FORUM PARAMEDIK
Selamat melayari Forum Paramedik,

Dengan mendaftar keahlian di Forum Paramedik, anda akan mendapat lebih informasi dan juga boleh berkomunikasi dengan ahli-ahli forum yang lain.

meriahkan forum paramedik dengan mendaftar keahlian anda disini.

Terima Kasih.

salam perkenalan.... boleh tanya apa saja tentang saya...

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: salam perkenalan.... boleh tanya apa saja tentang saya...

Post by totot on Wed 04 Feb 2009, 7:43 am

sal2
slm perkenalan bole ke sy nk knl
suka gak tgk uniform nurse bersih lg putih
kerjaya yg baik untuk masyarakat n negara.
liza di lokasi mn?

totot
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Jawatan : kerana allah
Gender : Male
Jumlah Post : 6
Umur : 34
Tarikh Register : 04/02/2009
Reputation : 0
Points : 2863

Character sheet
Mutiara Kata saya: 200

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan.... boleh tanya apa saja tentang saya...

Post by noorliza on Sat 07 Feb 2009, 6:44 am

@atira wrote:hai liza.........monin..

dah tak morning ni....

noorliza
AHLI SENIOR
AHLI SENIOR

Jawatan : nurse
Gender : Female
Jumlah Post : 83
Umur : 31
Tarikh Register : 31/01/2009
Reputation : 1
Points : 2907

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan.... boleh tanya apa saja tentang saya...

Post by noorliza on Sat 07 Feb 2009, 6:45 am

@unta^selsema wrote: Laughing aku xsuka mkn tapai pon liza...saje nk usik ko jerk..haha

hamboiiiii.... usik2 ekkkk... mentang2 saya org baru Mad

noorliza
AHLI SENIOR
AHLI SENIOR

Jawatan : nurse
Gender : Female
Jumlah Post : 83
Umur : 31
Tarikh Register : 31/01/2009
Reputation : 1
Points : 2907

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan.... boleh tanya apa saja tentang saya...

Post by noorliza on Sat 07 Feb 2009, 6:47 am

@totot wrote:sal2
slm perkenalan bole ke sy nk knl
suka gak tgk uniform nurse bersih lg putih
kerjaya yg baik untuk masyarakat n negara.
liza di lokasi mn?

wasalam...
salam perkenalan juga
terima kasih... sebab jururawat kerjaya yg baik la ia jd pilihan hati saya utk menceburinya.
cuba belek2 kat atas, rasanya dah bagi tau mana lokasi saya

noorliza
AHLI SENIOR
AHLI SENIOR

Jawatan : nurse
Gender : Female
Jumlah Post : 83
Umur : 31
Tarikh Register : 31/01/2009
Reputation : 1
Points : 2907

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan.... boleh tanya apa saja tentang saya...

Post by afen on Mon 09 Feb 2009, 10:38 am

asalamualaikum dimulakan
salam perkenalan dihulurkan
semoga saudari happy sokmo
dalam forum ini kita berbicara

afen
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Jawatan : ppkp
Gender : Male
Jumlah Post : 290
Umur : 46
Tarikh Register : 15/01/2007
Reputation : 0
Points : 3665

Character sheet
Mutiara Kata saya: Jika kejahatan di balas kejahatan, maka itu adalah... DENDAM

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan.... boleh tanya apa saja tentang saya...

Post by noorliza on Tue 10 Feb 2009, 10:39 am

@afen wrote:asalamualaikum dimulakan
salam perkenalan dihulurkan
semoga saudari happy sokmo
dalam forum ini kita berbicara

waalaikummusallam saya jawab
salam perkenalan juga dari saya
insyaallah saya hepi sokmo
ok... jom kita berbicara..

noorliza
AHLI SENIOR
AHLI SENIOR

Jawatan : nurse
Gender : Female
Jumlah Post : 83
Umur : 31
Tarikh Register : 31/01/2009
Reputation : 1
Points : 2907

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan.... boleh tanya apa saja tentang saya...

Post by kesperman on Tue 10 Feb 2009, 10:42 am

hai ,salam perkenalan.jika ada apa-apa soalan ke /kawan2 ada berita tentang apa2 ke boleh lah tukar2 maklumat ya.salam dari kesperman

kesperman
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Jawatan : penolong pegawai perubatan u 29
Gender : Male
Jumlah Post : 1
Umur : 43
Tarikh Register : 10/02/2009
Reputation : 0
Points : 2857

View user profile http://kesperman@yahoo.com

Back to top Go down

Re: salam perkenalan.... boleh tanya apa saja tentang saya...

Post by totot on Wed 11 Feb 2009, 3:11 am

ok dah tau info thanks
masih single hehehe....
berat bp,tinggi bape bole tanye ke.
ni mesti pndi bt nasi kerabu weh,i peminat ns keraBU
kelate belah mane dek oiii.....
leh dpt no phone leh i send pic,klu sudi Very Happy lpgn kapal terbang i tadahkan....

totot
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Jawatan : kerana allah
Gender : Male
Jumlah Post : 6
Umur : 34
Tarikh Register : 04/02/2009
Reputation : 0
Points : 2863

Character sheet
Mutiara Kata saya: 200

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan.... boleh tanya apa saja tentang saya...

Post by totot on Wed 11 Feb 2009, 3:15 am

-i ade kwn jgk kt penang tp la ni dah pindah perlis,baru kWIN
-WIFE dia sn pergigian....itu i pn nk cr nurse jgk le.
-tp x nak le keje kat hosp bsr nnti kene shift.
-keje kt poliklinik sabtu ahad free sng sikit hehehe.
-kat sana x sosial ke,org penang,byk godaaan...
-skrg ni u ddk sorang2 lg ke or dh ade kwn...

totot
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Jawatan : kerana allah
Gender : Male
Jumlah Post : 6
Umur : 34
Tarikh Register : 04/02/2009
Reputation : 0
Points : 2863

Character sheet
Mutiara Kata saya: 200

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan.... boleh tanya apa saja tentang saya...

Post by Ppkp Rey on Wed 11 Feb 2009, 4:02 am

@totot wrote:-i ade kwn jgk kt penang tp la ni dah pindah perlis,baru kWIN
-WIFE dia sn pergigian....itu i pn nk cr nurse jgk le.
-tp x nak le keje kat hosp bsr nnti kene shift.
-keje kt poliklinik sabtu ahad free sng sikit hehehe.
-kat sana x sosial ke,org penang,byk godaaan...
-skrg ni u ddk sorang2 lg ke or dh ade kwn...

wahhh memilihnye...hikkhikkk

Ppkp Rey
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : PPKP
Gender : Male
Jumlah Post : 673
Umur : 35
Tarikh Register : 15/12/2006
Reputation : 0
Points : 3889

Character sheet
Mutiara Kata saya: ......bErusahaLah.

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan.... boleh tanya apa saja tentang saya...

Post by Fieza on Wed 11 Feb 2009, 7:36 am

liza sbnrnya kt mana ek? klinik mana? kalau dkt boleh la kita brkumpul.. fiza pun kat penang.

Fieza
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : Mici U29
Gender : Female
Jumlah Post : 1500
Umur : 33
Tarikh Register : 12/10/2006
Reputation : 36
Points : 5199

Character sheet
Mutiara Kata saya: murahkanlah bibir dengan senyuman kerana senyum itu sedekah..

View user profile http://www.facebook.com/nurhafiza.pijajaja

Back to top Go down

Re: salam perkenalan.... boleh tanya apa saja tentang saya...

Post by noorliza on Tue 17 Feb 2009, 10:17 am

@kesperman wrote:hai ,salam perkenalan.jika ada apa-apa soalan ke /kawan2 ada berita tentang apa2 ke boleh lah tukar2 maklumat ya.salam dari kesperman

hai.. salam perkenalan...

noorliza
AHLI SENIOR
AHLI SENIOR

Jawatan : nurse
Gender : Female
Jumlah Post : 83
Umur : 31
Tarikh Register : 31/01/2009
Reputation : 1
Points : 2907

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan.... boleh tanya apa saja tentang saya...

Post by noorliza on Tue 17 Feb 2009, 10:19 am

@totot wrote:ok dah tau info thanks
masih single hehehe....
berat bp,tinggi bape bole tanye ke.
ni mesti pndi bt nasi kerabu weh,i peminat ns keraBU
kelate belah mane dek oiii.....
leh dpt no phone leh i send pic,klu sudi Very Happy lpgn kapal terbang i tadahkan....

ya, still single, berat 45kg, tinggi 157sm, nasi kerabu best... kelate kat bandar. no hp sorry... takde... Razz

noorliza
AHLI SENIOR
AHLI SENIOR

Jawatan : nurse
Gender : Female
Jumlah Post : 83
Umur : 31
Tarikh Register : 31/01/2009
Reputation : 1
Points : 2907

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan.... boleh tanya apa saja tentang saya...

Post by noorliza on Tue 17 Feb 2009, 10:31 am

@totot wrote:-i ade kwn jgk kt penang tp la ni dah pindah perlis,baru kWIN
-WIFE dia sn pergigian....itu i pn nk cr nurse jgk le.
-tp x nak le keje kat hosp bsr nnti kene shift.
-keje kt poliklinik sabtu ahad free sng sikit hehehe.
-kat sana x sosial ke,org penang,byk godaaan...
-skrg ni u ddk sorang2 lg ke or dh ade kwn...

scratch NAK JAWAB MANA NI????

noorliza
AHLI SENIOR
AHLI SENIOR

Jawatan : nurse
Gender : Female
Jumlah Post : 83
Umur : 31
Tarikh Register : 31/01/2009
Reputation : 1
Points : 2907

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan.... boleh tanya apa saja tentang saya...

Post by noorliza on Tue 17 Feb 2009, 10:32 am

Salmon wrote:
@totot wrote:-i ade kwn jgk kt penang tp la ni dah pindah perlis,baru kWIN
-WIFE dia sn pergigian....itu i pn nk cr nurse jgk le.
-tp x nak le keje kat hosp bsr nnti kene shift.
-keje kt poliklinik sabtu ahad free sng sikit hehehe.
-kat sana x sosial ke,org penang,byk godaaan...
-skrg ni u ddk sorang2 lg ke or dh ade kwn...

wahhh memilihnye...hikkhikkk

jadilah pengguna bijak, pilih yang berkualiti...

noorliza
AHLI SENIOR
AHLI SENIOR

Jawatan : nurse
Gender : Female
Jumlah Post : 83
Umur : 31
Tarikh Register : 31/01/2009
Reputation : 1
Points : 2907

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan.... boleh tanya apa saja tentang saya...

Post by noorliza on Tue 17 Feb 2009, 10:33 am

@Fieza wrote:liza sbnrnya kt mana ek? klinik mana? kalau dkt boleh la kita brkumpul.. fiza pun kat penang.

fiza kat mana???? GH ke?

noorliza
AHLI SENIOR
AHLI SENIOR

Jawatan : nurse
Gender : Female
Jumlah Post : 83
Umur : 31
Tarikh Register : 31/01/2009
Reputation : 1
Points : 2907

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan.... boleh tanya apa saja tentang saya...

Post by noorliza on Thu 19 Feb 2009, 11:07 am

soalan berikut?????

noorliza
AHLI SENIOR
AHLI SENIOR

Jawatan : nurse
Gender : Female
Jumlah Post : 83
Umur : 31
Tarikh Register : 31/01/2009
Reputation : 1
Points : 2907

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan.... boleh tanya apa saja tentang saya...

Post by atira on Thu 19 Feb 2009, 11:17 am

liza xbz ker..

atira
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : lepak2..tp tingkat
Gender : Female
Jumlah Post : 2416
Umur : 26
Tarikh Register : 15/08/2007
Reputation : 12
Points : 3749

Character sheet
Mutiara Kata saya: Usah gelisah apabila dibenci manusia kerana masih banyak yang menyayangimu di dunia, tapi gelisahlah apabila dibenci ALLAH kerana tiada lagi yang mengasihimu di akhirat kelak

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan.... boleh tanya apa saja tentang saya...

Post by suring on Thu 19 Feb 2009, 12:13 pm

soklan berikutnya...nape liza tak antar gambar kat suring?

suring
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : Timbalan pengarah JKKN.Pahang
Gender : Male
Jumlah Post : 1751
Umur : 40
Tarikh Register : 28/03/2008
Reputation : 10
Points : 4183

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan.... boleh tanya apa saja tentang saya...

Post by atira on Thu 19 Feb 2009, 12:22 pm

liza jawab......suring hntar la dlu gmbr suring

atira
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : lepak2..tp tingkat
Gender : Female
Jumlah Post : 2416
Umur : 26
Tarikh Register : 15/08/2007
Reputation : 12
Points : 3749

Character sheet
Mutiara Kata saya: Usah gelisah apabila dibenci manusia kerana masih banyak yang menyayangimu di dunia, tapi gelisahlah apabila dibenci ALLAH kerana tiada lagi yang mengasihimu di akhirat kelak

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan.... boleh tanya apa saja tentang saya...

Post by suring on Thu 19 Feb 2009, 12:28 pm

hek eleh tira tu memang kadukut......biar liza yang jawab....

suring
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : Timbalan pengarah JKKN.Pahang
Gender : Male
Jumlah Post : 1751
Umur : 40
Tarikh Register : 28/03/2008
Reputation : 10
Points : 4183

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan.... boleh tanya apa saja tentang saya...

Post by noorliza on Fri 13 Mar 2009, 10:05 am

@atira wrote:liza xbz ker..

sorry, lama tak msuk.. bz ckit..

noorliza
AHLI SENIOR
AHLI SENIOR

Jawatan : nurse
Gender : Female
Jumlah Post : 83
Umur : 31
Tarikh Register : 31/01/2009
Reputation : 1
Points : 2907

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan.... boleh tanya apa saja tentang saya...

Post by noorliza on Fri 13 Mar 2009, 10:05 am

@suring wrote:soklan berikutnya...nape liza tak antar gambar kat suring?

mintak gmbar ni nk wat ape ekkk?

noorliza
AHLI SENIOR
AHLI SENIOR

Jawatan : nurse
Gender : Female
Jumlah Post : 83
Umur : 31
Tarikh Register : 31/01/2009
Reputation : 1
Points : 2907

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan.... boleh tanya apa saja tentang saya...

Post by noorliza on Fri 13 Mar 2009, 10:06 am

@atira wrote:liza jawab......suring hntar la dlu gmbr suring

amboi tira... jd org tengah pulak... huhu

noorliza
AHLI SENIOR
AHLI SENIOR

Jawatan : nurse
Gender : Female
Jumlah Post : 83
Umur : 31
Tarikh Register : 31/01/2009
Reputation : 1
Points : 2907

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan.... boleh tanya apa saja tentang saya...

Post by noorliza on Fri 13 Mar 2009, 10:07 am

@suring wrote:hek eleh tira tu memang kadukut......biar liza yang jawab....

Surprised Surprised
jwb soklan liza dulu kt atas.. lol!

noorliza
AHLI SENIOR
AHLI SENIOR

Jawatan : nurse
Gender : Female
Jumlah Post : 83
Umur : 31
Tarikh Register : 31/01/2009
Reputation : 1
Points : 2907

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan.... boleh tanya apa saja tentang saya...

Post by Sponsored content Today at 11:11 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum