FORUM PARAMEDIK
Selamat melayari Forum Paramedik,

Dengan mendaftar keahlian di Forum Paramedik, anda akan mendapat lebih informasi dan juga boleh berkomunikasi dengan ahli-ahli forum yang lain.

meriahkan forum paramedik dengan mendaftar keahlian anda disini.

Terima Kasih.

Kenaikan Pangkat U32 2nd Intake 5 5 1

Kenaikan Pangkat U32 2nd Intake

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

Kenaikan Pangkat U32 2nd Intake

Post by wantibi on Thu 28 May 2009, 2:34 pm

Tahniah kepada senior2 yang mendapat kenaikan pangkat U32 nagi 2nd Intake yg akan melaporkan diri pada bulan 6 ini....tahniah kepada JTMP Negeri Pahang

1. En Ahmad Shah - HTTA
2. En Zulkarnain - HTAA
3. En Jafni - Hosp Bentong
4. En Harun - Hosp Lipis
dan selamat dtg diucapkan kepada 3 org senior dr Terengganu ke negeri Pahang.....Untuk Pengetahuan anda POST di KK bagi U32 ada 4 kekosongan di hospital sudah penuh..namun bergantung kepada KPP Perubatan dan KPP Kesihatan Awam untuk buat penempatan...

Sekian Terima kasih dan Tahniah Sekali lagi....

wantibi
SUPER DUPER SENIOR
SUPER DUPER SENIOR

Jawatan : JTMP ( Pengelola Makmal Tibi Negeri )
Gender: Male
Jumlah Post: 289
Umur: 33
Tarikh Register: 05/09/2008
Reputation: 2
Points: 2226

View user profile

Back to top Go down

Re: Kenaikan Pangkat U32 2nd Intake

Post by atokpencen on Fri 29 May 2009, 6:44 pm

Tahniah kepada:
MLT Donil Gitom (Keningau) U32 ke U36 penempatan Johor
MLT Nurul Atiqa (Keningau) U29 ke U32 Cytology penempatan Johor.
MLT Yahanis Haim (Keningau) U29 ke U32 penempatan Pulau Pinang
MLT Jupirin Gitik (Keningau) U29 ke U32 Johor.

Bah apalagi....sedialahkamu berpisah dengan bini atau laki.....
Nanti sampai kat seberang jangan buat relod prepaid...kah...kah....
Jangan Marah. Itu real punya international problem.

atokpencen
KERABAT FORUM
KERABAT FORUM

Jawatan : Ukir pokok getah, potong rumput
Gender: Male
Jumlah Post: 334
Umur: 54
Tarikh Register: 06/04/2009
Reputation: 8
Points: 2307

View user profile

Back to top Go down

Tahniah kpd MLT naik pangkat

Post by masri on Mon 01 Jun 2009, 2:05 pm

sal2 Kepada semua MLT U29 ke U32 dan U32 ke U36 tahniahla, Kepada En.Jasni lama tak dengan berita, aku, zuhaidi hamzan, siti, kak ina ada kerja kat selangor ni,

Kepada en.Wan ada senarai nama selain pahang yang lapordiri, bila lapor diri, U36 pada 1 Jun , U32 tak tahu pula. Boleh update kalau ada.

masri
AHLI SENIOR
AHLI SENIOR

Jawatan : JTMP
Gender: Male
Jumlah Post: 56
Umur: 41
Tarikh Register: 04/01/2008
Reputation: 12
Points: 2441

View user profile

Back to top Go down

Re: Kenaikan Pangkat U32 2nd Intake

Post by wantibi on Mon 01 Jun 2009, 3:08 pm

senarai selagor ada tp sikit jer la sb KKM faks senarai nama x abis....nnt saya akan Follow Up kan ok....

wantibi
SUPER DUPER SENIOR
SUPER DUPER SENIOR

Jawatan : JTMP ( Pengelola Makmal Tibi Negeri )
Gender: Male
Jumlah Post: 289
Umur: 33
Tarikh Register: 05/09/2008
Reputation: 2
Points: 2226

View user profile

Back to top Go down

Re: Kenaikan Pangkat U32 2nd Intake

Post by wantibi on Mon 01 Jun 2009, 3:46 pm

Selamat Datang N Selamat Melaporkan Diri Kepada JTMP U32 yg baru di negeri Pahang...Org dari Terengganu blom sampai ..Tahniah kepada

1. En Zulkarnain - Pos Hosp Pekan Penempatan HTAA
2. En Ahmad Shah - KK Beserah
3. En Harun - Hosp Lipis
4. En Jafni - Hosp Bentong

Lg 3 org dr Terengganu blom smpi...hrp2 nnt sampai la yek sbb anda lah antara harap JTMP di KK negeri Pahang...Kekosongan JTMP U32 di daera
1. Bentong - KK Karak dan KK Simpang Pelangai
2. Bera - KK Triang.....

Terima Kasih...

wantibi
SUPER DUPER SENIOR
SUPER DUPER SENIOR

Jawatan : JTMP ( Pengelola Makmal Tibi Negeri )
Gender: Male
Jumlah Post: 289
Umur: 33
Tarikh Register: 05/09/2008
Reputation: 2
Points: 2226

View user profile

Back to top Go down

Re: Kenaikan Pangkat U32 2nd Intake

Post by dgdoni on Mon 01 Jun 2009, 10:50 pm

Kami dari Sabah ke Johor akan lapor pada 9 Jun 2009 ni. Harap-harap x lama sana. Tahun depan balik la. Kita orang kasi chan lagi sama orang JB. Tahniah kawan-kawan lain yang naik pangkat. Jumpa nanti...

dgdoni
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Jawatan : JTMP
Gender: Male
Jumlah Post: 6
Umur: 51
Tarikh Register: 16/10/2007
Reputation: 0
Points: 2478

View user profile http://www.keningaumlt.blogspot.com

Back to top Go down

Tahniah lagi dan lagi dan lagi

Post by atokpencen on Tue 02 Jun 2009, 10:04 pm

dgdoni wrote:Kami dari Sabah ke Johor akan lapor pada 9 Jun 2009 ni. Harap-harap x lama sana. Tahun depan balik la. Kita orang kasi chan lagi sama orang JB. Tahniah kawan-kawan lain yang naik pangkat. Jumpa nanti...

Dan tahniah lagi kepada Saidin Sulukan u32 ke u36
Christine Anjuman u32 ke u36 Papar ke Selangor
Aming u32 ke u36 Kota Marudu ke Sandakan
Jaimah Akil u29 ke u32 cytology
Johnedy Pustin u29 ke u32 spital ke KK ??????

Terjadilah slogan YAB Dato Najib..........1 Malaysia.

Sarawak lebih kurang juga 10 naik pangkat banyak p semenanjung sebab situ ada pos. Di hutan rimba masih belum ada pos.
Seilin Kulindad jangan tangguh lagi pindah ambik tempat di hutan rimba. Kami menunggu.
Yang lain tunggu saja time base kerana fobia apply naik pangkat.

atokpencen
KERABAT FORUM
KERABAT FORUM

Jawatan : Ukir pokok getah, potong rumput
Gender: Male
Jumlah Post: 334
Umur: 54
Tarikh Register: 06/04/2009
Reputation: 8
Points: 2307

View user profile

Back to top Go down

Re: Kenaikan Pangkat U32 2nd Intake

Post by atokpencen on Wed 03 Jun 2009, 2:58 pm

mai, mai, lawat kami,

http://sabahmlts.blogspot.com/

atokpencen
KERABAT FORUM
KERABAT FORUM

Jawatan : Ukir pokok getah, potong rumput
Gender: Male
Jumlah Post: 334
Umur: 54
Tarikh Register: 06/04/2009
Reputation: 8
Points: 2307

View user profile

Back to top Go down

Re: Kenaikan Pangkat U32 2nd Intake

Post by atokpencen on Tue 16 Jun 2009, 7:58 am

Ketua JTMP Sabah U40 ucapkan tahniah kepada semua
JTMP-JTMP kita yang di naikkan pangkat pemangkuan ke GRed U32, U36 dan U38. Sertakan disini senarai nama dan penempatan mereka.

Gred U36 ke gred U38.
1. Telesphorus Bin Gatiun - Tawau ke Selangor
2. Jaiman Yussof - HQE ke Selangor.

Gred U32 ke gred U36.
1.Donil Gitom - Keningau ke Johor
2.Thomas Aming -KK Lahad Datu ke Johor
3.Jinidi Omok - Kudat ke DOK Sandakan
4.Raja Azizan Abd Rahman - KK Luyang ke HKL
5.Nechfina Nicholas - HQE ke HKL
6.Saidin Sulukan - Kota Belud ke IMR
7.Christina Anjuman - Papar ke Selangor.

Gred U29 ke gred U32
1.Rossie Sikah - HQE ke IMR
2.Jaffridin Imy - HQE ke IMR
3.James Paustin - HQE ke IMR
4.Roger Tolimong - Lahad Datu ke IMR
5.Rukinah Munding - Kudat ke HKL
6.Masitah Ramdat - Kudat ke HKL
7.Sanisah @ Nora Ampios - HQE ke MKAK Sg. Buloh
8.Kamal Belok - HQE ke MKAK Sg. Buloh
9.Naslin Mohamad - Lahad Datu ke MKAK Sg. Buloh
10.Mohd Zaini B. Senik - Tawau ke JKWP KL
11.Raziah Bt Abd Rahman - Tawau ke JKWP KL
12.Forinah @ Nurul Atiqa - Keningau ke Johor
13.Juprin Bin Gitik - PKK Keningau ke Johor
14.Sunadi Bin Mishadi - Lahad Datu ke Johor
15.Ajibra Bin Lakibul - DOK Sandakan ke Johor
16. Jalinah Bt Abdul - PKK Sandakan ke Johor
17.Sanurpiadin Bin Sanurdio - Semporna ke Johor
18.Ribit Ungil - Beaufort ke PKK Keningau
19.Mohd Bin Samsuriah - MKA KK ke MKA KK
20.Johnedy Pustin - Keningau ke Hos. Lahad Datu
21.Mariani Bt Walibun - DOK Sandakan ke Hos Lahad Datu
22.Chia Sui Seng - Tawau ke Semporna
23.Jamil Bin Taip - HQE ke KK Semporna
24.Yahanis Bin Haim - Keningau ke Pulau Pinang
25.Kamis Bin Jamis - Kudat ke Pulau Pinang.

Selamat berjaya dalam menjalankan tugas dan tanggungjawab yang baru.


Last edited by atokpencen on Sun 12 Jul 2009, 8:47 pm; edited 1 time in total (Reason for editing : none)

atokpencen
KERABAT FORUM
KERABAT FORUM

Jawatan : Ukir pokok getah, potong rumput
Gender: Male
Jumlah Post: 334
Umur: 54
Tarikh Register: 06/04/2009
Reputation: 8
Points: 2307

View user profile

Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top


Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum