FORUM PARAMEDIK
Selamat melayari Forum Paramedik,

Dengan mendaftar keahlian di Forum Paramedik, anda akan mendapat lebih informasi dan juga boleh berkomunikasi dengan ahli-ahli forum yang lain.

meriahkan forum paramedik dengan mendaftar keahlian anda disini.

Terima Kasih.

kerjaya Jururawat : pilihan hati atau pilihan terakhir??

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

kerjaya Jururawat : pilihan hati atau pilihan terakhir??

Post by noy tawau on Wed 25 Feb 2009, 11:36 pm

kerjaya jururawat..pilihan hati atau pilihan terakhir??sapa berani jawabla.. tongue
avatar
noy tawau
KERABAT SENIOR
KERABAT SENIOR

Jawatan : paramedik
Gender : Female
Jumlah Post : 468
Umur : 31
Tarikh Register : 03/02/2009
Reputation : 11
Points : 3770

Character sheet
Mutiara Kata saya: i M WhO I 1tEd 2 b

View user profile

Back to top Go down

Re: kerjaya Jururawat : pilihan hati atau pilihan terakhir??

Post by masam_manis on Wed 04 Mar 2009, 3:36 pm

saye join bidang ni coz da xde keje..saye da ade dip from uitm...2yrs after grad,x dapat keje then my mum suruh apply nurse...
tapi skang ni,saye da jatuh cinta kat bidang ni...kesimpulannye...tak kenal maka tak cinta Very Happy

masam_manis
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Jawatan : student
Gender : Female
Jumlah Post : 3
Umur : 31
Tarikh Register : 04/03/2009
Reputation : 0
Points : 3207

View user profile

Back to top Go down

Re: kerjaya Jururawat : pilihan hati atau pilihan terakhir??

Post by noy tawau on Wed 04 Mar 2009, 10:14 pm

@masam_manis wrote:saye join bidang ni coz da xde keje..saye da ade dip from uitm...2yrs after grad,x dapat keje then my mum suruh apply nurse...
tapi skang ni,saye da jatuh cinta kat bidang ni...kesimpulannye...tak kenal maka tak cinta Very Happy

samela kite..da jatuh cinta ngan kerjaya ni.. cheers
avatar
noy tawau
KERABAT SENIOR
KERABAT SENIOR

Jawatan : paramedik
Gender : Female
Jumlah Post : 468
Umur : 31
Tarikh Register : 03/02/2009
Reputation : 11
Points : 3770

Character sheet
Mutiara Kata saya: i M WhO I 1tEd 2 b

View user profile

Back to top Go down

Re: kerjaya Jururawat : pilihan hati atau pilihan terakhir??

Post by syidahef on Thu 05 Mar 2009, 1:35 am

Kalau saya pilihan terakhir..... tapi sekarang saya dah benar2 jatuh cinta pada bidang ini...

syidahef
AHLI SENIOR
AHLI SENIOR

Jawatan : jururawat terlatih
Gender : Female
Jumlah Post : 72
Umur : 42
Tarikh Register : 27/05/2008
Reputation : 0
Points : 3507

Character sheet
Mutiara Kata saya: 200

View user profile

Back to top Go down

Re: kerjaya Jururawat : pilihan hati atau pilihan terakhir??

Post by noy tawau on Thu 05 Mar 2009, 7:06 pm

cita2 kite nak jd guru.nak msuk "U".tp family kite x mampu.1st kite rayu mak kite tp die pksa apply nurse jgk. Sad anak mak,msti dgr ckp.syukur alhamdulillah,berkat doa org tua,kite dah bleh hdup selesa se family.. Cool
avatar
noy tawau
KERABAT SENIOR
KERABAT SENIOR

Jawatan : paramedik
Gender : Female
Jumlah Post : 468
Umur : 31
Tarikh Register : 03/02/2009
Reputation : 11
Points : 3770

Character sheet
Mutiara Kata saya: i M WhO I 1tEd 2 b

View user profile

Back to top Go down

Re: kerjaya Jururawat : pilihan hati atau pilihan terakhir??

Post by shah on Sat 07 Mar 2009, 1:21 am

akum... terjawab utk saya jawab soalan ni. actually kebanyakan kiter paramedik apply kerjaya masing2 sbnrnya bukan kerana minat. hanya 49% shj yg betul2 minat, yg lain hanya lah sekadar utk memenuhi keperluan kerjaya. saya bekerja sbg MA dh hampir 7thn, sbnrnya ini bukan impian ttp utk memenuhi kehendak dan keperluan.
kini saya dh punya extra parttime job yg saya rasa ini kerjaya yg saya cari. tapi kerjaya kiter di institusi hospital ini actually sgt2 bagus terutama utk bekalan kiter disana. banyak pahala yg kiter dpt.. cumer bekalan di dunia ni kiter kena cari yg lbh2 hebat dari mkn gaji... ok misi2 sekalian... good luck

shah
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Jawatan : AMO29
Gender : Male
Jumlah Post : 3
Umur : 37
Tarikh Register : 01/11/2008
Reputation : 0
Points : 3346

View user profile

Back to top Go down

Re: kerjaya Jururawat : pilihan hati atau pilihan terakhir??

Post by rieyna168 on Sat 07 Mar 2009, 11:20 am

sal2 kalau ditanya kat rina pun,jujurnya ini bukan pilihan pertama rina..cita-cita nak jadi lawyer.tapi cita-cita tak terlaksana oleh sebab masalah family yg tidak mampu.walau apapun,rina bersyukur kerna masih mampu dpt kerja yg baik n mungkin lebih baik dr impian rina.insyaAllah..menjadi seorg anggota perubatan tidak menghalang rina utk belajar benda2 lain yg tiada kaitan ngan bidang tugas.selagi manusia itu hidup,dia akan terus belajar n belajar..

----Forum Paramedik Malaysia-----




INGIN MENGENALI RINA 
-> http://www.facebook.com/rieyna168
"Kecantikkan seseorang itu ada pada Mata yang memandang"
I was born to be THE GUNNERS
Forum Arsenal: http://ams-thegunners.forumms.net/
avatar
rieyna168
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : Apa-apa keja yang Ada.
Gender : Female
Jumlah Post : 4789
Umur : 35
Tarikh Register : 17/05/2008
Reputation : 56
Points : 8554

Character sheet
Mutiara Kata saya: Ingat 5 perkara, sebelum 5 perkara..Kita ada 1 saja HATI. Jika gembira HATI itulah... Jika bertakwa, HATI itulah... Jika beriman, HATI yg 1 itu juga... Jika bercinta, HATI itu juga... Jika terluka pun HATI nan 1 itu... Terlalu banyak satu perkara... Maka jagalah HATI mu dan HATI org2 yg menyayangimu...Kebencian orang jgn dibuat,Kesayangan orang jgn diambil..

View user profile http://www.facebook.com/rieyna168 http://ams-thegunners.forumms.net

Back to top Go down

Re: kerjaya Jururawat : pilihan hati atau pilihan terakhir??

Post by izah84 on Sun 08 Mar 2009, 2:36 am

emm...sbnrnya takde ada dlm list cita-cita.bkn apa,takde informasi sbnrnya ttg bidang ni.mgkn sbb family majoriti dr bidang perguruan..so,bila ibu cadangkan try bidang ni,kite pun ikut.skrg alhmdllh dpt hidup dgn selesa..

----Forum Paramedik Malaysia-----




do the best,be the best, bcoz ur the best..
avatar
izah84
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : SRN
Gender : Female
Jumlah Post : 172
Umur : 33
Tarikh Register : 19/01/2007
Reputation : 3
Points : 4006

Character sheet
Mutiara Kata saya: ikhlas utk segalanya..

View user profile

Back to top Go down

Re: kerjaya Jururawat : pilihan hati atau pilihan terakhir??

Post by noy tawau on Sat 21 Mar 2009, 11:18 pm

apepun,syukur cuz kite sume da dpt hdup selesa hasil kerjaya bukan pilihan hati ni..almaklumlah..zmn skrg ni sush nak kejar cita2.. Smile
avatar
noy tawau
KERABAT SENIOR
KERABAT SENIOR

Jawatan : paramedik
Gender : Female
Jumlah Post : 468
Umur : 31
Tarikh Register : 03/02/2009
Reputation : 11
Points : 3770

Character sheet
Mutiara Kata saya: i M WhO I 1tEd 2 b

View user profile

Back to top Go down

Re: kerjaya Jururawat : pilihan hati atau pilihan terakhir??

Post by ogyayop on Sat 28 Mar 2009, 7:58 pm

aku pulak.. actually mmg dari kecik tak suka kerja nurse ni. aku suka bahagian IT. Tapi alhamdulillah... after aku kerja, aku mampu mengumpul duit lebih 100k hasil kerja nurse ni and pada zaman gawat ni, risiko kena buang keje kurang sebab healthcare ni mmg akan berterusan sampai bila-bila. Sebab tu aku pesan kat adik aku, "kalau ko nak pilih course, pilih course yang sure ada kerja macam guru atau jururawat. tak perlu le amik bisness study sebab kalau bisness study, kalau ko takde duit, tak kemana lah jawabnya.. ad akhirnya adik aku berjaya menjadi cikgu dan aku nurse...heheh" What a Face bounce
avatar
ogyayop
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Jawatan : Nurse (Operating theatre)
Gender : Female
Jumlah Post : 11
Umur : 37
Tarikh Register : 20/06/2008
Reputation : 0
Points : 3482

View user profile

Back to top Go down

Re: kerjaya Jururawat : pilihan hati atau pilihan terakhir??

Post by noy tawau on Sat 28 Mar 2009, 8:57 pm

ogyayop..tul ke awk keja kat saudi arabia?msti siyuk 2 kan.. Hormat
avatar
noy tawau
KERABAT SENIOR
KERABAT SENIOR

Jawatan : paramedik
Gender : Female
Jumlah Post : 468
Umur : 31
Tarikh Register : 03/02/2009
Reputation : 11
Points : 3770

Character sheet
Mutiara Kata saya: i M WhO I 1tEd 2 b

View user profile

Back to top Go down

Re: kerjaya Jururawat : pilihan hati atau pilihan terakhir??

Post by fifie on Sun 29 Mar 2009, 9:49 am

cintailah kerjaya kita seadanya....
avatar
fifie
SUPER SENIOR
SUPER SENIOR

Negeri :
Jawatan : jururawat terlatih
Gender : Female
Jumlah Post : 109
Umur : 33
Tarikh Register : 19/10/2006
Reputation : 8
Points : 4176

Character sheet
Mutiara Kata saya: 200

View user profile

Back to top Go down

Re: kerjaya Jururawat : pilihan hati atau pilihan terakhir??

Post by nadia md. nor on Fri 03 Apr 2009, 9:21 pm

dulu kerjaya guru mungkin menjadi pilihan walaupun jururawat adalah setaraf. dulu2 mak bapak kita sering menyuruh kita membeli borang untuk masuk maktab perguruan padalah kita tak nampak pun kerjaya jururawat. tapi sekarang kerjaya jururawat semakin diminati dan jika kita lihat kolej2 yg menawarkan kursus kejururawatan bercambah umpama cendawan tumbuh.

tahniah kepada kerjaua kita dan cintailah kerjaya kita dan doakanlah agar suatu hari nnti kerjaya jururawat diupgrade terus kepada kumpulang Pengurusan dan Profesional. masa tu harap2 semua jururawat mempunyai Ijazah. sementara JM pula berpeluang untuk diupgrade kepada diploma.
avatar
nadia md. nor
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Negeri :
Jawatan : Juru ?
Gender : Female
Jumlah Post : 14
Umur : 35
Tarikh Register : 09/10/2006
Reputation : 1
Points : 4101

View user profile

Back to top Go down

Re: kerjaya Jururawat : pilihan hati atau pilihan terakhir??

Post by noy tawau on Sat 04 Apr 2009, 2:32 pm

betul betul betul.. Rolling Eyes
avatar
noy tawau
KERABAT SENIOR
KERABAT SENIOR

Jawatan : paramedik
Gender : Female
Jumlah Post : 468
Umur : 31
Tarikh Register : 03/02/2009
Reputation : 11
Points : 3770

Character sheet
Mutiara Kata saya: i M WhO I 1tEd 2 b

View user profile

Back to top Go down

Re: kerjaya Jururawat : pilihan hati atau pilihan terakhir??

Post by kamalia on Sat 04 Apr 2009, 3:23 pm

ikutkan hati mang la bukan pilihan pertama.....asal nak jadi akauntan...alahh bab mengira ni da jadi minat aku.... Very Happy
pilih bidang ni pun coz tunang aku ambik doktor perubatan....tu yang nak juga berjinak kat medik ni.... Laughing
....dia da jadi doktor....aku pun da jadi nurse....p aku da jatuh cinta dgn keje ni....best....lau bole nak study smpi phD....bole dapat tittle Dr jg....hehehe.... Razz
avatar
kamalia
KERABAT TEGAR
KERABAT TEGAR

Jawatan : misi u29
Gender : Female
Jumlah Post : 850
Umur : 32
Tarikh Register : 16/02/2009
Reputation : 7
Points : 4269

Character sheet
Mutiara Kata saya: If u think u are beaten,u are.If u think u dare not,u don't.If u'd like to win but think u can't,its almost certain u won't....

View user profile

Back to top Go down

Re: kerjaya Jururawat : pilihan hati atau pilihan terakhir??

Post by noy tawau on Sun 05 Apr 2009, 10:22 am

@kamalia wrote:ikutkan hati mang la bukan pilihan pertama.....asal nak jadi akauntan...alahh bab mengira ni da jadi minat aku.... Very Happy
pilih bidang ni pun coz tunang aku ambik doktor perubatan....tu yang nak juga berjinak kat medik ni.... Laughing
....dia da jadi doktor....aku pun da jadi nurse....p aku da jatuh cinta dgn keje ni....best....lau bole nak study smpi phD....bole dapat tittle Dr jg....hehehe.... Razz
ooo...ni rupanya tunang dr rusli ek?hai.. Cool
avatar
noy tawau
KERABAT SENIOR
KERABAT SENIOR

Jawatan : paramedik
Gender : Female
Jumlah Post : 468
Umur : 31
Tarikh Register : 03/02/2009
Reputation : 11
Points : 3770

Character sheet
Mutiara Kata saya: i M WhO I 1tEd 2 b

View user profile

Back to top Go down

Re: kerjaya Jururawat : pilihan hati atau pilihan terakhir??

Post by kamalia on Sun 05 Apr 2009, 10:39 am

@noy tawau wrote:
@kamalia wrote:ikutkan hati mang la bukan pilihan pertama.....asal nak jadi akauntan...alahh bab mengira ni da jadi minat aku.... Very Happy
pilih bidang ni pun coz tunang aku ambik doktor perubatan....tu yang nak juga berjinak kat medik ni.... Laughing
....dia da jadi doktor....aku pun da jadi nurse....p aku da jatuh cinta dgn keje ni....best....lau bole nak study smpi phD....bole dapat tittle Dr jg....hehehe.... Razz
ooo...ni rupanya tunang dr rusli ek?hai.. Cool


tak kata pun....sapa bagi tau.... Embarassed
avatar
kamalia
KERABAT TEGAR
KERABAT TEGAR

Jawatan : misi u29
Gender : Female
Jumlah Post : 850
Umur : 32
Tarikh Register : 16/02/2009
Reputation : 7
Points : 4269

Character sheet
Mutiara Kata saya: If u think u are beaten,u are.If u think u dare not,u don't.If u'd like to win but think u can't,its almost certain u won't....

View user profile

Back to top Go down

Re: kerjaya Jururawat : pilihan hati atau pilihan terakhir??

Post by noy tawau on Sun 05 Apr 2009, 5:47 pm

@kamalia wrote:
@noy tawau wrote:
@kamalia wrote:ikutkan hati mang la bukan pilihan pertama.....asal nak jadi akauntan...alahh bab mengira ni da jadi minat aku.... Very Happy
pilih bidang ni pun coz tunang aku ambik doktor perubatan....tu yang nak juga berjinak kat medik ni.... Laughing
....dia da jadi doktor....aku pun da jadi nurse....p aku da jatuh cinta dgn keje ni....best....lau bole nak study smpi phD....bole dapat tittle Dr jg....hehehe.... Razz
ooo...ni rupanya tunang dr rusli ek?hai.. Cool


tak kata pun....sapa bagi tau.... Embarassed
eleh..kite tau la.. Cool
avatar
noy tawau
KERABAT SENIOR
KERABAT SENIOR

Jawatan : paramedik
Gender : Female
Jumlah Post : 468
Umur : 31
Tarikh Register : 03/02/2009
Reputation : 11
Points : 3770

Character sheet
Mutiara Kata saya: i M WhO I 1tEd 2 b

View user profile

Back to top Go down

Re: kerjaya Jururawat : pilihan hati atau pilihan terakhir??

Post by zairini8 on Sun 05 Apr 2009, 9:46 pm

Saya ingat lagi masa isi borang penilaian darjah 3, saya letak pilihan pertama JURURAWAT kedian diikuti ngan GURU. Saya masih simpan lagi sampai sekarang report card tu. Pas SPM saya terus minta kerja kat klinik swasta sebagai pembantu klinik. Dapat tawaran ke tingkatan 6 SMK Kuhara pun saya tak pergi. Lama juga kerja kat klinik. 4 tahun juga. Pas tu baru dapat tawaran kursus diploma Jururawat kat Kolej Kejururawatan Kota Kinabalu Sabah. Skrg ni baru habis ambil Ijazah Sains Kejururawatan kat UPM. Jadi saya rasa tak menyesal dengan pilihan pertama ini....... Bak kata orang dulu-dulu, HENDAK SERIBU DAYA, KALAU DAH TAK NDAK, JANGANKAN SERIBU DAYA, SEJUTA DALIH PUN ORANG SANGGUP BERI......
avatar
zairini8
AHLI SENIOR
AHLI SENIOR

Jawatan : JURURAWAT U29
Gender : Female
Jumlah Post : 69
Umur : 40
Tarikh Register : 03/04/2009
Reputation : 0
Points : 3292

Character sheet
Mutiara Kata saya: "RAJIN ADALAH PENAWAR YANG PALING MUJARAB, SEDANG MALAS ADALAH RACUN YANG SANGAT BERBISA"

View user profile

Back to top Go down

Re: kerjaya Jururawat : pilihan hati atau pilihan terakhir??

Post by kamalia on Mon 06 Apr 2009, 6:50 am

@zairini8 wrote:Saya ingat lagi masa isi borang penilaian darjah 3, saya letak pilihan pertama JURURAWAT kedian diikuti ngan GURU. Saya masih simpan lagi sampai sekarang report card tu. Pas SPM saya terus minta kerja kat klinik swasta sebagai pembantu klinik. Dapat tawaran ke tingkatan 6 SMK Kuhara pun saya tak pergi. Lama juga kerja kat klinik. 4 tahun juga. Pas tu baru dapat tawaran kursus diploma Jururawat kat Kolej Kejururawatan Kota Kinabalu Sabah. Skrg ni baru habis ambil Ijazah Sains Kejururawatan kat UPM. Jadi saya rasa tak menyesal dengan pilihan pertama ini....... Bak kata orang dulu-dulu, HENDAK SERIBU DAYA, KALAU DAH TAK NDAK, JANGANKAN SERIBU DAYA, SEJUTA DALIH PUN ORANG SANGGUP BERI......

orang tawau la ni yer.....nak tanya ni,u sambung degree,u ambik post basic ke dulu....?i pun nak sambung degree p x tau nak ambik kat mana?
avatar
kamalia
KERABAT TEGAR
KERABAT TEGAR

Jawatan : misi u29
Gender : Female
Jumlah Post : 850
Umur : 32
Tarikh Register : 16/02/2009
Reputation : 7
Points : 4269

Character sheet
Mutiara Kata saya: If u think u are beaten,u are.If u think u dare not,u don't.If u'd like to win but think u can't,its almost certain u won't....

View user profile

Back to top Go down

Re: kerjaya Jururawat : pilihan hati atau pilihan terakhir??

Post by kamalia on Mon 06 Apr 2009, 6:52 am

hi noy lol! .....buat x tahu jela yer.......huhuhu Laughing
avatar
kamalia
KERABAT TEGAR
KERABAT TEGAR

Jawatan : misi u29
Gender : Female
Jumlah Post : 850
Umur : 32
Tarikh Register : 16/02/2009
Reputation : 7
Points : 4269

Character sheet
Mutiara Kata saya: If u think u are beaten,u are.If u think u dare not,u don't.If u'd like to win but think u can't,its almost certain u won't....

View user profile

Back to top Go down

Re: kerjaya Jururawat : pilihan hati atau pilihan terakhir??

Post by zairini8 on Mon 06 Apr 2009, 8:38 pm

Ya... Saya lahir kat Hospital Besar Tawau. Membesar kat Kg Jawa Tawau sampailah SPM (SM Holy Trinity). Pas tu lari ke KK sebab nak sangat jadi nurse. Sekarang ini, aku sudah tidak ingat macam mana mau cakap bahasa orang Tawau bah.. Lupak..... sudah.......

Saya apply masa tahun 2006. Masa tu frust sangat sebab tak dapat pergi post basic Peri operatif. Jadi kira saya apply ijazah tanpa pos basic lah... Masa apply tu (Online Kementerian Pengajian Tinggi) saya pohon kat 3 buah universiti (UPM, UKM, dan UM) sebab suami duduk Sungai Besi KL.

Apply lah. Bila lagi nak ambil Ijazah. Umur makin meningkat. Takkan kita tak meningkat kot.....

Sekarang ni banyak program ijazah PJJ ditawarkan. OUM dan MAHSA pun okey apa..
avatar
zairini8
AHLI SENIOR
AHLI SENIOR

Jawatan : JURURAWAT U29
Gender : Female
Jumlah Post : 69
Umur : 40
Tarikh Register : 03/04/2009
Reputation : 0
Points : 3292

Character sheet
Mutiara Kata saya: "RAJIN ADALAH PENAWAR YANG PALING MUJARAB, SEDANG MALAS ADALAH RACUN YANG SANGAT BERBISA"

View user profile

Back to top Go down

Re: kerjaya Jururawat : pilihan hati atau pilihan terakhir??

Post by kamalia on Mon 06 Apr 2009, 8:50 pm

@zairini8 wrote:Ya... Saya lahir kat Hospital Besar Tawau. Membesar kat Kg Jawa Tawau sampailah SPM (SM Holy Trinity). Pas tu lari ke KK sebab nak sangat jadi nurse. Sekarang ini, aku sudah tidak ingat macam mana mau cakap bahasa orang Tawau bah.. Lupak..... sudah.......

Saya apply masa tahun 2006. Masa tu frust sangat sebab tak dapat pergi post basic Peri operatif. Jadi kira saya apply ijazah tanpa pos basic lah... Masa apply tu (Online Kementerian Pengajian Tinggi) saya pohon kat 3 buah universiti (UPM, UKM, dan UM) sebab suami duduk Sungai Besi KL.

Apply lah. Bila lagi nak ambil Ijazah. Umur makin meningkat. Takkan kita tak meningkat kot.....

Sekarang ni banyak program ijazah PJJ ditawarkan. OUM dan MAHSA pun okey apa..

tau ke intake untuk degree bulan brapa?private college....mahal la yuran....ambik diploma pun lia ambik d KPJ college......
thanks info tu...lau bole,lia pun malas jg ambik post basic...lau bole degree trus ok la...
avatar
kamalia
KERABAT TEGAR
KERABAT TEGAR

Jawatan : misi u29
Gender : Female
Jumlah Post : 850
Umur : 32
Tarikh Register : 16/02/2009
Reputation : 7
Points : 4269

Character sheet
Mutiara Kata saya: If u think u are beaten,u are.If u think u dare not,u don't.If u'd like to win but think u can't,its almost certain u won't....

View user profile

Back to top Go down

Re: kerjaya Jururawat : pilihan hati atau pilihan terakhir??

Post by noy tawau on Mon 06 Apr 2009, 11:00 pm

@kamalia wrote:hi noy lol! .....buat x tahu jela yer.......huhuhu Laughing
no problem..kamalia staff mana? Question
avatar
noy tawau
KERABAT SENIOR
KERABAT SENIOR

Jawatan : paramedik
Gender : Female
Jumlah Post : 468
Umur : 31
Tarikh Register : 03/02/2009
Reputation : 11
Points : 3770

Character sheet
Mutiara Kata saya: i M WhO I 1tEd 2 b

View user profile

Back to top Go down

Re: kerjaya Jururawat : pilihan hati atau pilihan terakhir??

Post by kamalia on Tue 07 Apr 2009, 12:00 am

@noy tawau wrote:
@kamalia wrote:hi noy lol! .....buat x tahu jela yer.......huhuhu Laughing
no problem..kamalia staff mana? Question

lia jadi penganggur terhormat ni.....hehehe...acctualy,lia da keje kat penang ni...p lia lari balik sabah coz jau sgt.....huhuhuhu Laughing
avatar
kamalia
KERABAT TEGAR
KERABAT TEGAR

Jawatan : misi u29
Gender : Female
Jumlah Post : 850
Umur : 32
Tarikh Register : 16/02/2009
Reputation : 7
Points : 4269

Character sheet
Mutiara Kata saya: If u think u are beaten,u are.If u think u dare not,u don't.If u'd like to win but think u can't,its almost certain u won't....

View user profile

Back to top Go down

Re: kerjaya Jururawat : pilihan hati atau pilihan terakhir??

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum