FORUM PARAMEDIK
Selamat melayari Forum Paramedik,

Dengan mendaftar keahlian di Forum Paramedik, anda akan mendapat lebih informasi dan juga boleh berkomunikasi dengan ahli-ahli forum yang lain.

meriahkan forum paramedik dengan mendaftar keahlian anda disini.

Terima Kasih.

Apa yang akan berlaku pada lelaki jika kereta hilang?

Page 5 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

View previous topic View next topic Go down

Apakah akan berlaku jika lelaki kehilangan kereta????

27% 27% 
[ 4 ]
13% 13% 
[ 2 ]
47% 47% 
[ 7 ]
13% 13% 
[ 2 ]
 
Total Votes : 15

Re: Apa yang akan berlaku pada lelaki jika kereta hilang?

Post by ors on Tue 25 Nov 2008, 3:50 pm

hilang keta mau beli lagi lah...kalau cewek...takperlah..bukannya isteri.....

cari lainlah......hehhe

ors
AHLI SENIOR
AHLI SENIOR

Jawatan : Tolong Orang
Gender : Male
Jumlah Post : 58
Umur : 30
Tarikh Register : 01/11/2008
Reputation : 1
Points : 3267

View user profile

Back to top Go down

Re: Apa yang akan berlaku pada lelaki jika kereta hilang?

Post by angellus_aniq on Tue 25 Nov 2008, 3:54 pm

hehehe....kalo hilang kete tenang2 sak ler....
avatar
angellus_aniq
KERABAT TEGAR SENIOR
KERABAT TEGAR SENIOR

Jawatan : jalan-jalan cari pasal
Gender : Male
Jumlah Post : 1069
Umur : 34
Tarikh Register : 12/03/2008
Reputation : 3
Points : 3305

Character sheet
Mutiara Kata saya: 200

View user profile

Back to top Go down

Re: Apa yang akan berlaku pada lelaki jika kereta hilang?

Post by noriatul on Tue 25 Nov 2008, 6:12 pm

@ors wrote:hilang keta mau beli lagi lah...kalau cewek...takperlah..bukannya isteri.....

cari lainlah......hehhe

statement maut nih hahahahahahahahaha!!!
avatar
noriatul
KERABAT TEGAR SUPER SENIOR
KERABAT TEGAR SUPER SENIOR

Negeri :
Jawatan : jururawat
Gender : Female
Jumlah Post : 1792
Umur : 32
Tarikh Register : 09/01/2008
Reputation : 10
Points : 3647

View user profile

Back to top Go down

Re: Apa yang akan berlaku pada lelaki jika kereta hilang?

Post by tornado5807 on Sun 30 Nov 2008, 5:08 am

@ors wrote:hilang keta mau beli lagi lah...kalau cewek...takperlah..bukannya isteri.....

cari lainlah......hehhe
Yup sokong pak..!!
Kalu hilang keter... beli lain kena beli ngan duit..!!
Kalu hilang cewek ..kena cari tak payah pakai duit ,. pakai air liur ajer..!!
avatar
tornado5807
KERABAT FORUM
KERABAT FORUM

Jawatan : Juruteknologi Makmal Perubatan
Gender : Male
Jumlah Post : 342
Umur : 41
Tarikh Register : 17/03/2007
Reputation : 0
Points : 3773

Character sheet
Mutiara Kata saya:

View user profile

Back to top Go down

Re: Apa yang akan berlaku pada lelaki jika kereta hilang?

Post by noriatul on Mon 01 Dec 2008, 7:32 am

amboi....amboi.....amboi....nado.... Mad Mad Mad
avatar
noriatul
KERABAT TEGAR SUPER SENIOR
KERABAT TEGAR SUPER SENIOR

Negeri :
Jawatan : jururawat
Gender : Female
Jumlah Post : 1792
Umur : 32
Tarikh Register : 09/01/2008
Reputation : 10
Points : 3647

View user profile

Back to top Go down

Re: Apa yang akan berlaku pada lelaki jika kereta hilang?

Post by aieyda on Tue 30 Dec 2008, 8:50 am

hahaha...
kaum lelaki ni lebih pentingkan kete dari awek,dari bini ye..
kete tu mcm nyawa la bagi lelaki...
bukan pe,ada kete senang nak ayat awek2,kalau gadow dgn bini pun tidow dlm kete ibarat umah num 2..
avatar
aieyda
KERABAT OTAI
KERABAT OTAI

Negeri :
Jawatan : Jaga KeSelamaTan Dlm NeGeRi
Gender : Female
Jumlah Post : 4121
Umur : 33
Tarikh Register : 17/04/2008
Reputation : 26
Points : 5457

Character sheet
Mutiara Kata saya: -TaNpa KeBeraNian,MimPi TidaK aKaN meNjaDi KeNyataaN-

View user profile

Back to top Go down

Re: Apa yang akan berlaku pada lelaki jika kereta hilang?

Post by house on Tue 17 Mar 2009, 8:51 am

kalu aku la mintak di jauhkan la,,,,menangis x berlagu
avatar
house
AHLI JUNIOR
AHLI JUNIOR

Jawatan : patient illness
Gender : Male
Jumlah Post : 25
Umur : 35
Tarikh Register : 14/03/2009
Reputation : 0
Points : 3100

View user profile

Back to top Go down

Re: Apa yang akan berlaku pada lelaki jika kereta hilang?

Post by miVR4 on Tue 14 Apr 2009, 6:03 am

kau lelaki hilang kereta.....umpama malam tanpa bulan.....siang tanpa mentari....lagu tanpa irama....sayu ow..
avatar
miVR4
KERABAT FORUM
KERABAT FORUM

Jawatan : judge law
Gender : Male
Jumlah Post : 360
Umur : 36
Tarikh Register : 12/04/2009
Reputation : 0
Points : 3462

Character sheet
Mutiara Kata saya: FADE TO BLACK

View user profile

Back to top Go down

Re: Apa yang akan berlaku pada lelaki jika kereta hilang?

Post by sunshine on Tue 23 Jun 2009, 9:14 pm

bila papa sun ilang kete dulu.....dia dr seorang yg agak baran....dan x penyabar...........trus terdiam...pastu ketawa sorg2...sbb xcaye kete dia dh ilang....time tu...nk gelak pn ade rsnye....mane x nye...duk gilap kete tu tiap2 mlm...kul2 br masuk tido....xbg org usik kete dia....bila kete ilang...trus xtau nk wat ape...
avatar
sunshine
KERABAT SENIOR
KERABAT SENIOR

Jawatan : etudiante
Gender : Female
Jumlah Post : 469
Umur : 30
Tarikh Register : 19/02/2009
Reputation : 3
Points : 3510

View user profile

Back to top Go down

Re: Apa yang akan berlaku pada lelaki jika kereta hilang?

Post by akoizer on Wed 24 Jun 2009, 8:42 am

klu ilang kreta?

kes marabahaya ni,...


beli baru la,...bnyk pilihan skrg nie,..
avatar
akoizer
KERABAT TEGAR SENIOR
KERABAT TEGAR SENIOR

Jawatan : PARAMBULATOR.
Gender : Male
Jumlah Post : 1086
Umur : 37
Tarikh Register : 14/05/2009
Reputation : 6
Points : 4179

Character sheet
Mutiara Kata saya: PERKHIDMATAN PENYAYANG, KERJA BERPASUKAN & PROFESIONALISME.

View user profile http://s.liddy@yahoo.com

Back to top Go down

Re: Apa yang akan berlaku pada lelaki jika kereta hilang?

Post by kelisa on Thu 20 Aug 2009, 5:32 pm

Hmm....
tul 2, pe susah skitkn pale,bend dh lepas biar la blalu...klim insurens beli baru,abis cito.....
avatar
kelisa
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : ('^')...keje...keje...keje.......
Gender : Female
Jumlah Post : 4503
Umur : 1125
Tarikh Register : 01/08/2009
Reputation : 24
Points : 7850

Character sheet
Mutiara Kata saya: HaRi InI MesTi D'trSkn KrNa SmLm AdAlH SeJaRaH & EsK AdLh HaRi Yg BeLum PaSt UnTk AkU..!!!!

View user profile http://www.facebook.com http://kelisa50932Gmail.com

Back to top Go down

Re: Apa yang akan berlaku pada lelaki jika kereta hilang?

Post by epiaya on Fri 21 Aug 2009, 5:12 pm

@akoizer wrote:klu ilang kreta?

kes marabahaya ni,...


beli baru la,...bnyk pilihan skrg nie,..
nak beli baru tu yg masalah.. Laughing
avatar
epiaya
KERABAT TEGAR SENIOR
KERABAT TEGAR SENIOR

Negeri :
Jawatan : ppp
Gender : Male
Jumlah Post : 1156
Umur : 39
Tarikh Register : 10/12/2008
Reputation : 10
Points : 3885

Character sheet
Mutiara Kata saya: amal makruf nahi mungkar ///

View user profile

Back to top Go down

Re: Apa yang akan berlaku pada lelaki jika kereta hilang?

Post by nonejoke on Fri 21 Aug 2009, 6:56 pm

setuju ngan kelisa, claim pastu beli baru la..........x mampu beli motor je.x pun basikal..........keta bukan bawak mati pun.........dunia je tu............

nonejoke
AHLI SENIOR
AHLI SENIOR

Negeri :
Jawatan : apa apa la
Gender : Male
Jumlah Post : 98
Umur : 37
Tarikh Register : 26/06/2009
Reputation : 12
Points : 3110

View user profile

Back to top Go down

Re: Apa yang akan berlaku pada lelaki jika kereta hilang?

Post by hantu_chot on Fri 21 Aug 2009, 8:24 pm

lepas ilang keta.. kita angkat keta lain lah lepas tue...huhuhuhu
dpt keta baru. wah wah.. syok ooo
avatar
hantu_chot
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : IT
Gender : Male
Jumlah Post : 524
Umur : 34
Tarikh Register : 28/05/2008
Reputation : 6
Points : 3690

View user profile http://www.friendster.com/akuchotlapun

Back to top Go down

Re: Apa yang akan berlaku pada lelaki jika kereta hilang?

Post by shefrie on Fri 21 Aug 2009, 10:17 pm

@hantu_chot wrote:lepas ilang keta.. kita angkat keta lain lah lepas tue...huhuhuhu
dpt keta baru. wah wah.. syok ooo
haiya.. ini mcm manyak bagut lo...
kepala talak pining klu bikin ini mcm..
ini misti sana punye towkey minyak baru blh ckp ini mcm..
gelak sakan gelak sakan gelak sakan gelak sakan gelak sakan gelak sakan gelak sakan gelak sakan
avatar
shefrie
AHLI JUNIOR
AHLI JUNIOR

Negeri :
Jawatan : paramedik
Gender : Male
Jumlah Post : 28
Umur : 35
Tarikh Register : 01/08/2009
Reputation : 0
Points : 2981

View user profile

Back to top Go down

Re: Apa yang akan berlaku pada lelaki jika kereta hilang?

Post by hantu_chot on Sat 22 Aug 2009, 7:02 am

kalo talak angkat lain kereta.. apa mcm mau gerak.. hehehehehehe
avatar
hantu_chot
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : IT
Gender : Male
Jumlah Post : 524
Umur : 34
Tarikh Register : 28/05/2008
Reputation : 6
Points : 3690

View user profile http://www.friendster.com/akuchotlapun

Back to top Go down

Re: Apa yang akan berlaku pada lelaki jika kereta hilang?

Post by kelisa on Sat 22 Aug 2009, 7:26 am

i2 kaki ada,jalan la.... Cool
avatar
kelisa
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : ('^')...keje...keje...keje.......
Gender : Female
Jumlah Post : 4503
Umur : 1125
Tarikh Register : 01/08/2009
Reputation : 24
Points : 7850

Character sheet
Mutiara Kata saya: HaRi InI MesTi D'trSkn KrNa SmLm AdAlH SeJaRaH & EsK AdLh HaRi Yg BeLum PaSt UnTk AkU..!!!!

View user profile http://www.facebook.com http://kelisa50932Gmail.com

Back to top Go down

Re: Apa yang akan berlaku pada lelaki jika kereta hilang?

Post by akoizer on Sat 22 Aug 2009, 8:34 am

gunakan pengangkutan awam....
avatar
akoizer
KERABAT TEGAR SENIOR
KERABAT TEGAR SENIOR

Jawatan : PARAMBULATOR.
Gender : Male
Jumlah Post : 1086
Umur : 37
Tarikh Register : 14/05/2009
Reputation : 6
Points : 4179

Character sheet
Mutiara Kata saya: PERKHIDMATAN PENYAYANG, KERJA BERPASUKAN & PROFESIONALISME.

View user profile http://s.liddy@yahoo.com

Back to top Go down

Re: Apa yang akan berlaku pada lelaki jika kereta hilang?

Post by akoizer on Sat 22 Aug 2009, 8:35 am

@epiaya wrote:
@akoizer wrote:klu ilang kreta?

kes marabahaya ni,...


beli baru la,...bnyk pilihan skrg nie,..
nak beli baru tu yg masalah.. Laughing

masalah buat pilihan ke?
avatar
akoizer
KERABAT TEGAR SENIOR
KERABAT TEGAR SENIOR

Jawatan : PARAMBULATOR.
Gender : Male
Jumlah Post : 1086
Umur : 37
Tarikh Register : 14/05/2009
Reputation : 6
Points : 4179

Character sheet
Mutiara Kata saya: PERKHIDMATAN PENYAYANG, KERJA BERPASUKAN & PROFESIONALISME.

View user profile http://s.liddy@yahoo.com

Back to top Go down

Re: Apa yang akan berlaku pada lelaki jika kereta hilang?

Post by hantu_chot on Sat 22 Aug 2009, 11:28 am

masalah nak buat pilihan..
sama ada nak naik public transport
atau pun jalan kaki.... Very Happy
avatar
hantu_chot
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : IT
Gender : Male
Jumlah Post : 524
Umur : 34
Tarikh Register : 28/05/2008
Reputation : 6
Points : 3690

View user profile http://www.friendster.com/akuchotlapun

Back to top Go down

Re: Apa yang akan berlaku pada lelaki jika kereta hilang?

Post by kelisa on Sat 22 Aug 2009, 11:58 am

[quote="shell"]kata la.. kete tu betul2 hilang...
apa agaknya yg berlaku pada lelaki yg malang itu??

a. menitiskan air mata
b. membebel sampai ke balai polis ( nak buat repot)
c. menyumpah penyamun kete dia
d. bersyukur kerana kete tu isteri no 2..kalau yg no 1 kena samun... ( cmner plak ye???)

apa kata anda??

e. Semua d'atas :- a. m'nagis kenangkan nasib malang yg xsudah2 nangis
b. Non stop dari tpt kete hilang hingga ke balai, sampai oang len taknak dengar
c. Menyumpah penyamun,banyak2 kete nape kate buruk 2 yg bkenan bengang
d. Bsyukur kete no1 (isteri & kete isteri punye masih ade) boleh gune wat herte s'diri
Laughing
avatar
kelisa
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : ('^')...keje...keje...keje.......
Gender : Female
Jumlah Post : 4503
Umur : 1125
Tarikh Register : 01/08/2009
Reputation : 24
Points : 7850

Character sheet
Mutiara Kata saya: HaRi InI MesTi D'trSkn KrNa SmLm AdAlH SeJaRaH & EsK AdLh HaRi Yg BeLum PaSt UnTk AkU..!!!!

View user profile http://www.facebook.com http://kelisa50932Gmail.com

Back to top Go down

Re: Apa yang akan berlaku pada lelaki jika kereta hilang?

Post by epiaya on Sat 22 Aug 2009, 5:51 pm

@akoizer wrote:
@epiaya wrote:
@akoizer wrote:klu ilang kreta?

kes marabahaya ni,...


beli baru la,...bnyk pilihan skrg nie,..
nak beli baru tu yg masalah.. Laughing

masalah buat pilihan ke?
masalah mana nak cekau duit nak beli yg baru la..
kalau claim insuran sng mcm beli kacang kat kdi xpe la.. Laughing
avatar
epiaya
KERABAT TEGAR SENIOR
KERABAT TEGAR SENIOR

Negeri :
Jawatan : ppp
Gender : Male
Jumlah Post : 1156
Umur : 39
Tarikh Register : 10/12/2008
Reputation : 10
Points : 3885

Character sheet
Mutiara Kata saya: amal makruf nahi mungkar ///

View user profile

Back to top Go down

Re: Apa yang akan berlaku pada lelaki jika kereta hilang?

Post by akoizer on Sun 23 Aug 2009, 4:51 am

Ooooo,...x pe..di mana ada kemahuan di situ ada jln....
avatar
akoizer
KERABAT TEGAR SENIOR
KERABAT TEGAR SENIOR

Jawatan : PARAMBULATOR.
Gender : Male
Jumlah Post : 1086
Umur : 37
Tarikh Register : 14/05/2009
Reputation : 6
Points : 4179

Character sheet
Mutiara Kata saya: PERKHIDMATAN PENYAYANG, KERJA BERPASUKAN & PROFESIONALISME.

View user profile http://s.liddy@yahoo.com

Back to top Go down

Re: Apa yang akan berlaku pada lelaki jika kereta hilang?

Post by Mohd.Azlan on Sun 23 Aug 2009, 8:14 am

Very Happy sya pula pikir dgn waras..nangis x guna,marah pun tida guna..da nak hilang biar hilang jgn bini yg hilang da la he.he.he..1.Repot terus dkt balai..memudahkan prosuder dgn insuran 2.Siarkan ke akhbar2,psal kereta hilang...mana tau org lain tersempak...kalau kereta yg umur lanjut usia..kancil lagi gitu..insuran pun da 3rd party..apa mcam Very Happy
avatar
Mohd.Azlan
KERABAT SENIOR
KERABAT SENIOR

Jawatan : PPP
Gender : Male
Jumlah Post : 408
Umur : 38
Tarikh Register : 29/12/2007
Reputation : 12
Points : 3923

View user profile

Back to top Go down

Re: Apa yang akan berlaku pada lelaki jika kereta hilang?

Post by epiaya on Thu 27 Aug 2009, 12:39 pm

@Mohd.Azlan wrote:Very Happy sya pula pikir dgn waras..nangis x guna,marah pun tida guna..da nak hilang biar hilang jgn bini yg hilang da la he.he.he..1.Repot terus dkt balai..memudahkan prosuder dgn insuran 2.Siarkan ke akhbar2,psal kereta hilang...mana tau org lain tersempak...kalau kereta yg umur lanjut usia..kancil lagi gitu..insuran pun da 3rd party..apa mcam Very Happy
kalau insuran pun 3rd party.. emm paham2 la.. cari je duit beli je la keta lain..
avatar
epiaya
KERABAT TEGAR SENIOR
KERABAT TEGAR SENIOR

Negeri :
Jawatan : ppp
Gender : Male
Jumlah Post : 1156
Umur : 39
Tarikh Register : 10/12/2008
Reputation : 10
Points : 3885

Character sheet
Mutiara Kata saya: amal makruf nahi mungkar ///

View user profile

Back to top Go down

Re: Apa yang akan berlaku pada lelaki jika kereta hilang?

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum