budi masing2..
aku takot je t dia guna ko sbb musabab yang len..cthnye ada owg suka kat dia tapi dia tak suka ..so dia guna ko sbg alasan nak lepas dari masalah..kalau betul dia gunakan ko sbg alasan nak lari dari masalah dia bek tak payah,t mental ko
..

aieyda
KERABAT OTAI
KERABAT OTAI

Negeri :
Jawatan : Jaga KeSelamaTan Dlm NeGeRi
Gender : Female
Jumlah Post : 4125
Umur : 32
Tarikh Register : 17/04/2008
Reputation : 26
Points : 5210

Character sheet
Mutiara Kata saya: -TaNpa KeBeraNian,MimPi TidaK aKaN meNjaDi KeNyataaN-

View user profile

Back to top Go down

Re: mintak tolong....

Post by treatters_virus on Sun 12 Oct 2008, 3:47 pm

aku rasa x terbukak lg ati kat pompuan, tp aku BUKAN GAY...
ada staff len yg minat kat aku...hampir sumer aku anggap sbg 'akak' termasuk la dia tu...

treatters_virus
KERABAT FORUM
KERABAT FORUM

Jawatan : P.P.P U 29++
Gender : Male
Jumlah Post : 302
Umur : 31
Tarikh Register : 14/09/2008
Reputation : 0
Points : 3017

Character sheet
Mutiara Kata saya: H.I.D.U.P... susah nak paham erti kata sebenar....

View user profile

Back to top Go down

Re: mintak tolong....

Post by aieyda on Sun 12 Oct 2008, 4:10 pm

kalau belum bersedia aku nasihatkan tak payah..
t ada yang makan hati...
owg bila sakit hati ni mcm2 leh buat..
plg koman pakai bomoh,plg kejam bunuh...

aieyda
KERABAT OTAI
KERABAT OTAI

Negeri :
Jawatan : Jaga KeSelamaTan Dlm NeGeRi
Gender : Female
Jumlah Post : 4125
Umur : 32
Tarikh Register : 17/04/2008
Reputation : 26
Points : 5210

Character sheet
Mutiara Kata saya: -TaNpa KeBeraNian,MimPi TidaK aKaN meNjaDi KeNyataaN-

View user profile

Back to top Go down

Re: mintak tolong....

Post by treatters_virus on Sun 12 Oct 2008, 4:15 pm

erkkk...bunuh???

mber aku pon ckap camtu... dia suruh pass awek tu kat dia...
dlm hati aku ada gak terdetik"ruginya kalau tolak si dia tu"
mybe sbb dia comel or mybe sbb dia baik..manis, ntah la... konfius tul la...

treatters_virus
KERABAT FORUM
KERABAT FORUM

Jawatan : P.P.P U 29++
Gender : Male
Jumlah Post : 302
Umur : 31
Tarikh Register : 14/09/2008
Reputation : 0
Points : 3017

Character sheet
Mutiara Kata saya: H.I.D.U.P... susah nak paham erti kata sebenar....

View user profile

Back to top Go down

Re: mintak tolong....

Post by aieyda on Sun 12 Oct 2008, 4:23 pm

jgn terpedaya dgn sifat luaran kawan..
sifat luaran bnyk menipu..
kenali sifat dalaman dia,dari situ kita dapat nilai peribadi dia...
kenal dulu dia mcmana..kalau ko berkenan kat dia,mtk pertolongan dari yg maha esa,buat istikarah..insyaallah Dia akan tunjuk jalan yang terbaek..

aieyda
KERABAT OTAI
KERABAT OTAI

Negeri :
Jawatan : Jaga KeSelamaTan Dlm NeGeRi
Gender : Female
Jumlah Post : 4125
Umur : 32
Tarikh Register : 17/04/2008
Reputation : 26
Points : 5210

Character sheet
Mutiara Kata saya: -TaNpa KeBeraNian,MimPi TidaK aKaN meNjaDi KeNyataaN-

View user profile

Back to top Go down

Re: mintak tolong....

Post by treatters_virus on Mon 13 Oct 2008, 8:06 am

okey,,,macihhhhhhh...........

treatters_virus
KERABAT FORUM
KERABAT FORUM

Jawatan : P.P.P U 29++
Gender : Male
Jumlah Post : 302
Umur : 31
Tarikh Register : 14/09/2008
Reputation : 0
Points : 3017

Character sheet
Mutiara Kata saya: H.I.D.U.P... susah nak paham erti kata sebenar....

View user profile

Back to top Go down

Re: mintak tolong....

Post by WiraTempur on Mon 13 Oct 2008, 10:17 am

apa le kau ni virus dia dah bagi peluang kau amik je kesempatan ni kikis habis2an......dah habis manis sepah kau buang le....huhuhuhuhu baru le laki.....aku tau mesti pomuan tu playgirl.....

WiraTempur
KERABAT SENIOR
KERABAT SENIOR

Negeri :
Jawatan : khidmat masyarakat
Gender : Male
Jumlah Post : 463
Umur : 35
Tarikh Register : 22/08/2008
Reputation : 0
Points : 2999

Character sheet
Mutiara Kata saya: LIDAH LEBIH TAJAM DARI MATA PEDANG

View user profile

Back to top Go down

Re: mintak tolong....

Post by nyamok on Mon 13 Oct 2008, 10:27 am

HUHUUU.......
cayalah treat!!!........
saham ngah naik siot.....hehe..... afro

tp da tebalik kan....
pompuan plak ngan x malunyer meluahkan perasaan....
hehehe......jgn nnt ko x minang dia...dia plak yang minang ko.kekekeke........ Laughing Laughing
arap niat dia tu baik...jgn ader niat sebaliknya pulak..
bahaya VS haru biru nnt...

nyamok
SUPER DUPER SENIOR
SUPER DUPER SENIOR

Jawatan : cari pasal
Gender : Female
Jumlah Post : 292
Umur : 33
Tarikh Register : 21/06/2008
Reputation : 0
Points : 3073

View user profile

Back to top Go down

Re: mintak tolong....

Post by treatters_virus on Mon 13 Oct 2008, 11:07 am

ha...ha.... mybe sbb aku sorg ja ppp yg bujang kat pkd aku...
ntah la, aku x penah kisah pon..

treatters_virus
KERABAT FORUM
KERABAT FORUM

Jawatan : P.P.P U 29++
Gender : Male
Jumlah Post : 302
Umur : 31
Tarikh Register : 14/09/2008
Reputation : 0
Points : 3017

Character sheet
Mutiara Kata saya: H.I.D.U.P... susah nak paham erti kata sebenar....

View user profile

Back to top Go down

Re: mintak tolong....

Post by dhiyamirza on Mon 13 Oct 2008, 11:20 am

@treatters_virus wrote:ha...ha.... mybe sbb aku sorg ja ppp yg bujang kat pkd aku...
ntah la, aku x penah kisah pon..

nanti di saat kau pun mula sukakan dia....dia dah pun pegi jauh dari kau virus...baik kau fikir betul2 dulu...
"jangan bilang tidak bila kita belum mencuba..sapa yang tahu akan sama...hatimu dan juga hatiku..banyak yang bercinta bertahun2 putus juga..kuharapkan dengan dirimu...walaupun singkat pendekatan..."

dhiyamirza
KERABAT SUPER SENIOR
KERABAT SUPER SENIOR

Negeri :
Jawatan : Tutor
Gender : Female
Jumlah Post : 516
Umur : 34
Tarikh Register : 12/12/2007
Reputation : 12
Points : 3463

Character sheet
Mutiara Kata saya: biar putih tulang jangan putih mata....

View user profile

Back to top Go down

Re: mintak tolong....

Post by treatters_virus on Mon 13 Oct 2008, 11:47 am

isk.....ko wat aku lg konfius la dhiyamirza.... tgk la dulu...

treatters_virus
KERABAT FORUM
KERABAT FORUM

Jawatan : P.P.P U 29++
Gender : Male
Jumlah Post : 302
Umur : 31
Tarikh Register : 14/09/2008
Reputation : 0
Points : 3017

Character sheet
Mutiara Kata saya: H.I.D.U.P... susah nak paham erti kata sebenar....

View user profile

Back to top Go down

Re: mintak tolong....

Post by aieyda on Mon 13 Oct 2008, 2:16 pm

bnyk kwn2 bagi opinion masing2..so ko buatla pilihan yang tepat...

aieyda
KERABAT OTAI
KERABAT OTAI

Negeri :
Jawatan : Jaga KeSelamaTan Dlm NeGeRi
Gender : Female
Jumlah Post : 4125
Umur : 32
Tarikh Register : 17/04/2008
Reputation : 26
Points : 5210

Character sheet
Mutiara Kata saya: -TaNpa KeBeraNian,MimPi TidaK aKaN meNjaDi KeNyataaN-

View user profile

Back to top Go down

Re: mintak tolong....

Post by treatters_virus on Tue 14 Oct 2008, 7:28 am

syukur dpt kwn2 prihatin..... ntah la cam na?
td jumpa si dia tu...aku cam besa ja,dia plak syum2 tp x tgk pun...skilas pandg ja....segan plak nak duk lama2..tkut kena kutuk ngan mber2..

treatters_virus
KERABAT FORUM
KERABAT FORUM

Jawatan : P.P.P U 29++
Gender : Male
Jumlah Post : 302
Umur : 31
Tarikh Register : 14/09/2008
Reputation : 0
Points : 3017

Character sheet
Mutiara Kata saya: H.I.D.U.P... susah nak paham erti kata sebenar....

View user profile

Back to top Go down

Re: mintak tolong....

Post by dhiyamirza on Tue 14 Oct 2008, 8:10 am

@treatters_virus wrote:syukur dpt kwn2 prihatin..... ntah la cam na?
td jumpa si dia tu...aku cam besa ja,dia plak syum2 tp x tgk pun...skilas pandg ja....segan plak nak duk lama2..tkut kena kutuk ngan mber2..

kau kata kau anggap dia kakak je kan? kenapa kau nak segan plak? maknanya kau pon ade hatilah dengan dia tu...cuma kau je yang tak sedar tu..tak kisahlah kalau dia tua sikit dari kau virus...yang penting ko kene cube dulu..mana tau jodoh kau memang dengan dia..kan ke indah namanya tu..nak dating pon senang je.dekat2..hehehehe..anggapan boleh berubah bila2 masa..kalau dulu kau anggap kakak, sekrang cube kau pandang dia dari sudut yang berbeza..pasti kau akan menemui sesuatu dalam dirinya...

dhiyamirza
KERABAT SUPER SENIOR
KERABAT SUPER SENIOR

Negeri :
Jawatan : Tutor
Gender : Female
Jumlah Post : 516
Umur : 34
Tarikh Register : 12/12/2007
Reputation : 12
Points : 3463

Character sheet
Mutiara Kata saya: biar putih tulang jangan putih mata....

View user profile

Back to top Go down

Re: mintak tolong....

Post by dhiyamirza on Tue 14 Oct 2008, 8:12 am

@treatters_virus wrote:isk.....ko wat aku lg konfius la dhiyamirza.... tgk la dulu...

aku bukan nak bagi kau konpius la...aku nak ko cuba review balik feeling ko dengan dia jek..mana tau ko dah lama dengan dia tapi ko tak perasan plak perasaan sayang tu tetibe wujud..ala..kalau ko single dia single ape salahnya mencuba..lagi pun tak de sapa nak menghalang kalau ko bercinta dengan dia walaupun dia tuh banyak peminat..anggaplah kau ni dari yang bertuah..

dhiyamirza
KERABAT SUPER SENIOR
KERABAT SUPER SENIOR

Negeri :
Jawatan : Tutor
Gender : Female
Jumlah Post : 516
Umur : 34
Tarikh Register : 12/12/2007
Reputation : 12
Points : 3463

Character sheet
Mutiara Kata saya: biar putih tulang jangan putih mata....

View user profile

Back to top Go down

Re: mintak tolong....

Post by treatters_virus on Tue 14 Oct 2008, 9:20 am

@dhiyamirza wrote:
@treatters_virus wrote:isk.....ko wat aku lg konfius la dhiyamirza.... tgk la dulu...

aku bukan nak bagi kau konpius la...aku nak ko cuba review balik feeling ko dengan dia jek..mana tau ko dah lama dengan dia tapi ko tak perasan plak perasaan sayang tu tetibe wujud..ala..kalau ko single dia single ape salahnya mencuba..lagi pun tak de sapa nak menghalang kalau ko bercinta dengan dia walaupun dia tuh banyak peminat..anggaplah kau ni dari yang bertuah..

kompius....kompius......

treatters_virus
KERABAT FORUM
KERABAT FORUM

Jawatan : P.P.P U 29++
Gender : Male
Jumlah Post : 302
Umur : 31
Tarikh Register : 14/09/2008
Reputation : 0
Points : 3017

Character sheet
Mutiara Kata saya: H.I.D.U.P... susah nak paham erti kata sebenar....

View user profile

Back to top Go down

Re: mintak tolong....

Post by dhiyamirza on Tue 14 Oct 2008, 2:07 pm

ler....ko kompius pe? mesti sekarang ni ko tengah bertimbang2 nak ke tak nak kat dia kan?nak lepaskan sayang..tak lepaskan ko macam tak tahu perasaan sebenar kau...baik cube jek

dhiyamirza
KERABAT SUPER SENIOR
KERABAT SUPER SENIOR

Negeri :
Jawatan : Tutor
Gender : Female
Jumlah Post : 516
Umur : 34
Tarikh Register : 12/12/2007
Reputation : 12
Points : 3463

Character sheet
Mutiara Kata saya: biar putih tulang jangan putih mata....

View user profile

Back to top Go down

Re: mintak tolong....

Post by treatters_virus on Tue 14 Oct 2008, 4:04 pm

kalau aku cuba apa yg aku rugi ek??

treatters_virus
KERABAT FORUM
KERABAT FORUM

Jawatan : P.P.P U 29++
Gender : Male
Jumlah Post : 302
Umur : 31
Tarikh Register : 14/09/2008
Reputation : 0
Points : 3017

Character sheet
Mutiara Kata saya: H.I.D.U.P... susah nak paham erti kata sebenar....

View user profile

Back to top Go down

Re: mintak tolong....

Post by WiraTempur on Wed 15 Oct 2008, 4:24 am

masa itu emas.....rebut lah peluang ke emasan tersebut sementara stok masih ada....wahahahaha

WiraTempur
KERABAT SENIOR
KERABAT SENIOR

Negeri :
Jawatan : khidmat masyarakat
Gender : Male
Jumlah Post : 463
Umur : 35
Tarikh Register : 22/08/2008
Reputation : 0
Points : 2999

Character sheet
Mutiara Kata saya: LIDAH LEBIH TAJAM DARI MATA PEDANG

View user profile

Back to top Go down

Re: mintak tolong....

Post by treatters_virus on Wed 15 Oct 2008, 6:21 am

aku dah wat keputusan...
aku nak ckp kat dia suruh dia anggap aku ni kwn dia ja, x lebih x kurang...wat cam besa.
tp agak2nya dia kecik ati x??

treatters_virus
KERABAT FORUM
KERABAT FORUM

Jawatan : P.P.P U 29++
Gender : Male
Jumlah Post : 302
Umur : 31
Tarikh Register : 14/09/2008
Reputation : 0
Points : 3017

Character sheet
Mutiara Kata saya: H.I.D.U.P... susah nak paham erti kata sebenar....

View user profile

Back to top Go down

Re: mintak tolong....

Post by nyamok on Wed 15 Oct 2008, 6:32 am

huhuuuuu........
lau cmni lmbt lglah aku dpt mkn nasi minyak ko treat...
huhuuuuu...... lapo nasi minyak treat.... Sad Sad Sad Sad

nyamok
SUPER DUPER SENIOR
SUPER DUPER SENIOR

Jawatan : cari pasal
Gender : Female
Jumlah Post : 292
Umur : 33
Tarikh Register : 21/06/2008
Reputation : 0
Points : 3073

View user profile

Back to top Go down

Re: mintak tolong....

Post by WiraTempur on Wed 15 Oct 2008, 6:36 am

mok kau spesis makan nasik ke........wahahahaha

WiraTempur
KERABAT SENIOR
KERABAT SENIOR

Negeri :
Jawatan : khidmat masyarakat
Gender : Male
Jumlah Post : 463
Umur : 35
Tarikh Register : 22/08/2008
Reputation : 0
Points : 2999

Character sheet
Mutiara Kata saya: LIDAH LEBIH TAJAM DARI MATA PEDANG

View user profile

Back to top Go down

Re: mintak tolong....

Post by nyamok on Wed 15 Oct 2008, 6:44 am

uiiii....
ko x tau ker tempur...
aku ni species lapo nasik...hehehe.... tongue

nyamok
SUPER DUPER SENIOR
SUPER DUPER SENIOR

Jawatan : cari pasal
Gender : Female
Jumlah Post : 292
Umur : 33
Tarikh Register : 21/06/2008
Reputation : 0
Points : 3073

View user profile

Back to top Go down

Re: mintak tolong....

Post by WiraTempur on Wed 15 Oct 2008, 6:48 am

lapor ke kecian.....wahahaha

WiraTempur
KERABAT SENIOR
KERABAT SENIOR

Negeri :
Jawatan : khidmat masyarakat
Gender : Male
Jumlah Post : 463
Umur : 35
Tarikh Register : 22/08/2008
Reputation : 0
Points : 2999

Character sheet
Mutiara Kata saya: LIDAH LEBIH TAJAM DARI MATA PEDANG

View user profile

Back to top Go down

Re: mintak tolong....

Post by Sponsored content Today at 6:52 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 7 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum