FORUM PARAMEDIK
Selamat melayari Forum Paramedik,

Dengan mendaftar keahlian di Forum Paramedik, anda akan mendapat lebih informasi dan juga boleh berkomunikasi dengan ahli-ahli forum yang lain.

meriahkan forum paramedik dengan mendaftar keahlian anda disini.

Terima Kasih.

KeNaPE keLiSa MaHal DI pAsArAn...???????

Page 2 of 25 Previous  1, 2, 3 ... 13 ... 25  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: KeNaPE keLiSa MaHal DI pAsArAn...???????

Post by tomyejam on Sun 03 Jan 2010, 5:29 pm

nanti jgn lupo wat preventive maintenance umah Tom tuh bapak bosar boto tuh kono jago boto2 kalo terbakar ti parah abih zuriat2 den ti , nanti duit 500biliion Dollar amik la kat Bank Of Tom yo? hangkut semuo ehh yo

tomyejam
KERABAT OTAI
KERABAT OTAI

Jawatan : VaMpiRe (TWILIGHT) a.k.a A.M.0
Gender : Male
Jumlah Post : 2452
Umur : 35
Tarikh Register : 26/10/2009
Reputation : 6
Points : 5352

View user profile

Back to top Go down

Re: KeNaPE keLiSa MaHal DI pAsArAn...???????

Post by kelisa on Sun 03 Jan 2010, 5:32 pm

hmmm mest..mest...
ko jgn risau la..
den sapu bersih bunye la,habuk2 pon den sapu punye la..
errr ape gunenyer 'anak2 angkat' yg ramai 2..hahahahahahahaha

kelisa
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : ('^')...keje...keje...keje.......
Gender : Female
Jumlah Post : 4520
Umur : 1125
Tarikh Register : 01/08/2009
Reputation : 24
Points : 7606

Character sheet
Mutiara Kata saya: HaRi InI MesTi D'trSkn KrNa SmLm AdAlH SeJaRaH & EsK AdLh HaRi Yg BeLum PaSt UnTk AkU..!!!!

View user profile http://www.facebook.com http://kelisa50932Gmail.com

Back to top Go down

Re: KeNaPE keLiSa MaHal DI pAsArAn...???????

Post by tomyejam on Sun 03 Jan 2010, 5:39 pm

bagus2 suko den dongar ehh baru lah lapang dado den dongar eh.. ti jgn lupo bagi mkn ikan kelisa yg tom bolo tuh yo kang mati lomeh plak dio susah den kang yo

tomyejam
KERABAT OTAI
KERABAT OTAI

Jawatan : VaMpiRe (TWILIGHT) a.k.a A.M.0
Gender : Male
Jumlah Post : 2452
Umur : 35
Tarikh Register : 26/10/2009
Reputation : 6
Points : 5352

View user profile

Back to top Go down

Re: KeNaPE keLiSa MaHal DI pAsArAn...???????

Post by kelisa on Sun 03 Jan 2010, 5:41 pm

xyer..den cari DR kurss tok dio...mest cht punyo la...

kelisa
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : ('^')...keje...keje...keje.......
Gender : Female
Jumlah Post : 4520
Umur : 1125
Tarikh Register : 01/08/2009
Reputation : 24
Points : 7606

Character sheet
Mutiara Kata saya: HaRi InI MesTi D'trSkn KrNa SmLm AdAlH SeJaRaH & EsK AdLh HaRi Yg BeLum PaSt UnTk AkU..!!!!

View user profile http://www.facebook.com http://kelisa50932Gmail.com

Back to top Go down

Re: KeNaPE keLiSa MaHal DI pAsArAn...???????

Post by tomyejam on Sun 03 Jan 2010, 5:51 pm

bagus2 lapang dado den dongar eh...fuhhh... anak den yg sulong tuh suko makan nasik lomak sambal potai,yg angah eh lak suko mkn budu masak asam, yg alang eh lak suko mkn burung merpati berlado,si ateh lak suko mkn tengiling masak berempah,adik eh lak polik sket dio suka mkn pinggan jenamo Vantage ajo...haaa jgn lupo kegemaran diorng semuo tuh yo kang kempunan lak diorng siannnn diorang...

tomyejam
KERABAT OTAI
KERABAT OTAI

Jawatan : VaMpiRe (TWILIGHT) a.k.a A.M.0
Gender : Male
Jumlah Post : 2452
Umur : 35
Tarikh Register : 26/10/2009
Reputation : 6
Points : 5352

View user profile

Back to top Go down

Re: KeNaPE keLiSa MaHal DI pAsArAn...???????

Post by kelisa on Sun 03 Jan 2010, 5:55 pm

huh..
byk sgeh tul la..bebudak nie...
errrr hehehehehe...
den dh senaraikn...
siap cari tukang masak untuk diorng,so kau jgn risau la bebudak 2....

kelisa
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : ('^')...keje...keje...keje.......
Gender : Female
Jumlah Post : 4520
Umur : 1125
Tarikh Register : 01/08/2009
Reputation : 24
Points : 7606

Character sheet
Mutiara Kata saya: HaRi InI MesTi D'trSkn KrNa SmLm AdAlH SeJaRaH & EsK AdLh HaRi Yg BeLum PaSt UnTk AkU..!!!!

View user profile http://www.facebook.com http://kelisa50932Gmail.com

Back to top Go down

Re: KeNaPE keLiSa MaHal DI pAsArAn...???????

Post by tomyejam on Sun 03 Jan 2010, 6:03 pm

haaaa bagus2 ekau mmg pandai jago bebudak tuh, lagi satu diaorng nie suko sgt naik kapal solam ti ko bawakkan la naik kapal solam yg den bagi kt ekau dulu yo,jgn lak kapal tuh tongolam udah la mampuih lak semuo eh ekau tuh lain ado insang diorang tuh xdo kang xdo lak batu nesan nk dilotak ehh

tomyejam
KERABAT OTAI
KERABAT OTAI

Jawatan : VaMpiRe (TWILIGHT) a.k.a A.M.0
Gender : Male
Jumlah Post : 2452
Umur : 35
Tarikh Register : 26/10/2009
Reputation : 6
Points : 5352

View user profile

Back to top Go down

Re: KeNaPE keLiSa MaHal DI pAsArAn...???????

Post by kelisa on Sun 03 Jan 2010, 6:06 pm

huh...byk bebenor la wsiat yo...
hmmm ckp je ko x kasi...

kelisa
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : ('^')...keje...keje...keje.......
Gender : Female
Jumlah Post : 4520
Umur : 1125
Tarikh Register : 01/08/2009
Reputation : 24
Points : 7606

Character sheet
Mutiara Kata saya: HaRi InI MesTi D'trSkn KrNa SmLm AdAlH SeJaRaH & EsK AdLh HaRi Yg BeLum PaSt UnTk AkU..!!!!

View user profile http://www.facebook.com http://kelisa50932Gmail.com

Back to top Go down

Re: KeNaPE keLiSa MaHal DI pAsArAn...???????

Post by tomyejam on Sun 03 Jan 2010, 6:14 pm

ishhhh2 den mmg bagi semuo harto2 den kat ekau dun worry laa termasuk jugak motor belalang tempur si poter yg den boli dari dio tuh,helmet Gaban si falci pun eden ado gak wat koleksi lagi hehee.... nie nsk kaba lagi nieh, anak2 den tu diaorng semuo x roti2 memburu binatang buruan lagik tuh ekau tolong la ajarkan yo bawakkan diaorg ke africa kat uganda pun buleh gak,ekau latih diaorg caro memburu yg boto cubo suruh diorng bunuh zirafah dulu pastu bnuh buayo yo bukan apo den sendiri takut nk tunjukan caro2 memburu tuh tapi den tahu ekau mmg otai memburu kan liz hehee

tomyejam
KERABAT OTAI
KERABAT OTAI

Jawatan : VaMpiRe (TWILIGHT) a.k.a A.M.0
Gender : Male
Jumlah Post : 2452
Umur : 35
Tarikh Register : 26/10/2009
Reputation : 6
Points : 5352

View user profile

Back to top Go down

Re: KeNaPE keLiSa MaHal DI pAsArAn...???????

Post by kelisa on Sun 03 Jan 2010, 6:16 pm

huh....
pe lagi..den nk bukukn..nant senang xlupo...!!!

kelisa
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : ('^')...keje...keje...keje.......
Gender : Female
Jumlah Post : 4520
Umur : 1125
Tarikh Register : 01/08/2009
Reputation : 24
Points : 7606

Character sheet
Mutiara Kata saya: HaRi InI MesTi D'trSkn KrNa SmLm AdAlH SeJaRaH & EsK AdLh HaRi Yg BeLum PaSt UnTk AkU..!!!!

View user profile http://www.facebook.com http://kelisa50932Gmail.com

Back to top Go down

Re: KeNaPE keLiSa MaHal DI pAsArAn...???????

Post by tomyejam on Sun 03 Jan 2010, 6:22 pm

hah bagus gak tuh ekau nk bukukan semuo wasiat2 den ni panjang wasiat den nieh kalo nk taip setahun sehari pun lum tontu leh abis nieh, ekau jgn lak savekan dlm pendrive yg ado virus yo kang x kesampaian wasiat2 den nie. apo kato ekau tulis ajo semuo wasiat2 den nieh Liz? alaa den bagi la ekau duk tingkat paling ateh skali kat umah den tuh boleh yo

tomyejam
KERABAT OTAI
KERABAT OTAI

Jawatan : VaMpiRe (TWILIGHT) a.k.a A.M.0
Gender : Male
Jumlah Post : 2452
Umur : 35
Tarikh Register : 26/10/2009
Reputation : 6
Points : 5352

View user profile

Back to top Go down

Re: KeNaPE keLiSa MaHal DI pAsArAn...???????

Post by kelisa on Sun 03 Jan 2010, 6:25 pm

hmmmmmmm...
mane den pkai pendrive..
den pkai menual lg tau,gune arang tulis atas kulit lembu lg

kelisa
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : ('^')...keje...keje...keje.......
Gender : Female
Jumlah Post : 4520
Umur : 1125
Tarikh Register : 01/08/2009
Reputation : 24
Points : 7606

Character sheet
Mutiara Kata saya: HaRi InI MesTi D'trSkn KrNa SmLm AdAlH SeJaRaH & EsK AdLh HaRi Yg BeLum PaSt UnTk AkU..!!!!

View user profile http://www.facebook.com http://kelisa50932Gmail.com

Back to top Go down

Re: KeNaPE keLiSa MaHal DI pAsArAn...???????

Post by tomyejam on Sun 03 Jan 2010, 6:29 pm

laaaa pesal lak ekau guno kulit lombu pulak lizzzz..den x suko dohhhhh ekau kono tulih wasiat2 den nie kek ateh kulit buayo sobab buayo ado bnyk jenis skang nie tapi den nk yg jenis tembago yo hehee

tomyejam
KERABAT OTAI
KERABAT OTAI

Jawatan : VaMpiRe (TWILIGHT) a.k.a A.M.0
Gender : Male
Jumlah Post : 2452
Umur : 35
Tarikh Register : 26/10/2009
Reputation : 6
Points : 5352

View user profile

Back to top Go down

Re: KeNaPE keLiSa MaHal DI pAsArAn...???????

Post by kelisa on Sun 03 Jan 2010, 6:32 pm

huh...
pelik sgh la kau nie,raso2 nyo kau nie mmg kene sampok nie...
jap aku nk call potter,suh carikn pawang OA,dia mest kenal......
tom,ko jgn pg memane,kang ssh plak den cari....

kelisa
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : ('^')...keje...keje...keje.......
Gender : Female
Jumlah Post : 4520
Umur : 1125
Tarikh Register : 01/08/2009
Reputation : 24
Points : 7606

Character sheet
Mutiara Kata saya: HaRi InI MesTi D'trSkn KrNa SmLm AdAlH SeJaRaH & EsK AdLh HaRi Yg BeLum PaSt UnTk AkU..!!!!

View user profile http://www.facebook.com http://kelisa50932Gmail.com

Back to top Go down

Re: KeNaPE keLiSa MaHal DI pAsArAn...???????

Post by tomyejam on Sun 03 Jan 2010, 6:34 pm

laaaa pesal lak ekau guno kulit lombu pulak lizzzz..den x suko dohhhhh ekau kono tulih wasiat2 den nie kek ateh kulit buayo sobab buayo ado bnyk jenis skang nie tapi den nk yg jenis tembago yo hehee

tomyejam
KERABAT OTAI
KERABAT OTAI

Jawatan : VaMpiRe (TWILIGHT) a.k.a A.M.0
Gender : Male
Jumlah Post : 2452
Umur : 35
Tarikh Register : 26/10/2009
Reputation : 6
Points : 5352

View user profile

Back to top Go down

Re: KeNaPE keLiSa MaHal DI pAsArAn...???????

Post by kelisa on Sun 03 Jan 2010, 6:37 pm

....yer2,den tulis atas buaya,atas buaya darat blh x...????
errr mane la plak c'potter nie,time2 cam nie la dia hilang...huh

kelisa
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : ('^')...keje...keje...keje.......
Gender : Female
Jumlah Post : 4520
Umur : 1125
Tarikh Register : 01/08/2009
Reputation : 24
Points : 7606

Character sheet
Mutiara Kata saya: HaRi InI MesTi D'trSkn KrNa SmLm AdAlH SeJaRaH & EsK AdLh HaRi Yg BeLum PaSt UnTk AkU..!!!!

View user profile http://www.facebook.com http://kelisa50932Gmail.com

Back to top Go down

Re: KeNaPE keLiSa MaHal DI pAsArAn...???????

Post by tomyejam on Sun 03 Jan 2010, 6:39 pm

@kelisa wrote:huh...
pelik sgh la kau nie,raso2 nyo kau nie mmg kene sampok nie...
jap aku nk call potter,suh carikn pawang OA,dia mest kenal......
tom,ko jgn pg memane,kang ssh plak den cari....


tu laaa ado sorang dukun OA kt sini suko sgt nk kawankan den ngan anak daro eh tapi den x berkonan sobab dio berak pun kek dlm somak x higiene sungguh huhuuuu tapi lopeh tuh den raso mcm jln ateh angin ajo lah elok gak la ekau call poter tuh dio kan ado ramai kwn2 tarzan kan manolah tahu leh tlng den nieh

tomyejam
KERABAT OTAI
KERABAT OTAI

Jawatan : VaMpiRe (TWILIGHT) a.k.a A.M.0
Gender : Male
Jumlah Post : 2452
Umur : 35
Tarikh Register : 26/10/2009
Reputation : 6
Points : 5352

View user profile

Back to top Go down

Re: KeNaPE keLiSa MaHal DI pAsArAn...???????

Post by tomyejam on Sun 03 Jan 2010, 6:41 pm

@kelisa wrote:....yer2,den tulis atas buaya,atas buaya darat blh x...????
errr mane la plak c'potter nie,time2 cam nie la dia hilang...huh


eheeee ebuayo darat kiro orait gak tuh... si Poter dio masuk hutan belum mlm nie dio nk bertapo kek ateh gunung semanggol sampai bulu eh tertangal sendiri wwawaawaaaa

tomyejam
KERABAT OTAI
KERABAT OTAI

Jawatan : VaMpiRe (TWILIGHT) a.k.a A.M.0
Gender : Male
Jumlah Post : 2452
Umur : 35
Tarikh Register : 26/10/2009
Reputation : 6
Points : 5352

View user profile

Back to top Go down

Re: KeNaPE keLiSa MaHal DI pAsArAn...???????

Post by kelisa on Sun 03 Jan 2010, 6:43 pm

@tomyejam wrote:
@kelisa wrote:huh...
pelik sgh la kau nie,raso2 nyo kau nie mmg kene sampok nie...
jap aku nk call potter,suh carikn pawang OA,dia mest kenal......
tom,ko jgn pg memane,kang ssh plak den cari....


tu laaa ado sorang dukun OA kt sini suko sgt nk kawankan den ngan anak daro eh tapi den x berkonan sobab dio berak pun kek dlm somak x higiene sungguh huhuuuu tapi lopeh tuh den raso mcm jln ateh angin ajo lah elok gak la ekau call poter tuh dio kan ado ramai kwn2 tarzan kan manolah tahu leh tlng den nieh
huh..ko pon satu,
klu nk tolak pinangan orng pon blembut la ckt xpon bbudi bahase la ckt,kn skrg dh ssh,skali den2 pon ssh...
...potter nie pn satu,hilang plak xdpt dkesan jejak....

kelisa
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : ('^')...keje...keje...keje.......
Gender : Female
Jumlah Post : 4520
Umur : 1125
Tarikh Register : 01/08/2009
Reputation : 24
Points : 7606

Character sheet
Mutiara Kata saya: HaRi InI MesTi D'trSkn KrNa SmLm AdAlH SeJaRaH & EsK AdLh HaRi Yg BeLum PaSt UnTk AkU..!!!!

View user profile http://www.facebook.com http://kelisa50932Gmail.com

Back to top Go down

Re: KeNaPE keLiSa MaHal DI pAsArAn...???????

Post by tomyejam on Sun 03 Jan 2010, 6:51 pm

@kelisa wrote:
@tomyejam wrote:
@kelisa wrote:huh...
pelik sgh la kau nie,raso2 nyo kau nie mmg kene sampok nie...
jap aku nk call potter,suh carikn pawang OA,dia mest kenal......
tom,ko jgn pg memane,kang ssh plak den cari....


tu laaa ado sorang dukun OA kt sini suko sgt nk kawankan den ngan anak daro eh tapi den x berkonan sobab dio berak pun kek dlm somak x higiene sungguh huhuuuu tapi lopeh tuh den raso mcm jln ateh angin ajo lah elok gak la ekau call poter tuh dio kan ado ramai kwn2 tarzan kan manolah tahu leh tlng den nieh
huh..ko pon satu,
klu nk tolak pinangan orng pon blembut la ckt xpon bbudi bahase la ckt,kn skrg dh ssh,skali den2 pon ssh...
...potter nie pn satu,hilang plak xdpt dkesan jejak....

laaaa bukan salah den laa Liz dah bau mulut dukun tuh mcm bau kontut nago tuh yg den awal2 lagi dah rejek tuh kalo napas eh dah bau ,mcm tuh cubo bayangkan lak napas anak eh tuh agak2 eh bau taik ayam utan kot hahaha

tomyejam
KERABAT OTAI
KERABAT OTAI

Jawatan : VaMpiRe (TWILIGHT) a.k.a A.M.0
Gender : Male
Jumlah Post : 2452
Umur : 35
Tarikh Register : 26/10/2009
Reputation : 6
Points : 5352

View user profile

Back to top Go down

Re: KeNaPE keLiSa MaHal DI pAsArAn...???????

Post by kelisa on Sun 03 Jan 2010, 6:58 pm

@tomyejam wrote:
@kelisa wrote:
@tomyejam wrote:
@kelisa wrote:huh...
pelik sgh la kau nie,raso2 nyo kau nie mmg kene sampok nie...
jap aku nk call potter,suh carikn pawang OA,dia mest kenal......
tom,ko jgn pg memane,kang ssh plak den cari....


tu laaa ado sorang dukun OA kt sini suko sgt nk kawankan den ngan anak daro eh tapi den x berkonan sobab dio berak pun kek dlm somak x higiene sungguh huhuuuu tapi lopeh tuh den raso mcm jln ateh angin ajo lah elok gak la ekau call poter tuh dio kan ado ramai kwn2 tarzan kan manolah tahu leh tlng den nieh
huh..ko pon satu,
klu nk tolak pinangan orng pon blembut la ckt xpon bbudi bahase la ckt,kn skrg dh ssh,skali den2 pon ssh...
...potter nie pn satu,hilang plak xdpt dkesan jejak....

laaaa bukan salah den laa Liz dah bau mulut dukun tuh mcm bau kontut nago tuh yg den awal2 lagi dah rejek tuh kalo napas eh dah bau ,mcm tuh cubo bayangkan lak napas anak eh tuh agak2 eh bau taik ayam utan kot hahaha
yg ekau pramah tlobih 2 pesal,
pe lg dukun 2 pon bkenan la...
errr tom xbek taw,mgato orng len,huh lenkali ko ngato byk lg...hahahahaha


Last edited by kelisa on Sun 03 Jan 2010, 7:07 pm; edited 2 times in total

kelisa
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : ('^')...keje...keje...keje.......
Gender : Female
Jumlah Post : 4520
Umur : 1125
Tarikh Register : 01/08/2009
Reputation : 24
Points : 7606

Character sheet
Mutiara Kata saya: HaRi InI MesTi D'trSkn KrNa SmLm AdAlH SeJaRaH & EsK AdLh HaRi Yg BeLum PaSt UnTk AkU..!!!!

View user profile http://www.facebook.com http://kelisa50932Gmail.com

Back to top Go down

Re: KeNaPE keLiSa MaHal DI pAsArAn...???????

Post by tomyejam on Sun 03 Jan 2010, 7:03 pm

dah mmg peramah nk buek camno kan huhuu... pstttt Liz anak jantan dukun tuh ensem tau ekau nk den konal kan tak?? huhuuu

tomyejam
KERABAT OTAI
KERABAT OTAI

Jawatan : VaMpiRe (TWILIGHT) a.k.a A.M.0
Gender : Male
Jumlah Post : 2452
Umur : 35
Tarikh Register : 26/10/2009
Reputation : 6
Points : 5352

View user profile

Back to top Go down

Re: KeNaPE keLiSa MaHal DI pAsArAn...???????

Post by kelisa on Sun 03 Jan 2010, 7:06 pm

huh kang xpasal2,ngn aku2 dsampok nye nant.....

kelisa
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : ('^')...keje...keje...keje.......
Gender : Female
Jumlah Post : 4520
Umur : 1125
Tarikh Register : 01/08/2009
Reputation : 24
Points : 7606

Character sheet
Mutiara Kata saya: HaRi InI MesTi D'trSkn KrNa SmLm AdAlH SeJaRaH & EsK AdLh HaRi Yg BeLum PaSt UnTk AkU..!!!!

View user profile http://www.facebook.com http://kelisa50932Gmail.com

Back to top Go down

Re: KeNaPE keLiSa MaHal DI pAsArAn...???????

Post by tomyejam on Sun 03 Jan 2010, 7:10 pm

ekau x disampuk eh dohhh lagipun anak jantan eh tu suko boto ngan ikan den tgk kek dlm bilik eh tuh ponoh poster spesis2 ikan kek mesia nieh ikan keliso paling bnyk tuh huhuuu

tomyejam
KERABAT OTAI
KERABAT OTAI

Jawatan : VaMpiRe (TWILIGHT) a.k.a A.M.0
Gender : Male
Jumlah Post : 2452
Umur : 35
Tarikh Register : 26/10/2009
Reputation : 6
Points : 5352

View user profile

Back to top Go down

Re: KeNaPE keLiSa MaHal DI pAsArAn...???????

Post by kelisa on Sun 03 Jan 2010, 7:12 pm

huh habis den...
ntah dia buek panggang...huh mtk simpang la....

kelisa
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]
AHLI KEHORMAT [KERABAT OTAI]

Negeri :
Jawatan : ('^')...keje...keje...keje.......
Gender : Female
Jumlah Post : 4520
Umur : 1125
Tarikh Register : 01/08/2009
Reputation : 24
Points : 7606

Character sheet
Mutiara Kata saya: HaRi InI MesTi D'trSkn KrNa SmLm AdAlH SeJaRaH & EsK AdLh HaRi Yg BeLum PaSt UnTk AkU..!!!!

View user profile http://www.facebook.com http://kelisa50932Gmail.com

Back to top Go down

Re: KeNaPE keLiSa MaHal DI pAsArAn...???????

Post by Sponsored content Today at 7:34 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 25 Previous  1, 2, 3 ... 13 ... 25  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum