FORUM PARAMEDIK
Selamat melayari Forum Paramedik,

Dengan mendaftar keahlian di Forum Paramedik, anda akan mendapat lebih informasi dan juga boleh berkomunikasi dengan ahli-ahli forum yang lain.

meriahkan forum paramedik dengan mendaftar keahlian anda disini.

Terima Kasih.

apa yang korang nak tau pasal aku?

Page 3 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: apa yang korang nak tau pasal aku?

Post by <<BLaCk>> on Fri 22 May 2009, 4:17 pm

hari ni dah dekat sebulan aku tak bercuti...best nyer kalu dapat cuti. bleh tido puas2 kat rumah

----Forum Paramedik Malaysia-----





<<BLaCk>>
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR

Jawatan : Tukang Make up forum nih
Gender : Male
Jumlah Post : 1591
Umur : 36
Tarikh Register : 19/09/2006
Reputation : 47
Points : 9912

Character sheet
Mutiara Kata saya: Ketakwaan Itu Kunci Kesempurnaan

View user profile http://paramedik.bbfr.net/

Back to top Go down

Re: apa yang korang nak tau pasal aku?

Post by Cik Pah on Tue 26 May 2009, 11:23 am

ishhh ko nih keje ke ape sapai sebulan x cuti...ngalah bangla lak ko nih...

----Forum Paramedik Malaysia-----






KeYakiNaN uBat BaGi PenYaKiT

Cik Pah
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : MLT
Gender : Female
Jumlah Post : 1966
Umur : 35
Tarikh Register : 07/11/2006
Reputation : 12
Points : 4166

Character sheet
Mutiara Kata saya: cHaiyoOoOk!!!

View user profile

Back to top Go down

Re: apa yang korang nak tau pasal aku?

Post by <<BLaCk>> on Wed 03 Jun 2009, 9:58 am

tu la..bangla pun ada cuti... skang kan isu selsema bab.. so ppkp satu malaya cuti kena beku..tambah2 plak aku ni kena jaga bilik gerakan..jaga data. mau tak kena keja sampai takde cuti langsung..

----Forum Paramedik Malaysia-----





<<BLaCk>>
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR

Jawatan : Tukang Make up forum nih
Gender : Male
Jumlah Post : 1591
Umur : 36
Tarikh Register : 19/09/2006
Reputation : 47
Points : 9912

Character sheet
Mutiara Kata saya: Ketakwaan Itu Kunci Kesempurnaan

View user profile http://paramedik.bbfr.net/

Back to top Go down

Re: apa yang korang nak tau pasal aku?

Post by noriatul on Wed 03 Jun 2009, 4:14 pm

salam bro...
sihat x?
jaga2 selsema bab hehehe...

noriatul
KERABAT TEGAR SUPER SENIOR
KERABAT TEGAR SUPER SENIOR

Negeri :
Jawatan : jururawat
Gender : Female
Jumlah Post : 1792
Umur : 32
Tarikh Register : 09/01/2008
Reputation : 10
Points : 3394

View user profile

Back to top Go down

Re: apa yang korang nak tau pasal aku?

Post by noriatul on Wed 03 Jun 2009, 4:16 pm

kat tempat aku cuti kena catu...
sorg staff leh dpt cuti paling maksima 2 hari jerk...
itu pun bila2 masa leh dipanggil bertugas semula...
aku pun dh sebulan x cuti bro...
sabtu ahad kena keje...
penat nye Tuhan jer yg tau...

noriatul
KERABAT TEGAR SUPER SENIOR
KERABAT TEGAR SUPER SENIOR

Negeri :
Jawatan : jururawat
Gender : Female
Jumlah Post : 1792
Umur : 32
Tarikh Register : 09/01/2008
Reputation : 10
Points : 3394

View user profile

Back to top Go down

Re: apa yang korang nak tau pasal aku?

Post by unta^selsema on Thu 04 Jun 2009, 7:40 am

elop encik black...
slmt berjung la...hehe..
aku pon kena jgk...

unta^selsema
KERABAT TEGAR SENIOR
KERABAT TEGAR SENIOR

Jawatan : Tukang Sunat Orang
Gender : Male
Jumlah Post : 1360
Umur : 34
Tarikh Register : 19/09/2008
Reputation : 6
Points : 3145

Character sheet
Mutiara Kata saya: jgn telalu cepat menganggap seseorg tu pandai memasak dgn hanya melihat cara dia nyalakan api.

View user profile

Back to top Go down

Re: apa yang korang nak tau pasal aku?

Post by Cik Pah on Fri 05 Jun 2009, 3:00 am

mang kering lah ko keje x cuti lansung Razz

----Forum Paramedik Malaysia-----






KeYakiNaN uBat BaGi PenYaKiT

Cik Pah
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : MLT
Gender : Female
Jumlah Post : 1966
Umur : 35
Tarikh Register : 07/11/2006
Reputation : 12
Points : 4166

Character sheet
Mutiara Kata saya: cHaiyoOoOk!!!

View user profile

Back to top Go down

Re: apa yang korang nak tau pasal aku?

Post by <<BLaCk>> on Tue 09 Jun 2009, 8:06 am

tu la...sian kat smua staff yang terlibat dengan selsema bab ni..

masing2 tak bercuti ngn tak dapat bersama keluarga macam biasa..siannnnn...

----Forum Paramedik Malaysia-----





<<BLaCk>>
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR

Jawatan : Tukang Make up forum nih
Gender : Male
Jumlah Post : 1591
Umur : 36
Tarikh Register : 19/09/2006
Reputation : 47
Points : 9912

Character sheet
Mutiara Kata saya: Ketakwaan Itu Kunci Kesempurnaan

View user profile http://paramedik.bbfr.net/

Back to top Go down

Re: apa yang korang nak tau pasal aku?

Post by Cik Pah on Tue 09 Jun 2009, 8:38 am

xpe nati dh abih tuh ko cuti jerk sebulan duk umah makan tidur Razz

----Forum Paramedik Malaysia-----






KeYakiNaN uBat BaGi PenYaKiT

Cik Pah
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : MLT
Gender : Female
Jumlah Post : 1966
Umur : 35
Tarikh Register : 07/11/2006
Reputation : 12
Points : 4166

Character sheet
Mutiara Kata saya: cHaiyoOoOk!!!

View user profile

Back to top Go down

Re: apa yang korang nak tau pasal aku?

Post by <<BLaCk>> on Thu 18 Jun 2009, 5:11 am

fuhhhhhh...puas jugak aku bercuti hehehehe

----Forum Paramedik Malaysia-----





<<BLaCk>>
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR

Jawatan : Tukang Make up forum nih
Gender : Male
Jumlah Post : 1591
Umur : 36
Tarikh Register : 19/09/2006
Reputation : 47
Points : 9912

Character sheet
Mutiara Kata saya: Ketakwaan Itu Kunci Kesempurnaan

View user profile http://paramedik.bbfr.net/

Back to top Go down

Re: apa yang korang nak tau pasal aku?

Post by Cik Pah on Thu 25 Jun 2009, 4:03 am

cian ko nih hidup tuk keje jer Razz

----Forum Paramedik Malaysia-----






KeYakiNaN uBat BaGi PenYaKiT

Cik Pah
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : MLT
Gender : Female
Jumlah Post : 1966
Umur : 35
Tarikh Register : 07/11/2006
Reputation : 12
Points : 4166

Character sheet
Mutiara Kata saya: cHaiyoOoOk!!!

View user profile

Back to top Go down

Re: apa yang korang nak tau pasal aku?

Post by <<BLaCk>> on Tue 30 Jun 2009, 2:39 am

nak buat mcm mana. aku sehari kalu tak keja sampai malam rasa tak leh tido ngn aman la...dah terbiasa.

----Forum Paramedik Malaysia-----





<<BLaCk>>
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR

Jawatan : Tukang Make up forum nih
Gender : Male
Jumlah Post : 1591
Umur : 36
Tarikh Register : 19/09/2006
Reputation : 47
Points : 9912

Character sheet
Mutiara Kata saya: Ketakwaan Itu Kunci Kesempurnaan

View user profile http://paramedik.bbfr.net/

Back to top Go down

Re: apa yang korang nak tau pasal aku?

Post by unta^selsema on Tue 30 Jun 2009, 11:12 am

hua...budaya korporat ni black....hehehe..
x kena standby ke hari ni black?

unta^selsema
KERABAT TEGAR SENIOR
KERABAT TEGAR SENIOR

Jawatan : Tukang Sunat Orang
Gender : Male
Jumlah Post : 1360
Umur : 34
Tarikh Register : 19/09/2008
Reputation : 6
Points : 3145

Character sheet
Mutiara Kata saya: jgn telalu cepat menganggap seseorg tu pandai memasak dgn hanya melihat cara dia nyalakan api.

View user profile

Back to top Go down

Re: apa yang korang nak tau pasal aku?

Post by <<BLaCk>> on Wed 01 Jul 2009, 3:59 am

aku hari2 standby ke stand by me ke ape ke...mmg kena kejaaaaaa je....

----Forum Paramedik Malaysia-----





<<BLaCk>>
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR

Jawatan : Tukang Make up forum nih
Gender : Male
Jumlah Post : 1591
Umur : 36
Tarikh Register : 19/09/2006
Reputation : 47
Points : 9912

Character sheet
Mutiara Kata saya: Ketakwaan Itu Kunci Kesempurnaan

View user profile http://paramedik.bbfr.net/

Back to top Go down

Re: apa yang korang nak tau pasal aku?

Post by slipar_jpon on Wed 01 Jul 2009, 4:47 am

uncle black!
apo cito?

slipar_jpon
KERABAT TEGAR SENIOR
KERABAT TEGAR SENIOR

Negeri :
Jawatan : DG 41
Gender : Female
Jumlah Post : 1473
Umur : 30
Tarikh Register : 09/09/2008
Reputation : 0
Points : 3993

View user profile

Back to top Go down

Re: apa yang korang nak tau pasal aku?

Post by <<BLaCk>> on Wed 01 Jul 2009, 2:57 pm

aku mcm biasa...masih lagi black yg korang kenal...

cuma tgh mencari ketenangan sejak 2 menjak ni...serabut keja. tp still under ctrl...

----Forum Paramedik Malaysia-----





<<BLaCk>>
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR

Jawatan : Tukang Make up forum nih
Gender : Male
Jumlah Post : 1591
Umur : 36
Tarikh Register : 19/09/2006
Reputation : 47
Points : 9912

Character sheet
Mutiara Kata saya: Ketakwaan Itu Kunci Kesempurnaan

View user profile http://paramedik.bbfr.net/

Back to top Go down

Re: apa yang korang nak tau pasal aku?

Post by unta^selsema on Thu 02 Jul 2009, 7:29 am

<> wrote:aku hari2 standby ke stand by me ke ape ke...mmg kena kejaaaaaa je....

bley patah pinggang oo keje hari2..
tp xpe,lebat lah claim duit ot...
makin gila2 la bikin vios nnti... :twisted:

unta^selsema
KERABAT TEGAR SENIOR
KERABAT TEGAR SENIOR

Jawatan : Tukang Sunat Orang
Gender : Male
Jumlah Post : 1360
Umur : 34
Tarikh Register : 19/09/2008
Reputation : 6
Points : 3145

Character sheet
Mutiara Kata saya: jgn telalu cepat menganggap seseorg tu pandai memasak dgn hanya melihat cara dia nyalakan api.

View user profile

Back to top Go down

Re: apa yang korang nak tau pasal aku?

Post by Cik Pah on Fri 03 Jul 2009, 3:13 am

tdo lam vios je ko bz kje je Razz

----Forum Paramedik Malaysia-----






KeYakiNaN uBat BaGi PenYaKiT

Cik Pah
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : MLT
Gender : Female
Jumlah Post : 1966
Umur : 35
Tarikh Register : 07/11/2006
Reputation : 12
Points : 4166

Character sheet
Mutiara Kata saya: cHaiyoOoOk!!!

View user profile

Back to top Go down

Re: apa yang korang nak tau pasal aku?

Post by <<BLaCk>> on Sat 04 Jul 2009, 8:19 am

ala aku claim tak banyak pun..lepad byr hutang adala...

skang ni tgh memikir nak pilih destinasi berehat...nak tenangkan fikiran...bila dah tenang aku akan kembali ke forum n kasi gempak balik mcm dulu2...ada kejutan besar aku nak buat dalam forum ni..tungguuuuuuuuuuuu

----Forum Paramedik Malaysia-----





<<BLaCk>>
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR

Jawatan : Tukang Make up forum nih
Gender : Male
Jumlah Post : 1591
Umur : 36
Tarikh Register : 19/09/2006
Reputation : 47
Points : 9912

Character sheet
Mutiara Kata saya: Ketakwaan Itu Kunci Kesempurnaan

View user profile http://paramedik.bbfr.net/

Back to top Go down

Re: apa yang korang nak tau pasal aku?

Post by falci on Sun 05 Jul 2009, 10:10 am

betul ke Black masuk Mentor TV3 ?

hehehe sebab tu dia bizi memanjang, buat persiapan terakhir bersama2 Mas Idayu.

~kelakar tgk Black bergelek sambil membawa lagu Selangit.. Laughing

----Forum Paramedik Malaysia-----




Illegitimi non carborundum

falci
STAFF PEMUDAH CARA (CHIEF)
STAFF PEMUDAH CARA (CHIEF)

Negeri :
Jawatan : Skodeng Kuman
Gender : Female
Jumlah Post : 766
Tarikh Register : 17/06/2007
Reputation : 35
Points : 4628

Character sheet
Mutiara Kata saya:

View user profile

Back to top Go down

Re: apa yang korang nak tau pasal aku?

Post by profesorclone on Sun 05 Jul 2009, 3:52 pm

..mlm ni mentor lak..agak-agaknya black akan dpt berapa undi mlm karang.hehehe

profesorclone
KERABAT SUPER SENIOR
KERABAT SUPER SENIOR

Negeri :
Jawatan : Paramedik
Gender : Male
Jumlah Post : 642
Umur : 34
Tarikh Register : 03/08/2007
Reputation : 0
Points : 3750

Character sheet
Mutiara Kata saya: Wise Person Will Be Master Of His Mind..Only A Fool Will Be Its Slave..My Brain Is More Useful Than My Face..

View user profile http://www.tagged.com/profesorclone

Back to top Go down

Re: apa yang korang nak tau pasal aku?

Post by <<BLaCk>> on Mon 06 Jul 2009, 4:14 pm

hehehe..tu black lain...kalau aku yang masuk mentor...sure awal2 aku menang dah (tak sempat nyanyi dah kena halau pasal sore takde wakakakakaka)

----Forum Paramedik Malaysia-----





<<BLaCk>>
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR

Jawatan : Tukang Make up forum nih
Gender : Male
Jumlah Post : 1591
Umur : 36
Tarikh Register : 19/09/2006
Reputation : 47
Points : 9912

Character sheet
Mutiara Kata saya: Ketakwaan Itu Kunci Kesempurnaan

View user profile http://paramedik.bbfr.net/

Back to top Go down

Re: apa yang korang nak tau pasal aku?

Post by noriatul on Mon 06 Jul 2009, 4:15 pm

alop bro black...pekabo?
amacam h1n1 kat sane?

noriatul
KERABAT TEGAR SUPER SENIOR
KERABAT TEGAR SUPER SENIOR

Negeri :
Jawatan : jururawat
Gender : Female
Jumlah Post : 1792
Umur : 32
Tarikh Register : 09/01/2008
Reputation : 10
Points : 3394

View user profile

Back to top Go down

Re: apa yang korang nak tau pasal aku?

Post by <<BLaCk>> on Mon 06 Jul 2009, 4:17 pm

mcm biasa... aku pun dah naik toya ngn wabak ni...skang ni tengah pulun nak settle kes lain plak.

----Forum Paramedik Malaysia-----





<<BLaCk>>
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR

Jawatan : Tukang Make up forum nih
Gender : Male
Jumlah Post : 1591
Umur : 36
Tarikh Register : 19/09/2006
Reputation : 47
Points : 9912

Character sheet
Mutiara Kata saya: Ketakwaan Itu Kunci Kesempurnaan

View user profile http://paramedik.bbfr.net/

Back to top Go down

Re: apa yang korang nak tau pasal aku?

Post by noriatul on Mon 06 Jul 2009, 4:20 pm

kat tempat aku ada ppkp dh high fever tau...mudah2an bukan h1n1 la...ko pulun kes ape plak?

noriatul
KERABAT TEGAR SUPER SENIOR
KERABAT TEGAR SUPER SENIOR

Negeri :
Jawatan : jururawat
Gender : Female
Jumlah Post : 1792
Umur : 32
Tarikh Register : 09/01/2008
Reputation : 10
Points : 3394

View user profile

Back to top Go down

Re: apa yang korang nak tau pasal aku?

Post by Sponsored content Today at 12:48 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum