FORUM PARAMEDIK
Selamat melayari Forum Paramedik,

Dengan mendaftar keahlian di Forum Paramedik, anda akan mendapat lebih informasi dan juga boleh berkomunikasi dengan ahli-ahli forum yang lain.

meriahkan forum paramedik dengan mendaftar keahlian anda disini.

Terima Kasih.

sakit di bahagian ari-ari

View previous topic View next topic Go down

sakit di bahagian ari-ari

Post by nazraa on Fri 24 Apr 2009, 4:39 am

sal2
Assalamualaikum Dr Adilah...

Saya sedang hamil anak kedua. Kandungan saya sekarang 15 minggu. Masalahnya, sejak akhir2 ni saya selalu rasa sakit di bahagian ari2. Kesakitan ni akan terasa bila nak berjalan atau semasa berbaring. Saya sudahpun membuat 1st check up di hospital. Dr ada membuat blood n urine test serta scan. Semuanya ok. Saya juga tak mengalami masalah keluar darah dari faraj atau sebagainya.

Untuk pengetahuan dr, saya mengandung kali ni setelah 8 tahun tidak mengandung. Adakah ini normal? Apa yang perlu saya lakukan? harap dr dapat membantu, terima kasih.

nazraa
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Jawatan : hw
Gender : Female
Jumlah Post : 2
Umur : 44
Tarikh Register : 24/04/2009
Reputation : 0
Points : 3164

View user profile

Back to top Go down

Re: sakit di bahagian ari-ari

Post by nazraa on Fri 24 Apr 2009, 4:44 am

maaf..taktau camna nak edit,dah ter send.. saya tersilap taip nama dr adilah pulak kat atas tu, maaf yer... Smile

nazraa
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Jawatan : hw
Gender : Female
Jumlah Post : 2
Umur : 44
Tarikh Register : 24/04/2009
Reputation : 0
Points : 3164

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum