FORUM PARAMEDIK
Selamat melayari Forum Paramedik,

Dengan mendaftar keahlian di Forum Paramedik, anda akan mendapat lebih informasi dan juga boleh berkomunikasi dengan ahli-ahli forum yang lain.

meriahkan forum paramedik dengan mendaftar keahlian anda disini.

Terima Kasih.

PENDAFTARAN EVENT REUNION JURU X-RAY (BATCH38)

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

Miau! PENDAFTARAN EVENT REUNION JURU X-RAY (BATCH38)

Post by Sazarman on Thu 12 Mar 2009, 8:36 pm

PENGUMUMAN PROGRAM REUNION JURU X-RAY K[/quote]UMPULAN[/quote] 38


Kepada semua Juru X-ray Batch 38 Kolej Radiografi & Radioterapi Hospital Kuala Lumpur (2001-2004) dan semua yang terlibat.

Adalah dengan ini, Pemberitahuan tentang cadangan bagi mengadakan satu program Reunion batch 38, yang disuarakan dan diminta agar dibuat pada pertengahan bulan JUN 2009 ini, manakala semua tarikh dan tempat masih belum disahkan lagi oleh pihak Urusetia yang bertanggungjawab menjayakan kempen ini, kami juga mengalu alukan penyertaan semua yang terlibat bagi mengeratkan hubungan antara kita dan lebih-lebih lagi mengumpul semua anggota Juru X-ray batch 38 di dalam satu event yanfg dianjurkan ini...

* bagi sesiapa yang mempunyai email atau no contact terbaru kekawan batch 38 sila hantarkan ke forum ini agar
pihak urusetia dapat menghubungi dan memaklumkan tentang program ini.


Sekian Terima Kasih,
T H E B O Y W I T H X - R A Y E Y E S http://paramedik.bbfr.net/users/75/87/24/smiles/832308.gif



sal2 sal2 Bebel
avatar
Sazarman
AHLI JUNIOR
AHLI JUNIOR

Negeri :
Jawatan : Radiografer theraphy as Tutor fizik Sinaran
Gender : Male
Jumlah Post : 45
Umur : 38
Tarikh Register : 11/03/2009
Reputation : 15
Points : 3268

View user profile http://www.facebook.com/thrillseekers http://www.downloadfree.net/#enter

Back to top Go down

Miau! Re: PENDAFTARAN EVENT REUNION JURU X-RAY (BATCH38)

Post by Rays on Fri 13 Mar 2009, 8:22 am

waalaikumsalam...
Betul kah anda semua akan mengadakan reunion...
ohh baik lah saya sungguh berminat...
bagai mana jika saya hendak menyertainya..
email saya xray2u@ymail.com
no telefon saya tetap no yang 1o tahun dahulu...
+6012580****
avatar
Rays
SUPER SENIOR
SUPER SENIOR

Gender : Male
Jumlah Post : 191
Umur : 36
Tarikh Register : 23/11/2007
Reputation : 3
Points : 3707

Character sheet
Mutiara Kata saya: 200

View user profile

Back to top Go down

Miau! Re: PENDAFTARAN EVENT REUNION JURU X-RAY (BATCH38)

Post by ciam cin koir on Fri 13 Mar 2009, 11:55 pm

kamu jgn lupa ajak incik ciam sama ye...tanpa sya kamu x kan jdi jxr.incik ciam sayg kamu smua..msih segar d ingatn incik ciam,ade budk batch kamu yg melakar gambar kura2 di kertas jawapan anatomi peperiksaan akhir semester 2.

ciam cin koir
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Jawatan : juru sinar mengion
Gender : Male
Jumlah Post : 4
Umur : 36
Tarikh Register : 13/03/2009
Reputation : 0
Points : 3201

View user profile

Back to top Go down

Miau! Re: PENDAFTARAN EVENT REUNION JURU X-RAY (BATCH38)

Post by ciam cin koir on Fri 13 Mar 2009, 11:58 pm

incik ciam rindu dkt azhar bukit aman

ciam cin koir
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Jawatan : juru sinar mengion
Gender : Male
Jumlah Post : 4
Umur : 36
Tarikh Register : 13/03/2009
Reputation : 0
Points : 3201

View user profile

Back to top Go down

Miau! Re: PENDAFTARAN EVENT REUNION JURU X-RAY (BATCH38)

Post by Sazarman on Wed 18 Mar 2009, 10:11 am

Assalamualaikum.......woit.. kata nak bbuat Reunion?? sapa nak handle? kenabuat perlantikkan urussetia dan mengumpul add contact semua kekawan lah kalu betul2 serius nak buat... kalu nak buat kena ada kata sepakat n kena buat "iklan maklumat" tentang event ni..biar semua tahu.. kalu setakat 4 5 org jer bukan reunion namanya n takda bestnya. kita buat betul2 gempakn hapenning macam kat PD hari tu ( masa last belajar dulu ) biar semua dapat datang dengan anakbini laki semua lah..asal jangan bawak bibik sudah..nanti ade yang bujang2 tuh nakkat bibik korang pulak.....hahahaha...... 1st step, kena kumpulkan maklumat @no utk mghubungi semua kekawan batch kita.. biar semua tahu tentg event ini 2. kena buat iklan maklum -untuk dapatkan maklumbalas dari semua yang berminat atau tidak, agar kitaleh budget (patut buat or tidak event ni) - kerana macam yang akukata tadi lah.. kalu 4 5 org jer tak yah buat...3. lantik urusetia yang boleh dipercayai dan bertggungjawab nak handle program ni. (sebaik-baiknya kena pilih urusetia yang bdekatan n tak jauh sangat mcm aku ni kat kelate,susah nak bawak bincang time meeting)4. Adakan meeting bagi pemilihan tarikh dan tempat yang sesuai untuk kita buat program ni ( yang dipersetujui ramai, tapi kena ikut majoriti )Pastu.... baru lah program ni berjalan dengan lancar walau apa-apa pun kena pastikan pembayaran daftar dilakukan agar sukar org nak tarik diri disaat akhir-akhir nanti....


Sazarman
Ahli Forum




Sekarang saya di: Pusat Pengajian Sains Kesihatan Universiti Sains Malaysia
Pekerjaan: Radiografer theraphy as Tutor fizik Sinaran
Boleh hubungi saya di:: dalnetz@yahoo.com



avatar
Sazarman
AHLI JUNIOR
AHLI JUNIOR

Negeri :
Jawatan : Radiografer theraphy as Tutor fizik Sinaran
Gender : Male
Jumlah Post : 45
Umur : 38
Tarikh Register : 11/03/2009
Reputation : 15
Points : 3268

View user profile http://www.facebook.com/thrillseekers http://www.downloadfree.net/#enter

Back to top Go down

Miau! Re: PENDAFTARAN EVENT REUNION JURU X-RAY (BATCH38)

Post by pasrol on Wed 18 Mar 2009, 5:15 pm

ok gak tu,,,,aku pun berminat email aku krol5737@hotmail.com

dak2 hkl ramai....dak2 jb pun ada....

ramai tuhhh...
avatar
pasrol
AHLI JUNIOR
AHLI JUNIOR

Jawatan : therapist radiographer
Gender : Male
Jumlah Post : 29
Umur : 34
Tarikh Register : 18/04/2008
Reputation : 0
Points : 3538

Character sheet
Mutiara Kata saya: 200

View user profile http://sericempaka2u.blogspot.com

Back to top Go down

Miau! Re: PENDAFTARAN EVENT REUNION JURU X-RAY (BATCH38)

Post by Sazarman on Thu 19 Mar 2009, 3:55 am

Please Check up http://juruxray38.blogspot.com/ Shocked
avatar
Sazarman
AHLI JUNIOR
AHLI JUNIOR

Negeri :
Jawatan : Radiografer theraphy as Tutor fizik Sinaran
Gender : Male
Jumlah Post : 45
Umur : 38
Tarikh Register : 11/03/2009
Reputation : 15
Points : 3268

View user profile http://www.facebook.com/thrillseekers http://www.downloadfree.net/#enter

Back to top Go down

Miau! Re: PENDAFTARAN EVENT REUNION JURU X-RAY (BATCH38)

Post by xrayer on Fri 20 Mar 2009, 3:23 am

azhar dengan mtor hurricane a.k.a kambing..hahaha
avatar
xrayer
KERABAT SENIOR
KERABAT SENIOR

Jawatan : juru proses filem
Gender : Male
Jumlah Post : 446
Umur : 43
Tarikh Register : 04/09/2008
Reputation : 0
Points : 3855

Character sheet
Mutiara Kata saya: keje setakat gaji yg dibayar je

View user profile

Back to top Go down

Miau! Re: PENDAFTARAN EVENT REUNION JURU X-RAY (BATCH38)

Post by rahitse on Mon 30 Mar 2009, 12:06 am

cayalah kum 38... nak buat reunion...aku sokong...
kalau ader bands lagi best
avatar
rahitse
AHLI SENIOR
AHLI SENIOR

Jawatan : radiografer
Gender : Male
Jumlah Post : 61
Umur : 42
Tarikh Register : 02/01/2008
Reputation : 0
Points : 3643

Character sheet
Mutiara Kata saya: berkhidmat untuk negara...Radiografi untuk semua..

View user profile

Back to top Go down

Miau! Re: PENDAFTARAN EVENT REUNION JURU X-RAY (BATCH38)

Post by xrayer on Tue 31 Mar 2009, 3:00 am

jgn lupe suruh cik warm nyanyi.... Cool
avatar
xrayer
KERABAT SENIOR
KERABAT SENIOR

Jawatan : juru proses filem
Gender : Male
Jumlah Post : 446
Umur : 43
Tarikh Register : 04/09/2008
Reputation : 0
Points : 3855

Character sheet
Mutiara Kata saya: keje setakat gaji yg dibayar je

View user profile

Back to top Go down

Miau! Re: PENDAFTARAN EVENT REUNION JURU X-RAY (BATCH38)

Post by chamgg on Mon 06 Apr 2009, 8:53 pm

aku insyAllah da sarat mase tu. x pat la join.
avatar
chamgg
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Jawatan : tukang kebun hospital
Gender : Female
Jumlah Post : 1
Umur : 37
Tarikh Register : 06/04/2009
Reputation : 0
Points : 3178

View user profile

Back to top Go down

Miau! aretok

Post by aretok on Tue 07 Apr 2009, 1:53 pm

wei.... bila korang nak buat..... nanti aku bagi tau geng kita kat sini, hkl lor....
avatar
aretok
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Jawatan : JURU X-RAY TERAPI
Gender : Male
Jumlah Post : 9
Umur : 40
Tarikh Register : 07/04/2009
Reputation : 0
Points : 3187

View user profile

Back to top Go down

Miau! Re: PENDAFTARAN EVENT REUNION JURU X-RAY (BATCH38)

Post by xrayer on Tue 07 Apr 2009, 8:47 pm

atok ngn gmbr orinyer... Cool
avatar
xrayer
KERABAT SENIOR
KERABAT SENIOR

Jawatan : juru proses filem
Gender : Male
Jumlah Post : 446
Umur : 43
Tarikh Register : 04/09/2008
Reputation : 0
Points : 3855

Character sheet
Mutiara Kata saya: keje setakat gaji yg dibayar je

View user profile

Back to top Go down

Miau! Re: PENDAFTARAN EVENT REUNION JURU X-RAY (BATCH38)

Post by Rays on Thu 09 Apr 2009, 10:13 am

hehee..jangan la cita pasal kura2 tu..relax ahh
atok ada anak dah..hebat ahhh..
aku boleh kumpulkan orang2 perak..
cuba korang cari hassan dia cekap bab2 kumpul2 orang..
kalau bab2 makan..megat lagi hebat..
atu telefon petir semalam..dia akta korang xde yang ajak gang2 sabah-serawak...
avatar
Rays
SUPER SENIOR
SUPER SENIOR

Gender : Male
Jumlah Post : 191
Umur : 36
Tarikh Register : 23/11/2007
Reputation : 3
Points : 3707

Character sheet
Mutiara Kata saya: 200

View user profile

Back to top Go down

Miau! Re: PENDAFTARAN EVENT REUNION JURU X-RAY (BATCH38)

Post by aretok on Thu 09 Apr 2009, 12:21 pm

hahahaha... nie mesti najib silver.... bila nak post gambo anak..... hahahahahahahah
avatar
aretok
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Jawatan : JURU X-RAY TERAPI
Gender : Male
Jumlah Post : 9
Umur : 40
Tarikh Register : 07/04/2009
Reputation : 0
Points : 3187

View user profile

Back to top Go down

Miau! Re: PENDAFTARAN EVENT REUNION JURU X-RAY (BATCH38)

Post by Rays on Fri 10 Apr 2009, 10:03 am

hehehe..mana ada anak lagi tok... kawin pun belum..nanti lah kita cari kat jalan pahang tu..
macamana nie..mana si matt dielon ni...
brapa haribulan nak buat ni...
aku sanggup jadi urusetia sukan...
avatar
Rays
SUPER SENIOR
SUPER SENIOR

Gender : Male
Jumlah Post : 191
Umur : 36
Tarikh Register : 23/11/2007
Reputation : 3
Points : 3707

Character sheet
Mutiara Kata saya: 200

View user profile

Back to top Go down

Miau! Re: PENDAFTARAN EVENT REUNION JURU X-RAY (BATCH38)

Post by pasrol on Fri 17 Apr 2009, 10:38 am

aku ok jer.....tukang baca doa makan bolehhhhhh
avatar
pasrol
AHLI JUNIOR
AHLI JUNIOR

Jawatan : therapist radiographer
Gender : Male
Jumlah Post : 29
Umur : 34
Tarikh Register : 18/04/2008
Reputation : 0
Points : 3538

Character sheet
Mutiara Kata saya: 200

View user profile http://sericempaka2u.blogspot.com

Back to top Go down

Miau! Re: PENDAFTARAN EVENT REUNION JURU X-RAY (BATCH38)

Post by pasrol on Fri 17 Apr 2009, 10:50 am

http://juruxray38.blogspot.com


apasal blog kat atas ni x aktif???


sila jawab penganjur...
avatar
pasrol
AHLI JUNIOR
AHLI JUNIOR

Jawatan : therapist radiographer
Gender : Male
Jumlah Post : 29
Umur : 34
Tarikh Register : 18/04/2008
Reputation : 0
Points : 3538

Character sheet
Mutiara Kata saya: 200

View user profile http://sericempaka2u.blogspot.com

Back to top Go down

Miau! Re: PENDAFTARAN EVENT REUNION JURU X-RAY (BATCH38)

Post by aretok on Fri 17 Apr 2009, 2:24 pm

HAHAHAHA PENIPU PUNYA NAJIB.... ANAK DAH MASUK LIMA CAKAP TAK KAWEN LAGI.... HAHAHAHAHAHHAHAHAHA........ afro
avatar
aretok
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Jawatan : JURU X-RAY TERAPI
Gender : Male
Jumlah Post : 9
Umur : 40
Tarikh Register : 07/04/2009
Reputation : 0
Points : 3187

View user profile

Back to top Go down

Miau! Re: PENDAFTARAN EVENT REUNION JURU X-RAY (BATCH38)

Post by Rays on Fri 17 Apr 2009, 3:05 pm

tadi aku tanya matt..dia kata kurang yang tau lagi..
korang bagi la information kat sesapa yang korang de no fon..
yang ade kat aku xramai..banyak asyik tukar2 no fon ja..
yang forum tu tak aktif la sebab xde sape2 join..
ade aku 2 ngan matt ja..
mana nak jalan...
kalau nak cari matt kat dalam travian speed 2..
24 jam de dia dalam tu...
avatar
Rays
SUPER SENIOR
SUPER SENIOR

Gender : Male
Jumlah Post : 191
Umur : 36
Tarikh Register : 23/11/2007
Reputation : 3
Points : 3707

Character sheet
Mutiara Kata saya: 200

View user profile

Back to top Go down

Miau! Re: PENDAFTARAN EVENT REUNION JURU X-RAY (BATCH38)

Post by adinkoX on Sat 18 Apr 2009, 10:40 pm

sal2

adinkoX
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Jawatan : kuli
Gender : Male
Jumlah Post : 6
Umur : 86
Tarikh Register : 07/04/2009
Reputation : 0
Points : 3182

View user profile

Back to top Go down

Miau! Re: PENDAFTARAN EVENT REUNION JURU X-RAY (BATCH38)

Post by Sazarman on Thu 23 Apr 2009, 11:48 pm

http://juruxray38.blogspot.com/ << tak aktif pasal aku sendri pun dok sibuk main Travian kekeke... dan aku bukan penganjur pun.. aku cuma mengwar-war kan informasi ini dan takde maklumbalas pun dari semua org batch38.. mmg ramai yang berminat nak join REUNION ni tapi masih takde org lagi yang nak handle n menjadi penganjur/urusetia program ini... kalu ade org nak handle oklah.. aku ni cuma menghebahkan berita dan maklumat sajer tapi maklumat org nak join pun tak seberapa.. so macamane? ape2 hal kita kena bincang ramai2 lah dulu macamane nak uruskan program Reunion Batch38 ni Ok
avatar
Sazarman
AHLI JUNIOR
AHLI JUNIOR

Negeri :
Jawatan : Radiografer theraphy as Tutor fizik Sinaran
Gender : Male
Jumlah Post : 45
Umur : 38
Tarikh Register : 11/03/2009
Reputation : 15
Points : 3268

View user profile http://www.facebook.com/thrillseekers http://www.downloadfree.net/#enter

Back to top Go down

Miau! Re: PENDAFTARAN EVENT REUNION JURU X-RAY (BATCH38)

Post by Rays on Fri 24 Apr 2009, 11:53 am

emmm..pening2..de idea tak camana nak bagi tau semua orang..
pastu nak cari sapa yang nak uruskan...
ikutkan aku sapa yang minat nak g..bagi nama pastu brapa orang nak g..ngan informasi2 la sikit kat megat/atok..sebab kl ramai gang..
pastu aku leh jadi bendahari(boleh tukar spotrim hehe)..
senang kalau mai kata nak bayar apa2 leh terus aku kuarkan duit..
rm150 bujang..
rm250 2-4 orang
rm300 5-8 orang..
jangan la bawak sekampung..susah lak nanti...
avatar
Rays
SUPER SENIOR
SUPER SENIOR

Gender : Male
Jumlah Post : 191
Umur : 36
Tarikh Register : 23/11/2007
Reputation : 3
Points : 3707

Character sheet
Mutiara Kata saya: 200

View user profile

Back to top Go down

Miau! Re: PENDAFTARAN EVENT REUNION JURU X-RAY (BATCH38)

Post by kiNg Radio on Mon 27 Apr 2009, 3:04 pm

@aretok wrote:HAHAHAHA PENIPU PUNYA NAJIB.... ANAK DAH MASUK LIMA CAKAP TAK KAWEN LAGI.... HAHAHAHAHAHHAHAHAHA........ afro

Masa bila aku tipu tok..
korang ngumpat aku ahhh...
nanti jumpa masa reunion...
avatar
kiNg Radio
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Jawatan : Part time bawak teksi
Gender : Male
Jumlah Post : 9
Umur : 117
Tarikh Register : 24/04/2008
Reputation : 0
Points : 3526

Character sheet
Mutiara Kata saya: tiada mutiara kata

View user profile

Back to top Go down

Miau! Re: PENDAFTARAN EVENT REUNION JURU X-RAY (BATCH38)

Post by pasrol on Fri 08 May 2009, 8:06 am

saper yang handle????? najib ko yang paling berkelayakan...so ko handle ler...
avatar
pasrol
AHLI JUNIOR
AHLI JUNIOR

Jawatan : therapist radiographer
Gender : Male
Jumlah Post : 29
Umur : 34
Tarikh Register : 18/04/2008
Reputation : 0
Points : 3538

Character sheet
Mutiara Kata saya: 200

View user profile http://sericempaka2u.blogspot.com

Back to top Go down

Miau! Re: PENDAFTARAN EVENT REUNION JURU X-RAY (BATCH38)

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum