FORUM PARAMEDIK
Selamat melayari Forum Paramedik,

Dengan mendaftar keahlian di Forum Paramedik, anda akan mendapat lebih informasi dan juga boleh berkomunikasi dengan ahli-ahli forum yang lain.

meriahkan forum paramedik dengan mendaftar keahlian anda disini.

Terima Kasih.

Ohhh LeLaki...!!!!!

Page 1 of 16 1, 2, 3 ... 8 ... 16  Next

View previous topic View next topic Go down

suspek Ohhh LeLaki...!!!!!

Post by kelisa on Sun 30 Aug 2009, 6:29 pm

Jika kamu m'layannya dgn baik, dikatanya kamu jatuh cinta padanya...
Jika tidak, dikatanya kamu sombong...
Jika kamu tidak m'cintainya, dia akan cuba sedaya upaya untuk m'dptkan kamu...
Jika kamu cint dia, dia akan cuba meninggalkan kamu...
Jika kamu b'pakaian cantik, dikatanya kamu mahu m'godanya...
Jika tidak, dikatanya kamu kekampongan...
Jika kamu b'debat dgnnya, dikatanya kamu keras kepala...
Jika kamu diam, dikatanya kamu kurang IQ...
Jika kamu pintar, dikatanya kamu m'jatuhkan air mukanya...
Jika dia pintar, dikatanya dia hebat...
Jika kamu beritahu masalah kamu, dikatanya kamu amat m'yusahkan...
Jika kamu m'rahsiakannya, dikatakan kamu tidak mpercayainya...
Jika kamu cerewek, dikatanya kamu terlalu m'ngonkong dia...
Jika dia cerewek pada kamu, dikatanya dia m'gambil berat...
Jika kamu mungkir janji, dikatanya kamu tidak boleh d'percayai...
Jika dia mungkir janji, dikatanya dia terpaksa melakukannya...
Jika kamu m'nyakitinya, dikatanya kamu sangat kejam...
Jika dia m'nyakiti kamu, dikatanya kamu terlalu sensitif n sukar untuk d'jaga hati....
No
avatar
kelisa
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : ('^')...keje...keje...keje.......
Gender : Female
Jumlah Post : 4503
Umur : 1125
Tarikh Register : 01/08/2009
Reputation : 24
Points : 7823

Character sheet
Mutiara Kata saya: HaRi InI MesTi D'trSkn KrNa SmLm AdAlH SeJaRaH & EsK AdLh HaRi Yg BeLum PaSt UnTk AkU..!!!!

View user profile http://www.facebook.com http://kelisa50932Gmail.com

Back to top Go down

suspek Re: Ohhh LeLaki...!!!!!

Post by aieyda on Mon 31 Aug 2009, 9:11 am

lelaki..kdg kala susah nak pahami downg..makin cuba pahami makin pening dibuatnye
avatar
aieyda
KERABAT OTAI
KERABAT OTAI

Negeri :
Jawatan : Jaga KeSelamaTan Dlm NeGeRi
Gender : Female
Jumlah Post : 4121
Umur : 33
Tarikh Register : 17/04/2008
Reputation : 26
Points : 5430

Character sheet
Mutiara Kata saya: -TaNpa KeBeraNian,MimPi TidaK aKaN meNjaDi KeNyataaN-

View user profile

Back to top Go down

suspek Re: Ohhh LeLaki...!!!!!

Post by kelisa on Mon 31 Aug 2009, 4:00 pm

Lelaki...Kau buatku kenal erty CINTA...
Lelaki...Kau buatku kenal erty kasih sayang...
Lelaki...Kau buatku kenal erty kekalahan...
Lelaki...Kau buatku kenal erty kebencian...
Lelaki...Kau buatku kenal erty dendam...
Lelaki...Kau buatku kenal erty kebangkitan...
Lelaki...Kau buatku kenal erty ketabahan...
Lelaki...Kau buatku kenal erty kemenangan...
Lelaki...kau buatku kenal erty sebenar kehidupan...
ThankQ so much....I love you allll..... Cool
avatar
kelisa
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : ('^')...keje...keje...keje.......
Gender : Female
Jumlah Post : 4503
Umur : 1125
Tarikh Register : 01/08/2009
Reputation : 24
Points : 7823

Character sheet
Mutiara Kata saya: HaRi InI MesTi D'trSkn KrNa SmLm AdAlH SeJaRaH & EsK AdLh HaRi Yg BeLum PaSt UnTk AkU..!!!!

View user profile http://www.facebook.com http://kelisa50932Gmail.com

Back to top Go down

suspek Re: Ohhh LeLaki...!!!!!

Post by kelisa on Mon 31 Aug 2009, 7:27 pm

Ohhh LeLaKi.....
Kejayaan kamie karna kau M'zaliminyaaa....
Kejayaan kau kerna kami m'cintaimu....

Ohhh LeLaKi......
Kebahagian kamie kerna kau memahami kami....
Kebahagian kau karna p'g
orbanan kami....
Ohhh LeLaKi......

Kemusnahan kamie kerna kau m'hancurkanyaaaa....
Kemusnahan kau karna kehilangan kamie....

avatar
kelisa
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : ('^')...keje...keje...keje.......
Gender : Female
Jumlah Post : 4503
Umur : 1125
Tarikh Register : 01/08/2009
Reputation : 24
Points : 7823

Character sheet
Mutiara Kata saya: HaRi InI MesTi D'trSkn KrNa SmLm AdAlH SeJaRaH & EsK AdLh HaRi Yg BeLum PaSt UnTk AkU..!!!!

View user profile http://www.facebook.com http://kelisa50932Gmail.com

Back to top Go down

suspek Re: Ohhh LeLaki...!!!!!

Post by farida on Tue 01 Sep 2009, 7:33 am

lelaki, kalau kena yg baik..mmg baik sesangat.. kalau yg jahat.. kalah setan & iblis... tapi golongan yg ramai adalah yg pandai bermain kata2.
avatar
farida
AHLI SENIOR
AHLI SENIOR

Negeri :
Jawatan : Usahawan... dan insyaallah akn jadi seorg jutawan nanti
Gender : Female
Jumlah Post : 73
Umur : 29
Tarikh Register : 27/08/2009
Reputation : 0
Points : 2964

View user profile http://www.facebook.com/fiedajue http://www.xdelagi.com

Back to top Go down

suspek Re: Ohhh LeLaki...!!!!!

Post by kelisa on Tue 01 Sep 2009, 6:21 pm

Ohh LeLaKi...
Kau la saudara-maraku...
Kau la asalku...
Kau la datokku..
Kau la ayahku..
Kau la abangku...
Kau la keluargaku...
kau la sahabatku...
kau la guruku...
dan kau la cinta2ku...
Ohh LeLaki...
Kau berikan aku kasih sayang...
kau berikan aku sinar kebahagiaan...
dan kau juga berikan aku erty kehidupan...
Ohh LeLaKi...
Mungkin malam ini...
Mungkin Esok...
Mungkin lusa...
atau mungkin sesaat ini,adalah saat aku...
aku mungkin dipanggil-Nya kembali...
Mungkin aku tidak sempat memohon maaf...
Kuharap kalian maafkan aku...
bunga ...
avatar
kelisa
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : ('^')...keje...keje...keje.......
Gender : Female
Jumlah Post : 4503
Umur : 1125
Tarikh Register : 01/08/2009
Reputation : 24
Points : 7823

Character sheet
Mutiara Kata saya: HaRi InI MesTi D'trSkn KrNa SmLm AdAlH SeJaRaH & EsK AdLh HaRi Yg BeLum PaSt UnTk AkU..!!!!

View user profile http://www.facebook.com http://kelisa50932Gmail.com

Back to top Go down

suspek Re: Ohhh LeLaki...!!!!!

Post by fasha_wanna on Sat 05 Sep 2009, 5:19 pm

bgos gak ye karya kelis..

----Forum Paramedik Malaysia-----




-GiGi wAriSAn KitA.. BeRSamA KitA MeNjaGA- Very Happy
avatar
fasha_wanna
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Negeri :
Jawatan : part tym rempit n car race :P
Gender : Female
Jumlah Post : 2730
Umur : 30
Tarikh Register : 06/01/2008
Reputation : 36
Points : 6442

Character sheet
Mutiara Kata saya: ~~we can never change our past but we can always choose our future..~~

View user profile http://profiles.friendster.com

Back to top Go down

suspek Re: Ohhh LeLaki...!!!!!

Post by kelisa on Mon 14 Sep 2009, 7:53 pm

LeLaKi Ini..
Dulu memang aku amat m'cintaimu.
Cintaku hanya pada mu sorang tidak 2,3 atau pun bilangnya..
kanku setia padamu sorang..
Ku cuba yang terbaik untuk kau sorang..
LeLaKi InI..
Kini,kau menagih cinta ini kembali..
kau taburkan janji2..
kau mahu aku setia padamu..
kau semakin cemburu akan diri ini
dan kau mengawal hidupku..
kau mahu aku putuskan hubungan aku dengan kawan2 lelaki..
LeLaKi InI..
Aku bukan benc akan dirimu..
dan aku bukan membuang kau dari hidupku..
tapi takdir kita sudah ditentukan..
kita bukan dlahirkan untuk bersama..
Kita hanya ditakdirkan untuk sesaat cuma..
adakah itu tidak cukup..?????
avatar
kelisa
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : ('^')...keje...keje...keje.......
Gender : Female
Jumlah Post : 4503
Umur : 1125
Tarikh Register : 01/08/2009
Reputation : 24
Points : 7823

Character sheet
Mutiara Kata saya: HaRi InI MesTi D'trSkn KrNa SmLm AdAlH SeJaRaH & EsK AdLh HaRi Yg BeLum PaSt UnTk AkU..!!!!

View user profile http://www.facebook.com http://kelisa50932Gmail.com

Back to top Go down

suspek Re: Ohhh LeLaki...!!!!!

Post by devil on Thu 24 Sep 2009, 10:49 am

hm...
avatar
devil
KERABAT SUPER SENIOR
KERABAT SUPER SENIOR

Jawatan : rempit
Gender : Male
Jumlah Post : 666
Umur : 35
Tarikh Register : 22/08/2009
Reputation : 0
Points : 3582

View user profile

Back to top Go down

suspek Re: Ohhh LeLaki...!!!!!

Post by kelisa on Fri 25 Sep 2009, 4:55 am

LELAKI TIGA ISTERI JADIKAN IPAR HAMBA SEKS...!!!!

GEMAS: Polis memburu seorang kontraktor yang mempunyai tiga isteri kerana dipercayai menjadikan adik iparnya berusia 13 tahun sebagai hamba seks sejak 3tahun lalu.
Lelaki berusia 53tahun itu didakwa menawarkan pelbagai hadiah termasuk barangan berjenama dan wang bagi memujuk mangsa mengadakan seks setiap kali adik isteri ketiganya itu datang ke rumahnya pada cuti persekolahan.....!!!!!!!!!

LELAKI OHH LELAKI...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
avatar
kelisa
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : ('^')...keje...keje...keje.......
Gender : Female
Jumlah Post : 4503
Umur : 1125
Tarikh Register : 01/08/2009
Reputation : 24
Points : 7823

Character sheet
Mutiara Kata saya: HaRi InI MesTi D'trSkn KrNa SmLm AdAlH SeJaRaH & EsK AdLh HaRi Yg BeLum PaSt UnTk AkU..!!!!

View user profile http://www.facebook.com http://kelisa50932Gmail.com

Back to top Go down

suspek Re: Ohhh LeLaki...!!!!!

Post by sweeties on Fri 25 Sep 2009, 1:43 pm

sekalipun LELAKI itu pernah melukakan hati kita,
seorg perempuan....
ingatlah...LELAKI juga pernah membahagiakan kita.....
LELAKI....
terima kasih di atas kebahagiaan itu walaupun ianya sementara....
avatar
sweeties
KERABAT TEGAR SENIOR
KERABAT TEGAR SENIOR

Jawatan : mIsI
Gender : Female
Jumlah Post : 1049
Umur : 35
Tarikh Register : 15/11/2008
Reputation : 3
Points : 4282

Character sheet
Mutiara Kata saya: YaNg TeRiNdAh HaNyAlAh SeMeNtArA

View user profile

Back to top Go down

suspek Re: Ohhh LeLaki...!!!!!

Post by devil on Fri 25 Sep 2009, 7:10 pm

@sweeties wrote:sekalipun LELAKI itu pernah melukakan hati kita,
seorg perempuan....
ingatlah...LELAKI juga pernah membahagiakan kita.....
LELAKI....
terima kasih di atas kebahagiaan itu walaupun ianya sementara....

avatar
devil
KERABAT SUPER SENIOR
KERABAT SUPER SENIOR

Jawatan : rempit
Gender : Male
Jumlah Post : 666
Umur : 35
Tarikh Register : 22/08/2009
Reputation : 0
Points : 3582

View user profile

Back to top Go down

suspek Re: Ohhh LeLaki...!!!!!

Post by kelisa on Fri 25 Sep 2009, 7:34 pm

Hmmm....
Thanks wahai lelaki i2...tanpa mu aku xkenal erty kehidupan...walaupon kebahagian yang kau berikan hanya seketika cuma...Biar la aku sendiri jika ini kemahuan semua orang...Biar airmata ini menjadi teman aku...Teman yang amat setia...
avatar
kelisa
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : ('^')...keje...keje...keje.......
Gender : Female
Jumlah Post : 4503
Umur : 1125
Tarikh Register : 01/08/2009
Reputation : 24
Points : 7823

Character sheet
Mutiara Kata saya: HaRi InI MesTi D'trSkn KrNa SmLm AdAlH SeJaRaH & EsK AdLh HaRi Yg BeLum PaSt UnTk AkU..!!!!

View user profile http://www.facebook.com http://kelisa50932Gmail.com

Back to top Go down

suspek Re: Ohhh LeLaki...!!!!!

Post by devil on Fri 25 Sep 2009, 8:50 pm

avatar
devil
KERABAT SUPER SENIOR
KERABAT SUPER SENIOR

Jawatan : rempit
Gender : Male
Jumlah Post : 666
Umur : 35
Tarikh Register : 22/08/2009
Reputation : 0
Points : 3582

View user profile

Back to top Go down

suspek Re: Ohhh LeLaki...!!!!!

Post by kelisa on Sat 26 Sep 2009, 6:22 pm

KUCING JANTAN = LELAKI...!!!!!
Jika anda mahu MEMAHAMI lelaki...Cubalah baca sampai habis...
Lelaki ini boleh diibaratkan seperti seekor kucing jantan...MENGAPA..???

1. KUCING JANTAN SUKA DiBELAI
Kucing jantan memang seperti lelaki suka sangat d'belai oleh perempuan,xkira la awek ke, isteri ke, ibu ke...Memang mereka suka d'belai tetapi AWAS,mereka mungkin akan mencakar anda jika anda mgasarinya..Jadi b'lembut la dengan lelaki. Mereka xsuka perempuan yang kasar.

2. KUCING JANTAN KUAT MAKAN DAN CEPAT LAPAR
Kucing jantan memang kuat makan dan cepat lapar sama ngn lelaki, Jadi faham je la,bukan setakat makan sehariannya je perlu d'jaga "makanan" batinnya juga perlu d'cukupkannya. Jadi,jagalah makan minumnya. Seorang suami suka masakkan isterinya. Kepada yang bertitle girlfriend,belajar la masak memasak dari sekarang dan yang bertitle isteri masak la untuk suami jgn malas2...

3. KUCING JANTAN KUAT TIDUR.
Kucing jantan memang kuat tidur same la ngn lelaki kuat tidur (tp ade juga yg xkuat tidur tp bilangannya amt la sikit) dan kerana itu bagilah peluang kepada lelaki untuk tidur secukupnya. Jika tidak,ade yang m'gamuk nanti lebih teruk dari kucing jantan iaitu beralih tempat tidur..Anda mahu suami anda beralih tempat tidurnya..???? he3,pasti tidakkn, so bagi la ia tidur puas2..

4. KUCING JANTAN KUAT MERAYAP
Kucing jantan hobinye memang suke merayap same la ngn lelaki (selalunya la). Mereka suka merayap/melepak ngn kawan2 (nie xsame ngn kucing). Sebagai penjaga kucing selalunya kita akan melepaskan kucing kita keluar kerana kita tahu dia akan pulang sendiri. Begitu juga lelaki. Agaknye samekan..???tetapi jika kucing mahal/baka baik,selalunya kita kurung dalam sangkar jika kite lepaskannya ,confirm dia akan lari sebab dah jumpa kebebasan..He3...

5. KUCING JANTAN MAHAL/BAKA BAIK MAKAN FRISKIES,KUCING JANTAN KAMPUNG MAKAN IKAN LAUK NASI...
Sama la ngn lelaki,ade lelaki testenya camni,ade lelaki testenya camtu..So kite kene faham testenya dulu sebelum kita buat keputusan relationship ngn dia..Saling memahami itu yang penting..

6. KUCING JANTAN TAK SUKA DIPAKSA
Errrrmmmm,nie memang sangat2 betul,same ngn lelaki..Lelaki nie amat pantang dipaksa tp kalau dia paksa tak apa. (Tgk kucing,dia akan mengiow kat tuannya selagi xdapat makan). Mcm kucing kita xboleh paksa dia tidur,xleh paksa dia makan & xleh peluk dia ngn paksa,nant kene cakar babe.!!!! So jgn paksa lelaki,bg dia space dia tp AWAS jgn sampai dia main kayu 3..Selalu wat p'mantauan,k..

7. KUCING JANTAN ADE PERASAAN INGIN TAHU (CURIOSITY)
Kalau kucing suka lihat benda2 pelik dan lari untuk memegangnya sama la ngn lelaki. Mereka suka mencuba benda yang baru dan benda yang xpernah mereka rasa. Tgk mat gian, lebih 85% adalah lelaki.. lelaki ade otakkan,so lu pikir la sendiri,mane baik mane xbaik..!!!!

8. KUCING JANTAN AKAN MEREBUT KAWASAN MEREKA
Ini selalunya dalam kes lelaki samseng @pon Ahlong..Nak rebut kawasan mereka nak tunjuk ego mereka...Bo
layannn la..!!!!

9. KUCING JANTAN ADE YANG EGO/BUAT BOLAYAN KAT TUANNYA
Kucing juga ada ego mereka..Tenguk klu kita panggil,miow.miow mari sini (klu time ia xlapar) mampus ia nk datang kat kita..(lain la klu memang kucing tu dengar kata/educated)..Kalau kita kejar,ia akan lari macam la lelaki juga,makin d'kejar makin dia nak lari dari kita.. Nama pon lelaki mereka xnak tunduk,lebih2 lg pada perempuan.. For sure anda kenal lelaki anda,gunakan bermacam2 cara untuk lembutkan hati mereka tapi bukan minta mereka tunduk ngn kita..

10. KUCING JANTAN XPERNAH SETIA KAT SEEKOR KUCING BETINA
Hmmmm,kalau nak d'ikutkan ini xsama tp ada persamaannya.. Ikut kajian,hampir 78% (berdasarkan majalah cleo keluaran bila ntah) lelaki xkan kahwin ngn girlfriend pertamanya.. Lagi nak bukti kukuh 'bermadu'...He3...

avatar
kelisa
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : ('^')...keje...keje...keje.......
Gender : Female
Jumlah Post : 4503
Umur : 1125
Tarikh Register : 01/08/2009
Reputation : 24
Points : 7823

Character sheet
Mutiara Kata saya: HaRi InI MesTi D'trSkn KrNa SmLm AdAlH SeJaRaH & EsK AdLh HaRi Yg BeLum PaSt UnTk AkU..!!!!

View user profile http://www.facebook.com http://kelisa50932Gmail.com

Back to top Go down

suspek Re: Ohhh LeLaki...!!!!!

Post by fiz on Sun 27 Sep 2009, 3:52 am

wow...
x kan lelakki di sama kan dgn haiwan agak2 lah sikit kak kelisa...
x kan sebab segelintir smua laki2 jadi KUNCING JANTAN..

fiz
KERABAT TEGAR SUPER SENIOR
KERABAT TEGAR SUPER SENIOR

Negeri :
Jawatan : pelajar
Gender : Male
Jumlah Post : 1846
Umur : 26
Tarikh Register : 03/09/2009
Reputation : 5
Points : 4944

Character sheet
Mutiara Kata saya: berkawan biar beribu, beristeri biar 1

View user profile

Back to top Go down

suspek Re: Ohhh LeLaki...!!!!!

Post by fiz on Sun 27 Sep 2009, 3:57 am

@kelisa wrote:LELAKI TIGA ISTERI JADIKAN IPAR HAMBA SEKS...!!!!

GEMAS: Polis memburu seorang kontraktor yang mempunyai tiga isteri kerana dipercayai menjadikan adik iparnya berusia 13 tahun sebagai hamba seks sejak 3tahun lalu.
Lelaki berusia 53tahun itu didakwa menawarkan pelbagai hadiah termasuk barangan berjenama dan wang bagi memujuk mangsa mengadakan seks setiap kali adik isteri ketiganya itu datang ke rumahnya pada cuti persekolahan.....!!!!!!!!!

LELAKI OHH LELAKI...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

yg nie bru lah bintang.... ptt hukum bunuh tanpa bicara...
memalukan kaum adam je.....

fiz
KERABAT TEGAR SUPER SENIOR
KERABAT TEGAR SUPER SENIOR

Negeri :
Jawatan : pelajar
Gender : Male
Jumlah Post : 1846
Umur : 26
Tarikh Register : 03/09/2009
Reputation : 5
Points : 4944

Character sheet
Mutiara Kata saya: berkawan biar beribu, beristeri biar 1

View user profile

Back to top Go down

suspek Re: Ohhh LeLaki...!!!!!

Post by kelisa on Sun 27 Sep 2009, 4:00 am

@fiz wrote:wow...
x kan lelakki di sama kan dgn haiwan agak2 lah sikit kak kelisa...
x kan sebab segelintir smua laki2 jadi KUNCING JANTAN..
He3...akak ciplak hak orang jer,jgn la mrh.. !!!!!
avatar
kelisa
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : ('^')...keje...keje...keje.......
Gender : Female
Jumlah Post : 4503
Umur : 1125
Tarikh Register : 01/08/2009
Reputation : 24
Points : 7823

Character sheet
Mutiara Kata saya: HaRi InI MesTi D'trSkn KrNa SmLm AdAlH SeJaRaH & EsK AdLh HaRi Yg BeLum PaSt UnTk AkU..!!!!

View user profile http://www.facebook.com http://kelisa50932Gmail.com

Back to top Go down

suspek Re: Ohhh LeLaki...!!!!!

Post by kelisa on Sun 27 Sep 2009, 4:05 am

@fiz wrote:
@kelisa wrote:LELAKI TIGA ISTERI JADIKAN IPAR HAMBA SEKS...!!!!

GEMAS: Polis memburu seorang kontraktor yang mempunyai tiga isteri kerana dipercayai menjadikan adik iparnya berusia 13 tahun sebagai hamba seks sejak 3tahun lalu.
Lelaki berusia 53tahun itu didakwa menawarkan pelbagai hadiah termasuk barangan berjenama dan wang bagi memujuk mangsa mengadakan seks setiap kali adik isteri ketiganya itu datang ke rumahnya pada cuti persekolahan.....!!!!!!!!!

LELAKI OHH LELAKI...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

yg nie bru lah bintang.... ptt hukum bunuh tanpa bicara...
memalukan kaum adam je.....
So...Pnilaiannya d'tgn ANDA...!!!!!!!!
avatar
kelisa
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : ('^')...keje...keje...keje.......
Gender : Female
Jumlah Post : 4503
Umur : 1125
Tarikh Register : 01/08/2009
Reputation : 24
Points : 7823

Character sheet
Mutiara Kata saya: HaRi InI MesTi D'trSkn KrNa SmLm AdAlH SeJaRaH & EsK AdLh HaRi Yg BeLum PaSt UnTk AkU..!!!!

View user profile http://www.facebook.com http://kelisa50932Gmail.com

Back to top Go down

suspek Re: Ohhh LeLaki...!!!!!

Post by fiz on Sun 27 Sep 2009, 4:08 am

@kelisa wrote:
@fiz wrote:wow...
x kan lelakki di sama kan dgn haiwan agak2 lah sikit kak kelisa...
x kan sebab segelintir smua laki2 jadi KUNCING JANTAN..
He3...akak ciplak hak orang jer,jgn la mrh.. !!!!!

x marah just sedih..
ada jgak org mengagap kaum laki nie sma seperti haiwan...

fiz
KERABAT TEGAR SUPER SENIOR
KERABAT TEGAR SUPER SENIOR

Negeri :
Jawatan : pelajar
Gender : Male
Jumlah Post : 1846
Umur : 26
Tarikh Register : 03/09/2009
Reputation : 5
Points : 4944

Character sheet
Mutiara Kata saya: berkawan biar beribu, beristeri biar 1

View user profile

Back to top Go down

suspek Re: Ohhh LeLaki...!!!!!

Post by kelisa on Sun 27 Sep 2009, 4:12 am

@fiz wrote:
@kelisa wrote:
@fiz wrote:wow...
x kan lelakki di sama kan dgn haiwan agak2 lah sikit kak kelisa...
x kan sebab segelintir smua laki2 jadi KUNCING JANTAN..
He3...akak ciplak hak orang jer,jgn la mrh.. !!!!!

x marah just sedih..
ada jgak org mengagap kaum laki nie sma seperti haiwan...

Hmmm,fiz akak pon sedih ade jugak oang same kn pompuan nie ngn BARANG..!!!!!
avatar
kelisa
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : ('^')...keje...keje...keje.......
Gender : Female
Jumlah Post : 4503
Umur : 1125
Tarikh Register : 01/08/2009
Reputation : 24
Points : 7823

Character sheet
Mutiara Kata saya: HaRi InI MesTi D'trSkn KrNa SmLm AdAlH SeJaRaH & EsK AdLh HaRi Yg BeLum PaSt UnTk AkU..!!!!

View user profile http://www.facebook.com http://kelisa50932Gmail.com

Back to top Go down

suspek Re: Ohhh LeLaki...!!!!!

Post by fiz on Sun 27 Sep 2009, 4:20 am

mana x nye kak, bf nak sentuh beri, nak cium beri, nak raba beri ahhir sekali duk dlm blik pown beri ( taw2 jelah apa yg dibuat)...
rmai dah kak gilkz mcm nie...

fiz
KERABAT TEGAR SUPER SENIOR
KERABAT TEGAR SUPER SENIOR

Negeri :
Jawatan : pelajar
Gender : Male
Jumlah Post : 1846
Umur : 26
Tarikh Register : 03/09/2009
Reputation : 5
Points : 4944

Character sheet
Mutiara Kata saya: berkawan biar beribu, beristeri biar 1

View user profile

Back to top Go down

suspek Re: Ohhh LeLaki...!!!!!

Post by kelisa on Sun 27 Sep 2009, 4:34 am

@fiz wrote:mana x nye kak, bf nak sentuh beri, nak cium beri, nak raba beri ahhir sekali duk dlm blik pown beri ( taw2 jelah apa yg dibuat)...
rmai dah kak gilkz mcm nie...
Hmmm,fiz 2 kn pompuan namenye 2 KUCING BETINA namenye....
avatar
kelisa
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : ('^')...keje...keje...keje.......
Gender : Female
Jumlah Post : 4503
Umur : 1125
Tarikh Register : 01/08/2009
Reputation : 24
Points : 7823

Character sheet
Mutiara Kata saya: HaRi InI MesTi D'trSkn KrNa SmLm AdAlH SeJaRaH & EsK AdLh HaRi Yg BeLum PaSt UnTk AkU..!!!!

View user profile http://www.facebook.com http://kelisa50932Gmail.com

Back to top Go down

suspek Re: Ohhh LeLaki...!!!!!

Post by fiz on Sun 27 Sep 2009, 7:46 am

@kelisa wrote:
@fiz wrote:mana x nye kak, bf nak sentuh beri, nak cium beri, nak raba beri ahhir sekali duk dlm blik pown beri ( taw2 jelah apa yg dibuat)...
rmai dah kak gilkz mcm nie...
Hmmm,fiz 2 kn pompuan namenye 2 KUCING BETINA namenye....

hahahak.
mana x nye laki2 x jadi perogol asyik nmpak terbelah sna sini.. dah lah iman laki nie x kuat...
huhuhuhuhu

fiz
KERABAT TEGAR SUPER SENIOR
KERABAT TEGAR SUPER SENIOR

Negeri :
Jawatan : pelajar
Gender : Male
Jumlah Post : 1846
Umur : 26
Tarikh Register : 03/09/2009
Reputation : 5
Points : 4944

Character sheet
Mutiara Kata saya: berkawan biar beribu, beristeri biar 1

View user profile

Back to top Go down

suspek Re: Ohhh LeLaki...!!!!!

Post by kelisa on Sun 27 Sep 2009, 5:20 pm

@fiz wrote:
@kelisa wrote:
@fiz wrote:mana x nye kak, bf nak sentuh beri, nak cium beri, nak raba beri ahhir sekali duk dlm blik pown beri ( taw2 jelah apa yg dibuat)...
rmai dah kak gilkz mcm nie...
Hmmm,fiz 2 kn pompuan namenye 2 KUCING BETINA namenye....

hahahak.
mana x nye laki2 x jadi perogol asyik nmpak terbelah sna sini.. dah lah iman laki nie x kuat...
huhuhuhuhu
He3..nie mest cite pasal fiz nie..!!!!....errrr,iman xkuat,,suh 'iman makan kopi jantan nant iman kuat la'...
avatar
kelisa
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : ('^')...keje...keje...keje.......
Gender : Female
Jumlah Post : 4503
Umur : 1125
Tarikh Register : 01/08/2009
Reputation : 24
Points : 7823

Character sheet
Mutiara Kata saya: HaRi InI MesTi D'trSkn KrNa SmLm AdAlH SeJaRaH & EsK AdLh HaRi Yg BeLum PaSt UnTk AkU..!!!!

View user profile http://www.facebook.com http://kelisa50932Gmail.com

Back to top Go down

suspek Re: Ohhh LeLaki...!!!!!

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 16 1, 2, 3 ... 8 ... 16  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum