FORUM PARAMEDIK
Selamat melayari Forum Paramedik,

Dengan mendaftar keahlian di Forum Paramedik, anda akan mendapat lebih informasi dan juga boleh berkomunikasi dengan ahli-ahli forum yang lain.

meriahkan forum paramedik dengan mendaftar keahlian anda disini.

Terima Kasih.

Episod hidup nizamsha......

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Episod hidup nizamsha......

Post by nizamsha on Fri 18 Sep 2009, 3:10 pm

die pempuan....tgk fs die lah....

nizamsha
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Jawatan : Padam Api ler....
Gender : Male
Jumlah Post : 1296
Umur : 32
Tarikh Register : 14/09/2007
Reputation : 1
Points : 3236

Character sheet
Mutiara Kata saya: My life is on fire.....Put it off For me......Got no Hose to lay....No Nozzle to use....I AM TRAP.... MAYDAY, Fire Fighter Down........

View user profile

Back to top Go down

Re: Episod hidup nizamsha......

Post by fasha_wanna on Fri 18 Sep 2009, 4:08 pm

ok thnxx..

dah ilang curiosity..

----Forum Paramedik Malaysia-----




-GiGi wAriSAn KitA.. BeRSamA KitA MeNjaGA- Very Happy

fasha_wanna
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : part tym rempit n car race :P
Gender : Female
Jumlah Post : 2733
Umur : 30
Tarikh Register : 06/01/2008
Reputation : 36
Points : 6216

Character sheet
Mutiara Kata saya: ~~we can never change our past but we can always choose our future..~~

View user profile http://profiles.friendster.com

Back to top Go down

Re: Episod hidup nizamsha......

Post by minnie_mouse on Fri 18 Sep 2009, 4:23 pm

proffesor clone wrote:..chot is Female my sweet minie..gua kenai benor dgn dio..hehehe..

okey...sori 4 da misunderstanding.....

minnie_mouse
KERABAT TEGAR
KERABAT TEGAR

Negeri :
Jawatan : cardiologist...(amin..)
Gender : Female
Jumlah Post : 956
Umur : 29
Tarikh Register : 21/08/2009
Reputation : 9
Points : 3685

Character sheet
Mutiara Kata saya: "we cannot ALL b great but we can alwyz attach ourSELVES 2 smthg that is GREAT"

View user profile

Back to top Go down

Re: Episod hidup nizamsha......

Post by suring on Fri 18 Sep 2009, 7:44 pm

owh ye ker sorry jugak la terkeliru jugak den patut la den rasa ada keserasian ngan chot cam keserasian lelaki dan wanita jer...
makasih prof kerana memperbetulkan keadaan ini....maksud den tu dulu memang den ado men bolasepak tampar ngan chot masa tu chot berbaju kurung tu la yang den pon kompius gak....( chot jgn marah ye...daku masih kekanda mu dulu kini dan selamanya)

suring
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : Timbalan pengarah JKKN.Pahang
Gender : Male
Jumlah Post : 1751
Umur : 40
Tarikh Register : 28/03/2008
Reputation : 10
Points : 4185

View user profile

Back to top Go down

Re: Episod hidup nizamsha......

Post by profesorclone on Thu 24 Sep 2009, 3:18 am

..welcome all..saje prof perbetulkan takut chot plak yg confius dgn identiti dia plak..hehehehe..sori chots..

profesorclone
KERABAT SUPER SENIOR
KERABAT SUPER SENIOR

Negeri :
Jawatan : Paramedik
Gender : Male
Jumlah Post : 642
Umur : 34
Tarikh Register : 03/08/2007
Reputation : 0
Points : 3750

Character sheet
Mutiara Kata saya: Wise Person Will Be Master Of His Mind..Only A Fool Will Be Its Slave..My Brain Is More Useful Than My Face..

View user profile http://www.tagged.com/profesorclone

Back to top Go down

Re: Episod hidup nizamsha......

Post by Norhaslina on Sat 03 Oct 2009, 6:51 am

u hepi i'm hepi too for u, zam

Norhaslina
AHLI JUNIOR
AHLI JUNIOR

Jawatan : MAKNA pertner, Puteri UMNO, Penulis sambilan, Fulltime Blogger
Gender : Female
Jumlah Post : 29
Umur : 29
Tarikh Register : 14/04/2008
Reputation : 6
Points : 3174

Character sheet
Mutiara Kata saya: bangkit dr lena yg pjg, sdar dr kesilapan lalu!

View user profile http://www.facebook.com/leenfaizal

Back to top Go down

Re: Episod hidup nizamsha......

Post by nizamsha on Mon 05 Oct 2009, 2:40 am

I am happy for u too....dun worry.....if things is not ok...i come back to u...heheheee....best wishes.....

nizamsha
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Jawatan : Padam Api ler....
Gender : Male
Jumlah Post : 1296
Umur : 32
Tarikh Register : 14/09/2007
Reputation : 1
Points : 3236

Character sheet
Mutiara Kata saya: My life is on fire.....Put it off For me......Got no Hose to lay....No Nozzle to use....I AM TRAP.... MAYDAY, Fire Fighter Down........

View user profile

Back to top Go down

Re: Episod hidup nizamsha......

Post by nizamsha on Sun 29 Nov 2009, 10:10 am

Semalam baru hari raya kedua aidiladha...yup...cuti...balik kg...lepak2...makan2...i am planning to go to BASF...maybe as Fire Marshall tak pun balik JB keje kat PTP as Senior Fire Executive...ntahlah...dua2 dah antar resume.....both got very +ve response...tapi maybe bulan jan baru dapat...and i got offer by sumbody keje kat middleeast as Emergency Response Coordinator....tapi memang jauh giler...jauh sangat...ntahlah otak ni berkecamuk....sangat2.....keje kat sini pun senang gak...tapi jauh skit ler...and sub urban je....so far, da setahun lebih kat sini gak...

My love story...dah letak full stop...ari tu gaduh besar...malas nak kata apa...aku pun tak paham apa yang dikejar...apa yang dia mahukan..so better full stop...kadang2 nak marah diri sendiri je....@#$% rasenye....skang..i have nothing...tapi bagus gak...cume sepi lah...yelah...selalu sms berbunyi je...call...missed call..3g lah...macam2 lah...tetibe je sunyi kan...so kind of lonely gak...nak wat cemana...takdir kan...nak kata sedih...memang sedih...tapi yelah..kalau dah sependapat...lebih baik jangan buang masa dari terus menyakiti.....yup, its true that i cant live without her....but thats doesnt meant that she cannot live without me...as for me...i try my best to staying alive without her...ntahlah sedih,.....dahlah malas nak kata...by the way...semua orang kat forum pun tau, i am not such a good person in love...anggaplah je lah sebagai satu balasan...its ok...i dserve to be punished....

Sumting good dalam idup ku...i recently bought a house...konon2 nak kawin kan...so beli lah...takkan nak merempat kat umah mak lagi...tetibe..tak jadi lak...tak pelah...simpan je wat harta...harta pun bukan banyak...minggu depan cuti seminggu...nak cat umah tu...umah biasa je...but i like it so much...nak design umah tu wat macam concept modern english style...cemana???ok tak...lepas siap....aku akan suh mak and bapak tercintaku duk kat sane...hehehe....itu impian aku....and paling best...aku akan amik gambar banyak2 umah tu.....and MMS kat die........and tulis "THIS HOUSE SUPPOSE TO BE OUR HOUSE AS PER PROMISE BY ME...BUT I AM SORRY TO BREAK MY PROMISE....COZ U ALREADY BREAK MY PROMISE.....I LOVE U B4 AND I HATE U NOW...SALAM, AND TQ"......


Penat kan idup kat dunia ni...ari2 kena belumba...macam kat litar sepang lak....lau terlambat...matilah....Kadang2 nak ketawa gak...nape jadi macam tu....sumtime plain life is better....unattachable....free as the wind blow...i hope that my days will get better...better than before...and i show to her...that my life is better....and i can live even without you by my side...hate u....u r wasting my time...and u crush my dreams...for u.....tq.

nizamsha
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Jawatan : Padam Api ler....
Gender : Male
Jumlah Post : 1296
Umur : 32
Tarikh Register : 14/09/2007
Reputation : 1
Points : 3236

Character sheet
Mutiara Kata saya: My life is on fire.....Put it off For me......Got no Hose to lay....No Nozzle to use....I AM TRAP.... MAYDAY, Fire Fighter Down........

View user profile

Back to top Go down

Re: Episod hidup nizamsha......

Post by octavia on Mon 30 Nov 2009, 4:54 am

sabar k nizamsha... mungkin semua yg terjadi ade hikmah nye....

octavia
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : lanun
Gender : Female
Jumlah Post : 238
Umur : 32
Tarikh Register : 30/01/2008
Reputation : 0
Points : 3325

Character sheet
Mutiara Kata saya: Without passion, you don't have energy; without energy, you have nothing. Nothing great in the world has been accomplished without passion.

View user profile

Back to top Go down

Re: Episod hidup nizamsha......

Post by fiz on Mon 30 Nov 2009, 5:33 am

sabar lah izam..
kuat kan semangat n sihat selalu...

fiz
KERABAT TEGAR SUPER SENIOR
KERABAT TEGAR SUPER SENIOR

Negeri :
Jawatan : pelajar
Gender : Male
Jumlah Post : 1850
Umur : 26
Tarikh Register : 03/09/2009
Reputation : 5
Points : 4721

Character sheet
Mutiara Kata saya: berkawan biar beribu, beristeri biar 1

View user profile

Back to top Go down

Re: Episod hidup nizamsha......

Post by nizamsha on Mon 30 Nov 2009, 2:49 pm

Yup..sebagai manusia...itu je yang kita ada....sabar...dan counter dengan banyak2 doa...moga kesilapan ari ni..takkan berulang lagi esok...and moga dia bahagia...itu saja permintaan diri ni...

nizamsha
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Jawatan : Padam Api ler....
Gender : Male
Jumlah Post : 1296
Umur : 32
Tarikh Register : 14/09/2007
Reputation : 1
Points : 3236

Character sheet
Mutiara Kata saya: My life is on fire.....Put it off For me......Got no Hose to lay....No Nozzle to use....I AM TRAP.... MAYDAY, Fire Fighter Down........

View user profile

Back to top Go down

Re: Episod hidup nizamsha......

Post by nizamsha on Tue 08 Dec 2009, 7:59 pm

Hehehehe...salam semua....da malam2 ni terasa lak macam nak menulis...

LAst two days..ari2 mimpi perkara yang tak suka...and then jupe ngan kawan2 lama dalam mimpi tu...ntah lah....nape eK???ada sesapa nak bagi petanda atau pendapat tak???mana tau ada ahli nujum yang bisa mentafsir mimpi...for me...mimpi mainan tido...tu jer..tapi agak best gak lau ada yang menafsir....

Keje...makin ari makin ok...makin senang and ada offer to be in elite team of Malaysia...tak tau...nak g ke tak..lau g...mesti kena training lagi..tingall lagi mak bapak ku... ...lau tak g...pun OK kot...tapi..lau tak amik..benda tu memang payah...takper time masih banyak...

Love..macam tulah...kadang2 diimbau kenangan silam gak...tgk bilik...teringat dia..tengok baju teringat dia...tengok jalan..teringat kat dia...saper kata senang nak lupa kan...tapi bila fikir apa yang terjadi....tak patut untuk dikenang...kadang2 dengar lagu...rasa macam nak jerit je....kadang2 nampak awek..nak tackle pun serba salah..am i ready???rasanya tidak lagi buat masa ni...ntahlah...dia setahu aku...makin gembira...makin girang...and siap nak tukar kete baru lagi...aku macam ni gak..best kan dia...Kdg2 bila terluka...kita amat memahami bagaimana perasaan orang yang kita lukai satu masa dulu...memang sakit...honestly, i still kind of remember her...but that does not mean that i still love her...yelah cuma kenangan indah..yang kadang2 buat ku tersenyum sendirian.....


Nizamsha nak berkongsi sedikit ilmu pengetahuan berkaitan kebombaan dan penyelamatan..biarpun rata2 disini tak ada yang keje bombe...atleast jadikan sebagai tambahan...mana tau...ianya berguna...Have u ever heard the term of HAZMAT??? rasanye penah kan...semalam i have a drill with one of hospital kat selangor ni...ni MOCK Drill lah...byk agensi ada gak...Incident tu HAZMAT..(Hazardious Material) Spillage of Acid with two victims trapped. Kami macam biasa lah wat keje...lepas pt di nyah cemar (decontaminated) pt akan di masukkan kedalam bag..(macam beg mayat lah)...then transfer to Ambulance service...masa kami dah transfer kat orang2 keje spital...(Ambulans Hospital)...dieorang wat muke selambe je ngan baju AMO yang putih...suar hitam tu...pakai plastic apron...tu je PPE yang dieorang ada.....Trauma dept tak ada persiapan ke untuk attend HAZMAT victim(s)??? rasanya ada belajar kan...tapi nape tak praktikan...nasib mOck Drill. lau betul2...tak ke haru kalau contaminated by pt....

HAZMAT macam kuman gak kena perlu extra cautious....juz nak share...even kami pihak Bombe dah wat kerja =-nyah cemar....pada mangsa....u all mesti anggap yang mangsa masih lagi tercemar sehingga sampai ke fasiliti lengkap seperti hospital dimana proses nyah cemar halus dapat dilakukan....so as ambulance crew...kena siap pakai baju at least GTS (Gas Tight Suit) plus respirator atau facemask and goggle macam H1N1 tu....coz takut u all pun tercemar gak....we dont know the chemical reaction especially dealing with unknown substance and early precaution shall be taken to ensure minimization of contamination from patient to rescue worker...i dont know apa yang u all learn or practice in KKM but honestly...i do comment it for the betterment of our emergency service...cube bawa bertanya dengan Ketua Jabatan korang... pasal hal ni....kami ni lau dengar je HAZMAT incident..terus dispatch HAZMAT team...in my case dari Shah Alam...bukan anggota bombe biasa yang pergi dari mana2 balai pun coz its involve dangerous situation which required specialist team to be involved...jangan hantar Pembantu Perawatan Kesihatan untuk ambulance team korang....atleast 1 MO dan dua AMO untuk attend case HAZMAT macam tu....u have to understand that HAZMAT incident victims may be expose to chemical reaction for quite long period.therefore, by the time whole process of operation starting from substance recognition and identification until decontamination of patient, the patient is already in a critical medical stability therefore it is advisable that the patient shall be under the care of specialist such as Medical Officer which are trained to perform management of HAZMAT Incident and being assisted by AMO. Try lah bincang ngan bos korang cemana nak respon to HAZMAT Incident and mx of the incident...Dalam forum ni ramai orang A&E yang memang terer bab2 kecemasan..nama pun keje JAbatan Kecemasan dan Trauma....please reply cemana korang attend benda ni....nak tau sgt...coz kami di Bombe...tak ada medical protocol atau procedural mx...yelah memang ada Ambulans sendiri...korang tau and paham2 lah setebal mana ilmu di dada dieorang....a firefighter will always have the touch of firefighter...yang BOMBE punye ambulans...tu out of my stories coz aku pun malas nak amik port even aku qualified for that..yg ptg dapat elaun 100...hehehee...

nizamsha
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Jawatan : Padam Api ler....
Gender : Male
Jumlah Post : 1296
Umur : 32
Tarikh Register : 14/09/2007
Reputation : 1
Points : 3236

Character sheet
Mutiara Kata saya: My life is on fire.....Put it off For me......Got no Hose to lay....No Nozzle to use....I AM TRAP.... MAYDAY, Fire Fighter Down........

View user profile

Back to top Go down

Re: Episod hidup nizamsha......

Post by nurse ayu on Thu 10 Dec 2009, 3:40 pm

bestnya cita awak...suka sy baca.

bangga saya walau sy seorg sukarelawan JPA

nurse ayu
AHLI SENIOR
AHLI SENIOR

Negeri :
Jawatan : misi
Gender : Female
Jumlah Post : 83
Umur : 30
Tarikh Register : 10/12/2009
Reputation : 0
Points : 2642

View user profile

Back to top Go down

Re: Episod hidup nizamsha......

Post by nizamsha on Thu 17 Dec 2009, 6:34 pm

sy penah gak jadi sukarelawan kat Jpam Johor...quite interesting...gak...dan tak rendah diri katakan..ilmu pertama dalam bidang ni adalah di JPAM...sy join masa umur 18thn....sebelum g smbg study dlu...best gak...and from there...improve to this stage...Putrajaya sape die punya Ketua Cawanagan ek,....Putrajaya tu....cawangan ke unit ek....by the way....kagum dgn JPAM...ada improvement...biapun dikategorikan Pasukan Penyelamat Kelas ketiga....tetap ada kelas...hehehee....


My life story,...macam biasa ler....keje...je....je...lah.....Cinta?????bila aku tak baik buatmu...bila dia bahagia dirimu...aku kan pergi meski hati tak mahu.....lalalalaaa.....

TQ ye misi.....

nizamsha
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Jawatan : Padam Api ler....
Gender : Male
Jumlah Post : 1296
Umur : 32
Tarikh Register : 14/09/2007
Reputation : 1
Points : 3236

Character sheet
Mutiara Kata saya: My life is on fire.....Put it off For me......Got no Hose to lay....No Nozzle to use....I AM TRAP.... MAYDAY, Fire Fighter Down........

View user profile

Back to top Go down

Re: Episod hidup nizamsha......

Post by nurse ayu on Fri 18 Dec 2009, 12:04 pm

wahh teharunya..

nurse ayu
AHLI SENIOR
AHLI SENIOR

Negeri :
Jawatan : misi
Gender : Female
Jumlah Post : 83
Umur : 30
Tarikh Register : 10/12/2009
Reputation : 0
Points : 2642

View user profile

Back to top Go down

Re: Episod hidup nizamsha......

Post by transpoter on Fri 18 Dec 2009, 12:34 pm

aaaaaaaaaaaaaa.............................
hati2 yek.....
rahsia

transpoter
KERABAT TEGAR SENIOR
KERABAT TEGAR SENIOR

Negeri :
Jawatan : cari jodoh !
Gender : Male
Jumlah Post : 1060
Umur : 33
Tarikh Register : 05/09/2009
Reputation : 3
Points : 3780

Character sheet
Mutiara Kata saya: `mulakanlah dengan bismillah dan di sudahi dengan alhamdullillah`

View user profile

Back to top Go down

Re: Episod hidup nizamsha......

Post by nizamsha on Sun 20 Dec 2009, 6:36 pm

hati2 mende???awek ko ker?????hahahahahaaa....tak ada maknanye.....selagi masih macam ni...no way...nothing gonna change...

nizamsha
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Jawatan : Padam Api ler....
Gender : Male
Jumlah Post : 1296
Umur : 32
Tarikh Register : 14/09/2007
Reputation : 1
Points : 3236

Character sheet
Mutiara Kata saya: My life is on fire.....Put it off For me......Got no Hose to lay....No Nozzle to use....I AM TRAP.... MAYDAY, Fire Fighter Down........

View user profile

Back to top Go down

Re: Episod hidup nizamsha......

Post by Guest on Thu 24 Dec 2009, 11:11 am

abg nizam ni bomba ke? waw... sy suka tgk lelaki pkai uniform.. segak..

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Episod hidup nizamsha......

Post by nurse ayu on Thu 24 Dec 2009, 12:03 pm

aa..nmpak macho kn nisa

nurse ayu
AHLI SENIOR
AHLI SENIOR

Negeri :
Jawatan : misi
Gender : Female
Jumlah Post : 83
Umur : 30
Tarikh Register : 10/12/2009
Reputation : 0
Points : 2642

View user profile

Back to top Go down

Re: Episod hidup nizamsha......

Post by nizamsha on Fri 01 Jan 2010, 7:16 am

Macho...????hancos aderler....hahahaaa....yup..i am a firefighter...nape ada api nak dipadamkan ker????

Nurse ayu memang ayu....samer ler...ngan nuranissa....jangan siakan pemberian tuhan....jadi terbaik.......

nizamsha
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Jawatan : Padam Api ler....
Gender : Male
Jumlah Post : 1296
Umur : 32
Tarikh Register : 14/09/2007
Reputation : 1
Points : 3236

Character sheet
Mutiara Kata saya: My life is on fire.....Put it off For me......Got no Hose to lay....No Nozzle to use....I AM TRAP.... MAYDAY, Fire Fighter Down........

View user profile

Back to top Go down

Re: Episod hidup nizamsha......

Post by transpoter on Fri 01 Jan 2010, 12:40 pm

nizam aku nak tanya skit.....?
ko penah ajar megucap kat teliga pesakit yang tgh nazak x?

transpoter
KERABAT TEGAR SENIOR
KERABAT TEGAR SENIOR

Negeri :
Jawatan : cari jodoh !
Gender : Male
Jumlah Post : 1060
Umur : 33
Tarikh Register : 05/09/2009
Reputation : 3
Points : 3780

Character sheet
Mutiara Kata saya: `mulakanlah dengan bismillah dan di sudahi dengan alhamdullillah`

View user profile

Back to top Go down

Re: Episod hidup nizamsha......

Post by nizamsha on Sun 03 Jan 2010, 6:35 am

x pernah lak...nape ko penah ker????ade ape masalah ker?????tak pernah lah bedepan macam tu sgt....coz as professional....kite pun tak ler nak kate orang tu dah nazak..lagi2 lau depan family die...yang penting usaha untuk stable kan balik die....lagi satu....kadang2 kita terlupa tanda2 nazak tu.....tak tau lah kau dan kengkawan lain cemana...

nizamsha
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Jawatan : Padam Api ler....
Gender : Male
Jumlah Post : 1296
Umur : 32
Tarikh Register : 14/09/2007
Reputation : 1
Points : 3236

Character sheet
Mutiara Kata saya: My life is on fire.....Put it off For me......Got no Hose to lay....No Nozzle to use....I AM TRAP.... MAYDAY, Fire Fighter Down........

View user profile

Back to top Go down

Re: Episod hidup nizamsha......

Post by nurse ayu on Sun 03 Jan 2010, 6:50 am

2 paku tu abg nizamshah

koprel ka

xpun pinjam baju kawan..hiiiiii gurau ja

kwn ayu pilot tudm xpenah tunjuk paku2 dia kt ayu, kapten brapa paku abg nizam

nurse ayu
AHLI SENIOR
AHLI SENIOR

Negeri :
Jawatan : misi
Gender : Female
Jumlah Post : 83
Umur : 30
Tarikh Register : 10/12/2009
Reputation : 0
Points : 2642

View user profile

Back to top Go down

Re: Episod hidup nizamsha......

Post by nizamsha on Sun 03 Jan 2010, 8:34 am

tu baju keje...gambar pas padam api...amik gambar pakai hp sendiri..pastu edit wat artwork...Tudm tak pakai paku...pakai Bar...kapten 3 bar kot...kat bombe..tak de koperal...sajan...pegawai waran...yang ada Pegawai Bombe...Pegawai Bombe Kanan, Penolong Penguasa Bombe..Timbalan Penguasa Bombe...Penguasa...sekarang ada penambahan jawatan...Pen. Penguasa tu gred KB29....macam misi ngn AMO je...bezanya...kami ada anak buah...hehehehe....KB17,22...heheheh...nak tukar gambar lain lak....paku tak ler pinjam pun...baju pun ada sorang sehelai sampai pencen....

Paku tak ler pinjam dik oi...

nizamsha
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Jawatan : Padam Api ler....
Gender : Male
Jumlah Post : 1296
Umur : 32
Tarikh Register : 14/09/2007
Reputation : 1
Points : 3236

Character sheet
Mutiara Kata saya: My life is on fire.....Put it off For me......Got no Hose to lay....No Nozzle to use....I AM TRAP.... MAYDAY, Fire Fighter Down........

View user profile

Back to top Go down

Re: Episod hidup nizamsha......

Post by suring on Wed 06 Jan 2010, 9:37 am

besar pangkat tu abang nizam...segan la pulop nak kawan...2 crown tu...maap ye bang...lama tak gurau...semoga abg nizam tetap hensem dan menjadi kegilaan gadis2...hehehehe

suring
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : Timbalan pengarah JKKN.Pahang
Gender : Male
Jumlah Post : 1751
Umur : 40
Tarikh Register : 28/03/2008
Reputation : 10
Points : 4185

View user profile

Back to top Go down

Re: Episod hidup nizamsha......

Post by Sponsored content Today at 3:00 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum