FORUM PARAMEDIK
Selamat melayari Forum Paramedik,

Dengan mendaftar keahlian di Forum Paramedik, anda akan mendapat lebih informasi dan juga boleh berkomunikasi dengan ahli-ahli forum yang lain.

meriahkan forum paramedik dengan mendaftar keahlian anda disini.

Terima Kasih.

KOMET

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: KOMET

Post by noriatul on Tue 17 Mar 2009, 9:17 pm

nori xkn bagi ank kucen nori kat org lain hikhikhik
avatar
noriatul
KERABAT TEGAR SUPER SENIOR
KERABAT TEGAR SUPER SENIOR

Negeri :
Jawatan : jururawat
Gender : Female
Jumlah Post : 1792
Umur : 33
Tarikh Register : 09/01/2008
Reputation : 10
Points : 3708

View user profile

Back to top Go down

Re: KOMET

Post by rieyna168 on Tue 17 Mar 2009, 9:52 pm

uwaaaaa... nangis nangis .dekutnya mak kucen ni..mintak sekor je arr..mak kucen leh wat sekor lagi pastu sebagai penganti.hahahaha..

----Forum Paramedik Malaysia-----




INGIN MENGENALI RINA :
-> http://www.myspace.com/rieyna82 -> http://www.facebook.com/rieyna168
"Kecantikkan seseorang itu ada pada Mata yang memandang"
I was born to be THE GUNNERS
Forum Arsenal: http://ams-thegunners.forumms.net/
avatar
rieyna168
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : Apa-apa keja yang Ada.
Gender : Female
Jumlah Post : 4789
Umur : 35
Tarikh Register : 17/05/2008
Reputation : 56
Points : 8498

Character sheet
Mutiara Kata saya: Ingat 5 perkara, sebelum 5 perkara..Kita ada 1 saja HATI. Jika gembira HATI itulah... Jika bertakwa, HATI itulah... Jika beriman, HATI yg 1 itu juga... Jika bercinta, HATI itu juga... Jika terluka pun HATI nan 1 itu... Terlalu banyak satu perkara... Maka jagalah HATI mu dan HATI org2 yg menyayangimu...Kebencian orang jgn dibuat,Kesayangan orang jgn diambil..

View user profile http://www.facebook.com/rieyna168 http://ams-thegunners.forumms.net

Back to top Go down

Re: KOMET

Post by noriatul on Wed 18 Mar 2009, 7:06 pm



alolo...merajuk plak dia...amik kucing tgh main kasut tu ye hehehehe!!!
avatar
noriatul
KERABAT TEGAR SUPER SENIOR
KERABAT TEGAR SUPER SENIOR

Negeri :
Jawatan : jururawat
Gender : Female
Jumlah Post : 1792
Umur : 33
Tarikh Register : 09/01/2008
Reputation : 10
Points : 3708

View user profile

Back to top Go down

Re: KOMET

Post by rieyna168 on Wed 18 Mar 2009, 7:16 pm

byknya kucen2 nori ni...kiut giler wei...hehehe..

----Forum Paramedik Malaysia-----




INGIN MENGENALI RINA :
-> http://www.myspace.com/rieyna82 -> http://www.facebook.com/rieyna168
"Kecantikkan seseorang itu ada pada Mata yang memandang"
I was born to be THE GUNNERS
Forum Arsenal: http://ams-thegunners.forumms.net/
avatar
rieyna168
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : Apa-apa keja yang Ada.
Gender : Female
Jumlah Post : 4789
Umur : 35
Tarikh Register : 17/05/2008
Reputation : 56
Points : 8498

Character sheet
Mutiara Kata saya: Ingat 5 perkara, sebelum 5 perkara..Kita ada 1 saja HATI. Jika gembira HATI itulah... Jika bertakwa, HATI itulah... Jika beriman, HATI yg 1 itu juga... Jika bercinta, HATI itu juga... Jika terluka pun HATI nan 1 itu... Terlalu banyak satu perkara... Maka jagalah HATI mu dan HATI org2 yg menyayangimu...Kebencian orang jgn dibuat,Kesayangan orang jgn diambil..

View user profile http://www.facebook.com/rieyna168 http://ams-thegunners.forumms.net

Back to top Go down

Re: KOMET

Post by noriatul on Wed 18 Mar 2009, 7:43 pm

search je kat google rieyna hahahahahahahahaha!!!!
avatar
noriatul
KERABAT TEGAR SUPER SENIOR
KERABAT TEGAR SUPER SENIOR

Negeri :
Jawatan : jururawat
Gender : Female
Jumlah Post : 1792
Umur : 33
Tarikh Register : 09/01/2008
Reputation : 10
Points : 3708

View user profile

Back to top Go down

Re: KOMET

Post by rieyna168 on Wed 18 Mar 2009, 8:18 pm

noriatul wrote:search je kat google rieyna hahahahahahahahaha!!!!

rina search kt google,xjumpa yg kiut pun..hehehe..mak kucen gak yg terrer bab carik anak ni..ahaks..

----Forum Paramedik Malaysia-----




INGIN MENGENALI RINA :
-> http://www.myspace.com/rieyna82 -> http://www.facebook.com/rieyna168
"Kecantikkan seseorang itu ada pada Mata yang memandang"
I was born to be THE GUNNERS
Forum Arsenal: http://ams-thegunners.forumms.net/
avatar
rieyna168
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : Apa-apa keja yang Ada.
Gender : Female
Jumlah Post : 4789
Umur : 35
Tarikh Register : 17/05/2008
Reputation : 56
Points : 8498

Character sheet
Mutiara Kata saya: Ingat 5 perkara, sebelum 5 perkara..Kita ada 1 saja HATI. Jika gembira HATI itulah... Jika bertakwa, HATI itulah... Jika beriman, HATI yg 1 itu juga... Jika bercinta, HATI itu juga... Jika terluka pun HATI nan 1 itu... Terlalu banyak satu perkara... Maka jagalah HATI mu dan HATI org2 yg menyayangimu...Kebencian orang jgn dibuat,Kesayangan orang jgn diambil..

View user profile http://www.facebook.com/rieyna168 http://ams-thegunners.forumms.net

Back to top Go down

Re: KOMET

Post by noriatul on Fri 20 Mar 2009, 6:48 pm

dh nama pun mak kucen hahahahahahaha!!!
bali ke topik asal la rieyna...nnti mod marah plak hikhikhik
avatar
noriatul
KERABAT TEGAR SUPER SENIOR
KERABAT TEGAR SUPER SENIOR

Negeri :
Jawatan : jururawat
Gender : Female
Jumlah Post : 1792
Umur : 33
Tarikh Register : 09/01/2008
Reputation : 10
Points : 3708

View user profile

Back to top Go down

Re: KOMET

Post by rieyna168 on Sat 21 Mar 2009, 2:05 pm

hahaha..tau xpe nori..tu lah dorang xnyampuk kita dua borak.mane tak makin melalut.ekeke..sorry TS spam thread u.

----Forum Paramedik Malaysia-----




INGIN MENGENALI RINA :
-> http://www.myspace.com/rieyna82 -> http://www.facebook.com/rieyna168
"Kecantikkan seseorang itu ada pada Mata yang memandang"
I was born to be THE GUNNERS
Forum Arsenal: http://ams-thegunners.forumms.net/
avatar
rieyna168
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : Apa-apa keja yang Ada.
Gender : Female
Jumlah Post : 4789
Umur : 35
Tarikh Register : 17/05/2008
Reputation : 56
Points : 8498

Character sheet
Mutiara Kata saya: Ingat 5 perkara, sebelum 5 perkara..Kita ada 1 saja HATI. Jika gembira HATI itulah... Jika bertakwa, HATI itulah... Jika beriman, HATI yg 1 itu juga... Jika bercinta, HATI itu juga... Jika terluka pun HATI nan 1 itu... Terlalu banyak satu perkara... Maka jagalah HATI mu dan HATI org2 yg menyayangimu...Kebencian orang jgn dibuat,Kesayangan orang jgn diambil..

View user profile http://www.facebook.com/rieyna168 http://ams-thegunners.forumms.net

Back to top Go down

Re: KOMET

Post by mohdeskay on Wed 08 Apr 2009, 11:41 pm

Harap maaf kita akan menukarkan tajuk thread ini kepada "kucen si tucen". welcome
avatar
mohdeskay
SUPER SENIOR
SUPER SENIOR

Jawatan : System Engineer
Gender : Male
Jumlah Post : 109
Umur : 37
Tarikh Register : 05/04/2009
Reputation : 10
Points : 3249

Character sheet
Mutiara Kata saya: 200

View user profile http://www.ceramicclub.asia

Back to top Go down

Re: KOMET

Post by hamster on Thu 02 Jul 2009, 1:19 am

personally. komet yang aku pernah tgk

1. 12/P Holmes (2007)

2. Lulin (2009)
avatar
hamster
AHLI JUNIOR
AHLI JUNIOR

Negeri :
Jawatan : Sniper
Gender : Male
Jumlah Post : 17
Umur : 38
Tarikh Register : 27/06/2009
Reputation : 0
Points : 3058

Character sheet
Mutiara Kata saya: THE MAN RUNNING IN FRONT OF THE CAR WILL GET TIRED ---- A MAN RUNNING BEHIND THE CAR WILL GET EXHAUSTED

View user profile http://shahxr.blogspot.com

Back to top Go down

Re: KOMET

Post by rieyna168 on Thu 02 Jul 2009, 1:20 am

mohdeskay wrote:Harap maaf kita akan menukarkan tajuk thread ini kepada "kucen si tucen". welcome

sorry bro eskay.. janji xbuat lagi. Wink

----Forum Paramedik Malaysia-----




INGIN MENGENALI RINA :
-> http://www.myspace.com/rieyna82 -> http://www.facebook.com/rieyna168
"Kecantikkan seseorang itu ada pada Mata yang memandang"
I was born to be THE GUNNERS
Forum Arsenal: http://ams-thegunners.forumms.net/
avatar
rieyna168
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : Apa-apa keja yang Ada.
Gender : Female
Jumlah Post : 4789
Umur : 35
Tarikh Register : 17/05/2008
Reputation : 56
Points : 8498

Character sheet
Mutiara Kata saya: Ingat 5 perkara, sebelum 5 perkara..Kita ada 1 saja HATI. Jika gembira HATI itulah... Jika bertakwa, HATI itulah... Jika beriman, HATI yg 1 itu juga... Jika bercinta, HATI itu juga... Jika terluka pun HATI nan 1 itu... Terlalu banyak satu perkara... Maka jagalah HATI mu dan HATI org2 yg menyayangimu...Kebencian orang jgn dibuat,Kesayangan orang jgn diambil..

View user profile http://www.facebook.com/rieyna168 http://ams-thegunners.forumms.net

Back to top Go down

Re: KOMET

Post by rieyna168 on Thu 02 Jul 2009, 1:22 am

hamster wrote:personally. komet yang aku pernah tgk

1. 12/P Holmes (2007)

2. Lulin (2009)

pernah tgk sendiri ker ni bro? rina tak pernah lagi tgk komet dpn2 mata.bila lagi ek next komet akan muncul..nak gak tgk.

----Forum Paramedik Malaysia-----




INGIN MENGENALI RINA :
-> http://www.myspace.com/rieyna82 -> http://www.facebook.com/rieyna168
"Kecantikkan seseorang itu ada pada Mata yang memandang"
I was born to be THE GUNNERS
Forum Arsenal: http://ams-thegunners.forumms.net/
avatar
rieyna168
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : Apa-apa keja yang Ada.
Gender : Female
Jumlah Post : 4789
Umur : 35
Tarikh Register : 17/05/2008
Reputation : 56
Points : 8498

Character sheet
Mutiara Kata saya: Ingat 5 perkara, sebelum 5 perkara..Kita ada 1 saja HATI. Jika gembira HATI itulah... Jika bertakwa, HATI itulah... Jika beriman, HATI yg 1 itu juga... Jika bercinta, HATI itu juga... Jika terluka pun HATI nan 1 itu... Terlalu banyak satu perkara... Maka jagalah HATI mu dan HATI org2 yg menyayangimu...Kebencian orang jgn dibuat,Kesayangan orang jgn diambil..

View user profile http://www.facebook.com/rieyna168 http://ams-thegunners.forumms.net

Back to top Go down

Re: KOMET

Post by akoizer on Sun 05 Jul 2009, 9:43 pm

WiraTempur wrote:komet=taik bintang......hehehehehehehe

betol ke?
avatar
akoizer
KERABAT TEGAR SENIOR
KERABAT TEGAR SENIOR

Jawatan : PARAMBULATOR.
Gender : Male
Jumlah Post : 1086
Umur : 37
Tarikh Register : 14/05/2009
Reputation : 6
Points : 4240

Character sheet
Mutiara Kata saya: PERKHIDMATAN PENYAYANG, KERJA BERPASUKAN & PROFESIONALISME.

View user profile http://s.liddy@yahoo.com

Back to top Go down

Re: KOMET

Post by hamster on Sat 11 Jul 2009, 4:03 am

rieyna168 wrote:
hamster wrote:personally. komet yang aku pernah tgk

1. 12/P Holmes (2007)

2. Lulin (2009)

pernah tgk sendiri ker ni bro? rina tak pernah lagi tgk komet dpn2 mata.bila lagi ek next komet akan muncul..nak gak tgk.


pernah tgk la.. ntah la bila next 1 akan dtg. Lulin dulu pun pasal jumpa info kat internet. Antara komet paling pantas pergerakan kat langit kita nih.. kat internet kata lulin ni ada 2 ekor dia tapi aku nampak 1 aje. tu pun pendek aje.

holmes dulu lagi best. mula2 ingat jumpa UFO pasal warna dia hijau dan masa mula2 tgk dulu nampak dia makin besar dan jadi makin terang!! dlm 1 malam. lps tu ingatkan globular cluster tapi kat area tu xde benda tu lagipun holmes ni terang sgt2. x payah pakai teropong pun boleh nampak. globular cluster paling terang pun bila time xde bulan aje boleh cari. 2-3 hari lps tu baru jumpa info.. rupanya masa mula2 tgk tu la komet tu rupanya tgh outburst. rasa bertuah pulak dpt tgk fenomena yang orang lain 1 dunia pun tak pernak tgk. tapi masa tu tak rasa apa2 pun pasal tak tau.
avatar
hamster
AHLI JUNIOR
AHLI JUNIOR

Negeri :
Jawatan : Sniper
Gender : Male
Jumlah Post : 17
Umur : 38
Tarikh Register : 27/06/2009
Reputation : 0
Points : 3058

Character sheet
Mutiara Kata saya: THE MAN RUNNING IN FRONT OF THE CAR WILL GET TIRED ---- A MAN RUNNING BEHIND THE CAR WILL GET EXHAUSTED

View user profile http://shahxr.blogspot.com

Back to top Go down

Re: KOMET

Post by rieyna168 on Sat 11 Jul 2009, 3:16 pm

komet tu jatuh kat muka bumi kan? ada nampak sendiri ke komet2 yg jatuh tu bro..

----Forum Paramedik Malaysia-----




INGIN MENGENALI RINA :
-> http://www.myspace.com/rieyna82 -> http://www.facebook.com/rieyna168
"Kecantikkan seseorang itu ada pada Mata yang memandang"
I was born to be THE GUNNERS
Forum Arsenal: http://ams-thegunners.forumms.net/
avatar
rieyna168
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : Apa-apa keja yang Ada.
Gender : Female
Jumlah Post : 4789
Umur : 35
Tarikh Register : 17/05/2008
Reputation : 56
Points : 8498

Character sheet
Mutiara Kata saya: Ingat 5 perkara, sebelum 5 perkara..Kita ada 1 saja HATI. Jika gembira HATI itulah... Jika bertakwa, HATI itulah... Jika beriman, HATI yg 1 itu juga... Jika bercinta, HATI itu juga... Jika terluka pun HATI nan 1 itu... Terlalu banyak satu perkara... Maka jagalah HATI mu dan HATI org2 yg menyayangimu...Kebencian orang jgn dibuat,Kesayangan orang jgn diambil..

View user profile http://www.facebook.com/rieyna168 http://ams-thegunners.forumms.net

Back to top Go down

Re: KOMET

Post by fasha_wanna on Sun 12 Jul 2009, 12:11 am

sy pnh tgk komet mase kck dlu..

tp tym tu mmg x tau bnd..

tgh2 mkn ice cream..

bleh de nmpk kt langit cam sumthing burning n lju je..

tym tu mmg xtau tu komet..

syg kn..

skrang ni dah besar, xde pulak nmpk..

huhuhu...

----Forum Paramedik Malaysia-----




-GiGi wAriSAn KitA.. BeRSamA KitA MeNjaGA- Very Happy
avatar
fasha_wanna
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : part tym rempit n car race :P
Gender : Female
Jumlah Post : 2730
Umur : 30
Tarikh Register : 06/01/2008
Reputation : 36
Points : 6530

Character sheet
Mutiara Kata saya: ~~we can never change our past but we can always choose our future..~~

View user profile http://profiles.friendster.com

Back to top Go down

Re: KOMET

Post by rieyna168 on Sun 12 Jul 2009, 3:27 pm

tu tahi bintang kot fasha.. rina selalulah nampak tahi bintang..komet mmg xpernah. komet kalau terhempas, akan menghasilkan kawah yg agak besar gakkan.

----Forum Paramedik Malaysia-----




INGIN MENGENALI RINA :
-> http://www.myspace.com/rieyna82 -> http://www.facebook.com/rieyna168
"Kecantikkan seseorang itu ada pada Mata yang memandang"
I was born to be THE GUNNERS
Forum Arsenal: http://ams-thegunners.forumms.net/
avatar
rieyna168
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : Apa-apa keja yang Ada.
Gender : Female
Jumlah Post : 4789
Umur : 35
Tarikh Register : 17/05/2008
Reputation : 56
Points : 8498

Character sheet
Mutiara Kata saya: Ingat 5 perkara, sebelum 5 perkara..Kita ada 1 saja HATI. Jika gembira HATI itulah... Jika bertakwa, HATI itulah... Jika beriman, HATI yg 1 itu juga... Jika bercinta, HATI itu juga... Jika terluka pun HATI nan 1 itu... Terlalu banyak satu perkara... Maka jagalah HATI mu dan HATI org2 yg menyayangimu...Kebencian orang jgn dibuat,Kesayangan orang jgn diambil..

View user profile http://www.facebook.com/rieyna168 http://ams-thegunners.forumms.net

Back to top Go down

Re: KOMET

Post by fasha_wanna on Sun 12 Jul 2009, 5:23 pm

klu tahi bintang camne pulak?

----Forum Paramedik Malaysia-----




-GiGi wAriSAn KitA.. BeRSamA KitA MeNjaGA- Very Happy
avatar
fasha_wanna
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : part tym rempit n car race :P
Gender : Female
Jumlah Post : 2730
Umur : 30
Tarikh Register : 06/01/2008
Reputation : 36
Points : 6530

Character sheet
Mutiara Kata saya: ~~we can never change our past but we can always choose our future..~~

View user profile http://profiles.friendster.com

Back to top Go down

Re: KOMET

Post by rieyna168 on Sun 12 Jul 2009, 5:25 pm

tahi bintang tu yg sinaran laju yg selalu nampak kat langit tu...sebelum sampai ke bumi, tahi bintang tu berkecai.. (entah betul ke tak info sis ni)hehe..

----Forum Paramedik Malaysia-----




INGIN MENGENALI RINA :
-> http://www.myspace.com/rieyna82 -> http://www.facebook.com/rieyna168
"Kecantikkan seseorang itu ada pada Mata yang memandang"
I was born to be THE GUNNERS
Forum Arsenal: http://ams-thegunners.forumms.net/
avatar
rieyna168
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : Apa-apa keja yang Ada.
Gender : Female
Jumlah Post : 4789
Umur : 35
Tarikh Register : 17/05/2008
Reputation : 56
Points : 8498

Character sheet
Mutiara Kata saya: Ingat 5 perkara, sebelum 5 perkara..Kita ada 1 saja HATI. Jika gembira HATI itulah... Jika bertakwa, HATI itulah... Jika beriman, HATI yg 1 itu juga... Jika bercinta, HATI itu juga... Jika terluka pun HATI nan 1 itu... Terlalu banyak satu perkara... Maka jagalah HATI mu dan HATI org2 yg menyayangimu...Kebencian orang jgn dibuat,Kesayangan orang jgn diambil..

View user profile http://www.facebook.com/rieyna168 http://ams-thegunners.forumms.net

Back to top Go down

Re: KOMET

Post by fasha_wanna on Sun 12 Jul 2009, 5:53 pm

hehehe...

nnt ble sy blik jb, sy bukak psal buku psal komet nih..

----Forum Paramedik Malaysia-----




-GiGi wAriSAn KitA.. BeRSamA KitA MeNjaGA- Very Happy
avatar
fasha_wanna
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : part tym rempit n car race :P
Gender : Female
Jumlah Post : 2730
Umur : 30
Tarikh Register : 06/01/2008
Reputation : 36
Points : 6530

Character sheet
Mutiara Kata saya: ~~we can never change our past but we can always choose our future..~~

View user profile http://profiles.friendster.com

Back to top Go down

Re: KOMET

Post by hamster on Mon 13 Jul 2009, 2:01 am

rieyna168 wrote:komet tu jatuh kat muka bumi kan? ada nampak sendiri ke komet2 yg jatuh tu bro..



xde pun yang jatuh.. sume tgh lalu aje. komet ni kalau yang tak tau tgk, rupanya mcm bintang yang kita biasa tgk kat langit tu.. nak tgk ekor kena guna binokular atau teleskop. nak tgk dia gerak pun susah. takde la laju mcm kita tgk kat tv tu. mcm tgk bulan jugak, hari ni kat tempat lain, esok dah beralih sikit tempat lain. mcm tu la umpamanya...
avatar
hamster
AHLI JUNIOR
AHLI JUNIOR

Negeri :
Jawatan : Sniper
Gender : Male
Jumlah Post : 17
Umur : 38
Tarikh Register : 27/06/2009
Reputation : 0
Points : 3058

Character sheet
Mutiara Kata saya: THE MAN RUNNING IN FRONT OF THE CAR WILL GET TIRED ---- A MAN RUNNING BEHIND THE CAR WILL GET EXHAUSTED

View user profile http://shahxr.blogspot.com

Back to top Go down

Re: KOMET

Post by hamster on Mon 13 Jul 2009, 2:08 am

fasha_wanna wrote:klu tahi bintang camne pulak?

yang nampak mcm bintang terbakar dan bergerak laju tu la tahi bintang. kalau nak tgk tahi bintang kena cari info kat mana2 pasal meteor shower. ada musim dia tau.. luar musim dia kalau nak tgk kena tunggu langit cerah, xde bulan, kurang awan, kabus, jerubu, dll. lps tu dongak la kat langit. tunggu la 1-2 jam. mesti manpak punya.. kena sabar...
avatar
hamster
AHLI JUNIOR
AHLI JUNIOR

Negeri :
Jawatan : Sniper
Gender : Male
Jumlah Post : 17
Umur : 38
Tarikh Register : 27/06/2009
Reputation : 0
Points : 3058

Character sheet
Mutiara Kata saya: THE MAN RUNNING IN FRONT OF THE CAR WILL GET TIRED ---- A MAN RUNNING BEHIND THE CAR WILL GET EXHAUSTED

View user profile http://shahxr.blogspot.com

Back to top Go down

Re: KOMET

Post by fasha_wanna on Thu 16 Jul 2009, 6:25 pm

hamster wrote:
fasha_wanna wrote:klu tahi bintang camne pulak?

yang nampak mcm bintang terbakar dan bergerak laju tu la tahi bintang. kalau nak tgk tahi bintang kena cari info kat mana2 pasal meteor shower. ada musim dia tau.. luar musim dia kalau nak tgk kena tunggu langit cerah, xde bulan, kurang awan, kabus, jerubu, dll. lps tu dongak la kat langit. tunggu la 1-2 jam. mesti manpak punya.. kena sabar...

owhhh ok...

komet tu kira gerak slow n tahi bintang pulak laju ehh??

----Forum Paramedik Malaysia-----




-GiGi wAriSAn KitA.. BeRSamA KitA MeNjaGA- Very Happy
avatar
fasha_wanna
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : part tym rempit n car race :P
Gender : Female
Jumlah Post : 2730
Umur : 30
Tarikh Register : 06/01/2008
Reputation : 36
Points : 6530

Character sheet
Mutiara Kata saya: ~~we can never change our past but we can always choose our future..~~

View user profile http://profiles.friendster.com

Back to top Go down

Re: KOMET

Post by Bon on Fri 18 Sep 2009, 11:21 am

oh....ajaib la cerita2 kamu ni.....
avatar
Bon
KERABAT SUPER SENIOR
KERABAT SUPER SENIOR

Jawatan : ramal penyakit...!
Gender : Male
Jumlah Post : 578
Umur : 33
Tarikh Register : 23/05/2007
Reputation : 1
Points : 4231

Character sheet
Mutiara Kata saya: aRamai T...mamaTai T...

View user profile

Back to top Go down

Re: KOMET

Post by azrunia on Wed 24 Mar 2010, 10:01 pm

kekekekkekeee.....aku plak rasa mcm cerita fiksyen sain plak.....bantai je ler.....janji hapiiii.........
avatar
azrunia
KERABAT TEGAR SENIOR
KERABAT TEGAR SENIOR

Negeri :
Jawatan : tukang tarik kereta
Gender : Male
Jumlah Post : 1023
Umur : 1938
Tarikh Register : 23/12/2009
Reputation : 15
Points : 4202

View user profile http://www.facebook.com/?ref=home#!/profile.php?id=100000709795036

Back to top Go down

Re: KOMET

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum