FORUM PARAMEDIK
Selamat melayari Forum Paramedik,

Dengan mendaftar keahlian di Forum Paramedik, anda akan mendapat lebih informasi dan juga boleh berkomunikasi dengan ahli-ahli forum yang lain.

meriahkan forum paramedik dengan mendaftar keahlian anda disini.

Terima Kasih.

Latihan dalam bidang pengimejan dan X-ray - Agensi Nuklear Malaysia

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: Latihan dalam bidang pengimejan dan X-ray - Agensi Nuklear Malaysia

Post by Lady Cda on Thu 16 Apr 2009, 10:07 am

kami hanye mencari peluang yg ade......

cda minta maaf byk2 klu ade yg tersinggung dgn ape yg cda tulis...xde niat nk buat sesiapa sakit ati...cda harap korang dpt bkerjasama n suara2 korang dpt mengubah sistem ade skang dan diselaraskn..
avatar
Lady Cda
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : BIOMEDICAL SCIENCES
Gender : Female
Jumlah Post : 1172
Umur : 34
Tarikh Register : 11/04/2007
Reputation : 9
Points : 4457

Character sheet
Mutiara Kata saya: i'll be ur wish,i'll be ur dream, i'll be ur fantasy

View user profile

Back to top Go down

Re: Latihan dalam bidang pengimejan dan X-ray - Agensi Nuklear Malaysia

Post by xrayer on Fri 17 Apr 2009, 6:36 pm

no need to feel guilty like that cda... Cool
avatar
xrayer
KERABAT SENIOR
KERABAT SENIOR

Jawatan : juru proses filem
Gender : Male
Jumlah Post : 446
Umur : 42
Tarikh Register : 04/09/2008
Reputation : 0
Points : 3737

Character sheet
Mutiara Kata saya: keje setakat gaji yg dibayar je

View user profile

Back to top Go down

Re: Latihan dalam bidang pengimejan dan X-ray - Agensi Nuklear Malaysia

Post by adinkoX on Sat 18 Apr 2009, 7:19 am

Bkn nak marah cuma nak ingatkan je bidang x-ray bkn semudah yang disangka semua org...nmpk senang klu takat chest x-ray. Klu xtremities tu bkn senang tau. Klu tak tau posisi yg btl, bkn blh nmpk part2 yg patah/cedera. Tu le ada patient yg ngadu sakit buat x-ray byk kali br nmpk part yg patah.. Klu cik cda nak berminat jd juru x-ray, ambik la course 3 thn kat Kolej sg buloh or kolej kat jb.

adinkoX
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Jawatan : kuli
Gender : Male
Jumlah Post : 6
Umur : 85
Tarikh Register : 07/04/2009
Reputation : 0
Points : 3064

View user profile

Back to top Go down

Re: Latihan dalam bidang pengimejan dan X-ray - Agensi Nuklear Malaysia

Post by Lady Cda on Sun 19 Apr 2009, 9:37 am

thanks...
avatar
Lady Cda
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : BIOMEDICAL SCIENCES
Gender : Female
Jumlah Post : 1172
Umur : 34
Tarikh Register : 11/04/2007
Reputation : 9
Points : 4457

Character sheet
Mutiara Kata saya: i'll be ur wish,i'll be ur dream, i'll be ur fantasy

View user profile

Back to top Go down

Re: Latihan dalam bidang pengimejan dan X-ray - Agensi Nuklear Malaysia

Post by xrayer on Tue 21 Apr 2009, 12:08 am

@adinkoX wrote:Bkn nak marah cuma nak ingatkan je bidang x-ray bkn semudah yang disangka semua org...nmpk senang klu takat chest x-ray. Klu xtremities tu bkn senang tau. Klu tak tau posisi yg btl, bkn blh nmpk part2 yg patah/cedera. Tu le ada patient yg ngadu sakit buat x-ray byk kali br nmpk part yg patah.. Klu cik cda nak berminat jd juru x-ray, ambik la course 3 thn kat Kolej sg buloh or kolej kat jb.

ps to adinkoX....xyahla bangga sgt klu lu pn bru jd jxr...hormat org lg pnting...wa ckp ni bkn nk backup sape2,cme nape nk bngkitkn isu ni...xkiralah brpe lame sseorg tu bljr u jd jxr,yg pting hati baik.xsmestinya bljr 3thun kuar2 tu pndaila sbg srg jxr.aku tgk jxr2 yg bru2 grad xkira dri jb ke sg buloh ke same je...klu bengap,ttp bengap...so xyahla pertikaikn klu org bljr 2mggu leh jd jxr...klu lu nk tau drgni dah ade basic diploma sblum jd jxr tau.silap2 drgni lg bgus dri lu...drgni bkn xsekolah...drgni tiap2 tahun ade kursus improve knowledge..dan igt drgni xpnh pn ggu @curi rezeki lu.tuhan kasi rezeki kongsi2 ar....jgn hanya mempersalahkn org lain... Cool
avatar
xrayer
KERABAT SENIOR
KERABAT SENIOR

Jawatan : juru proses filem
Gender : Male
Jumlah Post : 446
Umur : 42
Tarikh Register : 04/09/2008
Reputation : 0
Points : 3737

Character sheet
Mutiara Kata saya: keje setakat gaji yg dibayar je

View user profile

Back to top Go down

Re: Latihan dalam bidang pengimejan dan X-ray - Agensi Nuklear Malaysia

Post by Rimau on Thu 23 Apr 2009, 5:09 pm

rilex bro....rezeki masing2..yg penting...as radiographer kte kna terus tingkatkan prestasi kte..jaga reputasi kte..


"KERJA BERPASUKAN,PENYAYANG,PROFESIONALISMA" BUDAYA KERJA KAMI...INGAT 2


Apa yang penting?
avatar
Rimau
AHLI SENIOR
AHLI SENIOR

Jawatan : radiografer U..
Gender : Male
Jumlah Post : 56
Umur : 36
Tarikh Register : 27/05/2008
Reputation : 3
Points : 3413

View user profile

Back to top Go down

Re: Latihan dalam bidang pengimejan dan X-ray - Agensi Nuklear Malaysia

Post by Lady Cda on Sat 25 Apr 2009, 5:55 am

KERJASAMA...
avatar
Lady Cda
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : BIOMEDICAL SCIENCES
Gender : Female
Jumlah Post : 1172
Umur : 34
Tarikh Register : 11/04/2007
Reputation : 9
Points : 4457

Character sheet
Mutiara Kata saya: i'll be ur wish,i'll be ur dream, i'll be ur fantasy

View user profile

Back to top Go down

Re: Latihan dalam bidang pengimejan dan X-ray - Agensi Nuklear Malaysia

Post by Rimau on Sun 26 Apr 2009, 9:41 am

Pandai..... Very Happy Laughing
avatar
Rimau
AHLI SENIOR
AHLI SENIOR

Jawatan : radiografer U..
Gender : Male
Jumlah Post : 56
Umur : 36
Tarikh Register : 27/05/2008
Reputation : 3
Points : 3413

View user profile

Back to top Go down

Re: Latihan dalam bidang pengimejan dan X-ray - Agensi Nuklear Malaysia

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum