FORUM PARAMEDIK
Selamat melayari Forum Paramedik,

Dengan mendaftar keahlian di Forum Paramedik, anda akan mendapat lebih informasi dan juga boleh berkomunikasi dengan ahli-ahli forum yang lain.

meriahkan forum paramedik dengan mendaftar keahlian anda disini.

Terima Kasih.

Blog Anti Malaysia..

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Blog Anti Malaysia..

Post by akoizer on Wed 01 Jul 2009, 6:29 am

teda benda paling mustahak dlm kehidupan melainkan kedamaian...
avatar
akoizer
KERABAT TEGAR SENIOR
KERABAT TEGAR SENIOR

Jawatan : PARAMBULATOR.
Gender : Male
Jumlah Post : 1086
Umur : 37
Tarikh Register : 14/05/2009
Reputation : 6
Points : 4127

Character sheet
Mutiara Kata saya: PERKHIDMATAN PENYAYANG, KERJA BERPASUKAN & PROFESIONALISME.

View user profile http://s.liddy@yahoo.com

Back to top Go down

Re: Blog Anti Malaysia..

Post by sweetcouple on Wed 01 Jul 2009, 6:46 am

sebenarnya dalam blog/forum anti malaysia tu ada seorang forumer yang menjadi pendamai diantara kedua2 belah pihak..cuma dapat saya katakan disini,walaupun kita ter'emo sedikit namun kita dapat me'neutral perasaan kita semula apabila berfikiran waras..tapi yang saya perhatikan apabila kita berlembut hati,mereka semakin besar kepala dan tidak mahu mengalah walaupun telah diajak oelh pendamai dalam forum/blog tersebut.. lol!
avatar
sweetcouple
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : penyelidik
Gender : Female
Jumlah Post : 1144
Umur : 31
Tarikh Register : 24/06/2009
Reputation : 17
Points : 4285

Character sheet
Mutiara Kata saya: there's only one in my life..only you.

View user profile

Back to top Go down

Re: Blog Anti Malaysia..

Post by rieyna168 on Wed 01 Jul 2009, 7:01 am

tu dlm blog jer sweet..kat dunia nyata,perkara mcm tu xdalah seteruk mana.rina pasti,pihak kerajaan ambil langkah yg bijak dlm menangani isu ini.pihak kerajaan indonesia pun..xda lak besar2kn perkara ni.kira mereka2 yg wat blog tu,pemberontak...cam kita kat sini gak,kalau xpuas hati ngan sesuatu pimpinan,ada wat perhimpunan jalanan kan..cuma bezanya skrg ni,zaman teknologi..semua di ujung cari.bkn setakat blog anti malaysia je ada,blog anti indonesia pun ada gak.

dlm blog tu,byk dak2 kecik yg lom matang..cara senang utk tgk web2 mcm ni ditutup,leh bagi Flag kat blog tersebut.semakin byk Flag yg diberi,semakin cepat blog tersebut ditutup.(Flag tersebut terletak di atas disebelah Search Blog)

Rina yakin blog2 sebegini dikelola oleh orang yg ingin mengambil keuntungan dari konflik bangsa Indonesia dan bangsa Malaysia yang serumpun.Semoga konflik dan perang cyber ni berakhir dengan sikap saling menghargai.

----Forum Paramedik Malaysia-----




INGIN MENGENALI RINA :
-> http://www.myspace.com/rieyna82 -> http://www.facebook.com/rieyna168
"Kecantikkan seseorang itu ada pada Mata yang memandang"
I was born to be THE GUNNERS
Forum Arsenal: http://ams-thegunners.forumms.net/
avatar
rieyna168
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : Apa-apa keja yang Ada.
Gender : Female
Jumlah Post : 4789
Umur : 35
Tarikh Register : 17/05/2008
Reputation : 56
Points : 8385

Character sheet
Mutiara Kata saya: Ingat 5 perkara, sebelum 5 perkara..Kita ada 1 saja HATI. Jika gembira HATI itulah... Jika bertakwa, HATI itulah... Jika beriman, HATI yg 1 itu juga... Jika bercinta, HATI itu juga... Jika terluka pun HATI nan 1 itu... Terlalu banyak satu perkara... Maka jagalah HATI mu dan HATI org2 yg menyayangimu...Kebencian orang jgn dibuat,Kesayangan orang jgn diambil..

View user profile http://www.facebook.com/rieyna168 http://ams-thegunners.forumms.net

Back to top Go down

Re: Blog Anti Malaysia..

Post by aieyda on Wed 01 Jul 2009, 11:40 am

blog ni kdg2 disalahpakai oleh blogger2 tu sendrik..
yg nak guna dgn cara kebaikan takpe la
ada yg guna sbg medium mencetus propoganda2 yg takde pekdah,berbau hasutan la etc..
kita sbg owg yg ada otak pkr 2-3 kali nak pecaya blog yang tak tentu hala tujuan tu..
sblm ni mmg bnyk kes2 pasal nak pecahbelahkan hbgan diplomatik msia dgn negara lain..bukan setakat blog je,emel berantai pun ada,yg dok main pas2 kat owg tu owg ni
tak payah wiso,kes2 jenayah cyber ni dah leh detect sape dalangnye n kita dah ada cyber act
avatar
aieyda
KERABAT OTAI
KERABAT OTAI

Negeri :
Jawatan : Jaga KeSelamaTan Dlm NeGeRi
Gender : Female
Jumlah Post : 4121
Umur : 33
Tarikh Register : 17/04/2008
Reputation : 26
Points : 5405

Character sheet
Mutiara Kata saya: -TaNpa KeBeraNian,MimPi TidaK aKaN meNjaDi KeNyataaN-

View user profile

Back to top Go down

Re: Blog Anti Malaysia..

Post by sweetcouple on Wed 01 Jul 2009, 12:20 pm

terbaru berita tengah hari TV3 tadi...

menteri pertahanan kita membuat pertemuan dengan menteri pertahanan indonesia untuk membincangkan mengenai pulau ambalat... farao
avatar
sweetcouple
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : penyelidik
Gender : Female
Jumlah Post : 1144
Umur : 31
Tarikh Register : 24/06/2009
Reputation : 17
Points : 4285

Character sheet
Mutiara Kata saya: there's only one in my life..only you.

View user profile

Back to top Go down

Re: Blog Anti Malaysia..

Post by hannajr on Wed 01 Jul 2009, 12:34 pm

@aieyda wrote:dari dulu lagi downg berang sbb malaysia tak gabung dgn indonesia jadi satu gagasan..
kalau la bersatu negara dgn downg,sesak la kat tanah melayu nih..muhuhu

x bergabung pun dah ckup sesak dah dgn 'org drg'..

siap ada mykad tu yg x thn Mad
avatar
hannajr
KERABAT SUPER SENIOR
KERABAT SUPER SENIOR

Jawatan : penolong pegawai farmasi
Gender : Female
Jumlah Post : 624
Umur : 33
Tarikh Register : 03/01/2009
Reputation : -1
Points : 3796

Character sheet
Mutiara Kata saya:

View user profile

Back to top Go down

Re: Blog Anti Malaysia..

Post by sweetcouple on Wed 01 Jul 2009, 12:50 pm

hakikatnya negara kita mulai penuh dengan pendatang sejak malaysia menempat pelarian Acheh di sini..itu lah menjadi masalahnya..bila satu family datang sini menumpang..lain tahun,kaum kerabat plak yang datang..sampai beranak pinak hingga sekarang..begitulah suasana kampung paya jaras sg buloh yang dihuni oleh mereka..bila sweet balik kg je.rasa sakit mata ni tengok..susah nak tengok orang kita dah..sweet nak usulkan agar warga acheh yang sekarang bersenang lenang berniaga kedai..dari mane dorang dapat lesen??ni yang musykil ni...makin lama makin berani dorang...huhu..harap kerajaan hantar lah mereka pulang..lagipun ACHEH sedang dibangunkan ape kat sane...
avatar
sweetcouple
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : penyelidik
Gender : Female
Jumlah Post : 1144
Umur : 31
Tarikh Register : 24/06/2009
Reputation : 17
Points : 4285

Character sheet
Mutiara Kata saya: there's only one in my life..only you.

View user profile

Back to top Go down

Re: Blog Anti Malaysia..

Post by hannajr on Wed 01 Jul 2009, 4:23 pm

tu namanye..dah bg betis nak peha tu..syukur la org dah bg bantuan..skrg cam nak over2 plak dr org local..ish..ish.ish..x patut betui..htr la depa tu blk kg depa..skrg malaysia d landa tsunami PTI..
avatar
hannajr
KERABAT SUPER SENIOR
KERABAT SUPER SENIOR

Jawatan : penolong pegawai farmasi
Gender : Female
Jumlah Post : 624
Umur : 33
Tarikh Register : 03/01/2009
Reputation : -1
Points : 3796

Character sheet
Mutiara Kata saya:

View user profile

Back to top Go down

Re: Blog Anti Malaysia..

Post by aieyda on Wed 01 Jul 2009, 4:35 pm

@hannajr wrote:
@aieyda wrote:dari dulu lagi downg berang sbb malaysia tak gabung dgn indonesia jadi satu gagasan..
kalau la bersatu negara dgn downg,sesak la kat tanah melayu nih..muhuhu

x bergabung pun dah ckup sesak dah dgn 'org drg'..

siap ada mykad tu yg x thn Mad

hehehe..mycard tu yg palsu nye...
kalau yg ada pun kad PR yang kaler merah tu..permananet residence..permohonan dibuat stelah tinggal di msia lebih dr 10-12 taun..pastu apply lak jd warganegara msia lak..huhuhu..
menikah dgn warga msia lagi sinang nak jd warganegara..muhuhuhu
kdg2 aku rasa mcm dok kat obersea lak..
masa dok kat shah alam lu,kuar umah je jumpa indon,mynmar,nepal..
naik bus kat klang rasa mcm kat indonesia..
lek umah buka tibi citer indonesia,buka radio lagu indonesia..
aku di malaysia lagi ke atau terbang ke indonesia dgn airasia..ammmak..
avatar
aieyda
KERABAT OTAI
KERABAT OTAI

Negeri :
Jawatan : Jaga KeSelamaTan Dlm NeGeRi
Gender : Female
Jumlah Post : 4121
Umur : 33
Tarikh Register : 17/04/2008
Reputation : 26
Points : 5405

Character sheet
Mutiara Kata saya: -TaNpa KeBeraNian,MimPi TidaK aKaN meNjaDi KeNyataaN-

View user profile

Back to top Go down

Re: Blog Anti Malaysia..

Post by rieyna168 on Wed 01 Jul 2009, 4:37 pm

@sweetcouple wrote:terbaru berita tengah hari TV3 tadi...

menteri pertahanan kita membuat pertemuan dengan menteri pertahanan indonesia untuk membincangkan mengenai pulau ambalat... farao

Sebelum ni pun kita ngan singapura pun dok heboh soal pulau batu putih yg di johor tu..siap bawak gi mahkamah antarabangsa lagi.alhamdulillah dpt settle cara baik walaupun kita kalah..hope perkara ngan indonesia pun camtu gak.

----Forum Paramedik Malaysia-----




INGIN MENGENALI RINA :
-> http://www.myspace.com/rieyna82 -> http://www.facebook.com/rieyna168
"Kecantikkan seseorang itu ada pada Mata yang memandang"
I was born to be THE GUNNERS
Forum Arsenal: http://ams-thegunners.forumms.net/
avatar
rieyna168
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : Apa-apa keja yang Ada.
Gender : Female
Jumlah Post : 4789
Umur : 35
Tarikh Register : 17/05/2008
Reputation : 56
Points : 8385

Character sheet
Mutiara Kata saya: Ingat 5 perkara, sebelum 5 perkara..Kita ada 1 saja HATI. Jika gembira HATI itulah... Jika bertakwa, HATI itulah... Jika beriman, HATI yg 1 itu juga... Jika bercinta, HATI itu juga... Jika terluka pun HATI nan 1 itu... Terlalu banyak satu perkara... Maka jagalah HATI mu dan HATI org2 yg menyayangimu...Kebencian orang jgn dibuat,Kesayangan orang jgn diambil..

View user profile http://www.facebook.com/rieyna168 http://ams-thegunners.forumms.net

Back to top Go down

Re: Blog Anti Malaysia..

Post by hannajr on Wed 01 Jul 2009, 4:43 pm

kalo kat sabah mmg drg ada real mykad tau..
sbb tu bila ada operasi ada yg lepas..
konpius gak cmne drg bleh ada mykad tu..
kdg2 kat cni..dah jdk cam philipine + indon gitu..
meniaga tu krja drg..
org tmptn plak cam org asing sbb beli barang yg spttnya kita yg
jual No
avatar
hannajr
KERABAT SUPER SENIOR
KERABAT SUPER SENIOR

Jawatan : penolong pegawai farmasi
Gender : Female
Jumlah Post : 624
Umur : 33
Tarikh Register : 03/01/2009
Reputation : -1
Points : 3796

Character sheet
Mutiara Kata saya:

View user profile

Back to top Go down

Re: Blog Anti Malaysia..

Post by aieyda on Wed 01 Jul 2009, 5:43 pm

@hannajr wrote:kalo kat sabah mmg drg ada real mykad tau..
sbb tu bila ada operasi ada yg lepas..
konpius gak cmne drg bleh ada mykad tu..
kdg2 kat cni..dah jdk cam philipine + indon gitu..
meniaga tu krja drg..
org tmptn plak cam org asing sbb beli barang yg spttnya kita yg
jual No

mcmana leh dpt yg real eh..
pdhal downg takde sijil lahir etc..

avatar
aieyda
KERABAT OTAI
KERABAT OTAI

Negeri :
Jawatan : Jaga KeSelamaTan Dlm NeGeRi
Gender : Female
Jumlah Post : 4121
Umur : 33
Tarikh Register : 17/04/2008
Reputation : 26
Points : 5405

Character sheet
Mutiara Kata saya: -TaNpa KeBeraNian,MimPi TidaK aKaN meNjaDi KeNyataaN-

View user profile

Back to top Go down

Re: Blog Anti Malaysia..

Post by hannajr on Wed 01 Jul 2009, 6:12 pm

tu yg kompius tu ida..emm mainan dunia lol!
avatar
hannajr
KERABAT SUPER SENIOR
KERABAT SUPER SENIOR

Jawatan : penolong pegawai farmasi
Gender : Female
Jumlah Post : 624
Umur : 33
Tarikh Register : 03/01/2009
Reputation : -1
Points : 3796

Character sheet
Mutiara Kata saya:

View user profile

Back to top Go down

Re: Blog Anti Malaysia..

Post by HH on Wed 12 Aug 2009, 6:55 am

tak baik kita balas kebaikan orang dengan kejahatan atau membalas kejahatan orang dengan kejahatan jugak...
avatar
HH
KERABAT FORUM
KERABAT FORUM

Jawatan : PPP
Gender : Male
Jumlah Post : 376
Umur : 40
Tarikh Register : 06/05/2007
Reputation : 19
Points : 4343

View user profile

Back to top Go down

Re: Blog Anti Malaysia..

Post by zen on Mon 19 Oct 2009, 12:27 pm

@sweetcouple wrote:

salam semua..saya terpanggil untuk memberitahu pada anda semua tentang sikap warga INdonesia..
untuk pengetahuan anda saya terbaca satu forum yang mana warga2 indonesia menghina negara kita..forum itu sangat aktif dan sedang diperdebatkan..memang agak terkilan saya melihat mereka mengatakan kita ni sampah,makan2 benda haram dan binatang liar seperti lipas,cacing,khinzir..mengucap panjang saya membacanya..

lagi satu yang terbaru,indonesia sedang merancang untuk berperang dengan malaysia..ini saya dapat dari laman web...

saya harap kita semua bersatu padu dan menghentikan penghinaan mereka pada kita..

---saya menyayangi malaysia negara yang harmoni,malaysia tanah tumpah airku---
sy secara x langsung ada juga ''menagkis'' tohmahan2 segelintir org indo yg ''kelam kabut'' nie...biasanya d youtube...
avatar
zen
SUPER DUPER SENIOR
SUPER DUPER SENIOR

Negeri :
Jawatan : Jammerz
Gender : Male
Jumlah Post : 223
Umur : 36
Tarikh Register : 03/09/2008
Reputation : 9
Points : 3456

Character sheet
Mutiara Kata saya: Kerana Pulut Santan Binasa...Kerana Mulut Pecah Kepala Badan Binasa...

View user profile

Back to top Go down

Re: Blog Anti Malaysia..

Post by Ppkp Rey on Mon 19 Oct 2009, 1:07 pm

xsedar diuntung.
brengsek...mau antar aja gempa2 menyerang mereka
avatar
Ppkp Rey
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : PPKP
Gender : Male
Jumlah Post : 670
Umur : 35
Tarikh Register : 15/12/2006
Reputation : 0
Points : 4092

Character sheet
Mutiara Kata saya: ......bErusahaLah.

View user profile

Back to top Go down

Re: Blog Anti Malaysia..

Post by rieyna168 on Mon 19 Oct 2009, 3:00 pm

ahahaha...emo lak abg salmon kita ni...
lama menyepi, tetiba semangat berkobar2 ek bro..

----Forum Paramedik Malaysia-----




INGIN MENGENALI RINA :
-> http://www.myspace.com/rieyna82 -> http://www.facebook.com/rieyna168
"Kecantikkan seseorang itu ada pada Mata yang memandang"
I was born to be THE GUNNERS
Forum Arsenal: http://ams-thegunners.forumms.net/
avatar
rieyna168
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : Apa-apa keja yang Ada.
Gender : Female
Jumlah Post : 4789
Umur : 35
Tarikh Register : 17/05/2008
Reputation : 56
Points : 8385

Character sheet
Mutiara Kata saya: Ingat 5 perkara, sebelum 5 perkara..Kita ada 1 saja HATI. Jika gembira HATI itulah... Jika bertakwa, HATI itulah... Jika beriman, HATI yg 1 itu juga... Jika bercinta, HATI itu juga... Jika terluka pun HATI nan 1 itu... Terlalu banyak satu perkara... Maka jagalah HATI mu dan HATI org2 yg menyayangimu...Kebencian orang jgn dibuat,Kesayangan orang jgn diambil..

View user profile http://www.facebook.com/rieyna168 http://ams-thegunners.forumms.net

Back to top Go down

Re: Blog Anti Malaysia..

Post by sweetcouple on Wed 21 Oct 2009, 3:51 pm

salam..

bagi sweet mereka adalah bangsa yang tidak mengenal erti berterima kasih.mereka bangga tentang adat mereka sampai lalai dan leka membantu sesama warga sendiri seperti gempa yang berlaku di sumatera. Pada perhatian sweet,kebanyakkan emo-forumers adalah berasal dari jakarta. Sweet rasa,kalau gempa bumi dan tsunami melanda Jakarta,baru mereka merasa rendah diri dengan kekuasaan tuhan.
avatar
sweetcouple
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : penyelidik
Gender : Female
Jumlah Post : 1144
Umur : 31
Tarikh Register : 24/06/2009
Reputation : 17
Points : 4285

Character sheet
Mutiara Kata saya: there's only one in my life..only you.

View user profile

Back to top Go down

Re: Blog Anti Malaysia..

Post by tomyejam on Thu 26 Nov 2009, 10:09 pm

hurmmmmmmmmmmmmm ...tapi tom rasa mungkin jgk nie angkara pihak lain yg dengki dgn keakraban msia dgn indonsia mereka saje wujudkan situasi mcm nie agar antara kita wujud rasa marah .korang maybe tahu pihak mana yg tom maksudkan kan?? tembak
avatar
tomyejam
KERABAT OTAI
KERABAT OTAI

Jawatan : VaMpiRe (TWILIGHT) a.k.a A.M.0
Gender : Male
Jumlah Post : 2431
Umur : 36
Tarikh Register : 26/10/2009
Reputation : 6
Points : 5559

View user profile

Back to top Go down

Re: Blog Anti Malaysia..

Post by Y2K on Fri 27 Nov 2009, 7:14 am

tak sedar diri btulll.....!!!! dahlah masuk negara MALAYSIA..pastu ada hati mengaku anak jati bangsa MALAYSIA hanya kerana ada IC MALAYSIA>>..siasat punya siasat rupanya dornag ni asal dari INDON..masuk pun secara haram..Saudara-mara dekat dorang pun masih kat INdon..Bila dah lama ckit bru bawak kuarga indon dornag tu masuk malaysia....ada IC senang2lah nak tembernag ngan org tempatan..bila dah ada education lbih ckit ada hati pla nak buat komplen
ngan jabatan kerajaan..CTHNYA JABATAN KECEMASAN.. Bila masuk bab2 politik pla dornag yang melebih2 mengalahkan org tempatan..mcmlah YB
dengan dorang tu saudara mara dekat...INI LAH YANG DI PANGGIL @#$% LAGI SOMBONG>>>

Y2K
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Jawatan : suami seorang wanita...
Gender : Male
Jumlah Post : 13
Umur : 32
Tarikh Register : 03/09/2009
Reputation : 9
Points : 2915

View user profile

Back to top Go down

Re: Blog Anti Malaysia..

Post by transpoter on Fri 27 Nov 2009, 2:23 pm

betol betol betol...... cium
avatar
transpoter
KERABAT TEGAR SENIOR
KERABAT TEGAR SENIOR

Negeri :
Jawatan : cari jodoh !
Gender : Male
Jumlah Post : 1044
Umur : 33
Tarikh Register : 05/09/2009
Reputation : 3
Points : 3974

Character sheet
Mutiara Kata saya: `mulakanlah dengan bismillah dan di sudahi dengan alhamdullillah`

View user profile

Back to top Go down

Re: Blog Anti Malaysia..

Post by tomyejam on Fri 27 Nov 2009, 11:29 pm

sampai hati lak yg team ganyang tuh bakar jalur gemilang! terbakar aku sehhh mmg terguris sungguh hati rakyat msia sib baik kita ni amat tinggi tahap kesabaran dan budi pekerti kalau x mesti rata2 rakyat mesia mengamuk kan tembak
avatar
tomyejam
KERABAT OTAI
KERABAT OTAI

Jawatan : VaMpiRe (TWILIGHT) a.k.a A.M.0
Gender : Male
Jumlah Post : 2431
Umur : 36
Tarikh Register : 26/10/2009
Reputation : 6
Points : 5559

View user profile

Back to top Go down

Re: Blog Anti Malaysia..

Post by rieyna168 on Sat 28 Nov 2009, 7:07 pm

sepatutnya kita rakyat malaysia bersatu padu merealisasikan 1 malaysia...kita bentuk jati diri kita terlebih dahulu.. Kalau dah kita sendiri dlm malaysia ni yg berani n sanggup bakar2 bendera negeri n negara, apatah lagi org luar..

Jadi, bersama2 kita merubah sesuatu yg negatif menjadi positif n 1 lagi...xelok berdendam kerna ianya xkan memberi kebaikkan kepada mana2 pihak pun. Selesaikanlah ianya dgn cara baik.

----Forum Paramedik Malaysia-----




INGIN MENGENALI RINA :
-> http://www.myspace.com/rieyna82 -> http://www.facebook.com/rieyna168
"Kecantikkan seseorang itu ada pada Mata yang memandang"
I was born to be THE GUNNERS
Forum Arsenal: http://ams-thegunners.forumms.net/
avatar
rieyna168
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : Apa-apa keja yang Ada.
Gender : Female
Jumlah Post : 4789
Umur : 35
Tarikh Register : 17/05/2008
Reputation : 56
Points : 8385

Character sheet
Mutiara Kata saya: Ingat 5 perkara, sebelum 5 perkara..Kita ada 1 saja HATI. Jika gembira HATI itulah... Jika bertakwa, HATI itulah... Jika beriman, HATI yg 1 itu juga... Jika bercinta, HATI itu juga... Jika terluka pun HATI nan 1 itu... Terlalu banyak satu perkara... Maka jagalah HATI mu dan HATI org2 yg menyayangimu...Kebencian orang jgn dibuat,Kesayangan orang jgn diambil..

View user profile http://www.facebook.com/rieyna168 http://ams-thegunners.forumms.net

Back to top Go down

Re: Blog Anti Malaysia..

Post by anakpintar on Sun 29 Nov 2009, 6:09 pm

Rasanya itu cara diaorang untuk provokasi kita rakyat Malaysia. ap sendiri pernah cuba beri pandangan jujur dalam tu tapi siap kena bancuh cukup2 tapi takpalah sabirun jer la. Biar apapun yang penting Allah Maha Mengetahui apa yang terlihat dan yang tersembunyi. Kita hidup berjiran jika jiran ditimpa musibah kita harus membantu namun biarlah Allah yang membalas semua itu samada dengan pahala ataupun dosa.

----Forum Paramedik Malaysia-----




Blog AP...
http://anakpintarric.blogstarz.my

Biz AP ( Jom AP ajar cara buat duit...)
www.anakpintar.net
avatar
anakpintar
MOD LAMA
MOD LAMA

Negeri :
Jawatan : Diehard Bikers.....
Gender : Male
Jumlah Post : 414
Umur : 40
Tarikh Register : 06/09/2007
Reputation : 2
Points : 3868

Character sheet
Mutiara Kata saya: Best In Me!

View user profile http://www.anakpintar.net

Back to top Go down

Re: Blog Anti Malaysia..

Post by tomyejam on Sun 29 Nov 2009, 9:21 pm

tah ar pelik tul cara diaorang tu dahlah negara yg punyai penduduk islam teramai didunia tp pemikiran serupa arab jahiliyah dolu2 Mad
avatar
tomyejam
KERABAT OTAI
KERABAT OTAI

Jawatan : VaMpiRe (TWILIGHT) a.k.a A.M.0
Gender : Male
Jumlah Post : 2431
Umur : 36
Tarikh Register : 26/10/2009
Reputation : 6
Points : 5559

View user profile

Back to top Go down

Re: Blog Anti Malaysia..

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum