FORUM PARAMEDIK
Selamat melayari Forum Paramedik,

Dengan mendaftar keahlian di Forum Paramedik, anda akan mendapat lebih informasi dan juga boleh berkomunikasi dengan ahli-ahli forum yang lain.

meriahkan forum paramedik dengan mendaftar keahlian anda disini.

Terima Kasih.

Nasib Orang Bujang

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Miau! Re: Nasib Orang Bujang

Post by kelisa on Tue 18 Aug 2009, 11:08 am

@astrocoder wrote:oh mama.. saya mahu kawin.. kawin dgn siapa? Very Happy

Hmmm....
Sapa yer....???????
avatar
kelisa
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : ('^')...keje...keje...keje.......
Gender : Female
Jumlah Post : 4503
Umur : 1125
Tarikh Register : 01/08/2009
Reputation : 24
Points : 7798

Character sheet
Mutiara Kata saya: HaRi InI MesTi D'trSkn KrNa SmLm AdAlH SeJaRaH & EsK AdLh HaRi Yg BeLum PaSt UnTk AkU..!!!!

View user profile http://www.facebook.com http://kelisa50932Gmail.com

Back to top Go down

Miau! Re: Nasib Orang Bujang

Post by astrocoder on Tue 18 Aug 2009, 11:30 am

dgn siapa saja.. owh senangnya hidup klu kawin semudah nyanyu lagu mcm tu Very Happy hehehe!
avatar
astrocoder
SUPER DUPER SENIOR
SUPER DUPER SENIOR

Jawatan : Photographer
Gender : Male
Jumlah Post : 226
Umur : 32
Tarikh Register : 08/01/2008
Reputation : 0
Points : 3653

View user profile http://coffeeground.vox.com/

Back to top Go down

Miau! Re: Nasib Orang Bujang

Post by kelisa on Tue 18 Aug 2009, 12:28 pm

@astrocoder wrote:dgn siapa saja.. owh senangnya hidup klu kawin semudah nyanyu lagu mcm tu Very Happy hehehe!

Hmm....
Nape plak, kite yg buat dia kn dia yg buat kite....
Mudah klu kite pk mudah n payah la klu kite pk pyh/ssh......
Jgn mudah putus asa, usaha tgga kejayaan n akhir skali doa.....pasti dptnye ko kawinnnn....... Very Happy
avatar
kelisa
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : ('^')...keje...keje...keje.......
Gender : Female
Jumlah Post : 4503
Umur : 1125
Tarikh Register : 01/08/2009
Reputation : 24
Points : 7798

Character sheet
Mutiara Kata saya: HaRi InI MesTi D'trSkn KrNa SmLm AdAlH SeJaRaH & EsK AdLh HaRi Yg BeLum PaSt UnTk AkU..!!!!

View user profile http://www.facebook.com http://kelisa50932Gmail.com

Back to top Go down

Miau! Re: Nasib Orang Bujang

Post by epiaya on Tue 18 Aug 2009, 4:23 pm

usaha la lebih sket.. mesti dpt nye..
avatar
epiaya
KERABAT TEGAR SENIOR
KERABAT TEGAR SENIOR

Negeri :
Jawatan : ppp
Gender : Male
Jumlah Post : 1156
Umur : 39
Tarikh Register : 10/12/2008
Reputation : 10
Points : 3833

Character sheet
Mutiara Kata saya: amal makruf nahi mungkar ///

View user profile

Back to top Go down

Miau! Re: Nasib Orang Bujang

Post by suring on Fri 28 Aug 2009, 6:15 pm

kali pertama berpuasa sbg org bujang di malaysia taun ni ialah semalam....balik je dr klia kul pai umah kul 4.30 ptg aku tdo dan kul 8.15 mlm baru sedar..emmm buka ngan air mineral je la kat umah ni bkan ada pe2 pun...mlm td lak takut x sedar sahur terus aku tak tak tdo..pai la sekarang...nasib laaa...

suring
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : Timbalan pengarah JKKN.Pahang
Gender : Male
Jumlah Post : 1750
Umur : 41
Tarikh Register : 28/03/2008
Reputation : 10
Points : 4383

View user profile

Back to top Go down

Miau! Re: Nasib Orang Bujang

Post by sweetcouple on Mon 31 Aug 2009, 5:34 pm

@suring wrote:kali pertama berpuasa sbg org bujang di malaysia taun ni ialah semalam....balik je dr klia kul pai umah kul 4.30 ptg aku tdo dan kul 8.15 mlm baru sedar..emmm buka ngan air mineral je la kat umah ni bkan ada pe2 pun...mlm td lak takut x sedar sahur terus aku tak tak tdo..pai la sekarang...nasib laaa...

apo laie jang suring,kahwin lah..dapek gak oghang umah..ado yang tolong masak,tolong menjago gak..hehe.. Wink
avatar
sweetcouple
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : penyelidik
Gender : Female
Jumlah Post : 1144
Umur : 31
Tarikh Register : 24/06/2009
Reputation : 17
Points : 4285

Character sheet
Mutiara Kata saya: there's only one in my life..only you.

View user profile

Back to top Go down

Miau! Re: Nasib Orang Bujang

Post by suring on Mon 31 Aug 2009, 10:18 pm

huhuhuhuhu xde owg nak uwaaaaaaaa......

suring
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : Timbalan pengarah JKKN.Pahang
Gender : Male
Jumlah Post : 1750
Umur : 41
Tarikh Register : 28/03/2008
Reputation : 10
Points : 4383

View user profile

Back to top Go down

Miau! Re: Nasib Orang Bujang

Post by kelisa on Tue 01 Sep 2009, 12:16 am

Hmmm...
Same la Lis pon..Takut xbagun sahur,hset djadikan teman nak bsahur xde dia xbagn la jawabnyeee...
Hmm, xkire buny msg ke, buny oang call ke mest tbangun igat dh sampai wk2 sahur.....
Time, b'buke plak mest jd 'nak xnak' yela b'buke kat semban len wak2nye..nie plak bukak kat kajang len pulak wak2nye..kat surau kadang2 azan kadang #@%$%, member plak mest la bukak ngn oang t'sayang...Hu3
P/S : Hmmm, nasid oang bujang masa kini.....!!!!
Crying or Very sad
avatar
kelisa
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : ('^')...keje...keje...keje.......
Gender : Female
Jumlah Post : 4503
Umur : 1125
Tarikh Register : 01/08/2009
Reputation : 24
Points : 7798

Character sheet
Mutiara Kata saya: HaRi InI MesTi D'trSkn KrNa SmLm AdAlH SeJaRaH & EsK AdLh HaRi Yg BeLum PaSt UnTk AkU..!!!!

View user profile http://www.facebook.com http://kelisa50932Gmail.com

Back to top Go down

Miau! Re: Nasib Orang Bujang

Post by farida on Tue 01 Sep 2009, 7:23 am

masih mudah.. so xde org tanya lg sy nk kawin ke tak..
avatar
farida
AHLI SENIOR
AHLI SENIOR

Negeri :
Jawatan : Usahawan... dan insyaallah akn jadi seorg jutawan nanti
Gender : Female
Jumlah Post : 73
Umur : 29
Tarikh Register : 27/08/2009
Reputation : 0
Points : 2939

View user profile http://www.facebook.com/fiedajue http://www.xdelagi.com

Back to top Go down

Miau! Re: Nasib Orang Bujang

Post by sweetcouple on Tue 01 Sep 2009, 7:23 pm

@farida wrote:masih mudah.. so xde org tanya lg sy nk kawin ke tak..

mu kawin doh ko farida?? kalu dok kawin lagi,bro suring single lagi..hehehehehe.... gelak sakan
avatar
sweetcouple
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : penyelidik
Gender : Female
Jumlah Post : 1144
Umur : 31
Tarikh Register : 24/06/2009
Reputation : 17
Points : 4285

Character sheet
Mutiara Kata saya: there's only one in my life..only you.

View user profile

Back to top Go down

Miau! Re: Nasib Orang Bujang

Post by suring on Tue 01 Sep 2009, 8:08 pm

aiks sweet....cinta x bley d paksa r...tunggu ia dtg sendiri...

suring
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : Timbalan pengarah JKKN.Pahang
Gender : Male
Jumlah Post : 1750
Umur : 41
Tarikh Register : 28/03/2008
Reputation : 10
Points : 4383

View user profile

Back to top Go down

Miau! Re: Nasib Orang Bujang

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum