FORUM PARAMEDIK
Selamat melayari Forum Paramedik,

Dengan mendaftar keahlian di Forum Paramedik, anda akan mendapat lebih informasi dan juga boleh berkomunikasi dengan ahli-ahli forum yang lain.

meriahkan forum paramedik dengan mendaftar keahlian anda disini.

Terima Kasih.

mintak tolong....

Page 5 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: mintak tolong....

Post by lavender on Wed 29 Oct 2008, 8:39 am

Ko nak tutup ape 2 wira tempur???

lavender
SUPER DUPER SENIOR
SUPER DUPER SENIOR

Jawatan : "JusT LoOk n CeE"...
Gender : Female
Jumlah Post : 245
Umur : 34
Tarikh Register : 22/01/2008
Reputation : 3
Points : 3208

Character sheet
Mutiara Kata saya: "LuV UrSeLf.....BeForE U LuV Others..."

View user profile

Back to top Go down

Re: mintak tolong....

Post by WiraTempur on Wed 29 Oct 2008, 8:49 am

aku nak tutup lavender punya...............

WiraTempur
KERABAT SENIOR
KERABAT SENIOR

Negeri :
Jawatan : khidmat masyarakat
Gender : Male
Jumlah Post : 463
Umur : 35
Tarikh Register : 22/08/2008
Reputation : 0
Points : 2999

Character sheet
Mutiara Kata saya: LIDAH LEBIH TAJAM DARI MATA PEDANG

View user profile

Back to top Go down

Re: mintak tolong....

Post by treatters_virus on Thu 30 Oct 2008, 12:09 pm

ssshhhhhhhhh.....................

treatters_virus
KERABAT FORUM
KERABAT FORUM

Jawatan : P.P.P U 29++
Gender : Male
Jumlah Post : 302
Umur : 31
Tarikh Register : 14/09/2008
Reputation : 0
Points : 3017

Character sheet
Mutiara Kata saya: H.I.D.U.P... susah nak paham erti kata sebenar....

View user profile

Back to top Go down

Re: mintak tolong....

Post by noriatul on Thu 30 Oct 2008, 12:34 pm

dh puas minta tolong...
nk tutup la tu....
Razz

noriatul
KERABAT TEGAR SUPER SENIOR
KERABAT TEGAR SUPER SENIOR

Negeri :
Jawatan : jururawat
Gender : Female
Jumlah Post : 1792
Umur : 32
Tarikh Register : 09/01/2008
Reputation : 10
Points : 3394

View user profile

Back to top Go down

Re: mintak tolong....

Post by aieyda on Thu 30 Oct 2008, 3:27 pm

sebelum tutup tu belanja la kat sesape yang bagi pendapat dan menolong..tak gitu kucing..

aieyda
KERABAT OTAI
KERABAT OTAI

Negeri :
Jawatan : Jaga KeSelamaTan Dlm NeGeRi
Gender : Female
Jumlah Post : 4125
Umur : 32
Tarikh Register : 17/04/2008
Reputation : 26
Points : 5210

Character sheet
Mutiara Kata saya: -TaNpa KeBeraNian,MimPi TidaK aKaN meNjaDi KeNyataaN-

View user profile

Back to top Go down

Re: mintak tolong....

Post by noriatul on Thu 30 Oct 2008, 4:00 pm

@aieyda wrote:sebelum tutup tu belanja la kat sesape yang bagi pendapat dan menolong..tak gitu kucing..

SETUJU!!!!!!!!!!!!!
u r really my besfren ar panda...
u know wat i'm thinking hehehehehehehe!!!

noriatul
KERABAT TEGAR SUPER SENIOR
KERABAT TEGAR SUPER SENIOR

Negeri :
Jawatan : jururawat
Gender : Female
Jumlah Post : 1792
Umur : 32
Tarikh Register : 09/01/2008
Reputation : 10
Points : 3394

View user profile

Back to top Go down

Re: mintak tolong....

Post by dhiyamirza on Fri 31 Oct 2008, 5:47 pm

@treatters_virus wrote:aku cuma nak mintk tolong ja la.... dah dpt tips, wat pa lg forum ni..tutup ja la...

ele...ntah2 kan korang...sebenarnya virus dah kapel kot dengan awek tuh...ahaaks..makanya beliau dah tak perlukan lagik pendapat2 kita nih...ntah2 sekarang dia dok masuk post bahagian cintan2 jek... Very Happy
sebab tu dia tak mau lagik dah thread ni..huh!sampai ati kau virus..kau memang dah lupakan kami2 nih yang menjadi pendorong percintaanmu itu.. Sad

dhiyamirza
KERABAT SUPER SENIOR
KERABAT SUPER SENIOR

Negeri :
Jawatan : Tutor
Gender : Female
Jumlah Post : 516
Umur : 34
Tarikh Register : 12/12/2007
Reputation : 12
Points : 3463

Character sheet
Mutiara Kata saya: biar putih tulang jangan putih mata....

View user profile

Back to top Go down

Re: mintak tolong....

Post by aieyda on Fri 31 Oct 2008, 5:56 pm

@noriatul wrote:
@aieyda wrote:sebelum tutup tu belanja la kat sesape yang bagi pendapat dan menolong..tak gitu kucing..

SETUJU!!!!!!!!!!!!!
u r really my besfren ar panda...
u know wat i'm thinking hehehehehehehe!!!

hehe..dat friends used for..
hehe..
i knew wat's in ur mind bebeh..huhu..

aieyda
KERABAT OTAI
KERABAT OTAI

Negeri :
Jawatan : Jaga KeSelamaTan Dlm NeGeRi
Gender : Female
Jumlah Post : 4125
Umur : 32
Tarikh Register : 17/04/2008
Reputation : 26
Points : 5210

Character sheet
Mutiara Kata saya: -TaNpa KeBeraNian,MimPi TidaK aKaN meNjaDi KeNyataaN-

View user profile

Back to top Go down

Re: mintak tolong....

Post by aieyda on Fri 31 Oct 2008, 6:06 pm

betol tu dhiya..
dia sudah menjumpai cintanya tanpa menginform kepada kita..

aieyda
KERABAT OTAI
KERABAT OTAI

Negeri :
Jawatan : Jaga KeSelamaTan Dlm NeGeRi
Gender : Female
Jumlah Post : 4125
Umur : 32
Tarikh Register : 17/04/2008
Reputation : 26
Points : 5210

Character sheet
Mutiara Kata saya: -TaNpa KeBeraNian,MimPi TidaK aKaN meNjaDi KeNyataaN-

View user profile

Back to top Go down

Re: mintak tolong....

Post by treatters_virus on Sun 02 Nov 2008, 7:22 am

nak tau cita ka???

aku dah gtau kat awek tu untuk bg aku masa, aku ckp KAWAN DULU UNTUK KENAL ATI BUDI masing2....aku takut dia nyesal suka kat aku, sbb aku rasa aku leh membosankan dia...maklum la, x penah berkawan...
dia senyum ja,
stakat ni dia diam lg,senyap ja bila jmpa aku, tp dia senyum...
aku rasa dia leh trima situasi ni...

buat kwn2 forumer...thanksss....luv u all.....nanti kalau jmpa aku, aku blanja....

treatters_virus
KERABAT FORUM
KERABAT FORUM

Jawatan : P.P.P U 29++
Gender : Male
Jumlah Post : 302
Umur : 31
Tarikh Register : 14/09/2008
Reputation : 0
Points : 3017

Character sheet
Mutiara Kata saya: H.I.D.U.P... susah nak paham erti kata sebenar....

View user profile

Back to top Go down

Re: mintak tolong....

Post by nyamok on Sun 02 Nov 2008, 8:31 am

tahniah!.....cheers cheers bounce bounce bounce bounce

nyamok
SUPER DUPER SENIOR
SUPER DUPER SENIOR

Jawatan : cari pasal
Gender : Female
Jumlah Post : 292
Umur : 33
Tarikh Register : 21/06/2008
Reputation : 0
Points : 3073

View user profile

Back to top Go down

Re: mintak tolong....

Post by treatters_virus on Sun 02 Nov 2008, 11:50 am

hehe...10q sifu.....

treatters_virus
KERABAT FORUM
KERABAT FORUM

Jawatan : P.P.P U 29++
Gender : Male
Jumlah Post : 302
Umur : 31
Tarikh Register : 14/09/2008
Reputation : 0
Points : 3017

Character sheet
Mutiara Kata saya: H.I.D.U.P... susah nak paham erti kata sebenar....

View user profile

Back to top Go down

Re: mintak tolong....

Post by noriatul on Sun 02 Nov 2008, 5:20 pm

yea! yea! lanun nk belanja!
aku nk mkn byk2 tau lanun ahaks!!

noriatul
KERABAT TEGAR SUPER SENIOR
KERABAT TEGAR SUPER SENIOR

Negeri :
Jawatan : jururawat
Gender : Female
Jumlah Post : 1792
Umur : 32
Tarikh Register : 09/01/2008
Reputation : 10
Points : 3394

View user profile

Back to top Go down

Re: mintak tolong....

Post by treatters_virus on Mon 03 Nov 2008, 7:49 am

@noriatul wrote:yea! yea! lanun nk belanja!
aku nk mkn byk2 tau lanun ahaks!!

blehh.... jom kluar.... kita dua ja tau....

treatters_virus
KERABAT FORUM
KERABAT FORUM

Jawatan : P.P.P U 29++
Gender : Male
Jumlah Post : 302
Umur : 31
Tarikh Register : 14/09/2008
Reputation : 0
Points : 3017

Character sheet
Mutiara Kata saya: H.I.D.U.P... susah nak paham erti kata sebenar....

View user profile

Back to top Go down

Re: mintak tolong....

Post by noriatul on Mon 03 Nov 2008, 1:47 pm

uik....kena belanja sumer sekali la hehehehehehe!!
ramai yg bagi nasihat kat ko tu tau....

noriatul
KERABAT TEGAR SUPER SENIOR
KERABAT TEGAR SUPER SENIOR

Negeri :
Jawatan : jururawat
Gender : Female
Jumlah Post : 1792
Umur : 32
Tarikh Register : 09/01/2008
Reputation : 10
Points : 3394

View user profile

Back to top Go down

Re: mintak tolong....

Post by dhiyamirza on Mon 03 Nov 2008, 9:26 pm

@treatters_virus wrote:nak tau cita ka???

aku dah gtau kat awek tu untuk bg aku masa, aku ckp KAWAN DULU UNTUK KENAL ATI BUDI masing2....aku takut dia nyesal suka kat aku, sbb aku rasa aku leh membosankan dia...maklum la, x penah berkawan...
dia senyum ja,
stakat ni dia diam lg,senyap ja bila jmpa aku, tp dia senyum...
aku rasa dia leh trima situasi ni...

buat kwn2 forumer...thanksss....luv u all.....nanti kalau jmpa aku, aku blanja....

Wah!wah!wah! ehem..ehem...cinta udah mula berputik nampaknya...biasala kalau cakap "KAWAN DULU UNTUK KENAL ATI BUDI masing2" tu ada harapan lah tuh..kalau tak nak, biasa tak dek kawan2 ni...lagi pon single sama single..tak dak halangan la tuh..aku suka tengok orang bercinta ni...dia senyum je...terpancarlah hatinya yang berbunga2 kembang setaman tu di mukanya...

dhiyamirza
KERABAT SUPER SENIOR
KERABAT SUPER SENIOR

Negeri :
Jawatan : Tutor
Gender : Female
Jumlah Post : 516
Umur : 34
Tarikh Register : 12/12/2007
Reputation : 12
Points : 3463

Character sheet
Mutiara Kata saya: biar putih tulang jangan putih mata....

View user profile

Back to top Go down

Re: mintak tolong....

Post by noriatul on Tue 04 Nov 2008, 7:26 am

ahai.....bahagianye org bercinta hahahahaha!!

noriatul
KERABAT TEGAR SUPER SENIOR
KERABAT TEGAR SUPER SENIOR

Negeri :
Jawatan : jururawat
Gender : Female
Jumlah Post : 1792
Umur : 32
Tarikh Register : 09/01/2008
Reputation : 10
Points : 3394

View user profile

Back to top Go down

Re: mintak tolong....

Post by angellus_aniq on Tue 04 Nov 2008, 1:22 pm

@treatters_virus wrote:tgk la dulu......
maap la, x dak pengalaman..minat gak nak bercouple, tp kurang la....tp minat, tp x la sangap or gersang cam aniq tu...hhahaha..
anywy, thanks sbb bagi tip kat aku.....




hahaha....suka suki jerk ko cakap aku sangap n gersang virus......kan masalah ko ni, mesti la ko yg sangap n gersang tu....kantoi disitu....ahaks....wakakakakakaka

angellus_aniq
KERABAT TEGAR SENIOR
KERABAT TEGAR SENIOR

Jawatan : jalan-jalan cari pasal
Gender : Male
Jumlah Post : 1069
Umur : 33
Tarikh Register : 12/03/2008
Reputation : 3
Points : 3052

Character sheet
Mutiara Kata saya: 200

View user profile

Back to top Go down

Re: mintak tolong....

Post by dhiyamirza on Tue 04 Nov 2008, 2:48 pm

ala...pe korang ni sangap2 plak nih? ala...kalau org lelaki bujang sangap biasalah tu...kalau tak tak normal plak..wawawawawa

dhiyamirza
KERABAT SUPER SENIOR
KERABAT SUPER SENIOR

Negeri :
Jawatan : Tutor
Gender : Female
Jumlah Post : 516
Umur : 34
Tarikh Register : 12/12/2007
Reputation : 12
Points : 3463

Character sheet
Mutiara Kata saya: biar putih tulang jangan putih mata....

View user profile

Back to top Go down

Re: mintak tolong....

Post by noni on Wed 05 Nov 2008, 6:24 am

entah2 dia nak test market je so kau jadi bahan ujukaji dia je................huhuhuhuhuhu.....Prof clone.........huuhuhuhuhuhu....... gelak sakan

noni
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : surirumah takde tangga
Gender : Female
Jumlah Post : 1163
Umur : 36
Tarikh Register : 28/12/2007
Reputation : 24
Points : 3700

Character sheet
Mutiara Kata saya: KEJUJURAN itu lambang KEIKHLASAN hati............

View user profile

Back to top Go down

Re: mintak tolong....

Post by suring on Wed 05 Nov 2008, 6:49 am

lelaki ngan pompuan sama jer 2.....

suring
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : Timbalan pengarah JKKN.Pahang
Gender : Male
Jumlah Post : 1751
Umur : 40
Tarikh Register : 28/03/2008
Reputation : 10
Points : 4185

View user profile

Back to top Go down

Re: mintak tolong....

Post by treatters_virus on Wed 05 Nov 2008, 11:57 am

Question

treatters_virus
KERABAT FORUM
KERABAT FORUM

Jawatan : P.P.P U 29++
Gender : Male
Jumlah Post : 302
Umur : 31
Tarikh Register : 14/09/2008
Reputation : 0
Points : 3017

Character sheet
Mutiara Kata saya: H.I.D.U.P... susah nak paham erti kata sebenar....

View user profile

Back to top Go down

Re: mintak tolong....

Post by laura on Sat 15 Nov 2008, 7:20 pm

@treatters_virus wrote:ada sorg staff tmpat keja aku... dia ni leh kata menjadi rebutan kat daerah aku ni....
kelmarin dia luah perasaan kat aku... dia ckp dia suka kat aku...gugup gak aku nak jawab, aku x penah berkawan... x reti nak couple2 ni....
terpikir gak, dia sj nak kenakan aku ker??kalau org lain x ksah, aku anggapp gurauan ja..tp dia ni lain serabut sbb lawa gak bdk ni.... taknak dengar serabut


uiks how come laura bole terlepas topic ni hah????
kelakarnye...ada jugak org yg nak kat virus jaat nie????hehehehe
gelak sakan gelak sakan gelak sakan gelak sakan gelak sakan Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing gelak sakan gelak sakan gelak sakan gelak sakan gelak sakan

laura
SUPER DUPER SENIOR
SUPER DUPER SENIOR

Jawatan : ANYTHING EVERYTHING......
Gender : Female
Jumlah Post : 226
Umur : 34
Tarikh Register : 13/03/2008
Reputation : 0
Points : 3176

Character sheet
Mutiara Kata saya: life is short so make it sweets......

View user profile

Back to top Go down

Re: mintak tolong....

Post by dhiyamirza on Sat 15 Nov 2008, 8:39 pm

alamak laura...apsal la laura bolet termiss plak topik hangat ni...kami dah puas dah mendengar keluh kesah si virus nih...hehehehe

dhiyamirza
KERABAT SUPER SENIOR
KERABAT SUPER SENIOR

Negeri :
Jawatan : Tutor
Gender : Female
Jumlah Post : 516
Umur : 34
Tarikh Register : 12/12/2007
Reputation : 12
Points : 3463

Character sheet
Mutiara Kata saya: biar putih tulang jangan putih mata....

View user profile

Back to top Go down

Re: mintak tolong....

Post by treatters_virus on Mon 17 Nov 2008, 12:20 pm

@laura wrote:
@treatters_virus wrote:ada sorg staff tmpat keja aku... dia ni leh kata menjadi rebutan kat daerah aku ni....
kelmarin dia luah perasaan kat aku... dia ckp dia suka kat aku...gugup gak aku nak jawab, aku x penah berkawan... x reti nak couple2 ni....
terpikir gak, dia sj nak kenakan aku ker??kalau org lain x ksah, aku anggapp gurauan ja..tp dia ni lain serabut sbb lawa gak bdk ni.... taknak dengar serabut


uiks how come laura bole terlepas topic ni hah????
kelakarnye...ada jugak org yg nak kat virus jaat nie????hehehehe
gelak sakan gelak sakan gelak sakan gelak sakan gelak sakan Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing gelak sakan gelak sakan gelak sakan gelak sakan gelak sakan

tembak tembak tembak tembak tembak tembak tembak tembak tembak tembak tembak tembak tembak tembak tembak tembak tembak tembak tembak tembak tembak tembak tembak tembak tembak tembak

treatters_virus
KERABAT FORUM
KERABAT FORUM

Jawatan : P.P.P U 29++
Gender : Male
Jumlah Post : 302
Umur : 31
Tarikh Register : 14/09/2008
Reputation : 0
Points : 3017

Character sheet
Mutiara Kata saya: H.I.D.U.P... susah nak paham erti kata sebenar....

View user profile

Back to top Go down

Re: mintak tolong....

Post by Sponsored content Today at 12:47 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum