FORUM PARAMEDIK
Selamat melayari Forum Paramedik,

Dengan mendaftar keahlian di Forum Paramedik, anda akan mendapat lebih informasi dan juga boleh berkomunikasi dengan ahli-ahli forum yang lain.

meriahkan forum paramedik dengan mendaftar keahlian anda disini.

Terima Kasih.

Keindahan Ayat Tarikh Lahir Korang

Page 4 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Keindahan Ayat Tarikh Lahir Korang

Post by unta^selsema on Wed 02 Sep 2009, 5:49 am

wakakakaka...lawak la ko minnie
avatar
unta^selsema
KERABAT TEGAR SENIOR
KERABAT TEGAR SENIOR

Jawatan : Tukang Sunat Orang
Gender : Male
Jumlah Post : 1360
Umur : 35
Tarikh Register : 19/09/2008
Reputation : 6
Points : 3344

Character sheet
Mutiara Kata saya: jgn telalu cepat menganggap seseorg tu pandai memasak dgn hanya melihat cara dia nyalakan api.

View user profile

Back to top Go down

Re: Keindahan Ayat Tarikh Lahir Korang

Post by unta^selsema on Wed 02 Sep 2009, 5:50 am

@aieyda wrote:
@unta^selsema wrote:aku terajang lembu mak aku di atas katil engkau sebab aku betul2 serius nak lakukan...Iskk apeda...! :no:

dasat uncle pokcu uto..hehehee..
ganas tol..

hehehe...senget tol...ko amik kat mane ni panda?
avatar
unta^selsema
KERABAT TEGAR SENIOR
KERABAT TEGAR SENIOR

Jawatan : Tukang Sunat Orang
Gender : Male
Jumlah Post : 1360
Umur : 35
Tarikh Register : 19/09/2008
Reputation : 6
Points : 3344

Character sheet
Mutiara Kata saya: jgn telalu cepat menganggap seseorg tu pandai memasak dgn hanya melihat cara dia nyalakan api.

View user profile

Back to top Go down

Re: Keindahan Ayat Tarikh Lahir Korang

Post by sweeties on Wed 02 Sep 2009, 6:19 am

mcm org x btul pn ader....kuikuikuikui.....
avatar
sweeties
KERABAT TEGAR SENIOR
KERABAT TEGAR SENIOR

Jawatan : mIsI
Gender : Female
Jumlah Post : 1049
Umur : 35
Tarikh Register : 15/11/2008
Reputation : 3
Points : 4255

Character sheet
Mutiara Kata saya: YaNg TeRiNdAh HaNyAlAh SeMeNtArA

View user profile

Back to top Go down

Re: Keindahan Ayat Tarikh Lahir Korang

Post by unta^selsema on Wed 02 Sep 2009, 6:26 am

ko la yg x btol..hehee Laughing
avatar
unta^selsema
KERABAT TEGAR SENIOR
KERABAT TEGAR SENIOR

Jawatan : Tukang Sunat Orang
Gender : Male
Jumlah Post : 1360
Umur : 35
Tarikh Register : 19/09/2008
Reputation : 6
Points : 3344

Character sheet
Mutiara Kata saya: jgn telalu cepat menganggap seseorg tu pandai memasak dgn hanya melihat cara dia nyalakan api.

View user profile

Back to top Go down

Re: Keindahan Ayat Tarikh Lahir Korang

Post by aieyda on Wed 02 Sep 2009, 8:39 am

@minnie_mouse wrote:ayat minnie..
um..
aku peluk kambing aku d atas bumbung rumah sebb aku seksi dan aku blh buat...

alamak..ape kaitan kambing,bumbung dan sexy nih.... scratch
hehe..
setau minnie,kambing tkt mandie..jd,sexy la eh..
wakaka...

hehehe...tak dpt bayangkan minnie peluk kambing atas bumbung umah..hahahaaa
avatar
aieyda
KERABAT OTAI
KERABAT OTAI

Negeri :
Jawatan : Jaga KeSelamaTan Dlm NeGeRi
Gender : Female
Jumlah Post : 4121
Umur : 33
Tarikh Register : 17/04/2008
Reputation : 26
Points : 5403

Character sheet
Mutiara Kata saya: -TaNpa KeBeraNian,MimPi TidaK aKaN meNjaDi KeNyataaN-

View user profile

Back to top Go down

Re: Keindahan Ayat Tarikh Lahir Korang

Post by aieyda on Wed 02 Sep 2009, 8:40 am

@unta^selsema wrote:
@aieyda wrote:
@unta^selsema wrote:aku terajang lembu mak aku di atas katil engkau sebab aku betul2 serius nak lakukan...Iskk apeda...! No

dasat uncle pokcu uto..hehehee..
ganas tol..

hehehe...senget tol...ko amik kat mane ni panda?

kawan aku kasi so aku paste la kat sini utk bergelak ketawa dgn kowng..heheee
avatar
aieyda
KERABAT OTAI
KERABAT OTAI

Negeri :
Jawatan : Jaga KeSelamaTan Dlm NeGeRi
Gender : Female
Jumlah Post : 4121
Umur : 33
Tarikh Register : 17/04/2008
Reputation : 26
Points : 5403

Character sheet
Mutiara Kata saya: -TaNpa KeBeraNian,MimPi TidaK aKaN meNjaDi KeNyataaN-

View user profile

Back to top Go down

Re: Keindahan Ayat Tarikh Lahir Korang

Post by minnie_mouse on Wed 02 Sep 2009, 10:26 am

@aieyda wrote:
@minnie_mouse wrote:ayat minnie..
um..
aku peluk kambing aku d atas bumbung rumah sebb aku seksi dan aku blh buat...

alamak..ape kaitan kambing,bumbung dan sexy nih.... scratch
hehe..
setau minnie,kambing tkt mandie..jd,sexy la eh..
wakaka...

hehehe...tak dpt bayangkan minnie peluk kambing atas bumbung umah..hahahaaa

la....yg sis bayangkan 2 saper suruh...tp ok le 2...jnj sexy..
wahaha... Laughing

minnie_mouse
KERABAT TEGAR
KERABAT TEGAR

Negeri :
Jawatan : cardiologist...(amin..)
Gender : Female
Jumlah Post : 956
Umur : 30
Tarikh Register : 21/08/2009
Reputation : 9
Points : 3884

Character sheet
Mutiara Kata saya: "we cannot ALL b great but we can alwyz attach ourSELVES 2 smthg that is GREAT"

View user profile

Back to top Go down

Re: Keindahan Ayat Tarikh Lahir Korang

Post by minnie_mouse on Wed 02 Sep 2009, 10:28 am

@unta^selsema wrote:wakakakaka...lawak la ko minnie

alah...bkn real bt pun..nk sentuh kambeng pun tkt..ni kan nk peluk...ish!!!!
hehe

minnie_mouse
KERABAT TEGAR
KERABAT TEGAR

Negeri :
Jawatan : cardiologist...(amin..)
Gender : Female
Jumlah Post : 956
Umur : 30
Tarikh Register : 21/08/2009
Reputation : 9
Points : 3884

Character sheet
Mutiara Kata saya: "we cannot ALL b great but we can alwyz attach ourSELVES 2 smthg that is GREAT"

View user profile

Back to top Go down

Re: Keindahan Ayat Tarikh Lahir Korang

Post by unta^selsema on Wed 02 Sep 2009, 10:40 am

wakakakakaakaaaaaaa gelak sakan
avatar
unta^selsema
KERABAT TEGAR SENIOR
KERABAT TEGAR SENIOR

Jawatan : Tukang Sunat Orang
Gender : Male
Jumlah Post : 1360
Umur : 35
Tarikh Register : 19/09/2008
Reputation : 6
Points : 3344

Character sheet
Mutiara Kata saya: jgn telalu cepat menganggap seseorg tu pandai memasak dgn hanya melihat cara dia nyalakan api.

View user profile

Back to top Go down

Re: Keindahan Ayat Tarikh Lahir Korang

Post by minnie_mouse on Wed 02 Sep 2009, 10:49 am

gelak ttp mulut sket bro..kang sang lalat msk...kureng da pahala...

minnie_mouse
KERABAT TEGAR
KERABAT TEGAR

Negeri :
Jawatan : cardiologist...(amin..)
Gender : Female
Jumlah Post : 956
Umur : 30
Tarikh Register : 21/08/2009
Reputation : 9
Points : 3884

Character sheet
Mutiara Kata saya: "we cannot ALL b great but we can alwyz attach ourSELVES 2 smthg that is GREAT"

View user profile

Back to top Go down

Re: Keindahan Ayat Tarikh Lahir Korang

Post by unta^selsema on Wed 02 Sep 2009, 11:43 am

gelak kuat2 xpe...lalat x dpt masuk...pakai mask ni...wakakakaka gelak sakan
avatar
unta^selsema
KERABAT TEGAR SENIOR
KERABAT TEGAR SENIOR

Jawatan : Tukang Sunat Orang
Gender : Male
Jumlah Post : 1360
Umur : 35
Tarikh Register : 19/09/2008
Reputation : 6
Points : 3344

Character sheet
Mutiara Kata saya: jgn telalu cepat menganggap seseorg tu pandai memasak dgn hanya melihat cara dia nyalakan api.

View user profile

Back to top Go down

Re: Keindahan Ayat Tarikh Lahir Korang

Post by aieyda on Wed 02 Sep 2009, 12:31 pm

@minnie_mouse wrote:
@aieyda wrote:
@minnie_mouse wrote:ayat minnie..
um..
aku peluk kambing aku d atas bumbung rumah sebb aku seksi dan aku blh buat...

alamak..ape kaitan kambing,bumbung dan sexy nih.... scratch
hehe..
setau minnie,kambing tkt mandie..jd,sexy la eh..
wakaka...

hehehe...tak dpt bayangkan minnie peluk kambing atas bumbung umah..hahahaaa

la....yg sis bayangkan 2 saper suruh...tp ok le 2...jnj sexy..
wahaha... Laughing

hahaha..kena bayangkan baru leh gelak..hehehe
avatar
aieyda
KERABAT OTAI
KERABAT OTAI

Negeri :
Jawatan : Jaga KeSelamaTan Dlm NeGeRi
Gender : Female
Jumlah Post : 4121
Umur : 33
Tarikh Register : 17/04/2008
Reputation : 26
Points : 5403

Character sheet
Mutiara Kata saya: -TaNpa KeBeraNian,MimPi TidaK aKaN meNjaDi KeNyataaN-

View user profile

Back to top Go down

Re: Keindahan Ayat Tarikh Lahir Korang

Post by aieyda on Wed 02 Sep 2009, 12:34 pm

@unta^selsema wrote:gelak kuat2 xpe...lalat x dpt masuk...pakai mask ni...wakakakaka gelak sakan

hehehe...batal pose pokcu uto makan lalat... gelak sakan gelak sakan gelak sakan gelak sakan
avatar
aieyda
KERABAT OTAI
KERABAT OTAI

Negeri :
Jawatan : Jaga KeSelamaTan Dlm NeGeRi
Gender : Female
Jumlah Post : 4121
Umur : 33
Tarikh Register : 17/04/2008
Reputation : 26
Points : 5403

Character sheet
Mutiara Kata saya: -TaNpa KeBeraNian,MimPi TidaK aKaN meNjaDi KeNyataaN-

View user profile

Back to top Go down

Re: Keindahan Ayat Tarikh Lahir Korang

Post by hantu_chot on Wed 02 Sep 2009, 4:03 pm

bila aku baca org lain punya result dekat 45 kali aku tergelak guling guling gelak sakan
tapi bila aku try aku punya... Very Happy heheheheh tak tau nak rasa apa dah...

April-------------aku cium
30-------kutu rayau
3 ---------di dalam jamban
Purple-------sebab ada orang suruh


affraid statement ni mcm ada org paksa aku buat jer...
mcm ada org letak parang kat tengkuk aku..pastu
''ko cium cepat..ko cium cepat budak ni.. kalo tidak aku sembelih ko skarang dlm jamban ni jugak..''

hahahahahahahahahahaha gelak sakan gelak sakan gelak sakan gelak sakan gelak sakan gelak sakan gelak sakan gelak sakan gelak sakan gelak sakan gelak sakan gelak sakan gelak sakan gelak sakan
avatar
hantu_chot
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : IT
Gender : Male
Jumlah Post : 524
Umur : 34
Tarikh Register : 28/05/2008
Reputation : 6
Points : 3636

View user profile http://www.friendster.com/akuchotlapun

Back to top Go down

Re: Keindahan Ayat Tarikh Lahir Korang

Post by aieyda on Wed 02 Sep 2009, 5:30 pm

hahahaha..chot,aku baca statement ko 100x aku gelak2 sib bek tak tergolek kat tangga..keh keh
avatar
aieyda
KERABAT OTAI
KERABAT OTAI

Negeri :
Jawatan : Jaga KeSelamaTan Dlm NeGeRi
Gender : Female
Jumlah Post : 4121
Umur : 33
Tarikh Register : 17/04/2008
Reputation : 26
Points : 5403

Character sheet
Mutiara Kata saya: -TaNpa KeBeraNian,MimPi TidaK aKaN meNjaDi KeNyataaN-

View user profile

Back to top Go down

Re: Keindahan Ayat Tarikh Lahir Korang

Post by hantu_chot on Wed 02 Sep 2009, 6:53 pm

@aieyda wrote:hahahaha..chot,aku baca statement ko 100x aku gelak2 sib bek tak tergolek kat tangga..keh keh

jangan da.. ko jatuh tergolek2 kat tangga aku suruh kutu rayau tu sambut ko kang...
tak sampai hati aku nak tgk ko tersungkur kat bawah tue.. kah kah kah kah kah gelak sakan
avatar
hantu_chot
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : IT
Gender : Male
Jumlah Post : 524
Umur : 34
Tarikh Register : 28/05/2008
Reputation : 6
Points : 3636

View user profile http://www.friendster.com/akuchotlapun

Back to top Go down

Re: Keindahan Ayat Tarikh Lahir Korang

Post by aieyda on Wed 02 Sep 2009, 8:51 pm

hahaha..dprd kutu rayau sambut aku bek ko yg sambut aku..ahhahaa
avatar
aieyda
KERABAT OTAI
KERABAT OTAI

Negeri :
Jawatan : Jaga KeSelamaTan Dlm NeGeRi
Gender : Female
Jumlah Post : 4121
Umur : 33
Tarikh Register : 17/04/2008
Reputation : 26
Points : 5403

Character sheet
Mutiara Kata saya: -TaNpa KeBeraNian,MimPi TidaK aKaN meNjaDi KeNyataaN-

View user profile

Back to top Go down

Re: Keindahan Ayat Tarikh Lahir Korang

Post by hantu_chot on Thu 03 Sep 2009, 2:10 am

aku sambut tak cukup romantik siot.. bunyik mcm cd rosak je nanti...zzeeekk....!!!! hehehehe
avatar
hantu_chot
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : IT
Gender : Male
Jumlah Post : 524
Umur : 34
Tarikh Register : 28/05/2008
Reputation : 6
Points : 3636

View user profile http://www.friendster.com/akuchotlapun

Back to top Go down

Re: Keindahan Ayat Tarikh Lahir Korang

Post by minnie_mouse on Thu 03 Sep 2009, 7:29 am

@hantu_chot wrote:bila aku baca org lain punya result dekat 45 kali aku tergelak guling guling gelak sakan
tapi bila aku try aku punya... Very Happy heheheheh tak tau nak rasa apa dah...

April-------------aku cium
30-------kutu rayau
3 ---------di dalam jamban
Purple-------sebab ada orang suruh


affraid statement ni mcm ada org paksa aku buat jer...
mcm ada org letak parang kat tengkuk aku..pastu
''ko cium cepat..ko cium cepat budak ni.. kalo tidak aku sembelih ko skarang dlm jamban ni jugak..''

hahahahahahahahahahaha gelak sakan gelak sakan gelak sakan gelak sakan gelak sakan gelak sakan gelak sakan gelak sakan gelak sakan gelak sakan gelak sakan gelak sakan gelak sakan gelak sakan

eleh..bro chot sbnrnya x dpt trime kenyataan statement die mcm 2...
sbb 2 reka dialog sndri..
malu lar tuh... Laughing Laughing

minnie_mouse
KERABAT TEGAR
KERABAT TEGAR

Negeri :
Jawatan : cardiologist...(amin..)
Gender : Female
Jumlah Post : 956
Umur : 30
Tarikh Register : 21/08/2009
Reputation : 9
Points : 3884

Character sheet
Mutiara Kata saya: "we cannot ALL b great but we can alwyz attach ourSELVES 2 smthg that is GREAT"

View user profile

Back to top Go down

Re: Keindahan Ayat Tarikh Lahir Korang

Post by hantu_chot on Thu 03 Sep 2009, 8:15 am

@minnie_mouse wrote:
eleh..bro chot sbnrnya x dpt trime kenyataan statement die mcm 2...
sbb 2 reka dialog sndri..
malu lar tuh...

aje ngan giler... sapa nak kena cium dgn kutu rayau..dlm jamban pulak.. hehehehehehehe
ko nak? aku pulak yg suruh nanti..hehehehe Very Happy
avatar
hantu_chot
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : IT
Gender : Male
Jumlah Post : 524
Umur : 34
Tarikh Register : 28/05/2008
Reputation : 6
Points : 3636

View user profile http://www.friendster.com/akuchotlapun

Back to top Go down

Re: Keindahan Ayat Tarikh Lahir Korang

Post by kelisa on Thu 03 Sep 2009, 12:15 pm

.....Hmm..an2 memang suke d'JAMBAN..
avatar
kelisa
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : ('^')...keje...keje...keje.......
Gender : Female
Jumlah Post : 4503
Umur : 1125
Tarikh Register : 01/08/2009
Reputation : 24
Points : 7796

Character sheet
Mutiara Kata saya: HaRi InI MesTi D'trSkn KrNa SmLm AdAlH SeJaRaH & EsK AdLh HaRi Yg BeLum PaSt UnTk AkU..!!!!

View user profile http://www.facebook.com http://kelisa50932Gmail.com

Back to top Go down

Re: Keindahan Ayat Tarikh Lahir Korang

Post by minnie_mouse on Thu 03 Sep 2009, 1:37 pm

@hantu_chot wrote:
@minnie_mouse wrote:
eleh..bro chot sbnrnya x dpt trime kenyataan statement die mcm 2...
sbb 2 reka dialog sndri..
malu lar tuh...

aje ngan giler... sapa nak kena cium dgn kutu rayau..dlm jamban pulak.. hehehehehehehe
ko nak? aku pulak yg suruh nanti..hehehehe Very Happy

cheh!!!!de plak srh org yg bt......
sndri cium kutu rayau,sndri nikmati suda ler...........
xpyh nk promote kat minnie plak...
x hingin....

p/s: Razz

minnie_mouse
KERABAT TEGAR
KERABAT TEGAR

Negeri :
Jawatan : cardiologist...(amin..)
Gender : Female
Jumlah Post : 956
Umur : 30
Tarikh Register : 21/08/2009
Reputation : 9
Points : 3884

Character sheet
Mutiara Kata saya: "we cannot ALL b great but we can alwyz attach ourSELVES 2 smthg that is GREAT"

View user profile

Back to top Go down

Re: Keindahan Ayat Tarikh Lahir Korang

Post by unta^selsema on Thu 03 Sep 2009, 3:23 pm

@hantu_chot wrote:bila aku baca org lain punya result dekat 45 kali aku tergelak guling guling :GS:
tapi bila aku try aku punya... :D heheheheh tak tau nak rasa apa dah...

April-------------aku cium
30-------kutu rayau
3 ---------di dalam jamban
Purple-------sebab ada orang suruh


:affraid: statement ni mcm ada org paksa aku buat jer...
mcm ada org letak parang kat tengkuk aku..pastu
''ko cium cepat..ko cium cepat budak ni.. kalo tidak aku sembelih ko skarang dlm jamban ni jugak..''

hahahahahahahahahahaha :GS: :GS: :GS: :GS: :GS: :GS: :GS: :GS: :GS: :GS: :GS: :GS: :GS: :GS:



wakakakakaka...kutu rayau yg x mandi sebulan tu ko cium chot...aduihh...aduih..letih aku gelak chot ooiiiii... :GS: :GS: :GS: :GS: :GS: :GS: :GS:
avatar
unta^selsema
KERABAT TEGAR SENIOR
KERABAT TEGAR SENIOR

Jawatan : Tukang Sunat Orang
Gender : Male
Jumlah Post : 1360
Umur : 35
Tarikh Register : 19/09/2008
Reputation : 6
Points : 3344

Character sheet
Mutiara Kata saya: jgn telalu cepat menganggap seseorg tu pandai memasak dgn hanya melihat cara dia nyalakan api.

View user profile

Back to top Go down

Re: Keindahan Ayat Tarikh Lahir Korang

Post by hantu_chot on Sat 05 Sep 2009, 9:24 am

@unta^selsema wrote:
wakakakakaka...kutu rayau yg x mandi sebulan tu ko cium chot...aduihh...aduih..letih aku gelak chot ooiiiii... gelak sakan gelak sakan gelak sakan gelak sakan gelak sakan gelak sakan gelak sakan

Razz itu lah pasal uto ooii... naik biru muka aku nak cium dak kutu tue.. No
hahahahahaha.. gelak sungguh aku membacanya.. gelak sakan
avatar
hantu_chot
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : IT
Gender : Male
Jumlah Post : 524
Umur : 34
Tarikh Register : 28/05/2008
Reputation : 6
Points : 3636

View user profile http://www.friendster.com/akuchotlapun

Back to top Go down

Re: Keindahan Ayat Tarikh Lahir Korang

Post by transpoter on Sun 06 Sep 2009, 9:00 am

aku menyanyi dengan mee kari adik aku di dalam jamban sebab aku memang degil...............



mcm tau tau je aku penah makan mee kari dalm jamban!!!!


eh! ape daaaaa..........
avatar
transpoter
KERABAT TEGAR SENIOR
KERABAT TEGAR SENIOR

Negeri :
Jawatan : cari jodoh !
Gender : Male
Jumlah Post : 1044
Umur : 33
Tarikh Register : 05/09/2009
Reputation : 3
Points : 3972

Character sheet
Mutiara Kata saya: `mulakanlah dengan bismillah dan di sudahi dengan alhamdullillah`

View user profile

Back to top Go down

Re: Keindahan Ayat Tarikh Lahir Korang

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 4 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum