FORUM PARAMEDIK
Selamat melayari Forum Paramedik,

Dengan mendaftar keahlian di Forum Paramedik, anda akan mendapat lebih informasi dan juga boleh berkomunikasi dengan ahli-ahli forum yang lain.

meriahkan forum paramedik dengan mendaftar keahlian anda disini.

Terima Kasih.

kete manual or kete auto,mana lagik bagus

Page 3 of 17 Previous  1, 2, 3, 4 ... 10 ... 17  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: kete manual or kete auto,mana lagik bagus

Post by aieyda on Thu 08 Jan 2009, 1:33 am

owh..mcm tu ker..
mana la beta taw..baru je nak berjinak2 dgn kete..
avatar
aieyda
KERABAT OTAI
KERABAT OTAI

Negeri :
Jawatan : Jaga KeSelamaTan Dlm NeGeRi
Gender : Female
Jumlah Post : 4121
Umur : 33
Tarikh Register : 17/04/2008
Reputation : 26
Points : 5577

Character sheet
Mutiara Kata saya: -TaNpa KeBeraNian,MimPi TidaK aKaN meNjaDi KeNyataaN-

View user profile

Back to top Go down

Re: kete manual or kete auto,mana lagik bagus

Post by <<BLaCk>> on Thu 08 Jan 2009, 1:14 pm

kalu pakai keta lembu skali pun kalu tak servis jahanam jugak inikan plak keta yang pakai enjin...tp slalunya pompuan mmg tak amik bab psl servis keta.. diorang tau isi minyak pastu bawakkkkkk je...pastu jahanammmmm

----Forum Paramedik Malaysia-----




avatar
<<BLaCk>>
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR

Jawatan : Tukang Make up forum nih
Gender : Male
Jumlah Post : 1591
Umur : 37
Tarikh Register : 19/09/2006
Reputation : 47
Points : 10285

Character sheet
Mutiara Kata saya: Ketakwaan Itu Kunci Kesempurnaan

View user profile http://paramedik.bbfr.net/

Back to top Go down

Re: kete manual or kete auto,mana lagik bagus

Post by terompah_biru on Thu 08 Jan 2009, 2:13 pm

<> wrote:kalu pakai keta lembu skali pun kalu tak servis jahanam jugak inikan plak keta yang pakai enjin...tp slalunya pompuan mmg tak amik bab psl servis keta.. diorang tau isi minyak pastu bawakkkkkk je...pastu jahanammmmm

den bukat takat servis..isi minyak pun den tak penah buat...tp minyak penuh sokmo..hahahahaha
avatar
terompah_biru
SUPER DUPER SENIOR
SUPER DUPER SENIOR

Jawatan : Missy
Gender : Female
Jumlah Post : 222
Umur : 36
Tarikh Register : 25/11/2008
Reputation : 10
Points : 3246

View user profile

Back to top Go down

Re: kete manual or kete auto,mana lagik bagus

Post by aieyda on Thu 08 Jan 2009, 5:25 pm

@< wrote:kalu pakai keta lembu skali pun kalu tak servis jahanam jugak inikan plak keta yang pakai enjin...tp slalunya pompuan mmg tak amik bab psl servis keta.. diorang tau isi minyak pastu bawakkkkkk je...pastu jahanammmmm

aku ngaku betul..
hehehe..
isi angin dlm tayar tak expert lagik..
avatar
aieyda
KERABAT OTAI
KERABAT OTAI

Negeri :
Jawatan : Jaga KeSelamaTan Dlm NeGeRi
Gender : Female
Jumlah Post : 4121
Umur : 33
Tarikh Register : 17/04/2008
Reputation : 26
Points : 5577

Character sheet
Mutiara Kata saya: -TaNpa KeBeraNian,MimPi TidaK aKaN meNjaDi KeNyataaN-

View user profile

Back to top Go down

Re: kete manual or kete auto,mana lagik bagus

Post by nyamok on Thu 08 Jan 2009, 7:10 pm

@aieyda wrote:
<> wrote:kalu pakai keta lembu skali pun kalu tak servis jahanam jugak inikan plak keta yang pakai enjin...tp slalunya pompuan mmg tak amik bab psl servis keta.. diorang tau isi minyak pastu bawakkkkkk je...pastu jahanammmmm

aku ngaku betul..
hehehe..
isi angin dlm tayar tak expert lagik..

hehe...
samer la kt........ Laughing
avatar
nyamok
SUPER DUPER SENIOR
SUPER DUPER SENIOR

Jawatan : cari pasal
Gender : Female
Jumlah Post : 292
Umur : 34
Tarikh Register : 21/06/2008
Reputation : 0
Points : 3446

View user profile

Back to top Go down

Re: kete manual or kete auto,mana lagik bagus

Post by aieyda on Thu 08 Jan 2009, 7:15 pm

hehee..name kan pumpuan..
mana nak kesah sgt bab2 kete ni kan..
pastu kalau tak taw kene kondemn je..
avatar
aieyda
KERABAT OTAI
KERABAT OTAI

Negeri :
Jawatan : Jaga KeSelamaTan Dlm NeGeRi
Gender : Female
Jumlah Post : 4121
Umur : 33
Tarikh Register : 17/04/2008
Reputation : 26
Points : 5577

Character sheet
Mutiara Kata saya: -TaNpa KeBeraNian,MimPi TidaK aKaN meNjaDi KeNyataaN-

View user profile

Back to top Go down

Re: kete manual or kete auto,mana lagik bagus

Post by nyamok on Thu 08 Jan 2009, 7:38 pm

hehe........
aku cumer tau tgk meter menyak ngan temp jer.........
agak2 cm lain mcm ker nk jalan jauh bru aku cek air....
kekekeke......
slalu kne bising. copp .......
avatar
nyamok
SUPER DUPER SENIOR
SUPER DUPER SENIOR

Jawatan : cari pasal
Gender : Female
Jumlah Post : 292
Umur : 34
Tarikh Register : 21/06/2008
Reputation : 0
Points : 3446

View user profile

Back to top Go down

Re: kete manual or kete auto,mana lagik bagus

Post by aieyda on Thu 08 Jan 2009, 9:06 pm

hehhee..
avatar
aieyda
KERABAT OTAI
KERABAT OTAI

Negeri :
Jawatan : Jaga KeSelamaTan Dlm NeGeRi
Gender : Female
Jumlah Post : 4121
Umur : 33
Tarikh Register : 17/04/2008
Reputation : 26
Points : 5577

Character sheet
Mutiara Kata saya: -TaNpa KeBeraNian,MimPi TidaK aKaN meNjaDi KeNyataaN-

View user profile

Back to top Go down

Re: kete manual or kete auto,mana lagik bagus

Post by noriatul on Thu 08 Jan 2009, 9:09 pm

@terompah_biru wrote:
<> wrote:kalu pakai keta lembu skali pun kalu tak servis jahanam jugak inikan plak keta yang pakai enjin...tp slalunya pompuan mmg tak amik bab psl servis keta.. diorang tau isi minyak pastu bawakkkkkk je...pastu jahanammmmm

den bukat takat servis..isi minyak pun den tak penah buat...tp minyak penuh sokmo..hahahahaha

akak memang power la hahahahahahaha!!! sayang benar hubby akak kat akak wakakakakakaka!!!
avatar
noriatul
KERABAT TEGAR SUPER SENIOR
KERABAT TEGAR SUPER SENIOR

Negeri :
Jawatan : jururawat
Gender : Female
Jumlah Post : 1792
Umur : 33
Tarikh Register : 09/01/2008
Reputation : 10
Points : 3767

View user profile

Back to top Go down

Re: kete manual or kete auto,mana lagik bagus

Post by aieyda on Thu 08 Jan 2009, 9:30 pm

eh..kak terompah dah kawen ke..
lorr..baru aku nak buat dia jadi adik ipar aku..hahahaha...
jgn marah kak,aku guwau jah..
avatar
aieyda
KERABAT OTAI
KERABAT OTAI

Negeri :
Jawatan : Jaga KeSelamaTan Dlm NeGeRi
Gender : Female
Jumlah Post : 4121
Umur : 33
Tarikh Register : 17/04/2008
Reputation : 26
Points : 5577

Character sheet
Mutiara Kata saya: -TaNpa KeBeraNian,MimPi TidaK aKaN meNjaDi KeNyataaN-

View user profile

Back to top Go down

Re: kete manual or kete auto,mana lagik bagus

Post by unta^selsema on Fri 09 Jan 2009, 8:46 am

tropah tu bunga larangan tuh panda....hiihiiii Laughing
avatar
unta^selsema
KERABAT TEGAR SENIOR
KERABAT TEGAR SENIOR

Jawatan : Tukang Sunat Orang
Gender : Male
Jumlah Post : 1360
Umur : 35
Tarikh Register : 19/09/2008
Reputation : 6
Points : 3518

Character sheet
Mutiara Kata saya: jgn telalu cepat menganggap seseorg tu pandai memasak dgn hanya melihat cara dia nyalakan api.

View user profile

Back to top Go down

Re: kete manual or kete auto,mana lagik bagus

Post by terompah_biru on Fri 09 Jan 2009, 1:53 pm

@noriatul wrote:
@terompah_biru wrote:
<> wrote:kalu pakai keta lembu skali pun kalu tak servis jahanam jugak inikan plak keta yang pakai enjin...tp slalunya pompuan mmg tak amik bab psl servis keta.. diorang tau isi minyak pastu bawakkkkkk je...pastu jahanammmmm

den bukat takat servis..isi minyak pun den tak penah buat...tp minyak penuh sokmo..hahahahaha

akak memang power la hahahahahahaha!!! sayang benar hubby akak kat akak wakakakakakaka!!!

sayang tak sayang...kalu takder minyak kete dia gak yg susah so baik dia penuhkan minyak , cek angin n etc.. kalu tak dia yg kena hantar akak g keje...ehehehehe
avatar
terompah_biru
SUPER DUPER SENIOR
SUPER DUPER SENIOR

Jawatan : Missy
Gender : Female
Jumlah Post : 222
Umur : 36
Tarikh Register : 25/11/2008
Reputation : 10
Points : 3246

View user profile

Back to top Go down

Re: kete manual or kete auto,mana lagik bagus

Post by terompah_biru on Fri 09 Jan 2009, 1:54 pm

@aieyda wrote:eh..kak terompah dah kawen ke..
lorr..baru aku nak buat dia jadi adik ipar aku..hahahaha...
jgn marah kak,aku guwau jah..

hek..hek..hek...udoh dik panda wehs...
avatar
terompah_biru
SUPER DUPER SENIOR
SUPER DUPER SENIOR

Jawatan : Missy
Gender : Female
Jumlah Post : 222
Umur : 36
Tarikh Register : 25/11/2008
Reputation : 10
Points : 3246

View user profile

Back to top Go down

Re: kete manual or kete auto,mana lagik bagus

Post by terompah_biru on Fri 09 Jan 2009, 1:54 pm

@unta^selsema wrote:tropah tu bunga larangan tuh panda....hiihiiii Laughing

yeah...mawar berduri...heheheheheh
avatar
terompah_biru
SUPER DUPER SENIOR
SUPER DUPER SENIOR

Jawatan : Missy
Gender : Female
Jumlah Post : 222
Umur : 36
Tarikh Register : 25/11/2008
Reputation : 10
Points : 3246

View user profile

Back to top Go down

Re: kete manual or kete auto,mana lagik bagus

Post by neskobeng on Fri 09 Jan 2009, 2:43 pm

@terompah_biru wrote:
@unta^selsema wrote:tropah tu bunga larangan tuh panda....hiihiiii Laughing

yeah...mawar berduri...heheheheheh
tape berduri.....pakai glove...
avatar
neskobeng
KERABAT TEGAR
KERABAT TEGAR

Jawatan : juru x-ray
Gender : Male
Jumlah Post : 875
Umur : 37
Tarikh Register : 02/03/2008
Reputation : 3
Points : 3476

Character sheet
Mutiara Kata saya: Saya mesti PILIH!!!!!!!

View user profile

Back to top Go down

Re: kete manual or kete auto,mana lagik bagus

Post by aieyda on Fri 09 Jan 2009, 2:47 pm

@terompah_biru wrote:
sayang tak sayang...kalu takder minyak kete dia gak yg susah so baik dia penuhkan minyak , cek angin n etc.. kalu tak dia yg kena hantar akak g keje...ehehehehe

heheh..tu aku pass kat ayah aku la..sbb kete dia aku tukang bawak jerk..
avatar
aieyda
KERABAT OTAI
KERABAT OTAI

Negeri :
Jawatan : Jaga KeSelamaTan Dlm NeGeRi
Gender : Female
Jumlah Post : 4121
Umur : 33
Tarikh Register : 17/04/2008
Reputation : 26
Points : 5577

Character sheet
Mutiara Kata saya: -TaNpa KeBeraNian,MimPi TidaK aKaN meNjaDi KeNyataaN-

View user profile

Back to top Go down

Re: kete manual or kete auto,mana lagik bagus

Post by aieyda on Fri 09 Jan 2009, 2:48 pm

keciwak aku kak terompah dah tawen..hehehee
avatar
aieyda
KERABAT OTAI
KERABAT OTAI

Negeri :
Jawatan : Jaga KeSelamaTan Dlm NeGeRi
Gender : Female
Jumlah Post : 4121
Umur : 33
Tarikh Register : 17/04/2008
Reputation : 26
Points : 5577

Character sheet
Mutiara Kata saya: -TaNpa KeBeraNian,MimPi TidaK aKaN meNjaDi KeNyataaN-

View user profile

Back to top Go down

Re: kete manual or kete auto,mana lagik bagus

Post by terompah_biru on Fri 09 Jan 2009, 2:55 pm

@aieyda wrote:keciwak aku kak terompah dah tawen..hehehee

takpo2...uto tok kawen lagik ko leh amik dia jadik adik ipar or abg ipar ko dik panda...hehehehehe
avatar
terompah_biru
SUPER DUPER SENIOR
SUPER DUPER SENIOR

Jawatan : Missy
Gender : Female
Jumlah Post : 222
Umur : 36
Tarikh Register : 25/11/2008
Reputation : 10
Points : 3246

View user profile

Back to top Go down

Re: kete manual or kete auto,mana lagik bagus

Post by aieyda on Fri 09 Jan 2009, 7:35 pm

tak mo aku..
kang hari2 aku baloh dgn dio..heheee
avatar
aieyda
KERABAT OTAI
KERABAT OTAI

Negeri :
Jawatan : Jaga KeSelamaTan Dlm NeGeRi
Gender : Female
Jumlah Post : 4121
Umur : 33
Tarikh Register : 17/04/2008
Reputation : 26
Points : 5577

Character sheet
Mutiara Kata saya: -TaNpa KeBeraNian,MimPi TidaK aKaN meNjaDi KeNyataaN-

View user profile

Back to top Go down

Re: kete manual or kete auto,mana lagik bagus

Post by terompah_biru on Sat 10 Jan 2009, 8:54 am

@aieyda wrote:tak mo aku..
kang hari2 aku baloh dgn dio..heheee

takpo2...baloh-baloh sayam...hik hik hik
avatar
terompah_biru
SUPER DUPER SENIOR
SUPER DUPER SENIOR

Jawatan : Missy
Gender : Female
Jumlah Post : 222
Umur : 36
Tarikh Register : 25/11/2008
Reputation : 10
Points : 3246

View user profile

Back to top Go down

Re: kete manual or kete auto,mana lagik bagus

Post by <<BLaCk>> on Sat 10 Jan 2009, 1:09 pm

korang ni nk citer pasal keta ke pasal cintan cintun adik ipar duai ke menda?

----Forum Paramedik Malaysia-----




avatar
<<BLaCk>>
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR

Jawatan : Tukang Make up forum nih
Gender : Male
Jumlah Post : 1591
Umur : 37
Tarikh Register : 19/09/2006
Reputation : 47
Points : 10285

Character sheet
Mutiara Kata saya: Ketakwaan Itu Kunci Kesempurnaan

View user profile http://paramedik.bbfr.net/

Back to top Go down

Re: kete manual or kete auto,mana lagik bagus

Post by aieyda on Sat 10 Jan 2009, 7:07 pm

alamak..bos besau dah marah..
ampun bos..ampun..
lek ke topik asal..hikhik..
avatar
aieyda
KERABAT OTAI
KERABAT OTAI

Negeri :
Jawatan : Jaga KeSelamaTan Dlm NeGeRi
Gender : Female
Jumlah Post : 4121
Umur : 33
Tarikh Register : 17/04/2008
Reputation : 26
Points : 5577

Character sheet
Mutiara Kata saya: -TaNpa KeBeraNian,MimPi TidaK aKaN meNjaDi KeNyataaN-

View user profile

Back to top Go down

Re: kete manual or kete auto,mana lagik bagus

Post by terompah_biru on Sun 11 Jan 2009, 7:02 pm

hik..hik..hik...kena sound la plak..sorry bos!! hehehehe..apepun kalu nk best memang kete auto la sbb relaks jerk bawak n kalu nk speed pun bg aku ok jerk performance dia..tp kalu lama2 bwk yg ato jd kekok nk bawak manual balik..masalah jugak tu...hehehe
avatar
terompah_biru
SUPER DUPER SENIOR
SUPER DUPER SENIOR

Jawatan : Missy
Gender : Female
Jumlah Post : 222
Umur : 36
Tarikh Register : 25/11/2008
Reputation : 10
Points : 3246

View user profile

Back to top Go down

Re: kete manual or kete auto,mana lagik bagus

Post by aieyda on Sun 11 Jan 2009, 8:15 pm

hehe..mmg masalah la kalau asyik pakai auto,dpt kete manual mcm tikus tgk labu..heheee
avatar
aieyda
KERABAT OTAI
KERABAT OTAI

Negeri :
Jawatan : Jaga KeSelamaTan Dlm NeGeRi
Gender : Female
Jumlah Post : 4121
Umur : 33
Tarikh Register : 17/04/2008
Reputation : 26
Points : 5577

Character sheet
Mutiara Kata saya: -TaNpa KeBeraNian,MimPi TidaK aKaN meNjaDi KeNyataaN-

View user profile

Back to top Go down

Re: kete manual or kete auto,mana lagik bagus

Post by <<BLaCk>> on Mon 12 Jan 2009, 3:51 pm

ala skali skala pinjam la keta manual sapa2 kita bawak..kira xnk hilang skill katakan...

----Forum Paramedik Malaysia-----




avatar
<<BLaCk>>
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR

Jawatan : Tukang Make up forum nih
Gender : Male
Jumlah Post : 1591
Umur : 37
Tarikh Register : 19/09/2006
Reputation : 47
Points : 10285

Character sheet
Mutiara Kata saya: Ketakwaan Itu Kunci Kesempurnaan

View user profile http://paramedik.bbfr.net/

Back to top Go down

Re: kete manual or kete auto,mana lagik bagus

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 17 Previous  1, 2, 3, 4 ... 10 ... 17  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum