FORUM PARAMEDIK
Selamat melayari Forum Paramedik,

Dengan mendaftar keahlian di Forum Paramedik, anda akan mendapat lebih informasi dan juga boleh berkomunikasi dengan ahli-ahli forum yang lain.

meriahkan forum paramedik dengan mendaftar keahlian anda disini.

Terima Kasih.

tema majlis persandingan kowang..

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: tema majlis persandingan kowang..

Post by miVR4 on Tue 05 May 2009, 6:05 pm

aku nak wat majlis kat dasar laut la.mesti best kan.fasha...makcik panda pg mana ah?? tiba2 ja hilang. scratch

miVR4
KERABAT FORUM
KERABAT FORUM

Jawatan : judge law
Gender : Male
Jumlah Post : 360
Umur : 35
Tarikh Register : 12/04/2009
Reputation : 0
Points : 3207

Character sheet
Mutiara Kata saya: FADE TO BLACK

View user profile

Back to top Go down

Re: tema majlis persandingan kowang..

Post by aieyda on Thu 07 May 2009, 6:46 pm

okey gak tu majlis di dasar laut,owg tak buat lagi..
lagi best ikan jerung jd pengapit..pergh..mmg mencabar la..hahhaa..

p/s:aku agak bz la 2-3 arini miVR4,aku tak hilang pun..

aieyda
KERABAT OTAI
KERABAT OTAI

Negeri :
Jawatan : Jaga KeSelamaTan Dlm NeGeRi
Gender : Female
Jumlah Post : 4125
Umur : 32
Tarikh Register : 17/04/2008
Reputation : 26
Points : 5208

Character sheet
Mutiara Kata saya: -TaNpa KeBeraNian,MimPi TidaK aKaN meNjaDi KeNyataaN-

View user profile

Back to top Go down

Re: tema majlis persandingan kowang..

Post by fasha_wanna on Fri 08 May 2009, 11:43 am

@miVR4 wrote:aku nak wat majlis kat dasar laut la.mesti best kan.fasha...makcik panda pg mana ah?? tiba2 ja hilang. scratch

makcik panda??

akekeke..

wahhh nk wat kt dasar laut??

dgr impossible kn..

tp dah penah dibuat org..

----Forum Paramedik Malaysia-----




-GiGi wAriSAn KitA.. BeRSamA KitA MeNjaGA- Very Happy

fasha_wanna
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : part tym rempit n car race :P
Gender : Female
Jumlah Post : 2733
Umur : 30
Tarikh Register : 06/01/2008
Reputation : 36
Points : 6214

Character sheet
Mutiara Kata saya: ~~we can never change our past but we can always choose our future..~~

View user profile http://profiles.friendster.com

Back to top Go down

Re: tema majlis persandingan kowang..

Post by aieyda on Fri 08 May 2009, 2:35 pm

dia pgl aku makcik panda fasha...
mmg nak kene rotan nih..
aku sokong tu majlis persandingan di dasar laut..mmg kretip la miVR4 ni..(aku puji ni msti dia riak ni)keh keh..

aieyda
KERABAT OTAI
KERABAT OTAI

Negeri :
Jawatan : Jaga KeSelamaTan Dlm NeGeRi
Gender : Female
Jumlah Post : 4125
Umur : 32
Tarikh Register : 17/04/2008
Reputation : 26
Points : 5208

Character sheet
Mutiara Kata saya: -TaNpa KeBeraNian,MimPi TidaK aKaN meNjaDi KeNyataaN-

View user profile

Back to top Go down

Re: tema majlis persandingan kowang..

Post by aieyda on Sat 09 May 2009, 10:07 am

utk tambah kekreatipan majlis aku t,aku tak nak ada pencak silat,joget lambak ni,kuno dah..
aku nak persembahan kungfu dan tarian agogo..
pergh...meriah majlis aku t..hahahhaa

aieyda
KERABAT OTAI
KERABAT OTAI

Negeri :
Jawatan : Jaga KeSelamaTan Dlm NeGeRi
Gender : Female
Jumlah Post : 4125
Umur : 32
Tarikh Register : 17/04/2008
Reputation : 26
Points : 5208

Character sheet
Mutiara Kata saya: -TaNpa KeBeraNian,MimPi TidaK aKaN meNjaDi KeNyataaN-

View user profile

Back to top Go down

Re: tema majlis persandingan kowang..

Post by shinichikudo on Sun 10 May 2009, 5:40 pm

@aieyda wrote:kalau sume batu habeh kita buat tema funfair nak..hahahahaa
lau tema funfair alamat x tgk mke pengantin aaaaaaaaaaaa.............erm,yela kn sumer dok sebok men free jerrrrrrrrrrrrrrrrr.....pe kte tema ala2 time nightmare b4 xmas 2......mst besh glerrrrrrrrr tahap cipan.....huhu

shinichikudo
AHLI SENIOR
AHLI SENIOR

Jawatan : kerja..kerja..lalala
Gender : Female
Jumlah Post : 64
Umur : 30
Tarikh Register : 10/10/2007
Reputation : 0
Points : 3400

View user profile http://aoikawashi@rocketmail.com

Back to top Go down

Re: tema majlis persandingan kowang..

Post by fasha_wanna on Mon 11 May 2009, 9:03 am

hahaha.. mmg idea besh tp gle2 la..

----Forum Paramedik Malaysia-----




-GiGi wAriSAn KitA.. BeRSamA KitA MeNjaGA- Very Happy

fasha_wanna
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : part tym rempit n car race :P
Gender : Female
Jumlah Post : 2733
Umur : 30
Tarikh Register : 06/01/2008
Reputation : 36
Points : 6214

Character sheet
Mutiara Kata saya: ~~we can never change our past but we can always choose our future..~~

View user profile http://profiles.friendster.com

Back to top Go down

Re: tema majlis persandingan kowang..

Post by ZA_70 on Mon 11 May 2009, 2:33 pm

@aieyda wrote:utk tambah kekreatipan majlis aku t,aku tak nak ada pencak silat,joget lambak ni,kuno dah..
aku nak persembahan kungfu dan tarian agogo..
pergh...meriah majlis aku t..hahahhaa

Ye la tu dik...bertambahlah meriah majlis adik tu...
Tapi kne la blajar tarian agogo tu....
Haa....apa kata adik kontek je abg long...mintak tolong dia ajarkan tarian tu...
Diakan pakar part2 tarian ni.....hahahahaha... gelak sakan gelak sakan

ZA_70
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : STUDENT POS BASIK
Gender : Female
Jumlah Post : 289
Umur : 56
Tarikh Register : 27/10/2008
Reputation : 7
Points : 3239

Character sheet
Mutiara Kata saya: SENYUMAN ADALAH PENAWAR SEGALA DUKA....

View user profile

Back to top Go down

Re: tema majlis persandingan kowang..

Post by aieyda on Mon 11 May 2009, 3:57 pm

@shinichikudo wrote:
@aieyda wrote:kalau sume batu habeh kita buat tema funfair nak..hahahahaa
lau tema funfair alamat x tgk mke pengantin aaaaaaaaaaaa.............erm,yela kn sumer dok sebok men free jerrrrrrrrrrrrrrrrr.....pe kte tema ala2 time nightmare b4 xmas 2......mst besh glerrrrrrrrr tahap cipan.....huhu

nightmare pun okey...
para tetamu pun dtg dgn pakaian hantu..hahahaa..
alamak,ni majlis kawen ke majlis pakaian beragam..hahahaaa

aieyda
KERABAT OTAI
KERABAT OTAI

Negeri :
Jawatan : Jaga KeSelamaTan Dlm NeGeRi
Gender : Female
Jumlah Post : 4125
Umur : 32
Tarikh Register : 17/04/2008
Reputation : 26
Points : 5208

Character sheet
Mutiara Kata saya: -TaNpa KeBeraNian,MimPi TidaK aKaN meNjaDi KeNyataaN-

View user profile

Back to top Go down

Re: tema majlis persandingan kowang..

Post by aieyda on Mon 11 May 2009, 3:58 pm

@ZA_70 wrote:
@aieyda wrote:utk tambah kekreatipan majlis aku t,aku tak nak ada pencak silat,joget lambak ni,kuno dah..
aku nak persembahan kungfu dan tarian agogo..
pergh...meriah majlis aku t..hahahhaa

Ye la tu dik...bertambahlah meriah majlis adik tu...
Tapi kne la blajar tarian agogo tu....
Haa....apa kata adik kontek je abg long...mintak tolong dia ajarkan tarian tu...
Diakan pakar part2 tarian ni.....hahahahaha... gelak sakan gelak sakan

hahhaaha..bukan takat tarian agogo kak..
tarian twist pun sekali hahahhaa...

aieyda
KERABAT OTAI
KERABAT OTAI

Negeri :
Jawatan : Jaga KeSelamaTan Dlm NeGeRi
Gender : Female
Jumlah Post : 4125
Umur : 32
Tarikh Register : 17/04/2008
Reputation : 26
Points : 5208

Character sheet
Mutiara Kata saya: -TaNpa KeBeraNian,MimPi TidaK aKaN meNjaDi KeNyataaN-

View user profile

Back to top Go down

Re: tema majlis persandingan kowang..

Post by ZA_70 on Mon 11 May 2009, 4:43 pm

@aieyda wrote:
hahhaaha..bukan takat tarian agogo kak..
tarian twist pun sekali hahahhaa...


Oooo....itu tak de masalah....
Kasi tau saja sama itu abg long...
Utk adik kecik...semuanya bisa diatur....hahahahaha... gelak sakan gelak sakan

ZA_70
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : STUDENT POS BASIK
Gender : Female
Jumlah Post : 289
Umur : 56
Tarikh Register : 27/10/2008
Reputation : 7
Points : 3239

Character sheet
Mutiara Kata saya: SENYUMAN ADALAH PENAWAR SEGALA DUKA....

View user profile

Back to top Go down

Re: tema majlis persandingan kowang..

Post by miVR4 on Mon 11 May 2009, 5:59 pm

aku nak menari tarian twist macam arwah mahmud jun. Laughing
hehehehehehe....

miVR4
KERABAT FORUM
KERABAT FORUM

Jawatan : judge law
Gender : Male
Jumlah Post : 360
Umur : 35
Tarikh Register : 12/04/2009
Reputation : 0
Points : 3207

Character sheet
Mutiara Kata saya: FADE TO BLACK

View user profile

Back to top Go down

Re: tema majlis persandingan kowang..

Post by aieyda on Mon 11 May 2009, 7:14 pm

@ZA_70 wrote:
@aieyda wrote:
hahhaaha..bukan takat tarian agogo kak..
tarian twist pun sekali hahahhaa...


Oooo....itu tak de masalah....
Kasi tau saja sama itu abg long...
Utk adik kecik...semuanya bisa diatur....hahahahaha... gelak sakan gelak sakan

tengkiuu kak za..hahahaa..ni buat adik kecik cayam kat akak nih..ehhee

aieyda
KERABAT OTAI
KERABAT OTAI

Negeri :
Jawatan : Jaga KeSelamaTan Dlm NeGeRi
Gender : Female
Jumlah Post : 4125
Umur : 32
Tarikh Register : 17/04/2008
Reputation : 26
Points : 5208

Character sheet
Mutiara Kata saya: -TaNpa KeBeraNian,MimPi TidaK aKaN meNjaDi KeNyataaN-

View user profile

Back to top Go down

Re: tema majlis persandingan kowang..

Post by aieyda on Mon 11 May 2009, 7:15 pm

@miVR4 wrote:aku nak menari tarian twist macam arwah mahmud jun. Laughing
hehehehehehe....

hahaha. elok la tu..hahaha...
mmg bagus gile tarian ko t..haaahhaa..pastu kene kejar dgn bini..
ooo..di sini awk ye..td bilang nak pegi dgr ceramah..hahaaa

aieyda
KERABAT OTAI
KERABAT OTAI

Negeri :
Jawatan : Jaga KeSelamaTan Dlm NeGeRi
Gender : Female
Jumlah Post : 4125
Umur : 32
Tarikh Register : 17/04/2008
Reputation : 26
Points : 5208

Character sheet
Mutiara Kata saya: -TaNpa KeBeraNian,MimPi TidaK aKaN meNjaDi KeNyataaN-

View user profile

Back to top Go down

Re: tema majlis persandingan kowang..

Post by ZA_70 on Tue 12 May 2009, 5:06 pm

@aieyda wrote:
@ZA_70 wrote:
@aieyda wrote:
hahhaaha..bukan takat tarian agogo kak..
tarian twist pun sekali hahahhaa...


Oooo....itu tak de masalah....
Kasi tau saja sama itu abg long...
Utk adik kecik...semuanya bisa diatur....hahahahaha... gelak sakan gelak sakan

tengkiuu kak za..hahahaa..ni buat adik kecik cayam kat akak nih..ehhee

Cayam adik jugak.....muaahhhh cium cium

ZA_70
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : STUDENT POS BASIK
Gender : Female
Jumlah Post : 289
Umur : 56
Tarikh Register : 27/10/2008
Reputation : 7
Points : 3239

Character sheet
Mutiara Kata saya: SENYUMAN ADALAH PENAWAR SEGALA DUKA....

View user profile

Back to top Go down

Re: tema majlis persandingan kowang..

Post by miVR4 on Mon 18 May 2009, 1:26 pm

@aieyda wrote:
@miVR4 wrote:aku nak menari tarian twist macam arwah mahmud jun. Laughing
hehehehehehe....

hahaha. elok la tu..hahaha...
mmg bagus gile tarian ko t..haaahhaa..pastu kene kejar dgn bini..
ooo..di sini awk ye..td bilang nak pegi dgr ceramah..hahaaa

hahahaha...tp aku blum kawin la makcik panda.mana ada bini lagi.

miVR4
KERABAT FORUM
KERABAT FORUM

Jawatan : judge law
Gender : Male
Jumlah Post : 360
Umur : 35
Tarikh Register : 12/04/2009
Reputation : 0
Points : 3207

Character sheet
Mutiara Kata saya: FADE TO BLACK

View user profile

Back to top Go down

Re: tema majlis persandingan kowang..

Post by noni on Sun 14 Jun 2009, 4:31 pm

ms noni kawen dulu,noni pilih kaler marron n putih.Pelamin kaler 2 tu sampai mak andam ms tu 1st time kena cari kain kaler marron nsbb dia kata blm ada org tempah kaler tu pd dia.

Baju noni salin 2 psg je sbb malas nak salin bebyk.Letih,kan sbb noni wat shari je.Kul 10pg nikah then kul 2 bsanding sbb mak tak sihat sgt,ksian nak wat byk2 hari.Baju ms sanding n berarak tu noni mulanya nak pki kaler marron gak tp sbb kain nya ketat skt so noni buat kaler tu sbg psalinan utk bgambar je dan noni tukar psalinan masa berarak,bsanding n mkn baju kaler gold.

Bila gambar siap,bukak2 album je peh......cerah bijik mata sbb serba marron dlm album tp puas ati lah.....hehehehehehe.... Very Happy

noni
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : surirumah takde tangga
Gender : Female
Jumlah Post : 1163
Umur : 36
Tarikh Register : 28/12/2007
Reputation : 24
Points : 3698

Character sheet
Mutiara Kata saya: KEJUJURAN itu lambang KEIKHLASAN hati............

View user profile

Back to top Go down

Re: tema majlis persandingan kowang..

Post by suring on Mon 15 Jun 2009, 9:00 am

yo la noni...ado gak pongalaman ekau dengan kaler-kaler ni..pakcik takdo tu do..lopeh nih pakcik tak ado tu doh nak kawen-kawen nih...bia lah idup membujang sampa ke tuo huhuhu....

suring
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : Timbalan pengarah JKKN.Pahang
Gender : Male
Jumlah Post : 1751
Umur : 40
Tarikh Register : 28/03/2008
Reputation : 10
Points : 4183

View user profile

Back to top Go down

Re: tema majlis persandingan kowang..

Post by aieyda on Mon 15 Jun 2009, 2:28 pm

@noni wrote:ms noni kawen dulu,noni pilih kaler marron n putih.Pelamin kaler 2 tu sampai mak andam ms tu 1st time kena cari kain kaler marron nsbb dia kata blm ada org tempah kaler tu pd dia.

Baju noni salin 2 psg je sbb malas nak salin bebyk.Letih,kan sbb noni wat shari je.Kul 10pg nikah then kul 2 bsanding sbb mak tak sihat sgt,ksian nak wat byk2 hari.Baju ms sanding n berarak tu noni mulanya nak pki kaler marron gak tp sbb kain nya ketat skt so noni buat kaler tu sbg psalinan utk bgambar je dan noni tukar psalinan masa berarak,bsanding n mkn baju kaler gold.

Bila gambar siap,bukak2 album je peh......cerah bijik mata sbb serba marron dlm album tp puas ati lah.....hehehehehehe.... Very Happy

mesti meriah majlis kak noni kan..hehehee

aieyda
KERABAT OTAI
KERABAT OTAI

Negeri :
Jawatan : Jaga KeSelamaTan Dlm NeGeRi
Gender : Female
Jumlah Post : 4125
Umur : 32
Tarikh Register : 17/04/2008
Reputation : 26
Points : 5208

Character sheet
Mutiara Kata saya: -TaNpa KeBeraNian,MimPi TidaK aKaN meNjaDi KeNyataaN-

View user profile

Back to top Go down

Re: tema majlis persandingan kowang..

Post by aieyda on Mon 15 Jun 2009, 2:29 pm

@suring wrote:yo la noni...ado gak pongalaman ekau dengan kaler-kaler ni..pakcik takdo tu do..lopeh nih pakcik tak ado tu doh nak kawen-kawen nih...bia lah idup membujang sampa ke tuo huhuhu....

aduhai abg long ku cayam..
nape bermuram durjana ni..hehehe


aieyda
KERABAT OTAI
KERABAT OTAI

Negeri :
Jawatan : Jaga KeSelamaTan Dlm NeGeRi
Gender : Female
Jumlah Post : 4125
Umur : 32
Tarikh Register : 17/04/2008
Reputation : 26
Points : 5208

Character sheet
Mutiara Kata saya: -TaNpa KeBeraNian,MimPi TidaK aKaN meNjaDi KeNyataaN-

View user profile

Back to top Go down

Re: tema majlis persandingan kowang..

Post by noni on Tue 16 Jun 2009, 3:45 pm

@aieyda wrote:
@suring wrote:yo la noni...ado gak pongalaman ekau dengan kaler-kaler ni..pakcik takdo tu do..lopeh nih pakcik tak ado tu doh nak kawen-kawen nih...bia lah idup membujang sampa ke tuo huhuhu....

aduhai abg long ku cayam..
nape bermuram durjana ni..hehehe


semua mjlis kawen meriah,aieda....tak kira besar ke kecik ke sbb dah dpt kawen,kan????Hehehehehehehe............... Very Happy

Abg long tu bukan apa,nnti klu dia kawen,kita suh dia wat hitam n putih msti gempak tp dah mcm org kristian kawen lak.....hukhukhukhukhuk...............................Tak pe abg long,janji dpt TAWEN......huhuhuhuhuhuhu......... Laughing Laughing Laughing

noni
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : surirumah takde tangga
Gender : Female
Jumlah Post : 1163
Umur : 36
Tarikh Register : 28/12/2007
Reputation : 24
Points : 3698

Character sheet
Mutiara Kata saya: KEJUJURAN itu lambang KEIKHLASAN hati............

View user profile

Back to top Go down

Re: tema majlis persandingan kowang..

Post by aieyda on Tue 16 Jun 2009, 4:31 pm

hahaha...majlis kawen kecik ke besar ke mmg meriah kak noni..tambah2 owg yg jd pengantin baru..hahaa..
tema abg long hitam putih eh..huhuhu..mcm taik cicak lak..muhuhuhu..
kak noni ada bakat jd wedding planner..
papehal pun kak,aieyda jd pengapit abg long..hahahaaa

adeh..bila plak turn aku..

aieyda
KERABAT OTAI
KERABAT OTAI

Negeri :
Jawatan : Jaga KeSelamaTan Dlm NeGeRi
Gender : Female
Jumlah Post : 4125
Umur : 32
Tarikh Register : 17/04/2008
Reputation : 26
Points : 5208

Character sheet
Mutiara Kata saya: -TaNpa KeBeraNian,MimPi TidaK aKaN meNjaDi KeNyataaN-

View user profile

Back to top Go down

Re: tema majlis persandingan kowang..

Post by suring on Wed 17 Jun 2009, 4:22 pm

Shocked Shocked Sad

suring
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : Timbalan pengarah JKKN.Pahang
Gender : Male
Jumlah Post : 1751
Umur : 40
Tarikh Register : 28/03/2008
Reputation : 10
Points : 4183

View user profile

Back to top Go down

Re: tema majlis persandingan kowang..

Post by ZA_70 on Wed 17 Jun 2009, 4:54 pm

@aieyda wrote:hahaha...majlis kawen kecik ke besar ke mmg meriah kak noni..tambah2 owg yg jd pengantin baru..hahaa..
tema abg long hitam putih eh..huhuhu..mcm taik cicak lak..muhuhuhu..
kak noni ada bakat jd wedding planner..
papehal pun kak,aieyda jd pengapit abg long..hahahaaa

adeh..bila plak turn aku..


Yo la...akak pun setuju gak tema hitam & putih...
Tak payah la guno banyak kaler...jimat sikit...hehehehe...
Tak po la...noni ekau sebagai wedding planner...pastikan majlis kawen abg long aka jang tu...as WEDDING OF THE YEAR UTK TAHUN 2009 yo... Laughing

ZA_70
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : STUDENT POS BASIK
Gender : Female
Jumlah Post : 289
Umur : 56
Tarikh Register : 27/10/2008
Reputation : 7
Points : 3239

Character sheet
Mutiara Kata saya: SENYUMAN ADALAH PENAWAR SEGALA DUKA....

View user profile

Back to top Go down

Re: tema majlis persandingan kowang..

Post by aieyda on Wed 17 Jun 2009, 6:00 pm

kak,jd wedding of the century la kak baru best
hahaaaa....

aieyda
KERABAT OTAI
KERABAT OTAI

Negeri :
Jawatan : Jaga KeSelamaTan Dlm NeGeRi
Gender : Female
Jumlah Post : 4125
Umur : 32
Tarikh Register : 17/04/2008
Reputation : 26
Points : 5208

Character sheet
Mutiara Kata saya: -TaNpa KeBeraNian,MimPi TidaK aKaN meNjaDi KeNyataaN-

View user profile

Back to top Go down

Re: tema majlis persandingan kowang..

Post by Sponsored content Today at 11:33 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum