FORUM PARAMEDIK
Selamat melayari Forum Paramedik,

Dengan mendaftar keahlian di Forum Paramedik, anda akan mendapat lebih informasi dan juga boleh berkomunikasi dengan ahli-ahli forum yang lain.

meriahkan forum paramedik dengan mendaftar keahlian anda disini.

Terima Kasih.

pembantu farmasi

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: pembantu farmasi

Post by shida on Thu 21 Dec 2006, 8:51 pm


ooo..masihwujud lg la dia kat mukabumi ni..tam xpernah dtg kat hkl ni ke?
avatar
shida
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Jawatan : Pembantu Farmasi
Gender : Female
Jumlah Post : 58
Umur : 39
Tarikh Register : 10/10/2006
Reputation : 0
Points : 4086

Character sheet
Mutiara Kata saya:

View user profile

Back to top Go down

Re: pembantu farmasi

Post by tam on Fri 22 Dec 2006, 12:07 pm

pernah.......time buat med cek up
lalu kat opd perhhhhhhhhhhhh...
bz....ramai giler penduduk....
tandas dia bau semerbak....
ada kosong lg tak kat sn
nak apply nich....
avatar
tam
KERABAT SUPER SENIOR
KERABAT SUPER SENIOR

Jawatan : PETUGAS MULTIMEDIA BPFK
Gender : Male
Jumlah Post : 534
Umur : 38
Tarikh Register : 05/12/2006
Reputation : 0
Points : 4515

Character sheet
Mutiara Kata saya: aku telah tiada... aku telah fana diri

View user profile

Back to top Go down

Re: pembantu farmasi

Post by shida on Fri 29 Dec 2006, 9:36 pm

APPLY LA..KEDTGAN ANDA DIALU2KAN
avatar
shida
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Jawatan : Pembantu Farmasi
Gender : Female
Jumlah Post : 58
Umur : 39
Tarikh Register : 10/10/2006
Reputation : 0
Points : 4086

Character sheet
Mutiara Kata saya:

View user profile

Back to top Go down

Re: pembantu farmasi

Post by mazfina on Fri 09 Feb 2007, 9:00 pm

farubat takkan batch 30kut, tiada dlm senarai batch 30 pun.

mazfina
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Jawatan : Pembantu Farmasi
Gender : Male
Jumlah Post : 1
Umur : 51
Tarikh Register : 09/02/2007
Reputation : 0
Points : 3964

View user profile

Back to top Go down

Re: pembantu farmasi

Post by zatie on Wed 14 Feb 2007, 5:29 pm

Tahniah kepada PF yang dapat U32, esok lapor diri yek!!
avatar
zatie
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Jawatan : Paramedik
Gender : Male
Jumlah Post : 341
Umur : 48
Tarikh Register : 04/10/2006
Reputation : 25
Points : 4178

Character sheet
Mutiara Kata saya: Semuanya Istimewa!!

View user profile http://pkdjerantut.tripod.com

Back to top Go down

NAK TRY JAH!

Post by pakcu selamat on Sat 17 Mar 2007, 9:24 pm

Pakcu tak napok gapo demo dok bbicae ni. Tak beghapo reti. Kalu nak cating sajo tu okeylah kot.

pakcu selamat
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Jawatan : orang tua
Gender : Male
Jumlah Post : 4
Umur : 63
Tarikh Register : 16/03/2007
Reputation : 0
Points : 3930

View user profile

Back to top Go down

Re: pembantu farmasi

Post by topup on Sat 31 Mar 2007, 12:29 am

2 Moderator Shida,
Takde topik ke kat sini yg boleh kongsi?
Perkembangan jawatan, Persatuan, Kesatuan dan aktiviti setempat dll?
Saja tumpang lalu Arrow parmisi..

Tahniah 2 MA's dgn nama jawatan baru PPP!
avatar
topup
AHLI JUNIOR
AHLI JUNIOR

Jawatan : WatchingMyStep
Gender : Female
Jumlah Post : 27
Umur : 34
Tarikh Register : 20/03/2007
Reputation : 0
Points : 3935

View user profile

Back to top Go down

Re: pembantu farmasi

Post by zatie on Sun 01 Apr 2007, 7:34 am

Thanks Topup, nak to-up maxis 10!
avatar
zatie
STAFF PEMUDAH CARA
STAFF PEMUDAH CARA

Jawatan : Paramedik
Gender : Male
Jumlah Post : 341
Umur : 48
Tarikh Register : 04/10/2006
Reputation : 25
Points : 4178

Character sheet
Mutiara Kata saya: Semuanya Istimewa!!

View user profile http://pkdjerantut.tripod.com

Back to top Go down

Re: pembantu farmasi

Post by azi_mash on Thu 26 Apr 2007, 6:24 pm

Assalamualaikum..
Selamat berkenalan.
Saya PF dari Hospital swasta.
Ingin bertukar-tukar cerita dan pengalaman kerja.Kalau ada sapa-sapa yg ada cite menarik psl keje tu blh lah kongsi sama-sama yek..

ok c u next time...

azi_mash
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Jawatan : Pembantu Farmasi
Gender : Female
Jumlah Post : 1
Umur : 41
Tarikh Register : 19/04/2007
Reputation : 0
Points : 3895

View user profile

Back to top Go down

Re: pembantu farmasi

Post by sherry on Wed 16 May 2007, 1:44 pm

asslammualaikum...hi semua...kamik tok dr batch 38..br join forum....hi shida

sherry
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Jawatan : pembantu farmasi
Gender : Female
Jumlah Post : 14
Umur : 40
Tarikh Register : 16/05/2007
Reputation : 0
Points : 3872

View user profile

Back to top Go down

Re: pembantu farmasi

Post by excowan on Wed 16 May 2007, 3:15 pm

assalamualikum
saya bacth 39..
maknenye kak sherry super senior saya ler..
selamat berkenalan..
saper2 bacth 39 mesti kenal saya..
hehehehe

excowan
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Jawatan : pembantu farmasi
Gender : Male
Jumlah Post : 2
Umur : 40
Tarikh Register : 16/05/2007
Reputation : 0
Points : 3868

View user profile

Back to top Go down

Re: pembantu farmasi

Post by aidilzone on Thu 17 May 2007, 4:22 am

sape batch 39,,,ada orang cari ni,,,,cepat masuk
avatar
aidilzone
AHLI SENIOR
AHLI SENIOR

Jawatan : Penolong Pegawai Perubatan
Gender : Male
Jumlah Post : 97
Umur : 36
Tarikh Register : 13/03/2007
Reputation : 0
Points : 3917

Character sheet
Mutiara Kata saya: "One Ring to rule them all,

View user profile http://aidilzone.multiply.com

Back to top Go down

Re: pembantu farmasi

Post by sudahbagus on Tue 22 May 2007, 10:34 pm

Pakcik batch 30, nak cari kekawan pakcik yang seangkatan. Ada ke?

sudahbagus
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Jawatan : paramedik
Gender : Male
Jumlah Post : 3
Umur : 51
Tarikh Register : 22/05/2007
Reputation : 0
Points : 3862

View user profile

Back to top Go down

Re: pembantu farmasi

Post by sherry on Wed 23 May 2007, 12:24 pm

hiii...excowan..ada tak batch 38 keje kat hopital awak??

sherry
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Jawatan : pembantu farmasi
Gender : Female
Jumlah Post : 14
Umur : 40
Tarikh Register : 16/05/2007
Reputation : 0
Points : 3872

View user profile

Back to top Go down

Re: pembantu farmasi

Post by shida on Wed 23 May 2007, 6:26 pm

sherry batch 38 ke??camne saya bleh x ingat ni.nama penuh?ada sesape lg x batch kite yg keje kat sana
avatar
shida
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Jawatan : Pembantu Farmasi
Gender : Female
Jumlah Post : 58
Umur : 39
Tarikh Register : 10/10/2006
Reputation : 0
Points : 4086

Character sheet
Mutiara Kata saya:

View user profile

Back to top Go down

Re: pembantu farmasi

Post by shida on Wed 23 May 2007, 6:27 pm

hai....excowan.batch 39 byk kat hkl ni tau
avatar
shida
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Jawatan : Pembantu Farmasi
Gender : Female
Jumlah Post : 58
Umur : 39
Tarikh Register : 10/10/2006
Reputation : 0
Points : 4086

Character sheet
Mutiara Kata saya:

View user profile

Back to top Go down

Re: pembantu farmasi

Post by pakcu selamat on Mon 28 May 2007, 11:53 pm

lama dok try nak masuk. kenape susah sangat http://illiweb.com/fa/i/smiles/icon_mad.gif
Mad

pakcu selamat
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Jawatan : orang tua
Gender : Male
Jumlah Post : 4
Umur : 63
Tarikh Register : 16/03/2007
Reputation : 0
Points : 3930

View user profile

Back to top Go down

Re: pembantu farmasi

Post by fdeanx on Thu 28 Jun 2007, 9:14 pm

Alohaaaaa......lol! lol!
Leader Exco 2711 king dah jumpa laman web ni tanpa saper pun yg bgtau hinsshh...hinshh (aksi kembang idung)afro afro .Wei korang ni aku kenal sangat ngan Excowan tu member kamcing tu:lol: Laughing Laughing ,aku dari batch Exco 2711,Shida kalu tak silap aku ler ko ni bini Radzuwan kan kalu silap pun xpe ler hehe:GS: gelak sakan ,ko kirim salam banyak2 kat Zainal Botak U5 kat HKL tu hehehe:GS: gelak sakan ,mana ade lagi budak2 batch 39 kat HKL tu,suma dah berambus balik kampung masing2 kan🇳🇴 No .Nampaknya Hospital Selayang sekarang ni dengarnya da melangkah setapak lagi dalam usaha membanyakkan lagi kerja PbF:P003: bengang ,tak lama lagi Hospital Selayang akan ade sistem Full Paying Patient (FPP)Bebel ,citer lebih lanjut nanti aku citer ler tu pun kalu ader respon:xnkdgr: dari korang yg bergelar PEMBANTU FARMASI:P004: Hormat ,Adiossss....amigosss:sleep: Sleep

fdeanx
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Jawatan : Kutip sampah
Gender : Male
Jumlah Post : 3
Umur : 38
Tarikh Register : 28/06/2007
Reputation : 0
Points : 3825

View user profile

Back to top Go down

Re: pembantu farmasi

Post by shida on Fri 29 Jun 2007, 6:40 pm

tol latu kite la bini c radhuwan tu.klau x silap ko ni din kat slayang tu ye.salwani dgn hasliza kat situ lg ke.ada lg la saki baki btch 39 kat hkl ni cthnye c poziyah,w.azura.raja kalthom.fpp tu pt kena byr ke mende????jgn hkl nak wat camtu dahle,kim slm kat samira yg br lpr diri katslayang ari tu.
avatar
shida
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Jawatan : Pembantu Farmasi
Gender : Female
Jumlah Post : 58
Umur : 39
Tarikh Register : 10/10/2006
Reputation : 0
Points : 4086

Character sheet
Mutiara Kata saya:

View user profile

Back to top Go down

Re: pembantu farmasi

Post by blackrose on Tue 10 Jul 2007, 10:20 am

ada x famarsi yg masih single kt cni? xder ape..cuma nk bkenalan..Smile

blackrose
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Jawatan : Insp.
Gender : Male
Jumlah Post : 6
Umur : 37
Tarikh Register : 09/07/2007
Reputation : 0
Points : 3814

View user profile

Back to top Go down

Re: pembantu farmasi

Post by fdeanx on Wed 11 Jul 2007, 8:37 pm

Shida,ko kenal aku yer Very Happy Very Happy ,haah hasliza ngan salwani ader lagi kat slayang,hasliza baru jer bersalin anak kedua 9hb july aritu,ooohhh ader lagi ker saki baki budak2 aku kat sana tu Rolling Eyes Rolling Eyes ,kalu tak keberatan nanti ko sampaikan salam aku kat dorang tu yer,tak lupa gak ngan abg ko si radhuwan tu ko cakap ngan dia "success" (dia paham ler tu)sunny sunny .Yup FPP tu saper yang datang kat slayang nie under Doctor tertentu mean doc pakar ler so sume kos rawatan n ubat kena bayar ler,pendek citer macam private ler jadinya,masalahnya kebanyakan projek tu sepatutnya Peg yang wat tapi disebabkan kekurangan tenaga kerja so kena gak ler PbF ni wat gak:P003: bengang ,tapi projek ni still dalam perbincangan ler,kekadang aku pun pening gak serabut serabut tapi aper nak wat nama pun PEMBANTU so kena wat gak ler:P004: Hormat ,persatuan @ kesatuan kita takder ker yang usulkan untuk PbF ni bleh melanjutkan pelajaran ke peringkat Ijazah,syarat permohonannya PbF yang da 3-5 thun bertugas (berkhidmat) tidak lebih dari umur 35 thun bleh memohon untuk melanjutkan pelajaran ke Universiti yang dilantik untuk terima PbF ni,aku bukan ler salah sorang ahli pun,lagipun malas ler nak terlibat kekadang tu kalu ader meeting pun orang2 yang ader kat dalam persatuan @ kesatuan tu sumanya jenis mengampu je:P005: :P005: ,kalu ko salah sorang dari ahli aper kata ko bawak usul aku ni untung2 ko dapat nama gak kalu projek ni berjaya demi martabat PbF:queen: queen,korang kat HKL 28hb ni ader majlis bersuka ria kat hotel yer,taknak ajak ker orang2 yang berdekatan nie:lol: Laughing Laughing .hei MAWARHITAM nak cari kenalan yang single ker,aku pun single gak tau Shida tu tau ler cinta cinta
tembak tembak tembak tembak

fdeanx
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Jawatan : Kutip sampah
Gender : Male
Jumlah Post : 3
Umur : 38
Tarikh Register : 28/06/2007
Reputation : 0
Points : 3825

View user profile

Back to top Go down

Re: pembantu farmasi

Post by shida on Thu 12 Jul 2007, 5:32 pm

jgn kat hkl ni nak wat fpp tudahle,dah le pt ramai.dah tuyg teruk kejenye c pembantu je....psl samb blajar tu persatuan dlm proses dah,tp byk tgn2 gatal yg sengaja xnak luluskan.kite pun xth sgt psl persatuan ni maklumla bkn kaki bodek:lol: .ko msk la lmn web persatuan,tgk ape yg diorg discuss kan.
avatar
shida
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Jawatan : Pembantu Farmasi
Gender : Female
Jumlah Post : 58
Umur : 39
Tarikh Register : 10/10/2006
Reputation : 0
Points : 4086

Character sheet
Mutiara Kata saya:

View user profile

Back to top Go down

Re: pembantu farmasi

Post by faizal@33 on Sat 21 Jul 2007, 11:35 am

assalamualaikum pembantu farmasi semua,saya baru menyertai forum paramedik ini,saya pembantu farmasi u32 di kota tinggi, melalui forum ini dapat berita terbaru mengenai pembantu farmasi yang banyak dah ketinggalan.

faizal@33
AHLI FORUM
AHLI FORUM

Jawatan : penolong pegawai farmasi u 32
Gender : Male
Jumlah Post : 10
Umur : 45
Tarikh Register : 18/07/2007
Reputation : 0
Points : 3805

View user profile http://www.ceramic4u.biz/ijal_33

Back to top Go down

Re: pembantu farmasi

Post by gurlses on Mon 23 Jul 2007, 8:57 pm

haiii...harap dapat kejasama sume...kita meriahkan pjumpaan kkpf kt penang nanti...
avatar
gurlses
AHLI SENIOR
AHLI SENIOR

Jawatan : pharmacist asst
Gender : Female
Jumlah Post : 63
Umur : 37
Tarikh Register : 22/07/2007
Reputation : 0
Points : 3794

Character sheet
Mutiara Kata saya: Senyumlah Seikhlas Hati..Kerana Senyum itu Penawar Segala Kedukaan..

View user profile http://paramedik.bbfr.net

Back to top Go down

Re: pembantu farmasi

Post by gurlses on Mon 23 Jul 2007, 8:59 pm

hai faizal...sama2 beri tnjuk ajar ok.
avatar
gurlses
AHLI SENIOR
AHLI SENIOR

Jawatan : pharmacist asst
Gender : Female
Jumlah Post : 63
Umur : 37
Tarikh Register : 22/07/2007
Reputation : 0
Points : 3794

Character sheet
Mutiara Kata saya: Senyumlah Seikhlas Hati..Kerana Senyum itu Penawar Segala Kedukaan..

View user profile http://paramedik.bbfr.net

Back to top Go down

Re: pembantu farmasi

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum