FORUM PARAMEDIK
Selamat melayari Forum Paramedik,

Dengan mendaftar keahlian di Forum Paramedik, anda akan mendapat lebih informasi dan juga boleh berkomunikasi dengan ahli-ahli forum yang lain.

meriahkan forum paramedik dengan mendaftar keahlian anda disini.

Terima Kasih.

pembantu farmasi

Page 1 of 4 1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Go down

pembantu farmasi

Post by shida on Mon 16 Oct 2006, 12:25 am

tak ada ke pembantu farmasi yg lain yg join menjadi ahli forum ni?meh la kite sama2berforum di sini,dpt juga bertukar2 pendpt dan berkenalan dgn ahli2 paramedik yg lain Very Happy salam perkenalan buat semua ahli forum paramedik Very Happy
avatar
shida
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Jawatan : Pembantu Farmasi
Gender : Female
Jumlah Post : 58
Umur : 39
Tarikh Register : 10/10/2006
Reputation : 0
Points : 3914

Character sheet
Mutiara Kata saya:

View user profile

Back to top Go down

Re: pembantu farmasi

Post by MaStErMiNd on Mon 16 Oct 2006, 3:08 am

sebelum ni di alamat lama forum paramedik ada gak 2-3 orang pembantu farmasi yang berforum.. tak tahu sama ada diaorang tahu atau tak alamat baru forum paramedik nie... so Pn. Shida invite la memeber sejawatan yg lain untuk berforum di sini. lagi ramai, lagi meriah...
avatar
MaStErMiNd
WEBMASTER
WEBMASTER

Jawatan : Paramedic
Gender : Male
Jumlah Post : 391
Umur : 42
Tarikh Register : 19/09/2006
Reputation : 47
Points : 11440

Character sheet
Mutiara Kata saya: Saya Datang, Saya Lihat, Saya Takluk...

View user profile http://www.facebook.com/moblagata http://paramedik.bbfr.net

Back to top Go down

Re: pembantu farmasi

Post by msaa on Mon 16 Oct 2006, 8:35 am

Syabas Puan Shidah!!....spt yg dikata MasStErMiNd...kita meriahkanlah forum ini....TQ.
avatar
msaa
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : Sr CVT & Manager
Gender : Male
Jumlah Post : 584
Umur : 105
Tarikh Register : 05/10/2006
Reputation : 0
Points : 3911

Character sheet
Mutiara Kata saya: notin i can tell U

View user profile http://www.facebook.com/group.php?gid=137801169570733 http://www.facebook.com/msaaGmbH

Back to top Go down

Re: pembantu farmasi

Post by Lord Vlad on Thu 19 Oct 2006, 7:44 am

betul tu. mari kita ramai2 memeriahkan forum paramedik

----Forum Paramedik Malaysia-----




avatar
Lord Vlad
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : PPKP
Gender : Male
Jumlah Post : 2439
Umur : 38
Tarikh Register : 09/10/2006
Reputation : 49
Points : 5224

Character sheet
Mutiara Kata saya: SAYANGILAH JANTUNG ANDA SEBELUM IA BERHENTI BERDENYUT........ - Ingatan ikhlas dari Lord Vlad @ EnsemBoy

View user profile http://www.facebook.com/lord.vld http://lordvladmenulis.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: pembantu farmasi

Post by riyad71 on Sun 22 Oct 2006, 10:38 am

so mari-mari Razz Razz

----Forum Paramedik Malaysia-----




http://www.klinikmaran.blogspot.com
evilmedic3@yahoo.com
avatar
riyad71
STAFF PEMUDAH CARA (CHIEF)
STAFF PEMUDAH CARA (CHIEF)

Negeri :
Jawatan : PPPK
Gender : Male
Jumlah Post : 401
Umur : 46
Tarikh Register : 19/09/2006
Reputation : 31
Points : 4859

Character sheet
Mutiara Kata saya: nothing special just a humble human being

View user profile http://www.moh.gov.my

Back to top Go down

Re: pembantu farmasi

Post by eriy on Sun 05 Nov 2006, 5:48 am

sy pon nak ajak juga wpun bukan dlm bidang ni..

jom ramai2 meriahkan forum ni...cheers cheers
avatar
eriy
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Gender : Female
Jumlah Post : 1075
Umur : 38
Tarikh Register : 05/10/2006
Reputation : 2
Points : 3860

Character sheet
Mutiara Kata saya:

View user profile http://eriy-apapaje.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: pembantu farmasi

Post by Awang on Thu 09 Nov 2006, 5:06 am

Jom Ramai-ramai. Banyak yang kita nak tahu berkenaan bidang farmasi ini.
avatar
Awang
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Jawatan : Paramedik
Gender : Male
Jumlah Post : 80
Umur : 29
Tarikh Register : 16/10/2006
Reputation : 0
Points : 3914

Character sheet
Mutiara Kata saya: Yang benar tetap benar,yang salah tetap salah.Kaya dan miskin di hadapan keadilan adalah sama.

View user profile http://geocities.com/krututz/index.html

Back to top Go down

Re: pembantu farmasi

Post by <<BLaCk>> on Tue 14 Nov 2006, 5:11 am

kalau boleh org2 farmasi kena bagi info ubt yg terkini dan tertentu utk kebaikan pengguna..mcm kami nih..

----Forum Paramedik Malaysia-----




avatar
<<BLaCk>>
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR

Jawatan : Tukang Make up forum nih
Gender : Male
Jumlah Post : 1591
Umur : 37
Tarikh Register : 19/09/2006
Reputation : 47
Points : 10113

Character sheet
Mutiara Kata saya: Ketakwaan Itu Kunci Kesempurnaan

View user profile http://paramedik.bbfr.net/

Back to top Go down

Re: pembantu farmasi

Post by eriy on Tue 14 Nov 2006, 5:39 am

mmm betul tu...perlu tahu tentang ubat2
avatar
eriy
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Gender : Female
Jumlah Post : 1075
Umur : 38
Tarikh Register : 05/10/2006
Reputation : 2
Points : 3860

Character sheet
Mutiara Kata saya:

View user profile http://eriy-apapaje.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: pembantu farmasi

Post by zulk on Mon 20 Nov 2006, 11:44 am

adakah pembantu farmasi layak dipertimbangkan utk bwt degree farmasi??

----Forum Paramedik Malaysia-----




'NEED 4 SPEED'
avatar
zulk
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : detektif kuman
Gender : Male
Jumlah Post : 622
Umur : 108
Tarikh Register : 29/09/2006
Reputation : 11
Points : 4096

Character sheet
Mutiara Kata saya: hidup ibarat roda...

View user profile

Back to top Go down

Re: pembantu farmasi

Post by farubat on Mon 04 Dec 2006, 5:50 pm

Assalamualaikum!
Salam perkenalan dari farubat yang baru nak berkenalan dgn kekawan semua. Tahniah to Shida coz terpilih secara paksa rela sbg moderator..... semoga bakti Shida diberkati... InsyaAllah. Mula2 saya nak tahu Shida ni batch berapa?
TQ

farubat
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Jawatan : paramedik
Gender : Male
Jumlah Post : 3
Umur : 50
Tarikh Register : 01/12/2006
Reputation : 0
Points : 3862

View user profile

Back to top Go down

Re: pembantu farmasi

Post by tam on Tue 05 Dec 2006, 3:45 pm

aku ni baru jer register ....tak tau apa motif forum ni...nak kenal2 ker @ sajer nak chattin......
cam takder paper pon...kosong jer.......
tak paham la....naper tak bagi topik utk di bincangkan...sis shida cb xplain ckit kat adik baru blajar nich....konpius......lagi 1 camna nak tau bilangan famasi asst. kat forum ni...
avatar
tam
KERABAT SUPER SENIOR
KERABAT SUPER SENIOR

Jawatan : PETUGAS MULTIMEDIA BPFK
Gender : Male
Jumlah Post : 534
Umur : 38
Tarikh Register : 05/12/2006
Reputation : 0
Points : 4343

Character sheet
Mutiara Kata saya: aku telah tiada... aku telah fana diri

View user profile

Back to top Go down

Re: pembantu farmasi

Post by shida on Wed 06 Dec 2006, 2:50 pm

@tam wrote:aku ni baru jer register ....tak tau apa motif forum ni...nak kenal2 ker @ sajer nak chattin......
cam takder paper pon...kosong jer.......
tak paham la....naper tak bagi topik utk di bincangkan...sis shida cb xplain ckit kat adik baru blajar nich....konpius......lagi 1 camna nak tau bilangan famasi asst. kat forum ni...
setakat la ni pf yg join forum ni x ramai sgt,so hebohkan la pd member2 yg lain psl forum ni.sebnrnye forum ni utk semua ahli paramedik di slrh m'sia sesama bertkr pendpt baru la kenal sikit paramedik yg lain tak la asyik kenal ubt je..so slmt dtg ke forum..ni tam dr batch mana?
avatar
shida
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Jawatan : Pembantu Farmasi
Gender : Female
Jumlah Post : 58
Umur : 39
Tarikh Register : 10/10/2006
Reputation : 0
Points : 3914

Character sheet
Mutiara Kata saya:

View user profile

Back to top Go down

Re: pembantu farmasi

Post by shida on Wed 06 Dec 2006, 2:55 pm

@farubat wrote:Assalamualaikum!
Salam perkenalan dari farubat yang baru nak berkenalan dgn kekawan semua. Tahniah to Shida coz terpilih secara paksa rela sbg moderator..... semoga bakti Shida diberkati... InsyaAllah. Mula2 saya nak tahu Shida ni batch berapa?
TQ
slmt dtg ke forum paramedik farubat...sama2 la kite memeriahkan forum ni.saya dr batch 38,farubat pula dr batch mana?utk pengetahuan semua pf kat forum ni persatuan pembantu farmasi pun dah ada laman web sendiri,tp mungkin sebab masih baru so krg la skit meriahnye.cuba masuk forum tu
avatar
shida
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Jawatan : Pembantu Farmasi
Gender : Female
Jumlah Post : 58
Umur : 39
Tarikh Register : 10/10/2006
Reputation : 0
Points : 3914

Character sheet
Mutiara Kata saya:

View user profile

Back to top Go down

Re: pembantu farmasi

Post by tam on Thu 07 Dec 2006, 5:03 am

sa batch 44...
kat hkl tu sama batch ngan azatul shima
...kenal tak????
tapi dia tu poyo skit....wakaka..
jgn bagitau dia arrrrrr.......
avatar
tam
KERABAT SUPER SENIOR
KERABAT SUPER SENIOR

Jawatan : PETUGAS MULTIMEDIA BPFK
Gender : Male
Jumlah Post : 534
Umur : 38
Tarikh Register : 05/12/2006
Reputation : 0
Points : 4343

Character sheet
Mutiara Kata saya: aku telah tiada... aku telah fana diri

View user profile

Back to top Go down

Re: pembantu farmasi

Post by shida on Thu 07 Dec 2006, 1:35 pm

@tam wrote:sa batch 44...
kat hkl tu sama batch ngan azatul shima
...kenal tak????
tapi dia tu poyo skit....wakaka..
jgn bagitau dia arrrrrr.......
AZATUL SHIMA?ENTAH TAK KENAL PUN,MUNGKIN SEBAB BUDAK BARU KOT LAGIPUN HKL NI BESAR BYK FAR.SATELIT.ASAL MANER?
avatar
shida
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Jawatan : Pembantu Farmasi
Gender : Female
Jumlah Post : 58
Umur : 39
Tarikh Register : 10/10/2006
Reputation : 0
Points : 3914

Character sheet
Mutiara Kata saya:

View user profile

Back to top Go down

Re: pembantu farmasi

Post by shida on Thu 07 Dec 2006, 1:36 pm

TAM KENAL ISMA ZAIRIKA TAK...ALA BDK PERLIS TU...
avatar
shida
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Jawatan : Pembantu Farmasi
Gender : Female
Jumlah Post : 58
Umur : 39
Tarikh Register : 10/10/2006
Reputation : 0
Points : 3914

Character sheet
Mutiara Kata saya:

View user profile

Back to top Go down

Re: pembantu farmasi

Post by farubat on Sat 09 Dec 2006, 5:52 pm

Sori la shida sbb 2, 3 ari tak jgk i/net, bizi! Saya ni org tua B30, so lambat la sikit nak respon.
Cakap ttg minat ni, sy rasa ramai yg minat nak berforum atau bertukar2 pendapat, cuma mungkin bbrapa faktor yg sbb kan tak terpanggil utk berforum.
Di sini sy nak cdg kan shida atau kekawan yg mempunyai idea atau tahu ttg perkembangan terkini Pbf boleh la utarakan. Bukankah ini semua utk kebaikan bersama.
Ttg laman web PbF tu memang wujud dan setahu sy ianya baru saja diaktifkan dan belum lg dilancar/rasmikan. Dgr cerita akan dilancarkan pada Jun 2007 di Kuching, Sarawak semasa AGM Persatuan Pemb Farmasi M'sia (PPFM).
Kalau ada masa jgk2 lah http://www.ppfmy.com. Disana ada ramai rakan sebilik. Tapi tak lupa juga di sini lagi ramai rakan serumah yg sama2 jatuh dan bangun dlm merealisasikan keutuhan perkhidmatan paramedik.

farubat
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Jawatan : paramedik
Gender : Male
Jumlah Post : 3
Umur : 50
Tarikh Register : 01/12/2006
Reputation : 0
Points : 3862

View user profile

Back to top Go down

Re: pembantu farmasi

Post by tam on Wed 13 Dec 2006, 6:07 am

tak nal la.....
dia kat lab mana....
sa kat lab tradisional
sa asal jengka pahang
kak dah lama ker keje kat hkl
bes ke sana tu....
avatar
tam
KERABAT SUPER SENIOR
KERABAT SUPER SENIOR

Jawatan : PETUGAS MULTIMEDIA BPFK
Gender : Male
Jumlah Post : 534
Umur : 38
Tarikh Register : 05/12/2006
Reputation : 0
Points : 4343

Character sheet
Mutiara Kata saya: aku telah tiada... aku telah fana diri

View user profile

Back to top Go down

Re: pembantu farmasi

Post by shida on Thu 14 Dec 2006, 12:40 pm

dah nak masuk 7 thn...best la juga biasa la tempat sibuk..keje mesti byk ada cita2 nak minta hkl ke?
avatar
shida
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Jawatan : Pembantu Farmasi
Gender : Female
Jumlah Post : 58
Umur : 39
Tarikh Register : 10/10/2006
Reputation : 0
Points : 3914

Character sheet
Mutiara Kata saya:

View user profile

Back to top Go down

Re: pembantu farmasi

Post by zatie on Sat 16 Dec 2006, 6:33 pm

Ramai juga kenalan ngan P Farmasi, maklumlah selalu sangat berhubungan, bukan hubungan sulit tau, tapi hubungan kerja!! Kalau kat PK tu memang saling bantu membantu!! Tapi cam Shida dok KeyEll ni lain sket dak, dengan MA mesti jarang punya kamcing!!!!!
avatar
zatie
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Jawatan : Paramedik
Gender : Male
Jumlah Post : 341
Umur : 47
Tarikh Register : 04/10/2006
Reputation : 25
Points : 4006

Character sheet
Mutiara Kata saya: Semuanya Istimewa!!

View user profile http://pkdjerantut.tripod.com

Back to top Go down

Re: pembantu farmasi

Post by AZS on Mon 18 Dec 2006, 4:33 pm

@shida wrote:
@tam wrote:sa batch 44...
kat hkl tu sama batch ngan azatul shima
...kenal tak????
tapi dia tu poyo skit....wakaka..
jgn bagitau dia arrrrrr.......
AZATUL SHIMA?ENTAH TAK KENAL PUN,MUNGKIN SEBAB BUDAK BARU KOT LAGIPUN HKL NI BESAR BYK FAR.SATELIT.ASAL MANER?

AZATUL SHIMA???? dekat2 nak sama ngn nama azi ja ni.....hehheheheh

----Forum Paramedik Malaysia-----




Look !nto My Eyes And Read My M!nd....F!nd YourSelf And Be YourSelf ( I'll searching For You)
avatar
AZS
STAFF PEMUDAH CARA (CHIEF)
STAFF PEMUDAH CARA (CHIEF)

Negeri :
Jawatan : Radiographer
Gender : Female
Jumlah Post : 1193
Umur : 34
Tarikh Register : 17/10/2006
Reputation : 0
Points : 4331

Character sheet
Mutiara Kata saya:

View user profile

Back to top Go down

Re: pembantu farmasi

Post by tam on Tue 19 Dec 2006, 8:18 am

ai...sama nama ker..
kebetulan kot...
azie ni poyo jugak ker....
he3.....wakaka....
avatar
tam
KERABAT SUPER SENIOR
KERABAT SUPER SENIOR

Jawatan : PETUGAS MULTIMEDIA BPFK
Gender : Male
Jumlah Post : 534
Umur : 38
Tarikh Register : 05/12/2006
Reputation : 0
Points : 4343

Character sheet
Mutiara Kata saya: aku telah tiada... aku telah fana diri

View user profile

Back to top Go down

Re: pembantu farmasi

Post by tam on Tue 19 Dec 2006, 8:24 am

TAM KENAL ISMA ZAIRIKA TAK...ALA BDK PERLIS TU...


hari tu ada meeting kelab bpfk...
tiba2 ter64 lak nama isma zairika kat dlm list name...
tapi orgnya tak sempat lak nak jumpa...he..2
kira ada la tu kan
masih idup lagi.....
avatar
tam
KERABAT SUPER SENIOR
KERABAT SUPER SENIOR

Jawatan : PETUGAS MULTIMEDIA BPFK
Gender : Male
Jumlah Post : 534
Umur : 38
Tarikh Register : 05/12/2006
Reputation : 0
Points : 4343

Character sheet
Mutiara Kata saya: aku telah tiada... aku telah fana diri

View user profile

Back to top Go down

Re: pembantu farmasi

Post by shida on Thu 21 Dec 2006, 3:50 pm

@zatie wrote:Ramai juga kenalan ngan P Farmasi, maklumlah selalu sangat berhubungan, bukan hubungan sulit tau, tapi hubungan kerja!! Kalau kat PK tu memang saling bantu membantu!! Tapi cam Shida dok KeyEll ni lain sket dak, dengan MA mesti jarang punya kamcing!!!!!
kamcing juga dgn ma ygslalu inden ubt kat farmasi la..
hkl ni kan bsr tak sempat nak kenal semua
avatar
shida
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Jawatan : Pembantu Farmasi
Gender : Female
Jumlah Post : 58
Umur : 39
Tarikh Register : 10/10/2006
Reputation : 0
Points : 3914

Character sheet
Mutiara Kata saya:

View user profile

Back to top Go down

Re: pembantu farmasi

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 4 1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum