FORUM PARAMEDIK
Selamat melayari Forum Paramedik,

Dengan mendaftar keahlian di Forum Paramedik, anda akan mendapat lebih informasi dan juga boleh berkomunikasi dengan ahli-ahli forum yang lain.

meriahkan forum paramedik dengan mendaftar keahlian anda disini.

Terima Kasih.

Usaha dalam mencari jodoh

Page 2 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Usaha dalam mencari jodoh

Post by rieyna168 on Wed 11 Mar 2009, 8:33 am

@aieyda wrote:tahu takpe..
bercinta lama pun tak tentu cepat jodohnya..
jumpa tak sampai sebulan pun kalau cepat jodohnye,kawen jgk..
hehehe..riena bila nak kawen..hehheee


wakakakaka ida..soalan maut tu. Laughing Laughing
bg ida jalan dululah...hehehe..

----Forum Paramedik Malaysia-----




INGIN MENGENALI RINA :
-> http://www.myspace.com/rieyna82 -> http://www.facebook.com/rieyna168
"Kecantikkan seseorang itu ada pada Mata yang memandang"
I was born to be THE GUNNERS
Forum Arsenal: http://ams-thegunners.forumms.net/

rieyna168
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : Apa-apa keja yang Ada.
Gender : Female
Jumlah Post : 4789
Umur : 34
Tarikh Register : 17/05/2008
Reputation : 56
Points : 8179

Character sheet
Mutiara Kata saya: Ingat 5 perkara, sebelum 5 perkara..Kita ada 1 saja HATI. Jika gembira HATI itulah... Jika bertakwa, HATI itulah... Jika beriman, HATI yg 1 itu juga... Jika bercinta, HATI itu juga... Jika terluka pun HATI nan 1 itu... Terlalu banyak satu perkara... Maka jagalah HATI mu dan HATI org2 yg menyayangimu...Kebencian orang jgn dibuat,Kesayangan orang jgn diambil..

View user profile http://www.facebook.com/rieyna168 http://ams-thegunners.forumms.net

Back to top Go down

Re: Usaha dalam mencari jodoh

Post by aieyda on Wed 11 Mar 2009, 8:34 am

bukan soklan maut la..
tu soklan cepucemas tu riena..
hehehe..

aieyda
KERABAT OTAI
KERABAT OTAI

Negeri :
Jawatan : Jaga KeSelamaTan Dlm NeGeRi
Gender : Female
Jumlah Post : 4125
Umur : 32
Tarikh Register : 17/04/2008
Reputation : 26
Points : 5205

Character sheet
Mutiara Kata saya: -TaNpa KeBeraNian,MimPi TidaK aKaN meNjaDi KeNyataaN-

View user profile

Back to top Go down

Re: Usaha dalam mencari jodoh

Post by rieyna168 on Wed 11 Mar 2009, 8:39 am

@aieyda wrote:bukan soklan maut la..
tu soklan cepucemas tu riena..
hehehe..

hehehe..tak jumpa lagi ida..pengalaman cinta 5 tahun yg putus ditgh jln membuatkn hati lebih berhati2.. Laughing Laughing ..tambahan kt wad tusemua sama spesis je..tak berkembang mata ni.ekekekeke.

----Forum Paramedik Malaysia-----




INGIN MENGENALI RINA :
-> http://www.myspace.com/rieyna82 -> http://www.facebook.com/rieyna168
"Kecantikkan seseorang itu ada pada Mata yang memandang"
I was born to be THE GUNNERS
Forum Arsenal: http://ams-thegunners.forumms.net/

rieyna168
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : Apa-apa keja yang Ada.
Gender : Female
Jumlah Post : 4789
Umur : 34
Tarikh Register : 17/05/2008
Reputation : 56
Points : 8179

Character sheet
Mutiara Kata saya: Ingat 5 perkara, sebelum 5 perkara..Kita ada 1 saja HATI. Jika gembira HATI itulah... Jika bertakwa, HATI itulah... Jika beriman, HATI yg 1 itu juga... Jika bercinta, HATI itu juga... Jika terluka pun HATI nan 1 itu... Terlalu banyak satu perkara... Maka jagalah HATI mu dan HATI org2 yg menyayangimu...Kebencian orang jgn dibuat,Kesayangan orang jgn diambil..

View user profile http://www.facebook.com/rieyna168 http://ams-thegunners.forumms.net

Back to top Go down

Re: Usaha dalam mencari jodoh

Post by aieyda on Wed 11 Mar 2009, 8:44 am

hehehe..sabar je la riena..
nak carik owg yang bersesuaian dgn kita payah..
aku pun mcm ko jgk..hahahahhaa..

aieyda
KERABAT OTAI
KERABAT OTAI

Negeri :
Jawatan : Jaga KeSelamaTan Dlm NeGeRi
Gender : Female
Jumlah Post : 4125
Umur : 32
Tarikh Register : 17/04/2008
Reputation : 26
Points : 5205

Character sheet
Mutiara Kata saya: -TaNpa KeBeraNian,MimPi TidaK aKaN meNjaDi KeNyataaN-

View user profile

Back to top Go down

Re: Usaha dalam mencari jodoh

Post by epiaya on Wed 11 Mar 2009, 8:48 am

Cool ni ada... hahahahaha

epiaya
KERABAT TEGAR SENIOR
KERABAT TEGAR SENIOR

Negeri :
Jawatan : ppp
Gender : Male
Jumlah Post : 1161
Umur : 38
Tarikh Register : 10/12/2008
Reputation : 10
Points : 3627

Character sheet
Mutiara Kata saya: amal makruf nahi mungkar ///

View user profile

Back to top Go down

Re: Usaha dalam mencari jodoh

Post by rieyna168 on Wed 11 Mar 2009, 8:54 am

@aieyda wrote:hehehe..sabar je la riena..
nak carik owg yang bersesuaian dgn kita payah..
aku pun mcm ko jgk..hahahahhaa..

hikhik..biasa2 je ni ida...tp betul kan,kita kerja dikelilingi oleh sama spesis je.mane nak ada peluang nak bertentang mata..hahahaha..

----Forum Paramedik Malaysia-----




INGIN MENGENALI RINA :
-> http://www.myspace.com/rieyna82 -> http://www.facebook.com/rieyna168
"Kecantikkan seseorang itu ada pada Mata yang memandang"
I was born to be THE GUNNERS
Forum Arsenal: http://ams-thegunners.forumms.net/

rieyna168
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : Apa-apa keja yang Ada.
Gender : Female
Jumlah Post : 4789
Umur : 34
Tarikh Register : 17/05/2008
Reputation : 56
Points : 8179

Character sheet
Mutiara Kata saya: Ingat 5 perkara, sebelum 5 perkara..Kita ada 1 saja HATI. Jika gembira HATI itulah... Jika bertakwa, HATI itulah... Jika beriman, HATI yg 1 itu juga... Jika bercinta, HATI itu juga... Jika terluka pun HATI nan 1 itu... Terlalu banyak satu perkara... Maka jagalah HATI mu dan HATI org2 yg menyayangimu...Kebencian orang jgn dibuat,Kesayangan orang jgn diambil..

View user profile http://www.facebook.com/rieyna168 http://ams-thegunners.forumms.net

Back to top Go down

Re: Usaha dalam mencari jodoh

Post by EWAN on Wed 11 Mar 2009, 10:21 am

@rieyna168 wrote:
@aieyda wrote:hehehe..sabar je la riena..
nak carik owg yang bersesuaian dgn kita payah..
aku pun mcm ko jgk..hahahahhaa..

hikhik..biasa2 je ni ida...tp betul kan,kita kerja dikelilingi oleh sama spesis je.mane nak ada peluang nak bertentang mata..hahahaha..


sama spesis lagi senang dapat jodoh..
sebab boleh tukar2 kenalan..
kalo ade spesis lain nanti rase segan pulak..

betul ker ap yg sy ckp nih???? scratch scratch scratch

EWAN
KERABAT TEGAR
KERABAT TEGAR

Jawatan : studen..
Gender : Male
Jumlah Post : 778
Umur : 25
Tarikh Register : 13/01/2009
Reputation : 9
Points : 3672

Character sheet
Mutiara Kata saya: malas adalah racun paling berbisa, rajin adalah ubat yang paling mjarab.

View user profile

Back to top Go down

Re: Usaha dalam mencari jodoh

Post by epiaya on Wed 11 Mar 2009, 10:22 am

scratch

epiaya
KERABAT TEGAR SENIOR
KERABAT TEGAR SENIOR

Negeri :
Jawatan : ppp
Gender : Male
Jumlah Post : 1161
Umur : 38
Tarikh Register : 10/12/2008
Reputation : 10
Points : 3627

Character sheet
Mutiara Kata saya: amal makruf nahi mungkar ///

View user profile

Back to top Go down

Re: Usaha dalam mencari jodoh

Post by rieyna168 on Wed 11 Mar 2009, 10:24 am

mohd ridzuan bin abd raza wrote:
@rieyna168 wrote:
@aieyda wrote:hehehe..sabar je la riena..
nak carik owg yang bersesuaian dgn kita payah..
aku pun mcm ko jgk..hahahahhaa..

hikhik..biasa2 je ni ida...tp betul kan,kita kerja dikelilingi oleh sama spesis je.mane nak ada peluang nak bertentang mata..hahahaha..


sama spesis lagi senang dapat jodoh..
sebab boleh tukar2 kenalan..
kalo ade spesis lain nanti rase segan pulak..

betul ker ap yg sy ckp nih???? scratch scratch scratch



gelak sakan gelak sakan statment yg pelik...adehla..

----Forum Paramedik Malaysia-----




INGIN MENGENALI RINA :
-> http://www.myspace.com/rieyna82 -> http://www.facebook.com/rieyna168
"Kecantikkan seseorang itu ada pada Mata yang memandang"
I was born to be THE GUNNERS
Forum Arsenal: http://ams-thegunners.forumms.net/

rieyna168
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : Apa-apa keja yang Ada.
Gender : Female
Jumlah Post : 4789
Umur : 34
Tarikh Register : 17/05/2008
Reputation : 56
Points : 8179

Character sheet
Mutiara Kata saya: Ingat 5 perkara, sebelum 5 perkara..Kita ada 1 saja HATI. Jika gembira HATI itulah... Jika bertakwa, HATI itulah... Jika beriman, HATI yg 1 itu juga... Jika bercinta, HATI itu juga... Jika terluka pun HATI nan 1 itu... Terlalu banyak satu perkara... Maka jagalah HATI mu dan HATI org2 yg menyayangimu...Kebencian orang jgn dibuat,Kesayangan orang jgn diambil..

View user profile http://www.facebook.com/rieyna168 http://ams-thegunners.forumms.net

Back to top Go down

Re: Usaha dalam mencari jodoh

Post by slipar_jpon on Wed 11 Mar 2009, 10:26 am

@epiaya wrote:Cool ni ada... hahahahaha

wah!ko offer diri kat sape ni yaya??

slipar_jpon
KERABAT TEGAR SENIOR
KERABAT TEGAR SENIOR

Negeri :
Jawatan : DG 41
Gender : Female
Jumlah Post : 1473
Umur : 30
Tarikh Register : 09/09/2008
Reputation : 0
Points : 3988

View user profile

Back to top Go down

Re: Usaha dalam mencari jodoh

Post by EWAN on Wed 11 Mar 2009, 10:36 am

@rieyna168 wrote:
mohd ridzuan bin abd raza wrote:
@rieyna168 wrote:
@aieyda wrote:hehehe..sabar je la riena..
nak carik owg yang bersesuaian dgn kita payah..
aku pun mcm ko jgk..hahahahhaa..

hikhik..biasa2 je ni ida...tp betul kan,kita kerja dikelilingi oleh sama spesis je.mane nak ada peluang nak bertentang mata..hahahaha..


sama spesis lagi senang dapat jodoh..
sebab boleh tukar2 kenalan..
kalo ade spesis lain nanti rase segan pulak..

betul ker ap yg sy ckp nih???? scratch scratch scratch



gelak sakan gelak sakan statment yg pelik...adehla..

a'ah lar plik lar huhuhuhu... Razz Razz Razz

EWAN
KERABAT TEGAR
KERABAT TEGAR

Jawatan : studen..
Gender : Male
Jumlah Post : 778
Umur : 25
Tarikh Register : 13/01/2009
Reputation : 9
Points : 3672

Character sheet
Mutiara Kata saya: malas adalah racun paling berbisa, rajin adalah ubat yang paling mjarab.

View user profile

Back to top Go down

Re: Usaha dalam mencari jodoh

Post by aieyda on Wed 11 Mar 2009, 2:25 pm

[quote="epiaya"]8)[b][color=darkred] ni ada... hahahahaha[/color][/b][/quote]

abg pepaya....hahhahaaa

aieyda
KERABAT OTAI
KERABAT OTAI

Negeri :
Jawatan : Jaga KeSelamaTan Dlm NeGeRi
Gender : Female
Jumlah Post : 4125
Umur : 32
Tarikh Register : 17/04/2008
Reputation : 26
Points : 5205

Character sheet
Mutiara Kata saya: -TaNpa KeBeraNian,MimPi TidaK aKaN meNjaDi KeNyataaN-

View user profile

Back to top Go down

Re: Usaha dalam mencari jodoh

Post by aieyda on Wed 11 Mar 2009, 2:27 pm

[quote="rieyna168"][quote="aieyda"][b][color=green]hehehe..sabar je la riena..[/color][/b]
[b][color=green]nak carik owg yang bersesuaian dgn kita payah..[/color][/b]
[b][color=green]aku pun mcm ko jgk..hahahahhaa..[/color][/b][/quote]

hikhik..biasa2 je ni ida...tp betul kan,kita kerja dikelilingi oleh sama spesis je.mane nak ada peluang nak bertentang mata..hahahaha..[/quote]

hehehe..riena..aku bukan misi la..hehehe..
takpe..nak bertentang mata dgn spesis pelik tu t kita pi shoping complex..hehehee

aieyda
KERABAT OTAI
KERABAT OTAI

Negeri :
Jawatan : Jaga KeSelamaTan Dlm NeGeRi
Gender : Female
Jumlah Post : 4125
Umur : 32
Tarikh Register : 17/04/2008
Reputation : 26
Points : 5205

Character sheet
Mutiara Kata saya: -TaNpa KeBeraNian,MimPi TidaK aKaN meNjaDi KeNyataaN-

View user profile

Back to top Go down

Re: Usaha dalam mencari jodoh

Post by aieyda on Wed 11 Mar 2009, 2:28 pm

[quote="mohd ridzuan bin abd raza"][quote="rieyna168"][quote="aieyda"][b][color=green]hehehe..sabar je la riena..[/color][/b]
[b][color=green]nak carik owg yang bersesuaian dgn kita payah..[/color][/b]
[b][color=green]aku pun mcm ko jgk..hahahahhaa..[/color][/b][/quote]

hikhik..biasa2 je ni ida...tp betul kan,kita kerja dikelilingi oleh sama spesis je.mane nak ada peluang nak bertentang mata..hahahaha..[/quote]


sama spesis lagi senang dapat jodoh..
sebab boleh tukar2 kenalan..
kalo ade spesis lain nanti rase segan pulak..

betul ker ap yg sy ckp nih???? :scratch: :scratch: :scratch:[/quote]

hahaha..
ko jgn budak kecik..
t len jadinye..aku tau la kat upnm tu bnyk spesis sejenis ko..

aieyda
KERABAT OTAI
KERABAT OTAI

Negeri :
Jawatan : Jaga KeSelamaTan Dlm NeGeRi
Gender : Female
Jumlah Post : 4125
Umur : 32
Tarikh Register : 17/04/2008
Reputation : 26
Points : 5205

Character sheet
Mutiara Kata saya: -TaNpa KeBeraNian,MimPi TidaK aKaN meNjaDi KeNyataaN-

View user profile

Back to top Go down

Re: Usaha dalam mencari jodoh

Post by aieyda on Wed 11 Mar 2009, 2:28 pm

[quote="slipar_jpon"][quote="epiaya"]8)[b][color=darkred] ni ada... hahahahaha[/color][/b][/quote]

wah!ko offer diri kat sape ni yaya??[/quote]

dia ofer kat ko makcik taro..hehee

aieyda
KERABAT OTAI
KERABAT OTAI

Negeri :
Jawatan : Jaga KeSelamaTan Dlm NeGeRi
Gender : Female
Jumlah Post : 4125
Umur : 32
Tarikh Register : 17/04/2008
Reputation : 26
Points : 5205

Character sheet
Mutiara Kata saya: -TaNpa KeBeraNian,MimPi TidaK aKaN meNjaDi KeNyataaN-

View user profile

Back to top Go down

Re: Usaha dalam mencari jodoh

Post by rieyna168 on Wed 11 Mar 2009, 2:31 pm

@aieyda wrote:
@rieyna168 wrote:
@aieyda wrote:hehehe..sabar je la riena..
nak carik owg yang bersesuaian dgn kita payah..
aku pun mcm ko jgk..hahahahhaa..

hikhik..biasa2 je ni ida...tp betul kan,kita kerja dikelilingi oleh sama spesis je.mane nak ada peluang nak bertentang mata..hahahaha..

hehehe..riena..aku bukan misi la..hehehe..
takpe..nak bertentang mata dgn spesis pelik tu t kita pi shoping complex..hehehee

hehehe,keja ida takpelah xmemerlukan kita perlu ngadap sama spesis 24 jam..cam rina ni,kt tmpt keja dahla semua sama spesis,plg rumah lak semua spesis tu gak..tak mencuci mata langsung.. gelak sakan gelak sakan
ppssst! kat shopping komplex byk yg kutu rayau oo ida..takut nanti tersalah tangkap..ekeke..

----Forum Paramedik Malaysia-----




INGIN MENGENALI RINA :
-> http://www.myspace.com/rieyna82 -> http://www.facebook.com/rieyna168
"Kecantikkan seseorang itu ada pada Mata yang memandang"
I was born to be THE GUNNERS
Forum Arsenal: http://ams-thegunners.forumms.net/

rieyna168
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : Apa-apa keja yang Ada.
Gender : Female
Jumlah Post : 4789
Umur : 34
Tarikh Register : 17/05/2008
Reputation : 56
Points : 8179

Character sheet
Mutiara Kata saya: Ingat 5 perkara, sebelum 5 perkara..Kita ada 1 saja HATI. Jika gembira HATI itulah... Jika bertakwa, HATI itulah... Jika beriman, HATI yg 1 itu juga... Jika bercinta, HATI itu juga... Jika terluka pun HATI nan 1 itu... Terlalu banyak satu perkara... Maka jagalah HATI mu dan HATI org2 yg menyayangimu...Kebencian orang jgn dibuat,Kesayangan orang jgn diambil..

View user profile http://www.facebook.com/rieyna168 http://ams-thegunners.forumms.net

Back to top Go down

Re: Usaha dalam mencari jodoh

Post by aieyda on Wed 11 Mar 2009, 2:33 pm

hehehe..
ni aku ada plan..
esok pagi sebelum subuh kita skodeng kat masjid ke surau..tgk sape yang dtg dulu,sape yg dtg lu kita cekup r..hehehee

aieyda
KERABAT OTAI
KERABAT OTAI

Negeri :
Jawatan : Jaga KeSelamaTan Dlm NeGeRi
Gender : Female
Jumlah Post : 4125
Umur : 32
Tarikh Register : 17/04/2008
Reputation : 26
Points : 5205

Character sheet
Mutiara Kata saya: -TaNpa KeBeraNian,MimPi TidaK aKaN meNjaDi KeNyataaN-

View user profile

Back to top Go down

Re: Usaha dalam mencari jodoh

Post by rieyna168 on Wed 11 Mar 2009, 2:41 pm

@aieyda wrote:hehehe..
ni aku ada plan..
esok pagi sebelum subuh kita skodeng kat masjid ke surau..tgk sape yang dtg dulu,sape yg dtg lu kita cekup r..hehehee

wah..cadangan yg baik..kalo sorang2,rina takut la..takut kena culik. Very Happy

----Forum Paramedik Malaysia-----




INGIN MENGENALI RINA :
-> http://www.myspace.com/rieyna82 -> http://www.facebook.com/rieyna168
"Kecantikkan seseorang itu ada pada Mata yang memandang"
I was born to be THE GUNNERS
Forum Arsenal: http://ams-thegunners.forumms.net/

rieyna168
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : Apa-apa keja yang Ada.
Gender : Female
Jumlah Post : 4789
Umur : 34
Tarikh Register : 17/05/2008
Reputation : 56
Points : 8179

Character sheet
Mutiara Kata saya: Ingat 5 perkara, sebelum 5 perkara..Kita ada 1 saja HATI. Jika gembira HATI itulah... Jika bertakwa, HATI itulah... Jika beriman, HATI yg 1 itu juga... Jika bercinta, HATI itu juga... Jika terluka pun HATI nan 1 itu... Terlalu banyak satu perkara... Maka jagalah HATI mu dan HATI org2 yg menyayangimu...Kebencian orang jgn dibuat,Kesayangan orang jgn diambil..

View user profile http://www.facebook.com/rieyna168 http://ams-thegunners.forumms.net

Back to top Go down

Re: Usaha dalam mencari jodoh

Post by aieyda on Wed 11 Mar 2009, 2:57 pm

hehehe..ala,kita pi skodeng sama2 la..
kalau ko dapat datuk gigi dua kat depan tu aku tak jamin la ek..hehehee

aieyda
KERABAT OTAI
KERABAT OTAI

Negeri :
Jawatan : Jaga KeSelamaTan Dlm NeGeRi
Gender : Female
Jumlah Post : 4125
Umur : 32
Tarikh Register : 17/04/2008
Reputation : 26
Points : 5205

Character sheet
Mutiara Kata saya: -TaNpa KeBeraNian,MimPi TidaK aKaN meNjaDi KeNyataaN-

View user profile

Back to top Go down

Re: Usaha dalam mencari jodoh

Post by epiaya on Thu 12 Mar 2009, 3:43 am

usaha yg bagus... Laughing

epiaya
KERABAT TEGAR SENIOR
KERABAT TEGAR SENIOR

Negeri :
Jawatan : ppp
Gender : Male
Jumlah Post : 1161
Umur : 38
Tarikh Register : 10/12/2008
Reputation : 10
Points : 3627

Character sheet
Mutiara Kata saya: amal makruf nahi mungkar ///

View user profile

Back to top Go down

Re: Usaha dalam mencari jodoh

Post by aieyda on Thu 12 Mar 2009, 8:33 am

hahhaa..usaha tangga kejayaan!!!hahhaa...

aieyda
KERABAT OTAI
KERABAT OTAI

Negeri :
Jawatan : Jaga KeSelamaTan Dlm NeGeRi
Gender : Female
Jumlah Post : 4125
Umur : 32
Tarikh Register : 17/04/2008
Reputation : 26
Points : 5205

Character sheet
Mutiara Kata saya: -TaNpa KeBeraNian,MimPi TidaK aKaN meNjaDi KeNyataaN-

View user profile

Back to top Go down

Re: Usaha dalam mencari jodoh

Post by rieyna168 on Thu 12 Mar 2009, 10:17 am

@epiaya wrote:usaha yg bagus... Laughing


gelak sakan gelak sakan bro epiaya ni mmg suka mematahkan semangat kitaorg.hehe..

----Forum Paramedik Malaysia-----




INGIN MENGENALI RINA :
-> http://www.myspace.com/rieyna82 -> http://www.facebook.com/rieyna168
"Kecantikkan seseorang itu ada pada Mata yang memandang"
I was born to be THE GUNNERS
Forum Arsenal: http://ams-thegunners.forumms.net/

rieyna168
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : Apa-apa keja yang Ada.
Gender : Female
Jumlah Post : 4789
Umur : 34
Tarikh Register : 17/05/2008
Reputation : 56
Points : 8179

Character sheet
Mutiara Kata saya: Ingat 5 perkara, sebelum 5 perkara..Kita ada 1 saja HATI. Jika gembira HATI itulah... Jika bertakwa, HATI itulah... Jika beriman, HATI yg 1 itu juga... Jika bercinta, HATI itu juga... Jika terluka pun HATI nan 1 itu... Terlalu banyak satu perkara... Maka jagalah HATI mu dan HATI org2 yg menyayangimu...Kebencian orang jgn dibuat,Kesayangan orang jgn diambil..

View user profile http://www.facebook.com/rieyna168 http://ams-thegunners.forumms.net

Back to top Go down

Re: Usaha dalam mencari jodoh

Post by epiaya on Thu 12 Mar 2009, 10:30 am

Cool tgkkan jer...hahahahaha

epiaya
KERABAT TEGAR SENIOR
KERABAT TEGAR SENIOR

Negeri :
Jawatan : ppp
Gender : Male
Jumlah Post : 1161
Umur : 38
Tarikh Register : 10/12/2008
Reputation : 10
Points : 3627

Character sheet
Mutiara Kata saya: amal makruf nahi mungkar ///

View user profile

Back to top Go down

Re: Usaha dalam mencari jodoh

Post by aieyda on Thu 12 Mar 2009, 11:52 am

dia mmg mcm tu riena..t aku ketok kepala abg pepaya tu..hehehe

aieyda
KERABAT OTAI
KERABAT OTAI

Negeri :
Jawatan : Jaga KeSelamaTan Dlm NeGeRi
Gender : Female
Jumlah Post : 4125
Umur : 32
Tarikh Register : 17/04/2008
Reputation : 26
Points : 5205

Character sheet
Mutiara Kata saya: -TaNpa KeBeraNian,MimPi TidaK aKaN meNjaDi KeNyataaN-

View user profile

Back to top Go down

Re: Usaha dalam mencari jodoh

Post by rieyna168 on Thu 12 Mar 2009, 11:56 am

@aieyda wrote:dia mmg mcm tu riena..t aku ketok kepala abg pepaya tu..hehehe

kang benjol lak kepala dia ida..penat kita nak menjawab ngan kak eton.. Laughing

----Forum Paramedik Malaysia-----




INGIN MENGENALI RINA :
-> http://www.myspace.com/rieyna82 -> http://www.facebook.com/rieyna168
"Kecantikkan seseorang itu ada pada Mata yang memandang"
I was born to be THE GUNNERS
Forum Arsenal: http://ams-thegunners.forumms.net/

rieyna168
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : Apa-apa keja yang Ada.
Gender : Female
Jumlah Post : 4789
Umur : 34
Tarikh Register : 17/05/2008
Reputation : 56
Points : 8179

Character sheet
Mutiara Kata saya: Ingat 5 perkara, sebelum 5 perkara..Kita ada 1 saja HATI. Jika gembira HATI itulah... Jika bertakwa, HATI itulah... Jika beriman, HATI yg 1 itu juga... Jika bercinta, HATI itu juga... Jika terluka pun HATI nan 1 itu... Terlalu banyak satu perkara... Maka jagalah HATI mu dan HATI org2 yg menyayangimu...Kebencian orang jgn dibuat,Kesayangan orang jgn diambil..

View user profile http://www.facebook.com/rieyna168 http://ams-thegunners.forumms.net

Back to top Go down

Re: Usaha dalam mencari jodoh

Post by Sponsored content Today at 9:12 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum