FORUM PARAMEDIK
Selamat melayari Forum Paramedik,

Dengan mendaftar keahlian di Forum Paramedik, anda akan mendapat lebih informasi dan juga boleh berkomunikasi dengan ahli-ahli forum yang lain.

meriahkan forum paramedik dengan mendaftar keahlian anda disini.

Terima Kasih.

TAWARAN MENERUSKAN PENGAJIAN DI UiTM SECARA

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

TAWARAN MENERUSKAN PENGAJIAN DI UiTM SECARA

Post by msaa on Thu 22 Feb 2007, 4:28 pm

TAWARAN MENERUSKAN PENGAJIAN DI UiTM SECARA
PENDIDIKAN JARAK JAUH ELEKTRONIK
(e-PJJ)


ini link ke website tersebut...interesting..take a look!!!!...
http://www.uitmppl.edu.my/article.cfm?id=203

dan ini creta pasal MUET...
http://info.pointflex.net/Muet/Info.htm

.......good luck!!!...Very Happy Very Happy Very Happy

msaa
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri:
Jawatan : Sr CVT & Manager
Gender: Male
Jumlah Post: 595
Umur: 103
Tarikh Register: 05/10/2006
Reputation: 0
Points: 2896

Character sheet
Mutiara Kata saya: notin i can tell U

View user profile http://www.facebook.com/group.php?gid=137801169570733 http://www.facebook.com/msaaGmbH

Back to top Go down

Re: TAWARAN MENERUSKAN PENGAJIAN DI UiTM SECARA

Post by zulk on Thu 22 Feb 2007, 10:39 pm

aku tengok course yg ditwr kan. menarik gak.. tp syarat kemasukan tu gerun ckit laa..

----Forum Paramedik Malaysia-----




'NEED 4 SPEED'

zulk
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri:
Jawatan : detektif kuman
Gender: Male
Jumlah Post: 701
Umur: 105
Tarikh Register: 29/09/2006
Reputation: 11
Points: 3116

Character sheet
Mutiara Kata saya: hidup ibarat roda...

View user profile

Back to top Go down

Re: TAWARAN MENERUSKAN PENGAJIAN DI UiTM SECARA

Post by s2678 on Thu 22 Feb 2007, 10:42 pm

Yuran paling murah di " U" Malaysia Rm900/100 kredit.

s2678
SUPER SENIOR
SUPER SENIOR

Negeri:
Jawatan : PPP
Gender: Male
Jumlah Post: 153
Umur: 36
Tarikh Register: 11/02/2007
Reputation: 3
Points: 2920

Character sheet
Mutiara Kata saya: 200

View user profile

Back to top Go down

murah

Post by wanwaqiuddin1 on Tue 27 Mar 2007, 5:47 am

UiTM memang murah dan affordable untuk yang takde duit..
dan kalau tengok syllybus dia pun blh tahan tuft...
nak seribu daya, tak nak sudah cari tempat lain...
bagi saya yang dah nak abis sem 2 ni....

1. murah, dan affordable untuk juru x-ray sebab yuran sem dia korang boleh support=========RM 100 / satu jam kredit...biasanya satu sem ambik 12-13 jam kredit....itu yang full subject without kantoi paper.

2.UiTM certificate authorize dengan Monash University Australia...that mean kalu korang gi kerja kat sana sijil tu acceptable..

3.apa yang tuft nyer...korang kena belajar bahasa ke-3...mandarin subejct senang bagi mereka yang dah ada basic dalam mandarin... macam sekolah rendah.

4.Korang tak payah pergi kelas setiap minggu sebab dia hanya sebulan sekali dan ia bukan kelas tapi seminar.. (tak wajib pun...kalu ada test tapi tak hadir kira nasiblah)...hehehehe.

5.all note dalam digital note....kena download....dapatkan note anda secepat mungkin... sebab kena buka internet selalu,.

6.Semuanya English, Note, assignment, Seminar,dan etc.

7.cepat apply sebab quota dia x banyak....terhad.


sekian

wanwaqiuddin1
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Jawatan : juru x-ray
Gender: Male
Jumlah Post: 8
Umur: 34
Tarikh Register: 26/03/2007
Reputation: 0
Points: 2732

View user profile

Back to top Go down

Re: TAWARAN MENERUSKAN PENGAJIAN DI UiTM SECARA

Post by salreo on Sun 01 Jul 2007, 2:52 pm

ada tak tempat lain yang offer pjj degree untuk health science nie selain uitm,khususnya untuk MLT.

salreo
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Jawatan : mlt
Gender: Male
Jumlah Post: 2
Umur: 30
Tarikh Register: 01/07/2007
Reputation: 0
Points: 2635

View user profile

Back to top Go down

Re: TAWARAN MENERUSKAN PENGAJIAN DI UiTM SECARA

Post by puteri lindungan bulan on Thu 09 Aug 2007, 7:51 pm

degree mlt dengarnya nk open di udim tganu...tapi x tahu la

puteri lindungan bulan
AHLI JUNIOR
AHLI JUNIOR

Jawatan : mlt
Gender: Female
Jumlah Post: 29
Umur: 32
Tarikh Register: 09/08/2007
Reputation: 0
Points: 2600

View user profile

Back to top Go down

Re: TAWARAN MENERUSKAN PENGAJIAN DI UiTM SECARA

Post by asykin on Fri 24 Aug 2007, 3:59 pm

betul ke degree mlt akan di buka kat udim???kalau betul bila program degree tu akan di buka?

asykin
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Jawatan : juruteknologi makmal perubatan
Gender: Female
Jumlah Post: 9
Umur: 31
Tarikh Register: 16/04/2007
Reputation: 0
Points: 2711

View user profile

Back to top Go down

Re: TAWARAN MENERUSKAN PENGAJIAN DI UiTM SECARA

Post by Cik Pah on Wed 24 Oct 2007, 9:08 am

ari tuh de tepon Uitm tanya PJJ tuk mlt tp deme kata lum ade lagi...bila nak buat tuh ek..harap cepat ler leh buat...

Cik Pah
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri:
Jawatan : MLT
Gender: Female
Jumlah Post: 1992
Umur: 32
Tarikh Register: 07/11/2006
Reputation: 12
Points: 3360

Character sheet
Mutiara Kata saya: cHaiyoOoOk!!!

View user profile

Back to top Go down

Re: TAWARAN MENERUSKAN PENGAJIAN DI UiTM SECARA

Post by asykin on Fri 11 Apr 2008, 1:45 pm

degree bg MLT tak bnyk ditawarkan di 'U'..naper???
tp bg paramedik yang lain bnyk pula di 'U'....senang jer nk buat pilihan....naper degree utk MLT hnya diprknlkan d UiTM je,tidak di 'U'2 lain kat malaysia ni???ke sy jer yang tak th degree utk MLT kat IPTA yg lain pun ade.... Question Smile

asykin
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Jawatan : juruteknologi makmal perubatan
Gender: Female
Jumlah Post: 9
Umur: 31
Tarikh Register: 16/04/2007
Reputation: 0
Points: 2711

View user profile

Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum