FORUM PARAMEDIK
Selamat melayari Forum Paramedik,

Dengan mendaftar keahlian di Forum Paramedik, anda akan mendapat lebih informasi dan juga boleh berkomunikasi dengan ahli-ahli forum yang lain.

meriahkan forum paramedik dengan mendaftar keahlian anda disini.

Terima Kasih.

mintak tolong....

Page 4 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: mintak tolong....

Post by nyamok on Wed 22 Oct 2008, 7:25 am

huhuuuu...
pelan2 Hormat Hormat Hormat kayuh...... Smile Smile

nyamok
SUPER DUPER SENIOR
SUPER DUPER SENIOR

Jawatan : cari pasal
Gender : Female
Jumlah Post : 292
Umur : 33
Tarikh Register : 21/06/2008
Reputation : 0
Points : 3073

View user profile

Back to top Go down

Re: mintak tolong....

Post by dhiyamirza on Wed 22 Oct 2008, 9:04 am

@treatters_virus wrote:
@angellus_aniq wrote:
@treatters_virus wrote:
@angellus_aniq wrote:wah.....virus ni rebutan ramai gadis2 msia.....huhuhu

x la aniq, ni dugaan ni... x tau pa plak cabaran akan datang......





hehehe....yang penting pilihan ko tu mestilah tepat...pikir jangka masa yg panjang...bukan jangka mase pendek.itu main2 namenye.......... Smile

aku x penah berkawan ngan pompuan la.....
aku jg diaorg sama cam aku jg adikberadik aku..kekadang tu sj usik lebih ckit...
mybe sbb aku anak laki tunggal drpd 9 org adik beradik..

emm...kira istimewa gak kes ko nih virus...anak manjalah ni...tak pela...ko tauk tak"lelaki lebih cenderung untuk memilih seseorang yang berpewatakan sama seperti ibu atau kakaknya...?"seyes...itu dato dr fadhilah kamsah yang cakap tauk...ko pon dah anggap dia macam kakak, pe lagi...on jela...huhuhuuhu

dhiyamirza
KERABAT SUPER SENIOR
KERABAT SUPER SENIOR

Negeri :
Jawatan : Tutor
Gender : Female
Jumlah Post : 516
Umur : 34
Tarikh Register : 12/12/2007
Reputation : 12
Points : 3463

Character sheet
Mutiara Kata saya: biar putih tulang jangan putih mata....

View user profile

Back to top Go down

Re: mintak tolong....

Post by dhiyamirza on Wed 22 Oct 2008, 9:07 am

@angellus_aniq wrote:hmm.....slow2 la ko mengayuh....jumpe kan,stop la di persimpangan yg selamat.......

eleh...aniq ni...macam lah dia tuh dah kawen...nak mengayuh2 bagai...dia pon ntah2 sama macam virus...dalam diam mencintai seseorang...kan aniq??...baek ko luah kan aniq..kalau dia reject ko malu..tapi malu tuh sekejap jek..tapi kalau ko tak luahkan...ko menyesal..menyesal ni lebih lama rasanya banding dengan malu...ahaaks.. Very Happy

dhiyamirza
KERABAT SUPER SENIOR
KERABAT SUPER SENIOR

Negeri :
Jawatan : Tutor
Gender : Female
Jumlah Post : 516
Umur : 34
Tarikh Register : 12/12/2007
Reputation : 12
Points : 3463

Character sheet
Mutiara Kata saya: biar putih tulang jangan putih mata....

View user profile

Back to top Go down

Re: mintak tolong....

Post by angellus_aniq on Wed 22 Oct 2008, 10:49 am

@nyamok wrote:huhuuuu...
pelan2 Hormat Hormat Hormat kayuh...... Smile Smile





ko kayuh besikal ko mok? hikhik Very Happy

angellus_aniq
KERABAT TEGAR SENIOR
KERABAT TEGAR SENIOR

Jawatan : jalan-jalan cari pasal
Gender : Male
Jumlah Post : 1069
Umur : 33
Tarikh Register : 12/03/2008
Reputation : 3
Points : 3052

Character sheet
Mutiara Kata saya: 200

View user profile

Back to top Go down

Re: mintak tolong....

Post by angellus_aniq on Wed 22 Oct 2008, 10:51 am

@dhiyamirza wrote:
@angellus_aniq wrote:hmm.....slow2 la ko mengayuh....jumpe kan,stop la di persimpangan yg selamat.......

eleh...aniq ni...macam lah dia tuh dah kawen...nak mengayuh2 bagai...dia pon ntah2 sama macam virus...dalam diam mencintai seseorang...kan aniq??...baek ko luah kan aniq..kalau dia reject ko malu..tapi malu tuh sekejap jek..tapi kalau ko tak luahkan...ko menyesal..menyesal ni lebih lama rasanya banding dengan malu...ahaaks.. Very Happy




hehehe....aku bujang,da tu nape diya? ko ni......xde ape aku nak luahkan pun..... Cool

angellus_aniq
KERABAT TEGAR SENIOR
KERABAT TEGAR SENIOR

Jawatan : jalan-jalan cari pasal
Gender : Male
Jumlah Post : 1069
Umur : 33
Tarikh Register : 12/03/2008
Reputation : 3
Points : 3052

Character sheet
Mutiara Kata saya: 200

View user profile

Back to top Go down

Re: mintak tolong....

Post by dhiyamirza on Wed 22 Oct 2008, 2:50 pm

@angellus_aniq wrote:
@dhiyamirza wrote:
@angellus_aniq wrote:hmm.....slow2 la ko mengayuh....jumpe kan,stop la di persimpangan yg selamat.......

eleh...aniq ni...macam lah dia tuh dah kawen...nak mengayuh2 bagai...dia pon ntah2 sama macam virus...dalam diam mencintai seseorang...kan aniq??...baek ko luah kan aniq..kalau dia reject ko malu..tapi malu tuh sekejap jek..tapi kalau ko tak luahkan...ko menyesal..menyesal ni lebih lama rasanya banding dengan malu...ahaaks.. Very Happy

eleh aniq...bujang tak beerti tak berpunya...kau tuh selalu gi sana sini...tak kan palk tak dek jumpa yang kau berkenan kat hati/? ha...mesti ade...



hehehe....aku bujang,da tu nape diya? ko ni......xde ape aku nak luahkan pun..... Cool

dhiyamirza
KERABAT SUPER SENIOR
KERABAT SUPER SENIOR

Negeri :
Jawatan : Tutor
Gender : Female
Jumlah Post : 516
Umur : 34
Tarikh Register : 12/12/2007
Reputation : 12
Points : 3463

Character sheet
Mutiara Kata saya: biar putih tulang jangan putih mata....

View user profile

Back to top Go down

Re: mintak tolong....

Post by aieyda on Wed 22 Oct 2008, 3:10 pm

@angellus_aniq wrote:
@dhiyamirza wrote:
@angellus_aniq wrote:hmm.....slow2 la ko mengayuh....jumpe kan,stop la di persimpangan yg selamat.......

eleh...aniq ni...macam lah dia tuh dah kawen...nak mengayuh2 bagai...dia pon ntah2 sama macam virus...dalam diam mencintai seseorang...kan aniq??...baek ko luah kan aniq..kalau dia reject ko malu..tapi malu tuh sekejap jek..tapi kalau ko tak luahkan...ko menyesal..menyesal ni lebih lama rasanya banding dengan malu...ahaaks.. Very Happy




hehehe....aku bujang,da tu nape diya? ko ni......xde ape aku nak luahkan pun..... Cool

ala dhiya...
aniq butat tu malu2 badak tu..

aieyda
KERABAT OTAI
KERABAT OTAI

Negeri :
Jawatan : Jaga KeSelamaTan Dlm NeGeRi
Gender : Female
Jumlah Post : 4125
Umur : 32
Tarikh Register : 17/04/2008
Reputation : 26
Points : 5210

Character sheet
Mutiara Kata saya: -TaNpa KeBeraNian,MimPi TidaK aKaN meNjaDi KeNyataaN-

View user profile

Back to top Go down

Re: mintak tolong....

Post by dhiyamirza on Wed 22 Oct 2008, 7:41 pm

tu lah pasal...aniq ni konon bujang...tapi kalau dia ade jatuh hati pada sesapa pun, tak kan plak dia nak mengaku...yang virus plak, bujang jugak...malu2 nak mengaku ade feeling kat budak yang dah confess dengan dia..ni lah orang lelaki...mereka tak sedar org2 yang menyayangi mereka...nak tau masa bila mereka baru akan rasa? aku kasik aniq dengan virus jawab dulu...

dhiyamirza
KERABAT SUPER SENIOR
KERABAT SUPER SENIOR

Negeri :
Jawatan : Tutor
Gender : Female
Jumlah Post : 516
Umur : 34
Tarikh Register : 12/12/2007
Reputation : 12
Points : 3463

Character sheet
Mutiara Kata saya: biar putih tulang jangan putih mata....

View user profile

Back to top Go down

Re: mintak tolong....

Post by treatters_virus on Thu 23 Oct 2008, 8:02 am

@dhiyamirza wrote:tu lah pasal...aniq ni konon bujang...tapi kalau dia ade jatuh hati pada sesapa pun, tak kan plak dia nak mengaku...yang virus plak, bujang jugak...malu2 nak mengaku ade feeling kat budak yang dah confess dengan dia..ni lah orang lelaki...mereka tak sedar org2 yang menyayangi mereka...nak tau masa bila mereka baru akan rasa? aku kasik aniq dengan virus jawab dulu...

x der jawapan....aku x tau pompuan tu tul ka utk aku???... dlm kes ni aku x takut kena reject, kalau bleh nak elak, tp cian kat die tu plak..... Neutral Neutral

treatters_virus
KERABAT FORUM
KERABAT FORUM

Jawatan : P.P.P U 29++
Gender : Male
Jumlah Post : 302
Umur : 31
Tarikh Register : 14/09/2008
Reputation : 0
Points : 3017

Character sheet
Mutiara Kata saya: H.I.D.U.P... susah nak paham erti kata sebenar....

View user profile

Back to top Go down

Re: mintak tolong....

Post by nyamok on Thu 23 Oct 2008, 8:04 am

blom cuba blom tau...... Very Happy

nyamok
SUPER DUPER SENIOR
SUPER DUPER SENIOR

Jawatan : cari pasal
Gender : Female
Jumlah Post : 292
Umur : 33
Tarikh Register : 21/06/2008
Reputation : 0
Points : 3073

View user profile

Back to top Go down

Re: mintak tolong....

Post by treatters_virus on Thu 23 Oct 2008, 8:07 am

@nyamok wrote:blom cuba blom tau...... Very Happy

nak cuba camna???

treatters_virus
KERABAT FORUM
KERABAT FORUM

Jawatan : P.P.P U 29++
Gender : Male
Jumlah Post : 302
Umur : 31
Tarikh Register : 14/09/2008
Reputation : 0
Points : 3017

Character sheet
Mutiara Kata saya: H.I.D.U.P... susah nak paham erti kata sebenar....

View user profile

Back to top Go down

Re: mintak tolong....

Post by dhiyamirza on Thu 23 Oct 2008, 8:34 am

eleh...kesian la plak...kalau kau ade kesiankan dia...maknanya kau ade memirkan tentang dia...ha...cubalah kuar dating ke..gi makan2 ke..gi minum2 kat pekan ke...berbual2 biasa2 dulu..then ty tentang dia...family dia...then ati dia...

dhiyamirza
KERABAT SUPER SENIOR
KERABAT SUPER SENIOR

Negeri :
Jawatan : Tutor
Gender : Female
Jumlah Post : 516
Umur : 34
Tarikh Register : 12/12/2007
Reputation : 12
Points : 3463

Character sheet
Mutiara Kata saya: biar putih tulang jangan putih mata....

View user profile

Back to top Go down

Re: mintak tolong....

Post by treatters_virus on Thu 23 Oct 2008, 10:46 am

@dhiyamirza wrote:eleh...kesian la plak...kalau kau ade kesiankan dia...maknanya kau ade memirkan tentang dia...ha...cubalah kuar dating ke..gi makan2 ke..gi minum2 kat pekan ke...berbual2 biasa2 dulu..then ty tentang dia...family dia...then ati dia...

kalau dia blanja aku nak la,,, iskk.....mana penah aku kluar ngan pompuan...x reti la, rasanya x sampai seru lg...

treatters_virus
KERABAT FORUM
KERABAT FORUM

Jawatan : P.P.P U 29++
Gender : Male
Jumlah Post : 302
Umur : 31
Tarikh Register : 14/09/2008
Reputation : 0
Points : 3017

Character sheet
Mutiara Kata saya: H.I.D.U.P... susah nak paham erti kata sebenar....

View user profile

Back to top Go down

Re: mintak tolong....

Post by dhiyamirza on Thu 23 Oct 2008, 11:16 am

ish budak ini kang...manjang jek tak reti..aku Penyek baru tauk. tu pon aku nak kene ajor ke..ni umpamakan ko mula2 masuk training ppp dulu la..ade ke ko terus pandai ambik BP? ade ke ko terus pandai lak nak prescribe Rx? ade ke ko terus terer baca blood result? ade ke ko terus handal buat investigation? pe la ko virus?...
ko umpamakan la aweks tu macam pt ko..mula2 ko tanya yang ringan2..ye la..tak kan plak kalau ko nak tengok kes ko terus jek hulur steteskop ko kat dada orang?? tentunya ko tanya sape nama? umo bape? sakit ape? kan?kn? ha...macam tu lah...slow2 dulu weh...pas tuh baru masuk gear 2, 3, dan seterusnya la..
aiyoyo...ini budak..ngorat pon aku nak ajor..tapi ko tak payah nak susah2 sangat..sekarang dah terang2 dia tuh dah meluahkan perasaan kat ko..kira dah steady lah tu.ahaaks.
pe plak dia nak belanja ko? tak gentle la ko nih..ala...kuar modal bukan banyak sangat pon. kalau makan kfc 2 orang tak habis rm 20 makan snack plate. makan pizza plak tak habis 18rm makan yang mini2 pizaa tuh. makan mc d pon tak habis la rm20 melainkan kalau dia tuh perut naga ke ape...kuat makan plak.kalau makan warung lagik murah..paling 12 13rm..
ha..pe lagik? tips aku dah bagik dengan panjang lebar...go on je la..

dhiyamirza
KERABAT SUPER SENIOR
KERABAT SUPER SENIOR

Negeri :
Jawatan : Tutor
Gender : Female
Jumlah Post : 516
Umur : 34
Tarikh Register : 12/12/2007
Reputation : 12
Points : 3463

Character sheet
Mutiara Kata saya: biar putih tulang jangan putih mata....

View user profile

Back to top Go down

Re: mintak tolong....

Post by lavender on Thu 23 Oct 2008, 11:50 am

@treatters_virus wrote:
@dhiyamirza wrote:eleh...kesian la plak...kalau kau ade kesiankan dia...maknanya kau ade memirkan tentang dia...ha...cubalah kuar dating ke..gi makan2 ke..gi minum2 kat pekan ke...berbual2 biasa2 dulu..then ty tentang dia...family dia...then ati dia...

kalau dia blanja aku nak la,,, iskk.....mana penah aku kluar ngan pompuan...x reti la, rasanya x sampai seru lg...


Ape la Treatters nie...mustahil la ko nie xreti nak couple2...sampai bile nk tunggu seru??
Silap2 jd KekasiHku Seru.....hu.....hu....

lavender
SUPER DUPER SENIOR
SUPER DUPER SENIOR

Jawatan : "JusT LoOk n CeE"...
Gender : Female
Jumlah Post : 245
Umur : 34
Tarikh Register : 22/01/2008
Reputation : 3
Points : 3208

Character sheet
Mutiara Kata saya: "LuV UrSeLf.....BeForE U LuV Others..."

View user profile

Back to top Go down

Re: mintak tolong....

Post by angellus_aniq on Fri 24 Oct 2008, 12:49 pm

@dhiyamirza wrote:tu lah pasal...aniq ni konon bujang...tapi kalau dia ade jatuh hati pada sesapa pun, tak kan plak dia nak mengaku...yang virus plak, bujang jugak...malu2 nak mengaku ade feeling kat budak yang dah confess dengan dia..ni lah orang lelaki...mereka tak sedar org2 yang menyayangi mereka...nak tau masa bila mereka baru akan rasa? aku kasik aniq dengan virus jawab dulu...




hehehe......kalo jatuh hati...bererti mati....xnak ar jatuh hati.....nak statik hati jerk,baru xjatuh....ahaks Very Happy

angellus_aniq
KERABAT TEGAR SENIOR
KERABAT TEGAR SENIOR

Jawatan : jalan-jalan cari pasal
Gender : Male
Jumlah Post : 1069
Umur : 33
Tarikh Register : 12/03/2008
Reputation : 3
Points : 3052

Character sheet
Mutiara Kata saya: 200

View user profile

Back to top Go down

Re: mintak tolong....

Post by angellus_aniq on Fri 24 Oct 2008, 12:51 pm

@aieyda wrote:
@angellus_aniq wrote:
@dhiyamirza wrote:
@angellus_aniq wrote:hmm.....slow2 la ko mengayuh....jumpe kan,stop la di persimpangan yg selamat.......

eleh...aniq ni...macam lah dia tuh dah kawen...nak mengayuh2 bagai...dia pon ntah2 sama macam virus...dalam diam mencintai seseorang...kan aniq??...baek ko luah kan aniq..kalau dia reject ko malu..tapi malu tuh sekejap jek..tapi kalau ko tak luahkan...ko menyesal..menyesal ni lebih lama rasanya banding dengan malu...ahaaks.. Very Happy




hehehe....aku bujang,da tu nape diya? ko ni......xde ape aku nak luahkan pun..... Cool

ala dhiya...
aniq butat tu malu2 badak tu..




tah2 panda kot nak meluahkan tu....cume malu2 siput aje...ahaks....wakakaka

angellus_aniq
KERABAT TEGAR SENIOR
KERABAT TEGAR SENIOR

Jawatan : jalan-jalan cari pasal
Gender : Male
Jumlah Post : 1069
Umur : 33
Tarikh Register : 12/03/2008
Reputation : 3
Points : 3052

Character sheet
Mutiara Kata saya: 200

View user profile

Back to top Go down

Re: mintak tolong....

Post by aieyda on Fri 24 Oct 2008, 4:01 pm

@angellus_aniq wrote:
@aieyda wrote:
@angellus_aniq wrote:
@dhiyamirza wrote:
@angellus_aniq wrote:hmm.....slow2 la ko mengayuh....jumpe kan,stop la di persimpangan yg selamat.......

eleh...aniq ni...macam lah dia tuh dah kawen...nak mengayuh2 bagai...dia pon ntah2 sama macam virus...dalam diam mencintai seseorang...kan aniq??...baek ko luah kan aniq..kalau dia reject ko malu..tapi malu tuh sekejap jek..tapi kalau ko tak luahkan...ko menyesal..menyesal ni lebih lama rasanya banding dengan malu...ahaaks.. Very Happy




hehehe....aku bujang,da tu nape diya? ko ni......xde ape aku nak luahkan pun..... Cool

ala dhiya...
aniq butat tu malu2 badak tu..


tah2 panda kot nak meluahkan tu....cume malu2 siput aje...ahaks....wakakaka

hekleh...kot2 dia yang malu2 arnab..

aieyda
KERABAT OTAI
KERABAT OTAI

Negeri :
Jawatan : Jaga KeSelamaTan Dlm NeGeRi
Gender : Female
Jumlah Post : 4125
Umur : 32
Tarikh Register : 17/04/2008
Reputation : 26
Points : 5210

Character sheet
Mutiara Kata saya: -TaNpa KeBeraNian,MimPi TidaK aKaN meNjaDi KeNyataaN-

View user profile

Back to top Go down

Re: mintak tolong....

Post by nyamok on Fri 24 Oct 2008, 6:18 pm

gelak sakan gelak sakan gelak sakan

nyamok
SUPER DUPER SENIOR
SUPER DUPER SENIOR

Jawatan : cari pasal
Gender : Female
Jumlah Post : 292
Umur : 33
Tarikh Register : 21/06/2008
Reputation : 0
Points : 3073

View user profile

Back to top Go down

Re: mintak tolong....

Post by treatters_virus on Sun 26 Oct 2008, 3:56 am

tgk la dulu......
maap la, x dak pengalaman..minat gak nak bercouple, tp kurang la....tp minat, tp x la sangap or gersang cam aniq tu...hhahaha..
anywy, thanks sbb bagi tip kat aku.....

treatters_virus
KERABAT FORUM
KERABAT FORUM

Jawatan : P.P.P U 29++
Gender : Male
Jumlah Post : 302
Umur : 31
Tarikh Register : 14/09/2008
Reputation : 0
Points : 3017

Character sheet
Mutiara Kata saya: H.I.D.U.P... susah nak paham erti kata sebenar....

View user profile

Back to top Go down

Re: mintak tolong....

Post by treatters_virus on Sun 26 Oct 2008, 3:57 am

EERRRR.... CAM NA NAK TUTUP POST NI EK....???NAK DEL POST NI CAMNA??

treatters_virus
KERABAT FORUM
KERABAT FORUM

Jawatan : P.P.P U 29++
Gender : Male
Jumlah Post : 302
Umur : 31
Tarikh Register : 14/09/2008
Reputation : 0
Points : 3017

Character sheet
Mutiara Kata saya: H.I.D.U.P... susah nak paham erti kata sebenar....

View user profile

Back to top Go down

Re: mintak tolong....

Post by dhiyamirza on Tue 28 Oct 2008, 8:03 am

kau bukak sekarang ko lak nak tutup?
pe la koh ni virus...
k pe topik ni

dhiyamirza
KERABAT SUPER SENIOR
KERABAT SUPER SENIOR

Negeri :
Jawatan : Tutor
Gender : Female
Jumlah Post : 516
Umur : 34
Tarikh Register : 12/12/2007
Reputation : 12
Points : 3463

Character sheet
Mutiara Kata saya: biar putih tulang jangan putih mata....

View user profile

Back to top Go down

Re: mintak tolong....

Post by aieyda on Tue 28 Oct 2008, 8:18 am

dia yang bukak post ni nak tutup lak..
pttnye ko bangga sbb post ko ni meletup..hehheee

aieyda
KERABAT OTAI
KERABAT OTAI

Negeri :
Jawatan : Jaga KeSelamaTan Dlm NeGeRi
Gender : Female
Jumlah Post : 4125
Umur : 32
Tarikh Register : 17/04/2008
Reputation : 26
Points : 5210

Character sheet
Mutiara Kata saya: -TaNpa KeBeraNian,MimPi TidaK aKaN meNjaDi KeNyataaN-

View user profile

Back to top Go down

Re: mintak tolong....

Post by treatters_virus on Tue 28 Oct 2008, 9:23 am

aku cuma nak mintk tolong ja la.... dah dpt tips, wat pa lg forum ni..tutup ja la...

treatters_virus
KERABAT FORUM
KERABAT FORUM

Jawatan : P.P.P U 29++
Gender : Male
Jumlah Post : 302
Umur : 31
Tarikh Register : 14/09/2008
Reputation : 0
Points : 3017

Character sheet
Mutiara Kata saya: H.I.D.U.P... susah nak paham erti kata sebenar....

View user profile

Back to top Go down

Re: mintak tolong....

Post by WiraTempur on Tue 28 Oct 2008, 2:12 pm

nak tutup kau bagi tau kat moderator yang jaga post ni le.......

WiraTempur
KERABAT SENIOR
KERABAT SENIOR

Negeri :
Jawatan : khidmat masyarakat
Gender : Male
Jumlah Post : 463
Umur : 35
Tarikh Register : 22/08/2008
Reputation : 0
Points : 2999

Character sheet
Mutiara Kata saya: LIDAH LEBIH TAJAM DARI MATA PEDANG

View user profile

Back to top Go down

Re: mintak tolong....

Post by Sponsored content Today at 12:46 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 4 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum