FORUM PARAMEDIK
Selamat melayari Forum Paramedik,

Dengan mendaftar keahlian di Forum Paramedik, anda akan mendapat lebih informasi dan juga boleh berkomunikasi dengan ahli-ahli forum yang lain.

meriahkan forum paramedik dengan mendaftar keahlian anda disini.

Terima Kasih.

PENDAFTARAN EVENT REUNION JURU X-RAY (BATCH38)

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Miau! Re: PENDAFTARAN EVENT REUNION JURU X-RAY (BATCH38)

Post by kiNg Radio on Fri 08 May 2009, 4:52 am

@pasrol wrote:saper yang handle????? najib ko yang paling berkelayakan...so ko handle ler...

kelayakan ape yang aku ada:?: Question Question ...
kena bincang gak la ngan maisura..
tapi kesian gak kalau dia handle sorang2..
korang yang area kl tu tolong la dia...
bak kata pepatah
berat sama dijunjung,
ringan sama dijinjing.
demi mencapai kemakmuran, keharmonian, saksama..
tiada diskriminasi..
kemajuan akan dicapai sekiranya kita bersatu padu..
mencapai sesuatu yang tak pasti,
menjalankan tanggungjawab dengan berkesan,
insyaallah kita akan cemerlang,gemilang dan terbilang di mata dunia..
jangan biarkan kerenah birokrasi memusnahkan kita
semoga kita akan berjaya...
Cool Cool Cool
avatar
kiNg Radio
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Jawatan : Part time bawak teksi
Gender : Male
Jumlah Post : 9
Umur : 116
Tarikh Register : 24/04/2008
Reputation : 0
Points : 3354

Character sheet
Mutiara Kata saya: tiada mutiara kata

View user profile

Back to top Go down

Miau! Re: PENDAFTARAN EVENT REUNION JURU X-RAY (BATCH38)

Post by Sazarman on Mon 18 May 2009, 9:23 pm

ஜ══════۩۞۩══════ஜ
W i L Y H ~ky~
ஜ══════۩۞۩══════ஜ

<>
.::::.
@\\/W\/\/W\//@
\\/^\/\/^\//
\_O_<>_O_/
____________________
|<><><>XX|XX|XX<><><>|
|<>XXXXXX|XX|XXXXXX<>|
|<>XXXXXX|XX|XXXXXX<>|
|<>XXXX.--------.XXXX<>|
|XXXXX|XXX()XXX|XXXXX|
|_______| (O\/O) |_______|
ஜ۩۞۩ஜ₪₪₪₪₪₪₪₪ஜ۩۞۩ஜ
|Pĕrsĕkutun Pembĕl Kemann
ஜ۩۞۩ஜ₪₪₪₪₪₪₪₪ஜ۩۞۩ஜ
|XXXXXXXX'.__.'XXXXXXXX|
|XXXXXXXX|XX|XXXXXXXX|
:XXXXXXXX|XX|XXXXXXXX:
\<>XXXXX|XX|XXXXX<>/
\<>XXXX|XX|XXXX<>/
\<>XXX|XX|XXX<>/
`\<>X|XX|X<>/'
`-.|XX|.-`
'--'

ஜ══════۩۞۩══════ஜ
|lllllll|llllllll|lll||ll||llllll|lllll

Copyright 2009
ஜ══════۩۞۩══════ஜ
avatar
Sazarman
AHLI JUNIOR
AHLI JUNIOR

Negeri :
Jawatan : Radiografer theraphy as Tutor fizik Sinaran
Gender : Male
Jumlah Post : 45
Umur : 37
Tarikh Register : 11/03/2009
Reputation : 15
Points : 3096

View user profile http://www.facebook.com/thrillseekers http://www.downloadfree.net/#enter

Back to top Go down

Miau! Re: PENDAFTARAN EVENT REUNION JURU X-RAY (BATCH38)

Post by aretok on Fri 05 Jun 2009, 9:44 am

hahaha.... jom ler kita rancangkn buat bebenar reunion nie....
bole tengok perut saper dah naik lagi nie.....
konfirm ase dah naik... jannn pung sama gak....
avatar
aretok
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Jawatan : JURU X-RAY TERAPI
Gender : Male
Jumlah Post : 9
Umur : 39
Tarikh Register : 07/04/2009
Reputation : 0
Points : 3015

View user profile

Back to top Go down

Miau! Re: PENDAFTARAN EVENT REUNION JURU X-RAY (BATCH38)

Post by obiwan_x on Thu 02 Jul 2009, 10:37 am

@ciam cin koir wrote:incik ciam rindu dkt azhar bukit aman

pasal x call dia jer
0162798617

rasanya yer dah no.nih..

obiwan_x
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Jawatan : x-ray
Gender : Male
Jumlah Post : 5
Umur : 37
Tarikh Register : 11/05/2008
Reputation : 0
Points : 3343

View user profile

Back to top Go down

Miau! Re: PENDAFTARAN EVENT REUNION JURU X-RAY (BATCH38)

Post by sompet on Sat 25 Jul 2009, 4:12 pm

assalamualaikum semua...
firstly di minta rakan2 kump 38 menggunakan nama yg sebenar kerana amat sukar untuk masing2 mengenali anda dgn nama samaran.. x pun post ler gambar..
saya maisura..
ttg reunion ni sy dh berbincang dgn matt n najib..
tp almaklumlah untuk mengadakan reunion ini kita perlu memikirkan pelbagai aspek termsk kewangan, contack num, ahli majlis dan penginapan.. pd dasarnya sy telah menghubungi hampir 10 org kengkwn tp dsebabkan sy nk exam bln 4 n 5 maka ia tergendala.. di tambah pula dgn seorg rakan kita yg telah mendapat sakit kanser maka niat sy tu terbantut lah lg..
sy berjanji akan cuba menguruskan nya pada hujung tahun ini.
memandangkan kita semua telah bergaji BESARR.. maka ada yg mencadangkan ia di buat di resort dan hotel. sy juga ada mencari penginapan di rumah persekutuan tetapi sentiasa penuh pada jumaat dan sabtu.
jika anda semua x kisah saya akan mencari ruang tersebut pada awal tahun hadapan. tempatnya di Port Dikson. ia selesa untuk keluarga, riadah,game..
di sini saya ingin menyeru rakan2 agar melayari forum ini sementara matt mengaktifkan blog..

sompet
AHLI JUNIOR
AHLI JUNIOR

Jawatan : radiografer
Gender : Female
Jumlah Post : 22
Umur : 37
Tarikh Register : 22/03/2007
Reputation : 0
Points : 3754

Character sheet
Mutiara Kata saya: berani kerana benar

View user profile

Back to top Go down

Miau! Re: PENDAFTARAN EVENT REUNION JURU X-RAY (BATCH38)

Post by sompet on Sat 25 Jul 2009, 4:17 pm

sy juga ingin anda semua mencadangkan berapakah jumlah bayaran yg sepatutnya kita kumpul. berikut adalah cos yg perlu difikirkan
1. logging
2.makanan(bbq,bfast n other)
3.hiburan
4.game
5.other....

p/s; najim lum apa2 dh plan nk tkr sport rim... jd cari calon lain


Last edited by sompet on Sat 25 Jul 2009, 4:26 pm; edited 2 times in total

sompet
AHLI JUNIOR
AHLI JUNIOR

Jawatan : radiografer
Gender : Female
Jumlah Post : 22
Umur : 37
Tarikh Register : 22/03/2007
Reputation : 0
Points : 3754

Character sheet
Mutiara Kata saya: berani kerana benar

View user profile

Back to top Go down

Miau! Re: PENDAFTARAN EVENT REUNION JURU X-RAY (BATCH38)

Post by sompet on Sat 25 Jul 2009, 4:20 pm

cadangkan ;
1.berapa hari/mlm yg sepatutnya kita buat.
2.patut diadakan cenderahati ke
3.calon2 ahli majlis (PILIHLAH YANG SENANG DIHUBUNGI DAN STAY AT CENTRAL)
4.patut ke kita buat tempahan t-shirt Cool

sompet
AHLI JUNIOR
AHLI JUNIOR

Jawatan : radiografer
Gender : Female
Jumlah Post : 22
Umur : 37
Tarikh Register : 22/03/2007
Reputation : 0
Points : 3754

Character sheet
Mutiara Kata saya: berani kerana benar

View user profile

Back to top Go down

Miau! Re: PENDAFTARAN EVENT REUNION JURU X-RAY (BATCH38)

Post by Rays on Thu 06 Aug 2009, 9:51 am

emmm..aku on je...
kalau dapat kumpulkan semua mesti best..
xsabar nak jumpe kawan2...
pepehal kumpulkan no fon semua la...
senang nak berhubung...
sediakan sehari kita berbincang..dalam skype ke ym ke..
nak telefon susah lak bincang...
ape2 hal aku masih menanti..
(najiha)
avatar
Rays
SUPER SENIOR
SUPER SENIOR

Gender : Male
Jumlah Post : 191
Umur : 36
Tarikh Register : 23/11/2007
Reputation : 3
Points : 3535

Character sheet
Mutiara Kata saya: 200

View user profile

Back to top Go down

Miau! Re: PENDAFTARAN EVENT REUNION JURU X-RAY (BATCH38)

Post by pasrol on Sat 29 Aug 2009, 7:43 am

aper cerita re uinion???aku dah terlepas ker???? Mad
avatar
pasrol
AHLI JUNIOR
AHLI JUNIOR

Jawatan : therapist radiographer
Gender : Male
Jumlah Post : 29
Umur : 33
Tarikh Register : 18/04/2008
Reputation : 0
Points : 3366

Character sheet
Mutiara Kata saya: 200

View user profile http://sericempaka2u.blogspot.com

Back to top Go down

Miau! Re: PENDAFTARAN EVENT REUNION JURU X-RAY (BATCH38)

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum